Új privát üzeneted érkezett!

Meli: csodálkozó szemöldökök megfelelnek neked? Mert az enyém kicsit így sikerült :oops: :? .Kár, hogy nincs babaúszás a környéken, nagyon jó dolog, de még van időtök, hátha meg lehet majd oldani Bp.-et is.
Musz: gratulálok a kis vizicsirkédhez, hinta után lehet ez lesz a tuti módszer ölkutya állapot ellen? Csak kicsit macerás naponta többször lejárni medencézni, be kell szerezni egyet a teraszra :wink: Hőségriadóról hallottam..grrr.., de remélem továbbáll csütörtökig.
Vikike: hát én sem irigykedek az első napjaitok miatt, de az a lényeg, hogy semmi baj nincs és hogy ilyen ügyes Levi, hogy már borsót is eszik :)
Mókuska: tudsz kiabálni is? Milyen volt a program?
Bea: megoldódott a dolog?
Málna mikor érkezik lányok?
Gabi: Apa nem lesz szabin a nyáron?
Viki: jó palacsintázást nektek, fénypostával küldhetnél egy párat.
Én is nekilátok a rántotthusinak, bár nem sok kedvem van sütögetni ebben a melegben, eddig hűs volt a lakásben.
Puszi

Andi
candi

Sziasztok!

Újra itthon!
Visszaolvasok, és majd jövök mesélni!
Remélem mindenki jól van :wink:

málna2162

Még sajna nem jó a hangulatom,sőt.........................!! :(
Majd jövőhéten valamelyik nap jelentkezem!!Addig is :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bea27

Sziasztok!!!Nem tudok nagyon írni,mert itt figyel az ölemben,nagyon tetszik neki a zinternet :lol:

de vannak új fotók!!!

Mindenkinek puszi

Kép

anya anyájával

Kép

apa anyájával és apával

Kép Kép

Kép

Kép

Kép

anya tesó=keresztapuval póker közben

Kép Kép
meli1118

És a tegnapi fotók,amik most az új kedvencek!!Megfürdettük a teraszon a ksmedencéjében és annyira élvezte!!!!Bocs,ha sok voltam.... :) :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Kép
meli1118

Meli
tündéri ez a kis krapek !!!!! :D :D
a kártya és a söröspohár már tetszik neki ! :lol:
és élvezi a pacsálást !!!!!!!!
az ilyen képekből sosem elég !!

többiek merre vagytok ?

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Jó reggelt!!

Meli, nagyon jó kis pasi a kisfiad! :lol: Nagyon jók a képek!!

Sziszi, majd gyere mesélj, mi volt a géndiagnosztikán!! :roll:
Cisztádról tudni valamit??

Málna, mesélj a nyaralásról!

Bea, húúú, bocs, csak most olvastam az sms-eidet! Köszi! Hangulatod???

Vikike, nem irigyelek, amin keresztülmentél Levivel!! Nme lehetett könnyű!!

Candi, a csodálkozó :shock: szemöldök nagyon előnyös tud lenni! Ezentúl mindenki sokáig fog mesélni neked, mert látja, hogy milyen érdeklődő vagy!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok,

Meli, nagyon édes ez a kissrác:)
Hú, annyira furcsa, hogy egyre közeledik az idő, még annyi dolgom van, egy csomó apróság kéne, be kéne szerezzek a kórházba is egy pár dolgot, szóval, kezdek kicsit félni.
Végre a hétvégén lett fent wc-nk, mosdónk, a burkolás, a kád még várat magára, de pisilini már lehet hurrrá.
Csajok, ha van nektek valami listátok a kórházas dolgokról, hogymit is kell vinni, illetve a gyerköcnek mi is kellehet, az nagyon nagy segítség lenne, vagy valami hivatkozás, amiket én találtam nem valami jó.

Málna, várjuk a beszámolót.
Beus, jobban vagy?
Musz, hogy bírjátok a meleget?
Kata, olyan jó ránézni a vonalzódra:)
Szisz, hogy vagy, valami helyzet?
Viki, Levi jól van?
Többiknek is szép napot, bocs, de mennem kell, aztán meg ez a nagy meleg, itt bent jó, megy a légkondi, otthon is jó volt tegnap alig dugtam ki az orrom a házból, de lehet, hogy hét közepén otthon maradok pár napra.
A kolleganőmet aki megszült csütörtökön próbálom majd kifaggatni a dolgokról, de egyenlőre még nem hívott, meg úgy tudom sajnos be is lázasodott:(

Kép
Kép
nektarin

Nektarin!
http://kisskapu.homelinux.org/babas/korhaz.htm
Remélem hasznát veszed :D

Mindjárt jövök még,csak Gerda nehezen alszik ebben a melegben :(

KépKép
takido

Halihó!
Bocsánat, hogy nem jelentkeztem, de nekem sem volt valami rózsás a hangulatom, szombaton este elgázolták az egyik cicusomat és elpusztult. Most a barátnőjével együtt szomorkodunk :(
Ma beszabadult hozzám a boltba egy kis pincsi és egész nap boldogított, igaz kétszer elkolbászolt és mivel forgalmas főútvonalon vagyunka frász kerülgetett, nehogy elcsapják, most bezártam a kertbe, remélem jelentkezik a gazdija.
No ezek az én állatos történéseim.
Meli: hatalmasat nőtt Dénes, nagyon jók a képek, és a medencés hurkás képek, hát tündériek. :lol:
Málna: hol késik a beszámoló? Vagy megvárod és a pozitív teszteddel fogsz csak bejelentkezni mondjuk holnap? :wink:
Dóri: Gerda hogy van? Azt látom, hogy az alvás nem nagyon ment, nem tudtál visszajönni. Kicsit megnyugodtatok? :?:
Bea: van valami fejlemény Picur ügyben?
Kata: ez a nekem mesélés szemöldök nélkül is ment eddig, lehet, hogy bozontosra kellett volna hagynom most, hátha nem akarnának a vevők órákig csacsogni?
Hogy vagy? Hogy viseled a kánikulát?
Sziszi: :?: :arrow: Mondjál jó híreket :!:
Na locsolás indul, esetleg még leszek, ha jöttök.

Andi
candi

Sziasztok!

Most nagyön önző leszek, mert csak magamról írok egy pár sort...

Csütörtökön megjött a zuram :P Hurrá :!:
Gyorsan le is mentünk az apjához és csak tegnap este jöttünk haza. Pihentünk sokat, de főleg ettünk sokat a hétvégén :shock:

Ma voltam dokinál. Mostmár ügyesebb voltam mert elvittem az összes előző leletet neki :) Volt rákszűrés is.
Van egy 22mm óriási tüszőm meg azt mondta hogy a méhfal 8mm ami jó. Van valami ötletetek hogy mikor reped ez a tüsző :?:
Ha szeptemberig nem jön össze semmi, akkor szeptemberben inszem :wink: Szóval haladunk :!: :!: :!:
A doki nagyon szimpi :P

Csütörtöki talival kapcs, eleg zsúfoltnak néz ki a csütörtök nállunk mert úgy néz ki hogy anyumék házat vesznek Inárcson és azt kell intézzük. Elegük lett Budapestből...apukám nyugdijas már egy éve és nagyon eszi a fene a lakásba :shock: Kiskutyát is szerveztem már nekik, pedig még házuk nincs :wink:

Puszi mindenkinek

Kép
icus

jó estét !

gyors bekukk, lóg a nyelvem, bent is hajtás volt :x

Andi
én is magamnak szedem a szemöldökömet és nem mindig sikerül emberire :lol: :lol: :lol:
nekem is volt már csodálkozó naíva tekintetem ! :lol: :lol: :lol:
mikor a nagy tükörbe néztem utána, folytak a könnyeim a röhögéstől ! :oops:

Meli
hogy bírja Dénes ezt a hússütő meleget ?
ma a buszon tényleg azt hittem, hogy már sül a combom :roll:

vvviki

Jó reggelt!

Candi

Ha-ha, pozitív teszt....Akkor legalább egy hónapig kéne még várni, hogy jelentkezzek.
Ma küldöm a cd-t!Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Musz

Sajnálom, hogy Eszti ölkutya. Viszont igaza van azoknak akik azt tanácsolják, hogy hagyni kell egy kicsit, hogy szokja azt, hogy nem ugrasz minden nyekkenésre.3 hónaposan azért már "sokminden" érdekli. Ha nem állsz a sarkadra, és hagyod, hogy Ő ossza be minden másodpecedet, akkor az lesz a vége, hogy még wc-re sem fogsz tudni elmenni. Sajnos van ilyen a baráti körünkben, és a kislánya már szeptemberben iskolás, de az anyja egy lépést nem tud tenni anélkül, hogy ne loholna a nyomában.
Azon, hogy kb 15 percig érdekli valami, nem csodálkozom.Máténál sem tart tovább az érdeklődés :D pedig Ő már lassan 3 éves.

Van egy nagyon jó könyv, Én a mai napig használom, és egészen iskolás korig nagyon jó dolgok vannak benne.Persze ezt mindenkinek ajánom:
Deákné B. Katalin: Anya taníts engem! (Fejlesztési lehetőségek születéstől iskolakezdésig

Takidó

Örülök, hogy minden rendben veletek

Meli

Látom nálatok is zajlik az élet. Akullancsellenit én is beadattam, de nálunk sem adták be 1 éves kor alatt... :shock:
(Takidó, Meli
Mindkettőtöket megértelek, már ami a topik elhagyással kapcsolatban felmerült.
Nekem pl.nagyon rosszulesett, hogy Én már kétszer próbáltam megszervezni a topik talit, és szinte senkit nem érdekelt, ugyannakkor voltak partizán akcióban összehozott találkozók...Persze mindenki azt csinál amit akar, de nekem ez egy kicsit furcsa volt.Na most lehet utálni.)

Bea

Gartulálok a fogacskákhoz!
Anyukád elmet?
Hogy álltok a lakással?!

Sziszi

Mi újság veletek?
Mi volt a genetikain?

Nektarin

Dolgozol még?

Icus

Üdv itthon.
Szeptemberig még sok idő van, de ha magától mégsem megy azért jó tudni, hogy van már fix időpont.
Ezek szerint nem is mentek vissza Londonba?
Elhiszem, hogy anyudéknak elege van Bp.-ből, én is gyűlölöm. :twisted:

Kis_plutó

Milyen vizsgálat alapján derült ki,hogy Esztinek van avlami vírusa?Nekünk nem csináltak ilyeneket.Szépen nő a nő! :wink:
Gyerekek élvezik a vakációt?Hülye kérdés , gondolom igen :D

Hoppá

Itt is HATALMAS GARTULA!!!!!
LÁtod-látod, minden rendben van.Hamarosan nektek is lesz egy ordító csomagotok :lol:

vikike

Sajnálom, hogy ilyen szornyűségeken kellett átmennetek :cry: Elhiszem, hogy még most is megvisel.
Máté nha nagyon feltud bosszantani, és mielőtt teljesn elfogyna a türelmem eszembe jut a tavalyi szülinapja, amikor infúzióval, kikötött kézzel-lábbal feküdt...rögtön másként látom a dolgokat.Inkább legyen rossz, meg eleven mint beteg.

Mamen?!Anna?!

Nika

Nagyon aranyos Bertold!

Zsizsik

Mi újság nálatok?
Augusztusban jöttök az öregfiúk bulijába?

Jól sikerült a nyaralás.Mátét eléggé megviselte a hajnali repülés,igaz, hogy a repülőn aludt, de az nem ugyanaz.Megérkezés után két napig tiszta zombi volt :lol:
A szállásunk nagyon szuper volt. Egy 5 csillagos full extrásan felszerelt apartman szállodában voltunk. Volt minden, mosógép, szárító, mosgató, teljesn felvolt szerelve, mint egy lakás.(Ez volt az első nyaralás, hogy hazaérkezés után nem mostam 3 napig :lol: Kimosva hoztam haza mindent :wink: ) Volt az apartmannak saját medncés parkja, Máté nagyon élvezte.Reggel Ő volt az első, este meg az utolsó aki kijött a vízből :lol: Csodálkozom, hogy nem nőt ki az úszóhártyája :lol: :lol:
Voltunk vizividámparkban, papagáj parkban, búvárkodtunk, Apa volt mély tengeri horgászaton, kirándultunk, és voltunk Las Palmasban.
Őszintén megvallva nekem egy kicsit csalódás volt a sziget. CSak és kizárólag a szállodák környékén, és azokon a helyeken ahová turisták mennek ültettek növényeket, minden más, csak kő-kő-kő-kő-kő.Kiégve minden nincsenek fák, növények.Ha kilépsz a szálloda kapuján, olyan mintha egy holdbéli tájon lennél. A legnagyobb állat ami ilyen kiszáradt kiégett környezetben megél a hangya....
Las Palmast kb. fél óra alatt kivégeztük. Az óváros részt 10 perc alatt végig lehet járni, a többi meg borzalmas.
A sziget 50 km átmérojű, és kb 6 óra alatt körbe lehet autózni. A óceánparti út nagyon szép, hatalmas sziklák leszakadások.
Kb 700 db képet csináltunk, nem nagyon tudok válogatni, úgyhogy akit érdekel az megnézheti a vonalzóm alatt a www. gombnál.

Puszi mindenkinek.

málna2162

Sziasztok,

köszi néhányatoknak a hiányolást és az érdeklődést.
Jól van a baba, nyakiredő 1,6, orrcsont látható. Korának totál megfelel. Kaptunk DVD-t is, már a család csámcsog rajta :lol:

A ciszta megvan, de nem nőtt. Leszivatom, úgy döntöttem.
Szerdán doki, majd megkérdezem, hogy Ő vállalja-e. Nem feltétlen mennék a Söfibe.

Icus
Te most az én dokimhoz mentél?
Mert ez nem volt világos.
Örülök, hogy már ti is lépkedtek előre.

Málna
Jó, hogy megjöttél.
A képek nem látszanak az aláírásodnál :cry:

Hoppá
Remélem jól vagytok. A meleget jól viseled?
Nekem érdekes nem okoz problémát, csak alvásnál.

Candi
Nekem sem volt kedvem írni most jóideje. Megfogadtam, hogy a géndiagnosztika előtt nem írok, utána pedig, csak jó eredmény esetén. Nálam kezd ez a netezés mumus lenni...., azon gondolkodom, hogy le kellene vele állni :roll:

Mamik
Nem írok egyesével, mert eléggé lemaradtam.
Minden baba nagyon helyes. Szépen nőnek, már lassan szaladgálni fognak. Anyukák is jól néznek ki, mindenki szépen visszaváltozott :wink: :P

Takido
Drukkoltam, hogy a kicsivel ne legyen komoly gond.
Jó, hogy minden oké már.

Tomi nyaral. Imádja a balatont. Úszik már kutyában, mint a gép és hattyú úszást is tud :roll: :shock: . Ez nem tudom milyen, csak telefinban mondta :lol:
Vendég

Sziszi

Örülök, hogy minden rendben, és hogy a ciszta sem nőt!!!
Pedig ha rákattintasz a www.gombra akkor megjelenik a képtáram, legalábbi nálam bejön

málna2162

De jó, hogy jöttél Sziszi!! Örülök, hogy rendben vagy!! :wink: De jó lehet a dvd!! Mit csináltak a vizsgálaton??? És már túl vagy a 12. héten... De jó.

A ciszta nem kezdett el összemenni??

Ezek szerint most gyerekmentesen vagytok?? Hogy bírod??
Pocifotót nem tennél fel??
Málna képei ott vannak a profil mellett a www.-nél!!

Málna, tök jók a képek!! De tényleg kopárnak néz ki a sziget többi része!!

Kép

Kép

hoppá

Málna,
Nagyon jók a képek :D
Még nem néztem végig az összeset, de úgy látom hogy a ti családotokba is te vagy a fotós :wink:

A partizán akció nekem köszönhető.....nem tali volt, csak összefutottunk egy órácskára.
Én bármikor benne vagyok a taliba :wink: (jövö hét Hétfő lenne a tökéletes mert hétvégen elmegyünk erdélybe)
Nagyon szeretnék végre mindenkivel személyesen talizni :)

Sziszi,
Igen, a te dokidnál voltam :P A forgácsos dokinál. Nagyon jó fej :) Mégegyszer köszi hogy ajánlottad :P

Lassan mennem kell, vissza kell vinni a bérelt autót :cry:

Kép
icus

Anyááááááámmm!!Írtam egy csomót és elveszett... a t-k-m kivan ezzel a hülye babanettel!!bocs...még jövök,ha elaltattam....

Kép Kép
meli1118

Lányok, én nem teszek még pocifotót, mert ez még háj. Majd, ha nagy igazi pocak lesz. Bocs.

Képzeljétek a 10. hét elején + 2 kg-nál jártam, tegnap már + 1 kg volt csak. Még 3 nadrág jó a megszokottakból, de azért varratok most egy pocakosat a nyárra. Nem merek szabira a régi nacikkal elindulni, hiszen most fog hirtelen megindulni.

Icus
Nekem is nagyon szimpi a hapsi, azért ajánlottam.
Azért rendes, mert nem húzza az időt feleslegesen.... Megérti, hogy a türelem van ilyenkor a leginkább fogytán. :lol:

Málna
Megnéztem egy jópár képet és szuper helyen voltatok. Valahogy nekem ez a kanári szigetes dolog teljesen kimaradt :oops: . Azt hittem a Tiszánál vagytok.

Meli
Milyen rendes baba Dénes, hogy szépen szundizik, amíg anya netezik.
Vendég

Sziasztok,

voltam védőnéninél és kaptam kiskönyvet!!! Remélem már minden rendben lesz!!

Nekem a tali jövő héten tuti nem jó, akkor megyünk (most szombattól) nyaralni mindenfelé.

Sziszi, tök jó, hogy 1 kg-ot még fogytál is, hízás helyett. Legalább kevésbé kell majd küszködni a leadással... Bár tudom, még csak most jön a hízás. Nekem a legtöbb gatyám szorít, már túrtam néhány terhescuccot, de azok inkább nagy pocira valók. Úgyhogy azokkal még ráérek. (remélem...)
Nem vagyok egy szoknyás típus, de asszem be kell újítanom párat, aminek sima gumis dereka van, az talán még kényelmes lesz!!

Kép

Kép

hoppá

sziasztok!

Málna
üdv. itthon. Képeket nézegettem de engem leginkább azok bolygattak, ahol a kicsi csibész fiad van. Olyan édes :D :D :D

Sziszi
örülök, hogy minden rendben. Hát kell is 2. gyerkőcnél előbb a kismamagatyó :wink: :wink: :wink:
Tomi is édes lehet ahogy úszik :D :D :D :D
Kíváncsi vagyok mit mond a doki a cystára, elvileg most már kialakul(t) a méhlepény, hormonálisan már az is besegít :wink: :wink: :wink:
Gyógyszert szeded még?

Hoppá
gratulálok a kiskönyvhöz, megérdemelted :wink: :wink: :wink:
Most már csak pocakosodni kell :D :D megnyugodni, és kiélvezni a pocakos lét minden percét.
Te szept.-ben vissza fogsz még menni dolgozni?

Nektarin
sokat gondolok Rád, nem lehet könnyű ebben a nagy melegben :cry: :cry:

Meli
édes nagyon Dénes, már komoly nagyfiú, hiába na aki kártyázni tanul :lol: :lol: :lol:

Na megyek vacsorázni, majd reggel próbálok jönni.

Jó éjszakát!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

jó estét !!!

Málna
csodaszép helyen voltatok !!!
Máté ügyes hogy jól bírta a repcsit !

Gabi
hogy vannak a gyerkőceid ?

Sziszi
nagyon nagyon örülünk, hogy minden oké !!!!!!!!

Kata
szuper érzés lehetett amikor megkaptad a kiskönyvet !!!!!

Icus
én is vevő lennék egy talira, bár én nem vagyok mobil, Egerben lakom, se kocsink, se jogsink :oops:

bocsi, hogy ilyen keveset írok mostanában, de a melóban dili van hónapok óta, már nagggyon várom a szabimat
nem megyünk nyaralni, de lesz egy-két nap peca, egy kis kiruccanás Szilvásváradra stb

vvviki

jó reggelt!
Már rohanásban vagyok, de képeket teszek fel :wink: :wink:
Kép Adrikával
Kép a kis ducika
Kép édes mosoly :D
Kép kicsit álmosan
Kép pancsi úszógumiban
Kép nézelődés a nagy ágyon
Kép kukucs
Kép rácsos beszélő

upsz, kicsit sok lett :roll:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!!!

Na most értem ide,engem ez a babanet nem akar beengedni,ha benn vagyok,akkor meg éppen fenn van és nem akar engedni gépezni :lol:

Málna!!!!Igen,megértelek...nekem is rosszul esnek az ilyen dolgok,meg az is,hogy mostanában egyre kevesebben vagyunk azok,akiket érdekel,ha valaki leírja avéleményét...pl. a szoptatásról,vagy az altatásról....szívesen hallgatnék beszámolókat és szívesen leírnám az én véleményemet is,de ha megteszem,akkor nem igazán van rá reakció ergo én azt gondolom,hogy senkit nem fárasztok inkább vele...pedig egy ilyen topik ezért is van...mindegy...örülök,hogy "viszajöttem"pedig el sem mentem...
még nem jutottam el megnézni a fotóidat.de ma pótolom...

Sziszi,azta,már a 12 héten jársz!!!De jó!!!!Örülök,hogy nem nőtt az a kis rohadék...most már rendben lesz minden a kis drágáddal!!!

Icus,én semmit nem tudok sajna ezügyben segíteni,max.csak megadni egy topikcímet,ahol a csajok mind nagyon ottvannak ebben az ügyben..igaz nem Forgácsos,hanem Kaális,de az mindegy!!!!Azért most,hogy itt van apa is egy jó kis..khmmmmm..megrepesztheti azt a jó kis tüszőt...

Viki,a meleget nem bírja...és ráadásul ha szopizik,akkor összeizzadunk és azt még kevésbé....éjjel nagyon jól alszik,most is 8-1-ig aludt,aztán fél2-fél5-ig...és még most horpaszt...és déltől általában alszik 4,5 órát!!!!!De aztán...fürdetésig,ami 7 körül szokott lenni...hát az nagyon gáz!Már elaludni nem tud,akkor van a lakásban alegmelegebb....gázos ez az idő!!!!Ja és az is zavarja,hogy nem viszem ki ebben a hőségben babakocsizni!!!Így borul a napirend...de nem merem!!!Szal egy szóval..nem bírja!!!!

Kata!!!Grtula a kiskönyvhöz!!!Az nálam is mérföldkő volt!!!Úgy örültem neki!!!Merre mentek kirándulgatni,nyaralgatni????

Gabi,a gyerekek hogy bírják??????

Andi...cica :cry: :cry: :cry: :cry:

Na mennem kell,mert mindjárt ébred!!!!!

Ha tudok még jövök!!Szép napot és ne menjetek ki a szabadba!!!

Kép Kép
meli1118

Meli,
én megígérem jó egy év múlva nagyon szívesen írok m ajd szoptatásról, pelenkázásról, altatásról... :lol: , de egyenlőre csak gondolataim vannak ezekkel kapcsolatban!

Plutó,
szeretnék már én is ilyen képeket feltenni Eszti babánkról.... már, ha lány lesz... :lol: a családom minden tagja lányt jósol, csak én gondolok fiúra!

Sziszi, nőgyogyi után gyere, mondd, mi volt!!

Bea, ezer éve nem jelentkeztél!! Mi van??? :roll:

Málna??? Mi újság? Ma van 18-a!!! :roll:

Kép

Kép

hoppá

sziasztok!

Meli
bocsánat ebben a melegben sokszor csak lesek ki a fejemből, ami ráadásnak sokszor fáj is :evil: :evil: :evil:
Gyerekek jól bírják. Nagyok most is lennt vannak, mondjuk ilyenkor jó, mert árnyék van az udvaron :wink: :wink: :wink:
Pici is jókat alszik, bár kintre m,i is ritkán megyünk :shock: :shock:
Tegnap lementünk reggel fél 8-kor a városba, 9-re értünk haza, de akkor már baromi meleg volt. Dombon felfelé Krisztike az ölemben, másik kezemmel meg toltam a kocsit, Adrikám jól otthagyott minket :shock: :shock: :shock:

Amúgy többször cicizik , de szerencsére bírjuk tejcsivel.Én is többet iszok, meg uyge több szopikor több is termelődik :D :D
Viszont tegnap már ivott teát!!! sokszor megkínáltam vele, mert így még elindulni sem tudunk sehová, oké hosszú kirándulást túrát nem is tervezünk most :wink: :wink: :wink:

Altatás neki van nyuszikája, de van, hogy a textilpelust viszi magával azt markolássza :wink: :wink:

Málna
tali már el lett fogadva nem???
Úgy beszéltük, hogy júli vége. Javasolj időpontokat :wink: :wink: Mondjuk nálunk az utazás miatt hétköznap kizárva, de hétvégén mindegy, h. szombat v. vasárnap :wink: :wink:

Hoppá
akkor maradt az Eszter név? tényleg szép, és felénk elég ritka. Viszont mindenki dicséri, hogy milyen szép nevet adtunk neki :D :D :D Fiúnevetek is van már?

Musz
na van nálatok valami változás? Saját poló Maus mellé rakását próbáltad már? Mert annak anyaszaga van :wink: :wink: :wink:
Mostanában nekünk sem felel meg az állandó fekvés, ülni lenne jó. Számítógép közelben meg nyúlik mint a gumicukor a billentyűzet után :shock: :shock:

Sziszi
egyetértek Katával várunk a doki után :wink: :wink:

Vvviki
ilyen melegben szuper lehet tömegközlekedési járművel utazni. Ilyenkor kiráz még a gondolattól is a hideg. A sok igénytelen ember "szaga"
Te mikor mégy legközelebb dokihoz? Lassan ciklusvége :wink: :wink:

Most mondták a rádióban, hogy vasárnap jön egy hidegfront :D :D addig még sok nap van, de majd kibírjuk valahogy.

Ma, olyan kaját főzök, hogy lesz még időm bekukkantani, úgyhogy írjatok!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Katám,én azokat a gondolatokat is szívesen fogadom!!!Nálunk gyakori az Esztike név és nekem is nagyon tetszik,pláne,hogy minden régi és új Eszti igen szépségesre sikeredett.....

Gabi,nálunk most ölDénes van 8 óra óta...már ültünk a fotelban,álltunk a tükör előtt(új kedvenc...a baba szekrényben :lol: :lol: )hintáztunk a jó hűvös teraszon a hintaszékben..és most a gép előtt gyilkolja a mellemet...asszem megint tisztába teszem,talán az a baj...ja meg az is sanszos,h melege van :D

még jövök

ja és édesek a fotók!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli
Eszteri is ölben van most :wink: :wink: most cicizett :D :D
napok kérdése és foga lesz szerintem. úgy gyepálja a bimbómat :shock: :shock: jól lakott, jól összeszorította a bimbót és húzta, na az sem volt kellemes, de nem szóltam :twisted: :twisted: erre folytatta úgy összeszorította a cickómat. mintha tűt szúrt volna bele, na kis jajjgatás után olyan csodálkozó tekintettel nézett rám, hogy mi bajom van :twisted: :twisted: :twisted: na azt hiszem csökkwentjük a szopiidőt, nem lestz rágóka a cicimből :shock: :shock:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia!!!Dénes is sokat van ilyenkor mellen!!!!De ő nem is fogad el semmi mást,tegnap próbálkoztunk a forralt vízzel,de nézett rám nagy szemekkel,hogy mijja francot akarsz ezzel??????
Most végre elaludt fél 11-kor!!!!Ilyenkor általában alszik egy 4 órát,jól lefárasztotta magát!!!!!
És képzeld,mondtam apának,hogy ez a gyerek fogat termel :lol: mert fél l nyálat folyaszt ki minden nap a szája sarkán :o imádom....

Kép Kép
meli1118

Meli, a gondolatom a szoptatással kapcs csak annyi, hogy szerintem én be fogok szerezni bimbóvédőt, mert most úgy gondolom, hogy nekem kellemesebb lesz úgy. Persze, lehet, hogy amikor majd először fogok szopiztatni, akkor már nem így fogom gondolni!

Az alvás-altatással kapcs meg annyi, hogy (ahogy most elgondolom), ha sírni fog a kiságyban, majd egy picit hagyni fogom, és szólok hozzá, hátha az elég. De ezt majd úgyis szabályozza az élet...

Sziszi, nőgyogyinál mi volt?? Vagy még nem voltál???

Kép

Kép

hoppá

Kata,jó gondolatok 8) annyit fűznék hozzá,hogy lehet,h nappal a ti babátok sem marad meg a kiságyban..nekünk soha nem alszik ott..és így tud különbséget tenni a nappal-éjjel közt!

Kép Kép
meli1118

Szoptatásról pedig!A bimbóvédőt nem ismerem,de Dénes is sokat cibálja a mellem és mivel gyakran van mellen(igény szerint)így néha fáj..de sose sebesedett még ki és ha rendesen ráharap(az udvart is bakapja)akkor nem fáj!Mivel sokat van a mellem stimulálva és fejnem is kell,mert nagyon gyakran feszül már jó sok tejem van...17 l van lefagyasztva,most kezdem el eladni,még tartanak a vizsgálatok és az ikrek még nem jötttek ki a kórházból,de már beszéltem az anyukájukkal és meg is egyeztünk!!!Úgyhogy Dénesnek lesz egy ikerpár tejtesója és talán még egy baba +-ban!!!!Azt ma este beszélem le egy ismerőssel!!!!!

Most is 3,5 órája alszik a manócskám és már 3x lekkett kifejnem belőle,mert nagyon feszült!!!!Ma éjjel és délelőtt már fejtem 600ml-t!!!!!Nem hittem volna,hogy ilyen sok tejem lesz!!!Annyira örülök neki!!!!

Kép Kép
meli1118

Na még egy gyors és én mára eltűnök..
Mi így tudunk csak napközben aludni:

Kép Kép Kép

Kép Kép
meli1118

sziasztok

hát itt vagyok emesével a cicimen. mi is szenvedünk a hőségtől, egyik nap nyűglődünk, másik nap, alszik sokat. olyankor házimunkázom. este 8-kor megyünk le sétálni és 10-11 körül alszunk csak el.túl vagyunk egy mellgyulladáson, megjártuk a kórházat kezelték, már teljesen meggyógyult szerencsére.
Mesi 5700 gr szépen fejlődik pedig kevesebb lett a tejcsim a betegség óta, de már szedek homeos bogyót és teát is iszom újra.
mamen

Sziasztok!

Őrület ez a meleg, csak ülök és folyik rólam a viz!!!

Nektarin
Annyit gondolok Rád, hogy birod? Tapasztalatból tudom, h milyen szörnyü ekkora pocival ez a meleg! Remélem megtartottad a szavad és tényleg otthon maradtál a hüsi (legalábbis a kinti hőmérséklethez képest) szobában!

Mamen
Tényleg szépen fejlődik Emese is! Mellgyulladás :x Jó, h minden rendben lett, meglátod, h a tejcsi is vissza fog állni, ha sokat cicizik a leányzó! Képet esetleg? :wink:

Meli
Hát mekkora ötlet ez az "uszógumis járóka" :lol: De tényleg, kár, h nekem nem jutott annak idején eszembe :lol: Olyan kis formás Dénes, szép hurkái vannak :wink: Cicizésnél ne hagyd, h cibáljon, ha nem jól veszi be akkor huzd ki mindaddig, amig nem hajlandó helyesen a szájába venni!

Na egy csomót akartam még irni, de apa nagy munkába kezdett, rendszerezzük a lemezeket, ugyhogy nem férek a géphez.... Majd még jövök és folytatom!

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok.
Ugye nem kell magyarázni miért nem ülök a gép mellé így esténként sokat...eléggé kivesz ez a 42-25 fok, ami nálunk a boltban van :evil:
Most csak épp megnézegetem a képeket, amik gyönyörűek.édesek.ennivalók és megyek is ki a kertbe pancsolni.
Vigyázzatok magatokra és a picurkákra lányok, őrület, ami van.
Puszi!

Andi
candi

helllóóó !!!

Gabi
Esztike nagyon klassz ezeken a képeken is !
a "kicsit álmosan" kép lehet hogy 16 év múlva ismétli önmagát - amikor Esztike egy átbulizott éjszaka után hazatér :lol:
ezek a babák már a XXI.század babái, az anyatejjel szívják magukba az informatikát 8)
az egyik unokatesómra is azt mondta az apja, hogy az ő legkisebb gyerekei nem fog a monitor előtt ülni stb.
kétéves és jobban ért a géphez lassan mint a szülei :lol: :lol:
a legjobban a reset gomb megy neki :lol:
Adrikád maholnap kész nő !!! apa veheti lassan a puskát az udvarlókhoz :lol: :roll:
tömegközlekedés - tiszta kaland
lehet, hogy most kinevettek , de ha rövidebb szoknyában vagyok, akkor viszek magammal egy kis pólót és azt teszem az ülésre, csak arra ülök rá
sosem lehet tudni, ki ült ott előttem és nem hiányzik egy fertőzés :o

Andi
ha locsolsz akkor a locsolócsövet Eger felé is irányítsd !!! :lol: 8)

Meli
nagyon jók a képek !!!!!!! ezekből sosem elég !!!!!

vvviki

Sziszi
gyere doki után !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamen
örülök, hogy jobban vagytok !!!!
sok sok tejcsit !!!!!

Meli
el tudom képzelni mit gondolt Dénes mikor vizet kínáltál neki ! :lol:
a kisbabák tudnak nagyon csodálkozó arcot is vágni !

vvviki

Annáról tudtok valamit ? lassan megszületik az ő kisbabája is

Dóri
hogy vagytok ??? gondolom, Gerda baba is megszenvedi ezt a meleget

Nika
mi újság nálatok ?

Bea ???

vvviki

Musz
hogy vagytok ??

vvviki

Na szép reggelt!!

Túl vagyunk a tegnapi napon is!!!Komolyan mondom,engem jobban megvisel,mint a kicsimet!!!!Tejet termelni,szoptatni ilyen időben...hát nem semmi meló!!!

Ildi,köszi!!!Mát az elején ilyen medencébe tettem bele,akkor még a kis pirosba,amiben a fürcsis képek készültek..de kinőtte :roll: ugye alul benne egy vastag pléd,nehogy felfázzon,meg a játszószőnyeg...hát hamar végigérte..így kapott egy nagyobbat(ami okádák csúf,nem láttam,hogy ilyen a színe)de nem érdekes a célnak tökéletes,ha nem is a lakásunk dísze :? gyerkőcök hogy viselik a meleget???Danika cicizik ilyen melegben is????

Mamen,annyira sajnálom azt a mellgyulladást!!!!De lényeg,hogy rendbe jöttél,én javaslom,hogy fejd ki mindig rendesen és akkor nem marad benne a tej...
Mesike nagyon szépen fejlődik,majd késünk fotót és gyere gyakrabban!!!!!!

Viki,magadról sosem írsz!Mindjárt itt a tesztidő...van valami tüneted??

Andi,miért van ott olyan meleg???????????Elhiszem,hogy kivagy tőle!!!

Mennem kell,felébredt a fiam!!!!

Pusz

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Anna írt nekem az iwiwre. Még egyben vannak, de mivel MArci császáros volt nagy a valószínüsége, hogy most is császár lesz.Holnap de legkésőbb hétfőn várható a "műtét".
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
DRUKKOLUNK!!!!!
Mondta, hogy ha megszületett a baba jelentkezik

Puszi
Szép napot

málna2162

Annának nagy drukk!!!És jöhetne hozzánk is!!!

Többi kismami????És akik még ritkán jönnek?????mjhjhghgjhjh ezt Dénes üzeni nektek

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!

Hajrá Anna, drukkolunk :lol: :shock:

Tegnap megnézte a dokim a géndiagnosztikás leletem és gratulált. Azt mondta évek óta nem látot ilyen jó eredmény.
A koromból adódó kockázat: 1 : 663-hoz, de vérvétel alapján ez
1 : 13548-hoz, tehát huszada.
Baba jól van, tigrisbukfencet is nyomot :P
Ciszta marad, majd a gyerek szétfocizza, ha már nagy lesz.
Még 3-5 hetet kell vigyázni, aztán durranhat.

Elbúcsúztam tőle, mert megyek vissza a Szt. Imrébe. Felajánlotta, hogy visszamehetek, ha mégis meggondolom, nagyon rendes volt.
Azt mondta, hogy írjak neki, hogyan alakulunk és küldjek egy lapot és fényképet, ha megszületik a baba.

Meli
Jó ötlet a medence. A nyaralóban le fogom koppintani, a teraszon nem kell akkor annyira vigyázni, nehogy leguruljon.
Gratula a sok tejhez. Ez szép teljesítmény. Irigy, irigy :oops:
Vendég

Sziasztok!

Sziszi
nagyon örülök, hogy minden rendben :D :D most ahhoz a dokihoz fogsz visszamenni, akinél Tomit is szülted???
Most már nyugodjatok meg, és gyere sűrűn :wink: :wink: :wink:

Anna
mennek a drukkok :D :D :D

Mamen
hú mellgyulladás :x :x én Adrinál gyógyszerrel megúsztam :wink: :wink: szerencsére a kicsiknél nem gyulladt be :wink: :wink:
Szépen nől Emese :D :D Ha van időd csinálj vonalzót, hogy tudjuk hol tart a kishölgy :D :D

Nálunk reggel nem volt elég meleg, na tettem róla, hogy legyen :twisted: :twisted: másfél órán keresztül palacsintát sütöttem :twisted: :twisted:
Egyébként ez borzalmas este csak ültem és folyt rólam a víz :? :?
Hétvégére már mondják az enyhülést, hurrá :D :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Csak gyorsan bekukkantottam.......drukkolok Annanak hogy minden rendben legyen!

Gabi,
Esztike tunemeny, gyonyoru kis csajszi :D

Meli,
Jo otlet a medence, latom jol el van bene a kis lurko :wink:

Nem nagyon van most idom visszaolvasni...csak a fenykepeket neztem meg, de majd delutan bepotolom :oops:

Kép
icus

Sziasztok,

Igen ma itthon maradtam, tegnap már nehezen viseltem magunkat:), néha mintha ráültek volna a tüdőmre. Este meg a munkahelyi légkonditól kicsit fájt a fejem, szóval sehogyan sem jó, eddig a sötét szobába tv-ztem, most kimegyek a kerti medencébe:) hűsölni:)
Meli, arik a képek, gondolom, hogy nehezen bírjátok ti is, mint mindenki.
Többi anyuka, hogy bírják a picik?
Anna, drukkolunk, biztos minden rendben lesz.
Málna, jók nagyon képek:)
Még három hét munka, bár ugye a héten már nem megyek, illetve még két hét munka, egy hét csak pakolok, búcsúztató stb., nagyon furcsa lesz, iszonyat hamar eltelt az idő. Két hét múlva jön vissza az új orvosom, remélem akkor már mindent meg tudunk beszélni.
Elkezdtem megvenni a dolgokat a kórházba is, meg még összeírtam mi kell a kisfiamnak, lassan azokat is meg kell venni.
MIndenkinek hűs napot kívánok, puszi

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!!!

Hú,de nyűgös napunk van ma...fél óra alvás után újra fenn volt,igaz mert jól bekakilt és leizzadt...szegénykém,úgy sajnálom,ő nem tud panaszkodni,letusolni,felfrissülni...de már kipróbáltam,hogy ásványvizes törlőkendővel hűsítem,látom,hogy jól esik neki..mamik próbáljátok ki!!!!Az én drágámnak gyöngyözik a homloka egyfolytában és izzad a hónalja 8) 8) vége lehetne már ennek az időnek...

Sziszi,nagyon örülök,hogy jól vagytok a kistigrissel :o :o a medence tényleg jó,hiába vagy vele a lakásban,azért nem figyelheted állandóan és így tuti nem kúszik le róla,nem gurul el :P

Icus,megünnepeltétek apa hazaérkeztét?????Tüsző-ügyben mire jutottál...???

Gabi..palacsintasütés ilyen időben na ne..én most tusoltam és újra csupa izzadt vagyok!!!

Esztike,hát nem irigyellek ilyen pocival már ebben a ,elegben...én már áprilisban kész voltam....meg is szültem májusban,nem bírtam tovább hordani...a légkondival is vigyázz ám,nehogy felfázz....te is jó sokáig dolgozol!!!!Nem érdemelnél meg inkább már egy kis pihenést????????

Na megyek kicsit tv-zek!!!!

Puszilok mindenkit

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Sziszi

Kép
Szuper jó hír!!!Gratulálok!!!
Erős kis emberke, nem hagyja magát egy cisztával szemben!!Az írásodból is arra lehet következtetni, hogy az orvos is úgy látja, hogy minden rendben lesz, úgyhogy minden rendben lesz!! :wink: :D
Mikor mentek pihenni?
Megyünk a Tiszához is augusztusban két hétre. Már várom, jönnek az unokatesómék két gyerekkel :D Lesz, erezd el a hajam :lol: :lol:

Meli

Elhiszem, hogy kivagytok a melegtől. Nálunk is volt egy ilyen időszak.Igaz, hogy én nyáron szültem, de a nyár akkor nem volt meleg, helyette meleg volt a szeptember.Máté teljesen készen volt. Egész nap extra nyűgös volt, én már annyira kivoltam a fáradtságtól, hogy semmi nem maradt meg bennem. :(
És ez most sincs máshogy. Egyáltalán nem bírja ezt a hőséget, teljesen zizi tőle, de engem már nem akaszt ki vele :wink: Este is nagyon nehezen alszik el, pedig kihűtöm neki a szobát, de éjszakára nem hagyhatom bekapcsolva a klímát, úgyhogy mostanában nálunk köt ki reggelre. Éljen a zavartalan házas élet. A hőség meg mondjon le :lol: :lol: :lol:
17 liter :shock: az nem semmi. Nekem jó ha volt 17milliliter :lol: Nálunk nagyon kereslet-kínálat alapon volt tej.
Máté sem aludt napközben a saját ágyában, csak éjszaka. Így tanulta meg, hogy tegyen különbséget nappal és éjszaka között.
Jaj, nem dicsekedni akarok :lol: :wink: , de vacsi és fürdés után, hozza a kis mesekönyvét. Olvasok neki, és utána mondja, hogy na én megyek aludni. Összebújunk és már húzza is a lóbőrt. :wink:
Én megelőzőm azt, hogy elszálljon az iromány....word-be írom és onnan másolom, legalább lapozni is tudok közben a neten :wink:

Nektarin

Nekünk is kint van a kismedence, de nincs az a pénz amiért kimenjek és belemásszak. Legalább 1000 fok van, és ráadásul oda járnak inni a méhecskék is :shock:
Emlékszem amikor nekem volt a búcsúztatóm, mindenki irigyelt, hogy ez az utolsó napom, én meg alig bírtam a könnyeimmel, hogy mi lesz most. Holnaptól nincs az a rendszeresség, hogy kelés, meló stb. De nagyon őszintén leszek, már másnap nem volt lelkiismeret furdalásom, amikor 10 kor keltem :lol: :lol:

Icus

:D Igen szeretek a fényképezőgép másik oldalán állni :wink: Azért van egy pár kép amin rajta vagyok ,700 ból, kb 5-ön:lol: De nem is én vagyok a lényeg!!
Akkor Te most hol is vagy tulajdonképpen?!Itthon?!

Hoppá

Gratula a kiskönyvhöz!!!
Hova mentek nyaralni?Bocsi ha elfelejtettem
Én is bimbóvédőben szoptattam. Igaz, nem azért mert Máté cibált, hanem mert pici volt a szája( mos már akkora mint a bécsi kapu :lol: ), és az én mb. sem úgy állt, hogy tudjon szopni.Kb 2 hónapi szoptattam így aztán egyik pillanatról a másikra elhagytuk, és utána már ment minden rendesen.
Aventet és Medelat használtam. Ha veszel, nézd meg a csomagolást mert különböző méretben vannak. Újszölött, és annál idősebb!

Candi

Sajnálom a cicust :cry: Cd ma ment :wink: Gyorsan küldtem, hogy tudjál vásárolni :D
Na jó elnézzük neked, hogy nem jössz a géphez. De ahogy a hőmérséklet leesik mondjuk 39 fokra, rögtön jönnöd kell :wink:

Kis_plutó

Hatalmasat nőt Eszti!
Beszélős kép haláli :lol:
Tali.Én csak tettem egy javaslatot, hogy júli vége, de nem lett nagy az érdeklődés. Na mindegy, szerintem nem téma. Igaz a mondás, ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Adrinak lesz valamilyen tábor? Krisztián várja már az ovit?Máté mindenkinek mondja, hogy szeptembertől oviba megyek :D
Palacsinta jöhet!De azért ezt perverziónak hívják :lol: ilyen időben 8)

Mamen

Jó hogy jöttél!
Mellgyulladás :( :x Sajnos annak csak a fejés, és a szoptatás az ellenszere…..Minden szoptatás után kikell fejni a maradékot, mert csak pang és kész a baj, de gondolom ezt most már tudod.

Mókuska

Gyerekek?Nyaralnak?

Nekem nem jött még meg…..Igaz, hogy ebben a hónapban nem mértem így fogalmam sincs, hogy hol tartok. Ha rendes 28 napos ciklust nézzük, akkor már a 29. napon vagyok. Ha olyan lesz, mint a múlt hónapban akkor még van egy hetem. Tünetem:00000000000000

Egy szexi kép.Jó színe lett a kis embernek, pedig 40-es és 50-es faktorral meszeltem állandóan, és szinte folyamatosan vízben volt :D

Kép

málna2162

Szia Málna!!!!Isteni ez a kép!!!!
Neked az a szerencséd,hogy Máté már nagy!!!!Belecsobban a kismedencébe,vagy a zuhany alá állítod napközben a lakásban és kész..de én egy 2 hónapossal :lol: :lol: hát szenved...ez van,ki kell bírnia!!!!Apám azt mondta,ki kell bírnia ezt is...férfiember 8) 8) na ja!!!!De én is így gondolom..egyébként nekem is nehéz,mert rossz nézni,ahogy izzad szegény...de ezt is kibírjuk,mi mindent kibírunk!!!!!De most már alszik 2,5 órája és ez már tökletes,én is szusszanok!!!!
Klíma:hát én a múlt héten voltam a gyerekkel az unokatesóméknál,aki 1,5 hét múlva szül...ment a klíma,Dénes a babakocsiban a nappaliban betakarva...ha kivettem szopizni,akkor kikapcsolta természetesen!Na én a nap végén már torokfájással szenvedtem és tartott is 3 napig,szegény fiam meg mutált...nagyon be volt rekedve...szal lehet,hogy néhány év múlva minden lakásban be lesz szerelve,de nálunk nem,az biztos!!!Nagyon érzékeny vagyok rá :cry: :cry: :cry:
Így marad a gyakori tus és a napi 1 dinnye :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?