Szia Henus!
Köszönöm, hogy válaszoltál, már privátban szerettem volna írni Neked. Közben Betty megnézte mindkettő naptárt és kiderült, hogy mivel 0 óra 5 perckor születtem, eltévesztettem és egyik helyen am helyett pm-et adtam meg. Szóval ebből fakadt az eltérés.
Az én fiaim 5 és 2,5 évesek, én is imádom őket, de nagyon vágyom egy kislányra. Már kb. fél éve letöltöttem a naptárt magamnak (akkor még csak az egyiket ismertem), fél évig nem mutatott nemet, aztán augusztus eleje az első időpont, amikor lányt jelzett. Ennek nagyon megörültünk, gondoltuk, hogy akkor itt az idő. De közben elolvastam ezt a topic-ot és a menstruációs egybeesés miatt sajnos csak december 2-án lesz megfelelő időpont. Ettől egy kicsit elkedvtelenedtem. Megint várni kell.
Meg nem egészen értem azt, amiről írtatok, hogy ha az utolsó baba neme determinálja a következő nemét? Az enyéim valószínűleg nem Jónás napon fogantak (bár fogalmam sincs), akkor is igaz ez? Ha pontosan tudom a születését, akkor ki lehet számolni a következő nemét?
A férjem azt mondja, menjünk ki a Jónáshoz, ennyit megér. De fogalmam sincs, hogy lehet-e menni hozzá vagy csak Nektek, mint rokonnak, ismerősnek segít.
Nem is amiatt van rossz érzésem, hogy kislányra vágyom, ha inkább attól tartok, hogy ha kisfiú lesz mégis, akkor azt a helyzetet el tudom-e majd fogadni teljes szívemből.
Szülés előtt voltam egy szülésfelkészítő tanfolyamon, ahol sokan beszámoltak róla, hogy őket más neműnek várták és emiatt egy csomó lelki problémájuk adódott a családban. Nagyon megrázó volt.
De az érzést akkor sem tudom elnyomni magamban, hogy vágyom egy kislányra.
Barbi