Üdv mindenkinek!
Kidőlt a bandám, most tudok írni és nem csak egy ujjal, ahogy általában szoktam, de talán megbocsájtjátok a helyesírási hibáimat.
Mongi: jó, hogy most többször tudsz jönni, volt egy időszak, amikor elvesztél...tudom, egyedül voltál, apa sokat dolgozott. Antát nem viseli meg ez a nagy meleg?
Pocakosok, ti hogy bírjátok?
Petri, a tortád isteni lett, Imikének is nagyon tetszett.
Betti, gratulálok, a babának és az anyukájának is. Jó kezekben volt. Szegény Zoboki dokibának sok lehetett a dolga, ahogy írtad!
Cleo, jók a képek. Mennyi idős a kölcsön gyerkőc? Hú lesz dolgod velük!
Ma délelőtt a CORA-ban voltunk, majdnem beégettem magam. A gyerkőc kocsiknál állt egy anyuka egy kisfiúval narancssárga pólóban, aztán egy másik gyerkőc is előkerült. Már majdnem odarohantam az anyukához, hogy ugye te vagy Szirén, de türtőztettem magam, és milyen jól tettem, mert ahogy fordultunk ketőt, a másik kisfiúról kiderült, hogy nem is hozzájuk tartozik. pedig minden stimmelt, hasonló korú fiúk, egyforma színű pólóban....Csk aztán itthon gondolkodtam, hogy Szirénnek nem is ilyen korúak a fiúk....Na tessék...biztosan ez a nagy meleg.
Jaimee, tessék sokat pihenni, relaxálni, mert ha sokat ficánkolsz, kórház lesz belőle....
Lépek, majd jövök....