Sziasztok
Mar regota keszulok irni, de mindig kozbejon vmi. Daninak bepirosodtt az oltas helye (1 hetre az oltas utan) eleg nagyra de mar mulofelben van. Nem tudom, van-e osszefugges az oltas es az ejszakai ebredesek kozott, de mostanaban rengetegrszer felebred es annyira nagyon sir, hogy ki kell venni, hogy megvigasztaljuk. Ezugyben a fogara is nagyon gyanakszom mert nagyon dudorodik az egyik felso. Ezen kivul az etvagya ma katasztrofa volt. Eddig annyira szepen evett es olyan mennyisegeket, hgoy orom volt nezni, ma pedig alig evett vmit! Eddig egyetlen foganal sem produkalt ilyen etvagytalansagot. Lehet, hogy ez fogankent valtozik???
Ezenkivul naprol napra okosabb es aranyosabb es egyszeruen imadnivalo!
Mar nagyon szepen gyalogol mindenfajta kapaszkodas nelkul hosszabb tavokat is. Edesen kinyomja a pocakjat es a popsijat.
Par napja eszrevettem, hogy teljesen magatol, kapaszkodas nelkul fel tud allni.
Ma amikor hurcolta magaval a kedvenc macijat mondtam neki, hogy simizze meg a macit es erre megsimogatta.
Olvastuk ma a Ludas Matyit (szines, vastaglapu gyerekkonyv) es mutattam neki, hogy a Dobrogi milyen morcosan nez. Ez annyira tetszett neki, hogy azota ha kerdezem tole, hogy milyen morcos a Dobrogi akkor osszehuzza a szemoldoket, meg csucsorit is hozza (hogy jobban osszehuzodjon) es leszegi a kis állát. Utana meg jot kacag rajta!
Ennyit rolunk diohejban.
Eloszor is: Henke! Gratulalok a ket csikhoz!!!!!!!!!!! Nagyon boldog terhesseget es konnyu szulest kivanok!
GOrsi! Orulok, hogy Peti meggyogyult. Hogy alltok a fogzassal? Meg mindig nagyon szenved?
Bogancsi! Nagyon biztato amit a borgyogyirol irtal; nagyon drukkolok, hogy veglegesen megoldodjon a szemolcs dolog!
szomoruan olvastam a papagajotokrol. Nekem is volt gyerekkoromban egy amelyik nagyon a szivemhez nott es en is nagyon megsirattam...
Szilvi! Szornyu lehetett amit ateltel Zsanival – foleg olyan kis apro babakent.
Andsyj! Igen, mi csak magyarul beszelunk Danival. Szerintem angolul ugy is pillanatok alatt meg fog tanulni amint itteni gyerekekkel kezd jatszani... inkabb a magyarja lesz veszelyben... En Oral-B baba fogkefet vettem, fogkremet meg lattam babaknak valot amiben nincs fluorid tartalom, de nem emlekszem a markajara...
Mielott elfelejtem! Mindenkinek koszonom a tanacsokat es hozzaszolast fogmosas ugyben!
Edit!
Koszi az otletet a fogmosasi linkrol. Megneztem. De sajna arra nincs info, hogy kezdjek hozza... viszont az otleteket figyelembe veve probaljuk majd mutatni Daninak a fogmosast hatha kedvet kap. Igazabol sajnos az utobbi idoben nem is probalkoztunk, mert valahogy mindig elfelejtodik, meg mindig nagyon nyugi Dani mar estere es igyekszunk agyba dugni. De mindenkepp szeretnem rendszeresse tenni...
Koszi azt is, hogy hianyoltal.
Napok ota keszulok irni, de mindig kozbejon vmi... meg olvasni sem mindig van idom...
Nalunk is megalltak a fogak a 4. utan es eleg sok ido eltelt mig kibujt a kovetkezo. Most eppen 6-an vannak
de nagyon dudorodik egy felso...
Dani is csak 1x alszik napkozben 1.5-2 orat. Bizony o is nyugos mar estere, de napi 2 alvas mar nem ferne be...
Nyuszimano! Doncirol leirtak nagyon hasonloak hozzank is, Dani is kemenyen hisztizik es beveri a durcat ha nem ugy tortennek a dolgok ahogy o elkepzelte! Ha vmit ki merek venni a kezebol amit o boldogan megkaparintott mar ki is tort balhe...
Nagyon jol hangzik az edes-savanyu csirke. Sajat recept? Leirnad?
Donci is eszik mar mindent (mar amikor a fogara valo
) amit Ti pl ezt az edes-savanyu-t is?
Gratula az UH-hoz. Dani is integetett nekunk anno!
BMarti!
Vegul hogy dontottel tapszer ugyben? Nem lehetseges az orvostol tapszer mintat kerni? Mi kaptunk annakidejen az orvostol mintat (amit bontatlanul tovabb is adtam kesobb) ami nagyon jo otlet ha bizonytalankodsz...
A banankenyerhez a banant siman villaval passziroztam ossze es en utana tettem bele a hozzavalokat.
Bocsi, hogy belekotyogok amikor nem is engem kerdeztel a szopi elhagyasarol. Nalunk nem okozott fennakadast. Ugyanis a napi 1x- szopi sem volt mar mionden nap es szerintem mar akkor annyira keves tejcsim volt, hogy mikor az 1 nap kimaradbol 2 lett majd tobb en meg sem ereztem...
Megint kisregenyt irtam... Tul regen jartam itt...
Sziasztok, Danimama