Jó reggelt!
Candi
Ha-ha, pozitív teszt....Akkor legalább egy hónapig kéne még várni, hogy jelentkezzek.
Ma küldöm a cd-t!Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Musz
Sajnálom, hogy Eszti ölkutya. Viszont igaza van azoknak akik azt tanácsolják, hogy hagyni kell egy kicsit, hogy szokja azt, hogy nem ugrasz minden nyekkenésre.3 hónaposan azért már "sokminden" érdekli. Ha nem állsz a sarkadra, és hagyod, hogy Ő ossza be minden másodpecedet, akkor az lesz a vége, hogy még wc-re sem fogsz tudni elmenni. Sajnos van ilyen a baráti körünkben, és a kislánya már szeptemberben iskolás, de az anyja egy lépést nem tud tenni anélkül, hogy ne loholna a nyomában.
Azon, hogy kb 15 percig érdekli valami, nem csodálkozom.Máténál sem tart tovább az érdeklődés
pedig Ő már lassan 3 éves.
Van egy nagyon jó könyv, Én a mai napig használom, és egészen iskolás korig nagyon jó dolgok vannak benne.Persze ezt mindenkinek ajánom:
Deákné B. Katalin: Anya taníts engem! (Fejlesztési lehetőségek születéstől iskolakezdésig
Takidó
Örülök, hogy minden rendben veletek
Meli
Látom nálatok is zajlik az élet. Akullancsellenit én is beadattam, de nálunk sem adták be 1 éves kor alatt...
(Takidó, Meli
Mindkettőtöket megértelek, már ami a topik elhagyással kapcsolatban felmerült.
Nekem pl.nagyon rosszulesett, hogy Én már kétszer próbáltam megszervezni a topik talit, és szinte senkit nem érdekelt, ugyannakkor voltak partizán akcióban összehozott találkozók...Persze mindenki azt csinál amit akar, de nekem ez egy kicsit furcsa volt.Na most lehet utálni.)
Bea
Gartulálok a fogacskákhoz!
Anyukád elmet?
Hogy álltok a lakással?!
Sziszi
Mi újság veletek?
Mi volt a genetikain?
Nektarin
Dolgozol még?
Icus
Üdv itthon.
Szeptemberig még sok idő van, de ha magától mégsem megy azért jó tudni, hogy van már fix időpont.
Ezek szerint nem is mentek vissza Londonba?
Elhiszem, hogy anyudéknak elege van Bp.-ből, én is gyűlölöm.
Kis_plutó
Milyen vizsgálat alapján derült ki,hogy Esztinek van avlami vírusa?Nekünk nem csináltak ilyeneket.Szépen nő a nő!
Gyerekek élvezik a vakációt?Hülye kérdés , gondolom igen
Hoppá
Itt is HATALMAS GARTULA!!!!!
LÁtod-látod, minden rendben van.Hamarosan nektek is lesz egy ordító csomagotok
vikike
Sajnálom, hogy ilyen szornyűségeken kellett átmennetek
Elhiszem, hogy még most is megvisel.
Máté nha nagyon feltud bosszantani, és mielőtt teljesn elfogyna a türelmem eszembe jut a tavalyi szülinapja, amikor infúzióval, kikötött kézzel-lábbal feküdt...rögtön másként látom a dolgokat.Inkább legyen rossz, meg eleven mint beteg.
Mamen?!Anna?!
Nika
Nagyon aranyos Bertold!
Zsizsik
Mi újság nálatok?
Augusztusban jöttök az öregfiúk bulijába?
Jól sikerült a nyaralás.Mátét eléggé megviselte a hajnali repülés,igaz, hogy a repülőn aludt, de az nem ugyanaz.Megérkezés után két napig tiszta zombi volt
A szállásunk nagyon szuper volt. Egy 5 csillagos full extrásan felszerelt apartman szállodában voltunk. Volt minden, mosógép, szárító, mosgató, teljesn felvolt szerelve, mint egy lakás.(Ez volt az első nyaralás, hogy hazaérkezés után nem mostam 3 napig
Kimosva hoztam haza mindent
) Volt az apartmannak saját medncés parkja, Máté nagyon élvezte.Reggel Ő volt az első, este meg az utolsó aki kijött a vízből
Csodálkozom, hogy nem nőt ki az úszóhártyája
Voltunk vizividámparkban, papagáj parkban, búvárkodtunk, Apa volt mély tengeri horgászaton, kirándultunk, és voltunk Las Palmasban.
Őszintén megvallva nekem egy kicsit csalódás volt a sziget. CSak és kizárólag a szállodák környékén, és azokon a helyeken ahová turisták mennek ültettek növényeket, minden más, csak kő-kő-kő-kő-kő.Kiégve minden nincsenek fák, növények.Ha kilépsz a szálloda kapuján, olyan mintha egy holdbéli tájon lennél. A legnagyobb állat ami ilyen kiszáradt kiégett környezetben megél a hangya....
Las Palmast kb. fél óra alatt kivégeztük. Az óváros részt 10 perc alatt végig lehet járni, a többi meg borzalmas.
A sziget 50 km átmérojű, és kb 6 óra alatt körbe lehet autózni. A óceánparti út nagyon szép, hatalmas sziklák leszakadások.
Kb 700 db képet csináltunk, nem nagyon tudok válogatni, úgyhogy akit érdekel az megnézheti a vonalzóm alatt a www. gombnál.
Puszi mindenkinek.