Új privát üzeneted érkezett!

Szia ÁGI!!!!!
De jó hogy irtál!!!!!!!!!!!!És mennyi program!!!! :lol:
Nem unatkoztok!
Irtad egyszer hogy a Besenyő játszin tudnánk talizni!!Én még két hetet itt lakom,addig lehetne?NAgyon kiváncsi vagyok rátok!! :wink:
Vendég

Rik!
Igen, itt vagyunk a Besenyoben. Meg a heten kene, mert jovo hettol Balaton megint. Valamelyik reggel kene, amig meg nincs akkora hoseg. Szerdan kozmetikushoz megyek reggel, de mondjuk holnap, vagy csutortokon? Hanykor? Mi jo koran kelunk, a Balint felver mindenkit mar 1/4 7-kor. Ti most merre laktok? Es hova koltoztok?

Kép
Kép
agi

bocsi most meg gyors leszek, mosok, pakolok... :)

szia ági!!!!!!!!!
na de jó, hogy jó utatok volt!!! :) az idő most kezd csak igazán forró lenni, ez kicsit más a sok hó után! :)
próbáld meg ezen az oldalon feltölteni a kisvideót, aztán ha megvan, a linket kell csak betenni ide hozzánk.
www.videa.hu

ja, persze mikor máskor, most kellett megjönnie... :evil:

KépKép
viol81

ja!!!!!!! és a szobából hallgattam hobot.... :)
csütörtökön este megyünk a kertmoziba a konyecra.

KépKép
viol81

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Látom, zajlott az élet!!! Csupa pelusnélküli jó hír!! Gabó, gratula Levinek!!!

Ági, üdv itthon!! :lol: :lol: :lol:

Viol, Rik-Kincső napirendje még mindig nélkülözi az alvást :evil: :evil: :evil: , 1 óra megvan egy-egy nap össze-vissza, de rendszert nem bírok csinálni, gyenge vagyok. A tanácsok szerint hagynom kéne sírni, de ez nekem sose ment... :oops: :oops: :oops: . Mikor kidől, elaltatom, de az mindig máskor van. Amióta itt a nyár, még korábban alszik el, tényleg hétkor-gondolom a nemalvás miatt kidől estére, a reggel pedig igazán csak Szegeden volt 5 órai, mert ott nem volt sötétítő és mikor a fél ötös szopi után visszatettem a kiságyban felháborodottan nézett rám: világos van!!! Ébresztő!!! És kezdődött a nap nekem, miközben a család durmolt, mi csöndben tévéztünk, játszottunk, mászkáltunk az erkélyen :twisted: :twisted: :twisted: . Most már kezd visszaszokni, ma csak fél hétkor kelt, visszaaludt gond nélkül a fél ötös szopi után (ez most egy új szokás...).

Ma voltunk a védőnéninél, Kincső nem hízik (viszont nőtt egy centit!!!), tápszert kell adnom... Ott filóztunk a gyógyszertáros csajjal, hogy melyiket, nagyon meglepődött, hogy 10 hónapos és még nem adtam neki és hogy cumisüvegünk sincs 8) 8) 8) 8) . Remélem, pohárból megissza... Humanat vettem, HA-t, a tejpépből is Humanát kap. Qrva áruk van a tápszereknek, iszonyú mázlim volt, hogy szoptatni tudtam!

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol-Badacsony csodaszép, én nagyon szeretem. Velem Kálmán szégyenkezett 2 éve, mikor a badacsonyi borfesztiválon végigkóstoltam az összes kéknyelűt (11 kiállító borász volt), és hazafelé sétáltunk :oops: :oops: Állítólag aranyos voltam, énekeltem és mindenkinek barátságosan köszöntem, bár a kóstolós poharat végig féltette tőlem. Viszont, szerintem az Imre pincészetnek van a legfinomabb kéknyelűje :roll: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!
Két hónapja Ágnes sem hízott semmit csak nőtt. A védőnőnk simán azzal nyugtázta a dolgot. hogy egyik hónapban hízik a másikban nő. Nem ajánlott tápszert sőt azt is tudta, hogy nem is evett csak szopott akkor a lányka. Mekkora most Kincső?

Szia Ági!
Üdv itthon!
Én is gondolkoztam az úszótanfolyamon, de jövőre tartogatom az energiáimat mikor már egyszerre két gyereket vihetek :lol:
Télen az ovival járt Márton is két hétig és nagyon ügyes volt. Az utolsó alkalommal belehetett menni megnézni őket. Ha Janka mehet őt is elengedném de a nagycsoportosokat szokták vinni.

Viol,
kertmozi a nagyszüleim házában lesz a Szt. Mihály utcában :D

Rik,
délelőtt kicsit rollereztek a gyerekek az udvaron, most alszanak és ha időben hazaér a férjem akkor talán rövid időre kimegyünk a Fertőre. Kicsit sározhatnak a gyerekek. Engem nem akaszt ki a fertői dagonya :lol: :lol: :lol:
Bár évente egyszer ha kiérünk :lol:
Strandra meg 5évente talán :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
akkor jó strandolást nektek!!!Jó kis idő van hozzá!!! 8)

Ági
Ügyes Bence!!Gratula neki!!!!!!Felnötteket is megszégyenitően gyorsan tanult!!!! :)
most költözünk jövő héten.A Jerevánra megyünk Fertődi lakásba.Már nagyon várjuk!!
Szerdán megyek a Fenyőtéribe,akkor lenne nekem jó,de látom az meg neked nem jó.Csüt. közjegyzőhöz megyünk 10-re,pénteken földhivatalba.NA mi legyen most??Meddig vagy itt????Lehet Balcsi után is,akkor majd talizunk az Erzsébet kertbe! :wink:

Viol
jó nyaralást mégegyszer!!!
Azért gondolj majd ránk,itthon melegedőkre! :roll:

Cajok!
És ahogy irtam Áginak is,begyorsultak az események!!!!Jövő héten szerdán ha minden jól megy utalják a hitelünket!!!!Hétvégén tuti költözés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rik,
na hallod! Kezdhetsz dobozolni :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Ági,
na, most látni, tök jó, tök ügyes a Bence!! :)

Anikó,
ajjaj, igen a sírni hagyás vagy nem hagyás mindig egy nehéz ügy... Nagyon rossz volt hallgatni, de csak pár nap volt, azóta viszont minden rendszerben megy, nagyon jól lehet hozzá igazodni, megvan a maga kis napirendje. Érdemes megpróbálni...
De legalább az a fél 5-ös szopi állandó..
És igen, horror-árak vannak tápikban...
Veled szégyenkezni?? :) Nem hiszem. De ha te nő vagy, és iszogattál kicsit és köszöngetős voltál, képzelj magad elé egy csapat részeg focistát olyan mocskos szövegűre átköltött énekekkel, amit ha az én pár éves gyerekem előtt üvöltenének, odamennék és közéjük csapnék...

Most olvasom Andi irományát. Nekem is mondott olyat a védőnő, hogy va, amikor inkább nyúlnak, mint híznak. A gyerek fejlődik, és ez a lényeg. Ennek ellenére persze volt tápszer... :)

Andi,
ez komoly???? Tavaly vagy tavalyelőtt is voltunk, a Koltais és Gáspáros Világszámot néztük. Akkor az a Fencz-ház? :shock: :P

Erika,
gondolok majd rátok is! :wink:
A költözés meg!!!! :P :P :P :P :P Ez tök jóóóó!!!! Már para vagy, mi? :wink: :D

KépKép
viol81

Cajok,
nemtom jövök-e ma még, ha nem, akkor pusszancs mindenkinek. Nem leszünk sokat, ugye csak 3 nap, de hazafelé megállunk Sárváron is, ott is csobbanunk egyet! :D

Halihó!

KépKép
viol81

Amica
már a fele lakás dobozban van!!! :wink: Lepakoltunk a garázsba,onnan költözünk!!!!
Hivtam az eladókat is,hogy hétvégén költözünk,azt mondják akkor össze kell kapniuk magukat,mert nem kezdték még el... :? :shock: Nyaralni mennek hétfőn,szerdáig.Szerdán kapják a pénzt,aztán mehetnek is!!! :lol: Azért ebben nem sajnálom őket!!Én is szeretnék nyaralás után költözni,de sajna nem adatott meg :( MAjd jövőre :wink: :roll:

Anikó
én se hagytam sose sirni őket!!Ezért nem vagy szivtelen!!!!Az az aki hagyja sirni!!!Persze ha valakinek a sokadik gyereke,és nincs annyi ideje rá mint nekünk azt megértem,de akinek egy-kettő és bőgeti!!Minek???Attol nem lesz jobb a gyereknek,se neki!Engem speciel nagyon zavar a gyereksírás!!Igy jobb ha nem is hallom :lol: :lol:
A tápszer meg addig olcsobb mig nincs fél éves a baba,aztán fizethezed a teljes árat.Én nem értem ezt.Hisz általában 6 hós után kell a agyerekeknek,nem előtte(tisztelet a kivételnek!!)Arra az állam már nem ad támogatást! :evil:
Vendég

Rik,
naná hogy így üzlet a tápszer is :twisted: , és mennyi gyereket szoktatnak rá feleslegesen :roll:
A koraszülött osztályról is mesélni tudnék :?
Ha elsőbabás anyuka gyereke kerül oda és kicsit nehezebben megy neki a szoptatás... és a védőnők hülye megjegyzései is hány anyukát zavarnak be a gyógyszertárba mert szegények elbizonytalanodnak... Persze van akinek kell és az derüljön is ki minél hamarabb. Viol Dorkája sem hízott mint más babák és mégis rendben vele minden. Ha Ágnes lenne az első nálunk már rég kétségbe estem volna, hogy ilyen kis pille a drágám... :lol:

Anikó,
gondolj csak bele Kincső mennyi új dolgot csinált ebben az utóbbi időben, áll, mozog, mászik, siet, játszik, koncentrál, fogat növesztett és még nőtt is :D
Szóval fejlődött eleget a "Kiscsaj", nem ám keseregni!!!!!!!!! :wink: :P :D

Viol,
jó nyaralást!!!!!!!!!!!!
Komoly, az a ház anyukám szülőháza, most a nagybátyámé.
Ha hazajöttök nyaralásból találkozhatunk, megyünk megint. Bicaj és roller már leköltözött :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Ez a tápszer dolog tényleg elbizonytalanított... Gondoltam rá egyébként, hogy adok neki reggelente tápszert, mert a szopi már tényleg semmi, volt, mikor elmaradt és Kincső nem is kérte. A hajnali szopi is csak úgy hatásos, ha előtte vizet is itatok vele. Ez a védőnő pedig tényleg...3x találkoztam vele eddig, mind3x tápszert ajánlott, na most megvettem. A régi védőnőm soha nem tett megjegyzést Nyuszi súlyára, pedig elég lassan kezdett gyarapodni. Most sajnálom, hogy nem erőltettem jobban a szopit tovább, de Kincső már nagyon tiltakozott ellene napközben. Egyébként tényleg rengeteget mozog, mászik, áll, járkál egész nap. Már Kálmán is elbizonytalanított, hogy nem adok a gyereknek eleget enni :evil: . Aztán lehet, mert a tegnap esti tejpép gyorsan elfogyott és kis hiszti volt utána, pedig már nagyobb adagot csináltam neki. De napközben pedig rendkívül határozottan tolja el a kanalat, mikor jóllakott.

Rik-de jó, költöztök!!! Ott is lesz neted? Akkor sétálhatunk és játszizhatunk sokat a gyerkőcökkel!

Viol-ma megpróbáltam ám a letevést, de gyenge jellemként az első nyikkra bementem és olyan hálásan bújt hozzám. Most meg szenvedünk a fáradtságtól :evil: :evil: :evil: , mert persze, halálosan álmos, iszonyú karikái vannak :twisted: :twisted: .
Jó nyaralást kívánok én is!!! :lol: :lol: :lol:

Andi- Az új védőnő azt mondta, hogy nem rossz a súlya, de azért valamit gyarapodni illene a kisasszonynak. Tényleg nagyon sok a tápszeres baba környezetemben, gyorsan feladják az anyukák a szopit. Szerintem én is feladtam volna, ha a régi védőnőm nem mondta volna állandóan, hogy csak szoptassam, be fog indulni Kincső súlya. De ma újra adtam neki kölest, az a múltkor is nagyon megdobta a súlyát. Most 8 kiló a kisasszony és 73 centi.

Mutatok néhány képet az én kis éhezőmről:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Itt nagyon megijesztett bennünket, mi már csak azt láttuk, hogy áll rajta, anyum ugrott oda, le ne essen!

Anikó

Kép[/url]
quito

A VOLTról még annyit, hogy az Ákos koncert nekem nagy csalódás volt :cry: :cry: :cry: . Már voltam koncertjén régen, azok sokkal spontánabbak, barátságosabbak voltak. Ez már túl profi, kiszámított, áthangszerelt minden száma, néha csak a szövegről ismertem fel, melyik az. Beszéltem egy barátommal, aki szintén nagy Ákos rajongó, ő sem volt elragadtatatva. Éjjel fél egykor állítottak meg én szondáztattak :twisted: :twisted: :twisted: !!! Azért írtam, hogy mázlim volt a délután, mert akkor volt bennem egy pálesz és egy sör, csőlátásban vezettem a kisasszonyhoz.

És: FICZEK ANDRÁS bejutott a www.tarsulat.hu -n az István, a király válogatásának első fordulójában!!!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

[quote="rik"]A írta:riknikó
én se hagytam sose sirni őket!!Ezért nem vagy szivtelen!!!!Az az aki hagyja sirni!!!Persze ha valakinek a sokadik gyereke,és nincs annyi ideje rá mint nekünk azt megértem,de akinek egy-kettő és bőgeti!!Minek???Attol nem lesz jobb a gyereknek,se neki!

Na, azért ezzel vitatkoznék.... :wink: :P
Első gyerek, én is nehezen vettem rá magam, hogy otthagyjam, nem pont időhiány miatt. De jobb lett mindkettőnknek. Ő nem ébred fel, ahogy átemelem a kiságyon, most szépen csendesen elalszik egyedül, panaszkodás és sírás nélkül, én meg nem ringatom sokáig. Hiába nem nagy súlyú gyerek, nekem derekam hátam már kivolt teljesen, így megoldottuk. Senki nem fáradt, nem karikásak a szemeink, van egy napirendje, amihez igazodhatunk, kipiheni magát. Nekünk ez jött be. De nem hiszem, hogy az esetek 100%-a szívtelenség lenne.

Anikó,
hát nemtom, ha minden éhező gyerkőc így nézne ki!!! :D :shock: :D Kincső most is tündéri, mint mindig!!! :) De azt a nagy kukoricát nem ő rágta le, mi? :wink: és milyen kis karja meg pocija van! :) Nagyi ölében pedig tök hosszúnak tűnik. Azt mondtad nőtt. Mennyi most?
És hohhóóóó, várj csak, még hányszor hozza rátok a szívbajt! :wink:

Ákost én nem annyira szeretem.

KépKép
viol81

Sziasztok!

Nos, az én lányom egy határozott mozdulattal tolta el a szája elöl a 2750 Ft-os tápszert :twisted: :twisted: :twisted: Ez van, reggel még megpróbálom egy kis naranccsal ízesíteni, hátha :roll: :roll: Azzal kapta a gyógyszert is, talán itt is beválik. Miért csinálnak olyan tápszert, ami ilyen büdös??? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Rik-Viol: nem akartam én vitát szítani az alvás körül :oops: .
Bezzeg 5kor kidőlt a kisasszony, csendesen elszunnyadt az etetőszékben, de én gonosz módon felkeltettem 6kor vacsizni és fürdeni, és most újra alszik :shock:
Viol-8000gr és 73 cm Kincső.
A kukoricát mi ettük meg, ő csak a csövet kapta meg :wink: De a favorit a csirkecsont volt :oops: 8) .

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó-Viol
isten ments hogy vitát szits!!!Én igy csinálom,Te is,Viol is.Ez igy természetes!!!!Nekem hála istennek nem is voltak bőgősök,ugyhogy nem sokat kellett tennem érte hogy ne bőgjenek(nem mint most :( ) :wink: MAjd a 3. bébit lehet muszáj lesz hagynom kicsit!!(mármint ha lesz bébi :wink: )

Anikó
szuper lesz,alig várom!!!Séta,játszi!!! :P :D
Jók a képek!!Kedvencem a függöny mögül kikukucskáló Nyuszifűl.Szuper kép lett!!!Na meg a kis Lurkovics anyudnál ism megtalálta az elektronikát!!! :wink: :lol:
A " sima" tápszereket nekem nem ették meg pont az izük miatt,meg szaguk miatt,büdösek és ehetetlenek. :cry: :evil: VAn a Miupának egy banánosa,Petra azt imádta(fincsi is volt).Kicsit drágább,de legalább nem kidobott pénz volt! :roll: :shock:
Vendég

Anikó
A neve :Milupa Baby Fitt banános izű
Vendég

Szép álmokat mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!

Nálunk is van napirend, mert különben élni se tudnánk :lol: :lol: :lol:

Este 6 és 7között iszapoztunk kicsit a Fertőn. A gyerekek nagyon élvezték :P

Kép
Kép
Kép
amica

Rik,

Jo suru lesz a delelotti programotok a heten. Akkor marad az Erzsebet kert augusztusban. Oda talan masok is el tudnak jonni akkor. :wink:

Ma reggel elvittem a Bencet a Barna Krisztahoz, mert mar 4, napja kohog, es nemhogy javulna, inkabb romlik. Kapott gyogyszert, egy koptetot es egy horgotagitot. Persze nem tudom miert csodalkozom, szombaton megyunk a Balcsira, es ez nalunk mindig igy van, tavaly mind a kettovel az egesz Balatonon toltott ido betegen telt, ott mentunk a foldvari rendelobe 2 naponta veluk... :?

Kép
Kép
agi

Sziasztok Cajok! :D

Ági,jaj,de sajnálom,jobbulást Bencének!Én benne lennék egy kis Erzsébet-kerti taliban,hiszen még nem is találkoztunk személyesen!

Anikó,hála Istennek a tápszeres dologhoz nem tudok hozzászólni,de fél szemmel ma a Reggeliben azt olvastam,hogy vki sütőtöklevet ad hozzá :roll: azt hiszem...A Ficzek András meg nagyon megérdemli hogy tovább jusson!

Napirendhez,bőgéshez hozzászólva:én mindent nagyon rosszul csinálok :roll: :D napirendünk csak olyan nagyjából van,de mióta Apa szabin van még az is felborulni látszik.Sírni meg,hát én sem hagytam...

Gabó,mizujs,hogy viseled az apanélküliséget?

Most lépek,megyünk az usziba!!!! 8) 8) 8)

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!!

Ági

okés,jó lesz az augusztus :wink: Akkor bizti többen tududnk zalizni :roll:
Bencének jobbulást kivánok!!Bizti meggyogyul a nyaralásig!!! :!: :!:

HAjnus,Amica
napirendünk van,.Igaz hogy külön téli,és külön nyári.De ez nem isj szerintem. :wink:
HAjnus
jó fürdőzést!!! :wink:

GAbó
hogy birod Balázs nélkül????????Hányszor hívod? :D
Vendég

JAj,és Cajok!!
Ki az a Ficzek András?? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Hajnus-köszi! :wink:

Rik-Ficzek András a soproni Dalriada zenekar énekese, a www.tarsulat.hu honlapon a továbbjutottak között meghallgathatod, hogyan énekli Koppányt! Őket akartam a VOLTon meghallgatni, csak a kisasszony beleszólt a programba :twisted: .

Köszi a tápis tippet, ma reggel egy decit tudtam neki beadni, a reggelijébe kevertem joghurt helyett... Muszáj betartani a pontos adagolást? Mert így is nagyon híg lett, nem lehet kevesebb vízzel elkészíteni, hogy kanalazhassam neki? Utána úgyis annyi vizet megiszik, nem elég, ha a pocijában keveredik össze?

Ma volt délutáni alvás: kis ringatás, ágyba be, szöszmötölés...erősebb szöszmötölés, némi cumiágyvégikalapálással, újabb ringatás és alvás... :P 1 órát aludt, ebből felet én is. Holnap is próbálkozunk...

Mi reggel sétálunk, 8 órától, aztán bent kuksolunk :evil: :evil: :evil: De ma kipróbáltuk a kismedencét az udvaron, Kincső picit elengedte magát, de szinte végig állt és kapaszkodott valamelyikünkbe 8) 8) 8) Kis betoji :twisted: :twisted:

Anikó

Kép[/url]
quito

Meg vagyunk mi is csak kint vagyunk egész nap napozok a Levus fürdik+én is a kis medencéjébe!!! :D :D :D

Viol!Jó nyaralást nektek,de már gondolom bele vetettétek magatokat a napba.Érezzétek nagyon jól magatokat és egymást!
A képek nagyon jók olyan szép pár vagytok gáborral és a mosolyod is szép.Na nem vagyok ám ferde csak erre mindíg felfigyelek milyen jól áll mikor mosolyogsz!!Hi-HI!!! :D :D
Na nem nyalok tovább szép 3-napot!!! :D :D :D Egy kicsit meg kell égni ne aggódj emiatt!!!Hatha velem mennél el egy bor körútra.....!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

rik!Ej,de felgyorsultak az események talán már nem lesz olyan meleg mikor költöztök!Ez az apa dolog érdekes!De ilyen apából már soha nem lesz jó apa!Nálunk azóta javul folyamatosan a viszony apával mióta nem iszik ez kicsivel töb mint egy év!Azóta vesz a Levinek ajándékot ha van valami ünnep vagy szülinap+nekünk is(nekem meg a Balázsnak)!A bátyámmal mondjuk már 5-éve nem beszél!!
Én mondjuk ennek nagyon örülök,hogy javul a viszonyunk bár már soha nem lesz olyan igazi apa-lánya kapcsolat!Na,de ez van!!
A csúnya szavakkal mi is úgy vagyunk,hogy próbálunk előtte nem beszélni és ha valamit mond akkor nem figyelünk oda bár a buta miatt kapott párszor a szájára.Valamit muszáj,mert elkanászodik!

Ági!Örülök,hogy itt vagy megnéztem Bence videóját nagyon ügyes!
:) :) :)
Jobbulást Bencének!Nálunk Levi 3-hétig köhögött most hagyja el!
Ne aggódj a bili miatt majd egyik napról a másikra leszokik!Az egyik ismerősöm fia 2-éves és 7-hónapos,de még pelusozik!
További jó nyaralást!

Anikó!Édes Kincső a képeken igazi kis csintalan kislány!! :lol: :lol:
Én 10-hósan kezdtem Levit rászoktatni az ebéd utáni alvásra,hogy a bölibe ne legyen gond!Az elején nagyon nehezen ment nehezen aludt el többször sírt,de aztán beállt és most olyan jó.Magától megy aludni bár néha úgy kell betolni az ágyra,de fél perc alatt már alszik is!Próbáld meg az elején biztos rossz lesz neked is meg neki is,de utánna meg jó!

Köszönöm kérdéseteket mára már jól vagyok!Tegnap nagyon szar volt,de ma már jobb!Csütörtökön meg utazunk haza!!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk, szuper volt a nyaralás, igaz inkább telelés volt, de így is remek volt. :D
Otthon is szuper volt!

Nincs erőm végigolvasni ezt a 2 hetet, bocsi :( de lehetelennek tartom most.

Ki hogy van, írjatok, ha van erőtők ebben a katasztrófában...
Költözések?

katus78

Hello Katus!Már nagyon hiányoztál!
Mi jól vagyunk holnap megyünk haza a Levike keresztelőjére!
Talán megsülünk a vonaton!Én meg ma megyek 4-re vezetni már előre örülök ebben a forróságban semmi kedvem!!! :( :evil: :evil:
Képek vannak?
Vendég

Gabó! Te mit adsz Levire a keresztelőn? Milyen ruhát?

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!!
Katus
örülök,hogy jelentkeztél,már hiányoltunk!!! :wink:
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat a "telelésen" :lol: ?
Képek vannak???
Én nagy dobozolások közepette irok,Petra a dobozokkal játszik,ő is ki-be pakol. :roll: :lol:
Jövő hétvégén költözünk,holnap megyünk közjegyzőhöz,sürű a "programunk"

CAjok,bocsi nem irok,majd ha fogynak kicsit a dobozok....
Vendég

Sziasztok!

Hu, mindenhol keresztelő lesz? Kinek hol, mikor?

Gabó!

Melyik vonattal jöttök? Ti szegények, reméljük lesz légkondi a vonaton, vigyázzatok magatokra.
Mi volt a vezetésen?

Rik!

Nem semmi, már költöztök, hogy repül az idő, gondolom szörnyű ebben a melegben pakolni.

Vannak képek, csak lusta vagyok kicsinyíteni, majd este talán lesz energiám...

További jó hűsölést mindenkinek!

:D

katus78

Na megjöttem a vezetésből(már korábban ám)csak most van időm jelentem nem ütöttem el senkit és ahoz képest,hogy nem vezettem két hete marha jól ment! :lol: :lol: :lol:

Mirama!Én vettem neki egy fekete ünnepi gatyán meg egy olyan rejtettgombos rövid inget.Szegényem meg fog sülni,de a templomba talán nem lesz meleg utánna meg úgyis ott leveszem róla!Sokat gondolkodtam mit adjak rá,de ennél kötöttem ki!
Te mire gondoltál?

Katus!A reggl 8-as vonattal megyünk!!Talán nem fulladunk meg!
Légyszi szánd rá magad a képekre!Légyszi!!!!!!!! :D :D
Nekünk Rákoson lesz,mert ez a pap vállalta el meg öcsémet is ő keresztelte!

rik!Jó dobozolást!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Katusnak már válaszoltam skypon a keresztelős kérdésre, nem direkt hagyom ki. :-)

Gabó! Hát szombaton kint voltunk Ausztriában, gondoltam veszek ott vmit. Pár hónapja láttam a H&M-ben egy ünnepi szettet kis csokornyakkendővel. Persze most nem kaptunk. Rolandot elküldtem egy másik H&M-be és C&A-ba is de sehol nem kapott, mondták, hogy karácsonykor volt, most nyáron nincs. Azon a szombaton mivel nem kaptam ilyesmit vettem a H&M-ben egy fehér lengatyát fehér leninggel. Csak itthon mondták páran, hogy ez nem elég elegáns. Sopronban is körülnéztem de semmi nincs!
Úgyhogy marad ez a fehér lenösszeállítás, nem érdekel! Szerintem aranyos, tény, nem a megszokott elegáns, inkább laza.
Már csak cipő, vagy szandi kéne hozzá, világos színű.

KépKép
KépKép
mirama

Mirama!Persze szerintem is elegáns lesz benne!Nem muszáj mindíg a megszokottat ráadniuk,de én nem tudtam mit adjak rá mit illik ilyenkor ezért maradtam a fehér ing fekete gyatyánál!Persze aztán nem is az a lényeg,hogy miben vannak hiszen ők még picik!Szerintem!

Na én lépek pocok elaludt megyek harapok valamit.Mindenkinek szép napokat Kriszti nektek pedig még szebb keresztelőt!!

Na császtok!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!
Nem tudom ti,hogy vagytok,de én már nem bírom ezt a meleget!Reggel 4-óta fent vagyok éjjel 12-kor aludtam el,mert egyszerűen nem lehet elviselni még nyitott ablaknál sem!Nálunk itt bent most 31-fok van! :shock: :shock: És akkor mi lehet anyuéknál a panelba!!! :? :? :?
A Levi is nyugtalanul alszik szegénykémnek is nagyon melege van!
Ja és még azt akartam,hogy tegnap a délelőtti alvás után száraz volt a pelusa és most is az neki! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kriszti, szerintem aranyos lesz a fehér lenes összeállítás! Levi pedig kis elegáns pasi lesz, aztán rohangászhat szabadon laza cuccban. Kincső kölcsön hófehérben volt, aztán levettük róla, hogy szabadon mászkáljon és ne melegedjen be :lol: .

Iszonyú a meleg! Rik, ti hogy bírjátok a dobozolást??? Ma már negyed 8kor elindultunk sétálni, hogy Kincső kint legyen egy kicsit, aludt is egy hatalmasat. Éjjel többször fent volt-Kálmán szerint, nekem nem tűnt soknak, biztos félálomban voltam. Azt tudom, át kellett pelusoznom, olyan sokat ivott, tele volt a pelus, utána már szépen aludt. Meg a hálózsákot is levettem róla...

Esztermami? Hogy vagytok?

Katus! Üvd itthon, a soproni kazánban! Milyen a belvárosi levegő? Ez az ózonszint van vmilyen hatással rátok? Mi egész nap aludnánk-Kálmán alszik is :? :? .

Képzeljétek: tegnap ez történt:
Kép
Kép
Kép
Olyan sokáig álldogált, hogy még a képet is elő tudtuk kotorni! Közben szögedi zöldpaprikát rágcsált a kisasszony. Nagyon meglepődtünk, mikor egyszercsak elengedte a térdemet és egyensúlyozva álldogált percekig.

Anikó

Kép[/url]
quito

képet=gépet :oops: :oops: :oops:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
nagy -nagy gratula Nyuszifülnek!!!Most aztán jöhet a "fuss utánam anya" időszak!! :lol: :lol:
MA közjegyzőnél voltunk,meg A bankban aláirni a szerződést.Sinan vagyunk,még van egy hétfőig beszerzendő biztositásos pappir,ill. egy ügyvédi letétes pappir,meg persze a pénzünk(hitelfolyósitásijutalék)rátétele a bankszámlára.Aztán onnantól jönnek a költözések,először mi eladónk,aztán mi,aztán a mi vevőnk!!! :wink: Azt hittem sose jön ez el,de itt van!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Összeszámoltuk hogy mennyi pénzt vitt el tőlünk(és a családtol :shock: ) a lakásvásárlás.most figyusz:1,2 M!!!!!!!!!!!Ft!!!!
MA d.u. folytatjuk a dobozolást,kicsit unom már... :evil:

JAj,és mig el nem felejtem,Taliztam a Zsanival!!Ujbol szőkül kifele!!! :roll: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Anikó!

Nagy gratula Kincsőnek, ügyes kislány :D
Hát nehezen bírjuk a meleget, az ózonszíntből még nem vettem észre semmit, de én is hallottam, hogy bent vagyunk az első 3ban :evil:

Mirama, Gabó!

Mindkét fiú nagyon csini lesz! :D

Gabó!

Remélem minden simán ment a vonaton....

Rik!

Jó dobozolást! :)

Csajok!

Nem lesz valami tali, mint tavaly?
Ja és egy kicsit visszaolvastam, jelentem én is a "szívtelenek" :D táborába tartom, hagytam sírni Mátét, így sokkal könnyebb az életünk, már szó nélkül megy aludni délben és este :D
Nekem több mint másfél éves koráig ringatnom kellett......éjjel nappal, először a hasa majd a foga miatt, szóval elég volt, nem bírtam már ringatni félórákat.....

katus78

És akkor végre volt erőm kicsinyíteni:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

katus78

KAtus
egyszerűen lenyűgöző helyen voltatok!!!!Nem tom melyitek választott a ezt a helyet üdülésre,de csak gratulálni tudok a választáshoz!!!!Gyulával elhűlve,elcsodálkozva néztük a képeket!!!!Oda akarok mennnnnniiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért az nem semmi,hogy egyik képen kabátban vagy,másikon pólóban.Ilyen nagy különbségek voltak,igaz???
Hát az időt sajnos nem sikerült jól kifognotok.Bár akik meg most vannak,azok se élvezhetik a nyaralást,mert ez az ózonlyuk kicsit aggasztó.Szal én pl. ha most akárhol nyaralnék is(pl.Horvátok) tuti 5-6 előtt nem mennék ki a gyerekekkel d.u. fürődni,nézelődni.
Kelllemetlen már ez a meleg is.Már van hogy megszédülök bele!!!
Vendég

GAbó
túléltétek a vonatozást ebben a hőségben?????????? :shock: 8)
Vendég

Sziasztok!

Katus-Gyönyörű helyen voltatok!!! Hol van ez? Jó volt egy kis hűvöst látni ebben a tikkasztó melegben 8) 8) 8) Én egy taliban benne lennék :wink:

Rik-jövő hét szombaton már az új lakásban alszotok? A pénzt ne is mond, teljes legatyásodás :twisted: :twisted: :twisted: De az újban már olyan jóóóóó!!!!

Végülis a milupa milumil3-nál kötöttünk ki, Kincső azt megissza kis trükkökkel: ebből készül a reggeli, tízórai, uzsi, és mindig vmi gyümivel turmixolom. Sajnos, így is csak 3 deci fogy egy nap (a doboz szerint 2x230 ml kellene). Remélem, azért elég, mellette sokat is eszik mindenfélét, a meleg nem vette el az étvágyát.
És alszik minden délután 1.5-2 órát! Kipróbáltam, hogy leteszem ebéd-peluscsere után. Otthagyom, nyöszögés, visszamegyek, kis ringatás-hétfő óta egyre rövidebbek ezek a szeánszok, ma 10 prec volt csak. Aztán, lehet: csak a meleg miatt alszik. De jó lenne, ha így maradna, sokkal vidámabb azóta, és karikák sincsenek a szeme alatt állandóan :P

Anikó

Kép[/url]
quito

Szaisztok!
Katus, nagyon szép helyen teleltetek :wink:

Nincs sok időm írni, Ágnes ebben a melegben nem alszik, most is itt poroszkál mellettem, napok óta ez megy, 11körül dől ki :twisted:

Gabóékkal találkoztunk szerencsésen ideértek, most a Jerevánon "hűsölnek" :?

Anikó,
mi is voltunk méricskélni, Ágnes egy grammot sem hízott, egy centit nőtt :lol: :lol: :lol: :lol:
Miket eszik Kincső ? Ágnest most kezdik érdekelni az ételek :P

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok!!

mi BPesten megint, ezért vagyok letűnve, de itt ez a meleg elképesztő.... szegény janka csak piheg.

Katus, nagyon jó lehetett!

Mindenkinek hűsebb napokat!!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Eszter! Bpesten iszonyat meleg van!!!! Szegény Janka! Épp tegnap gondoltam arra, hogy picit örültem annak, hogy Kincső ősszel született, ebben a melegben milyen rossz lehet az újszülötteknek a kórházban...

Andi-mázlim van az alvással: Kincső szépen alszik este 7től, néha felriad, megitatom vízzel és már durmol újra. Egy body van csak rajta és nyitva van az ablaka. Néha bemegyek éjjel, nem fázik-e... :shock: Ő már mindenfélét eszik, kivéve a tojást, tejet és most tejterméket se adok neki, hanem milumil3-at kap. Ez a hét a kölesről szól, krumpli helyett adom neki, szereti, sok zöldséggel, csirkehússal. Hajnal: szopi, reggeli:tápszer gyümivel, tízórai: tápszer, gyümi, zabpehely vagy kukoricapehely, ebéd: csirke, zöldségek(kivéve brokkoli, karfiol, zöldbab-azokat nem szereti), köles vagy rizs, uzsi: turmix gyümiből és tápszerből, vacsi: tejpép gyümivel, fürdés után szopi. Most nagyon sok barackot kap. Már evett kelkáposztát, cukkunit, patiszont, tököt, a kapor óriási kedvenc (kapor-krumpli-csirke), borsót, gesztenye is sláger csirkével almával, meggy-banánnal, meggy csirkével krumplival. Jól rádzúdítottam...Én a főzéshez Natur Vegát használok, cukor és só még nincs. És spenótot csak bébikaját mertem adni eddig. És a főzihez egy kiskanál szőlőmagolajat teszek-ha nem felejtem el :oops:
Te miket kóstoltattál már Ágnessel?

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Köszi a dicséretet, tényleg szuper jó kis nyaralás/telelés volt, most is el tudnám viselni azt az időjárást.

Rik!

Ezen a szálláson voltunk már tavaly is, de a környéken már többször voltunk, férjem nagy túrázó, hegymászó, kiránduló, amióta együtt vagyunk jórészt csak "ilyen"nyaraláson voltunk...én pl még sosem voltam tengerparton.
Nem drága és tudom ajánlani.:)

Anikó!

Irigykedem Kincső milyen jó evő, Máté finnyás nagyon.

Amica!

Jó lenne majd összefutni :wink:

Gabóéknál mikor lesz a keresztelő?

Violék meddig lesznek? Jó idejük van, remélem szuper jó minden....

Hu nem tudom mit akartam még, üres a fejem, folyik rólam a víz :?

Szép napot!

katus78

Szia Katus,
ok, jövő héten találkozzunk :wink:

Violék szerintem már megjöhettek. Levit holnap keresztelik. Nagy huncut, olyan barba már mint egy kis néger :D

Anikó,
Ágnes a zöldségféléket szereti, rizs és krumli csak kis leveskével együtt ízlik neki, de a husit nem komálja. Nagyon apróra kell vágni hogy egy ici-picit megegyen. Janka ragadozó volt ekkora korában, most is szereti a husit :lol:
Gyümölcsök is minden mennyiségben jöhetnek, szereti a dinnyét is :lol:
Már vettem gabonapelyheket, de nem tudom mivel adjam neki, mert eddig nem kapott tejterméket. Ilyenkor joghurtot már kaphat? Abba belekeverhetném neki. Megpróbáltam még régebben a tejpépet, de már be is vittem a védőbe hogy adják oda valakinek, mert nem tetszett neki. Lehet, hogy most már elfoganá...
Tegnap volt az esti rekord, 11.37-kor aludt el, már nagyon fáradt voltam én is, de nem bírt elnyugodni. Hétfőn már levettem én is a hálózsákot a kisasszonyról, egyszál body-ban alszik. Ma sírt egy nagyot a babakocsiban és észrevettem, hogy jön a hetedik foga, ma este ha nem alszik el adok neki egykis nurofent, mert csúnya az ínye. Tegnap oltották is és az ezrest kérték rendesen :x
Kincső ügyesen álldogál :D
Ágnes kapaszkodva nagyon szépen jár, gugolásból feláll önállóan is csak elindulni nincs még mersze.

Eszter,
vigyázzatok magatokra a nagy melegben!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Andi-vágod a husit? Ügyes Ágnes! Én turmixolok, egy hete adogatok darabosabban, nyammogósabb is a kisasszony. A gabonapelyheket én gyümölccsel turmixolom össze, úgy adom, előtte a pehlyet picit megfőzöm. De már gondoltam rá tegnap, hogy nem turmixolom azt sem. Ma a rizst egészben adtam, csak a húst, gesztenyét és szilvát mixeltem. Ette úgy is, csak megfontoltabban.
A joghurtot múlt héten függesztettem fel, mert állítólag attól lett pöttyös az arca...Hétvégén újra megpróbálom. A kenyérhéjat leállítottam, mert már durva mennyiségeket rágcsált el :? 8) . Helyette répát, paprikát kap, mérsékelt a siker :? :? :? . De tartok a gluténérzékenységtől, a zabpehelyben úgyis sok van, inkább rizst és kölest adok.

Katus-kíváncsi leszek,Kincső meddig lesz ilyen jó evő. Máté nagyon édes a háti hordozóban! Nekünk is van, terveztünk egy csomó programot is, de helyette itt csücsülünk a kánikulában, nem merünk kimozdulni.

Rikket már elboríthatták a dobozok :wink: 8) 8) !!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?