Megjöttem ám már korábban, csak este elmentem csajozni. Mármint a kis keresztlányomhoz. Már hiányzott. Fogta kis kezével az arcom, és bújt hozzám. Aztán bekapta az állam végét és a négy fogával megharapott, miközben nevetett, sikongattunk és a nyála a nyakamba folyt. Aztán vacsi közbn grimaszoltunk egymásnak, és anya ebből csak Julcsi fintorgását látta, de lebuktam, és el akart minket a vacsi idejére tiltani. Mert a sárga fincsi izé a csibe nyakába folyt.
Sapé! Nagyon örülök, hogy anno el kellett indítanod ezt a topicot. Sokszor nem is tudom,mi lett volna velem nélkületek.
Gurítanám a dinnyét, de a férjem benyalta negyedét, így akad, mindig megáll a vágott felén!
Nálunk ő a dinnyemániás.
Tényleg nagyon jó kis csapat lettünk.
Te Reni! Te! Miért irigyled a girhemet?! Nem is tudod, milyen!! Nagyon girh...
És mióta kiderült, hogy hamarosan én is kisbabát fogok várni, én is sokkal jobban vagyok, de komolyan.
Képzeljétek. Hazahoztam a fele járólapot, mert az autó kapacitása véges. Szóval mentem a cuccért, mikor kiderült, hogy a világosszürke járólap rossz cikkszámra lett készletezve, és csak a csúszásgátlósból tudnának annyit adni, amennyi fizetve lett. Na kötöttem az ebet én is,mert a sötétebből még volt, de az nem kell. Végül kaptam világosat, de az csak a drágábból volt, és nem kellett ráfizetnem sem, mert ők cseszték el.
Én is veletek kelek és veletek fekszem...
Jó éjt!!!Puszika!