Új privát üzeneted érkezett!

Panka,

Orülök, hogy jol telt a nyaralas, sajnalom a megfazast jobbulast kivanok! :D

Andi,
Nagyon sajnalom, hogy a ferjednek ilyen problemai vannak! :( Mielöbbi gyogyulast Neki! :)

Fleur,

Hihetetlen, hogy mar a 32. heten jarsz! :D

Brill,

Erik gyönyörüseges kisbaba! Mindegyik kep nagyon szep de az elsö es a masodik...nagyon tuti 8)

Angie,

De aranyos vagy, köszönöm! :D Igazabol a szolgaltatasom sem volt olyan mint most. Kiprobaltam egy masik promociot de az a fel fogamra sem volt eleg. A mostanival 8000 euroig mehetek 20 euroert havonta. De jo is volt egy kicsit csak a ferjemmel lenni, szüksege vol/van ram most nagyon.
Plussz ez a nagy meleg is inkabb a kertbe csabitja az embert (vagyis inkabb a medencebe).
Egyszer par hettel ezelött csinaltunk mar egy kepet de meg a gepben van, majd csinalunk frisset is de nem igerem, hogy publikussa teszem mert elegge elhajasodtam mondhatnam elbalnasodtam amiota ez az egesz mizeria elkezdödött. Az a furcsa, hogy igazabol nem is azota hiztam amiota babas vagyok hanem elötte ugrott fel több mint 10 kilo.

Mikor ferjhez mentem 54 kg. voltam aztan kenyelmessegböl feljött 3-4 kg egy ev alatt, utana pedig par honap alatt (februar ota) a többi. De igazabol nem erdekel mert majd leadom utana csak a baba erezze jol magat! :D
Most lattam, hogy köhögtök! :( Nagyon sajnalom es remelem mihamarabb elmulik!

Puszi,

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok! Akkor ismét itt!
Köszi mindenkinek! Ma már jobban van a kedvesem és remélem ezzel meg is szüntek egy időre a panaszai! Hiszen azt mondta a doki, hogy akinél egyszer kijön hogy veseköve van, annk lesz még párszor életében. Vagyis várható még ilyen szörnyűséges időszak!
Dani is érezte, hogy valami nincs rendben, mert apa sokat fekszik. Állandóan ment hozzá, ölelgette és puszilgatta az apukáját!

És akkor most pár kép először a kis kutyaütőmről, aki még mindig imádnivaló és egyben egy rosszcsont.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

A nyaralás amúgy nagyon jól indult. Egy 19 fős baráti társasággal mentünk el a Vadása tóhoz. Rengeteget hülyültünk, és buliztunk. Szuper volt.

Pár kép onnan is:

Kép
Kép
Kép
Kép

A mensim szerencsére megjött (naná hogy a nyaralásra), így hajrá Mini Manó! Persze csak, ha apa is jól érzi már magát!

Puszi Mindenkinek!!!

Andy

Kép
oriandy

Szia Fleur, Lilia!

Benne vagyok, összefuthatunk valamikor, csak ne ebben a rekkenő hőségben!
Fleur, ne csodáld, rémes volt, szerncsére a pici Bercit nem viselte meg, hogy állandó nyüzsiben kellett szopnia, aludnia, léteznie! úgy tűnik, extrém helyzetekhez is jól alkalmazkodik.
Nem irígyellek, hogy ebben e hőségben pocakosodsz, én 2x szültem nyáron, tavaly pedig októberben, hát, nehéz az egész nyarat pocakosan végig vinni, nekem legalábbis az volt!
Egyébként hol fogsz szülni? Baba neve megvan már?

Márti
borossné becz márta

Hűvös estét!

Timika
Meglepődnék, de örülnék. Áprilisi baba lenne, mint a leendő keresztanyja. :D Májusi gyereket nem igazán szeretnék, a párom családjának 80%a májusi.
Gratula az új lakáshoz! Remélem a likviditási gondok is megoldódnak.

Angie
Mielőbbi gyógyulást a hangodnak!
Köszi a drukkot! Majd nagyon fogok igyekezni. :D

Jucmuc
De jó, hogy jelentkeztél. Örülök, hogy jól alakulnak a dolgaid, szorítok a jó vizsgálati eredményekhez.
Meg ahhoz is, hogy mihamarabb költözhessetek.
1 kismama mindig szép, akárhány kilós is. Mikor is jön a kép? :D

Panka
Jobbulást a megfázáshoz!

Andy
Sajnálom, hogy ilyen rosszul sikerült a nyaralás. Gyors vizkőmentesedést a férjednek!
A sör nagyon jó vesemosó. ;) :)

Fleur
Hű, jól fel vagytok szerelve. Babaszoba készül?

Brill
Így már értem, hogy miért vagy ilyen sokáig ébren. :) A mi életritmusunkat inkább nem ragozom. Szerintem nincs is. :D:D:D
A manók már be vannak dobozolva, várom a hidegfrontot. :D
Eriknek milyen gyönyörű szép kék szemei vannak!
Vendég

Sziasztok!

De jó, egy csomóan megjöttetek.

Tündi
De szuper, hogy minden ilyen jól alakul, csak így tovább! Olyan jó volt olvasni a soraidat. Rajtatok a szemünk.

Panka
Az elbeszélésekből valami misztikus dolognak tűnik ez az etetés dolog. Szerintem az ösztöneim fogják megmondani mit is csináljak, persze próbálok majd felkészülni. Tudom már honnan ismerős az az Alsópáhok. Ott kerülgettük tavaly :) Hááát, ami azt illeti én is ilyen pocisorozatot kívánok magamnak. De mivel nem vagyok annyira önző, másnak is :)

Brill
De jó, hogy raktál fotót. Milyen édes Erik, mennyit változott! Kis hamvasbőrű...

Fleur, Márti!
Tudom hol fussunk össze, egy közelgő lakásavatón, hihi :)

Angie
Sajnálom, hogy betegség kerülget titeket, jobbulást!

Jucmuc
Örülök, hogy jól vagytok. Hogy telik az idő...

Andy
Tök szupi, hogy nagy társasággal mentek nyaralni. Nekem is hiányzik a társaság. Hogy mi történt, megdöbbentő, de jó, hogy a párod már jól van. Ha jól emlékszem, te is miklósi vagy.

Maci
Én kiegyeznék egy májusi babával. Amikor a rózsák nyílnak...

Mi hirtelen felindulásból elkövetett nagymamázást hajtottunk végre vasárnap. A hűvös házban jól megvoltunk, most viszont már meleg van itt nálunk. De a besötétítés egyelőre működik. Szépséghiba: úgy betúrósréteseztünk, hogy este mindketten kiadtuk a lelkünket is. Most diétaszerű dolgot művelek. Egyelőre csönd van :) Nem, nem arról van szó, 7. cn.
Melózós hetem lesz, de most örülök a mh-i légkondinak. Erre a műszereink is sztrájkoltak, de a szervizes megcsinálta őket. Emiatt torlódik a meló, de akkor is én győzök :) Csak aludni tudjak, más nem számít.

üdv:
lilia
lilia

Lilia
Tudsz majd aludni. :) Reggelre iszonyatosan fáztam a légkondi miatt. A buszmegállóban is fáztam kicsit, jó volt beledobbantani az ágyba. Nyakig takaróztam. :D Persze, mikorra felkeltem, már lerúgtam magamról. :)
Mamámnál is nagyon jó hűvős van. Hiába, vályogház...
Nagy drukk a májusi babához. :)
Vendég

Maci
Amikor ma kiléptem a munkahelyemről, nekem is kimondottan jólesett a hőség, ami megcsapott. Szép lassan átmelegítette a csontjaimat. A szervizes mellett kellett órákat ülnöm a leghidegebb szobában (22oC, kondis!). Kb. fél óráig tartott ez a kellemes érzés. Az izületeim nem biztos, hogy így nyilatkoznának. Régen én is nagy kánikulaélvező voltam, dehát úgy látszik öregszem...

lili
lilia

Maci
Ja, tetszik az új szignód.
És kösz a jókívánságot. Valahogy nem éreztem magaménak, de most, hogy így mondod, miért ne?
lili
lilia

Lilia
A párom jól megjárta a légkondival. A vezetőfülkében nem vette észre, hogy a lábára fújja a hideg levegőt és valszeg összeszedett egy gyulladást. Pár napig fel volt dagadva a bokája és fájlalta. Azóta már jobban van. Meg átállította a kondit. :)
Melóhelyen meg nem lehet állítani rajta. Iszonyat hideg tud lenni. A hőingadozást meg nem bírom már olyan jól. :?
Nincs még pizsiosztás?
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen mégegyszer a pocak dícséreteket! :oops:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok! :D

Újra itt vagyok ám, csak kicsit nem kalkuláltam bele, hogy hétfő hajnalig tart a Balaton Sound, és így egyből melóznom kellett menni hétfőn-alvás nélkül! A baj az, hogy 5 nap telt szinte alvás nélkül… jó esetben tudtunk 1-1,5 órát pihizni, de az ugyebár nem sok!!! :evil:

Kacsa!

Sajnálom a szopi gondjaitokat… lehet, hogy csak a meleget utálja Timcsa, és nincs kedve semmihez, csak nyügizni, nem?
Cuki a szopis kép :D :D

Fleur!

Kitartás nektek a meleghez, és pihizzetek sokat, főleg, mert most megtehetitek! Nem kell folyton dolgozni rohanni…
:D Költözés még mindig csúszik… csiga tempóra kapcsoltak a melósok, de csütörtökön kimegyek, és megtaposom már őket… :evil: Lac ma hozza el az összes bútort az Ikeából, és kiviszi, de egyelőre nem tudunk semmit összerakni, mert még a vizesek hátra vannak! :?
De Nagyon”örülök” nekik, mert arra volt idejük, hogy 2 hétre szabira menjenek!!! :evil: :evil:

Maci!

Örülök, hogy minden rendben :D
Reméljük, nektek nem kell olyan sokat várni a babára, mint nekünk Pupyval :D
és remélhetőleg a párod is hamar itthon lesz, és rákapcsol a család projekt előkészületeire :lol:

Juca!

Nem tudom, miért húzza az agyunkat a természet a jelekkel, de én most éppen azt a stádiumomat élem, hogy nagyon igyekszem nem figyelni magam! Egészségesen élek, és erre a hónapra kilátásba helyeztük a sok-sok szeretkezést, és ennyi! Aztán majd reméljük, meglesz az eredménye :lol:
De édi kis szopis manó volt Kinga, most meg… egy nagy csaj, de milyen :D …pár év, és nem győzitek levakarni róla a pasikat! Nem is tudom, hogy sikerült ilyen szemeket növesztenie… :D :D :D

Szia Brill!!! :D

Jajj, de jó, hogy újra itt!!! :D
Visszaolvasás tényleg elég ijesztő! Én néha el kellett hogy utazzak 1-2 napra, és annyi minden történt… Nem egyszerű!
Jaaaaaj, de nagyon édes, szép baba Erik!!!! :D :D :D és már mekkora...

Évi!

Nagyon édes Virág!
Gyere, amikor csak tudsz :D

Syry!

A Balaton Sound nekünk sajnos egy pillanatig sem szólt a Balicsiról!
Pláne, hogy sikerült ott produkálnom életem rekord hosszúságú menstruálását! Kb 8 napig sikerült jöjjön a cucc belőlem úgy, hogy ennyire még soha. Előtte meg késett… Nem tudom, mi van velem… :oops:

Angie!

Sajnálom a mute üzemmódot, remélem, hamar visszanyered a hangod, és remélem, Sziszkó köhögése hamar elmúlik!
Teszek majd képeket, persze, de lehet, hogy csak ha talizom Pupyval, mert ő az én képfelvarázsló gurum. Nélküle képtelen vagyok az összetettebb számítógépes műveletekre! :oops:
Kivizsgálás augusztusban indul, hogy minden az előírás szerint menjen! Ha még szükség lesz rá… :lol: :wink:

Andy!

Jók a képek!!! :D
Férjedet sajnálom! Mikor tesznek vele valamit, hogy végleg megszűnjön ez a köves-homokos izé?

Lányok!

Most, hogy visszaolvasgattam, megint felmerült bennem a kérdés… ez már régen is dilemmát okozott nekem: Elevit, vagy Gravida???
:?: Én az Elevitet nyomom magamba, már vagy 7-8 hónapja és hízom is tőle, de melyik a jobb???

Pusza: Eszter :D

eszter82
Budapest

Pupy!!!!!

Azért gyere egy picit legalább, ha tudsz, mert HIÁNYZOL!!!
És nem merlek hívni sem, mert annyira el vagy havazva bent a sok meló miatt :? :? :?

CUPPPP: Eszter :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!
Köszi mindenkinek az együttérzést! Szerencsére a férjem teljesen rendbejött. Azaz nincsenek fájdalmai. Tegnap délután sikerült kipisilnie egy feketebors nagyságú követ. Ma volt Uh-on és van még egy 3mm-es köve a jobb vesében, de be van ágyazódva, így nincs vele teendő. Majd fél év múlva kontroll.

Ti hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Mi igen szenvedünk. Főleg Dani. Azt mondják, víz mellett jobban lehetne bírni, de most mondja meg nekem valaki, hogy vigyek ki 40 fokban egy 1 éves gyereket és magyarázzam el neki, hogy az árnyékban kell maradni?

Eszti!
Én nem tudom, melyik jobb a Gravida vagy az Elevit, de ha elkezdted szedni az egyiket, akkor szerintem kár váltani. Bár én is azt szedtem és soha nem híztam tőle egy dekát sem. Ha valamiért váltani akarsz, szerintem a hízás lehet egy indok, mást miatt nem érdemes.

Pusz mindenkinek.
Andy

Kép
oriandy

Ráadásul megint kiakadtam at alattunk lakókra. Nem hiszem el, hogy nem tud egy kicsit odafigyelőbb lenni! Ha az ő kisfia alszik (a mi hálószobánk alatti szobában), akkor én nem engedem oda be Danit, hogy ne zörögjön, fel ne keltse. Ezek meg.... Dani a saját szobájában alszik az ágyban, és naná, hogy a gyereket beengedik az ő hálójukba és ráadásul üvölt a gyerek valamiért. Persze, ha fáj valamilye vagy akármi van, sír a gyerek, na de akkor miért kell beengedni abba szobába, hogy felébressze az én fiamat?? Szegény sírásra ébred, ráadásul ki sem aludta magát (kb 40 percet aludt). Csodálkozok, ha nyűgös most?? De azt hiszem ma szólok nekik azért, hogy ennek legyen vége. Csak uyge úgy van az ember, hogy persze mérges, de nem akarja megbántani a szomszédot, pláne nem összeveszni vele, hiszen mégiscsak együtt élünk, egy lakóközösségben. Nem?
Mégis hogy csináljam????

Kép
oriandy

Sziasztok!
Látom, mindenki behuzta fülét-farkát a nagy melegben. Fiam 9 óta alszik, és csak enni kelt fel. Mintha kevesebbet köhögne. Én viszont annál többet. El kezdett felszakadozni, talán gyógyulok. Ha csütörtökig nincs változás, akkor elmegyek dokihoz.

Dobok egy képet a kis huncut fiamról. Mobillal készült.
Kép
Vendég

Lányok!
Ti értitek ezt? Fiam egész nap alszik. Már másodszor kelt fel enni, aztán egy kis gügyörészés, mosolygás, és alszik is tovább. Ez úgy-e a melegtől van, mert ilyet csak a korházban csinált újszülött korában, hogy ennyit alszik.
Vendég

Szép estét!

Eszter
Huh, ezt jól bírtad. Ifjú leány koromban még bírtam volna én is. Le a sapival előtted. :)
Rászólt a fuvarszervezőjére, hogy kicsit sűrűbben hozza haza. ;) Project in progress. :D
Nagyon szorítok nektek, hogy mielőbb babázhassatok!

Andy
Az FLPs cuccok közötti Acival feloldja a vesekövet, de az aloe vera gél is jó. A szomszédunkon is segített (félt a második vesekőrobbantástól).

Angie
A melegtől nagyon kómás vagyok, lehet, hogy Sziszkó is azért alszik annyit.
Vendég

Angie!

Jajj, de édi a kép :D :D :D
Kérünk még!!!!!

Maci!

köszi, bár én nem érzem, hogy jólbírnánk a dologkat! Hulla vagyok, de úgy megszoktam pár nap alatt a nem alvást, hogy most is nagyra nyílt szemmel kukorékolok, bezzeg Lac alszik! :?

Andy!

Az jó,ha már nem kínlódik az urad! Remélhetőleg az az egy bent maradt kavics ott is marad és nem okoz többé galibát :)

Jó éjszakát!

eszter82
Budapest

Eszter
3-4 éccakás műszak után nekem is nehéz visszatérni a nappali üzemmódra. Reggel 6ig itt vagyok, majd elszórakoztatjuk egymást. :D:D:D:D:D
Vendég

Szèp jo reggelt mindenkinek! :D

Jegesmaci,

Köszönöm, kedves vagy! :)

Lilia,

A turos retest en is nagyon szeretem! :D Mindig eszem valamilyen retest amikor hazamegyünk.

Angie,

Nagyon jo a kep, Szilard baba gyönyörü! :D

Megvolt tegnap az uh., minden rendben a babaaval, a tarkoredö 0.6 mm. Levette a vert az AFP-hez is, kb. 5 nap mulva lesz meg az eredmeny.
Szepen latszodtak a vegtagok is egyszerüen tökeletes mar most! :D
Teszek fel rola kepet. Ja, es a tegnapi uh szerint 12+2 nem 11+6. De mondta az orvos, hogy 2-3 nap csuszas a gepek között lehetseges. Es mar majdnem 6 cm a baba!

Puszi,
Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Jaj de édik ezek az apróságok, Virág, Dani, Kinga, Erik, Sziszkó, és Jucmucbébi :) Remélem senkit nem hagytam ki :oops:

Timi!

Grat a lakáshoz, legyen nagyon sok örörmötök benne! Sikerült megszerezni Kristóf vérereményét?

Nekem megint megjött, most elég rosszul érintett :cry: Valahogy úgy éreztem, most ez a hónap a tuti :cry: Hát nem... Lehet, hogy a jóisten úgy gondolja, hogy én csak egy gyereknek tudok jó anyukája lenni :( Na jó, ha kisajnálgattam magam majd akkor jövök újra, nem akarok itt keseregni :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Ilyenekre ne is gondolj, mert még önbeteljesítő lesz a gondolatod. :-(
Nekem meg nem akar megjönni.

Jucmuc!

Gratulálok. Valakit nem azért kedvelünk, mert van párna a pocakján, vagy nincs.

Timi!

Tényleg mi van az eredménnyel?

Angie!

A meleg miatt aluszékony, emiatt ne izgulj. Torkod?

Megyek még töltök Kinga medencéjébe vizet, aztán pancs.

tjuca

Jaj és hadd dicskedjek, 9,99 $+pktg-ért megvan a jövő évi nyári kollekció nagy része. :twisted: http://cgi.ebay.com/Girls-38-pc-Lot-Sum ... dZViewItem

tjuca

De tündéri kis göncök :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
egyetértek Jucával, a negatív gondolatokat tessék elhessegetni a tesóprojekttel kapcsolatban. És a gólyafészkes vonalzót is várjuk vissza. Előbb-utóbb négytagú lesz a fészek! Meglátod! :wink: :lol:

Jucmuc
gratulálok a kis pöttömödhöz és a 12. héthez. :lol: Ott korábban csinálják az Afp-t úgy látom?! :roll: Itthon 16-héten csinálják, ha jól tudom.

Oriandy
sajnálom a férjed betegségét. :( szomszédokkal pedig próbáld meg nyugis hangnemben megbeszélni a "csöndháborítást", mivel nekik is van gyerekük, bízhatsz benne, hogy megértik. A vadása tavi képek nagyon jók. Mi is csináltunk egy hónapja (hú, már ilyen rég volt a nyaralás!! Most nézem pont egy hónapja júni 18-án voltunk ott. Az erdő miatt most ott talán elviselhető a klíma.)

Eszter
maratoni menzit sajnálom :( nem irigyellek érte. Bízom benne, hogy ez a forró hónap babát hoz neked, ha mégse, akkor itt a kivizsgálás és akkor biztosabbat tudtok, hogy mi az ok és tudtok előre lépni. (Elevit: én is híztam tőle, 2-3 kgt. 6 hónapig szedtem, aztán szüneteltettem, 3 hónapig elevit nélkül próbálkoztunk és a 3. hónap végén jelentkezett Máté, amint pozitív lett a tesztem, újra elkezdtem szedni, egészen a 12. hétig, utána már nem, csak vasat néha, magnéziumot, azt is pezsgőtabi formájában.)

Annácska hogy vagytok? rég nem írtál!

Csajok, képzeljétek ősztől tanulni fogok, 7 hónap számítógépes tanfolyam (heti 1szer 3 óra). teljesen be vagyok zsongva e miatt, izgulok, várakozással nézek elébe, de picit félek is.
Macika írhatok neked ezzel kapcsolatban a freemailes címedre? köszi előre is

sziasztok

Kép

Kép
syrynx

Evi! :D

Köszönöm a babo dicseretet! :D Sajnalom, hogy megjött az a franya! :evil: Nem hinnem, hogy egy babas anyukara vagy itelve! Hamarosan jönni fog a tesobaba is, tuti biztos! :D

Juca! :D
Köszi, nagyon aranyos vagy! Megeztem a linkt, nagyon jo kis rucik, csak azt nem ertem, hogy az összes ruha kerül 10 $-ba? Bocsi lehet, hogy elneztem valamit.. :roll:

Syry! :D

Köszönöm szepen! :D Nemtudom, ez egy kombinlt teszt akkor veszik le a vert amikor a tarkoredöt nezik. Amit Te mondasz az a harmas teszt. Nekem ezt ajanlottak.

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Na, talán most végig tudom írni a mondókámat…

Tündi!
Fantasztikus élmény lehetett Rolcsit pelenkázni! Örülök, hogy minden eredménye jó a csöppnek!

Brill!
Hááááááááááááááát, micsoda gyönyörűség a fiad! :D Tökre megzabálnivaló a képeken! ;) Az jutott eszembe a tejcsigondjaidat olvasva, hogy a múltkor egy ismerős kismama ódákat zengett vmi csodaszerről, ami tejszaporító hatású. Azt hiszem, a www.boldogmama.hu oldalon találod, egy próbát talán megér (bár ha jól tudom, elég húzós az ára…).

Timika!
Mi lett Kristóf eredménye???

Angie!
Na, akkor megy a dupla adag gyógypuszi! Benn a házban is elég nehezen vagyunk el, már ott is 26-28 fok van, nálunk a szobában 30 körül… :? Meg aztán tudod, milyen örökmozgó Kende, egy darabig jó neki a lakás, na de ha elunja magát… ;) Sziszkó baba cukipofa! :D

Juca!
Kinga egyszerűen csodaszép csajszi… Mindig elámulok a különleges összeállításon, jó volt a misung… :twisted: :lol: :D Nekem nem jönnek be a képek, csak kis piros ikszeket kapok… :roll:

Jucmuc!
Jaj, de édes a babócád már most! :D Tényleg, hogyhogy ilyen korán veszik le Nálatok az afp-t??? Nálunk a 15-16. hét között, ha jól emléxem… A pluszkilókat meg hagyd a fenébe, majd lemegy a szopival meg a gyerek után futkozással! ;)

Oriandy!
Ó, szegény férjed… :( Sorstársak vagyunk, apának is van, már óvodás kora óta… :? Nagyon jók a képek!

Márti!
Ne haragudj, hogy csak most, de ÜDV KÖZTÜNK! Gratula a gyermekeidhez, és remélem, mihamarabb nő a családotok létszáma! :)

Kacsa!
Úgy tudom, hogy az urticát kúraszerűen szabad csak szedni, különben nem használ… Én úgy szedtem, hogy 3 napig napi 3*5 golyó, 2 napig napi 2-5, 1 napig napi 1 golyó, egy hét szünet és újra. De ha használ Neked így is, akkor ne hallgass ám rám! :twisted: :D Elmeséled a csodát? ;)

Eszter!
Ez a havi program biztos meghozza az eredményét… :D Én Elevitet szedtem Kendével is, most is azt szedem, sztem mindegy.

Pupyka!
Merre jársz? Ilyen sok munkád van? Szegényke…

Évi!
Fel a fejjel, bébi! Tudod, hogy a negatív gondolatok nem tesznek jót… :wink: Persze én fogjam be, hiszen már itt a második picur a pociban… :roll: De ne aggódj, lesz Dóricicának kistesója!!!

Syry!
Hú, elismerésem, hogy neki mersz állni a tanulásnak… Nekem biztos nem lenne hozzá agyi kapacitásom perpill… :D

Tegnap volt egy horror esténk… :( Fájt a pocija a fiamnak! :shock: Ilyen már rég nem volt, talán istenigazából néhány hetes kora óta… Húzta fel a lábát, sírt, még a cici sem kellett neki megnyugtatásnak. Úgy aludt el, hogy a hasamra fektettem, és simogattam a hátát… Nem is tudom, mitől, nem evett semmi olyat... De azért éjjel szerencsére jól aludt a drágám.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok Csajszikák!
Csak gyorsan bekukkerolok hozzátok!!! :):)

Kacsa megvagy még? :shock: :lol:

Jajjj tegnap megjött....nem örültem még ennyire neki ráadásként 40 fokban görcsölök meg hőhullámok stb..., de ez az utolsó, és utána hajráááá!!!! Lehet újra próbálkozni. :) Azért izgulok rendesen.....:):):)
Ráadásként a legjobb barátném kismama lett. Pár hete még azon poénkodtunk hogy majd egymást fogjuk tavasszal a lépcsőn felfelé tologatni a nagy pocakkal, erre tessék....már csak én jövök!! :)

Puszi nektek!!!!

Kitartást a nagy hőségben!

ERőt a babósoknak és az újdonsült kismamiknak is. :):):)

Csók
Nyusz
nyuszifülû

Emili bébi!
Istenke éltessen Téged névnapod alkalmából!!! :)

Kép
Kép
norwell

Emili! Nagyon boldog 1 nevnapot kivanunk Neked Sziszkoval!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, tegnap nem tudtam jönni, mert strandoltunk. Dani úgy élvezte.... Szinte egész nap a vízben lubickolt. De árulja el nekem veleki: MIÉRT NEM SZERETI AZ ÚSZÓGUMIT?????? Szomorú vagyok, mert nagy lelkesedéssel vettük meg neki, erre nem is hajlandó beleülni!
Vennék én neki akármilyen formájút is, csak ülne bele. De így, nem merem megvenni, hátha az is majd csak ott áll a szekrény tetején!
Viszont el sem akarom hinni, milyen jó volt ez az éjszaka. Úgy kifáradt tegnap és a víz is kiszívta, hogy először 1/2 4-kor sírt fel egy kis teáért. Máskor így szokott lenni: 1/2 12, 1/2 2, 4, és ezután 1/2 7-kor kel. Most meg meébredt inni 1/2 4-kor, utána 6.10-kor. Azt hittem, hogy akkor itt az idő, felkelt és kész, de nem. Adtam neki teát és simán visszaaludt egészen 1/4 8-ig. Olyan szuper volt. Ha csak ezen múlik a jó alvás ill. a kevés ébredés éjszakánként, akkor én minden nap kiviszem őt a atrandra!!!!

Évi!
Sajnálom hogy megjött piri! De tényleg fel a fejjel! Eljön még a mi időnk is!!!!

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok! :D

Norwell,

Köszönöm!!! :D Nem tudom, ez egy combinalt teszt ami ultrahanbol all ahol a tarkoredöt is nezik + vervetel ahol ketfele hormont neznek a szabad beta hcg-t es az alfa fetoproteint (lehet nem jol irtam) de tuti ezeket nezik. Es nem csak itt hanem otthon is igy csinaljak ezt a vizsgalatot ez biztos. Ez egy összetett teszt.

Lehet, hogy aki nem csinaltatja meg ezt a tesztet annak a 16. heten neznek csak vert...nem tudom... :(
A tarkoredöt amikor neztek neked akkor vert is vettek? :roll:

Nyuszi,

Orülök, hogy megjött! Ritka, hogy ilyesminek örüljünk igaz? :wink:

Panka,

Nagyon sok boldogsagot kivanok Emilinek nevnapja alkalmabol! :D

Kép
Kép
jucmuc

Juc! Hát persze! Tényleg örülök, hisz megszabadultam a "gumikígyótól", és mostantól mehet élesben. A kisfiam halála után fél évet javasoltak védekezni, de kikönyörögtem a dokimtól, és 3 mensi után engedélyezte. :) Olyan gyermetegnek érzem magam, olyan izgatottnak, hogy talán ismét esélyem lesz élvezni a kismamaság örömeit. :) És a gyermekem rugdosását! :lol: :lol: És azokat a boldog perceket. :lol:
Csak a másikfelem meg aggódik, nehogy megint valami baj legyen, de nem szabad ilyenekre gondolni, nem lesz semmi baj, nem lehet hogy baj legyen :!: :!: :!:

Csók
Nyusz 8)

Emili: Boldog Névnapot Kívánok én is neked!!!
nyuszifülû

Jucmuc!
Sztem ugyanarról beszélünk. ;) Csak nálunk a 12. héten van a tarkóredő-mérés, és utána a 15-16. hét között a triplateszt (asszem, így hívják). Valóban ezeket nézik, amiket írtál. Csak azon döbbentem meg, hogy Nálatok leveszik hozzá ilyen korán a vért, nálunk úgy műxik, hogy a 12. heti uh-eredmény kell a vérvételhez. A vizsgálat kötelező, mármint a vérvétel, csak azt nem tudom, minek, amikor épp olvastam róla, hogy diagnosztikára teljesen alkalmatlan, ráadásul sokba is kerül... :roll:

Nyuszi!
Örülök, hogy bekopogott a piri...

Andi!
Nem érte Danit vmi rossz élmény az úszógumiban? Vagy csak jobban szeret mozogni, az úszógumi meg mégiscsak leköti vmennyire... ;)

Mi is szuperül aludtunk az éjjel (illetve Kende igen... ). Csak ötkor ébredt először!!! Akkor is csak azért, mert jött az újságos, a kutyuk meg ugye jól megugatták, és nyitva van az ablak... Akkor szopizott, és aludt még hétig. Úgyhogy ha nem ébresztik az ebek, sztem aludt volna reggelig (csendben jegyzem meg, h alighanem ez volt hivatalosan az első átaludt éjszakánk... :P ;) ).

Puszi!

Kép
Kép
norwell

Nyuszi,

Veled örülök es teljes megertem a vegyes erzeseidet! Ne aggodj, megewgyszer nem törtenhet Veletek ilyen szörnyüseg! Ez tuti biztos! Hamarosan ujra boldog kismami leszel! :D

Norwell,

Ertem! :wink: Igen, hallottam a triplatesztröl is. Van egy lany a Kaalis topicbol neki is akkor veszik le a vert amikor a tarkoredöt nezik azert gondoltam, hogy otthon is igy csinaljak.
Es valoban nagyon sokba kerül, viszont ha baj van van azt mar a 12. heten tudod es valaszthatsz mas invaziv vizsgalatok közül, hogy megbizonyosodj a dologrol.

Hogy viseled ezt a meleget? En eleg rosszul...örülök, hogy Kende is jol aludt! :D

Kép
Kép
jucmuc

Brill
Jajj nagyon édes a picur :) Tök sokat nőtt.

Angie
Hát örülök, hogy az alvási szokások valamelyest rendeződtek. Hát télleg jól állunk. Már csak
szegény férjemnek kell a beépített szekrénnyel dűlőre jutnia.

Jucmuc
Na azért te is nagyon szépen haladsz előre :) Meglátod olyan gyorsan eljön :).

Andy
Hát tényleg nagyon kis gézengúz pofija van :).

Márti
Háát ezt a meleget nem pocakosan is hisztisen viselném :). Főleg az esti alvásokat zavarja meg.
Tegnap pl a földön aludtam az erkélyajtó előtt. :)
Lilla a nevünk.
A talit akkor meg majd leegyeztetjük. Szerintem Eszti is benne lenne, ha már itt lesznek.

Maci
ÁÁ az még nem. Amúgy nem lesz külön szoba, Lilla a hálóban lesz velünk. Na de addig még némi bútorozás
vár a hálóra.

Lilia
Na ja, feltéve, ha meghívnak minket :)

Eszter
Azért akkor jól haladtok...tök jó lesz meglátod :)
Én egyik magzatos vitamint sem szedem. Külön szedem a szükséges vitaminokat és nem hízok tőle. :)

Évi
Nyugi, még nem telt el olyan sok idő, és tuti 2 gyereknek is remek anyukája tudsz lenni :)
Nem feladni ám, mert kikapsz!! :)

Juca
Tök ügyi vagy. Nekem szerintem ezeket tündéri ruci beszerzéseket anyum elintézi turikban. Le sem lehet fogni,
nemrég is felhívott milyen tündéri ruhácskát szerzett :) Olyan hálás vagyok neki. Főleg, hogy Egerben van filléres turi.

Sysry
Tök jó :) Ne izgulj!

Nyuszifülű
Hát akkor hajrá a következő ciklusban..szorítok ezerrel.

Emili baba Boldog névnapot!

Mi meg izzadunk, mint egy ló. Hát ilyenkor nem valami áldásos egy tetőtéri lakás. Jövőre már tuti beszereltetjük a légkondit. Főleg most, hogy sokat leszünk itthon tuti nem bírnánk ki Lillával együtt egy ilyen forró hetet.
Na mind1. Ezt leszámítva szuperül vagyok, még különösebben el sem nehezedtem. Nem mondom, hogy nem vagyok lassabb, mint korábban, de még anyum is ki van mennyit jövök megyek :) Na de én nem bírok a seggemen ülni, majd egy kicsit később úgysem lesz más választásom :).
Amúgy ma megyek dokihoz és UH-n is megnézzük Lilit. Már nagyon kiváncsi vagyok :)

És dobok egy fürdőrucis képet, csak, hogy lássátok mennyit növekedtünk:)
Kép

A háttérben amúgy anyósom pakolászik :).

Puszi

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!
Hú de nagyon régen voltam nálatok.Látom sokan lebabáztak és zebrások is vannak.kerestem a táblát abból sok mindent megtudtam volna de nem láttam.
Remélem mindenki jól van az újjaknak üdvözlet.
Nálunk még mindig semmi, szeptemberben budapest lombik ha rászánjuk magunkat (ja és a sogornőm megszült hétfőn kisfiú)

Puszi mindenkinek:
mamáknak babáknak és a pocaklakóknak.

Kép

Kép
bellanitta

Fleur!
Nagyon helyes pocakod van! Csini kismami vagy! :wink:

Andy

Kép
oriandy

Norwell!
Nem tudom, hogy érhette-e valami az úszógumiban, nem emlékszek rá. Inkább valóban az lehet, hogy nagyon lekorlátozza a mozgásban és ezért nem szereti. Majd meglátjuk, mi lesz később. Majd csak rájön egyszer, hogy az egy jó dolog! Nem? :wink: :lol:

Kép
oriandy

Sziasztok!

Szokás szerint ismét rohanok ...

Fleur!

Nagyon csini vagy! Gondolom, néztek az emberek rendesen a strandon! :wink:

Norwell!

Azért csoda nem történt, mert még mindig megy a bohóckodás néha, de talán segített.

Szóval: Ugye mindneki azt hinné, ha a ded nem akar szopizni, akkor tedd le és próbálkozz újra kis idő múlva. Ezzel szemben a szopitanácsadó 24 órás ciciszünetet rendelt, mely idő alatt teljes cici és cumi stop van, hogy a ded ne tudja kielégíteni szopási igényét. Az ujját ugyan lehet, hogy szopja, de abból ugye nem jön kajcsi. Szóval ezen idő alatt pohárból, kanállal és egyéb szabadon választott módon kéne a dedet etetni, nálunk talán egyedül a fotoszintézis működött volna, ha Timcsa virág lenne, de mivel nem az, így maradt a pár korty anyatej mindenféle próbálkozás, mesélés és akármi után. Sok pucér összebújás volt még elrendelve. De persze nem olyan egyszeró egy éhes és egy amúgy is hisztis deddel összebújni ... Reggel kezdődött a cicistop és du. mikor kicsit nyugodt volt és hajlandó volt velem össszebújni, a pocimra tettem és a kisdrága felkúszott a cicihez és bekapta, de ugye én még elvettem tőle. Aztán kicsit morfondíroztam és arra jutottam, ha ennyire kéri és mást amúgy sem fogad el nagyobb mennyiségben, így megkapja a cickót. Azóta elég jól szopizik. Bár a régitől messze van. Tegnap de. is bevágta a durcit, már el is mentünk vele a dokihoz, aki persze nem rendelt (helyettesítés alatti változás), aztán utána meg evett mint a kisangyal. Este meg sétálva, ringatva szopott, de amint leültem már is morgott, így nem spórolhattam meg a sétát ... Ha hűlne ez a dög meleg, akkor még lehet, hogy megpróbálom egyszer cicistop-ot, de most mivel csak a cicit fogadja el, így nem tudom tőle elvenni.

---

Rohanok ebédelni, mert utána ébred és én éhen maradok és nem lesz tejcsi alapanyag.

Kép

kacsa14

Sziasztok!

Jucmuc!
Nagyon szépséges a babád!!! :D
Örülök, h minden rendben! :D

CsHeni!
Egy kicsit lemaradtam a pocakos képedről... :oops: ,de visszakerestem! :wink:
Nagyon csini vagy!!! :D
Annak meg külön örülök, h a babával is minden rendben volt a vizsgálat során! :D (jó hamar reagáltam rá :lol: )

JMaci!
Hát igen, a kék szemek... :D , legalább vmit tőlem is örökölt a ded! :lol:
Augusztus hajrá!!! :wink:

Lilia!
Jók is néha a nagy zabálások!!! :wink: Kellenek!!! :D A bűntudat úgyis csak másnap jön... :lol: :lol: :lol:
A babához Neked is drukk! :D

Eszter!
Egész jól bírod a pörgést... :wink: Jánykoromban... :lol: :lol: :lol:
Azért ugye jut pihenőidő is?
Kár, hogy még mindig csúszik a költözésetek... de hamarosan már ott lesztek!!! :D

Angie!
Jobban vagytok?
Én arra gondoltam, hogy a múltkor mondtad, úgy védekezel a meleg ellen, hogy lehúzod a redőnyöket... nem lehet, hogy Sziszkó ezért is alszik többet??? Csak eszembejutott... :roll:
Éééédes Sziszkó!!! :D Olyan jó lenne már megdögönyözni... csak a mikor a nagy kérdés...

Évi!
Sajnálom... :(
Pedig biz'isten suttogok!!! Lehet, hogy a nyelvezet nem megfelelő??? Babanyelven kellene...

Syry!
Egy ilyen számítógépes tanfolyam rám is rám férne... :oops:
Kitartást hozzá! :D

Norwell!
Azért Neked sincs okod panaszkodni Kende adottságaival kapcsolatban!!! (ahogy senkinek sem ebben a topikban! :wink: )
Ismerem azt a terméket (MoreMilk)... az a baj, hogy mindegyik ilyen típusú termékben van édeskömény... azt vettem észre, hogy ha ilyeneket iszom/szedek, akkor jönnek Eriknek a testfeszítős hascsikarós görcsök... Már nem próbálkozom... :( Arról nem is beszélve, hogy hihetetlenül hamar hozzászokik a szervezetem ezekhez, aztán semmit nem érnek... Van egy bizonyos mennyiségű tejem és ha megfeszülök, akkor sincs több... Kap anyatejet, ez a lényeg!!! :D
Rájöttél mit evett Kende, amitől fájt a hasija?
(Csendben gratulálok az első átaludt éjszakához! :wink: :) )

Panka!
Emilinek nagyon boldog névnapot!!! Kép

Nyuszi!
Hamarosan Te is tologatsz! :D
(nem fog megismétlődni a borzalom! :( az nem lehet!!!)

OAndi!
Azért látom megoldottad a strand dolgot! :D
És nem is kellett végig árnyékban lenni... :D

Fleur!
Milyen szép hasad van!!! :D
Csini vagy!!! Kép
Lesz kép is az UH-on???

Anitta!
Üdv ismét a körünkben! :D
Azért remélem jól vagy... :D

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Brill!
Igen, megoldottam! muszály volt! 1 napi itthon megfőlés után azt gondoltam, hogy akkor ennél mégis csak jobb a vízközelben. Nagyon szupi volt, kaptunk egy ismerőstől 5 db Algia-s napernyőt és azalatt vígan elvoltunk. Meg ugye bennt a vízben, ott úgyis a kis fején volt a sapka. Jó vastagon bekentem naptejjel, így meg sem kapta a napocska. Csak engem. Mert ugye az ember ilyenkor hajlamos elfeledkezni magáról. Szerencsém, hogy volt már egy kis alapszinem, így nem megégtem, csak mégjobban lebarnultam. Amúgy szerencsére könnyű volt Danit az árnyékban tartani! Azt mondtam neki, hogy ne mászkáljon el, nehogy belelépjen egy méhecskébe, mert ha az megcsípi a lábát, nagyon fog fájni és lessz sírás! Na, több sem kellett neki! Nem igen mászkált el....
Ti hogy bírjátok ezt a meleget?
Mi megbeszéltük apával, hogy idén már nem fér bele a költségvetésbe egy klíma (majd jövőre), de egy ventillátort biztosan veszünk, és amikor Dani alszik bekapcsoljuk. Azért nem merem akkor bekapcsolni, ha itt mászkál, nehogy huzatot kapjon. Szerintetek???

EMILI!
Kép

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Bocsi, csak egy nagyon rövid hsz erejéig ugrottam be.

Évi :) Köszi szépen a gratulációt és az érdeklődést! Tegnapra lett meg a teljes eredmény és kiderült, hogy Kristófnak sajnos B típusú haemophiliája van. Csak 9%-os nála a IX-es véralvadási faktor, de szerencsére nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy hangzik. Tennivaló nincs vele és ez a 9 "csak" enyhe vérzékenységet jelent, annyi a dolgunk, hogy műtét előtt szólni kell és az orvosoknak és IX-es faktort kell majd kapnia. Meg persze fokozottan kell figyelni pl. foghúzásnál is. Kaptunk egy kiskönyvet, ezzel bármikor bemehetünk a gyerekklinkára ha vmi baj van és soron kívül ellátnak. Meg jópár olyan gyógyszer van, amit nem vehet be.
Csak azért vagyok kicsit dühös, mert ez az APTI érték, ami vérzékenységre utalhat, már a műtét előtt is megnyúlt volt és én ezt mondtam is a háziorvosunknak is és a fül-orr-gégésznek is, de mindketten azt mondták, hogy ez simán lehet magától a mandulától vagy egy vírusfertőzéstől is. Ez eddig rendben is van, de ha ez előbb kiderül, lehet, hogy nem kell a Manót transzfundálni és nem kerül intenzívre. :x :x :x
Menzit nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: Visszamentek a Kaáliba?

Pankaa :) Emilinek nagyon boldog névnapot kívánok! :D

Pupy????

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata irtó ronda szúnyogcsípésekkel kapcsolatban? Bercinek napokig látszó, ronda vörös foltok képződnek a szúnyogcsípések helyén, túl vagyunk már a szódabikarbónás fürdőn, Fenistilen, így legalább a viszketéstől nem szenved szegény, iszom a kálciumot is, gondolom, csak átmegy egy része az anyatejbe! Egyéb ötlet? Mit tegyek, hogy hamar elmúljon a csípés helye?

Márti
borossné becz márta

Hűvösebb napokat!

Emili! Nagyon boldog névnapot!

Jucmuc
Tüneményes babád van. :) További ilyen jó eredményeket! :)

Évi
Sajnálom a pirikét, de ne maszatolódj el! Lesz Dórinak tesója.

Syry
Nagyon ügyi vagy, hogy Máté mellett tudsz még tanulni is.
Nyugodtan írj, nem vagyok harapós. :D

Norwell
Szegény Kende. Jobban van már a pocija?
Minjárt a 12. héten jársz. :) Hogy érzed magad?
Gratula az első végigaludt éjszakához! Csak így tovább! :D

Nyusz
Hajrá a babának! Nem lesz semmi baja sem, 1 gyönyörű egészséges baba anyukája leszel!
Az én legjobb barátném is kismama. :)

Fleur
Ja, így már világos. :) Sajnálom, hogy a földön kell aludnod... Hiába rendeltem a lehűlést, késik.... :?
Hihetetlen, hogy mennyire nyüzsis vagy. Már most elmamásodtam. Alig bírom a lakásban... :?
A pocid szebb lett. :)

Kacsa
Micsoda hurkácskái vannak Timcsának! :)

Timika
Nagyon szorítottam, hogy ne legyen komoly baja Kristófnak. Remélem, nem fog gondot okozni a következőkben a vérzékenység.
Vendég

Timika
sajnálom, hogy előbb nem derült ki a dolog. Akkor másképp álltak volna a mandula műtéthez is. De most már tisztán láttok, így tudjátok mi a teendő, mire számíthattok. Lakásügyben haladtatok előre?

Brill
én is úgy vagyok, ahogy Norwellnek írtad. eleinte nagyon kivoltam hogy kevés a tej. de végül örülök, hogy egyáltalán volt, azért mégis kapott anyatejet. Kb. egy hete viszont teljesen leálltunk a szopival. Már nem volt mérhető mennyiség. :( Lezárult egy korszak. Furcsa. Apa azt mondja most már visszabirtokolja a cickókat. :oops: :wink:

Mennem kell Máté sír. :cry: Szegényt megviseli a meleg, tiszta izzadt a kis feje. Fürdetjük napi 2-3szor a kis mini tengeralattjárójában, akkor jó egy fél órára, órára, aztán újra sírdogál. (31 fok van a szobánkba, elromlott a redőny, félállásban megadta magát!!!! :twisted: )
Tényleg megyek.

Kép

Kép
syrynx

Syry
Szegény Máté, nehez viseli ő is a meleget.... :(

Nem tudom, mi ütött belém, de olyan pisisleány vagyok... Lehet, hogy nem kellene ennyit innom.... :?
Vendég

Jeges Maci!

Pisis Leány??????????????????? Hát van egy tippem. Éjszaka is? Itthon volt a párod?
Amúgy meg miért is nem akarsz májusi gyereket? Aranyat ér! (mondjuk nem sokat, mert Kinga a legkisebbnek számít a korosztályában). Na hát egy kis motiváció:

Kép

tjuca

Juca
Hajnalban is voltam kint. De csak ekkor az egyszer.
A párom volt itthon a hétvégén. Szombatra szabit kértem, hogy vele lehessek. ;):)
A párom családjában majdnem mindenki májusi (anyuka, 4 öccs, unokaöccs...). Jó lenne némi változatosság, mondjuk 1 áprilisi. :):D
Vendég

Juca
Hajnalban is voltam kint. De csak ekkor az egyszer.
A párom volt itthon a hétvégén. Szombatra szabit kértem, hogy vele lehessek. ;):)
A párom családjában majdnem mindenki májusi (anyuka, 4 öccs, unokaöccs...). Jó lenne némi változatosság, mondjuk 1 áprilisi. :):D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?