Új privát üzeneted érkezett!

Próba

Kép
sapé

Hát kitöröltem a zárójeleseket, és ez lett belőle! :roll:
Most már Ágota felkerült, csak engem törölt ki!Na megpróbálo megint.

Kép
sapé

Micsoda hely az a hunok völgye, hogy még magyarul sem beszélnek, na de ott voltatok ti. De jó most nektek, mi sülünk a saját zsírunkban (a girhesek gondolom nem :wink: ).
Dinnye, hm már a fülemen jön ki, de abból sohasem elég.
bbilona

Próba! :lol:
Hú, a dinnye most ide is gurulhatna.Sajna én nem tudom megunni!

Kép
sapé

Sziasztok!
Na most már vonalzó ügyileg rendben vagyok, ugy érzem. :lol:

Kata!
Köszi a segítséget! Még ma is megviccelt ez a vonalzós program, mert javítottam rajta, és engem csak úgy eltűntetett, de most már minden okés! :lol: Juj, de izgi akkor hamarabb mehetsz vérvételre?Szorítok nektek!

Dori!
Sajnálom, hogy nem jött össze, de majd a következő sikeres lesz!Kitartás!

Kép
sapé

Jucmuc!
Gratulálok, a babához!Vigyázz magadra!

Panda!
Neked is köszönöm a segítséget vonalzó ügyben! :lol:

Kép
sapé

Sapé,
szép két vonalzód lett!!! De az elsőn még mindig nem értem a CD 34 és a 29 DPO-t... Hány napos ciklusaid szoktak lenni???
katata

Csajok!

Én most ébrettem fel!
Az alvókámmal nincs gond..

zel!

Drága anyácskánk mi is lenne velünk nélküled :P
Nemsokára te is beszélgetni fogsz a pici babuciddal :lol:

Boris!
Látod anyácska jött és helyre tett bennünket.A lényeg mind a ketten gyönyörűek vagyunk,soványan vagy medvésen../Na de kit érdekel.Bár a Zel test alkatát nagyon irigylem. :roll:
Az az igazság,hogy én alapjátaron nagyon optimista személyiség vagyok,csak az elmúlt évek folyamán kicsit irigy voltam másokra.
De mióta kisbabát várok ,visszajött a régi énem.Újra boldog és kiegyensúlyozott emberke lettem .

Bbilona!
Én is nagyon örülök,hogy rátaláltam erre a topikra,és az a jó ,hogy itt tényleg mindenféle személyiség ,és foglalkozású emberke megtalálható.Én ugy kellek ,hogy kapcsolom be a gépet kivel mi történt.
m. reni

Ilonkám,
ez Kiszely szerint a Hunok völgye. Egyébként nem az a neve és szerintem akik ott laknak sem tudnak róla. De itt a cikke róla, ha érdekel kukkants bele: http://mek.oszk.hu/01500/01522/html/

Reni,
egészségetekre a szuszókálást, biztos nagyon hasznos!!! :wink:
katata

katata, klassz, bár első nekirugaszkodásra kicsit hosszú, majd beleásom magamat. Köszi :D

Kismamák, jó pihenést!
bbilona

Kata!
Örülök, hogy tetszenek a vonalzók! :lol:
Általában 35-36 naposak a ciklusaim, de ez a gyógyszerek szedésével változik!Most szerintem ki fog kicsit tolódni, mivel most gyógyszert nem kaptam, inszemet nem csinálták meg. Bocsa butus kérdésért, de ez a DPO mit is takar? Én beírtam amit kellett, és ezt dobta ki a gép.

Reni!
Itt tényleg jó csapat jött össze!Anno amikor indítottam a topikot nem is gondoltam volna, hogy ilyen hosszú életű lesz! :lol: Remélem sokáig lesztek még, hogy sokat tudjunk egymásnak segíteni, azzal, hogy itt vagyunk! Hajrá!!!! :lol: :lol:

Kép
sapé

Sapé,
A ciklus hossza után meg kellett adni, hogy hanyadik napon szokott lenni az ovulációd és ez azt számolja, hogy hány nap telt el az ovud óta.
Te indítottad a topicot??? :lol: Nem is tudtam!! De nagyon jól tetted!!! :lol:
katata

Kata!
Igen, én indítottam el. :lol: Ágota előtt, amikor inszemekre jártam, ilyen topikok nem voltak. Sok kérdés már akkor is felmerült bennem, de csak a dokimtól tudtam ezeket megkérdezni. A családban ilyen szempontból egyedi eset vagyok, mert senkinek nem voltak meddőségi problémái.Szerintem sokkal másabb, közvetlenebb az ha hasonló helyzetűekkel tudsz beszélni. Ők megérthetnek, segíthetnek, tapasztalatokat átadhatnak, ahogyan itt is megy, teszük mindannyian! Én annyival vagyok előrébb, hogy én már ezt egyszer végig csináltam (segítség nélkül ). Igaz nem ment volna ez az egész, ha nem olyan férjem áll mellettem, mint aki van. Támogatott, bíztatott, és végül is Ágota itt van velünk! :lol: Amikor ezt elindítottam, sokat gondolkoztam, hogy van-e ilyen fórumnak jövője, vajon hányan fognak jelentkezni.
És tessék itt van egy jó csapat! :lol:

Megpróbálok képet feltenni. Hétvégén kirándulni volt a család.(párom Ágotával Kép , és a keresztszülők, no meg a kutyusuk Füles)

Kép
sapé

Megjöttem ám már korábban, csak este elmentem csajozni. Mármint a kis keresztlányomhoz. Már hiányzott. Fogta kis kezével az arcom, és bújt hozzám. Aztán bekapta az állam végét és a négy fogával megharapott, miközben nevetett, sikongattunk és a nyála a nyakamba folyt. Aztán vacsi közbn grimaszoltunk egymásnak, és anya ebből csak Julcsi fintorgását látta, de lebuktam, és el akart minket a vacsi idejére tiltani. Mert a sárga fincsi izé a csibe nyakába folyt.

Sapé! Nagyon örülök, hogy anno el kellett indítanod ezt a topicot. Sokszor nem is tudom,mi lett volna velem nélkületek.

Gurítanám a dinnyét, de a férjem benyalta negyedét, így akad, mindig megáll a vágott felén! :lol: Nálunk ő a dinnyemániás.

Tényleg nagyon jó kis csapat lettünk.

Te Reni! Te! Miért irigyled a girhemet?! Nem is tudod, milyen!! Nagyon girh... :lol: :lol: És mióta kiderült, hogy hamarosan én is kisbabát fogok várni, én is sokkal jobban vagyok, de komolyan.

Képzeljétek. Hazahoztam a fele járólapot, mert az autó kapacitása véges. Szóval mentem a cuccért, mikor kiderült, hogy a világosszürke járólap rossz cikkszámra lett készletezve, és csak a csúszásgátlósból tudnának annyit adni, amennyi fizetve lett. Na kötöttem az ebet én is,mert a sötétebből még volt, de az nem kell. Végül kaptam világosat, de az csak a drágábból volt, és nem kellett ráfizetnem sem, mert ők cseszték el. :lol:

Én is veletek kelek és veletek fekszem...

Jó éjt!!!Puszika!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Bocsánat de nem tudom követni nagyon az írásaitokat, mert olyan meleg van a lakásban, hogy még a gépet sincs kedvünk bekapcsolni.
Nagyon nehezen bírom....
KISBORISNAK elküldtem a képet, ami a múlthéten készült, 35 hetesen.

Kisboris!
Köszike, hogy felteszed a csajoknak a képet!

Üdv: Odry

Kép

Kép
odry

sapé, csak összejön a vonalzód :wink: és hát én is nagyon jól érzem itt magam, jó fészket terveztél ide nekünk :!: :!: :!:

zel, te annyira cuki anyuka leszel!!! ez süt minden sorodból amit a keresztályoddal kapcs.-ban írsz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon jó kis helye lesz a babátoknak :lol:

ilonkám, leendő anyuka, neked meg szép napot :P

reni, nálam is pont ilyen volt az első két hónap, igaz idegeskedtem néha, hogy nehogy baja legyen a babánknak, de alapban nagyon boldog voltam :lol: aztán jött az a mizésia és mindent kezdhettem előlről, de most már újból hiszek az egész csodában és nagyon boldog vagyok, hogy sikerült és nekünk is lesz babánk :lol: így tovább reni, legyél is nagyon-nagyon optimista és lelkes :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Hali!
Kata, Domo mi a helyzet?
Fúrja az oldalamat...... de tudom még pár napig ki kell bírnom.

Na, mi tegnap este "megcselekedtük, amit megkövetelt a haza" , ma reggel meg már 37 voltam, úgyhogy ennél többet asszem nem tehettünk. Most pihi van legalább egy hétig, mert ez már nekem is sok volt...... :). Jó lenne, ha sikerülne. Nekem is kéne már egy "lelkibékehelyreállás".

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, akkor csak egy napon voltatok együtt?

Kép
kicsiboris

Odry Drága,
kitartás!!! Biztos borzasztó nehéz lehet a 40 fokos hőségben. Igyál sokat és pihenj. Mást nem nagyon tehetsz. Reméljük hamarosan enyhülegy kicsit ez az őrült meleg. :wink:

Kamilla,
helyzet az van! :lol: Reméljük jó! Még ki kell bírni pár napot, d emárféllábon is a + teszt érdekében!!! :wink:
Ügyesek voltatok!!! :wink: Most már neked is csak a + tesztet kell kivárni, aztán 9 hónapig élvezni a terhesség gyönyöreit!! :wink:
katata

odry:
Kép Kép

Kép
kicsiboris

odry, nem semmi pockód van :lol: :lol: igazi kismamapocak :D és tényleg inkább csak pihengess, esetleg zuhanyozz le többször is langyos vízzel, na már csak kb 1 hónap és öledben tarthatod a babukát :P

kata, úgy izgulok már....mit érzel? nincs fémes íz a szádban? fáradékonyság? egyéb??

Kép
kicsiboris

Odry!
Nem semmi pocid van!
Kitartás!

Nem sokára megyek baba kukucsra :lol:
m. reni

reni, jujj jelentkezz :lol:

csajok mikor kell menni az első cukorterheléses vizsire?

Kép
kicsiboris

Odry! Szép pocakod van! Rossz lehet neked most ez a hőség...

Kamilla, csatlakozom Katához: reméljük a legjobbakat, de még ezt a pár hosszú napot ki kell bírni.
Sok mindent érzek, de nem akarok vele törödni!!!
Én azt olvastam, hogy nem árt még egy kis szex a hőemelkedés napján sem! Akkor még ott várakozhat a petesejt! Lehet, hogy a pihenést el kellene halasztani holnapra...

Tegnap derült ki hogy a húgomnak kisfia lesz! Így nekem lesz egy keresztfiam :lol:

Kép
domo

Reni, jelentkezz utána, és ha lesz fotó, akkor rakd fel!

Kép
domo

Reni, jelentkezz utána, és ha lesz fotó, akkor rakd fel!

Kép
domo

http://www.peterfyszuleszet.hu/osztalyr ... ndozas.htm

ez tök jó itt inden megtalálható, hogy mit mikor vizsgálnak:o))

Kép
kicsiboris

Odry,
szupi a pocid!!! :lol: De jóóóóóóóó!

Kicsiboris,
nem érzek semmi különöset, de szerintem ez jó!!! Hiszen ilyenkor még nem igen van tünet. Néha érzem a pocimat egy kicsit, aztán elmúlik. Jó kedvem van, sokat simogatom a pocimat és már alig várom a keddet!!!! :wink:
katata

Reni,
izgis, gyere majd a hírekkel!!! :wink:

Pandus :?: :?: :?: :?:
katata

Dóri, sajnálom :cry:
Hova mentek nyaralni? A pihenésnek biztos meglesz az eredménye :lol:

Kép
domo

Boriska! Nem egy napon voltunk együtt, hanem egy nap nem, a többi nap meg igen, egészen a hőemelkedésig. Ezért is írtam, hogy most már pihi van. :)

Kép

Kép
kamilla306

Odry!
Szép nagy már a pocód! Olyan jó neked! Mindjárt ott a picibabátok! Gondolom most nem lehet neked valami jó ebben a melegben. Szegényke! :(

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, akkor van jó kis esélyetek :lol: :lol: :lol: :lol:

kata akkor kedden már mindent megtudunk :P de várom én is....

Kép
kicsiboris

Szia csajok!

Kicsiboris, köszi a kedves reggeli üdvözlést!

kamilla, nem vagytok semmik. Apa nincs kiborulva tőled? Ők nem nagyon szokták bírni az ilyen nehéz küzdelmeket :? :D

odry, jól alakul az a pocak, mekkora most csodamanó?

sapé, köszi a topikot, nemtudom ezt akartad-e, amikor a címét adtad, mert itt aztán kicsit eltértünk a tárgytól, de igen jól sikerült.

zel, egy kis dinnyelé azért lecsurgott Ráckevére, még ha a dinnye nem is ért ide.

reni, mi volt az orvosnál?

pandácska, holnap lesz a kombinált teszt??

Szép napot mindenkinek!
bbilona

Boriska,

Igen, erzem, hogy van ott valaki de bugyborekolast meg nem erzek sajnos. :D

A genetikai vizsgalatokat (nem invaziv) A huszeveseknek is ajanljak, csak 35 felett az invaziv vizsgalatok (amnio, stb.) ingyenesek. Gondolom otthon is.

Ilonka,

Nagyon szepen köszönöm a dicsit! :D Szerintem is ram ütött! :lol:

Reni,

Igen, sajnos Katanak igaza van. A down koros gyermekek nagy szazaleka fiatal mamaknal fordul elö megpedig pont azert mert nem szürik. A nögyogyaszod nem mondott semmit ezekkel a dolgokkal kapcsolatban?

Dori,

Sajnalom! :(

Zel,

En is imadom nezegetni, ez mar a harmadik! :D Es hamarosan Neked is lesznek ilyen kepeid mert kezdödik a lombik es onnan aztan nincs menekves en tudom! :wink:

Sape,

Köszönöm szepen! :D

Odry,

Nagyon szep a pocakod! :D

Kata,

Mar csak par nap! :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
éppen ma vagy 12 hetes! Gratulálok, de jóóóóó!!!!! :lol: :lol:
katata

Jó reggelt!

Bealudtam. A hálóban nagyon hűvös van. Hajnali fél hatkor a szemben lévő templomról elkezdték leszórni a cserepeket. Mintha lövöldöztek volna, és hallgattam egy darabig. Aztán visszaaludtam.

Kata! Mindjárt tesztelhetsz! 5 nap! Az már semmi! Jaj, úgy dobog a szívem.. Nem bírom én ezt a stresszt. Öreganyátok vagyok már!!!

Reni!!!! Úúúúúúúúúúgy szeretem az UH képeket!!!

Kicsibé! Imádom a kiscsajt. Nagyon szép, édes, kiegyensúlyozott, nyugodt baba. Igyekszem majd jó anya lenni. De félek kicsit, hogy mivel ennyire nehezen sikerül a csemete, el lesz kényeztetve. Bár férjecskémmel már beszéltünk erről. Ő józanabb, megfontoltabb és teli talppal képes a földön maradni. Remélem, észreveszi, ha kezdem eltúlozni magam, és szól is. :lol:

Kamilla! Kell is egy kis pihi. Ha a kellő időt elkaptátok, minden rendben van. Innét már csak az élvezetnek kell adni! :lol: :oops:

BBilona! Majd augusztusban, ha akkor még van fincsi dinnye, jól bekajálunk együtt.....

A talált kiscicámnak nincs neve. Katasztrófa. A teraszon kérdezte a párom, mi legyen a neve, amikor a papagájunk rávágta, Pityu... De kislány a macsek, így Pityu nem lehet. Egész formás lett. Meg kis dilis. Már akkora mint két öklöm... Óriási. :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Köszi a sok dicséretet, de én már nagyon nagynak érzem magunk, bár sosem voltam vékonyka.... Attól tartok, hogy még ha nőni fog???? Már pedig fog.... :lol: Végül is máshova nem szedtem fel csak hasra és nekem az egész hasfalamat a méhlepény is beteríti, mert elől van megtapadva. A baba állítólag normális méretekkel rendelkezik, legalább is eddig ezt mondták.... Jövő héten lesz uh. és rákérdezek.

Puszi mindenkinek és nektek is kitartás, ebben a melegben!!!

Kisboris!
Köszike!!!!

Kép

Kép
odry

zel, rendben akkor az augusztusi randira még visszatérünk.

Mondd te miden állatot befogadsz? Legszívesebben én is azt tenném, de a szomszéd teraszunkra rókázó macskáit, legszívesebben lecsúzliznám. Van neki vagy 15, és most hogy nincs kutyus, persze mind nálunk lebzsel.

domo, automatikusan te leszel a keresztmama, vagy ezt már korábban elterveztétek? Mi ezzel nagy gondban vagyunk, nem igazán tudjuk kit is válasszunk, tesókat nem szeretnénk. Olyan barátunk, aki meg úgy nevelgetné, ahogyan mi szeretnénk, és nem lakik messze nem túl sok van. Ti hogyan választotok keresztszülőt?
bbilona

Nem fogadok be minden állatot. De ez olyan kis elveszett pindurka volt, hogy attól féltem ,ha az utcán hagyom, nem éri meg a reggelt.
Ha tehetném, persze menhelyem lenne....
De igazából a műhelybe raktam a kismacsot, hogy ha sír, az anyja megtalálja, és elvihesse. De nem jött érte. Sőt, hallottam valami hasonló cicasírást, mire ez is felkapta a fejét de aztán aludt tovább... A kutya párnáján, hanyatt.

Gondoltuk, ha jól érzi magát nálunk és nem megy el, akkor egerészni a padláson tök jó lesz. Eddig úgy tűnik jó neki velünk...

Jucmuc! Nem is akarok menekülni! Megadóan tűrném a sorsom!!!! :lol: Nagyon várom már az egészet, meg izgulok is. nem félve, hanem olyan kíváncsian!

Kép
Kép
Kép
zel

jaj, keresztszülő..

A barátaink azt mondták nem is akartak a családból keresztszülőt, mert az úgyis családtag. Mi pedig nagyon örültünk, hogy minket kértek fel a szerepre. Bár a tegnapi vacsiprodukció lehet, hogy nem a megfelelő keresztszülői nevelés példája.

A tesóméknál hamarosan, pár nap múlva megszületik a kishugim. Ha az öcsémék tartanak keresztelőt és netán minket kérnének fel, biztosan örülnénk. De lehet, hogy ők is ezen az állásponton vannak, mint a "komáék". Sok barátjuk van és közülük is biztosan örülni fog valaki, ha a keresztelő után azt mondhatja: nézd má' Ti is a családhoz tartoztok már!

Kép
Kép
Kép
zel

Húúúú, hát mi még ilyen messzire nem mentünk, hogy keresztszülő. Én keresztanyukája vagyok nővérem fiának. Ez valami varázslat, ahogy leírtam, hogy nővérem fiának, jött egy sms tőle!!!! A keresztfiamtól!! Jézusom!! Ez hihetetlen!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ilyet!!!! :shock:
katata

Zel, nálunk kutyusok szoktak lenni kirakva az erdőbe. Én sem bírom ki, és persze nem győzőm aztán hallgatni a korholást, de én már mondogatom, hogy a mi következő kutyánk ilyen autóból kirakott keverék lesz, az talán nem harap meg minket. A férjem sajnos fajtatiszta párti, megsúgom engem ez egyáltalán nem érdekel.
Biztosan örült a keresztgyerek anyukája, a tegnapi malackodásotoknak, de ennyivel még nemhiszem hogy elrontottad. Nagyon jó anyuka leszel, sőt annál is jobb, mert nem fogod "egrecéroztatni" folyamatosan.

Mi is vagyunk keresztszülők, a keresztfiam 60km-re tőlünk,semmiféle rálátásom nincs. Keresztlányunk 50km-re, őt is szinte csak a kötelező ünnepeken látogatjuk. Hát van ennek így értelme? Kértem annak idején a barátnőmet, jól gondolja meg, hiszen semmiben nem tudok neki segíteni, marad a nyaralás nálunk ha nagyobb lesz egy kicsit. Szóval én valami másban gondolkodom.

katata, előre szaladtunk?? Tényleg :roll: Mostmár mindegy. Én szeretek jó előre eltervezni mindent. És érdekel ti hogyan gondoljátok, úgyhogy köszi.

:D
bbilona

Csajszik!

Szokás szerint a kaáliba,nem tudnak képet adni!
Lefótóztuk,de az nem olyan majd a párom hazajön és lekicsinyíti!
Fényképezőgéppel videóztunk is!

Jucmuc!

Teljesen tisztába vagyok minden viszgálattal,köszi hogy agódtok ,de tényleg nem kell.

A genetikai uh-ra lekisértek,és még a gép szerint 10,6napos vagyok 10nap múlva vissza kell mennei,és akkor csinálnak genetikát természetesen ingyen!
m. reni

Ja és 48mmes a babám!
Pók hasú :lol: :lol:
m. reni

Zel,
nézd meg alaposan azt a cicut és szerintem kipattan valami találó név. Mi mindig ezt csináltuk, mert gyerekkoromban sok állat vett körül. Mindig születtek újak és megnéztük jól, aztán már jöttek is a nevek. :wink:

Ilona,
nem baj, ha előre szalad az ember,persze,hogy kell ezt is tervezni. Nekem nagyon jó a kapcsolatom a keresztfiammal, aki már ugyan 16 éves, de imádjuk egymást. :D És Zel, én is csináltam (sőt mostanában is) ilyeneket, mint te, ti a vacsinál. Ez abszolút nem árt, ez a cinkosság nagyon is kell nekik. Ettől még szófogadó, a szüleivel is. Pontosan tudják ők, hogy kivel meddig mehetnek el. De nálunk ez a cinkosság a mai napig megvan és ezért tesóm sem haragszik,örül neki. :) Mikor kisebb volt és Pesten laktam például tavaszi szünetben együtt felvonatoztunk hozzám Pestre és ott volt velema szünet alatt. Nagyon élvezte és én is. Piszok jól elvoltunk kettesben, mindkettőnknek nagyon jót tett. :wink: :wink:
katata

Az lemaradt Ilona, hogy majd ha nagyobb lesz a tiétek, ti is csinálhattok ilyet, hogy elviszitek magatokhoz és akkor kialakul majd szorosabb kapcsolat. :wink:
katata

Reni,
jajj de jó, kis édi-bédi lehetett. Ficánkolt? Vagy mit csinált? Elég vacak,h nem tudnak képet adni,de azért a tiétek is biztosan jó lesz. Várjuk!! :wink:
katata

Katata!

Olyan édik volt,nagyon jó volt látni nagyon mocorgott!
A férjem meg is jegyezte kis pókhasú!
A genetiakai uhán is láttam csak ott már nagyobba!
10nap múlva viisza kell mennem,és akkor megcsinálják a genetikai vizsgálatott!
m. reni

Reni! Este mindenképp szeretném látni a pókhasúdat!

Csajok ! Ez valami kis csoda lehet, amikor láthatod, hogy a pocakodban egy kis élet pókhassal mocorog. Meg a kis szíve!
És tudod, hogy tőled függ, felelős vagy érte, az első pillanattól kezdve.

Kép
Kép
Kép
zel

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?