Új privát üzeneted érkezett!

Kép
katata

Bocsi, csak annyi, hogy nekem már 6. inszem volt. Javítasz majd? Ja és a köv. lombikhoz beírhatod az augusztust. Vagyis inkább azt még ne, mert most a héten megcsináljuk az évszázad gyerekét. Valszeg ma még nem lesz tüszőrepi, mert egyáltalán nem érzek szúrást, pedig szoktam.
Azért elég jó a statisztikánk az első sikeres lombikokból!

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, sok sikert!!! nem szoktál ovulációs tesztet használni? bár én sem használtam egyszer sem, de úgy hallottam jó.

kata köszi a táblát, hogy szalad az idő........odry nemsokára babázhat, aztán andi, tamar..

sapé, merre jársz???

Kép
kicsiboris

Boris,
A kombinált teszt egy vérvétel egy uh és, 1,5óra alatt van eredmény 95%-os. Párom is nagyon várja már mert utoljára 6 hetesen látta akkor még nagyon picike volt most már igazi baba formája lesz :lol:

Kamilla,
Bizony sokaknak sikerül az első lombik :wink: és Kata lesz a kövi példa rá :lol:
Vendég

Pandus,
:lol:
katata

pandácska, reni hát egyikőtök sem tudja elindítani körútjára azt a rókát? Katata már tárt karokkal várja, aztán meg kamilla is szeretné, szóval mindkettőnek helye van, én is bevállalok egyet :wink: , ha valaki lemond róla :D

kicsiboris, bizti divat az egzotikus gyermek, de én nem követem a divatot, megelégszem egy magyar csöppséggel is. :wink: Most hogy abbahagytad az utrot, minden ok? Betegállományban vagy?

domo, kár a melóért, jó nagy faxnit csináltak ahhoz képest, hogy a fizetés alacsony, inkább arra kellett volna költeniük a spéci interjúk helyett.

katata, protekció ügyben még csak reménykedek, megvárjuk először a határozatot (talán augusztus), aztán kopogtatunk vele barátunk anyukájánál, aki továbblép a barátosnéja felé egyet, aki lehet hogy elküld minket a búsba, de kicsit reménykedem ő is fittyet hány majd az etikára.
Akkor igazából most lesz a házkereső, Szegeden ugye?

zel, naná hogy nem kell tampon, meddig is 18 hónapig nem rossz, na persze rögtön duplázhatsz is, mert ugye szoptatás alatt is megfoganhat az ember lánya. Jól elterveztem, tehát pontosítva, az ikrek után újra megfogansz, és kb 3 év alatt el is felejted mi is az a havi vérzés. Mekkora is a házatok?

kamilla, csak hajrá!
bbilona

Sziasztok!

Köszönöm a biztatásokat, de ma már én is azt gondolom, hogy nem jön korábban a fiúnk, most már attól tartok túl ne hordjam.... :lol:
Holnap tesz fel a férjem pocakos képet, bár én nem tudom lekicsinyíteni, így valószínű elküldöm KISBORISNAK és meg kérem, hogy Ő tegye fel ide nektek!

Kata!
Nézted a honlapot, amit írtam? Találtál valami érdekeset rajta? Elmész hamarabb vérvételre, vagy itthon fogod megcsináltatni?
Van itthon orvos, akihez fordulhatsz? Nekem a dokim nagyon rendes és mi jóba vagyunk, ha gondolod szólj és beszélek vele. A klinikán van a Prof fiáról van szó

Kép

Kép
odry

Ilona,
hát az az agugusztus már nincs olyan messze. Remélem minél előbb megjön az a határozat!
Igen, nézegetünk otthon házakat megint, meg telket is.

Odry,
nagyon várjuk a pocakos képet!!!!
Néztem a honlapot, van nagyon sok szép házikó, de tudod ez olyan, hogy élőben kell látni, hogy lesz-e szerelem belőle vagy sem! :wink: Köszi a dokit, nem tudom még, hogy mi lesz. Ma próbálok telefonálni a klinikára, hogy lehet-e előbb vérvétel vagy mi legyen. Talán jobb lenne egy kicsit előbbi vérvétel, mint egy teszt.... Ha szükség lesz dokira akkor szólok, köszike.
Tényleg nem tudsz Szegeden valami magánlabort, ahol csinálnak vérből terhességi tesztet???
katata

katata, igen augusztus már nincs olyan messze, de az a 26-a van csak igazán közel. Meglepően gyorsan elérkezik ez az időpont is.
Most mindenféleképpen kell valamit találnotok? Mikor jöttök véglegesen haza? Hogyan fogtok építkezni, ha kint laktok?

odry, látod milyen vagy :wink: Miért gondolod hogy túlhordod? Ez csak egy félelem? Ne aggódj ezen, hiszem nem sok beleszólásod lesz, majd a kisfiad eldönti maga! Azért kívánom nektek hogy édesapa otthon legyen a nagy napon! Várjuk a pocakos fotókat! :D
bbilona

Sziasztok!
Egyszer próbálok meg írni, és akkor is eltűnik! :x
Na akkor még egyszer., hirtelen azt sem tudom mivel kezdjem.Azért nem írtam eddig, mert nem volt mit, rosszat nem akartam, jót meg nem tudtam. Az autónkat megcsináltattuk, de közben megállt a mosógép, megbolondult a kazánunk stb.
A kazánhoz szerelőt hívtam, mert csöpögött, és úgy megszerelték, hogy azóta magától fűt (ha csak le nem zárjuk teljesen). Ebben a melegben, még szaunát akartak a lakásból csinálni.Így is meg lehet sűlni, vagy inkább főni?
Azt várom, hogy megjöjjön, és mehessek vérvételre. Remélem a héten tudok menni!

Odry!
Hú, te már ennyire a finisben vagy?Ha a 37. hetet betöltötted, nyugodt szívvel csinálhatsz bármit. Innen már a baba csak a súlyára gyúr! Anno én is azt hittem, hogy Ágotát idő előtt megszülön, aztán a 40. hét lett belőle.Jó érezte bent magát! :lol:
Vigyázz magatokra, és pihenj amennyit tudsz, mert szülés után kevés lehetőséged lesz rá.

Kata!
Örülök, hogy a katáidat vissza kaptad.Vigyázz magatokra! Hogy vagy?

Boris!
Jó esik, hogy hiányoltál. Ahogyan már írtam azt várom, hogy megjöjjön, és mehessek vérvételre. Nagy váltás lesz Ágota életében, hogy oviba kerül, így erre készülünk.
Hogy vagy? Jól emlékszem ugye, hogy pocis képet te tettél fel? Aranyosan fejlődik, csak így tovább!

Ilona!
És láttam, te is hiányoltál, ám! Jól esik, köszi! :lol:
Nálatok valami új fejlemény van?

Reni!
Csak kitartás!12.hét után megszünnek ezek a tünetek! De ezt leszámítva, jól vagy? Jársz még a Kaáliba?
sapé

Kamilla,
az orchideával én nem sok mindent tettem. Hagytam a virágszárat is a tövön. Annyi talán a titka, hogy télen szinte alig kell locsolni, csak nyáron kell több víz neki. Nekem napos oldalon van, most is süt rá a nap.
katata

drága sapé, nem kímél benneteket semmi, még a kazán is.., de gondolom már néha csak nevettek ezen a sok dolgon ami így ősszeesküszik ellenetek. Oviba megy a nagylány, ez igen biztosan izgalmasan telenk akkor az első hetek. :D Neked most ez lesz a 3.?
Köszi a kérdést: mi örökbefogadásra gyúrunk, és közben abban reménykedek, hogy spontán áldott állapotba kerülök.
bbilona

Ilona,
nem kell mindenképpen találnunk házat, rajtunk múlik mikor költözünk haza. A lényeg, hogy szép ház legyen, a környék is jó legyen. :wink:

Sapé,
köszi jól vagyunk! :lol:
Raksz vonalzót, hogy képben legyünk? :wink:
katata

katám megnéztem az én orchideám is átlátszó műa. cserépben van, de képet nem tennék fel róla. Milyen fekvésű az az ablak?
bbilona

Déli fekvésű. Sokszor kap közvetlen napot és nagyon szereti, annak ellenére, hogy elvileg árnyékosabb helyet kedvelné.... :wink:
katata

katata, ez nagyon jól hangzik, így nem sürget az idő. Miért is költöztök haza? Nem jó ott? Te figyu, mit tervezel, beszélsz nekik idegen nyelven ha megszületnek?
Lányok mit gondoltok, mi a helyes? Én olyan szépen elterveztem, hogy minden nap lesz otthon ez az németül, hol egy mondóka, hol eg ydal, hol egy mese, hol pár szó. Aztán olvastam, hogy 3 éves kor alatt nem szabad, sógornőm angol tanás, ő sem tanítgatja a kicsi fiát stb. :?: Na megint jól előre szaladtam az időben :?
bbilona

Sziasztok!

Kata, talán a beágyazódás fájt :lol:

Kamilla, drukk a spontán hónaphoz! :wink:

Pandácska , jobbulást! :)

Ilona, nem lesz lombikod örökbefogadás elött?

Én ma reggel sajnos negatívat teszteltem. Eléggé kibuktam, de már összeszedtem magam :(
dóri797

Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy csak na!

Bbilona! Kb 100-120 m2 a ház. És a tetőteret is be lehet építeni.... Mi hárman vagyunk tesók, és nagyon jó. Ezért legalább két gyereket szeretnénk mi is!

Jaj, bocsika, de csak helyzetjelentek inkább. Leszakad a fejem. Voltam ma vérvételen, elvették 5-6 adag véremet, voltam EKG-n, belgyógyászaton, tüdőgondozóban. A szívem oké, belgyógy oké, tüdő oké. Már csak a vérkép, vizelet, ellenanyag van vissza, annak pedig péntekre lesz kész az eredménye. nem ettem reggel óta, kávét sem ittam, és gyümilevet is csak a vérvételek után. Most kicsit lustizok, tekintettel a melegre és a mai kínzatásomra..

Később jövök....

puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel

Dóri! Neeeeee!!!! Nem erről volt szó! Nem lehetett rossz a teszt??? A pozitív után???

Kép
Kép
Kép
zel

odry, küldd el nekem szívesen felrakom a pocakfotóidat :lol: :lol:

dóri, nem mondod, én biztos voltam a sikerben, na de akkor fel a fejjel, és csak tovább... :lol:

köszi sapé, nagyon szorítok, hogy gyorsan előreléphessél babaügyben, de tényleg rakhatnál egy vonalzót, lécciléccilécci :lol:

Kép
kicsiboris

sapé a 3. inszemre fogsz menni hamarosan, vagy tökre rosszul gondolom?

Kép
kicsiboris

tényleg babások, ti érzitek, hogy van valami a pocakotokban? én kb 3-4 napja érzem, kicsit néha feszül az alhasam-konkrétan a méhem és környéke- talán most indul meg a növés újból.. :?:

Kép
kicsiboris

Szerintem a tegnapi tényleg túl halvány volt :roll:

Egyébként én nem igazán hiszek a teszteknek, egyszer már megszívtam ezt...
Tavaly történt a dolog, a 3. védekezésmentes hónapban. Már az 50. napomon jártam negatív tesztek sorozatával és elmentem a dokihoz, aki norcolutot írt fel. Biztos ismeritek, lórugás progeszteron, amit ha abbahagysz a nagy progiszintleeséstől megjön a mensi. Meg sem vizsgált, se uh, se vérvétel, hanem azt mondta, hogy ha a vizeletteszt neg. akkor tuti nincs baba. Én beszedtem a bogyókat, de nem jött meg az abbahagyásakor azonnal és csináltam egy tesztet, ami pozitív lett határozottan, majd másnap megjött. :shock:

Szóval teszt ide vagy oda, holnap hívnom kell a Kaálit és bemegyek vérvételre...

Bocsi a rémtörténetért! :oops:
dóri797

Dóri,
oh, hát tényleg az a legjobb, ha elmész vérvételre. Én is ezért döntöttem úgy,hogy inkább vérvétel és az lesz a tuti.
Mondjuk azért azt a dokit nem értem, hogy nem volt képes csinálni egy vértesztet!!!! :twisted:
katata

Kata, Igen és is nagyon dühös vagyok rá, ráadásul ez az egész most esett le nemrég. Akkor azzal vígasztalt a férjem, hogy biztos a norcolut kavart be, dehát én azóta már eléggé kiképeztem magam a témában és tudom, hogy ez baromság.

Most lefekszem egy kicsit, mert a stressz eléggé kimerített.
dóri797

Ilona,
szerintem lehet azonnal nyomatni az idegen nyelvet a gyerekeknek, nagyon jól szét tudják választani a dolgokat majd idővel. Itt van egy barátnőm, akinek a férje svájci, így franciául beszél a gyerekekhez (3 és 1 éves) az anyuka meg csak magyarul. Teljesen megért a gyerek, főleg a nagyobb mindent, akár magyarul, akár franciául mondják neki. Beszélni is beszél már, keverve a két nyelvet, de amit mond az teljesen helyes. Nem sok idő kell már és szét fogja tudni választani a két nyelvet a fejecskéjében. De van másik ismerősünk is, akiknél már nagyobb a leányzó (10 éves, itt született) és ott úgy, hogy otthon csak magyarul beszéltek (mindkét szülő magyar) és "csak" az óvodában, iskolába és barátnőkkel beszél a gyerkőc franciául, teljesen kétnyelvű a leányzó. Anyanyelvi szinten van magyarból is és franciából is.
Szóval szerintem Ilonka csak hajrá, és már hamarosan!! Egy-két hónap és megérkezik az öribaba és már énekelhetsz is neki németül ! :wink: Jó lesz, ha addig gyakorolsz, már nem sok időd van! :wink:
katata

Dóri,
pihenj és ne add fel!!! Szorítok, hogy minden rendben legyen és majd gyere mesélj, mi volt a vérvétel eredménye!!!
Majd teszel te is vonalzót??? Az annyit segítene nekünk,meg szerintem te is élvezni fogod figyelgetni, hogy haladnak a napok!! :wink:
katata

dóri, óóóóóóó be jó is lett volna :( Te még nagyon az elején vagy, a statisztikát egy 2. sikeres inszemmel is ronthatod, csak kitartás. Örökbebaba ha gyorsan sikerül akkor biztosan nem vágunk bele a lombikba. Nehogy megkövezzetek. :?

katata, köszi az infót nyelv ügyben. Énekelni pár hónap múlva :roll: , megelégszem a versekkel és dalokkal CD-ről, azt mondják nincs valami jó hangom, vacak dolog lenne már az elején sokkolni szegény kisfiút, v. kislányt. Én szeretnék csak jót adni neki. :wink:

zel, egész nap étlen-szomjan? Na de az eredmények legalább rendben, a többi is okés lesz, aztán lesz ne mulass!
bbilona

zel, akkor hiba egy se, mindenkinek jut egy kis élettér. Én is örülök, hogy van tesó.
bbilona

Dóri! ne keseredj nagyon el, majd sikerül a következő :lol: Rögtön mész a következő inszemre, ha megjön? és tényleg rakjál vonalzót!
Elég furi a történeted, én nem is értem, vizsgálat nélkül miért kaptál ilyen gyógyszert :shock:

Kata, az meg se fordult bennetek, hogy kint maradjatok? Olyan szép helyen laktok. Te dolgozol kint, vagy csak a férjed?
Én most semmit nem érzek, inszem után 4-5 nappal fájdogált ha méhem, de azóta semmi. és még a cici se nőtt meg :?

Ilona, nekem két unokahúgom van Németországban, kezdettől fogva két nyelven beszélnek hozzájuk, már iskolások, és nagyon jól beszélik mindkét nyelvet!

Kép
domo

Nem akarunk kint maradni, mert itt nem érezzük magunkat igazán otthon. Nagyon hiányzik a haza!!! :wink: A család, barátok és minden...... :lol:
Én nem dolgozom, egyetemre járok ide, egy spéci francia szakra, ami direkt nem francia anyanyelvűeknek van.
katata

Kata!
Persze rakok, vagy raknék! :lol: De hogyan is kell? :roll: :lol:

Boris!
Igen, össze-vissza, de a 3.-ra készülnénk. A vérvételen is mindig kérdezik tőlem, hogy ez hanyadik is?Ott meg úgy számolják, hogy az előző inszemeket is hozzáadják. Ágota a 4.-re sikerült, így ezt a 4-et hozzáadják. Így legyen képben az ember lánya, vagy mi!

Dóri!
Holnapra szorítok neked!Reggel mész vérvételre?Kitartás!

Ilona!
Remélem, hogy spontán sikerül nektek! Igen, humorosan kell felfogni, mert ez már.................................stb. Az a jó, hogy Ágota minden percünket leköti, így nincs időnk gondolkozni, agyalni!
És még a jó hír vele kapcsolatban, hogy a szobatisztaság terén sokat fejlődött, csak este kell pelus, de most már sűrűn száraz reggelre. Ha így haladunk pár hét és elfelejthetjük a junior pelust! :lol: :lol: Remélem, hogy a minire hamarosan szükségem lesz, mivel van itthon elfekvő készletem belőle! :lol: :lol: :lol:
sapé

Sapé,
tickerfactory.com vagy lilypie.com
Ott a Trying To Conceive-re kell menni és megcsinálni a vonalzót. Ha kész van akkor a bbCode-ot kell ide a babanetre a profile-odban lévő aláíráshoz bemásolni.
Ha mégkell segítség szólj!!!
katata

Ja és Sapé,
ugyan így tudsz vonalzót csinálni Ágotának is, csak akkor a Baby and Child Age-re kell menni. Lehet két vonalzód is!!! :wink:
katata

sapé akkor szorítok, hogy a következő összejöjjön!!!!!!!

Kép
kicsiboris

sapé, úgy legyen hogy hamarosan kakis fenekeket törölgethess! Ez a szobatisztaság kérdés nagy mérföldkő náluk, nem is lehet könnyű átállni.

domo, ugye szerinted is lehet? Na persze más anyanyelvi szinten, de majd meglátjuk.

katata, azért jó lehet az az egyetem, profi francia leszel. Nem éppen a legkönyebb nyelvet választottad :D
bbilona

Sziasztok!
Csak gyors bekukk. Marci mindjárt felébred. Teszek fel 1-2 új képet. Jól vagyunk, gyarapszunk és már a kistesón ábrándozunk.
Puszi mindenkinek

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 541.44.jpg[/img] Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
tiza

tiza:
boldog hófordulót Marcinak! Nagyon édesek a képek! Látszik, hogy milyen boldogok vagytok, és Marciról meg sem lehet mondani, hogy kis súllyal született volna!
Ma meglátogatott a Mikulás... Szülés óta először. Hát lányok, el is felejtettem, milyen hisztis szoktam lenni ilyenkor, de ma aztán még magamat is felülmúltam, igazi hisztis pi**a voltam! :oops: Szegény Apa, csak nézett reggel, és nem értette mi van, akkor még én sem tudtam miért vannak a kirohanásaim..
Így most én is, mint Tiza, a kistesón ábrándozok, mostmár elméletileg nagyobb esélyünk van rá. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Tizu,
tündéri a baba, és Ti is.Nagyon kis boldog család vagytok!!!!
katata

Mágnes,
szuper, hogy nagylány lettél megint!!! :lol: Akkor most már hajrá második baba!!! :wink:
katata

Tiza! Nagyon édes Marci baba! Minél gyakrabban tegyél fel képeket :lol:

Kata, jó lehet kint tanulni! Én nagyon szeretem a francia nyelvet, csak nem megy túl jól :?

Mágnes, most már jöhet a kistesó, időd sem lesz újra hozzászokni a hisztihez :D

Ilona, mindkét lánynak volt egy időszaka, amikor "elfelejtettek" magyarul, de hamar visszatért. Persze többet hallották a németet, hiszen kint élnek. De most már profik mindkét nyelvből, ezért szerintem tök jó, ha pici korától tanul! Jól beszélsz németül?

Kép
domo

vonalzó próba....

Kép
sapé

Kata!
Amint látod a vonalzó sikerült :lol: , de lenne egy kérdésem. Ágotának is próbáltam feltenni, de a profilomba azt írta ki, hogy túl hosszú, és csak az enyémet engedte.Miért?Vagy rosszul csináltam valamit?Hogyan tudtok több vonalzót feltenni?

Tiza!
Marcihoz gratulálok, nagyon édi baba!És hogy szalad az idő, már 1 hónapos! :lol: Boldog hófordulót!

Kép
sapé

Sapé,
Az aláírásodban a tickerfactorys vonalzónak a a kódjából nyugodtan töröld ki azt hogy: [url=http://www.TickerFactory.com/] ez a legelején van és nincsen szerepe így több helyed marad.
Vendég

Sapé,
ahogy írta Pandácska is, az reméljük segít. Szóval a link elején a [] zárójelben lévőket,meg a végén is ami ilyen zárójelben van, azt kitörölheted. Még lehet, hogy az is segít, ha a kát vonalzó közé entert ütsz, ha eddig nem tetted volna meg és akkor külön kezeli őket, nem egyfolytában. :wink:
Csak ügyesen!! :wink:

Egyébként az jó, hogy 34 mapon vagy és 29 DPO??? :shock: Ez valahogy nem stimmel, nem?[/quote]
katata

"két vonalzó" akart lenni. :oops:
katata

Jó reggelt!
Tiza! Ez a bébi nagyon édes!!!!!! Te meg tök jól nézel ki, nem mondanám meg, hogy most szültél.

Kata, Domo, hogy vagytok? Mennek a drukkok!!!!!!!!

Nem értem az LH teszteket. Hétfőn full pozitív volt, tegnap meg csont negatív. Semmi átmenet. A hőm még ma reggel lent volt. Akkor ma fogok ovulálni? Tegnap kihagytuk a szexet, mert túl meleg volt és hullák voltunk, pedig lehet, tegnap volt a nyerő nap. Dehát nem éreztem semmit és én szoktam érezni mikor már nagyon feszít. Nem értem. Na mindegy. Talán a hétfői is célba érthet.

Most muszáj mennem. Munka van. Addig írjatok sokat, hogy legyen mit olvasnom.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
köszi a drukkot!
Az LH teszt egy bizonyos hormont mutat ki, ami egyébként is jelen van nagyon kis mennyiségben, de az ovuláció előtt hirtelen megugrik, ez segíti a tüsző megrepedését, és utána azonnal visszaáll a normális szintre. Szóval teljesen normális, hogy utána már nem mutatható ki. Nyugi! Pont jó lesz a ma este!!! :wink:
katata

tizu, milyen aranyos Marcell baba!! és a párod is mennyire gyöngéden puszikálja, nagyon nagy élmény lehet amikor megszületik a várva-várt baba :lol: :lol: el sem tudom képzelni még..sok-sok boldogságot és egészséget kívánok nektek továbbra is :lol:

sapé, köszi a vonalzót, na mostmár látom a dógokat :lol: :lol:

zelem, remélem túlélted a tegnapi napot, én is utálom az ilyen orvoshoz futkosós napokat :cry:

pandi, ma van a kombinált teszt ugye? és majd raksz uh képet? várom már :lol: :lol: :lol:

kamilla szerintem ma azért húzzatok bele, mert nem biztos, hogy mindig érzi az ember a tüszőrepit és nehogy tényleg lemaradjatok róla :wink:

Kép
kicsiboris

kamilla, ne foglalkozz semmivel, ti csak tegyétek meg amit lehet, kár stresszelni magadat (szerintem).

tiza, ez a fiatalember igazán remekül sikerült, te sem vagy energia hiányában, ha már a másodikon töröd a fejedet :D

mágnes, na végre!! :D Akkor hajrá :oops:

domo, németül jól beszéltem, sajna keveset használom így már rengeteg átment passzívba, de már kinéztem a tesz - veszen néhány könyvet, agyfrissítésnek.
bbilona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?