Sziasztok!
Éva!
Tudom, nagyon nehéz nem akarni, lazán kezelni a dolgokat, de mivel a doki azt mondta, hogy minden OK, már nincs miért aggódnod. Az is kiderült, hogy nincs szükséged gyógyszerre sem, nem kell terhelned ezzel sem a szervezeted. Tehát minden SZUPER! Sajnos én ezt nem mondhatom el magamról.
Ha olyan régóta próbálkoztok, s ennek ellenére nem jött össze, én csak arra tudok gondolni, hogy ennek lelki okai vannak, túlságosan nagyon akarod, szinte sürgeted a szervezeted. Vagy pedig a stresszes környezet, ami akadalya a dolognak. Ezt pedig nem jó így. Most olvasok egy könyvet, ami pont a stresszről szól, ugyanis én is ennek áldozata vagyok a munkahelyen, s most próbálom leküzdeni.
Hallottál már Te is biztos olyan párokról, akik orvostól orvosig mászkáltak, próbáltak rájönni, hogy miért nincs baba, minden beavatkozás sikertelen volt, s mikor lemondtak mindenről, már az örökbefogadás volt terítéken, csodák-csodájára SPONTÁN összejött a baba. Nekem az unokatestvéremék ennek tipikus példái. (13 évi házasság után jött a baba)
Szóval tényleg nagyon sok mindent tudunk akaratlanul is negatív irányba terelni, ha görcsösen akarjuk.
A szervezet csodákra képes, de nagyon makacs is tud lenni....
Tudom, hogy piszok nehéz huszonakárhány hónap után lazán venni, de próbáld meg, légysziiiii!!
Tudod mi a jelszavunk....
)
Nagyon drukkolok neked! A höd ma milyen volt??
És ha még a doki még látta a tüsződ, akkor meg tessék otthon csábítani! De csak lazán...pusztán a szerelem miatt, mert ki fene akar itt terhes lenni?? Csúnya nagy hassal, dagadtan mászkálni...
Rita