Sziasztok!
Mi is szerencsésen és tök gyorsan hazaértünk tegnap, Blanka aludt is közben, így megint este 10 volt, mire ágyba tudtam tenni. Már elbírnék egy kiadós alvást.
Alziza,
Tény, hogy az építésznek utána kell járnia a helyi építési szabályoknak, de azért nagyon genya lehet nálatok a főépítész.
Ha átalakítás, akkor tényleg nem fogják visszabontatni a padlást, max bírságot kell majd fizetni, de az szerintem nincs milliós nagyságrend. Itt nálunk Herceghalmon volt ilyenre példa, de ott a bünti mellett vissza is bonttatták a tetőt, amíg az engedélyt nem kapták meg, mert eltértek a tervtől. De a jegyző biztos meg tudja mondani a büntetés mértékét, vagy lehet, hogy az interneten az önkorm. honlapján fent van a helyi rendeletek között... Drukkolok, hogy ne legyen gond! De az ügyvéd jó ötlet, hátha tud valami trükköt.
Jó volt megint a társasággal lenni.
És az is biztos, hogy egyre jobb lesz, ha elkerített helyet találunk, mert most már van nagy jövés-menés.
Blanka amúgy a rosszaságot leginkább itthon műveli - egyelőre.
Ma például felkapaszkodott a mosogatógép fogantyújára és azon lógott.
Még jó, hogy jó szorosan záródik. De ugyanezt a sütőajtón is eljátsza, csak annak a "home made" biztonsági zárját már ki tudja akasztani. Kívácsi leszek mikor rántja magára...
De az ilyeneket leszámítva tényleg egy angyal.
Ma voltunk az ortopédián és mondta a doktronő - aki amúgy tök kedves volt, hogy rendben van, de amúgy tök felesleges ennyi idősen a kontroll, mert pont átmeneti időszak, amikor nem látni még/már semmit náluk. De legalább autókáztunk megint 40 fokban és délre értünk haza.
Totál álomkóros vagyok, de Blanka alvása ma erős csúszásban van a kiruccanásnak hála. Pedig ma tuti vele tartok!
Tényleg, ebédet ma sem evett. Szerintem a melegtől. Ugye nem érdemes erőltetni? Mert inkább tartok pár nap szünetet, addig gyümölcsözünk, aztán hátha megint megjön az étvágya, ha kicsit esetleg enyhül...
Sara,
Vigyázz madagra és próbálj pihenni. Ugye milyen könnyen javasoljuk ezt mi, egy gyerekes, pocaklakó nélküli anyukák?
azért már előre irigylem, hogy hamarosan mocorogni is kezd a kis katicabogár a pocakodban. A neve már alakul?
Gabek,
Tényleg, ti hogy álltok a 2. baba projekttel? Még nincs eldöntve az ideje? A szurit jól viselte Berregő?
A legközelebbi talin remélem találkozunk, mert már régen láttunk benneteket is.
Timi,
Hihetetlen sokat nőttek a gyerkőceid! Most néztem, hogy már Rebi is iskolás volt idén? Vagy halasztottatok még egy évet? Valahol lemaradtam.
Hanna nagyon helyes lett, egész másként emlékeztem rá.
Imi nagy hatást tett rám a nagy kék szemeivel.
És ahogy annyira szeretné azt csinálni, amit a nagyobbak. Biztos hamar meg is tanulja.
Edina, te sem veheted zokon Kata jellemét, azt hizsem anyjára ütött a gyerek.
Nagyon tündér!
Azt hiszem egymás között is lassan tanulhatjuk a játszótéri illemet
, ami a múltkori Városligeti tali beszédtémái közül végül kimaradt.
Vajon Brikkel és a kis pocaklakóval mi lehet? Már mocorog?
Na leteszem a klaviatúrát, mert sok lesz belőlem.
Prücs