Új privát üzeneted érkezett!

Drága Arwen és Esztora!!! Mindkettőtöknek szívből gratulálok, nagyon sok boldog percet, órát, napot, évet kívánok Nektek a kis családotokkal!!!!!!!!!

Arwen üdv itthon! Atti baba egyszerűen GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!
vickybabe

Esztora!

Gratulálok Zétény babához!!!!!!:lol:
Szép nagy bébi lett ő is.
:)

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok, csak bekukk!:)

Arwen, mégegyszer sok gratula, Esztora, Nektek is sok sok boldogságot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én ma agykontroll tanfolyamon voltam, meg honap is ott leszek, hát kár, hogy eddig nem mentem, de úgy látszik, most volt itt az ideje. Jövő hét végén is ott leszek, remélem eredmény is hamar lesz. :twisted:

Kineziológusnál tegnap voltam, úgyhogy nagyon rajta vagyunk az agyban eldöntendő kérdéseken. :wink:

Most megyek, majd mesélek ha lesz időm, üdv mindenkinek:

Nikó

Kép
nikóska

Kép Kép Kép

Esztora: gratulálok és nagyon sok boldogságot, valamint minden szépet és jót kívánok!

Timi hol lehet? Pedig tutira megszült már. :?:
meriann

Sziasztok!

Esztora: Nagyon-nagyon gratulálok és sok örömet, boldogságot, egészséget kívánok Nektek!!!!

Hatalmas babák születnek itt a topicban, úgy látszik csak mi születtünk kis súllyal... :? na de már mi is 4800 grammok vagyunk, úgyhogy igyekszünk behozni a lemaradást!

Arwen: igazi nagylegénynek néz ki Ati baba, nagyon édipofi. :D ahogy lesz időd jelentkezz és várjuk a beszámolót!!!Hát bizony kemény és fárasztó dolog az anyaság, főleg az első időkben, sok kitartás kell az biztos!!!

Benita is biztosan megszült már, ő is elveszett... de jó lenne tudni a nem jelentkezőkről!
szerika

Kép

Ezt a táblát meg ezer éve nem raktam fel. :oops:
meriann

Szép jó reggelt mindenkinek!

Először is: Esztora:D:D:D:D:D:D:D
Isten hozta Zétényt, nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Hát, Lányok asszem mostmár tényleg visszavonhatatlanul mi jövünk....:D:D A vonlzómat is néztem, határozottan átléptünk a 9. hónapba:D:D:D:D

Orsikám:D
Igen, a férfiak sajnos ezeket a dolgokat egész máshogy látják sokszor, mint mi, nők...nekik elsősorban az anyagi , nekünk az érzemi biztonság jelenti az "igazi" biztonságot. Nehéz dolgok ezek, de biztos vagyok benne, hogy sikerül majd megoldanotok...csak rossz, amikor az ember nagyon egyedül érzi magát, és úgy érzi, a Párja nem érti, hogy mindezek neki mért fontosak....kitartás, biztos hogy meg fog oldódni!
rakok ám majd képeket, de mostmár tényleg megvérom a jövő hétvégét, mert ha minden igaz,addigra átköltözünk...:D:D:D

Tényleg jü lenne valamit tudni a kis "elveszett báránykákról"....

millió puszi mindenkinek

porsika

Jaj, Szeri, még Neked akartam rni, hogy Ákos a 34. héten volt 2 kg, a doki szerint 3 körül lesz, és tekintve, hogy én is meg a férjem is 2900-al születtünk, én is úgy gondolom,hogy ő is ekörül lesz...és Balázs nem született kis súllyal, Neki az teljesen ideális volt, hidd el:D:D:D Én őszintén szólva szeretném is, ha Ákosom tényleg megálllna 3000 gramm körül.... :oops:

pussz

porsika

Sziasztok!

Hat nem kell mondanom,hoyg semmi idom nincs,de beneztem,hoyg mi ujsag Esztoraekkal :lol: :lol: :lol:
Jaj de joooooooooooooooooo!

Isten hozott Zeteny baba a nagyvilagban,szivbol gratulalok Esztora!Legyetek nagyon boldogok!!!!!!!!
Gyors felepulest es sok tejcit kivanok!!!!!!!!!!!Varunk vissza!!!!

Puszi Mindenkinek!

Porsi,Ti jottok :wink: :wink: :wink: :wink:
arwen07

Toti, azt hiszem, ezt a bútort is néztük annak idején, h együtt nő a gyerekkel.

http://www.heniem.hu/index.php?count=true

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Lányok, meg vagyok picit zavarodva, segítsetek! :(

Tegnap este pipilésnél láttam, hogy vérzek, igaz csak rózsaszínesen. Eléggé csodálkodtam, hogy a 24. napon elindul (ráadásul minden fájdalom nélkül) dehát örültem, hogy nyaralás előtt lezajlik.

Igen ám, de ennyi is volt, 2-3 csepp. Mintha elvágták volna. Azóta semmi. Mondjuk a derekam tegnap le akart szakadni, apa kent be a csodakrémmel és masszírozott meg. De most már az sincs.
Úgyhogy most itt állok tök tanácstalanul. Vajon mikor fog elindulni? Ilyet még nem nagyon produlkáltam, úgyhogy nem értem.

Vélemény?

Volt valakinek hasonló élménye.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Esztora, szeretettel üdvözöljük Zétény babát, és kívánunk Nektek sok-sok boldogságot együtt!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen, Atti csodaszép!

Pinkiné, sajnos nincs ötletem. De remélem, jót jelent!

Kép

Kép
nán-dorka

Csajok,lattam kepeket iwiwen Zetenyrol :lol:
Nagyon szepseges!!!!!!!!!!!!!!!Jaj de jo,hoyg megvan!!!

Kép

Kép
arwen07

Mikor lesz idom nekem visszaolvasni.... :roll:

Brutal ez a meleg...mondjuk lenyegesen jobban birom,mint nagy pocival...de akkor is....total be vagyunk zarkozva,mert igy csak 27 fok van,de kesz vagyok ettol is....

HELP:
Hetfon jon a gyerekdoki,ilyenkor kell,szokas neki adni penzt?
En nem adnek,hisz minek...de nem tudom ez hogy megy....???
A vedono hozzatok jar rendszeresen?
Vagy jarni kell hozza?Mert ugye penteken volt,es csutortokon megint jon..hetente fog jonni?
Vagy menni kell hozza ilyen surun?remelem nem....gondolom csak igy az elejen...?

Kép

Kép
arwen07

help megy: :D

doki: én adtam neki, ezret, kétezret. most már kettőt, mert két gyereket mutatok meg neki. de nem muszáj. először megkérdeztükk, mennyivel tartozunk. azt mondta, semmivel, mi adtunk. nekem jobb volt, h mindig kihívhattam, megérte adnom.

vnő: nem jár. eleinte többet beszéltünk, felhívott, h vagyunk. van, aki hetente beviszi tanácsadásra a babát, mi nem vittük, védőnő se jött, megnőtt a fiú anélkül is. :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Hazaértünk. :lol: :lol: :lol:

visszaolvasok és majd jövök. :)

Arwen, Esztora:
gratulálok! ( ezt azért meglestem gyorsan :lol: . )
Vendég

Hajni, üdv itthon :lol: :lol:

Milyen volt a nyaralás?
Élménybeszámoló, képek?????????
vickybabe

Esztora! Gratulálok! Isten hozta Zétényt! Sok tejcsit és boldogságot!

Arwen! Nagyon édi Atti baba! Rakjál majd még képeket! És várjuk ám a szüléstörténetet! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Jó reggelt!

Visszaolvasni nem tudtam, sztem nem is tudok ma. :(

Nyaralásról röviden:
szép volt, jó volt, pont elég volt. :?
Amugy nagyon szép helyen voltunk, az utat is jól viseltem, de nem bánom, h vége lett.
Marci imádnivaló volt, bár a tengertől félt kicsit, így inkább homokozott.
Képeket majd rakok.
1 nap volt hideg, na nekem sikerült megfáznom, így reggelre belázasodtam szerdán, azóta köhögök meg öklendezek meg ilyenek, szval irány a doki. :x
Rólunk ennyit. :)
Vendég

Sziasztok!

Vivi írt SMS-t. Táppénzen van, mert feküdnie kell. Otthon nincs net, de lesz. A baba nem fejlődik rendesen, 2-3 héttel kisebb a koránál, és a doki szerint Vivi használta el az energiát. :shock:
Most eszik, alszik, ha nincs javulás kórház. Nst-re, és flometriára jár.

Zétényt nem tudom megnézni, nem jön be az Iwiw. :(

Viszont gyönyörköm Ati babába! Gyönyörűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Drága Lányok!

Vivi :shock: :shock: :shock:
Jaj, Istenem, gondolom, nagyon megijedtél! De biztos nem lesz semmi baj! Úgy mondanék valami okosat, de ilyenkr nem lehet, csak annyit, hogy nagyon Veletek vagyunk és küldjük a pozitív energiákat ezerrel! A pihi meg biztos meghozza az eredményét, az elején nekem is kisebbnek mérték Ákos majd 2 héttel, most meg már egy héttel idősebb a méretei szerint...úgyhogy evés-alvás-evés-alvás!! Nagyon sok ölelés Nektek!Jaj, és még anyukám most mondta, hogyvelem is ugyanez volt, őt rémisztgették végig, hogy retardált leszek, meg mindenféle fogyatékossággal jöttek...azon kvül, hogy relative kis súllyal (2900 gramm) születtem, semmi nem lett. Úgyhogy sok pihi és nyugi!!!

Hajni:D
Isten hozott Titeket újra itthon.Szegénykém, ez a megfázás nem hangzik túl jól...remélem hamar kilábalsz belőle! képeket meg alig várjuk!!!:D:D:D:D

Arwen:D:D:D
LEhetne még képeket kérni? :oops: :oops: :oops: ésamár itt tartunk, az összes gyönyörűű babánkat megnézegetném....olyan szépek és olyan gyorsan fejlődnek!

millió puszi mindenkinek

porsika

Esztora!
Gratulálok a kis jövevényhez, sok boldogságot Nektek!

Vivikém,
nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj, pihenj sokat!!!
És jelentkezz valamilyen formában, ha tudsz.

Orsikám,
hamarosan Ákost is csodálhatjuk :)
Gondolom, várod már.

Hajni,
üdv itthon, jobbulást!

Orsi,
szegénykém, nem túl empatikus a párod. Sajnos sok pasi ilyen.
Azért én bízom benne, hogy megjön az esze. Mindenesetre nem túl jó, hogy megbeszélni sem tudtad Vele.

Kéépzeljétek, megvan az esküvői ruhám.
Ooolyan szépséges. Múltkori átverés után jobbnak láttam új szalonhoz fordulni, ahol irtó segítőkészek és kedvesek voltak. Úgyhogy megnyugodtam, hogy nem tréningruciban kell kimondanom az igent :)

Kép
bodzi

KépKép
KépKép
fioona

Rméljük, Vivi babácskája úgy lesz kisebb, mint az enyém volt. Születése lőtt szűk egy héttel 37 hetesnek megfelelő méreteket mértek, és 3730-cal született...
Kívánom a legjobbakat - és sok fincsi pihenést!

Bodzi, örülök a ruhának!

Hajni, pihenj ám Te is, és tessék hamar meggyógyulni! Sicc bacik, vírusok, kártevők! ++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
nán-dorka

Bodzi, örülök a rucinak!!!!!!! És kíváncsi vagyok!!!!! Nagyon!!!!!!! :wink: :wink:

Arwen elhiszem, hogy nehezen bírod ezt a meleget. Atti baba annyira édi, és olyan nagy fiú!!!!!! Képeket MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!!!

Hajni, jobbulást!!!

Vivi, pihenj nagyon-nagyon sokat!!! És ne aggódj, tényleg Nándorkáékat is rémísztgették mindenfélével, aztán milyen gyönyörű nagy baba lett Dorka! :)

Egyetértek Porsival, én is szeretnék gyönyörű babucikat nézegetni!!!! Hátha végre a mienk is kedvet kapna arra, hogy megfoganjon...

Pinkiné, ez a tünet jelenthet jót is :wink: :wink:
vickybabe

Rakok be képet, de ezúttal nem édes kis alvósat, meg elkapott mosolygást, hanem bömbiset!
Pályázatot hirdetek bömbölős képek kategóriában. Itt az egyik induló a pályázaton:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Bodzikám:D
Jaj de jó! Bár tudtam, hogy meglesz időben a csodaszép ruhád, de olyan jó mindíg, mikor lehet örülni valaminek:D
Igen, nagyon várom már, bár egy kicsit skizo a helyzet, mert ugyanakkor sajnálom, hogy vége a várandósságnak...bár ez a nagy meleg sokat segít, hogy pozitívabban lássam ezt a részét;) És nagyon várom már, hogy megölelessem, megpuszilgathassam...mostanság az a hobbija,hogy kidugdossa a fenekét a jobb oldalamon, de annyira, hogy a bal oldala a hasamnak teljesen laposnak tűnik mellette...majd megpróbálom lefényképezni...na, és ilyenkor úgy megpuszilgatnám a seggecskéjét....:D:D::D

Dorka:D
Doro még hiszti közben is Tündérlány!! Én nem tudom, hogy csinálja....:D:D:D:D:

Voltam ma házassági anyakönyvi kivonatért, úgyhogy mostmár hivatalosan nem zabigyerek a Gyermekem....meg megvettem az elsőcsomag pelust és popsitörlőt:D:D:D:D:D

millió puszi

porsika

Hmmm, egész Háború és Békét írtam Nektek, mikoris elment az áram....

hát újra:

Esztora! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK! Kíváncsi vagyok, hogy s mint történtek a dolgok!

Arwen, Atti Bébi nagyon ari, szerintem a kis orra nagyon jellegzetes, biztos meg tudjátok mondani, ezt a nózit kitől örökölhette.

Bodzi, örülök a rucinak, bár szívesen elmentem volna a tréning nacis verzióra :twisted:

Hajni, a fenébe is, hogy már megint beteg vagy!

VIVI!!! nem kell megijedni, biztosan minden rendben lesz a Picivel, pihengessetek.

Orsi, jajj úgy sajnálom!!! Kitartás, és hát bölcs tanácsot nem tudok adni (persze nem is kérted :wink: ), dehát csak ki kéne szedni Belőle, mi a fene baja van, miért nem érzi azt, hogy Ő igenis kell oda!

Nándorka, no keresek én is bömbis képet, de előbb egy pár édibédi kép:

Ja, még mindig sárgák vagyunk, a szemünk is trutymákos, most a talpánál, a boltívnél találtam egy nagy dudort, a fütykösén mintha piros sérülés lenne (mintha valami fertőzés) SZÓVAL kicsit ez már sok, jó lenne túl lenni ezen a 'beteges' időszakon (Csonginál és nálam is :roll: )

Képzeljétek, már forgolódik a hasáról a hátára és úgy tartja a fejét, hogy no...

Figyusz, van egy intim kérdésem :oops:
Szóval CsongLi 2. havi szülinapján Apával nagy ünneplésbe fogtunk...az ágyban...és nem védekeztünk. Még nem jött meg, de mint hallottam, ez nem jelenti azt, hogy nem eshetek teherbe...
Most voltunk először együtt, és úgy elragadott a hév. Szép lenne 1ből 1... Ráadásul most szurkál a hasam...

Nem biztos, hogy jó lenne a császár után...

No mindjárt jövök, csak Manó sír...

KépKép
KépKép
ragota

No itt vagyok. Szóval kép:

az első képeken bemutatjuk milyen bicepszünk van, a 2. verziónál pedig bemutatj8uk az új cipőnket, amit a nagyszülőktől kaptunk.

Kép Kép Kép Kép

No megyek bömbis képet keresni, mert imádom a versenyeket :wink:

KépKép
KépKép
ragota

Meg is van. Én ezzel a képpel neveznék:

Kép

Még akartam valamit írni, de nem jut eszembe, majd jelentkezem még. Ha Mikimuki is úgy akarja.

Pusszancs

KépKép
KépKép
ragota

Köszi a képeket!

Nándorka, Doró baba hisztisen is nagyon gyönyörű!!!!!!!!!!!! :D

Ágota, hihetetlen erőscsávó Csongor!!! És milyen komoly pocival rendelkezik :lol: :lol:

Várom a képeket a verseny további indulóiról!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Csajok, velem szívózik már megint piri. Most kellene ugye 2-4. nap között vérvételre mennem. Gondoltam a héten tutira túl leszek rajta. Erre késik már 4. napja. Nem reménykedem, tudom, hogy később volt pé is (természetesen akkor, amikor Svájcban voltam, nehogy legyen bármennyi esélyünk is ebben a hónapban :evil: ) úgyhogy emiatt késik, csak úgy utálom, hogy máskor halálpontosan meg bír jönni, ilyenkor meg nem.
vickybabe

Sziasztok!

Hát, Doró baba még így is tündéri :) Csongi nem különben :) Kiváncsi lennék vajon Apa vagy Csongi volt-e a hangosabb? :):):)

Ma elkezdődött a mellfájás :( Főleg a bimbóknál és annyira, hogy hozzájuk érni alig lehet. Hideg vízzel kellett őket borogatni, hogy jobb legyen :shock: Most este zuhanyzáskor véletlenül megkarmoltam a balt. Hát, majdnem összepisiltem magam, valami iszonyú volt :( Pár nap múlva csak megjön és véget ér :roll: Vagy nem? :wink: Majd meglátjuk.

Végre kialakult, hogy megyünk nyaralni. Szombaton elmegyünk a Balaton átúszásra Balatonboglárra, majd onnan Keszthelyre a rokonokhoz. Vasárnap ebéd után pedig indulunk vissza Pestre, mert hogy én Hétfőtől-Szerdáig oktatáson vagyok. Szerda délután pedig irány végre Mosonmagyaróvár! :)

Tuti megmasszíroztatom magam :) :twisted:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Viki és Pinkiné, nagyon összehangolódtatok, együtt lesz piritek. Vagy hátha együtt nem lesz!

Nem akarok csalfa vak reményeket ébreszteni Benned, Vikim, úgysem rajtam múlik, ha nem lesz :) , de ezt a 2. mondatot nem bírtam kihagyni.

Pinkiné, tök jó nyaralás! Picit irigykedek, nekem ma a gyógyszertárba menés volt a kirándulás. A fiú megint beteg. De legalább a dr bácsi azt mondta, megpuszilhatja Dorkát. Ennek nagyon örült.

Ragota, naggggyon édes gyerek, klassz képek! A bömbis meg aztán csúcs!!! Csak nem a versenyre készült a fotó? :D
Várok még nevezőket! :)

megyek, mert lelkiismfurd. van, a pici fönt alszik a szobában, én meg lent vagyok. és semmi technika nem felügyeli őt. ti hogy vagytok ezzel? vagy bébiőrt-légzésfiygelőt használtok, így nyugodtan otthaygjátok?

Kép

Kép
nán-dorka

Doró köszöni, h tündéri. Ti is azok vagytok! :)

Kép

Kép
nán-dorka

sok mindenre reagálnék még, Ragota, most csak annyi, h a szemmasszírozást mondták nektek? könnycsatorna ügyben

Kép

Kép
nán-dorka

na reggelre végre megjött, most annyira nem bánom, legalább mehetünk tovább, idegesített ez a várakozás.
vickybabe

A franc esne a külföldi utakba :evil: :evil: Már össze se tudnám számolni, h. hány hónapot buktunk be miattuk...így soha nem lesz baba, ha fizikailag több ezer km-re vagyunk egymástól...Úgyhogy most ünnepélyesen megfogadom, h. az idén nem megyek többet sehová üzleti ügyben :) :) meg aztán se :D :D

Ágota, naggyon jó ez a fotó!!!!!! Azért a Te arcodat is megnéztem volna mindeközben :D :D
vickybabe

Sziasztok.

Bocsi csajok, most őnző leszek. :oops:

Para:
http://www.babazo.hu/szakertok/20060830 ... mosis.html elolvastam....
ugye nyaralás előtt apa hazahozta a kiscirmit. Na én nem tapertam, de etetni kellett, bár utána mindig fertőtlenítővel kezes mostam.
Sztetek megfáztam vagy rohanjak dokihoz??
( nőgyőgyim egész hóban szabin van. )
Amugy megfázásnak tűnik, de most beszartam. :shock:

Csajok, olyan éjszakám volt, senkinek nem kívánom. :?
Egész éjjel öklendezve köhögtem, fulladtam, szval azt hittem ott döglök meg.. Negyed 6kor aludtam el. Mikor is kb 20 perc után arra ébredtem, h folyik a magzatvíz??? Na, remélem nem az volt, csak a köhögés közbeni baleset, vagy nem tom, mert azóta semmi. Ugye ha folyna akkor folyna rendesen???

Toxo:
Felhívtam a védőnőt
32 hetesen lesz labor, arra itthon a dokim, majd ő eldöni, h kell e a vérvétel.
De szte nem toxo mert az nem okoz gennyes mandulagyuszit, max egy kis náthát. Ehhhh, nem tom....

Most parázok, ha folyik a víz észrevenni??
( nekem anno úgy repesztették a burkot, szval azéé nem tudom ám. ) :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Hajni: ne aggódj, remélhetőleg nem toxoról van szó, csak egy sima megfázásról. A magzatvizet nem tudom, de a barátnőmnek pl. szivárgott. Sok folyt el? Vagy honnan gondolod, hogy magzatvíz volt? bár ez hülye kérdés, mert ha víz folyt belőled, akkor csak magzatvíz lehet!!! Nem tudod megnézetni magad valami orvossal?

Vicky: a francba ezzel a mensivel is!!!! Mostmár ne vállalj külföldi utat csak a pároddal együtt!!!!

Nán-dorka: nekünk van légzésfigyelőnk. Nekem nagyon bejött és használjuk is. Amikor náthás volt a gyerkőc és alig kapott levegőt, na akkor sokszor bejelzett. Igazából nem tudom, hogy tényleg nem lélegzett-e, mert rögtön odaszaladtam és elkezdtem rázni a gyereket, ő meg felébredt és nézett rám kerek szemekkel :shock: de én így vagyok nyugodt. Ja arról nem is beszélve, hogy most elkezdtem hason altatni és tiszta para lennék, ha nem lenne.
Dorka még ilyen hisztisen is széééép!!!!

Pinkiné: de klassz lesz Nektek!!!

Ragota: szuper ez a kép Csongiról + apáról!!! Én már be se merek nevezni a bömbi versenyre, mert ezt a képet nem lehet überelni... na de azért majd én is keresek azért sírós képet.
Csongi magas gyerek lesz szerintem, nem mondták még nektek??? Balázsnak is hosszú lábai vannak, ő is magas lesz, nemhiába az apukájára ütött (195 cm). :lol:
Csonginak micsoda bicepszei vannak! Ez igen!!!!! És az a cipő!!! Még nagy rá nem? És milyen ügyi, hogy a hasáról a hátára fordul!!!
A helyedben csinálnék tesztet, mert nekem nem egy ismerősöm szoptatás alatt esett teherbe (azt hitték, hogy nem fognak...)

Bodzi: tök jó, hogy megvan a mennyasszonyi ruhád!!! Kérünk képet!!!

Fioona: apa hazajött már? könnyebb vele igaz?

Arwen: Ati baba nagyon menő kiscsávóóóó!!! :D
Én nem adtam a dokinak pénzt először, de ha majd kihívom, akkor mindenképpen fogok.

De jó, hogy tudunk Viviről híreket! :D Remélem minél hamarabb lesz netjük, addig pedig pihengessen, rá is fért, szerintem sokat dolgozott.

Az én párom hazajött még pénteken. Sajna a jobb kezében voltak üvegszilánkok, így azt nem igazán tudja használni, sok mindenben segítenem kell neki. Na de a lényeg, hogy itt van velünk.

Képzeljétek! Voltunk csípőszűrésen és az egyik lába Balinak be van kötődve. Sajnos kaptunk csípőbugyit. Majd augusztusban kell visszamenni ellenőrzésre. Jaj úgy sajnálom szegénykémet, ilyen melegben még azt a merev izét is ráadni, meg ugye az eltartja a lábait...

Bocsi, még akartam írni, de mennem kell felébredt Bali baba...
szerika

Sziasztok!

Hajni láttam a kismama újságba egy reklámot. Olyan betétet reklámoztak, ami jelez, (gondolom színváltozással) ha magzatvíz folyik. Direkt azért, hogy meglehessen különböztetni a vizeleti csepegéstől. Tudom már utána vagy, de legalább abban megnyugtatna, hogy most szivárog e. Nem feltétlen muszáj, hogy folyton follyon. Én mennék orvoshoz. Előfordulhat, hogy a baba helyzete akadályozza a többi víz kifolyását, de attól még elfolyt. Azt mondják, úgy lehet megkülönböztetni, hogy a vizeletet visszatarthatod, míg a magzatvizet nem. Nekem folyamatosan jött kisebb szünetekkel, de ez mindenkinél más.

Szeri, annyira itthon van, hogy ma már megy éjszakára dolgozni. Nem tudom nappal, hogy fog aludni, (30 fok van bent) tekintettel, hogy Oli is egész nap fent van, és nyüsszög, mert nem aludja ki magát, én meg nem tudom mindig ringatni. Ráadásul csomó intézni való van.
Tud valaki segíteni (infoval) földhivat ügyben?
És a rokonoktól is a falra megyek! :x :x :x
A bömbölős versenyre a saját képemmel is jelentkezhetnék. Vagy csak gyerekekével lehet? :lol:

Ne haragudjatok, de végre nyugi van, muszály utánna néznem dolgoknak.
(azért van jó hír, tegnapő végre vettünk kenyérsütőt, még ahhoz is receptet kell keresnem, mert csak 900g-os kenyérhez van)

Puszi, és kitartás!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Jelentem, nálunk nincsen semmi.

Szúr, fáj a mellem, folyton ásítozom és egyfolytában pisilni járok. Éjjel is voltam 4x, és délelőtt 10 óta meg már vagy 3x. Megőrülök. Folyton azt érzem, hogy be fogok pisilni, aztán csak pár csepp jön.

Ragota, kiváncsi vagyok, mi lesz ennek a vége. Az egyik ismerősöméknél 3 hónapos sem volt a második baba, amikor szopi alatt jelezte a 3. hogy jön :)

Képzeljétek, apa megvariálta a nyaralásunkat, úgyhogy már péntek este indulunk a hétvégi kiruccanásra. :) Már nagyon várom :):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné: Kép (remélem)

KépKép
KépKép
fioona

Köszi csajok.

Azóta semmi nem volt, így nem hiszem, h az lenne, de lehet veszek ilyen betétet. :oops:
Vendég

Na ismét itt vagyok, a gyerekemet a játszószőnyegre tettem, úgyhogy jól elvan :lol:

Fioona: Ez jó ötlet, hogy a saját képeddel is neveznél hi-hi :D

Orsi: sajnálom, hogy a férjed így viszonyul hozzád. És az a legszomorúbb, hogy nem érti, hogy neked mi is a bajod...

Porsika: rajtad a szemünk!!! Nemsokára szüüüüléééés!!!
Egyébként köszi, hogy nyugtattál, hogy Bali nem is olyan kis súllyal született... nekem mondjuk épp elég volt ezt a súlyt is cipelni, csak itt is a fórumon és bent a kórházban is óriásbabák születtek, mi pedig olyan kicsik voltunk hozzájuk képest...

Pinkiné: gyanús vagy te nekem... mikor tesztelsz?

Arwen: hozzám nem jár a védőnő, pedig járnia kellene hetente az elején. Havonta egyszer azért jelentkezik... Az elején még hiányoltam, de mostmár megvagyok nélküle. Ami kérdésem felmerül utánanézek a neten azt kész. Tanácsadásra viszont havonta egyszer menni kell (súly,magasságmérés).

Megint be kell fejezzem mert csak hiányol a gyerkőcöm...

Bömbis képet majd keresek.

Pusszzz
szerika

Szeri, köszi az együttérzést, aranyos vagy. Örülök, h. otthon van végre a párod, és még ha kicsit "hendikeppesen" is, de együtt a család! :)
A csípőbugyi miatt ne aggódj, állítólag ez a babákat nem viseli meg, a ker.fiamnak is volt, aztán rendbe is jött hamar a csípője.

Fio, mi a gond a földhivatallal? Rossz tapasztalatból nekem van bőven, segíteni nem biztos, h. tudok, de azért írd le, hátha...
vickybabe

Sziasztok!

Hát, minden tünetet suttba vágva elkezdtem barnázni :shock: 37,3as hő mellett :roll: Mind1, majd a következő hónapban. Az az egy vigasztal, hogy a nagyobb nyaralásra már túl leszek rajta. :) Csak ne lenne 40 fok! :shock: :shock: :evil:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné, jövő hónapban mindketten kétcsíkosat tesztelünk :wink: . OK? :D
vickybabe

Vicky, részemről rendben van :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Hát, én most már végképp elvesztettem a fonalat. :roll: Barnácska fogta magát és hazament.
Viszont tegnap este majdnem nyakon hánytam a fél világot :( Színházban voltunk a Margit-Szigeten (egyébként jó volt a darab) egy ismerős párral. A férfi dohányos. A kocsiig éjjel gyalogolni kellett kicsit, amit persze Ő többszörös pöfékeléssel ki is használt. Nekem pedig végem volt :oops: :oops: Elmondani nem tudom, mennyire rosszul voltam :shock: Hányingerem volt, öklendeztem, vert a víz. Én tényleg azt hittem, hogy az Áprád-Hídon fogok összeesni. Szörnyű volt :( Éjjel 1 óra volt mire hazaértünk és alig bírtam feljönni az emeletre. Mintha egy ingoványos talajon lépkednék részegen. Szörnyű volt :( :cry: :cry:

Úgyhogy 1 életem, 1 halálom, ha ma nem indul el, este biza én megveszem a tesztet és reggel megcsinálom. Max. nem lesz belőle semmi. Péntekre meg megpróbálok bejelentkezni a dokihoz. Ha addig megjön, legfeljebb nem megyek el.

Na, megyek készülődni, mert ma is egész nap oktatás van. :evil:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?