Sziasztok!
Újra itt vagyok ám, csak kicsit nem kalkuláltam bele, hogy hétfő hajnalig tart a Balaton Sound, és így egyből melóznom kellett menni hétfőn-alvás nélkül! A baj az, hogy 5 nap telt szinte alvás nélkül… jó esetben tudtunk 1-1,5 órát pihizni, de az ugyebár nem sok!!!
Kacsa!
Sajnálom a szopi gondjaitokat… lehet, hogy csak a meleget utálja Timcsa, és nincs kedve semmihez, csak nyügizni, nem?
Cuki a szopis kép
Fleur!
Kitartás nektek a meleghez, és pihizzetek sokat, főleg, mert most megtehetitek! Nem kell folyton dolgozni rohanni…
Költözés még mindig csúszik… csiga tempóra kapcsoltak a melósok, de csütörtökön kimegyek, és megtaposom már őket…
Lac ma hozza el az összes bútort az Ikeából, és kiviszi, de egyelőre nem tudunk semmit összerakni, mert még a vizesek hátra vannak!
De Nagyon”örülök” nekik, mert arra volt idejük, hogy 2 hétre szabira menjenek!!!
Maci!
Örülök, hogy minden rendben
Reméljük, nektek nem kell olyan sokat várni a babára, mint nekünk Pupyval
és remélhetőleg a párod is hamar itthon lesz, és rákapcsol a család projekt előkészületeire
Juca!
Nem tudom, miért húzza az agyunkat a természet a jelekkel, de én most éppen azt a stádiumomat élem, hogy nagyon igyekszem nem figyelni magam! Egészségesen élek, és erre a hónapra kilátásba helyeztük a sok-sok szeretkezést, és ennyi! Aztán majd reméljük, meglesz az eredménye
De édi kis szopis manó volt Kinga, most meg… egy nagy csaj, de milyen
…pár év, és nem győzitek levakarni róla a pasikat! Nem is tudom, hogy sikerült ilyen szemeket növesztenie…
Szia Brill!!!
Jajj, de jó, hogy újra itt!!!
Visszaolvasás tényleg elég ijesztő! Én néha el kellett hogy utazzak 1-2 napra, és annyi minden történt… Nem egyszerű!
Jaaaaaj, de nagyon édes, szép baba Erik!!!!
és már mekkora...
Évi!
Nagyon édes Virág!
Gyere, amikor csak tudsz
Syry!
A Balaton Sound nekünk sajnos egy pillanatig sem szólt a Balicsiról!
Pláne, hogy sikerült ott produkálnom életem rekord hosszúságú menstruálását! Kb 8 napig sikerült jöjjön a cucc belőlem úgy, hogy ennyire még soha. Előtte meg késett… Nem tudom, mi van velem…
Angie!
Sajnálom a mute üzemmódot, remélem, hamar visszanyered a hangod, és remélem, Sziszkó köhögése hamar elmúlik!
Teszek majd képeket, persze, de lehet, hogy csak ha talizom Pupyval, mert ő az én képfelvarázsló gurum. Nélküle képtelen vagyok az összetettebb számítógépes műveletekre!
Kivizsgálás augusztusban indul, hogy minden az előírás szerint menjen! Ha még szükség lesz rá…
Andy!
Jók a képek!!!
Férjedet sajnálom! Mikor tesznek vele valamit, hogy végleg megszűnjön ez a köves-homokos izé?
Lányok!
Most, hogy visszaolvasgattam, megint felmerült bennem a kérdés… ez már régen is dilemmát okozott nekem: Elevit, vagy Gravida???
Én az Elevitet nyomom magamba, már vagy 7-8 hónapja és hízom is tőle, de melyik a jobb???
Pusza: Eszter