Sziasztok!
Én is most kerültem ki a szennyeshalom alól.
Bár csak 4 napra mentünk, inkább nem írom le, hogy hányadik adag mosnivalónaál tartok.
Brigi
Jót röhögtem a turi-megszállottságodon. Persze én se bírtam ki és Gyulán jópár turiba benéztünk az unokanővéremmel.
Rékának nem próbáltál adni némi multivitamint? Hátha a betegséggel kiürült a vitaminraktárja és azért fáradt állandóan.
Cat
Jók a képek, majd mesélj szóban is a nyaralásról! Látom a "vurstlit" most sem úsztátok meg, még ha csaa 1-1 járgyányról volt is szó.
Mi is felrakjuk őket mikor együtt megyünk vásárolni, ez a jutalom. Most már rögtön ki is szúrják és követelik is.
Kata
Az enyémek is ki vannak csukva pár helyről és amíg én nem ott vagyok, addig tiszteletben is tartják ezt. Sajna egyiket se lehet bezárni, így ha akarnak utánam jönnek. Ezt a konyhánál pl nagyon utálom is, mert félek, hogy amíg beszaladok a kamrába egy fűszerért, ők megukra rántják a kaját a tűzhelyről, stb. Amiatt aztán ne legyen pici lekiismeret furdalásod se, hogy nem mehetnek mindenhova. A gyereknek kellenek korlátok, erről szól a nevelés. Muszáj néhány dolgot nekik is tiszteletben tartaniuk. A kis TV szerelő nem semmi, mintha csak az enyémeket látnám.
Rita
Jól kijutott nektek, remélem műtéttel minden OK lesz.
Judyt
Drukkolok ákosnak. Remélem jól bírta az éjszakát és vidáman fog ébredni a műtétből. Írj, hogy mi volt!
Edit, Meme
Nagyon jó, hogy jól éreztézek magatokat! Várjuk az élménybeszámolókat és képeket!
Gyöngyi
Jó pakolást!
Kiliman
szupik a képek! mikor is mentek nyaralni? Tavaly az olasz apartmant hol szereztétek? melyik iroda? előre foglalva v last minute? Mi bibione-ba akarunk menni vmikor aug-ban. állítólag ott van jó hosszú bicikliút. Nálatok volt biciklikölcsönző, lehet kint találni? Szted lehet gyereküléssel kölcsönözni v inkább vigyünk itthonról?
Tali: én is sütök akkor, ha senki nem vállalkozik.
Fanta szelet jó lesz? Fincsi és egyszerű. Meg gyártunk valamennyi szendvicset is.
úgy kéne próbálni, hogy mindenki találkozzon mindenkivel. Ha hoztok utazóágyat, akár altatni is lehet, elég nagy a ház. Mit szólnátok ahhoz, hogy 11 és 16 között mindenki érjen ide vmikor? Az a baj, hogy akik vidékről jönnek, nyilván haza is szeretnének érni, így csak alvás utáni időben nem lesz jó. És mi kb este 7, fél 8-ig jók vagyunk, maradjatok ameddig jól érzitek magatokat!
Tali összegzés:
Brigi: 4 fő , bolti süti, üdítő
Kata: 4 fő , zöld sali, francia sali, üdítő
Vikóka: 4 fő, tésztasali, gyümölcsös kuglóf, jeges tea
Rita: 4 fő, 1 karton buza sör(Coronita),1 karton Bacardi Breezer
Cat: 4 fő, cukrászdai pogi, üdítő
Gyongyi: 3(-4) fo, suti (brownies, csokis-kokuszos-meggyes muffin), udito
Meme: 5 fő; pogi, aprósüti, üdítő, gyümi
Kiliman: 4 fő; almássüti, juhtúrós stangli, víz, üdítő
Lilla: 4 fő; Fantás süti, szendvicsek, ásványvíz.