Sziasztok!
Hajni: ne aggódj, remélhetőleg nem toxoról van szó, csak egy sima megfázásról. A magzatvizet nem tudom, de a barátnőmnek pl. szivárgott. Sok folyt el? Vagy honnan gondolod, hogy magzatvíz volt? bár ez hülye kérdés, mert ha víz folyt belőled, akkor csak magzatvíz lehet!!! Nem tudod megnézetni magad valami orvossal?
Vicky: a francba ezzel a mensivel is!!!! Mostmár ne vállalj külföldi utat csak a pároddal együtt!!!!
Nán-dorka: nekünk van légzésfigyelőnk. Nekem nagyon bejött és használjuk is. Amikor náthás volt a gyerkőc és alig kapott levegőt, na akkor sokszor bejelzett. Igazából nem tudom, hogy tényleg nem lélegzett-e, mert rögtön odaszaladtam és elkezdtem rázni a gyereket, ő meg felébredt és nézett rám kerek szemekkel
de én így vagyok nyugodt. Ja arról nem is beszélve, hogy most elkezdtem hason altatni és tiszta para lennék, ha nem lenne.
Dorka még ilyen hisztisen is széééép!!!!
Pinkiné: de klassz lesz Nektek!!!
Ragota: szuper ez a kép Csongiról + apáról!!! Én már be se merek nevezni a bömbi versenyre, mert ezt a képet nem lehet überelni... na de azért majd én is keresek azért sírós képet.
Csongi magas gyerek lesz szerintem, nem mondták még nektek??? Balázsnak is hosszú lábai vannak, ő is magas lesz, nemhiába az apukájára ütött (195 cm).
Csonginak micsoda bicepszei vannak! Ez igen!!!!! És az a cipő!!! Még nagy rá nem? És milyen ügyi, hogy a hasáról a hátára fordul!!!
A helyedben csinálnék tesztet, mert nekem nem egy ismerősöm szoptatás alatt esett teherbe (azt hitték, hogy nem fognak...)
Bodzi: tök jó, hogy megvan a mennyasszonyi ruhád!!! Kérünk képet!!!
Fioona: apa hazajött már? könnyebb vele igaz?
Arwen: Ati baba nagyon menő kiscsávóóóó!!!
Én nem adtam a dokinak pénzt először, de ha majd kihívom, akkor mindenképpen fogok.
De jó, hogy tudunk Viviről híreket!
Remélem minél hamarabb lesz netjük, addig pedig pihengessen, rá is fért, szerintem sokat dolgozott.
Az én párom hazajött még pénteken. Sajna a jobb kezében voltak üvegszilánkok, így azt nem igazán tudja használni, sok mindenben segítenem kell neki. Na de a lényeg, hogy itt van velünk.
Képzeljétek! Voltunk csípőszűrésen és az egyik lába Balinak be van kötődve. Sajnos kaptunk csípőbugyit. Majd augusztusban kell visszamenni ellenőrzésre. Jaj úgy sajnálom szegénykémet, ilyen melegben még azt a merev izét is ráadni, meg ugye az eltartja a lábait...
Bocsi, még akartam írni, de mennem kell felébredt Bali baba...