Sziasztok!
Egyszer próbálok meg írni, és akkor is eltűnik!
Na akkor még egyszer., hirtelen azt sem tudom mivel kezdjem.Azért nem írtam eddig, mert nem volt mit, rosszat nem akartam, jót meg nem tudtam. Az autónkat megcsináltattuk, de közben megállt a mosógép, megbolondult a kazánunk stb.
A kazánhoz szerelőt hívtam, mert csöpögött, és úgy megszerelték, hogy azóta magától fűt (ha csak le nem zárjuk teljesen). Ebben a melegben, még szaunát akartak a lakásból csinálni.Így is meg lehet sűlni, vagy inkább főni?
Azt várom, hogy megjöjjön, és mehessek vérvételre. Remélem a héten tudok menni!
Odry!
Hú, te már ennyire a finisben vagy?Ha a 37. hetet betöltötted, nyugodt szívvel csinálhatsz bármit. Innen már a baba csak a súlyára gyúr! Anno én is azt hittem, hogy Ágotát idő előtt megszülön, aztán a 40. hét lett belőle.Jó érezte bent magát!
Vigyázz magatokra, és pihenj amennyit tudsz, mert szülés után kevés lehetőséged lesz rá.
Kata!
Örülök, hogy a katáidat vissza kaptad.Vigyázz magatokra! Hogy vagy?
Boris!
Jó esik, hogy hiányoltál. Ahogyan már írtam azt várom, hogy megjöjjön, és mehessek vérvételre. Nagy váltás lesz Ágota életében, hogy oviba kerül, így erre készülünk.
Hogy vagy? Jól emlékszem ugye, hogy pocis képet te tettél fel? Aranyosan fejlődik, csak így tovább!
Ilona!
És láttam, te is hiányoltál, ám! Jól esik, köszi!
Nálatok valami új fejlemény van?
Reni!
Csak kitartás!12.hét után megszünnek ezek a tünetek! De ezt leszámítva, jól vagy? Jársz még a Kaáliba?