Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Sejtésem a következõ:
Picurt egy kis babuci ringatja álomba!!!!Kép

Üzenem neki, hogy szorítok a második csíkért!!

Jázmin!
Épp ezért kérdeztem, mert nekem is mondta anno
a dokim, hogy nem ajánlja, mert sebet okozhat, stb.
Ráadásul az extrát használom...

oké,oké: elfelejtve!! Kép

Ancsi
Ancsi

Orsi,bocsi,de csak most jöttem meg az uszodából.
A válasz:a próbaszám után már megjelent a következo Fitt mama is,tehát már ketto van összesen.Elofizetni csak a 3.számtól lehet.

Puszi,Mariann
Mariann

Picur HAJRÁ!! Mutasd az utat, és mi követünk! Indítsd el az aktuális havi sikerszériát!
Kép
Kép
Kép
Mamacica
Mamacica

Mariann!
Köszi, akkor én a próba számról maradtam leKép.

Ancsi!
Ez a hozzáállás már jobban tetszikKép. A tamponról annyit, hogy én kombináltam a betéttel. Napközben tampont, estefelé illetve ha nem volt semmi programom akkor betétet használtam. Én annyiból szerencsés voltam, hogy nem volt túl erös a mensim. A második éjszaka már a tisztasági betét is elég volt, csak napközben kellett komolyabban "felszerelkeznem".

Picurnak én is szorítok ezerrelKépKépKép!

Orsi
Orsi

Rendesek vagytok, hogy így szorítotok, biztos örülni fog neki.Kép

Ancsi,
nekem is az a sejtésem, ezért kell szorítani neki.Kép
Ja, és felejtsd el a tampont vásárlást egy életre, a betét vásárlást pedig 9 hónapra, oksi?KépKép

Szonja,
oksi, majd várom.Kép

Éva,
mi volt az UH-on? Ma voltál, ugye?

Én holnap megyek UH-ra, remélem már csak a sárgatest fog látszódni.KépKép

Puszi
Jázmin

Sziasztok!

Voltam a dokinál uh.-n. De nem hüvelyi volt
csak sima.
Eredmény: 12 mm-es méh nyálkahártya,
19x25 mm-es domináns tüszõ.
Az orvos szerint minden rendben van, nincs
mit tenni, várni kell még legalább fél
évig, utána kezdünk majd valamit.
Szerinte csak türelem kérdése és jönnie kell
a babának. Csak az a baj, hogy nekem már
nincs türelmem.
Úgy hogy ott vagyok ahol voltam.
Várni kell. Nincs mese.

Éva
Éva

Jázmin!
Így lesz, megígérem!Kép
(remélem a betéttel kapcsolatosan is!)

Most viszont elköszönök mindenkitõl,
jó pihenést,
holnap ugyanitt!Kép)

Cuppantós pusszancs,
Ancsi
Ancsi

Lányok!

Én úgy éreztem, mint ahogy már írtam, hogy
már megtörtént a peteérésem.
De a doki látta a tüszõt az uh-n.
Akkor eszerint még nem repedt meg?

Kérlek írjatok!
Olyan reményvesztett vagyok.

Éva
Éva

Eva!

Miben maradtal az orvosoddal,mikor nez meg ujra uh-n?Talan nem artana akcioznotok a kovetkezo par napban is.

Pussszz Kriszti
kriszti

Éva!
Ne haragudj, de nem igazán értem, hogy miért vagy reményvesztett?! Van egy szép tüsződ! Sok ember örülne ha magától (gyógyszeres segitség nélkül) tudna ilyet produkálni! Tessék akciózni!!! Kép
Szonja
Szonja

Kriszti!

Abban maradtam az orvossal, hogy várunk
fél évet, és utána meglátjuk, hogy mit
lehet tenni.
Egyelõre semmi konkrét nincs.
Várni kell.

Kösz az érdeklõdést

Éva
Éva

Szonja!

Neked is köszi az érdeklõdést meg mindenkinek.

Azért vesztettem el a reményt, mert
nem akar semmilyen vizsgálatot végezni
velem az orvos, csak azt mondta, hogy
türelem, szerinte minden rendben van.
De az idõ a legfõbb ellenségem. Nem bírok
már várni arra a BABÁRA! Nagyon kell.
Az életemet is oda adnám ÉRTE!!!!!!!!!!!!

Mennem kell haza. Holnap jövök.
Mindent köszönök.

Sziasztok

Éva
Éva

Sziasztok lányok!
Újra csatlakozom hozzátok ! Nekem idén már sikerült teherbe esni,csak sajnos ápr.7-én
elvetéltem 10 hetesen.
Jó ez a topik,és erõt ad a biztatás! Meg is van az eredménye!Szép számban gyülnek a Friss kismamák !

Üdv.mindenkinek : Szani
Szani

Éva!

Ujjongj, örülj, hiszen minden rendben!!!!!KépKép

Szuper a nyálkahártyád: ebben a hónapban gyönyörűen beágyazódik majd a kis Döncikéd. A tüsződ is a legjobb. Nem értelek, mi a problémád?

Az eddigi "táncok" sem mentek hiába-ha ez a gondod-, hiszen ha nem babuci lett belőle, akkor az öröm, a vágy a lényeg benne.

Gondolj arra, hogy a napokban milyen csodálatos "elfoglaltságaitok" lesznek otthonKépKép

Nemsokára itt biztatunk majd a tesztvásárlásra, te meg kezdhetsz járni a terhesgondozóbaKép

Olyan jó, hogy mostanában mindenki ilyen optimista és boldog! Szerintem csak így lehet élni, és csak igy lehet gyereket vállalniKép Hiszem, hogy nyár végére itt mindannyiunknak pocilakója leszKép

Picur, Ancsi, MamacicaKép
Nagyon izgulok értetekKép Érzem, hogy csak jó dolgok történhetnekKép

Pussz Zsó-fi
Zsó-fi

szani!

Nagyon-nagyonKépKépKép DE ne csuggedj ha eccer sikerult,ujra fog csak bizzal benne.Udv ujra a fedelzeten.
KépKépKépKépKépKépKépennyi sok happyt kuldok neked.

pusssszzz Kriszti
kriszti

Szia Szani!
Sajnos már ismertem a történetedet az "ami a szülés előtt van" topicból, és őszintén sajnálom, ami veled történtKép
Én is hasonlókon mentem keresztül tavaly szept.-ben szintén 10-11 hetesen.

Na de sebaj, élünk virulunk és babát akarunkKép

Ja de nem akarunk terhesek lenni!!! (már csak babonábólKép)

Mikor próbálkozhattok újra a babucival? Ez volt az első terhességed?

Add meg az adataidat, és te is bekerülsz a táblázatba (lásd mindig a nap elején)

xc= ennyi ciklus óta próbálkoztok
xcn= a jelenlegi ciklus hányadik napján tartasz
életkor és honnan írsz

Valószínűleg az első 2 szám nálad még nem létezik, de azért iratkozz felKép

Mégegyszer sok puszi, üdv és kitartásKépZsófi
Zsó-fi

Szia Erika!
Nekem is inszeminációval sikerült két terhesség.Sajnos most a második sikertelenül végzödött.

Az inszemi nem fájdalmas,egy rákszüréshez hasonló.
miután felhelyezik a spermát,félóra múlva lehet távozni.
Elötte biztos írnak föl stimuláló injekciot én 10 db Metrodint kaptam ,és a megfelelõ napon végzik az inszemit.Megkérdezhetem melyik megyébe laksz?
Ha van kérdésed szivesen segítek amiben tudok!
Üdv.Szani
Szani

Sziasztok!
Koszonom lanyok a drukkolast, tunderiek vagytok!
Valo igaz, amit Jazmin irt - mar lassan 2 hete kesik es mostanaban nagyon almos vagyok es ehes. Eddig feltem a teszttol, jo volt abrandozni is, de igerem csinalok es tajekoztatlak Titeket!
Mindenkinek nagyon, nagyon szoritok!
Puszi: Picur
Picur

Zsófi kedves!

Az a problémám, hogy egy helyben állunk és
nem történik semmi. Az idõ múlása nem old
meg semmit. Nagyon nehéz karba tett kézzel
tehetetlenül várni, hogy "talán majd a
következõ hónapban sikerül".
Csak már olyan sok TALÁN MAJD MOST SIKERÜL volt.
És mindig csak az újabb kudarc.
Most meg az orvos is azt mondja, hogy várni
kell.
Én meg nem bírok, beleõrülök a tehetetlenségbe.

Bocs, hogy így kiöntöttem a szívem.
Nem akarok senkit lefárasztani a gondjaimmal.

Ezer bocs

Puszi

Éva
Éva

Éva,

Ha ilyen feszült vagy és ideges nem is fog sikerülni. Tudom, hogy borzasztóan nehéz, muszáj felengedned egy kicsit ha babát akarsz.
Olvass könyveket, ücsörögj a napon és szeresd a párod!

Bocs, hogy ilyen nyers vagyok, nem kenyerem a forró kása kerülgetése. Tény, hogy stresszesen még senki nem lett terhes.

Nyugi, lazíts.

Puszi,
Mamacica
Mamacica

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Éva, szija! Tudom, hogy azt érzed, hogy reményvesztett vagy, még akkor is, ha a doki azt mondta, semmi baj veled. Mert joggal azt kérdezed, hogy "de akkor miért nem sikerül, ha minden rendben van?" Szerintem abban, hogy az ember görcsösen akarja, és ezért juszt sem jön össze, van valami, hiszen én is így voltam. Én fél évig görcsöltem, hogy mi az, hogy nem jön össze, mikor minden adott hozzá. Aztán február végén legyintettem egyet, azt mondtam magamnak, hogy adok most magunknak idõt június végéig (akkor megyünk ugyanis nyaralni), addig biztos összejön, ha nem, akkor megyek a Kaáli Intézetbe, hogy találjanak ki vmi okosat. Ezt elhatároztam, be is tartottam, nem érdekelt az egész, annyira figyeltem mindössze, hogy ov. körül 2 naponta akciózzunk, semmi másra. Erre tessék: decemberben anya leszek. Éva, szerintem tuti, hogy a görcsösség egy nagy hátramozdító!!!
Lenne egy kérdésem, ha túl indiszkrét, akkor ne haragudj: A párodat már kivizsgálták? Ez most nem feltétlenül azt jelenti, hogy tuti nála van hiba, de ez is egy eshetõség a sikertelenségre.

cupp, Beja
Beja

Sziasztok. Tegnap este voltam UH-on, az orvos szerint most minden rendben van, sok tüszö volt, egy már kipattant, és a nyálkahártya is 1 cm, emlékeztek, a multkor csak 7 mm volt hó végére.

Ennyi a hír.

Mindannyiótokért izgulok ám. Kép
lotti

Éva!
100%-ban osztom Mamacica véleményét, persze nehéz nem arra gondolni, hogy milyen jó lenne már egy pici dönci a pociban.
De tény, hogy a stressz meggátolja a babuci fogantatását.

Erről az a film jut eszembe, amit még általános iskolás koromban végigbőgtem, Talán ti is láttátok. Egy amerikai fiatal pár mindent elkövetett a baba érdekében, hónapokon talán éveken át hőmérőzött a csaj, végigjárták az összes vizsgálatot, a végén csak akkor szeretkeztek, amikor termékeny napok voltak.
Persze eredmény nélkül.

A végén úgy lett meg a baba, hogy csak úgy spontán megkívánták egymást a liftben. Nem volt gyertyaállás utána, hogy ne follyon ki, nem tudták, éppen akkor van-e ovul.

Tény, hogy ez csak egy film, ráadásul amerikai, de valóságalapja az van.

Én tavaly úgy lettem terhes, hogy tuti a középidőben ezerrel védekeztünk, mert nem akartam a külföldre költözés előtt teherbe esni. Richtig összejöttKép

Éva! Tényleg próbáld magad elfoglalni. Mondd magadban, hogy nyaralni szeretnétek, tűzél ki célokat a babán kívül is. És ne tervszerűen legyetek együttKép

Osztom azok véleményét, akik már rég nem mérik a hőt, hanem esküsznek a 2-3 naponta lévő együttlétekreKép

Éva!
Kívánom, hogy találd meg így a lelki békédet és hiszem, így egy baba is rád talál majd előbb-utóbb.

Szép jó napot mindenkinekKép Zsó-fi
Zsó-fi

Kedves Beja!

Igen, a páromat is kivizsgálták már.
Nála minden nagyon jó eredményt mutat.
A spermaszám nagyon jó és 80%-uk aktívan,
gyorsan mozog, úgy ahogy kell.

Látszólag velem is minden rendben, már csak
attól félek, hogy lehet, hogy a petevezetékek
vannak elzáródva. Ezt a vizsgálatot viszont
a doki még nem akarja, csak 2 év után.

Hát ennyi.

Remélem ti jól vagytok. Úgy irigyellekKépKép

Puszi a pocaklakónak és Neked is.

Éva
Éva

Eva!

2 ev mulva?az nagyon sok!Nem ertem en ezt ami korulotted folyik!Talan ha megis megprobalnatok Pesten?!

Nagy lelkierot es kitartast kivanok neked!KépKépKép

Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Éva!
Én is csak azt tudom ajánlani, mint a többiek: lazítani! Én is 8 hónapon át görcsöltem, hogy miért pont nekünk nem sikerül, aztán mikor elkezdték a kivizsgálást, egy kicsit lehiggadtam, gondoltam hamarosan megtudom mi a gond. Nem is igazán foglalkoztunk a dologgal, igazából csak utólag jutott eszembe, hogy pont jókor akcióztunk, és a következö vizsgálatra már el sem kellett mennem! Tudom, hogy én már könnyen beszélek. Ha februárban, amikor megjött a havim, valaki ilyenekkel traktál, én is melegebb éghajlatra küldtem volna, de inkább próbálj mások hibáiból tanulni! Fel a fejjel, itt mindenki teherbe fog esniKép! A nyári babák állítólag hamarabb lesznek szobatisztákKép!

Mindenkinek szép napot!

Orsi
Orsi

Sziasztok!

Kriszti , Zsó-fi !Nagyon aranyosak vagytok !
Beírhattok a táblázatba de még nem probálkozhatunk !
A második terhességem volt,33-éves vagyok,Gödöllõ.
Ha már elkezdtem a kezelést majd jelentkezem,addig is szorítok és drokkolok nektek!

Üdv. Szani
Szani

Sziasztok!

Éva!
Tudom, nagyon nehéz nem akarni, lazán kezelni a dolgokat, de mivel a doki azt mondta, hogy minden OK, már nincs miért aggódnod. Az is kiderült, hogy nincs szükséged gyógyszerre sem, nem kell terhelned ezzel sem a szervezeted. Tehát minden SZUPER! Sajnos én ezt nem mondhatom el magamról. Kép
Ha olyan régóta próbálkoztok, s ennek ellenére nem jött össze, én csak arra tudok gondolni, hogy ennek lelki okai vannak, túlságosan nagyon akarod, szinte sürgeted a szervezeted. Vagy pedig a stresszes környezet, ami akadalya a dolognak. Ezt pedig nem jó így. Most olvasok egy könyvet, ami pont a stresszről szól, ugyanis én is ennek áldozata vagyok a munkahelyen, s most próbálom leküzdeni.
Hallottál már Te is biztos olyan párokról, akik orvostól orvosig mászkáltak, próbáltak rájönni, hogy miért nincs baba, minden beavatkozás sikertelen volt, s mikor lemondtak mindenről, már az örökbefogadás volt terítéken, csodák-csodájára SPONTÁN összejött a baba. Nekem az unokatestvéremék ennek tipikus példái. (13 évi házasság után jött a baba)
Szóval tényleg nagyon sok mindent tudunk akaratlanul is negatív irányba terelni, ha görcsösen akarjuk.

A szervezet csodákra képes, de nagyon makacs is tud lenni....Kép

Tudom, hogy piszok nehéz huszonakárhány hónap után lazán venni, de próbáld meg, légysziiiii!!

Tudod mi a jelszavunk....Kép)

Nagyon drukkolok neked! A höd ma milyen volt??
És ha még a doki még látta a tüsződ, akkor meg tessék otthon csábítani! De csak lazán...pusztán a szerelem miatt, mert ki fene akar itt terhes lenni?? Csúnya nagy hassal, dagadtan mászkálni... Kép

Rita
Krita

Sziasztok Lanyok!

Elöször is mindenkit imadok!
Köszönöm jo kivansagaitokat, hogy tünjön mar el a holyaghurut.

De most jön valami! Az öreglany tesztelt tegnap:+++++++++!!!!!!!!!. Nem halvany, hanem olyan erös!!
Lanyok, en tiszta ideg vagyok. Ugy felek! Holyaghurut, antibiotikum, veteles, minden.
Ugye minden jo fog lenni???
Ma reggel meg egy tesztet csinaltam, a teszt csik hamarabb kijött mint a kontroll csik.
Ma megyek dokihoz.
Sajnos meg mindig van ver a vizeletemben, de ha a lelek most akar jönni, akkor ö mar csak tudja, hogy jo-e az idöpont vagy sem.(Mariann)

A babaval, akit elvesztettem Szeptemberbe, aprilis 30.-ra voltam kiirva. Akkor van a szülinapom is.
Lehet, hogy Isten kegyes??!!

Mindenkit puszil optimista Pista,

Annuska
Anna

Szani!

Mi nagyon kozel lakunk egymashoz,nemreg koltoztunk Galgamacsara.

Eva!

LAZICCS!!!!KépKépMennyetek nyaralni,kirandulni,tablazd be az idodet ugyhogy ne legyen idod gondolkozni.A spontan teherbeesesrol nekem is vannak hireim,az egyik ismerosom 7 ev utan 3 inszeminacioval a hata mogott csak ugy eccer csak terhes lett.Komolyan!KépKépKép

Kriszti
kriszti

Lanyok!

Elfelejtettem a legfontosabbat.
Ezt a honapot ki akartam hagyni, igy a peteeres környeken nem volt akcio. Legfljebb 3 nappal elötte. Mi ebböl a tanusag?

Anna
Anna

Anna!!

Drága Anna!!! GRATULAAAAA!!! Kép Kép Kép

Követni akarlak! Kép

A gyógyszerek miatt kérdezd meg kezelőorvosodat, gyógyszerészedet Kép a legfontosab, hogy nyugodj meg!

Sokszor puszillak,

Mamacica
Mamacica

Szija Éva! Köszi, jól vagyunkKép
cupppantás, Beja
Beja

AnnaKépKépKépKépKépKép

Úúúúúúúúúúúú, ez tökjóKépKépKépKépKép

Nagyonnagyon gratulálok, azt sem tudom, hirtelen mit mondjak, annyira örülök ennek a jó hírnek! KépKép Itt vigyorgok mint a sülttökKépKépKép

Pityukám, nagyonnagyonnagyon vigyázz magatokra!!!!

Mikor mész dokihoz? Délután? Utána tudsz írni, hogy mi volt? Tûkön ülök!!!!!!!!!!!!!!!

Várunk a "friss kismamás" topicban IS!!!!!!

egy nagy cupppppppppantás Neked
Beja
Beja

Anna!

Ezer gratulaaaaa!KépKépKép
Nagyon ügyesek vagytok. Sok boldogságot és
nagyon vigyázz magatokra. Azért , ha megjöttél
a dokitól írd meg hogy mit mondott!

Orsi, Rita, Kriszti!

A vizsgálatot nem 2 év múlva akarja a doki,
hanem majd amikor már 2 éve hogy próbálkozunk.
Tehát most másfél éve próbálkozunk, így az
átjárhatósági vizsgálatot kb. fél év múlva
javasolja elõször.

Köszönök minden bíztatást.
Írjátok, hogy van olyan ismerõsötök, akinek
7, ill. 13 év után spontán jött a baba.
De hát hol vagyok én még attól?
MÉg csak 1,5 éve szeretnénk babát, én
nem tudok 7 vagy 13 évig várni, sõt ennél
sokkal kevesebb idõt sem.

De azért nagyon jól esett, hogy példával
próbáltok vígasztalni, hogy lám másoknak
is sikerült.

Köszike

Puszi mindenkinek

Éva
Éva

Sziasztok!
Itt Cincerke!
Gratula Annának! Vajon hányan álltok elo áprilisban még ilyen levéllel??? Mindenki húzzon bele!!!!

Szonja! Mi van Veled?

Éva! Budapesten tudok egy olyan orvost, aki tuti nem húzza az idot. Nekünk kiderült a petevezetékelzáródás és jövo hónapban irány a lombik!!! Kicsit izgi a dolog!
Olvasom a med-lomb topikot is. Ott annyi, de annyi infó van, hogy már alig kell kérdeznem a dokitól. persze megmondtam neki, hogy internetesen vagyok, úgyhogy egy cseppet sem csodálkozik...

MINDENT BELE!!! (üvöltötték tegnap este a fiúk a magyar-finn meccsen) Hát én is ezt ÜVÖLTÖM NEKTEK (és persze magamnak is)

Csákó:
Cincerke
cincerke

Anna!
Ez nagyon szuper, GRATULÁLOK KépKépKép! Csak nyugalom, minden rendben lesz!

Orsi
Orsi

Cincerke!

Kérlek írj errõl a pesti dokiról.
Hogy lehet megkeresni, mi a neve és
mennyibe kerül? Mert ez sem elhanyagolandó?
Nem ígérem, hogy biztosan elmegyek oda,
de nincs kizárva.

Elõre is köszi

Éva
Éva

Éva!

Az első baba előtt jóval elmentünk Pécsre családtervezésre, mert sajnos az egyik testvérem nyitott hátgerinccel született. Én meg akartam magam kímélni a csalódástól, amit sajnos a szüleim nem tudtak elkerülni.
Tehát 1998 januárjában mentünk le Pécsre, 2-3 hónapig kellett szednem az Elevitet, közben a férjemnek mellékheregyulladása volt, úgyhogy nem volt egy fáklyás menet. Aztán nekiláthattunk az akciózásnak kb. áprilistól. Sok-sok áthőmérőzött hónap után júliusban úgy látszott, hogy sikerült, a hőn áhított apróság fejlődik. De a rákövetkező hónapban elvetéltem. Kaparás, gyógyszerek, vitaminszedés következett. Egy pillanat alatt elment az életkedvem.
Aztán a rákövetkező hónapban nem is gondoltunk rá. Hát nem összejött a kis hamis?! Hál' Istennek!
A felhők között jártam.
Nem igaz, hogy az első időszakban hány az ember. A 10. héttől addig, amíg meg nem mozdult minden kijött belőlem. Aztán a terhesség maga a mennyország volt.

Lányok ne izguljatok! Semmi stressz, és egy-kettőre összejön a baba! Mindenkinek szorítok!

U.i.: 23 éves vagyok, Kaposvár mellett lakom egy kis faluban. Ideális környezet egy kisgyerekes családnak.

Még valami: nálatok az apukák hogy viszonyulnak ehhez a "kisbabát szeretnék" témához?

Bocs, hogy ilyen hosszan írtam.

Puszi, Lia!!!
Lia

Jó reggelt!
Csak gyorsan átfutottam a nem olvasottakat, és inkább beköszönök hozzátok, aztán megyek és végigolvasom az írásokat.

Láttam Anna, hogy sikerült!!!Kép Kép
Nagyon-nagyon-nagyon sok GRATULA!!!!Kép
Hányadik áprilisi kismama is vagy??

Elolvaslak benneteket, és késõbb leszek.

sziasztok,
Ancsi
Ancsi

Éva!
megírnád az e-mail címedet?!
Itt ne terheljük a többieket!
Várom a címedet!
Üdv:
Cincerke
Cincerke

Rita!

A hõm tegnapelõtt 36,5, tegnap: 37, és ma is
37.

Cincerke!

Nagyon szorítok, hogy sikerüljön a lombikbébi
és ne legyen semmi baj. Pontosan mikor
csinálják?

Lia!

Köszi a biztató szavakat.
Az én párom teljesen együttmûködik a baba
érdekében is meg a szerelem miatt is.
Spontán is szoktunk akciózni, csak úgy a vágy
miatt, de amikor szólok, hogy most van
peteérés és muszály lenne, akkor is
készségesen áll a dolgok elébe.

Anna! Még egyszer gratulálok Nektek.KépKépKép
Úgy szeretnék én is beírni a nevem a kétcsíkosok
könyvébe.

Puszi mindenkinek

Éva
Éva

ANNA!

JUJJJJJJJJJ de jo!KépKépKépKépGratulalok!Ugye,hogy nem kell a napokra koncentralni,szerelmeskedni kell es kesz!

Lia!

Te vagy az egyik el pelda arra,hogy: SOSE add fel!

En ma 4-re megyek dokihoz!!!!!!

Kriszti
kriszti

Zsófi!
Az a film nem valami Forró szívek, hideg lábak címû volt?
Az nagyon édes, kedves film volt!

Éva!
Én is osztom a többiek véleményét, csak lazán fogd fel a dolgokat, pihenj, fogj bele valami extrába, amihez nem lenne jó, ha egy kisbaba betoppanna.
Tuti siker!
Pl kezdj el egy nyelvtanfolyamot, vagy valami
hosszabb távra szóló dolgot, hogy ne legyen idõd
gyereknevelésre.
Ilyenkor szoktak jönni a picikék..Kép)))

Szani!
Tudom, hogy mit érzel, és nem is tudlak vigasztalni semmivel. Engem sem lehetett.Kép
De azért fel a fejjel.
Olvasd el fentebb a versem. Neked is szól.

Pusz,
Ancsi
Ancsi

Lányok!
A tüneteimet elfelejtettem leírni...
tegnap du. eléggé kezdtek duzzadni a cicijeim,
most úgy érzem, mintha két kõ lenne benne.
A hõm du. 37,4 volt, ma reggel 36,9, tegnap
36,7 volt.
Ez emelkedésnek számít????

Ma még nem jött meg. Ha holnap sem, kezdek reménykedniKép

Ancsi
Ancsi

Anna,nagyon-nagy GRATULA!Nagyon szorítok nektek,hogy minden jól alakuljon.Ez a kis lélek a TIÉD lesz.

Mariann
Mariann

Cincerke!

e-mail cím: kpm@josa.szabinet.hu

Cincerke és Lányok!

Azt tudnotok kell, hogy Éva a második nevem,
amit csak itt használok.

Tudjátok, itt a munkahelyen mindenki kémked,
hogy ki netezik munkaidõben, úgy hogy az
elsõ nevemet itt nem mertem beírni, nehogy
ezek a fenevadak rámismerjenek.
Ugye nincs harag?

Puszi

Éva
Éva

Sziasztok!
Anna! Annyira örülök! Hatalmas nagy gratula neked! Kép Kép Kép Ugy megirod, hogy mi volt a dokinál? Szerintem az antibiotikum nem jelent problémát, ha nem kezelnék a gyulladást az károsabb lenne! Szóval ne izgulj! Kép
Cincerke!
Nagyon drukkolok neked, hogy sikeresen végzodjön a lombik program! Kép
Köszönöm kérdésed! Hogy mi van velem? Hát, nem is tudom...Tegnap nagyon húzódott a hasam és a derekam is fájt, mondtam a férjemnek, hogy most biztos megjön. Reggelre csökkent a fájdalom a hom 37,15 volt. Nem tudom miért fájt a pocakom, még egy hét múlva várom csak a mensit...Ha valaki tapasztalt hasonlót, kérem ossza meg velem!
Pusz, Szonja
Szonja

Kriszti!

Tényleg közel vagy !Szoktál járni Gödöllõre?

Anna!
Nagy-nagy GRATULA!Jó egészséget kivánok!Kép Kép

Éva!
Nem tesz jót a( görcsös akarás)Lazíts!
Neked is össze jön! Én az elsõre 4 évet vártam.

Szani
Szani

Éva!
Tuti tipp: vegyél magadnak egy farmert. Jó passzosat. Azonnal elkedesz majd gömbölyödni Kép

Lányok!
A listát megcsinálja valaki ma? Én nem akarok belenyúlni, mert félek, elrontom.

Puszkó,

Mamacica
Mamacica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?