Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

BMárti: szegény Lacika Kép Küldök neki sok-sok gyógyot és éjszakára nyugit Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Laura: A HA-tápok receptkötelesek, és így sem olcsók Kép Ha felmerül az allergiára való hajlam, akkor felírja az orvos, ha lelkiismeretes.

Szóval palacsinta volt a talin... Hmmmm. Kár, hogy nem voltunk Tomival Kép Viszont Mary Poppins ma zserbó csinált a gyerekeknek Kép Az se semmi. Még van azért belõle egy kevés Kép
Jó éjt!!! bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Márti! Köszönjük a talit. Kép

GOrsi!
Köszönjük a palacsintát és a sajtos sütit!

Edit! Laura!
Vilike köszöni a névnapi jókívánságokat.

Edit!
Alvás nálunk is hasonló a helyzet, de a séta után (uzsonna elõtt vagy után) este Vili még bealszik egy 30-40 percre és így kihúzzuk estig, de ma nem aludt, így egy 3/4 órával elõbb raktuk le este, mint szoktuk.
Ja és az rövid alvás egyáltalán nem kavar be az esti lefektetésnél. Esetleg ezt megpróbálhatnád. Mi is kipróbáltuk az egy alvást ebéd után, de nagyon nem jött be.

Henke!
Vezetéshez is gratula Kép Kép Kép A parkolás brr, az nekem is gáz. Meg ma reggel volt itthon egy kis vitánk, mert Mártiékhoz tök egyszerû lett volna kocsival menni, de Vitya nem engedte, hogy ismeretlen útvonalon autózzak Kép amiben van valami, de ezzel az örökös féltéssel bennem is csak kelti a párom a szorongást Kép
(Ráadás nem is lett volna annyira ismeretlen, mert az István kórháznál laknak.)

Szopi: nálunk most fordítva van, én vagyok teljesen padlón. Szeretem ha Vili szopik, de ma alig ciciceztt, igaz Mártiéknál szopival aludt el (de idegenhelyen mindig úgy alszik el), evett, ivott rendesen és ahányszor megkínáltam napközben cicivel csak harapott. Este elalvás elõtt azért szopizott. Fogra nem gyanakszom, mert VIli nem nyügõs mostanában, sõt kifejezetten jókedvû. Szóval ez szerintetek már a leválasztás elsõ jele lenne?

Bogancsi!
Még a végén kedvet kapunk Telkibe is talizni menni, ha ilyen Mary Poppinsok röpködnek, na és ha még zserbó is maradt Kép

Norci
norci

Norci! Nem, nem az elválasztás jele. Csak sztrájk.

Menta
menta

Sziasztok Mindenki!

Most azt hiszem két részben fogok írni.

Norci!
Ezer bocsánat, de Vilinek mi is sok-sok boldog névnapot kívánunk Beával.KépKépKép (Még benne vagyunk a 8 napban.)KépKépKép

Henke!
Ügyes vagy a vezetéssel. Ide Gödöllõre kell bemenned a városba? Vigyázz, mert sok fizetõs parkoló van itt, f..e a pofájukat.Kép

Bogancsi!
Nekem azt mondták amikor fél éves volt a Bea, hogy tök mindegy hogy viszünk-e receptet a HA-s tápszerre, mert fél éves kor után már nem recept köteles. Ha jól emlékszem.Kép

Mindjárt jövök, és magunkról is írok egy-két sort!

Zsuzsa

beababa

Na most egy kicsit rólunk!

Beusnak valószínûleg újabb foga(i) nõ(nek), mert már megint gáz van éjszakánként, de reggel a hajnali 3 dl tej után alig tud felébredni. Ma is délelõtt háromnegyed 10-kor(!) nem tetszett neki, hogy már 15 perce, ott toporogtam, hogy ugyan már keljen fel.KépKépKép
Ennek ellenére rendes idõben bekéredzkedett az ágyába, és mivel eléggé nyûgös volt, és fel-fel sírt, ráadásul egy sírása vígasztalhatatlannak tûnt, beadtam neki a kúpot, és utána majd 2 órát aludt.KépKépKép Délután nem volt semmi különös, csak néha sírt fel. Enni nem nagyon akart, de érdekes, amikor Apa kínálja neki a kaját, akkor azt elfogadja.Kép

Mindent megért Bea!!!
A múlt héten odaadtam neki a „nagyértékû” számológépemet, és amikor szükségem volt rá, akkor mondtam neki, hogy hozza oda nekem. Tündéri volt, ahogy kereste, hová is tette le, és már hozta is széles mosollyal.KépKépKépKép
A cumisüvegét is megkeresi, hozza, mutatja, hogy meg kellene tölteni innivalóval.
Ma este is mondtuk, hogy keresse meg. Az egyik pont a lábánál volt, felkapta, és odaadta. Mondtam neki, hogy keresse meg a másikat is. Rögtön ment a játékos dobozához, és ott kereste, mert mindig odarejti el, emlékezett rá. Na, most nem oda tette. Apa megtalálta, és nyújtotta felé, erre Bea: „Köszi”, elvette, és odaadta nekem a következõvel: „tessék”. Tisztán, érthetõen. Én úgy örültem neki, ezek szerint mégis csak elkezd beszélni majd ez a lyány. A „szia” „apa” „aja” már régóta megy neki, és egyszer már hallani véltem a Miki szócskát is.

Jól el vagyunk együtt, de amikor hazaérnek a fiúk, akkor bizony kiköveteli már, hogy egy fél-fél órácskát játszanak vele, és utána megint jó vagyok neki.

Képzeljétek el a szomszédasszony kislánya megkapta 11 napja a 15 hónapos oltást, és ma beszéltem anyukával, és mondta, hogy a Bogin kijöttek a kanyaró jellegû kiütések. Jó mi?

Eldugulok most egy kicsit.

Szila!
E-mailek mentek a mintákkal.

beababa

Most látom, hogy kódok kerültek a hozzászólásomba, de nem szeretem ezt. Ezek az idézõjelek akartak lenni.KépKépKépKép

Sziasztok!
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Köszönjük a gratulakat a tolatasra.KépRiki mostanaban minden nap mutat valami ujat.KépMa példaul a szivem megallt egy pillanatra.Leraktam a földre jatszani,kiléptem egy pillanatra a szobabol és mire visszaléptem,az én dragam az agy szélén allt és éppen készült felmaszni a nyitott etetôszékre.Kép

Henke!Gratula a vezetéshez!KépKép

Szila!Örülök,hogy jelentkeztél!Kép
Sajnos nalunk nagyon függ az apjatol,hogy hogy alakul a napunk.Ma példaul Apa korabban kelt(délbenKép).Riki is késôn ébredt(10-korKép,mert rosszul aludt az éjjelKép),ezért amikor apja felkelt még nem aludt.Utana meg azért nem.KépBorzasztoan élvezi,hogy jatszhat apaval,folyton azt figyeli,merre megy,mit csinal.Ilyenkor zokon is veszi,ha el szeretném altatni.Szoval ma sikerült ebéd utan aludnia.KépViszont nem sokat evett,mert faradt volt mar hozza.Kép

Norci!Köszi az ötletet,de sajnos Riki ha 5-6 körül még aludna,akkor nem tudnam elaltatni este.

BMarti!Szegény Lacika!Sok-sok gyogyi neki!KépKépKépKép

Bogancsi!Gratulalok Tomi "végre 2 centijéhez"!KépKépKépMilyen ügyi,hogy ô nem sir a dokinéninél.Kép

Zsuzsi!Dorkanak is mennek a gyogyik!KépKépKépKép
Jobban van mar?

Riki ma lehuzta a sajat poharat az asztalrol,majdnem a fejére borult a viz.KépKépSzegény ugy megijedt,én meg alig birtam nevetés nélkül,amikor elképzeltem csurom vizesen.KépDe gonosz vagyok,ugye?Kép

Jo éjt!
Edit
edith16

Csak még egy kérdés!

DANIMAMA HOL VAGY MAR MEGINT????

Sokat gondolok rad,hogy sikerül e a fogmosas!KépKépKép

Edit
edith16

Sziasztok
Mar regota keszulok irni, de mindig kozbejon vmi. Daninak bepirosodtt az oltas helye (1 hetre az oltas utan) eleg nagyra de mar mulofelben van. Nem tudom, van-e osszefugges az oltas es az ejszakai ebredesek kozott, de mostanaban rengetegrszer felebred es annyira nagyon sir, hogy ki kell venni, hogy megvigasztaljuk. Ezugyben a fogara is nagyon gyanakszom mert nagyon dudorodik az egyik felso. Ezen kivul az etvagya ma katasztrofa volt. Eddig annyira szepen evett es olyan mennyisegeket, hgoy orom volt nezni, ma pedig alig evett vmit! Eddig egyetlen foganal sem produkalt ilyen etvagytalansagot. Lehet, hogy ez fogankent valtozik???
Ezenkivul naprol napra okosabb es aranyosabb es egyszeruen imadnivalo! Kép Mar nagyon szepen gyalogol mindenfajta kapaszkodas nelkul hosszabb tavokat is. Edesen kinyomja a pocakjat es a popsijat. Kép Par napja eszrevettem, hogy teljesen magatol, kapaszkodas nelkul fel tud allni.
Ma amikor hurcolta magaval a kedvenc macijat mondtam neki, hogy simizze meg a macit es erre megsimogatta. Kép Olvastuk ma a Ludas Matyit (szines, vastaglapu gyerekkonyv) es mutattam neki, hogy a Dobrogi milyen morcosan nez. Ez annyira tetszett neki, hogy azota ha kerdezem tole, hogy milyen morcos a Dobrogi akkor osszehuzza a szemoldoket, meg csucsorit is hozza (hogy jobban osszehuzodjon) es leszegi a kis állát. Utana meg jot kacag rajta! Kép
Ennyit rolunk diohejban.

Eloszor is: Henke! Gratulalok a ket csikhoz!!!!!!!!!!! Nagyon boldog terhesseget es konnyu szulest kivanok! Kép

GOrsi! Orulok, hogy Peti meggyogyult. Hogy alltok a fogzassal? Meg mindig nagyon szenved?

Bogancsi! Nagyon biztato amit a borgyogyirol irtal; nagyon drukkolok, hogy veglegesen megoldodjon a szemolcs dolog!
Kép szomoruan olvastam a papagajotokrol. Nekem is volt gyerekkoromban egy amelyik nagyon a szivemhez nott es en is nagyon megsirattam... Kép

Szilvi! Szornyu lehetett amit ateltel Zsanival – foleg olyan kis apro babakent. Kép

Andsyj! Igen, mi csak magyarul beszelunk Danival. Szerintem angolul ugy is pillanatok alatt meg fog tanulni amint itteni gyerekekkel kezd jatszani... inkabb a magyarja lesz veszelyben... En Oral-B baba fogkefet vettem, fogkremet meg lattam babaknak valot amiben nincs fluorid tartalom, de nem emlekszem a markajara...

Mielott elfelejtem! Mindenkinek koszonom a tanacsokat es hozzaszolast fogmosas ugyben! Kép

Edit! Kép Koszi az otletet a fogmosasi linkrol. Megneztem. De sajna arra nincs info, hogy kezdjek hozza... viszont az otleteket figyelembe veve probaljuk majd mutatni Daninak a fogmosast hatha kedvet kap. Igazabol sajnos az utobbi idoben nem is probalkoztunk, mert valahogy mindig elfelejtodik, meg mindig nagyon nyugi Dani mar estere es igyekszunk agyba dugni. De mindenkepp szeretnem rendszeresse tenni...
Koszi azt is, hogy hianyoltal. Kép Napok ota keszulok irni, de mindig kozbejon vmi... meg olvasni sem mindig van idom...
Nalunk is megalltak a fogak a 4. utan es eleg sok ido eltelt mig kibujt a kovetkezo. Most eppen 6-an vannak Kép de nagyon dudorodik egy felso...
Dani is csak 1x alszik napkozben 1.5-2 orat. Bizony o is nyugos mar estere, de napi 2 alvas mar nem ferne be...

Nyuszimano! Doncirol leirtak nagyon hasonloak hozzank is, Dani is kemenyen hisztizik es beveri a durcat ha nem ugy tortennek a dolgok ahogy o elkepzelte! Ha vmit ki merek venni a kezebol amit o boldogan megkaparintott mar ki is tort balhe...
Nagyon jol hangzik az edes-savanyu csirke. Sajat recept? Leirnad? Kép Donci is eszik mar mindent (mar amikor a fogara valo Kép ) amit Ti pl ezt az edes-savanyu-t is?
Gratula az UH-hoz. Dani is integetett nekunk anno! Kép

BMarti!
Vegul hogy dontottel tapszer ugyben? Nem lehetseges az orvostol tapszer mintat kerni? Mi kaptunk annakidejen az orvostol mintat (amit bontatlanul tovabb is adtam kesobb) ami nagyon jo otlet ha bizonytalankodsz...
A banankenyerhez a banant siman villaval passziroztam ossze es en utana tettem bele a hozzavalokat.
Bocsi, hogy belekotyogok amikor nem is engem kerdeztel a szopi elhagyasarol. Nalunk nem okozott fennakadast. Ugyanis a napi 1x- szopi sem volt mar mionden nap es szerintem mar akkor annyira keves tejcsim volt, hogy mikor az 1 nap kimaradbol 2 lett majd tobb en meg sem ereztem...

Megint kisregenyt irtam... Tul regen jartam itt... Kép
Sziasztok, Danimama
danimama

Zsuzsa!!

A HA tápszer receptköteles, csak fél éves kor után nincs rá támogatás! Kép
Most mennem kell!

Még arra sincs idõm mostanában, hogy elolvassalak benneteket.Kép

Solya
solya

Menta!

És akkor most mi a teendõ? Hajnalban szopizott rendesen, reggel egy kicsit, aztán loholt a játékaihoz, majd követelte a reggelit, azóta elalvás elõtt rángatta a pólomat, megkínáltam, de megint csak harapott, így nem akartam erõltetni. Ez van.
Majd meglátjuk az ébredés utáni szopit, lesz-e?
Viszont, ha nem szopik annyit, akkor beiktassak még egy étkezést, vagy még ráérek? (Most 3szor eszik szilárdat, ami összesen 350-400 gr/nap)

Norci
norci

Sziasztok!

Remélem, jobb éjszakátok volt, mint nekünk! Tomi éjfélkor dumálgatni kezdett, lázas volt. A nappaliban összetoltam a 2- és a 3-részes kanapét és ott aludtunk ketten, hogy András tudjon aludni- mármint 3/4 4-tõl, mert addig volt minden: ivás, beszélgetés, bújás, játszás. 8-ig aludt békésen, aztán aránylag jól reggelizett. Most egész jól van, játszik. A fene érti ezt. Tegnap vizsgálta meg a dokinéni és teljesen jól volt. Kicsit köhög ugyan, de én már nem értem az egészet.
Mindenesetre sajna nem megyünk anyukámhoz délben Kép(((

Norci és mindenki: GYERTEK!!! Ha végre normális idõ lesz, hely van, kert van - mondjuk, kerti játékok nincsenek Kép -és ha kedden jöttök, akkor lesz zserbó is Kép És könnyen megközelíthetõek vagyunk - Moszkva tértõl sárga busz Kép

Zsuzsa: de azért recepttel olcsóbb. Bár most Solya elbizonytalanított... Ez a 15 hónapos kiütés komoly? jaj Kép

Danimama: nagyon aranyos lehet Dani-Döbrögi Kép

puszi: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Végre mûködik itt is a netem, ha már a tegnapi taliról kellett eljönnünk miatta. Nagyon sajnáltam, hogy nem maradhattunk tovább!Kép
Ma még kellett rajta állítgatni, de most már nem menekültök!!Kép
Még nem volt idõm mindent elolvasni, ha Luca is úgy akarja, idõvel pótolom....

GOrsi! Köszi a palacsintát!Kép
Márti! Itt válaszolok, igen, már mûködik, de tegnap nem jutottam a géphez....

Szopi: Luca még mindig azt hiszi, hogy újszülött, eszerint is szopizik. Néha eszik mást is, attól függõen, hogy milyen kedve van.Kép Van, hogy szinte semmit sem fogad el, a betegsége alatt nem is csodálkoztam rajta, máskor meg olyan szépen eszik, hogy én is csak nézek. Mindig kínálgatom más étellel is, de õ dönt... Néha pár órára elfelejti a cicit, aztán gyorsan pótol...Kép Most biztos nagy szüksége van rá, ha már nem kell neki, úgyis abbahagyja. Zsófinál sem hittem, hogy egyszer ez is bekövetkezik, aztán mégis..Kép (Ebbõl kiindulva még van kb egy évem....)

Megyek olvasgatni.
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Solya!
Lehet, hogy receptköteles, erre nem emlékszem, akkor jól, de ugyanannyiba kerül recepttel vagy recept nélkül. De ez nekem így ellentmondásos. Nekem ha jól emlékszem így mondták, hogy fél éves kor után teljesen mindegy mit csinálok viszek-e receptet vagy sem. A patikában mondták így. Úgy látszik kevertem a dolgokat, de már több mint 1 éve volt nekem szükésgem rá.

Bogancsi!
Gyógyok mennek TominakKépKépKép Bár a Bea is elég fura mostanság. Folyik az orra, ici-picit köhög, a szájából liter számra csorog a nyála. Plusz még ma reggelre úgy nézett ki, hogy a job szeme el kezdett váladékozni, úgy mint ha kötõhártya gyulladása lenne.KépKépKép Majd délután amikor felébred, kiderül, hogy milyen lesz a szeme.
Sajnos komoly, hogy a szomszéd kislánynak kanyaró jellegû kiütései lettek. Mondjuk a Beának nem lett, és nem is nagyon hallottam még ilyenrõl, de mindenkinél másként kön ki a dolog.

Andi!
Milyen netek van? És hol mûködik? Lemaradtam, jaj.

Sziasztok! Zsuzsa

beababa

SZiasztok!

Andi! De jó, hogy mûködik!Kép Akkor van új e-mail címed is?

Gorsi! Nagyon finomak voltak a palacsinták! Kép Most még jobban megkívántam - úgyhogy süttetek magamnak valakivel még! Apám idõnként hajlik ilyesmire - csak azt nem tudom, mikor lesz végre nem külföldön!

15 hónapos oltás: természetes reakció, hogy kipöttyösödik, belázasodik, szeme váladékozik, stb - csak ilyenkor nem az igazi betegség jön ki, hanem a gyengített változat! Nálunk ma telik le az 1 hét az oltás óta és 1-2 hét elteltével várható a kísérõtünetek megjelenése (bár nvan, akinél semmi) - kíváncsi vagyok, Ármin hogy reagál rá! REmélem, semmi látható/érezhetõ baja nem lesz! Kép

Cory! Nagyon nagyot nõtt szerintem Balu, mióta utoljára láttam! Hány cm most? UH-ra drukk!

Miután elmentek Borcsáék (de szerintem még le se értek a lifttel) Ármin már aludt is! Kép Én meg megfõztem mára a ludaskását, úgyhogy ma csak egy paradicsomlevest kell fõznöm, az hamar kész van! (a ludaskása is gyors volt) Ma jó sopkáig lustiztunk, András is itthon volt 11-ig, úgyhogy nagy közös reggelizést csaptunk!

Ezt a hideget elvihetné már valaki, mert nagyon utálom! Kép

Márti+Ármin+Kép
márti

Zsuzsa: lehet, hogy ez az õrült szél vitt bele valamit még tegnap? Mindenesetre javuljatok!!!

Tominak semmi étvágya, ma még csak tápszert ivott reggel, kb. 150 ml-t. Meg azért ivott is teát és gyümölcslét.
Most tápos tejbegrízt csináltam neki, remélem, eszi majd!
pusz: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Bogancsi! Tominak lázcsillapító gyógyok mentek!KépKép

Zsuzsa! Beának is gyógyok!KépKép Nem vagy lemaradva, itt nem írtam meg, hogy elköltöztem, csak azok tudnak róla, akikkel személyesen beszéltem. Chellom van.

Márti! Én is örülök neki!Kép Új címem: vandi@chello.hu Én is utálom a hideget és a szelet.Kép

Cory! Mi volt az uh-n?

Danimama! DöbrögiKépKép

Andi

Andi
andi3

Bogancsi! Zsuzsa!
Mikor Sárának kellett, akkor még nekem is ellentmondásos híreket mondtak a patikában. valahogy akkortájt vezették be a receptet rá, azt hiszem. Sajnos Mátémnál is használtuk (van a családban tej v. tejfehérje allergia). Akkor már csak receptre adtak és ameddig lehetett, addig a hat hónapos korig addhatót írták fel, mert az volt az olcsóbb. De már nálunk is régen volt. Utoljára karácsony táján. Most eszi az utolsó doboz utolsó zacsiját. És elkezdtünk áttérni a babatejre, hátha Sára is meg issza. Mert képzeljétek, semmi tejet nem hajlandó meginni! Még kakaónak sem, tejbegrízrõl hallani sem akar, sem a táposról, sem az igaziról, így most megpróbálom így, hátha. A doktornénink azt mondta nem baj, a gyerek tudja mit akar, de már én hiányolom az étrendjébõl a tejet. Persze most megint elkezdek majd tejes habarással fõzelékezni, de akkor is. Na, ennyit, mert mennem kell altatni.

Márti!
Mi az a ludaskása? Egészségesebbnek hangzik, mint a mi mai pörköltünk krumplival, még akkor is ha "lájtosra" sikeredett! Kép

Solya
solya

Sziasztok!

MupiMami! Én néhány nappal ezelõtt Lacika varázsitatóját a szennyestartónkban találtam meg. A kis mûanyag dobozaim tetejeit meg (napokig tartó keresés után) a viráglocsoló kancsóban. Leleményesek a gyerekek! Ha elõkerülnek azok a kanalak, feltétlenül írd majd meg, hogy hol voltak! Kép Esetleg, ha veszel újakat, akkor adj egyet oda Mupinak, és titokban lesd meg, hátha a gyüjteményéhez teszi. Kép

Dzsili! Szopi ügyben osztom a véleményed, de attól tartok, hogy kisebbségben vagyunk. Kép Mármint nem a Babaneten, hanem úgy általában. Nekem pl. Anyósom hétvégi beszólásai közül az egyik legfájóbb az volt, mikor rögtön érkezéskor megkérdezte, hogy UGYE nem szopik már Lacika?! Mondom neki, hogy hát, már csak reggel, de akkor se sokat, lassan leszokik már arról is. Erre valami navégre jellegût válaszolt, de nem emlékszem pontosan, hogyan fogalmazott. Mindegy is, na, csak rosszul esett, különösen azért, mert olyan hangsúllyal mondta, mintha mérgezném az unokáját. Kép

Menta! Írtad egyszer, hogy nektek van bébiörzõtök, és valaki más lakásából halljátok vele a zajokat. Jól emlékszem? Megvan még a készülék? Nem akarod esetleg eladni? Ez így most elég direkt, sejtem, hogy kicsi a valószínûsége, hogy bejöjjön, csak eszembe jutott, hátha. Csütörtökön délután hosszabb idõre elutazunk a Szüleimhez, és ott nagyon jól jönne, de annyit nem használnánk már úgyse, hogy érdemes legyen egy újra beruházni.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Csak egy pillantnyi idõre beugrottam már 2 hete csak lótok futok.Kép

Henke!Kép
Vigyázz nagyon Magatokra és egy "halk" gratula!Kép

Márti!
Nálunk a 6. napon láz + pöttyök voltak, de nem tartott sokáig.

Rólunk csak annyit, hogy kibukkant a 13. fogacska és a 14.-nek is csak órái vannak hátra.Kép Sõt Zsanit ismerve megint négyesével jönnek a fogai.Kép Szerencsére a pirosodó popsi mellett más "mellékhatása" nincs.Kép

Ja, és betegecskék gyógyulgassatok!Kép

Pussz
Szilvi + Zsani, aki már lassan 3 órája alszik. Jujj! Mi lesz este?
sztigris

Sziasztok!

Zsuzsi! Ismerem az érzést, amirõl írtál. Lacika tiszta apja, ha a szeme csukva van, de amikor kinyitja... Anyám nagy kék szemei néznek rám vádlón, ahányszor csak valami nem úgy van, ahogy az én drága kisfiam szeretné. Kép Nehéz megszokni... Kép

Henke! GRATULÁLOK! (a két csíkhoz! Kép) KépKépKépKép

Bogancsi! Edit! Köszönjük a gyógyokat! Kép

Edit! Gratulálok Riki ügyeskedéseihez (még akkor is, ha "lábon kihordott infarktus" némelyik! Kép Artista lesz az a gyerek, akiárki meglássa! KépKépKép

Danimama! Édes lehet Dani, ahogy megy a kidüllesztett hasával és popsijával. Kép Jaj, úgy várom már, hogy Lacika is igazán elinduljon! Õ még mindig a 2-3 lépéseknél tart, de észrevehetõen egyre többet ácsorog kapaszkodás nélkül, és ma már úgy indult el, hogy nem volt elõtte 2-3 lépésre kiszemelt céltárgy, amibe majd meg tud kapaszkodni. Igaz, pár lépés után "vészleülés" lett a dologból, de Lacikánál már az is nagy dolog, hogy el mert indulni. Kép
Tápszer kontra tehéntej ügyben átmenetileg a tápszer mellett döntöttem. Fokozatosan elkezdek majd tejet tartalmazó ételeket adni Lacikának mostmár, de inni egy darabig tápszert kap majd reggelente. Most elutazunk a szüleimhez, ahol fû, fa, virág, kutya, macska, minden lesz, amivel még nem találkozott Lacika. Ráadásul az Apja nélkül leszünk kb. 11 napig, így addig mindenképpen megkínálom még reggelente a cicivel, hogy amit csak magunkkal tudunk vinni az itthoni megszokott dolgokból, az minden legyen meg, hátha növeli Lacika biztonságérzetét. Húsvét hétfõn tervezünk hazajönni, utána kedden reggeltõl kap majd Lacika tápszert. Azt nem döntöttem még el, hogy mibõl adjam neki. Egyelõre kétféle AVENT varázsitatónk van, az egyikbõl vizet, a másikból gyümölcslét kap. Van egy csomó cumisüvegünk használatlanul, a Tesóm megvetette velem õket még kismama koromban, azóta is a dobozukban csücsülnek. Kép Szóval nem tudom, hogy egy újabb AVENT varázsitatót vegyünk-e a reggeli tápszerhez, vagy vegyek elõ egyet a cumisüvegek közül. Egyrészt nem szeretném a cumisüvegezésre rászoktatni, másrészt kidobott pénznek érzek egy harmadik varázsitatót, és már nem is tudom, milyen legyen, hogy feltûnõen különbözzön a meglévõktõl. Daninál hogyan oldottátok meg? Tápszert, tejet, vagy egyiket sem adsz neki reggelente, és ha kap, akkor mibõl adod neki?
Köszi, hogy belekotyogtál, minden tapasztalat érdekel! Kép

Márti! Én is utálom ezt a hideget! De nekem nagyon jó hír, hogy pont, mire hazamegyünk, javulást ígértek! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Hellóka mindenkinek!!!

Örömmel tudatom, hogy nyiz család néven a friss albumoknál, van 4 képem!!!Holnap majd lesz több is, és akarok frisseket is csinálni a gyrekekrõl!!

B Márti!!Mindig találok egy -egy kanalat, a Mupi is a szennyestarót kedveli a legjobban.A sütõbõl is szedtem már ki egyet.

Két napig nem voltam, de azért próbáltam visszaolvasni mindent:

A Mupi vérvételi lelete után pénteken kell érdeklõdnöm, kiváncsi leszek, hogy megvan-e már.

A 15 hónapos oltás után lehetnek pöttyök, de ezt a dokinak el kellett volna mondania, mielött kitõr a pánik.

Este irok rendesen, most megyünk pelust cserélni, mert a Mupi bedurrantott!
Mupi Mami

Sziasztok!

BMárti: én múltkor a szennyestartóban a mobilomat találtam meg! (Pedig nem is hiányoltam, csak mosni akartam. Kép )

Tápszer-ügy: amikor meghallottam, hogy Romola tejfehérje-allergiás, olyan hirtelen jött az egész, hogy teljesen leblokkoltam, el is felejtettem megkérdezni, hogy akkor kapjon-e tápszert. A dokinéni meg nem ajánlotta fel, hogy írna fel, sõt, még a figyelmemet sem hívta fel rá.
A védõnéni forszírozta azt is, hogy legalább ezt a "tejmentes tejpépet", a Sinlac nevezetû táplálékkiegészítõt írja fel a dokinõ.
Különben ha annyira akarna segíteni, felírhatná (majd!) Romi kistestvére nevére is (ha tényleg csak 6 hóig írható fel).
De õszintén remélem, hogy Romola csak azért hagyta abba a cicizést, mert nem tetszik neki az elõtej, és bízom benne, hogy fog õ még szopizni.

Olyan borzasztó volt olvasni a 15 hónapos oltást!!! Kép Kép Kép Nekünk is hasonló emlékeink vannak. Kép Kép Kép

Ezt a szörnyû szelet én is utálom, nem is mentünk ma ki egy lépést sem!

Bogancsi: Tominak és
Zsuzsa: Beának drukkok mennek!!! Nehogy már megint betegek legyetek!!! Kép Kép Kép

Márti: én még soha nem ettem ludaskását!

Menü (ha még érdekel valakit): nálunk volt mostanában töltött paprika, fejtett bableves, karfiolleves, húsleves, rizseshús, sajtos-tejfölös csirkemell, paradicsomos krumpli sült hússal, több nem jut az eszembe.

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

A tali tök jó volt, nagyon kellett már.Kép Palacsinta: szívesen.Kép

Márti
Mi az a ludaskása?

Danimama
Döbrögi Danin nagyot nevettem.Kép
Amióta Peti meggyógyult, a fogzás is alábbhagyott. A rágója egyre kintebb van, a többi meg csak dudorodik. Szerintem hamarosan újra beindul, addig meg élvezzük a nyugis napokat.Kép Így most a szopik is visszaestek megint és a harapás is ritka. Kopp-kopp.

Fogzásnál nálunk a szopi mindig is nyugtató-fájdalomcsillapító volt. Olyankor ha éjjel sír Peti, mindig kiveszem és szopizunk, eddig még mindig bejött, kivéve a múltkori harapásos idõszakot.

Szilvi
Gratula a foghoz.Kép

Most már egyenesen rettegek az oltástól, annyi rosszat írtatok róla. Kép

Bogancsi
Gyógyok mennek!Kép

Norci
Utólag is boldog névnapot kívánunk Vilinek!Kép

Megyek "fegyelmezni".Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

BMárti! Sajnos nem eladó, mert mindenap használatban van. Amikor estére leteszem Helenát, akkor becsukjuk az ajtót, hogy ne zavarjuk és biztos, ami biztos alapon bekapcsolom az örzõt, hogy tutira meghalljam, ha sírna. Pl zuhanyozásnál nem halanánk meg, csak ha már nagyon bömbölne.

Norci! Félálomban szopi! Amikor alszik, feküdj mellé és olvass valami jó könyvet, aztán, amikor látod, hogy mozog a szeme a szemhéja alatt és mocorogni kezd, akkor tedd a melled a szájához és szoptasd meg.
A másik: mindig következetesen szólj rá, hogy nem szabad, amikor harap és ha nem hagyja abba, akkor vedd is el tõle és kb. 5-10 perc múlva próbáld újra.
A harmadik: játsztok szopizóst. Új pozíciók, felülrõl, hónalj, ülve, úgy, hogy õ is ül, sok másik van még a Szoptatási pozíciók topicban. És ha van kedved, fûts be és vetkõzz félmeztelenre és õt is vetkõztesd le. Öleld meg sokat játszatok bújocskát úgy, hogy egy kendõvel takarod le, vagy a pólód alá, az a lényeg, hogy a melledhez érjen.

Na remélem, hogy valamelyik bejön. Kitartás!
Menta
menta

Menta!

Köszi. A 3.-at tkp. minden reggel játszuk mindig ugrál rajtam és bebújik a pizsamám alá Kép amíg meg nem látja a kedvenc játékait, vagy épp apát.
A 2.-at csinálom általában. Egyébként ma napközben nem volt veszélyes a helyzet, én nem kínálgatom direkt, hanem ha rángatja a pólomat akkor. Ma nem is volt "harapós kedvében" nagyon. Normál kaját meg jó sokat evett, azt hiszem eljött Vilinél is az az étvágy ami anno Árminnál Kép Ma pl. kétszer ebédelt (egyszer a saját ebédjét, aztán a mienkbõl, sóskamártás tejfölös és krumpli) Végülis, ha reggel este szopik csak, meg néha nappal, amikor kedve tartja és nem harapdál hozzá, akkor nem bánom.

Norci
norci

Sziasztok!

Henke!
Gratula a pocaklakohoz! Kép (persze csak halkan, mi is majd jo par honap mulva fogunk hangosan gratulalni Kép

Danimama!
Nagyon ari lehet Dani amint vonogatja a szemoldoket Kép

Bogancsi!
Kép Szegeny madarkatok! Nagyon sajnalom, tudom milyen rossz. Sajnos. Nekem anno ket papagajom volt es volt mellette egy horcsogom is. Nagyon szerettem oket.

Jobbulast Tominak!

Norci!
Utolag Boldog nevnapot Vilikenek!

Szerettem volna irni meg, reagalni meg jo par dologra, de felebredt Madike es itt az ebed ideje.

Andysj
andysj

OFF:
Andysj: nekem is volt egy hörcsögöm, mindössze két napig. Aztán az egyik cicám egérnek nézte és szegénykének szomorú vége lett. Kép

ON:
Aludjatok jól: Laura
p_laura

Sziasztok!
Csak par szo erejeig ugrottam be...

BMarti!
Igazabol nem kap Dani sem tejet sem tapszert reggelente. Probalkoztam parszor a tejjel de nem aratott osztatlan sikert meg kakao formajaban sem (jo, mondjuk nem az az igazi, klasszikus finom kakaoval probalkoztam hanem inkabb egy malatabol keszult, vitaminokkal dusitott por). De nekem is ugyanaz a problemam volt vele, mint neked! Nekunk is van cumisuvegunk amit Dani nagyon ritkan hasznalt lefejt tejcsi ivasra, de par alkalom utan nem volt hajlando belole inni. Azota dobozban van vhol a pakolo szoba melyen. Tehat felmerult, hogy azzal probalkozzunk vagy csoros poharral (szerintem olyan mint az Avent varazsitato). En is szerettem volna megkulonboztetni, es igy vettem neki egyet mas szinben. Most ketto van -de egyikbol sem iszik tejet. Szoval sok tanacsot nem tudok adni... de talan a cumisuveget nem kellene most bevezetni amikor most kellene lassan leszoktatni... de igazaobl nem tudom, mert latok sokszor ilyen kisgyerkeket es abbol isszak boldogan a kakaot vagy tejcsit... Szerinted nagyon megkavarna Lacikat ha az egyik mostani itatobol probalkoznal? En is neha probalkozom meg a tejjel de abbol a poharbol amelyikbol esetleg tegnap teat vagy vizet ivott...
Kulonben erezzetek jol magatokat anyukadeknal mire hazaersz megprobalok irni! Kép

Edit!
Ma kirpobaltuk ismet a fogmosast! Elmentem fogatmosni es ferjem odahozta Danit aki megbuvolve nezte ahogy mosom a fogam majd amikor mutattuk neki a fogkefet mar nyitotta is a szajat! Kép Majd megfogta a fogkefet es elkezdte maganak is huzgalni, kozben a ferjem meg segitett neki az iranyban igy kozosen sikeresen megmostuk a fogat! Kép

Bogancsi! Remelem, Tomi nem betegedett le!

Zsuzsa! Mi lett vegul Bea szemevel?

Most muszaj mennem.
Sziasztok, Danimama
danimama

Jó reggelt!

Hál'Istennek Tomi (is) jól aludt ma éjjel Kép Reggel vidáman ébredt, de megint keveset reggelizett. Ja, viszont este: kb. 1/3 tápot meghagyott, kínálgattam, mondta: nem. Erre lefektettem, és szomorkásan ballagtam le a lépcsõn. Hallom, hogy rázendít ám Tomi. Megyek vissza, kezemben az üveggel. Tomi áll az ágyában és erélyesen mutatja az üveget. Meg is itta az egész maradékot Kép Most is van egy kis hõemelkedése, de vidám. Nem is tudom, elvigyem-e a dokinénihez, aki 10-ig rendel most. Most megkérdeztem tõle, elmenjünk-e a doktornénihez és bólogatott és mutatott, hogy igen Kép
Na, akkor öltözés. pusz: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Csak gyorsan írok. Most sikerült kipakolni a talis tatyónkat és találtam benne 3 db fagolyót (zöld, lila és piros), ami nem a miénk. A becsületes megtaláló várja a tulaj jelentkezését.Kép

Szép napot!
Gorsi
gorsiú

Sziasztok!

Fú, olyan jó dolgom van, hogy el se hiszemKépKép Olyan jó, hogy most Doncit mindig szórakoztatja valaki, szívesen eteti a mamája, sõt játszóterezni is együtt mennekKép Nekem csak fõznöm kell, azt meg olyan szívesen csinálom.
Végre nem akkor kell fõznöm, mikor alszik Donci, így nekünk is van idõnk pihenni akkor.
Donci hihetetlen mennyiségeket eszik, a kíváncsiság kedvéért megmértük: 320 gr fõtt ételt eszik meg ebédre meg vacsira ( a mi kajánkból!!!!), 2 szelet kenyeret felvágottal-házi kolbásszal, sajttal reggelire uzsira... Nem semmiKép

Amúgy most nyoma sincs a hisztinek, hihetetlen sokat beszél, rohan, és folyton nevet, huncutkodik. Imádja, hogy most többen vagyunk a családbanKép Ja és még mindig 12 órát alszik egyhuzamban éjjel, napközben meg 2x 1.5-2 órát. El vagyunk kényeztetve, mi???

Danimama!
Á ne gondolj különös kajára, sima Uncle Bens szószt használok. És igen, Donci is azt eszi, mivel nem tartalmaz sem szinezéket, sem tartósítószert, sem aromákat. Szóval bátran ajánlom!

Heni!
Nekem is feszült a hasam az elején, pihenj sokat és szedjél magnéziumot, az segít. Hogy számoltad, mikor jön a "titetó"?

Nálunk a menü:
Hétfõ-kedd: frankfurti leves, krumplis tészta, kedd-szerda: borsó leves, krumpli fõzelék rántott pulykamellel, csütörtök: milánói makaróni, péntek-szombat: bableves túrós tésztával vasárnap: vadas zsemlegombóccal.

Ja és ma még lesz tiramisu, tegnap este csináltam, szóval ma már ehetõ lesz, holnap meg anyósom süt Rákóczi-túróstKép (Páromnak lesz névnapjaKép)

Szóval ennyi, ja és rászántam magam, hogy bejelentkezem a friss kismamákhoz is, szóval Cory, Márti, találkozunk majd odaát isKép

Puszi: Nyuszimanóék
nyuszimano

MupiMami!
Tündériek vagytok!
De nekem Apa autója tetszett a legjobban! Kép
Solya
solya

SZiasztok!

Gorsi! A golyók tõlünk valók! Kép

Nyuszimanó! Kép Akkor taláálkozunk "odaát" is! KépKépKép A sok alvásból Donci küldhetne egy keveset Árminnak - én nagyon meghálálnám! KépKépKép Jókat fõzöl! Kép Szoktál direkt finn kajákat is? Az alapanyagokat a magyar kajákhoz bárhol be tudod szerezni? (A múltkor nagyon csodálkoztam azon, hogy van savanyú káposzta..)

Ludaskása: nem annyira különleges ám! Remélem, nem okozok nagy csalódást: szóval, felkockázott srépát, frépát és zellert meg bármiféle baromfi aprólékot (autentikusan libát) - én csirkeszárnyakból csináltam - egy kisolajon meg kell párolni + só + egész bors. Mikor mára husi kifehéredettt, kell hozzá tenni rizst (vagy árpagyöngyét, de én azt nem szeretem), azzal ius még egy kicsit "sütögetni", majd felereszteni vízzel és addig fõzni, míg minden puha nem lesz és a víz el nem fõ róla! Én tettem rá még egy kis bio zöldségmixet (DM-ben, bioboltban kapható), de aki használ vegetát vagy ilyesmit, szórhat rá azt is (még a vízzel feleresztés elõtt), utólag pedig szokás rá tenni õrölt borst (én azt kihagytam). Céklával (vagy más savanyúsággal, zöldsalátával, stb) isteni egytálkaja - csak diétásnak nem nevezhetõ! KépKépKép

Mupi mAmi! Én is végignéztem a képeiteket! Kép Látom, az autó amoilyan negyedik gyerek lehet! Kép

Jövök majd még, de úgy hallom, nem vagyok egyedül a lakásban Kép És aki még itt van, az azt szeretné, hogy meséljek neki a könyvébõl! KépKépKép TEgnap annyi ludaskását és céklát befalt, hogy az én fülem állt ketté tõle, ráadásul azt mondta: Cékla! KépKépKép

Márti+Ármin+Kép
márti

Márti!
Köszi! Jól hangzik! Kép A pörkölt után kiváló! Kép Más zöldség is jó bele, vagy csak ezekkel az igazi?

Képzeljétek, mit találtam tegnap! Az autó édi MupiMamiéknál, de van egy BekiBéka c. album, ahol 3 képbõl kettõn egy pitbull volt, mondván, hogy ez a gyerek testõre. Már az furi nekem, hogy ilyen kutya és kisbaba hogy fér meg egymással, másrészt pedig az album 2/3-a a kutyáról szól! Kép Még jó, hogy van gyerekük.

Egy kicsit döbbentem.

Én meg még mindig nem tudok feltölteni, pedig annyira édi képeink vannak. Felteszek egyet Mátéról a profilomba du-án. De csak rövid ideig, mert popsis kép! Kép

Solya
solya

Solya!
Mi ezekkel szoktuk, deszerintem zborsó, zbab is mehet bele, csak kb. egyszerre fõjön meg minden!

márti++
márti

BMárti!
Bébiõrzõvel kapcsolatban: ÚÚÚÚÚÚgy kölcsönadnám a miénket! Kép
Hívd fel a BébiKer-t, hátha nekik van használt! Szerintem az árát is megmondják. Tök jó fejek! Én ott szoktam vásárolni, ha itthon vagyunk. Baba Magazinban vagy Anyák Lapjában kell lennie telefonszámnak. És könnyen meg is tudjátok közelíteni. (Ha még nem voltatok: Árpád-híd pesti hídfõ) (A hidakkal mindig gondban voltam, jól írtam vajon?)

Megyek fõzõcskézni! (Ma csak megmelegítem a sárgarépa fõzelékünket.)

Solya
solya

BMárti!
Tegnap hirdetett vki egy Chicco bébiörzõt 10E-ért a keres-kínálba!

Én meg megcsinálom végre a paradicsomlevesemet, mert tegnap nem volt rá idõm - kaja uaz, mint tegnap!

Márti
márti

Sziasztok!

Danimama!De jo,hogy sikerült a fogmosas!KépKép
Ha Riki egyszer alszik hoszabbat,nekünk se fér bele több alvas.Nem tudom hogy fog alakulni a mai napunk,mert most aludt délelôtt fél orat.Még jo,hogy nem döntöttem ugy,hogy én is lepihenek.KépIgy épp,hogy volt idôm hajat mosni.Kép

Szilvi!Gratula Zsani uj fogacskaihoz!Kép

BMarti!Köszönjük a gratulat!Kép

Mupimami!Nagyon arik a gyerkôcök.KépKépKép

Andysj!Nekünk is volt hörink.Az elsô ugy került hozzank,hogy bedobtak az ajtonkon lévô postaladan.Anyukam "nagyon örült",amikor reggel allt a konyhaban és valami elkezdett maszni a laban.KépEz még nagyon régen volt.Akkor azt a hörit odaaduk valakinek,aztan bedobtak még egyet és az maradt.

Bogancsi!Mi volt a dokinal?Mit mondott?Reméljük hamar visszatér Tomi étvagya!

Nyuszimano!Igazan jo dolgotok van,hogy ilyen jo kisfiu Donci és persze,hogy ott a nagyi!KépKép

Solya![url=http://www.mindmegette.hu/main.php?app=cikkek/rovat.php&rovat_id=27" TARGET="_top]Ezt talaltam neked![/url]
Remélem segitek valamit vele,bar mintha azt irtad volna,hogy a diéta nem segitett.Vagy rosszul emlékszek?

Jaj,de szépen süt a nap és mintha most a szél se fujna!KépKép

Pusz!
Edit
edith16

Edit Köszi!
Hasznát veszem! Kép

BMárti!
Javaslatom a tápszerhez: régi cumisüvegetekhez vegyél új csõrt. Bár a tápszer elég sûrû, mi még nem próbáltuk csak cumival. (szerintem így a legolcsóbb és teljesen más, mint eddig)Kép

Képzeljétek, készítem fel húsvétra a lakást és keresztszemes hímzés hiányában (meg türelem hiányában) üvegmatricákat gyártok! Imádják a gyerkõcök! Én meg azt, ahogy vigyorognak a nyusziknak, csibéknek, bárányoknak! Ha vkit érdekel, szívesen beszkennelek körvonalakat. Szerintem, ha értetek hozzá és van idõtök, türelmetek, még mintát is tudtok csinálni belõle a kézimunkához, nem?
Bár ezek viszonylag kicsik.

Solya
solya

Sziasztok!

Tominak valószínuleg virózisa van. Most próbálok utánanézni, mi is ez pontosan. A dokinéni szerint a futószemölcsre szedett vírusellenes gyógyszer lehet az ok. Grrrrr... Megõrülök!!! A hasán vannak piros pöttyök-foltok is.
Most abszolút békésen alszik. De szinte egyáltalán nem hajlandó enni. Ezért visszatértünk a tápszerhez. Egész nap azt eszi, meg teázik és kap gyümölcslét is. De fozeléket, na azt nem.

Most jön hozzánk látogatóba és bemutatkozásra egy jövendobeli bébiszitter,
akit a védonok ajánlottak, azaz megbízható. Néhány kismamánál is járt már és
mindenki elégedett volt vele. Kísérletezgetek...

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

MupiMami! Nagyon jók a képeitek, csak kicsit kevés van belõlük! Kép
Ezek szerint Mupi nem egy helyre rejti a kincseit?! Akkor nehezebb dolgod van.

Laura! A varázsitatót én is csak akkor találtam meg, amikor mosni akartam. De hogy azt én mennyit kerestem elõtte! Kép
Nem csodálom, hogy leblokkoltál, amikor megtudtad, hogy Romi tejfehérje allergiás. Azt hiszem, én is csak a levegõ után kapkodnék, ha ilyesmivel kellene szembesülnöm. Kép Le tudnád írni, hogy hogyan néz ki a kiütés, amit okoz? Mostmár kezdek lassan tejes dolgokat is adni Lacikának, milyen tünet esetén hagyjam abba azonnal?

Gorsi! Írok jót is, az Unokatesómék kislánya egy hüppentésnyit se sírt, amikor a 15. hónapos szurit megkapta, és nem is lett utána semmi baja tõle. Igaz, õk szedték (tõlük kaptuk) a homeobogyókat. Kép

Menta! Bocs, nem akartam szemtelen lenni, csak valamiért úgy emlékeztem, hogy nem tudjátok használni, mert a szomszéd lakásból is bejön rajta az adás.

Danimama! Az AVENT varázsitató annyiban különbözik a hagyományos csõrös pohártól, hogy van benne egy szelep, így ha simán fejre állítod, akkor nem csöpög, csak ha megszívja a gyerek. Bár Lacika persze már rájött, hogy hogyan lehet vele disznózni, úgyhogy ha hagyom játszani vele, akkor simán kipacsálja belõle az itókáját. Viszont ha akar, nagyon szépen tisztán tud inni belõle. Ez fontos, mert a reggeli lõtyölést az ágyunkban tervezem, úgy, hogy amikor mi kávét iszunk, õ tápszert kap. Így részt vehet a szertartásban. Kép De nem szeretnék naponta ágynemût húzni... Kép Nem tudom, hogy egy ekkora gyerek rászokik-e még annyira a cumisüvegre, hogy késõbb gond legyen elvenni tõle. A varázsitatókat egyrészt azért nem akarom többfunkciósan használni, mert így elõre tudja Lacika, hogy mit kap. Másrészt meg valahogy idegenkedek attól, hogy hol tejet, hol gyümölcslét tegyek bele, a gumi csõr és a szilikon szelep miatt. Azok valahogy nem tisztíthatóak olyan megnyugtatóan, mint pl. egy pohár. De lehet, hogy ez butaság, és csak az én fóbiám.
Köszi, biztosan remekül fogjuk érezni magunkat a szüleimnél, csak Laci fog nagyon hiányozni mindkettõnknek.

Solya! Csúcs az a kép Mátéról! Kép Köszi, hogy úúúúgy kölcsönadnád a bébiörzõtöket, elvi szinten is jól esik! KépKépKép
Az ivócsõrrel az a bajom, hogy tartok tõle, hogy Lacika tápszerben fürdetné vele az ágyunkat. Ezért jó a varázsitató, mert azzal azért legalább trükköznie kell, hogy pancsolhasson. Márpedig pancsolni ugye kell, mert az olyan izgalmas! KépKép Az, hogy a tápszer milyen sûrû, nem egyszerû hígítási kérdés? Ha több vizet teszek kevesebb porhoz, akkor átjön a cumin is, nem? Én azt szeretném, ha tehéntej állagú lenne, nem valami tejpép szerûség.

Márti! Nagyon köszi, hogy szóltál, tegnap megnéztem a keres-kínált, és akkor még nem volt fenn ez a hirdetés, ma meg eszembe se jutott volna bekukkantani. Képzeld, beszéltünk, és a csaj még ma délután elhozza nekünk házhoz! Jaj, úgy örülök! Azt remélni se mertem, hogy érte se kell mennem! KépKépKépKép

Bogancsi! Szegény Tomi! Nagy gyógyok neki KépKépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Márti: Balut legutóbb 80cm-nek mondták, de hát ez volt az a bizonyos vályús mérés, ahol a 80cm-s vályúból már bõven kilógott, de ráfogták, hgoy 80cm, és ez is lassan 2 hónapja volt,s zóval passz Kép

Tegnap megkérdeztem, és 5-öst kaptam a vizsgatanításra Kép

És képzeljétek, tegnap odajött hozzám a fél osztály, akiket tanítottam, és kaptam tõlük búcsúajándékot Kép Olyan édesek voltak. Az egyik egy házikészítésû bárány volt kalács tésztából, a másik meg egy saját készítésû képkeret Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Bogancsi!
A Bea szeme nem lehetett a széltõl csúnya, mert hétfõn nem vittem ki a szélben. Eléggé gyanúsan csillog még mindig, de láza nincs.

Solya!
Megnéztem a profil képed. Tündéri.KépKépKép

Raktam fel én is egy új profil képet, ez egy kicsit szemérmesebb, mint Mátéé.KépKépKép

Egyszercsak majd jövök, olvasni valószínûleg foglak benneteket, de írni valószínúleg pár napig nem lesz idõm. Szerencsétekre.KépKépKép

Sziasztok!
zsuzsa

beababa

Sziasztok!

cory: Gratulálok!!! Egész meghatódtam a búcsúajándéktól Kép Szerintem imádtak azok a gyerkõcök!!!

A bébiszitter hölgy nagyon aranyos és intelligens!!! Tomi rögtön rámosolygott. Egyébként ebéd elõtt elmentünk egy félórás babakocsis sétára és az egyik ház elõtt gyomlálgatott egy nõ. Ráköszöntem, õ vissza és Tomi rögtön rámosolygott. Õ volt a bébiszitter, mint késõbb kiderült Kép Jövõ héten jön "kipróbálásra", de szerintem nem lesz probléma. 700 forintot kér 1 órára. Ugye az nem túl sok?

Dicsekszem is rögtön: sikerült elsõre pisimintát vennem Tomitól! Most nemsokára megyek be Daniért a focira, aztán a Jánosba leadom a pisit. Jó lenne, ha megint azonnalra csinálnák meg, mint múltkor.

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!!

Este jövök részletesebben, mert csak olvasni akartam bejönni mert mennem kell vásárolni, de muszály reagálnom.

A kocsi képét apa tette be, de ez nem az övé, igaz neki is ugyanilyen van csak metálkékben, és imádja.Mindig az ilyen kicsi kocsikat szerette, de ezt imádja.Van rengeteg képünk, csak a férjem munkahelyi gépén vannak, pénteken küld még haza, és tesz fel újakat.Megigérte hogy a fényképezõt is haza hozza, ezért lesznek friss képek is ..Mindenkinek köszönöm a dicséreteket, jól esett bevallom, este jövök vissza! Válaszolok mindenkinek, sziasztok

Mupi Mami
Mupi Mami

Sziasztok!

Még élünk, csak lassan nem tudok lépni a dobozoktól!Kép

Elõször is:

HenkeKép

Gratula a teszthez!Kép A babához csak késõbb! Vigyázz magatokra nagyon!

CoryKép

Gratulálunk a vizsga tanításhoz, nagyon ügyes vagy!Kép

Mupi MamiKép

Üdv közöttünk!Kép

BogancsiKép

Mi az a virózis?

BMártiKép

Én biztos nem adnék már cumit Martinnak. Nálunk nincs ilyen reggeli ivás az ágyban. Mikor felébred, általában 6-6.30 körül, akkor iszik pár korty vizet, és aztán reggeli 7 órakor van, de az már az etetõszékben. A Varázsitatót én is próbáltam, átjön rajta a tápszer, de nam hajlandó meginni, semmilyen ízesítéssel, úgyhogy nálunk marad az, hogy besûrítem Gyermekgrízzel, és kanállal adom.

Martin is nagy pakolós! A legkülönfélébb helyeken találok meg dolgokat. De a kicsi akármiket a legjobban Apa cipõjébe szereti rejteni!Kép Már találtunk benne kekszet, ropit, kockát, stb.

DanimamaKép

Nekünk nem nagyon megy a fogmosás.Kép Martin nagyon jól tudja, mire való a fogkefe, de a sajátját is az én számba akarja rakni, és nem hagyja, hogy a fogait megmossam. Jobb híján egy pelenkával letörölgetem neki, és próbálkozunk tovább.

SolyaKép ZsuzsaKép

Nagyon édesek a kis csupaszok a profilban! Én is tettem fel új képet, bár nem csupaszka, és én is rajta vagyok. Szombaton nyirattuk le Martin haját, így már olyan nagyfiús.

Mi ezerrel költözünk, és olvasni van idõm, de írni nem nagyon. A lakás gyönyörû szép lett, csak most részletekben hordjuk át a dolgokat, és remélem 26-án csak a bútorokat kell átvinni az embereknek.

Nekem szombaton volt a 10 éves érettségi talim, elég vegyes érzéseim vannak azóta is. A 38 emberbõl (31 lány + 7 fiú) csak 12 él házasságban, és csak 6 helyen van gyerek. Nekem ez elég kevésnek tûnik így 28 évesen. A gyerekesekre elég furcsán néztek, pl. én is kaptam érdekes mondatokat: "Akkor te egész nap etetsz és pelenkázol?" meg: "Ezért tanultál, és ezért szakvizsgázol?" Mondtam, hogy igen, ezért!Kép Akinek még nincs gyereke, az úgysem fogja megérteni, hogy mit jelent egy baba. Hogy mennyire lehet szeretni, hogy milyen öröm. Majdnem 27 voltam, amikor szültem, nem érzem úgy, hogy elkapkodtam volna.

Martin továbbra is jól van, egyre okosabb, ma volt az elsõ olyan nap, hogy idejött hozzám délelõtt, és teljesen tudatosan azt mondta a pelenkáját paskolva, hogy: kaka. És tényleg volt kaka!Kép De a bilivel még bõven ráérünk, még 14 hónapos sincs. És most már próbál kanállal enni, az elõbb pedig hozott a hûtõbõl egy joghurtot, és befalta az egészet, persze nem egyedül.

Tegnap benn voltam vele a munkahelyemen, szétszedte a sok nõ, de nagyon jól bírta. Egy picit sem félt, csak vigyorgott, dumált, és mindent jól megnézett. Az egyik kolléganõm vállán el is aludt, úgy fektettük le egy kanapéra. Egyedül a kajálással voltak gondok, mert ott minden jobban érdekelte, de itthon bepótolta. De jól el is fáradtunk, mert õ csak gyalog hajlandó közlekedni, a babakocsit kb. 3x ha használtuk, mert kicsinek is utálta, úgyhogy akkor kenguru volt, most meg jön szépen a lábán. Ezzel csak az a baj, hogy általában az ellenkezõ irányba akar közlekedni, mint amerre tényleg menni kéne, úgyhogy ha végképp nem bírok vele, akkor ölbe kapom. Hát, izomlázam is van ma a bal karomban!Kép

Puszi mindenkinek, Lina
lina

Sziasztok!

Solya, Zsuzsa, Lina, Mupi Mami
Nagyon jók a képek!Kép

Márti
Ha találkozunk talin, akkor adom, ha nem , akkor felétek járunk valamikor.

cory
Ez olyan jó érzés volt még nekem is, ahogy olvastam.Kép Gratulálok!Kép

Bogancsi
Ez olyan rémes, hogy mindig van Tomival valami.Kép Sok gyógyot küldünk.Kép

Ma volt elõször a bébiszitter egyedül Petivel és minden jól ment.Kép 28 éves csajszi és tök kedves Petihez, meg is kajáltak, peluscsere is volt, stb. Teljesen új érzés volt, hogy Peti örült nekem, amikor hazaértem.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Bogancsi!
Szegények, jól kikaptátok! Kép Remélem legalább abébiszitter okés lesz.

BMárti!
Én is az Avent csõrre gondoltam! Lehet külön is kapni, nem kell az egész varázsitatót megvenni! Kép
A tápszernek pedig meghatározott higítása van. Attól eltérni nem tanácsos, nem tudom miért. Tejszerû az állaga, nem pépes. Kép Sajnos profi vagyok benne! Kép

Cory!
Gratula! Kép

Zsuzsa! Lina!
Tök jók a képeitek! Annyira édesek a kis huncutok! Lina én egy kicsit másmilyennek képzeltelek. Kép
Mennyivel lányosabb-bájosabb ez a popó! Kép

Márti!
Most vettem észre, hogy írtál a múltkor. Kép A nevekrõl. Azt tudod, hogy az Ármin is egyre divatosabb név? Nem volt idõm visszaolvasni, Te írtad, hogy azért nem tetszenek biz. nevek, mert divatosak? Vagy mégsem? Kép

Sziasztok!
Solya
solya

SolyaKép

Milyennek képzeltél?Kép Most már kíváncsi vagyok. Amúgy ez érdekes, az ember automatikusan képzel egy arcot minden névhez, aztán sokszor nem jön be.Kép Én így jártam a miskolci talin.

Puszi, Lina
lina

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?