Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ha még mi is beleférünk a keretbe akkor mennénk,és vinnénk 1 karton buza sört(Coronita),és egy karton Bacardi Breezert.
A vidám anyukákért! :lol:

Mi is az idöpont?

Katasztrófa közeli állapotban vagyunk amugy.
Mult hét vasárnap éppen csak magunkhoz tértünk a siofoki bulizásból,már riasztottak is a szüleim hogy Dorinának 39 fokos láza van.:Mandula gyulladás!

Lillát csütörtökön haza kellett hozni a böliböl mert hányt,azóta már hasmenés is van,és 38 alá csak rövid idöre megy a láza.
Kipróbáltam már a Cataflamot,Nurofent,Azt a naturlandos hosszu nevü kupot is....
Ja és a férjemnek ma kimütötték az egyik bölcsesség fogát,szenved mint a kutya.

Szuper hétvége elé nézünk!

Rita
bellissima75

Sziasztok :)

Csak gyors bekukkra futja, mert hazaértünk 1 hetes siófoki nyaralásunkból, és elkezdődött a véget nem érő "elpakolok, mosok program". :lol: :lol:

A nyaralás jó volt, bár pihenés nem volt semmi, csak amikor aludtak. Az idő sajnos nem volt kegyes hozzánk, 4 napig rossz volt, bár szerencsére csak egy napot esett. Elég volt azt túlélni velük.
:D Olit nagyon megviselte a környezetváltozás, így 3 napig csak hisztizett, utána meg betaknyosodtak, azért ment a hiszti. Azért összeségében megérte, sokat okosodtak, kitárult egy kicsit számukra a világ. 8) A szállodában nagy kedvencek voltak, mint egyedüli ikrek, levettek mindenkit a lábukról. :D

Majd dobok fel képeket, ha lesz egy kis szusszanásnyi időm. :P

A talira mi is megyünk, 4 fővel, de nem tudom még mit viszek. Mivel sütni nem tudok, valószínűleg cukrászdai pogácsát és üdítőt vinnénk, ha erre van igény. Lilláék fele van egy nagyon jó cuki, a túrós pogijuk isteni, abbahagyhatatlan. :D

Cat
Kép
cateye

Sziasztok :)

Ezt most muszáj leírnom különben napokig dühöngeni fogok rajta. Egy újabb fejezet a nemalvós uncsitesó horrortörténetből.
Hétvégén anyósoméknál találkoztunk. Délelőtt utaztak, prüntyi nem aludt a kocsiban "csak" kétszer 20 percet. Ezzel érkeztek. A terv az volt, hogy délután altatja anyuci még úgy másfelet. Prüntyi nem akart aludni, bár estefelé már tök fáradt volt. Persze egy idő után már nem is volt értelme letenni, mert úgyis vacsi, fürcsi, stb. Szóval gyermek 11-től ébren volt, na és itt a nagy kérdés, vajon mennyit sírt/nyűglődött ez a holtfáradt babó???? 0, azaz nulla percet. Ez nem túlzás, komolyan mondom. Vacsi előtt közvetlenül, úgy 6 után valamivel volt egy fél perc nyöszörgés, de megkapta a kaját és kész. És ennél a gyereknél a szülei csak nehezebben kezelhetőt ismernek. :shock: :shock: :shock: Én még hallani sem hallotam ilyen békés babáról, nemhogy ismerni!! Én nagyon sajnálom szegény babucit, mert hiába közelít a tökéleteshez, még mindig nem elég jó. :cry: :cry: :cry: Szívem szerint jól seggberúgnám a szüleit, ha tehetném, hátha a sokk magukhoz térítené őket. :roll:

Amúgy a vasárnap délutántól eltekintve (sógornőmön dühöngés) szupi hétvégénk volt. Sokat sétáltunk, voltunk állatkertben, és végre az egész hétvégét velünk töltötte a férjem is. :lol: :lol: :lol:

De most megyek, mert magától nem pakolódik ki semmi. :roll:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Nekünk is "szupi" hétvégénk volt!

Mivel még szombat du.-ra sem ment 38 alá Lilla láza ezért kihivtam a Dr.nénit,aki megállapitotta hogy a fosos-hányos virus mellé még van egy kis torok gyulladás is.
És a hab a tortán hogy egy pár napja észrevett lágyék táji duzzanat nem nyirokmirigyek megnagyobbodása a betegségtöl hanem kétoldali lágyéksérv!
Jövö héten,ha teljesen rendbe jön,mütét!

I.számu gyerekklinika,sebészet tapasztalatok?

Rita
bellissima75

Sziasztok!

Rita!
Tali július 22.
Szegény Lilla, akkor most minden összejött egyszerre. Sajnos nem tudok semmit a gyerekklinikakról....melyik az I. számú, a Tűzoltó?

Cat!
Varjuk a képeket!

Brigi!
Én elfogadnám ezt a kis tündi uncsitesót a két rosszcsontom mellé is.... :) Tényleg hihetetlen, hogy nem értékelik a szüleik. Lehet, hogy nincs hasonlítási alapjuk? Bár ott vagytok ti is...., nem értem..., mármint a szüleit.

Tali összegzés:

Brigi: 4 fő , bolti süti, üdítő
Kata: 4 fő , zöld sali, francia sali, üdítő
Vikóka: 4 fő, tésztasali, gyümölcsös kuglóf, jeges tea
Rita: 4 fő, 1 karton buza sör(Coronita),1 karton Bacardi Breezer
Cat: 4 fő, cukrászdai pogi, persze, hogy van rá igény!!!!, üdítő

Kata

Kép
kateduo

Kata :)
A nyaralásos képeket feltettem a www.csehicsalad.hu oldalra az Egyéb kategóriába. 8)

Rita :)
Sajnos nem ismerem a kórházat. Remélem hamar túlestek rajta! Nem túl jó hír! :( :( Ez a talit is veszélyezteti?

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

1 het mulva koltozunk, itt teljes kaosz...
Talira mi is mennenk, 3-an tuti (talan 4-en). En szivesen sutok, brownies es csokis-kokuszos-meggyes muffin jo lesz?
A tobbseg hanyra megy?
A koltozes utan remelem tudok megint rendesen jonni...

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Tali összegzés:

Cat: 4 fő, cukrászdai pogi, persze, hogy van rá igény!!!!, üdítő
Gyongyi: 3(-4) fo, suti (brownies, csokis-kokuszos-meggyes muffin), udito

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Sziasztok!

Holnap reggel 9-kor lesz a műtét Ákosnak.Szorítsatok légyszi!!!!!
Nem tudom, hogy fogja kibírni ivás nélkül!!!!
Hisztit rendez a teáért!!!Lehet nem fogunk aludni éjszaka!!!!
Hajnal 2-ig ihat, utánna már nem. :(
1/2 8-ra bent kell lenni a kórházba.

Cat!
Jók lettek a képek!!!
Nagyon sokat nőttek a fiaid amióta nem találkoztunk!!!!!

Judyt
KépKép
judyt

Judyt :)
Nagyon szorítok Ákosnak! Minden rendben lesz!

Ez a nem ivás nálunk is kritikus lenne, mert Ők is isznak éjjel vizet.

Gyöngyi :)
Hazaköltöztök végleg? :shock: Nem is írtad? Vagy írtad csak figyelmetlen voltam? :oops:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

Judy, biztos minden rendben lesz!

Szomszéd! :D
Mi Normafloret használtunk ebben az esetben, ez a leghatásosabb a bélflóra rendberakására. Bár biztos ismered...
A mi fiainkat a Tűzoltó utcában műtötték szintén sérvvel. Egy centis heg maradt. Az ottani doki profi volt.

A találkozóra mi is mennénk, 4-en. Almássüti és/vagy juhtúrós stangli, víz, üdítő jó lesz?
Mettől meddig tart egyébként a buli? Mi délután mennénk, miután felébredtek a fiúk.

A hétvégén a Balatonon voltunk, íme néhány kép:

Kép

Kép

Kiliman

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Mi is itthon vagyunk újra.A nyaralás az idő ellenére is szuper volt.Élménybeszámoló és képek később!Most még ki kell bányásznom magam (meg a családot) a sok sennyes ruha alól! :lol: :roll:

Judyt!

Nem lesz semmi gond!Valahogy eltelnek majd azok az órák is!Ha nagyon sír a tea után,törölgesd az arcát vizes törölközővel!!!!
A semminél jobb,főleg műtét után!
Mi egy hónapja voltunk lágyéksérv műtéten.
Szorítunk és ha túlvagytok rajta,majd írj!

Talit még sajna nem tudom,hogy megyünk-e.Ma derül(t) ki,hogy kap(ott)-e apa szabit arra a napra!Legközelebb majd megírom,mi a helyzet!

Szép estét!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Mi is itthon vagyunk, már tegnap este óta.
S, persze nálunk sincs másképp, kicsomagolás, meg mosás ezerrel.... :roll:
A nyaralás szuper volt, 8 napból 6-ot standolással töltöttünk.A gyerekek imádták, és szó sem lehetett másról.
A maradék kettő nap pedig arra kellett, hogy első nap az ikrek második nap Kristóf kapta el a hányásos vírust.
Talán annyi szerencsénk volt, hogy abban a két napban rossz idő volt, így könnyebben viselték, mint mondjuk 40°C-os melegben.
Lacikám szerint ezek a gyerekek ennyire tudnak.....
Szerencsére csak egy fél napig volt rosszul lét, utána meg pihenték.

Vannak képek, rakok majd fel, bár ismét a kamerát és a felvételeket részetettük előnyben. Hatalmas volt, ahogy a mozgásuk napról-napra fejlődött a vízben.

Kristóf meg nagyfiú volt. A nagyokkal barátkozott ( 12-14 évesekkel), egyedül is remekül megtalált mindent, bár egy 10 évestől tudom ez teljesen normális, de olyan fura, hogy őróla már kevésbé kell gondoskodni.
A másik nagyfiús story-ja, hogy a tulajdonos lánya ( vele egykorú ), totál belezúgott az én Kristimbe. :oops:
Na, ezt nem igazán tudta kezelni.

Ennyit rólunk.

A hozzászólásokkal adós maradok ma, pedig már végig olvastalak benneteket.

A talira megyünk, 5 fő.
Viszek: pogácsát ( anyukámmal csináltatom házilag) , Meg még valamilyen házi apró sütire ráveszem. Meg üdítőt természetesen.Gyümölcsöt is viszünk.

Jó éjszakát mindenkinek!!!!

Meme
szinta

Holnap szoritunk nagyon Akosnak!

Cat :)
Nem tudom, irtam-e, talan igen, de amilyen surun jottem mostanaban nem csoda ha kimaradt... Szoval Irorszagbol vegleg elkoltozunk, a nyaron otthon leszunk es szeptembertol pedig Daniaban folytatjuk.

Meme :) Edit :) Cat :)
Orulok, hogy jol sikerult a nyaralas!

Brigi :)
Mar regota akartam kerdezni... parkasz vagy? Mikor vegeztel?

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Igen, '99-ben. MIért? Van valami kapcsolat, vagy te is??

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Én is most kerültem ki a szennyeshalom alól. :roll: Bár csak 4 napra mentünk, inkább nem írom le, hogy hányadik adag mosnivalónaál tartok. :shock:

Brigi

Jót röhögtem a turi-megszállottságodon. Persze én se bírtam ki és Gyulán jópár turiba benéztünk az unokanővéremmel. :D
Rékának nem próbáltál adni némi multivitamint? Hátha a betegséggel kiürült a vitaminraktárja és azért fáradt állandóan.

Cat

Jók a képek, majd mesélj szóban is a nyaralásról! Látom a "vurstlit" most sem úsztátok meg, még ha csaa 1-1 járgyányról volt is szó. 8) Mi is felrakjuk őket mikor együtt megyünk vásárolni, ez a jutalom. Most már rögtön ki is szúrják és követelik is.

Kata

Az enyémek is ki vannak csukva pár helyről és amíg én nem ott vagyok, addig tiszteletben is tartják ezt. Sajna egyiket se lehet bezárni, így ha akarnak utánam jönnek. Ezt a konyhánál pl nagyon utálom is, mert félek, hogy amíg beszaladok a kamrába egy fűszerért, ők megukra rántják a kaját a tűzhelyről, stb. Amiatt aztán ne legyen pici lekiismeret furdalásod se, hogy nem mehetnek mindenhova. A gyereknek kellenek korlátok, erről szól a nevelés. Muszáj néhány dolgot nekik is tiszteletben tartaniuk. A kis TV szerelő nem semmi, mintha csak az enyémeket látnám.

Rita

Jól kijutott nektek, remélem műtéttel minden OK lesz.

Judyt

Drukkolok ákosnak. Remélem jól bírta az éjszakát és vidáman fog ébredni a műtétből. Írj, hogy mi volt!

Edit, Meme

Nagyon jó, hogy jól éreztézek magatokat! Várjuk az élménybeszámolókat és képeket!

Gyöngyi

Jó pakolást!

Kiliman

szupik a képek! mikor is mentek nyaralni? Tavaly az olasz apartmant hol szereztétek? melyik iroda? előre foglalva v last minute? Mi bibione-ba akarunk menni vmikor aug-ban. állítólag ott van jó hosszú bicikliút. Nálatok volt biciklikölcsönző, lehet kint találni? Szted lehet gyereküléssel kölcsönözni v inkább vigyünk itthonról?

Tali: én is sütök akkor, ha senki nem vállalkozik. :wink: Fanta szelet jó lesz? Fincsi és egyszerű. Meg gyártunk valamennyi szendvicset is.

úgy kéne próbálni, hogy mindenki találkozzon mindenkivel. Ha hoztok utazóágyat, akár altatni is lehet, elég nagy a ház. Mit szólnátok ahhoz, hogy 11 és 16 között mindenki érjen ide vmikor? Az a baj, hogy akik vidékről jönnek, nyilván haza is szeretnének érni, így csak alvás utáni időben nem lesz jó. És mi kb este 7, fél 8-ig jók vagyunk, maradjatok ameddig jól érzitek magatokat!

Tali összegzés:

Cat: 4 fő, cukrászdai pogi, üdítő
Gyongyi: 3(-4) fo, suti (brownies, csokis-kokuszos-meggyes muffin), udito
Meme: 5 fő; pogi, aprósüti, üdítő, gyümi
Kiliman: 4 fő; almássüti, juhtúrós stangli, víz, üdítő
Lilla: 4 fő; Fantás süti, szendvicsek, ásványvíz.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla :D

Mi tavaly Cavallinoban voltunk. Az apartmant a Neckermannál foglaltuk le, úgy emlékszem, hogy nem is volt drága.

Nagyon tudom ajánlani ezt az apartmant, mert közel van a tengerhez (kb. 100 m), az udvaron is van medence, és maga a város-falu is barátságos.

Egy faluval arrébb lehet felszállni a hajóra, ami elvisz Velencébe, Muránóba stb.

Biciklikölcsönzőt igazából nem néztünk, mert akkor még kicsik voltak a fiúk, de az utazási irodában meg tudják mondani, hogy van-e lehetőség kölcsönzésre.

Mallorcára csak aug. végén megyünk...

Kiliman

KépKép
kiliman

Brigi :)
En kertesz es 2000-ben vegeztem, de 94-ben kezdtem, szoval lehet egyutt voltunk Soroksaron... (az a gyakszi egyutt volt, nem?)

Remelem minden rendben zajlott es Akoska jol viselte az altatast. Majd irj, hogy mi volt.

Megyek vissza a dobozaimhoz... :roll:

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Sziasztok! :D

Csak egy gyors híradás Judytékról. Ákoska túl van a műtéten, sikerült. De Judytot nagyon megviselte, és azt mondta, hogy többet altatásban nem vállalná, mert a műtét után 2,5 órát nem lehetett inni, és Ákos 1,5 órát sírt egyvégtében a teáért, de nem kaphatott ez lelkileg nagyon megterhelő volt. El is hiszem, azt hiszem én is kipurcantam volna tőle. :(

Holnap mehetnek haza.

Tali: Mi körübelül 1/2 3 fele érkezünk a talira, mert alvás után megyünk. Megpróbáljuk hamarabb felébreszteni őket.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Ismeritek ezt az oldalt? Én most akadtam rá, csomó gyerekzenét, mesét lehet leszedni.

http://mp3portal.hu/index.php?name=PNph ... 9eb7681eab

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Reggeltől újra itthon!!!!

Na akkor belekezdek, nem igérem, hogy rövid leszek:
A műtét napján már nem ihatott Ákos semmit, de hajnalban felkelt és alig tudtuk vissza altatni tea nélkül.Végül a húgom (Ő vigyázott Atikára) mellett aludt el.Reggel is követelte a teát, majdnem egész úton sírt a kocsiban. :(
A kórházban már nem sírt a teáért.9 óra után megkapta a bódítró kúpot.Nagyon aranyos volt,ahogy elkábult.Vigyorgott mindenen.Nézegette a kezét és nevetett. :)
9.40-kor vitték be a műtőbe, nem sírt, simán elvitte a műtős.
10.10-kor már ki is hozták.Na innentől jött a neheze, 2 és fél órát nem lehetett inni. :twisted:
Ebből másfél órát sírt, nem találta a helyét.Az ágyban állandóan fel akart állni, az ölemből állandóan ki akart tekeredni, és egyfolytában mondta, hogy tej-tej (tea).Nagyon más volt a sírása is.Gondolom az altató hatása alatt volt, fájhatott is neki, és szomjas lehetett.
Nekem nagyon hosszú volt ez a másfél óra.Teljesen lefáradtam, a fejem is belefájdult a sok sírásba.Az volt a legrosszabb, hogy sehogy sem tudtam menyugatatni, segíteni neki.A nővér felajánlott egy nyugtató kúpot, de mire behozta Ákos megilletődött és abbahagyta a sírást.12.40-kor ihatott először.Kapott egy fél üveg (kb 50ml) fájdalomcsillapítós teát.Hát gondoljátok, hogy nem volt elég neki.Csináltam még neki rendes teát, ezután sikerült elaludnia.Szegénykém alig aludt másfél órát, felkeltették a vizit miatt. :twisted: Már enm is tudott visszaaludni.Enni csak vaníliás krémtúrót evett, de az nagyon jól esett neki.Atikát behozta a húgom, nagyon örült neki Ákos ugrált a kiságyban örömében.
Este 9 kor elaludt és csak egyszer kelt fel teát inni.
Reggel 9.30-.kor jöhettünk haza.Ma nagyon jó hangulata volt, mintha semmi sem történt volna.Jövőhéten csütörökön kell kontrollra visszamennünk.

Na szóval Én azt mondom, hogy pro- és kontra, van előnye és hátránya az altatásos műtétnek.Annyiból volt jó, hogy tényleg semmire nem emlékszik, még a sírásra sem, de az a 2 és fél óra szomjan, az nagyon hosszú idő egy 2 évesnek, és persze a szülőnek is.

Bocsika mindenkitől, hogy hosszú lett

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Mi már vasárnap hazajöttünk, de azóta csak rohangálok. Bár ma tök jó volt, anyukáméknál voltunk egész nap, csak nála nincs net.

Nekünk nagyon jól telt a két hét, bár a fiúknak repülés szempontjából elég gyatra volt az idő, csak 5 napon tudtak repülni. Nekem sokkal fárasztóbb volt a lányokkal, mint itthon, de azért nagyon élveztem. :wink:

Nálunk bejött a tv és nbet nélküli nyaralás, bár net elérés volt, de a srácok folyton a meteort bújták, meg a repüléseiket töltötték le, úgyhogy hozzá sem szagolhattam a laptophoz. :D

Teszek fel pár képet, bár lehet, hogy nekem is inkább úgy kéne, mint Cat-nek... :oops:

Tali:
4-en megyünk, viszek sonkás-ananászos salit, búzasört.

Így néz ki, mikor mindenki várja a felvontatást:
Kép

És így, mikor én is géphez jutok 8)
Kép

Apa repülőt hajt :D
Kép

Az élet 2200 méteren a felhőalapon
Kép

És hogy a lányokról is rakjak :oops:
Kép

Kép

Kép

Kép
baba888

Sziasztok!

Judyt!
Jó, hogy túl vagytok rajta. Kemény lehetett a kórházban töltött idő. Milyen szörnyű, hogy ha végre alszik a gyerek, akkor felkeltik.:twisted:
Innentől már csak jó lesz!!!!

Baba!
Nagyon jók a képek! Tetszik, ahogy a lányok a repülőn ülnek. :D :D
Ezek olyan repülők, amiket felhúznak és utána siklanak motor nélkül? Te is repülsz vagy csak a párod?
A csajok nagyon nagyot nőttek!!!! Ne haragudj, de a memóriám.... :? szóval, Anna a barnaság??? Olyan, mint egy arab kiscsaj a sötét szemeivel!!! :D :D :D Asszem a talin babázni fogok!!!

Lilla!
Tök jó oldalt találtál! Én béna vagyok az ilyesmihez, de majd kapok egy kis segítséget és akkor alkotok.

Meme!
Kristóf igazi nagyfiú!!! :D :D örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!

Cat!
Mindig ledöbbenek milyen nagyok a fiúk! Bár a sajátjaimon is leszoktam... :oops: Néha olyan picinek látom őket, néha meg azt mondom, milyen nagy fiaim vannak.
A képek alapján tényleg jó lehetett a nyaralás. Siófokon hol voltatok?

Talira mi is délután megyünk, alvás után. Ott tuti nem aludnának, aztán meg menne a nyüglődés.

Rólunk:
1 hete Gergőnek láza volt + hasmenése. Diéta pár napig, aztán minden oké. Ma reggelre Vendel lett lázas szintén híg széklettel. Dr.nő mondta, hogy valami nyári vírus. Szerencsére hányás nem társul hozzá. Múlt héten nem volt a mi drnőnk és Gergőmnek Sumetrolimot írt fel a helyettes drnő. Persze Gergőm nem volt hajlandó bevenni, neki sosem tudok egy gyógyszert sem beadni. Most szerencsére a mi drnőnk volt és mondta, hogy jobb is, hogy nem vette be. Milyen jó, hogy mindenki mást mond.... :twisted:
Azt mondta csak normaflore-t adjak neki és ha pár napon belül nem lesz jobb, csak akkor adjak Smecta-t meg egy antibigyót, amit felírt, csak nem váltottam ki. Úgyhogy most Vendelem nincs jól. Illetve nem látszik rajta semmi, csak érzem, hogy meleg.
Olyan kis édes volt, fogdosta a pelusát és nyüszögött közben, meg mutatott a komódra, ahol pelusozni szoktam, gondoltam bekakilt, néztem a pelust, de nem volt benne semmi. De csak folytatta.... , kb. 10 perc múlva apa megnézte és volt benne kaki. Gondolom érezte az ingert és jelzett, hogy kell neki. Ilyenkor kellene bilire ültetnem , nem? Ez most volt este, úgy örültünk neki. Bár nem tudom elképzelni, hogy kb. 1 percig is bilin ülve maradjon.

Kicsit hosszú lettem..... 8)

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kata

Kép
kateduo

Baba :)

Nagyon jó képek!!!!
Artúr nézegette és megkérdezte, hogy néger-e az apuka? :wink: :) :)

Lilla és többiek :)
Artúr felvetette, hogy mi lenne, ha vinnénk virslit? Azt mindenki szereti, a gyerekek is (legalábbis nálunk), és ha kajahiány van csak be kell dobni a mikroba. Mit gondoltok??

Mi jövő héten nem leszünk, mert megyünk anyukámhoz "nyaralni", de azért majd benézek valamikor.

Mi ezzel a lázas, enyhén fosos dologgal csak felhívtuk az ügyeletet hétvégén. Három nap alatt túl volt rajta Réka, Borka el sem kapta. Sztem is jó, hogy nem antibigyóztál.

Az a lényeg, hogy túl vagytok rajta. Azért biztos a nem altatás sem lett volna jó. Így elfelejtheti az egészet, és nem fog éjszakánkét rémeket álmodni. Persze rémes lehetett a kórház.

Tuti nem, mert én is halasztottam egyet. :lol:

Na megyek, mert leragad a szemem. JÓ hétvégét nektek, aztán a következőn találkozunk.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Meg van az idöpont a mütétre.(aug.8)
Nem sürgös, de huzni sincs értelme,és a dokink szerint a 11.-ei szülinapjukra már teljesen jól is lesz Lillácska.
Altatásban csinálják,(még szép!)reggel 6-ig ihat és du.jöhetünk is haza.
Remélem ilyen sima ügy lesz!

A talira igy tudunk menni szerencsére!

Ugy látszik ez a hányos-hasmenös virus több helyen is felütötte a fejét. :?

A repülös képek nagyon klasszak!

Cat!

A fiaid nagyon megnöttek,de majd meglátod a lányaim se olyan kis csontik már!

Rita
bellissima75

Nem tudom miért rakott az idöponthoz egy napszemüveges fejet???
aug.8.-án megyünk a I.sz.Gyermekklinikára.Dr.Kiss Imréhez.
bellissima75

Brigi! Baba!
Az én férjem is azt mondta, hogy nem néger a kiscsaj???? 8)

Brigi!
Réka diétázott vagy evett rendesen, amit Borka?

Rita!
Jó, hogy tudtok jönni a talira!

Na megyek, mert szétszedik a lakást!!!!

Kata

Kép
kateduo

Brigi!
Jó ötlet a virsli. Az enyémek is imádják.

Én meg arra gondoltam, hogy annyi sali lesz, akkor csak egy salit csinálok + szendvicseket....

Kata

Kép
kateduo

Brigi!
A virsli szuper ötlet!

Megint összefutott két ikerpár:
Kit tudja kinek a gyerkőcei?

Kép

Még adós vagyok a keresztelős képekkel, de...szóval majd...

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Vikóka!

Anna és Zsófi??? Milyen jó lett a kép! 3-om gyerkőc az objektívbe néz!!!!! :D :D :D nekem kettővel is nehéz megcsinálnom.... 8)

Kata

Kép
kateduo

Most látom, hogy írtam a hármat...... 8)

Ti hogy mostok hajat, samponnal vagy a babafürdetővel? Mi még a fürdetővel, mint kisbaba korukban, de most felmerült, hogy lehet, hogy már samponnal kéne?

Lilla!
Merre fele laktok?

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Baba

nagyon királyok a képek!!!! főleg a csajok a repülőn.....

Brigi

Virsli jó 5let!

Kata

17.kerületben lakunk

Lányok szurkoljatok! Dávid me reggelre náthás lett, délutánra már hőemelkedése is volt. Niki még okés. Engem megüt a guta, ha emiatt nem jön össze a tali!!!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Megvagyunk, csak elhavazva .( Apának homloküreggyuszija van, nekem torok+tiszta takonykór vagyok. Csenge mára betaknyosodott, Pepe még eddig jól van, de nem tudom mi lesz hétvégére, ha betegek leszünk, akkor nem tudunk menni, nem akarunk mindenkit megajándékozni a vírusunkkal :((

A nyaralás egyébként jó volt, képeket majd teszek fel, csak kicsinyíteni kell és még nem értem rá, holnap reggel indulunk Gyulára, kedden ugyan jövünk is, mert a férjem ügyel egyet, de aztán megyünk vissza, pénteken jövünk haza. Leszünk anyóséknál is, remélem szusszanok egy kicsit a gyerekektől, mert azért a nyaralás alatt sem javultak meg :roll:

A repülés elég katasztrófa volt, képtelenek egy helyben megülni 2.5 órát, így aztán folyton vándoroltak meg visongtak, gonolom hányan szerettek minket emiatt. De szerintem még mindig jobb mint a kocsi, abban 10 órát is ülhetnének mire leérnénk a tengerhez. A vizet egyébként nem szerették, mondjuk itthon is könyörögni kell minden fürdésnél, hogy beszálljanak a kádba. A tengerbe szinte be sem mentek, mert féltek a hullámoktól, a homokozás is csak akkor ment, ha mi is ott túrtuk a homokot, magukban nem nagyon játszottak. A szállodához tartoztak gyerekmedencék is, de abba is csak akkor mentek bele, ha épp tök üres volt, mert egyébként " a buta gyerekek csapkodják a vizet, biztos az anyukájuk nem mondta, hogy nem szabad" :shock: szóval még jó, hogy a többi gyerek nem nagyon értett magyarul, mert kaptak volna. :lol:
De azért így is jó volt, délután mindig nagyokat aludtak (sokkal jobban, mint itthon :D ) így az egyikünk velük aludt, a másik meg mehetett úszni, napozni, így mindketten tudtunk kicsit pihenni. No meg persze a legnagyobb felüdülés, hogy nem cseng a telefon, nem kell mosni, főzni, takarítani :lol:

Még visszaolvasok ameddig tudok, aztán beesek az ágyba, eddig vasaltam :(
Mindenkinek további jó nyarat!

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Ditke!
Örülök, hogy azért jól sikerült a nyaralás. Még jó, hogy nem ott voltatok betegek....

Lilla, Ditke!
Azért gyógyuljatok meg hétvégéig!!!!!!

Ti hogy etettek, ha egyik gyerek rendes kaját eszik, a másik diétázik?? Még nem találtam meg a tökéletes technikát. 8)

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Mindenkinek jobbulást kívánok, mi már kifele mászunk, nem is írtam, hogy Csabán az utolsó 3 napban taknyosodtak be.

Kata,
nyert, persze Anna rögtön lebuktatta a társaságot. :lol:

Amúgy épp valamelyik nap mondta apa valakinek, hogy kezd félni, hogy a végén kiderül, hogy néger lesz a gyerekből. :lol: :shock:

Igen, ez olyan gép, amit felhúznak, és utána motor nélkül repül. Nemcsak siklik, mert akkor hamar lent lenne, hanem termiket keres, és abban emelkedik. Én is repültem, de sajna nem sokáig jutottam, és egyedül már régóta nem is repülök. Talán majd valamikor még újra kezdem, ha lesz időm.

Brigi,
a virsli szerintem is jó ötlet.

Ditke,
gyors jobbulást nektek is!!!

Lilla,
:cry: hogy van Dávid? Nyomjál bele rengeteg c vitamint!! Én szorítok ezerrel, hogy meggyógyuljon, mert már nagyon várom ezt a talit!

Pussz mindenkinek!

Kép
baba888

Sziasztok!

Baba

Talán nem lesz nagyon vészes, ma már nem volt láza, az orrát is elég jól lehet szívni, hátha hamar átmegy rajta. Csak nehogy Niki is elkezdje kb szerdán, mert akkot b.szhatom.... :evil:

Képzeljétek, Robi ma vett nekem medencét!!!! Úh. hétvégére már biztos felmelegszik a víz eléggé és pancsizhatunk is! 8) Fürdőruhát hozzatok!!!!

Kata

Nálunk nincs diétáztatás, mert amelyik roszul van, az úgyse eszik semmit, inkább az a gondom, hogy mit tömjek bele. Amikor van étvágyuk, akkor nem diétáztatok. Arra figyelek, hogy olyankor inkább fogósabb kajákat adjak nekik, pl rizst, krumplit, tésztát, meg uzsira a banánt. És kész. Ha nagyon gáz a helyzet, úgyse esznek. Ha meg, nem, én mindig örülök minden falatnak, amit megesznek.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Húú, megosztom veletek a mai rekordjainkat.
Reggel 1 óra pancsolás a medencében, alvás fél 11-től 1-ig!!, aztán kaja, újabb pancsolás és alvás 4-től. Anna most kelt negyed 7-kor, Zsófi még alszik :!:

8)

Lilla,
mi a nyaralás után most töltöttük fel pénteken újra a medencét, és ma már 33 fokos volt a víz... Fúúújjjjj! :P
Ajánlom a vastag, sötét takarófóliát.. :D

Kép
baba888

Sziasztok!!!!

Hogy bírjátok????????? Katasztrófa, nem? Mi ki sem mozdulunk....

Kata

Kép
kateduo

Mi samponnal mosunk hajat. Gyógyszertári Babe a neve, és koszmó ellen is nagyon jó. Nem csíp, nem szagos.

Meleg: Borzalom, csak a lakásban lehet elviselni. Folyamatosan megy a klíma, még éjjel is. Utálom a nyarat, én alig várom az őszt. Persze a kölkök szétszedik a lakást.

Lilla :)
Mi a helyzet? Niki nem beteg? Remélem senki nem lesz beteg, mert nekünk hétfőn kezdődik a bölcsi, és nem akarok benyalni valami vírust. 3 hét szabi után nem kezdhetem betegállománnyal. :?

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Adós vagyok még egy élmény beszámolóval,de ebben a melegben nem akaródzik írni!!!.Pedig nagyon jó volt a nyaralás,meg a képek is itt vannak már,csak le kellene kicsinyíteni őket.

A képek nagyon jók!!!! :D

Nálunk is megy egész nap a klíma,még akkor is,ha kint vagyunk.ŐŐŐŐRÜLT egy idő van!
Mi ebben a melegben is kimegyünk,mert a fiúk nagyon nem bírnak ittbent magukkal.Már reggeli után verik az ajtót.Olyan 8körül szoktunk kimenni és kb. fél 11-ig vagyunk kint.40-es naptejjel kenem őket és szerencsére délelőtt az egész udvar árnyékban van.A medence folyamatosan fel van töltve neki és ma elővettük a csúszdát is,vizi csúszdát csináltunk belőle.
Így élvezték:

Kép

Kép

Na és egész nap meztelenkedünk,így pelus is kevesebb fogy:

Kép

Persze délután is ki kell menni velük.5-től fél 9-ig vagyunk kint.Akkor is nagyrészt árnyék van,bár kevesebb,mint délelőtt.Meg ha apa itthon van,kimegyünk délután a strandra,az is egy kis felüdülés! 8)
Sajna,az alvásukon ez nem látszik meg.Délután csak 1órát alszanak.Igaz,az éjszakát (fél 10-től 7-ig) végigaluszák.Enni is eszegetnek,de inkább az innivaló fogy!De ezen már nem görcsölök,mert mi se nagyon eszünk.

Lilla!
Jobbulást nektek!Mi sajna,nem tudunk ottlenni a talin,mert apát nem engedték el! :( :cry:

Még egy kicsit hadd dicsekedjek:
képzeljétek,az Olivér mondatokban beszél!!!Egész nap mondja,be sem áll a szája!!!!A két kis majom meg lesi és próbálja utánozni!Annyira édesek!!!Oli a Marcit Manyának hívja,a Benit meg Bíbinek!!!Vannak még persze hangok,amiket nem ejt tisztán(röpcsi az jöpcsi) meg rövidít (a nyuszi a nyusz,az autó meg a to-to).De sok rövid mondatot használ pl: nyanya(ez én vagyok),adok iszi=inni kérek
Ja és elkezdtünk reggelente tévézni.A BBC prime-on van néhány kicsiknek való adás.A Balamory meg a Big cook,little cook a kedvenc.Lolo ránéz a tv-re és kiabálja:big kuk gyeje vissza!!

Mára elteszem magam,mert nagyon meleg volt és kitikkadtam!
Szép estét és nyugodalmas éjstakát mindenkinek!
Edit

Kép

Kép
edit73

Jaj! A legjobb csúszdás kép meg lemaradt!

Kép

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Mi is vagyunk, de semmi mást nem tudok írni, mint az előttem szólok, minthogy nagyon-nagyon nehezen bírjuk.
Már leköltöztünk az alsó szintre, de kibírhatatlan.
Megmondtam apának, vagy jön a klímás, vagy mi megyünk, mert ezt nem lehet kibírni.... :roll:

Közben elkészült a teraszunk ( írtam, hogy csináltatjuk? ), de a festésével várunk egy kis enyhülést.

A talira megyünk, eddig úgy néz ki.

Edit, nagyon sajnálom, hogy nem lesztek ott..... :cry:

A teraszról meg az itthoni pancsolásról képek:

Kép

Kép

Meme
szinta

Sziasztok!

Persze hétfő estére Niki is elkapta, de nem tűnik vészesnek egyáltalán. Nem köhögnek, nem lázasak, nem nyűgösek. Dávidnak még folyik az orra, meg szívom is többször mindnek, de sztem vasárnapra már nagyjából túl leszünk rajta.

Viszont: a mi kertünk sajna nem valami árnyékos, bár mindig lehet találni valahol. De ha ennyire meleg van, megdöglünk a kertben napközben. Van valakinek kifogása az ellen, hogy 3 körül kezdődjön a buli? Legtöbben úgyis csak alvás után jönnétek. Meg úgy látpm, hogy messziről már csak Meméék jönnének, meg talán Ditkéék? (egyéb ötlet: talit rakjuk át vmi strandra, pl velencei tó. :wink: )

Edit

Kár, hogy nem tudtok jönni. Mi a gond: nincs kocsi, nem tudsz vezetni? Mert ha csak attól félnél, hogy nem bírsz velük egyedül, azt megoldjuk, leszünk itt elegen. Nem tudsz vkit beszervezni férjed helyett?
A csúszdázós képek nagyon jók, főleg az utolsó. Viszont azon tökre meglepődtem, hogy nem tűnnek olyan husisnak a képeken, mint amilyenek voltak. Nyúltak/fogytak v csak rosszul látok?

Ja és majd elfelejtettem: gratula a beszédhez! Kár, hogy nem fogjuk hallani mit tud. :(

Meme

Zsófi olyan mint egy kis néger, tök jó barna a háta. A terasz nagyon jól néz ki.

Meleg: én bírom, bár amikor a szobában vagyok velük, azt elég nehezen. De azért ki szoktunk menni délelőtt délután. A teraszunkon mindig van árnyék és már elég jól megértik, hogy ne menjenek a napra. klímánk nincs.
A medence nagyon jól bevált és tegnap már ők is hajlandóak voltak bejönni és tetszett nekik. Nem engedtük tele, így csak a hasukig ér.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla!

Valóban, eszméletlen jó bőre van Zsófinak. Apukájától örökölte, Laci is csoki ....
Nagyon meleget ígér vasárnapra is. Mi kb. csak 1/2 4 - 4 körül megyünk, mert előtte van egy kis dolgunk, ill. nagyon meleg lenne.
A vízpartos- strandos ötlet is jó, csak ott annyira kellene figyelni a gyermekeinkre, hogy egymásra nem tudnánk, nem? Bár a Velencei tó az jó lehetne. Azért ott más mint a strandon.A parton hűssölnénk, dumcsiznánk.
Nekünk az is oké.

Megyek, mert siesta van....

:wink:

Olvastátok a nagy ikres topicban, hogy Vadvirág már 32 hetes??? Jól van ő is meg a babák is. :lol:

Vadvirág, nekünk is írj magatokról légyszííííííííííííí !!!!

Meme
szinta

Sziasztok!

Kedden keson este megerkeztunk mi is, most meg aklimatizalodunk - van mihez... :roll:
Talira mi is mennenk, en ebed utan gondoltam az indulast, azzal 3 korul ernenk oda.

Edit :)

Sajnalom, hogy nem jottok! Gratula Olinak a beszedhez!

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Akkor ezek szerint mindenkinek oké a délutáni talizás, 3 körültől várunk Titeket. Címet majd küldöm priviben. Vagy döntsük el, hogy nálunk v Velencei tónál legyünk-e. ott van egy nagyon jó partrész, homokkal van feltöltve, a kicsik is istenien érzik ott magukat. Mi alig szóltunk rájuk mikor ott voltunk, istenien elvoltak.

Gyöngyi örülök, hogy rendben megérkeztetek!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Nekünk jó a délutáni találkozó, de szívesen megyünk akár a Velencei tóra is.

Asszony most van bölcsis megbeszélésen, uh. megyek vacsiztatni.

KépKép
kiliman

Lilla :)
Nekünk tökéletes a délutáni találkozó, de a velencei tavat nem vállaljuk be az utazás miatt. Nekünk Budára átbumlizni majd a haza az halál, és ne is bírják a fiúk, ráadásul a strandon állandóan figyelni kell őket, nem igazán tudnán egymás társaságát kiélvezni. Szóval ha lehet akkor én a kerti partyra szavazok. 8)

Edit :)
Nagyon magasak a fiúk, a képen is lejön, hogy megnyúltak. Már igazi kiskölkös alkatuk van, semmi nincs rajtuk abból a babahájból, ami korábban volt. :P Sajnálom, hogy a talira nem tudtok jönni, a két egyivású Oli jól elbeszélgethetett volna. :D :wink:

Meme :)
Szuper lett a terasz, de azt a klímát én is jobban szorgalmaznám. :D

Mi áldjuk az eszünket, hogy az idei nyaralás helyett inkább beklímáztattuk az egész lakást. Egy áldás! Sajnos ebben az egyre felmelegedő éghajlatban be kell majd erre rendezkednünk, hogy ilyen nyaraink vannak. :cry: :cry:

De sajnos nekem sem maradnak meg a fiúk a lakásban mint Editnél, így 40 fokban is menni kell velük játszózni, vagy játszóházba, vagy csak pancsolni az udvarra. :shock:

Nas megyek összedobok egy lecsót, nagyon megkívántam. :D

Cat
Kép
cateye

Cat!

Holnap reggel 7-re jön a klímás pasi egyeztetni.
:lol: :lol: :lol:

Állítólag csak kérnem kell.... De, hányszor??? :roll:

Meme
szinta

Lilla!
Tök jó ötlet, hogy 15-kor kezdődik a party! Pontos érkezést én nem tudok mondani, mert ebben a nagy melegben nem nagyon tudom kiszámolni az alvásidejüket, de szerintem 16:30 körül érkezünk. Ami a velencei tavas party-t illeti - teljesen hasonló okokból mint Cat - mi inkább a kerti verzióra szavazunk.

Még egy apró kérdés: lehet, hogy csak elbambultam a dolgot, de mondtál már címet, hogy hova menjünk? Ha igen, akkor lécci ismételd meg a kedvemért. ;-)

Edit!
Nagyon sajnálom, hogy nem jöttök. Annyira szerettelek volna megismerni Benneteket is! (Amikor ki vagyok purcanva akkor eszembe szoktál jutni egy kalapemelésre...)

Na megyek a dolgomra...

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?