Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm szépen aranyosak vagytok!
Buli az nem volt/lesz. CSak egy csendes Isten éltessen.
A torta kész lett majd este teszek képet.
A legtutibb ajándékot Timitől kaptam! Nem ébredt fel az éjszaka! Este fél 10-től reggel fél 8-ig aludt :D Csak tartaná meg e szokását.

Szilbee
Mit csinálsz Te hajnali vagy inkább éjjel 2 óta? :shock:

Jaimee
Jobb lenne táppénzre menned, otthon pihenhetsz eleget. A folytonos hányinger + a keményedés pont indokolná.
Én már a 12. héten kiírattam magam igaz semmi bajom nem volt. :oops: Csak álmos voltam és lusta dolgozni. :oops: Amúgy meg veszélyeztetettnek számítottam az inszem miatt.

BBJ
Helló :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Még csak most tudtam géphez jutni és irni.

Petri nagyon nagyon sok boldog SZÜLETÉSNAPOT
kívánunk neked :)

Más: nekem is szokott keményedni a hasam,főleg hogy ababhagytam a magneB6-ot,de most újre elkezdtem mert állanódan egy követ éreztem/érzek a hasamban. 2 napja meg különösen kemény,és elég nehezen mozgok.A derekam is le akar szakadni.

Hogyan rakjátok be azokat a szép üdvözleteket?

Még jelentkezem ma.

Jaimee, maradj is otthon szabin jövő héten,majd meg tudják ha nem mész :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Petri! Boldog szülinapot kivánok!

Látom, hogy Timi milyen ügyesen segit neked a konyhában.
A torta sütés, hogy ment neki?

A hajkérdés az nálunk is elég nyügös, nem nagyon engedi, hogy összekössem a haját. A halántékánál meg szinte csak pelyhek vannak.

Voltunk ma kardiológusnál, minden rendben van.
Csináltak EKG-ét, sziv uh-t és megmérték a vérnyomását. Nagyon ügyesen türt mindent Antónia.

Tündi, Judit! Üdvözöllek benneteket én is. Örülök, hogy bővül a csapat.

Most röviden ennyit, Antónia most ébredt fel, megyek hozzá.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok Lányok!

Antóniának nagy hurrá! :D (Ugye megmondtuk, hogy rendben lesz minden.)

Jaimee!
Én a 18. héttől éreztem a keményedéseket, és hetekig eltartott, mire rájöttem , hogy mi ez. Megmutattam dr bácsinak a méhszájamat, de akkor még szerencsére rendben volt.(20. hét) De nekem extrém sok volt. Már a 20. hétben néha előfordult, hogy szabályosan 5 percenként jöttek, vagy fél órán át. A terhesgondozóban is szóltam, hogy keményedek, de ott megnyugtattak, hogy egy nap 8-10 természetes.( nekem óránként több volt :twisted: ). DE azért volt hatása. 30. héten megrövidült a méhszáj, onnantól nem dolgozhattam, Nándi 37 hétre született. Szerintem is pihenj sokat fekvő helyzetben.

Petri!
Sok boldogságot. Kép ügyes kis kuktád van. Ennél már csak az lesz rosszabb, mikor mindkét kezével belemászik a nyúlós ragacsos tésztába is. Én szoktam engedni :oops: , aztán kap egy lavór vizet, és élvezettel leáztatja.

További szép napot
Kati
ducimami

Köszönöm az üdvözlést mongi :) Örülök,hogy Antóniánál minden rendben van,igaz az előmenetelét nem tudom,de azért örülök,hogy minden ok :)

Leirja nekem majd vki,hogy hogyan lehet ezeket aszép animációkat berakni?

Voltunk ma megrendelni a kiságyat+pelenkázót.Olyan jó érzés :)
Csak nehezen vonszolom magam.És ez annyira nem kellemes.

Kép
Kép
tundi24

Én is itt vagyok!

PETRI!
Kép
Sok boldog szülinapot kívánunk neked!

Tündi: először keresned kell a neten olyan oldalt, ahol képeslapokat lehet küldeni, ha megtalálod, akkor kattincs a kiválasztott képre az egér jobb gombjával. Akkor felkínál sok mindent, válaszd ki a mentés a képek mappában, vagy ugrás a képek mappára 8) :? és kész is. Aztán amikor már ide szeretnéd beszúrni, a melléklet feltöltésére kattintassz és kész.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Tündi: kép mentése más néven. :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Petri, Isten éltessen sokáig!

Bocs lányok, egész nap készülődtem, most is csak elköszönni jöttem. Hajnalban indulunk, legyetek jók, mindenkinek minden szépet, jövő hét szombaton jövünk!

Évi és
Kép
csongianya

Nyaralóknak jó pihizést és kellemes időt kívánunk! :D 8)
Kép Kép Kép
szilbee

Letti!
Nagyon örülök, hogy minden rendben! :D
szilbee

Letti.

Hurrá,ez nagyon jó hír!!!.

Évi érezzétek szuperül magatokat!!!jó pihenést!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkolást, aranyosak vagytok.

Évi! Nektek nagyon jó pihenést kivánok.
Csongi allergiájával mi újság?
Anyukám most újra megy majd vizsgálatra. Most Dr. Baranya Erzsébethez jár, szimpi volt neki és jó gyógyszereket kapott.

Jó éjt

Kép
Kép
mongi

Cleo! most megvagy.

Kép
Kép
mongi

Még egyszer köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat!

Íme a tortám a tálcát ne nézzétek, elfelejtettem hogy szögleteshez csak ilyen "szép" múanyag van
Kép

ez pedig az apáé, neki kb 3 hete volt
Kép

most csak ennyire futotta, menek alukálni..

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
Hát te nagyon ügyes vagy!!! :D Nagyon király lett! 8)
szilbee

Petri nagyon jó lett a tortád :) és bizti finom is..hmm de ennék én is :) De majd 11 nap múlva :)

Amugy is most koplalás lesz holnap,mert hétfőn újra cukorterhelés,már 3jára :( Úgy utálom. Remélem ez is jó lesz,mint a 2ik,és megúszom a kórházat ismételten,mert sztem ha ez is magas mehetek befelé,azt meg ugyan nem szeretném.

Évi jó nyaralást nektek,jó időtök lesz :)

Szép napot mindenkinek!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi! miért csinálnalnak nálad ennyi cukorterhelést?
Nem irigyellek, szörnyü ize van.Szoritok, hogy rendben legyen.

Petri! nagyon ügyes vagy, szép nagy tortát sütöttél. Mennyi marcipán kellett hozzá?
Akkor te majdnem együtt ünnepelsz a férjeddel.

Kép
Kép
mongi

Petri.

Tényleg nagyon ügyi vagy :shock: .Nagyon jól néz ki a torta.Milyen ízű
volt amúgy-belülről? :)

Látta már valaki a Tiszaparti játszót??Milyen lett?

Holnaptól 3 gyerekem lesz -jön a "kis" uncsitesójuk nyaralni Gyöngyösről.

Kati,Tündi. iwiw-en rajta vagytok?

Pocakosok,hogy bírjátok a meleget?SZilvi,Jaimee keményedések?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
Akkor holnap nagy lesz nálatok a nyüzsi! :) Mennyi ideig marad nálatok?
Jó lett nagyon Sziszi és Zsolti vonalzós képe. :) 8)
Köszi! Én most bírom a meleget, pedig panelban voltam ma délután. Keményedések már csak ritkán vannak. Most már ésszel csinálom a lakás körüli dolgokat és minden du-án kötelezően alszom egy órát, mikor Levente lefeküdt.
szilbee

Petri utólag is boldog születésnapot!!!!!

Nektek is újságolom hogy akinek akiságyat meg a babakocsit kerestük ma 16:20kor megszült gyönyörű kislánya lett Farkas Vivien Delila 3500 gramm és 54 cenit! 36 hétre születet

sok puszi
majd írok holnap

Kép
kbernadett

Köszi Szilvi!! :)

Örülök,hogy minden oké veletek.
Mit fog kapni Levi a nagy napon?

Jó éjszakát mindenkinek.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Köszönöm a torta dicséreteket. :D :oops:
Túrókrémes volt, marcipánnal bevonva. Mongi a 15 dekásból vettem kettőt de maradt egy kevés még.

Tündi
Rossz ez a cukor mizéria :cry: sajnos nekem is volt benne részem.
Egyszer be is fektettek 2-3 napra, ha jól emlékszem 8x néztek cukorszintet egy nap alatt. brrrrrrrrr

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szép jó reggelt!

Ki hogy aludt?

Én 2- ig nem tudtam aludni valahonnan bömbölt a zene, reggel 5:45- kor már kemény technora sikerült ébredni. A kettö között meg Antónia is felébredt.

Találkozott még valaki ezzel a jelenséggel az éjszaka?

Attila most karikázik körbe, hátha meglenne az epicentrum.

Megyek megkeresem a kávéfőzőt.

Kép
Kép
mongi

Letti!
Az nem semmi ébresztőtök volt akkor! :? :( Az esti ütemes tuc-tuc zenét még mi is hallottuk, de csak halkan. (Elnyomta Ádám horkolását: ;) )
Tufjátok már ki dorbézolt ekkorát??

Betti!
Gratulálunk nekik a "pici" lányhoz. Nem semmi méretekkel született 36 hétre. :shock: :D 8)

Cleo!
Még nem tudjuk mit fog kapni. Annyi ötletem van, de majd Ádámmal a héten nyakunkba kapjuk a várost, ugyanis 2 hétig szabin lesz. 8)
szilbee

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!

Én is hallottam a nagy tuc-tuc zenét,még reggel fél8kor is szólt vhonnan.Elég rémisztő zene volt :) De nem tudom hogy merről jöhetett.A tiszaligeti strandon vmi rendezvény van hétvégén,de nem hinném,hogy az idehalatszana hozzánk a kassaira,igy sztem vhonnan máshonnan jöhetett.

A cukorterhelést azért csinálják ennyiszer,mert az első magas lett 8,1. És azt mondta Jakab,hogy 1 hét múlva vegyenek még1et és ha az is magas,akkor be kell feküdnöm,és majd beállítják a diétát.Szerencsére az 6,9 lett,igy megúsztam a kórházat,de mostmár végig fogják figyelni sztem,csak befeküdni nem akarok.
A lötty amúgy borzalmas,majdnem kihánytam,de nem bírtam volna mégegyszer meginni ott rögtön.

Betti! Gartula az ismerősöd kislányához,tényleg szép méretekkel született :) Bennem is bennem van,hogy előbb fog megszületni Luca baba,de mindig mondom neki,hogy a 36hétig maradjon bent.

Cleo!
Rajta vagyok iwiw-en Kerekesné Borsányi Tünde néven megtalálsz.

Én nem igazán birom ezt a meleget,borzalams itt a 3ikon,pedig még mondj a kánikulát,de átvészeljük :)

Puszi mindenkinek :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Cleo! Nagyon aranyosak a vonalzóid.
Hogy telik a nap a gyerekekkel? Ilyenkor van alvás?

Szilbee! Nem derült ki, hogy ki zajongott. Attila azt mondta, hogy lent kevésbbé lehetett hallani, mint itt a másodikon.

Tündi! Engem anno a rossz cukor eredmény után egyéböl be is rendeltek a kórházba. Nagyon utáltam bent lenni, 1 éjszakát töltöttem bent utána éjszakára haza mentem, de másnap reggel a viziten ott kellett már feküdnöm az ágyamban.
Nem igazából birtam a kiképzést.

Többiek merre vagytok?
És akik nagyon régen irtak, Ti mit csináltok?

Kép
Kép
mongi

sziasztok.

Letti.
Sziszi alszik délutánonként,Zsolti addig elmotyog magában még én altatom a nőcit.Reggelente meg bírják 8-ig :)

Mi most töltjük a medencét had pancsizzanak jövőhéten.De már most rohadt meleg van :P .
Kicsit gondban vagyok,mert Sziszi alig akar enni valamit.Tegnapelőtt ment egy napig a hasa-aznap még evett,de már tegnap is csak csipegetett.Lehet,hogy a meleg,vagy a kis gyomrával van vmi? :roll:
A kakaót azt nyakalja+iszik+chips tiszta jó :wink:

Nemsoká indulunk Jászfényszarura anyósékhoz-onnan hozzuk a kislányt is.én semmit nem adok rájuk a kocsiban,egyszál bugyiban lesznek 8) :lol:

Tündi.Bizti jó lesz az eredményed.Nekem egyszer anno egy öreg dokibácsi azt mondta,hogy vizeletvízsgálat és vérvétel előtt kerülni kell a tejes,zsíros és cukros dolgokat mert bekavarhat.De akkor mit ?! :lol: Minden esetre én sem ettem ittam semmi cukrosat már a vérvétel előtti napon.

Jaimee.Te holnap tudsz AFP eredményt???????????????

Jó pihegést mindenkinek.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
Jók a képek a gyerkőcőkről!!!!

Kép

Kép
katlina

Még jó hogy Miklósig nem jött el a tuc-tuc zene :)
Nappal itt is nyomják a fiatalok. Van egy itt az emeleten, még szerencse hogy nem közvetlen szomszéd és van egy a 3. -on. Na az nagyon lüke kölök :x :evil:

Szilbee
Mentek valahová a szabi alatt?

Andi
Szerintem nincs semmi gond Sziszi pocakjával. A chips finomabb :wink: :lol:
A kocsiban pont elég a bugyi is, sőt a kocsin kívül se kell több. Lagalább nem kell annyit mosni :D
Én ebben a melegben egy szál pelusban etetem Timit. VAgyis ő eszik egyedül. Úgy örülök most nem lesznek foltosak a ruhák :D Elég az étkezőt takarítani.

MAi új szó: pá-- ez a Spár lenne. Reggel elsétáltunk a spárba és végig ezt mondta pá, pá, pá :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Cleo
Tegnap elfelejtettem megdicsérni az új képeket. És majdnem ma is.
Cépek :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tündi!

De nekei sajna meg kellett születnie mert azanyucijának nagyon magas volt a vérnyomása s ez iditott szülés volt , és mákja volt hogy nem császár lett belöle mert általában a magasvérnyomásosok megingadozik a császáros lett nah ő szépen megszült négy óra alatt.

De hogy tegnap milyen orgalom volt a szülőszobán hát szerintem 3/4-ed óra alatt született négy baba.
Amikor a rokonom szült a doki két ágy között "szaladgált" mert szinte mind a ketten hasonló időben szültek s jött a baba!

Szóval még most is olyan hulla vagyok hogy kész

Jah és nekem is be kellett feküdnöm sőt a azt hsizema hatodik hónaptól már diétán is voltam ami nagyon szar volt, alig bírtam betartani. Nekme is magas volt az érték.
Tehát ennyi

szép napot
Puszika

Kép
kbernadett

Üdv mindenkinek!

Kidőlt a bandám, most tudok írni és nem csak egy ujjal, ahogy általában szoktam, de talán megbocsájtjátok a helyesírási hibáimat. :oops:

Mongi: jó, hogy most többször tudsz jönni, volt egy időszak, amikor elvesztél...tudom, egyedül voltál, apa sokat dolgozott. Antát nem viseli meg ez a nagy meleg?

Pocakosok, ti hogy bírjátok?

Petri, a tortád isteni lett, Imikének is nagyon tetszett.

Betti, gratulálok, a babának és az anyukájának is. Jó kezekben volt. Szegény Zoboki dokibának sok lehetett a dolga, ahogy írtad!

Cleo, jók a képek. Mennyi idős a kölcsön gyerkőc? Hú lesz dolgod velük! :wink: :?

Ma délelőtt a CORA-ban voltunk, majdnem beégettem magam. A gyerkőc kocsiknál állt egy anyuka egy kisfiúval narancssárga pólóban, aztán egy másik gyerkőc is előkerült. Már majdnem odarohantam az anyukához, hogy ugye te vagy Szirén, de türtőztettem magam, és milyen jól tettem, mert ahogy fordultunk ketőt, a másik kisfiúról kiderült, hogy nem is hozzájuk tartozik. pedig minden stimmelt, hasonló korú fiúk, egyforma színű pólóban....Csk aztán itthon gondolkodtam, hogy Szirénnek nem is ilyen korúak a fiúk....Na tessék...biztosan ez a nagy meleg.

Jaimee, tessék sokat pihenni, relaxálni, mert ha sokat ficánkolsz, kórház lesz belőle....

Lépek, majd jövök....

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Cleo! Remélem rendben megjártátok az utat ebben a nagy melegben.
Lehet, hogy Sziszi a meleg miatt sem eszik. Antónia nagyon jó evő, de most ő is éppen, hogy csak csipeget.

Petri! nagyon aranyos lehet Timi, hamarosan majd be nem áll a szája.

Ildi! Én is örülök, hogy mostanában többször tudok irni mert hiányoztatok ám.
Anta most még birja a meleget, igaz itthon vagyunk, mikor aludt egy kicsit lehütöttem a lakást.
A jövőhéten ebben a nagy melegben sajnos végig itthon fogunk kuksolni, majd pancsizik.

Hogy álltok a szopival, nem lett több a tejed?

Na megyek, Attilát vissza kell engednem dolgozni.
Mára már túl is teljesitettem.

Kép
Kép
mongi

Képzeld Mongi, már írni akartam, csak mindig elfelejtem, hogy voltunk a tiszaparti játszótéren. Nagyon klassz lett, csak nekem az a sok kavics nem tetszik. Legalább 30 cm, na jó lehet nincsen annyi, de a babkocsit nem tudtam tolni benne. Amúgy a játékok nagyon szépek, de ahogy írtad kár, hogy kevesebb a hinta.

Tejcsi ügyben nagyon aktív vagyok. Állandóan ciciztetem Petikét, de sajna pótolni kell tápival. Az a kár, hogy nem tudom mennyit szopizik.....Na de mindegy, amíg lesz tejem addig hagy szopizzon. Most megint szedem a bogyókat, hátha serkent rajta megint egy kicsit.

Na jó éjszakát mindenkinek!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok Lányok!

Szokás szerint csak az éjszakai műszakra értem ide.

Ildi!
Tegnap mi is voltunk játszótéren. Szerintem meg van az 30 cm. Nándi kedvence a hajó. Csak mindig sokan vannak rajta, ő meg fél eleinte a nagyobbaktól ( meg a kisebbektől :oops: ). De pár perc után azért szocializálódik.

Szilbee! Hiányolnak a hőmérősön.

Mi ma Cibakházán voltunk buliban, Nándit végül a nagy melegre való tekintettel nem vittük el. Anyuék pont itthon voltak, velük volt 10- től 5-ig. Úgy volt, hogy fürdünk a Holt-Tiszában, de furcsa színe és szaga volt, inkább kihagytam. De a grill husik, salik, sütik finomak voltak. Csak tényleg nagyon meleg volt. A házigazdák meg még táncolni is akartak.Mi korán eljöttünk, lehet hogy ők olyan fanatikus táncosok, (mind a hét házaspár tánciskolába jár), hogy a kánikula ellenére később roptak egy kicsit. :roll:

Hétfőre mindenkinek minden jót!
Kati
ducimami

Hát ez hihetetlen!!!
Kirakom a gyereket hogy még nincs meleg had aludjon odakinn,és persze a szomszédnak aki mindenhétenfüvet vág(csak nem tudom hogy mit mert nem is nagy)most kellett elkezdeni füvetvágni,nehogy elaludjon kukacom Kép

Kép

Kép
katlina

Katlina, nálunk még a fű is kiégett a nagy melegtől, persze lehet, hogy locsolni kellett volna.

Kati, ugye, hogy nagyon klassz a játszótér? De az a fránya kavics. Imike nagyon útálja, ha belemegy a szandiába a kavics, így állandóan meg kellett állnunk játék közben, hogy kiszórjuk.
Tegnap este még eltettem a barackot befőttnek, amit anyukámék hoztak. Imike már evett volna belőle, mert nagyon szereti.

Szirén merre vagy? Csak nem nyaralni vagytok?

Kép Ezt csináljuk majd ma.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Kipihented magad betti?
Reggel voltam a terhelésen,még egyzser sem voltam tőle iylen rosszul,mint ma.De remélem jó lesz az eredmény,majd du megyek érte.

Jaimee,meg van már az afp-d eredménye?

Hogy bírjátok ezt a nagy meleget?Borzalmas sztem,annak a jó aki most nyaral,az most nem panaszkodhatnak :)

Petri aranyos lehetett a leányzó ahogy pá-pá-zott :) Sok mindent mond már?

Unokatesóm kislánya nov-ben lesz 2 éves,de már fél éve folyékonyan beszél,nagyon meglepődtem rajta.Unokaöcsém meg 2,5 éves és csak kezdő szótagokat mond. Persze az én nevem az egyedüli akiét kimondja :) meg anya,apa,keke,mama,papa :)

Ildi, pancsizgattok? Jó idő van rátok :)

Katlina azért tudott aludni a bauci?

Kép
Kép
tundi24

Tündi
Timi most kezdi utánozni a szavakat. Eddig csak a hinta, anya, apa volt. Egy pár napja lendült meg. Ez a beszédfejlődés is nagyon eltérő mint a mozgás. De előbb utóbb mindenki megtanul. :D

Délelőtt voltunk lent egy kicsit játszózni. Ott még hűvös volt. Strandulni mi csak 4-5 körül merünk menni. Ma valószínű csak a barátnőmékhez megyünk pancsolni, mert nem tudom eldönteni helyik strandra mennyünk. :? (Túrkeve, Cserke, Tiszaliget?) Meg aztán biztos ezren vannak és akkor már a víz se túl tiszta...
A Tisza meg jól fent van :evil: TEgnap áradt, láttuk mikor ott voltunk. és nagyon hideg is.

BBJ
Ti hol áztattátok magatokat?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ja igen mi is lementünk tegnap a komhoz meg a homokbányához és nagyonfenn van,meg nagyon hideg!Szóval elmondhatom hogy volotam idén a tiszán még ha csak nézni is,habár oda sem jutok el sűrűn hogy a gátra fölmenjünk!

Abbahagyták 10percre a fűnyírózást elaludt a drágám és utána újrakezték de akkor már nem ébredt fel!

Kép

Kép
katlina

Jó lett a terheléses cukrom!! :) :)

a vizeletben viszont sok az amorf és vmi ca-ox kristály.Nem tudjátok ezek mik?

Petri,az biztos,hogy minden egészséges gyerek megtanul beszélni előbb vagy utóbb:) Én hamar beszéltem,és azóta is dumás vok :)

Katlina örülök,hogy azért tudott alduni Robika. Én is lepihizteme ebben a melegben,de nem igen ment az alvás.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok.

Csak címszavakban jövök,mert lenyúlják a gépet egész napra :roll: :)
A "kis" jövevény Vivi 13éves,úgyhogy nincs túl sok gond vele. :lol: -csak a napi net-függésem került így veszélybe :twisted: ,meg minden nap főzni 2félét brr...-mi bevallom elvagyunk bőven így hétköznap egyfélével,ha meg fincsi kajcsi van,akkor van úgy hogy esszük 2napig 8) .

Köszi mindenkinek a képdicsit...arik vagytok. :D

Tündi.gratula a jó eredményhez.

Jaimee.AFP?
Szilvi? Mi újs?

Pusz mindenki.én fűtök....jelenleg 33cső kukorica rotyog+várakozik még 1adag :evil: -mellette megy a klíma-úgyhogy nyugis 30fok így is bizti van.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Strandon voltunk. Ki vagyunk purcanva... Ádám 2 hétig idehaza lesz! 8) Majd holnap talán lesz erőm írni.
Jaimee, ha jól sejtem kivette a szabiját egy hétre és a meló helyén tud csak netezni. Nekem legalábbis az jött le, de ez nem biztos.
Kép
szilbee

Szép estét mindenkinek!

Köszi, aki hiányolt. :D Sajnos nem nyaralni voltunk, egy hétig nem volt internetünk,mert valamit bütykölni kellett rajta vagy vele. :cry: Ezért nem tudtam jelentkezni.
Elnézést kérek tőletek, de idő hiányában nem tudtam visszaolvasni az összes hsz-t :oops: , de majd igyekszem pótolni. Remélem, nem maradtam le semmi fontosról.

Pocakosok!
Hogy bírjátok ezt a meleget? Én alig élek, még szerencse, hogy a házban elég jó idő van. A fiúkat is bent tartom, csak estefelé merészkedünk ki. Gondolom, ezzel mindenki így van!
A keményedéssel kapcsolatban eszembe jutott, hogy a kórházban nekem is számolnom kellett, hogy egy óra alatt hányszor keményedik a pocakom és 10 után szólnom kellett a nővérkének.

Jaimee!
Mikor lesz afp eredmény? Hú, nemsokára uh is lesz, hátha megmutatja magát a kisdrága!

Szilbee! A ligeti strandon voltatok? Biztos sokan voltak?! De jó lesz, hogy apa otthon lesz most két hétig, így biztos te is aktívabban tudsz pihenni. Tényleg, terveztek még nyaralást az idén? Bár az egyre gyorsabban növekvő pocakkal...

Petri!
Utólag, de annál nagyobb szerettel kívánok neked boldog születésnapot. Istenien néztek ki a torták! Nagyon ügyes vagy! Én is szeretek ilyen dolgokkal bíbelődni, de a fiúk mellett most nem merek ilyesmit bevállalni. Tuti, ha nekikezdenék, ott lógna rajtam mindkettő. Igazán szép ajándékot kaptál Timikétől, jól becsüld ám meg!

Tünde!
Üdvözöllek közöttünk! A vércukorvizsgálatok miatt nem irigyellek, én azt egyet is épp, hogy túléltem. :? Gratulálok a jó eredményhez!

Mongi!
Örülök, hogy Antóniával minden rendben volt. Nem emlékszem,merre is laktok? Hiába már néha kihagy...Mi újság anyukáddal?

Andi!
NA, milyen háromgyerekes anyukának lenni? A főzés miatt nem irigyellek, főleg ebben a nagy melegben. Én örülök, ha egyfélét megfőzök és azt is jó gyorsan. Kitartás!

Katlina!
Robika hogy alszik ebben a nagy melegben? Emlékszem, tavaly is ilyen tájban volt egy hétig 37 fokos meleg, a fiúk kb. 7 hetesek lehettek. Majd megbolondultunk velünk, alig bírtak aludni valamit. Épphogy elaludtak, már fent is voltak. Hú, még emlékezni is fáj rá. Remélem,Robika jobban bírja!

Ildi!
Micsoda Cora-s sztori! Még szerencse, hogy nem mentél oda a nőhöz, biztos csodálkozott volna. A fiúkat még nem láthatod szaladgálni, bár Zalán már megy. És egyformába sem öltöztetem őket, esetleg csak itthon nagyon ritkán. Sajnos nem mindig kapok különböző színű, de hasonló fazonú ruhákat, így van hogy egyformát kell venni, Ráadásul a rokonok elég gyakran hoznak egyforma ruhákat, úgy gondolják az ikreknek így kell járni. Szeretettel megköszönjük, de én nem így gondolom. Nem gond ez így sem, nem egyszerre adom rájuk.
Petike gyarapszik szépen?
Gratulálok a kitartásodhoz szopis ügyben. Így is kell! Imike, Ancsika?
Képzeld, még mindig futunk. 2 nap futás 1 nap biciklizés és az utcátokban is biciklizünk. Valóban nincs messze tőlünk! :lol:
Miért is gondoltam?!

Betti!
Irigyellek ám a munkádért. Csodálatos dolog egy gyermek születése! Amikor gyakszin vagy kivel van Bettike? Várja már az ovit?

A nyaralóknak jó pihenést kívánok!( A jó idő úgy gondolom, már nélkülem is meglesz!)

[color=blue]Lányok, ha valakit kihagytam, bocsánatot kérek, majd pótolom!

Kép
KépKép
szirén

Sziasztok Lányok!

Én megint tíz után érek ide. :roll:

Tündi! A férjemnek pont a múlt héten volt pisivizsgálata, és az övében is sok volt az amorf kristály. A dokija azt mondata, hogy kevés folyadékot fogyaszt, így a vizelet bizonyos összetevői kikristályosodnak. Több folyadékot kell inni, amúgy nem jelent semmit.

Cleo! Mit csináltok ennyi főtt kukoricával?

Ma Túrkevén voltam, mivel az iskola, ahol szülés előtt dolgoztam, egyesül a túrkevei református sulival. Új főnökök lesznek (nagytiszteletű úr, és igazgató nő), ők ismerkedtek ma velünk. Egyesével kellett bemennünk hozzájuk.Mikor bementem, bemutatkoztunk, leültettek, majd egyből rátértek arra, hogy tudom-e hogy náluk nagyon sokat kell dolgozni? :roll: Szerintük tíz éven át, amíg dolgoztam mit csináltam?A lábamat lógattam?
No nem panaszkodom, inkább örülök, hogy úgy néz ki lesz munkahelyem, ráadásul, ha más név alatt, de ugyanott, ugyanazokkal a gyerekekkel, és a kollégáim fele is a régi.

Szépséges napot holnapra!
Kati
ducimami

Néhány kép a fiúkról: Otthon egyformában
Kép Uborkát eszünk
Kép Nem látszik, de a nadrág különböző!
Kép Hammm, bekaplak!
Kép Itt ül egy kis kosárban... Kép Hanna Zalánnal
Kép Hanna még karácsonykor

Bocs, ha kicsit sok lettem mára! :oops:

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
KépKép
szirén

Hát Szirén !
Nálunk is ez van leteszem alszik 10percet és már fenn van.éjszaka minden órában fenn volt,úgy várom a vasárnapot és az enyhülést mint más a karácsonyt!!
Gyönyörűek a gyerekek Hanna egy kész kishölgy!

Szilbbee!
Dorkáék hogy bírják Szabolcsal a meleget??

Kép

Kép
katlina

Cső csajok!

Szirén a képek ismételten nagyon aranyosak. Ugye megmondtam, nem is lakunk messze egymástól. Ancsika majd csak holnap jön haza gyöngyösről, de jövőhéten összefuthatnánk, a szó tágabb értelmében. Én holnap megyek a 6 hetes vizsgálatra, igaz már túlszaladtunk rajta, de dokibácsim azt mondta holnap menjek. Szóval én majd csak ennek függvényében kezdem el a testedzést.

Kati, tényleg szerencse, hogy legalább vissza tudsz menni dolgozni. Nem kérdezték meg, hogy szeretnétek-e még babucit? Vagy, hogy mennyire beteges?

Szilbee, de jó nektek, apa otthon, hawaii.Pihenjél sokat.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Szép jó reggelt mindenkinek!

Hogy aludtatok? Mi borzalmasan,olyan meleg volt hogy az elképeztő.vmikor hajnalban tudtam vagy 2órát aludni,és az én kedves pocaklakóm sem hagyott,amerre fordultam,ott rugdosott :)

Szirén, köszönöm az üdvözlést.Nagyon aranyosak az ikreid:) Irigyellek,mi is szerettünk volna,de ehy babóca van bennem.A lényeg hogy lesz és hogy egészséges legyen,ennél nincs is fontosabb!!!

ducimami köszike hogy leirtad mi az amorf.Igyekszem én sokat inni,de nem igazán megy,de akkor majd ezek után jobban odafigyelek rá:) Nem túl jó vezetőséget kaptok akkor a melóhelyeden.

Andi,hát fogd be a nagylányt is egy kis segítségre :) Habár én sem örülnék ha nyaralás alatt csinálnom kellene vmit.Mentek strandolni?

szilbee,milyen volt a strandolás?Meg van már mit vesztek Leventének?Ha otthon van Ádám pihenj is egy kicsit,rád fér,kell a pocaklakónak is.

szép napot mindenkinek!

ui:nálatok nem voltak nagy fekete bogarak?nálunk este berepült egy borzalmas volt,a laktanya is tele van vele :(

Pusz mindenkinek

Kép
Kép
tundi24

Hali!
Igen a Ligetin voltunk. Nem voltak kifejezetten sokan, gondolom mert hétfő volt. A gyerekmedencében is el lehetett férni rendesen, pláne délelőtt.
Levente új szót tanult: PANCSI! :lol: Egész nap a vízben ázott. Nagyon élvezte. Ráadásul melgepően jól mozgott a vízben. Egész délutánig ott rohangáltam a sakrában, aztán rájöttem hogy tök fölösleges, mert egyszer nem esett el. Csak a csúszdánál kellett vigyázni, mert a lépcső nagyon csúszós volt, a a csúszda reész meg nagyonmeredek (Leventének).

Szirén!
Nagyon klasszaka képek a gyerkőcökről. :D 8)
Idén bizti nem megyünk nyaralni, mert szeptembertől kapom a gyes-t. Azt a pár hónapot meg át kell vészelnünk valahogy anyagilak. Szerencsére van tartalékunk, ha gond lenne.

Katlina!
Jól bírják. Egész jó idő van náluk!! 8) Nagyon kis aranyos Szabolcs!! Leventének is nagyon tetszett! Szegényt meg akarta tömni szalonszukorral! :shock: :lol: Viszont megszimizte a homlokát a picinek. Olyan jó volt látni, hogy így reagált. Érdekes, de egyáltalán nem volt féltékeny, hogy Szabolccsal és nem vele foglalkozom. Ő szépen elautózgatott.. oda se bagózott. 8) Bezzeg itthon mikor kiteszem az ajtón a lában. :shock: Olyankor megy az ordítás. :? :cry:
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?