Új privát üzeneted érkezett!

Junko!

Jó. :-( Azt hiszem nem én vagyok most a legmegfelelőbb ember, aki marsztalni tudna.
(Keresd meg Wisht, és beszélgess vele egy kicsit!)

Kacsa!

Ez nagyon szép kép, és ezt Te csináltad????
Nem csináltam tápot, csak tejpépet, de sztem jó ha egy napit melegítesz. (Én nem is forraltam :-()

Anikó!

Kedves vagy :-) Én akkor nem láttam olyan nagynak a dudáimat. :lol: És hát azért felemásak voltak. Kofa kérdezte hogyan lehet megint akkora, mondtam csinál egy babát. Azért a közepes lenne a kveszt, és kevésbé érzékeny.
A fiaid nagyon helyesek! Együtt meg pláne. Most már helyben vagy???

Jó kérdés ez a gyarapodás. Sztem addig gyarapodnak ennyire, míg nem mozognak. A mozgásba már beleértem a kúszást, mászsást is. Ekkor lerövidül a kajálás ideje is, mert mehetnékjük van. Áll. fél éves korra illik duplázni, egy éves korra háromszorozni. Most nincs itt a kiskönyv, nem tudom megmondani Kinga mikor volt hat kiló. De kb. 3 hósan. Még most sem triplázott.
Addig ne aggódj, amíg formás (láthatóan nagyon az :-) ), és a dokinéni nem aggódik.

Angie!

Sziszkó dettó. Nyugi lesz megint nyaka, és a toka tekintélyt parancsoló. :twisted: Olyan fél éves koruk körül kezdenek kevesebbet gyarapodni, és a 8-9. hónaptól meg már az is elég, ha híznak valamennyit, és nem stagnálnak. De egy 10 kilós 9 hónaposnál az sem baj, ha fogy.
Ez a köhögés nem hangzik jól.
Tegnap csak elkanyarodott a vihar, így még hintáztunk, meg elmentünk a pékségbe, meg néztünk kutyákat, nyolcra értem haza. Kinga egyébként, miután eljöttetek, akkor esett le, hogy nem integetett, na onnan integetett, meg kiabált szinte egész úton, ami eszébe jutott. Ja meg megtanítottam indiánüvölteni, hogy a kezét tegye a szája elé, na azt is csinálta lelkesen. A járókelők meg csak néztek.

Randi. OK.
Gondolom jól sikerült tegnap a családi vacsi. :-)

Megyek kajolni.

tjuca

Anikó!

A szmötyi azért volt a forralt vízben, mert az ásványvízekből kioldódik az ásvány. Én is észrevettem már és akkor ki is borítottam a vizet. Mikróban melegítek neki iváshoz is vizet (azaz melegítettem) és lestem és amint bugyogni kezdett, már ki is vettem, így éppen felforrt, de nem lett szmötyis. Bár lehet, ennyi forrás meg nem is elég ... No mind1, ezen már nem agyalok. A semminél ez is több. Én a Babavizet iszom, Timi is azt kapott, 1-2x.

De ez a termoszos dolog jó ötlet! A buta agyamnak ez eszébe sem jutott, már a 10 ezer Ft-os c.üveg melegítőket nétem a neten, hogy ha mégis tápra kerül a sor, akkor sem legyünk helyhez kötöttek.

kacsa14

Anikó!

Optimizmus, lehet Ágoston nagyevő lesz, sosem tudhatod!

Kacsa!

Akkor storno az egyben tárolt forralt cucc elméletem. (Én teljes felelősségem hiányában nem forralt csapvizet adtam a lányomnak, és még él. Igaz fél éves koráig nem volt hajlandó vizet sem inni, akkor meg megtanult mászni, és nyalta a padlót. Ezért okafogyottnak láttam forralni)
A mellem nem kell neki érzés ismerős, DE te nem csak a melled vagy (mint a pasi sem csak a vesszeje), hanem öled, szád, amivel énekelsz, beszélsz, az illatod, a szemeid, szóval ezt a lelkifurit nagyon szépen építsd le, mert nem Te nem kellesz neki, hanem az anyatej, amit speckó a melledbe csomagoltál, és a kis büdinek dolgoznia kell vele, meg unja, vagy mert ilyen és kész.

Sinlac: nálunk is ment, sőt még van egy dugi dobozzal. De aki nem allergiás, az kapjon rendes tápot, mert kell a tej, hogy ne legyen egy km-nyi kutacsa, mint Kindzsének.

Na tényleg megyek, mert kimarad az ebédem a pofázásom miatt.
:twisted:

tjuca

Juca!

Jaja, én csináltam! Igaz, nem elsőre sikeredett, de nem is századjára.
Itt van még 1, a nagy fotózkodás pózolás közben elaludt a cicin:

Kép

Fú, cici ügyben én is emlékszem, hgoy még a kórházban bent voltunk és Apa ült az ágyam szélén én meg jöttm zuhiból és széttártam a hálóingem, mint egy mutogatós és mutattam neki a cickókat! Az enyém alaphoz képest tök szép kerekek és viszonylag nagyok voltak és kő kemények! Na, egy teljes szopi után már a keménység hamar tovaillan ...

kacsa14

Juca!

Köszi! Ezt majd észben tartom! Ki is másoltam, hogyha nekikeskenyedek, majd még megnézegesem!

kacsa14

Kacsa!

Nekem egyébként Évi adott jó tanácsokat, mint mindig. :lol:

tjuca

Évi :) Köszi, ari vagy :) Nem tudom, hogy tudnak-e kezdeni vele vmit, szerintem nem :( De ha nem súlyos, márpedig szerintem nem az, akkor elég csak tudni róla és ha fogat húznak neki vagy műtik, akkor szólni kell.

Eszter :) Köszi a híreket Pupyról, pusziljuk!!!

Kacsa :) Sajnálom, hogy nem javult kellőképpen Timcsa csípője, de abszolút megértem, hogy nem merted nagyon erősen tornáztatni!!!
Lehet, hogy írtad már, akkor ne haragudj a kérdésért, de szoptatási tanácsadóval próbáltál már esetleg beszélni?
Vízforralás: én nem adnám oda úgy, hogy előtte nem forraltam fel, bár a Humana-t azt hiszem nem kell külön forralni. Sztem nem véletlenül mondják, hogy forralt vizet adjunk, hogy melyik kaját mikor vezessük be, bár lehet, hogy ezért meg most én leszek megkövezve... :roll: :twisted:

Anikó :) Ne aggódj Ágoston súlya miatt, felejtsd el a statisztikát, minden gyerek más. Kristóf pl. 3 hónapos korára duplázta meg a súlyát, holott a nagykönyvben ezt a 6. hónapra írják. És? Az a lényeg, hogy egészséges és gyönyörű!!! :lol: :wink:
Marci féltékeny még rá?

Junko! Sajnálom, de megértelek... :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
timika

Eszter
Munkaügyben nehéz tanácsot adni, de köztes út nincs? Hogy nem ennyit kapnál, csak a felét?
De ha nem leszel otthon soha egyszerre a pároddal, akkor nehéz lesz babát gyártani.
Szólj, ha megvagytok a költözéssel, megyünk :)

Maci, Kacsa, Évi
Igyekszem most már nem aggódni a kullancs miatt.

Csheni
Írtó csini vagy :), gyere gyakrabban :).

Kacsa
A cumizós kép olyan ari :).

Szia Márti üdv köztünk :).

Unique
Egy Ford Focus, full extrás :), 1.8 Diesel. Szerettem nagyon. Pont olyan nőknek való.

Évi
Dóri nagyon édes.

Timika
Drukkolok!

Juca
Nagyon jók a szopis képek és jó, hogy Kacsával kitárgyaljátok a tapasztalatokat, mert a kezdők, pl.
én látjuk, hogy ilyen is van. És a rózsaszín köd felszáll, hogy akkor sincs baj, ha nem megy minden
tökéletesen.

Anikó
Végre láttuk nyitott szemekkel is :) édes kis husi.
Barátnőmnek is ilyen huris kisfia van 4 hónapos és 6 kg és csak anyatejet kap. Személyes
tapasztalatom még nincs :).

csapvíz szűrésre a vízszűrőt is tudom ajánlani :), akkor garantáltan nem szmötyis sem forralva sem forralás nélkül.

Junko
Kitartás és elfog múlni ez az időszak is. Tudod, hogy meghallgatnánk, mert sokan jártunk hasonló cipőben,
de én megértem, hogy nincs hangulatod a babás és kismamis sorokat olvasni. Én várlak vissza, ha más nem
mikor sikerült a babó.

Én itthon semmit nem tevéssel töltöm a mai napom. Éppen nem vagyok túl jól az idő miatt. Nem tudom milyen front van már megint, de kész vagyok :(.
Le is kellett dőlnöm. Nembaj, majd holnapra elmúlik.

De úgy érzem szerencsére ez csak engem visel meg Lilit nem :)
Néha totál kinyomja a ház falát annyira jól van :).

Pusza nektek

KépKép
KépKép
fleur

Timi!

Én is forralás párti vagyok!
Csak azom agyaltam, hogy mindig felforralni és lehűteni és kutyulni sok idő. Bár minden csak szervezés kérdése! :wink: Gondolom, hozzátápinál lesznek még cifrább dolgok is, mikor 3 órát pepecselünk és a végén a gyerek ránk köpi az egészet! Timcsám amúgy is egy nagy disznó. Még szopás közben is leeszi magát + engem. :)

Fleur!

Lilinek boldog 0. névnapot! Kép

Küldj nekem egy kis pocakrugdosást!!! Jaj, úgy hiányzik! Bár rugit kapok én is, csak kivülről már nem olyan izgi + a acicin rugás sem.

----

Most számoltam ki, hogy Timcsa Emili névnapján lesz 100 napos. :)

kacsa14

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket!

Kacsa!
Mivel mi tápisak voltunk/vagyunk leírom én hogy szoktam:
vízforralóval szoktam felforralni a vizet
eleinte mindig frissen forraltam és kezdtem hűtöghetni, de annyi vizet elfolyattam, hogy ihaj!!!!!!!!!!!!!!!!!
Így arra a taktikára váltottam, hogy felforralok egy nagyobb adagot, azt kiöntöm üvegbe, van egy egyszerű cumisüvegem amin van beosztás és mindig abban melegítem a mikróban a vizet, pont ihatóra,így sokkal gyorsabban elkészül és nem pazarlom a vizet.
Ha mentünk vhova frissen felforraltam a vizet, úgy forrón belöntöttem pont annyit a c.üvegbe amennyi kellett, jól lezártam és egy hőtárolós termosztáskába raktam.Kb. 3 óra múlva pont ihatóra hűlt és már lehetett is keverni és enni!bár volt úgy, hogy fújni kellett :wink:
Szóval én így szoktam...

Évi!
Te írtad anno vmikor,hogy sütőzacsiban párolod a zöldséget, gyümölcsöt?Hogy csinálod pontosan?

Szép estét!!! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok,

Anikó :)
Én 5,5 hós korban kezdtem a hozzátápit, almával. Csak a Hipp almát ette meg a drága. :) Eleinte semmi mást nem evett meg, mint a Hipp gyümiket (rendes gyümiket nem). De most már megeszik Hipp-et is, rendeset is. :roll: Most már nagy kaja-faló lett a lányomból. :wink: Ma is annyit evett, h én már a nézésétől is rosszul lettem. :(
Sinlac: tuti jó, nemcsak akkor, ha allergiás az ember fia, egyébként is. :wink:

Vízforralás: sztem ne drámázzatok túl sokat rajta. A Humana vizet nem kell forralni, én mindig azzal főztem Laurának is. Aztán meg a Jana Baby-t sem kell, és annak nem annyira horror az ára.
Nem mikróznék, főleg nem rendszeresen, az azért nem annyira kafa, egészséges dolog.

Na megyek, felllövöm a pizsit.

Puszka

KépKép
unique

Szia Fleur!

Én is Szigetszentmiklóson lakom! Te merrefelé?

Márti
borossné becz márta

Jó reggelt!

Péntek 13 van. :D És még mindig nagyon utálok korán kelni. :?

CsHeni
Hű, de jó kép rólad. :) Szép pocid van!

Unique
Nagynénémnek nagyon nehezen akart összejönni az első fia, a következő meg hirtelen az ölébe pottyant. :) Még csak a gondolat kezdett formálódni a fejükben a tesóról, amikor már be is költözött. :D

Eszter
Köszi a híreket Pupyról.
Nagyon jó főnököd van, hogy ilyen jól meg lehet vele beszélni a dolgaitokat.

Timika
Nagy drukk a lakásvásárláshoz!

Üdv az új babaprojecteseknek. :)

Voltam endokrinológián. A bizerebogyóm árt a babának, ezért pár nap és abbahagyhatom. Amúgy jók lettek az eredményeim, szép EKGm lett. :) Vérvételre és pajzsmirigy UHra kell mennem, de semmi komoly gond nincs. Ez a lényeg. :)
Vendég

Sinlac: nagyon jó anyatejes babáknak kiegészítésként, meg a hozzátáplálás kezdetén gyümölcsdesszertként, vagy ha allergiás, de ha anyatej híján kell etetni a gyerkőt, én csak tejes tápszerrel próbálkoznék előbb. Félreérthetően írtam.

Jeges Maci!

Örülök, hogy nincs gond, és semmi sem állhat a baba elé.

Heni!

Tényleg szép pocakod van. Én sosem voltam csini, halvány bőr ide vagy oda. Amúgy már nem divat a sötét bőr tudtommal. :wink:

Évi!

Csak ámulok Dórin. Na jó hónapok, megminden, de Kinga úgy belassult, hogy egy Trabi is BMW-ként suhan mellette. Na nem baj, majdcsak felvesz egy ideális ritmust. (Kezd álldogálni, de még csak kevés ideig)

Most komolyan honnan tudjátok, hogy hol rontottátok el?

Pupy!

Kitartás ezerrel!

Timi!

Kíváncsi vagyok Kristóf eredményére, meg hogy mit lehet vele csinálni.

Lília! Eszter!

Miért van az, hogy amikor az ember fokozottan sasolja magát, akkor késik, akkor fenn van a hőhónapokig, jön a nyálka izé, csak a baba nem? :cry:

JunikBéjbe!

Vaklármának tűnik Piri, pedig már reméltem, hogy egyszer csak magától, normálisan... na mindegy van még majdnem három hete.

Szép napot, végre jön a nyár, már elegem volt a fagyból! :wink:

tjuca

Juca
Már csak a zembör munkahelye állhat közéje. Felér egy fogigátlóval. :D
Vendég

Sziasztok!

Először is, köszönöm mindenkinek az eddigi tanácsokat, nagyon sokat segítetettek.
Újabb kérdésem lenne.
A párom kb. 2 hónapja kullancsvédőoltást kapott. Azt olvastam valahol, hogy ezután 1 évig nem szabad próbálkozni.
Igaz ez?
mazsola1

Sziasztok! :D

Jelzem, van már gépünk!!! :) :) :)
Visszaolvasni lehetetlennek tűnik a számomra... :(
Megértést... 8) Köszönöm! :lol:
Igyekszem bekapcsolódni! :D :wink:

Azt látom, hogy vannak új tagok! :D
Üdv Nektek!!! :D Mielöbbi babásodást! :D

Puszó Mindenkinek!
Brill

Kép
brill

Mazsola
Ha engem kérdezel, akkor szerintem hülyeség. De ha biztos akarsz lenni, kérdezd meg az orvost.

Brill
De jó, hogy végre van gépetek! :)
Erik baba? Hogy vagytok?
Vendég

Sziasztok!

Juca!

Köszi az elismerést, bár én sose éreztem úgy, hogy hasznos segítség lennék :)
Tudom, hogy mit rontottam el, mert már akkor is a szívemmel talán tudtam, hogy másképp kellene, de mindig az járt a fejemben, hogy ennyi kaja tuti nem lehet elég neki, és még kínálgattam, játszottam vele, csak hogy egyen még, trükköztem, és végül kiakadt tőle a gyerek. Ahogy telt-múlt az idő egyre kellemetlenebb lett neki az állandó tukmálás, és végül már utálta az evést :oops: Nem tömtem, de görcsösen kínálgattam, és nagyon szerettem volna, hogy többet egyen. :oops: Legközelebb ezt tuti nem csinálom :( Rájöttem, hogy felnevelnem kell, nem felhizlalnom.
Dórinál elég hirtelen jött ez a fejlődés, most észre gyúr, nem kilóra :) Az a pár hónap sokat számít, ahogy írtad is.
És nem csak az elképesztő nekem, hogy karattyol, hanem hogy milyen okos, és milyen jó megfigyelő. Pl. ha kérdezem, hogy hogy csinál a kutyus, akkor nem ugat, mint ahogy azt várnám, hanem liheg. És igaza van, a nagy melegben minden kutya ezt csinálja :) És ez az ő saját kis megfigyelése, nem tanítottam neki.
Vagy ha hazajövünk a játsziról, és nem teszem el rögtön a cipőjét, akkor nyitja a cipősszekrényt, és elteszi. És még estig sorolhatnám, mert ezzel a libucival nem lehet betelni :)

Csibe!

Csak belepakoltam a sütőzacsiba a zöldségeket, gyümölcsöket, esetleg husit, vagy májat (ezeket előtte azért megpirítottam, nem tök nyersen kerültek bele), icipici vizet öntöttem hozzá, és kb 180-200 fokon kb. fél órát pároltam. Isteni ízeket lehetett kihozni belőle, minden fűszer nélkül.
Szívesen küldök pár bevált receptet mélben, ha gondolod :)

Kacsa!

Most, hogy visszanéztem, hogy Jucával mit leveleztünk annó, kiderült (már eskszöm nem emlékeztem rá) hogy a Dóri akkoriban (kb. 3 hónapos lehetett) négyszer volt hajlandó kajálni egy nap :shock: :shock: :shock: Ha többször kínáltam, hiszti volt. És emellett is húsos volt, és havi egy kilókat hízott. Nem is értem, hogy csinálta...

Maci!

Örülök a jó eredményeknek, hajrá baba!

Anikó!

Az anyatejtől is gyönyörűen hízhatnak a babák, Dóri is három hós korára duplázta meg a születési súlyát. Ahogy beindul a mozgásfejlődés, már nem fog ilyen iramban hízni. Nálunk már csak dekában mérhető a havi gyarapodás :) Ne izgulj, Ágoston tudja a dolgát, gyönyörűséges kislegény! Kis vejemről is csak elismerően tudok nyilatkozni, nagyon szép gyerekeid vannak! :)

Dido!

Sikeresen bekötötték a bátyád fejét? Hogy vagytok? Gyere, hiányzol!

Vízforralás: pici babának szerintem felforralnám, de a Dórinak már nem. Ásványvizet kap, slussz. Aki kieszi a pisztáciahéjat a kukából, annak nem forralok :twisted: Valamelyik nap ugyanis pont ezt csinálta a drágám. Még mindig nem tanultam meg, hogy ha két percnél tovább egyedül csöndben van az tuti nem jelent jót. A számítógép melleti papírkosárból kiszedegette a pisztáciahéjat, amit a "gondos" anyja oda dobált, és klasszul végignyalogatta őket.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mazsola!

Legjobb tudomásom szerint a spermák kb. 3 havonta újra képződnek, max ennyit kell várni, többet nem hiszem. Azért kérdezz meg szerintem is egy orvost, de én majdnem biztos vagyok benne, hogy nem így van.

Brill!

Végre :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Haliihó!

Mazsola!

Én is kizártnak tartom, hogy 1 évig ne lehessen próbálkozni! De a tuti, ha megkérdezed a dokidat!

Évi!

Adjál akkor sót Dórinak, ha azt szereti! :)

Jó olvasni a történeteidet, írjál még!!!

Az aranyköpések lesznek majd még érdekesek!!!

Engem nem az zavar, hogy hányszor eszik Timcsa, hanem, hogy amikor eszik is, az kb. fél percig tart, ennyi idő alatt + nem lehet 100 gr tejet kiszívni ... Még, ha naponta 15x szopik is ... :cry:

Délelőtt egyébként egész jól viselkedett, cuppogott kitartóan, bár nem tudom, mennyit ehetett. Valamelyest csökkent a tejhozam a kevés ingertől és az idegeségtől is. De remélem, ha visszakap rá, akkor majd szépen visszacupákolja!

Hétfőn megyünk bőrgyogyihoz, annyira sajnálom szegénykémet!

Tegnap este, mikor fürcsihez készülődtünk és kivettük az ágyból úgy elkezdett sírni és sehogy nem volt jó, alig tudtuk megvígasztalni. A fürcsi megnyugtatta, de utána krémezésnél újra kezdte. Aztán ahogy jött a roham, úgy el is múlt. :cry:

Elkényeztett minket ez a kis makimajom, nem vagyunk mi hozzászokva ezekhez a hisztikhez.

kacsa14

Anikó
hát jól belehúztott Ágoston, azt meg kell adni. :wink: Tényleg szép kis kikerekedett baba. Nagyon aranyos a képeken. :lol: Kb. mi is ott tartunk most Mátéval, ahol Ágoston. 6700 gr körül van Máté. 6 hósan tuti nem duplázza meg a súlyát, ahhoz 3 hét múlva 7800 gr-nak kéne lennie, de ez szerintem lehetetlen. Mondjuk ő eleve majdnem 4 kg-vel született, úgyhogy helyzeti előnyben volt. (kicsit aggódok most, hogy talán nem hízik eleget, aug. elején megyünk dokinénihez, ő majd úgyis hozzászól a témához. egyébként csak napi 4szer eszik, lehet, hogy be kéne suvasztani egy 5.diket is a napirendbe??? de amúgy jól érzi magát a bőrében, az látszik rajta. és a héten már elkezdtem ráadnia 68-as rucikat, mert a 62-esek lassan kicsik, úgyhogy ez is jó jel.)

Kacsa
sajnálom ezt a szopi mizériát. ebben a kérdésben tanácsot, ötletet adni nem tudok. mint tudod, mi már az elejétől fogva vegyes étrenden voltunk: szopi+utána tápi. (szerintem nyugodtan felforralhatsz egy napi adag vizet, utána már csak langyosítani kell, mi így csináltuk/juk-én csapvizet forraltam neki :oops: a pöszlékek a vízben a vízkőtöl is lehetnek. viszont én vizzel kezdem, utána rakom bele a tápit, mert különben nagyon habos lesz, és nem tudja az ember, hogy mennyi a mennyi, ha fordítva csinálod.) Ekcéma se egy egyszerű eset. (mi megúsztuk, pedig féltem tőle, mert én most is ekcémás vagyok. hol a tenyerem, hol az ujjam igaz most a terhesség és szoptatás alatt visszahúzodott a dolog, lehet a hormonok miatt. mindenesetre féltem, hogy Máté is örökli a hajlamot, de eddig megúszta, kop-kop-kop.) bőrgyógyász biztos segít.

Mazsola
1 éves várakozás kicsit soknak tűnik, szerintem max 1-2 hónap.

Maci
örülök, hogy rendben voltak a vizsgálatok. :lol: Párod mikor lesz legközelebb itthon?

Pupy
sokat gondolok rád!!!

Tündi30
hogy vagytok? Roli? ha tudsz írj pár sort. :D

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

JMacika!
Köszi kérdésed, jól vagyunk! :)
Azt nem mondom, h Erik nem érzi meg a hidegfrontokat... :( , és, hogy ezt én a lehetőlegjobbanélemmeg... , de igyekszem azért! :)
Nálatok, ha jól látom "akcióidő"!!! :wink: Hajrá!!!
Vagy nincs itthon a párod ???(by Syry...)

Évi!
Dóri nagyon okos!!! :) Imááádom!!! :D Marshall a tappancslenyomatával igazolná, hogy nagy melegben lihegés van..., "nemfárasztjukmagunkatugatássalcsakhanagyonmuszályaboxermegnemisugatósfajta"! :lol: úgyhogy... :D

Kacsa!
Vízforralás tápihoz... (a többiek hozzászólásából kikövetkeztetve)
Nálunk estére szinte mindig pótolni kell...- nem bírom az "Eriktempót"... :roll: - én(Apa) mindig felforralok előre több vizet, azután hűtő...(Óbudai, mostanában inkább Jana Baby--->ha a csillaggal jelzettet is elolvasod, felbontás után 24 órával ezt ajánlják, "szmötyi" ide vagy oda én így teszek...)
Milyen bőrproblémák vannak? (bocsi, de elég nagy a lemaradásom... :oops: )
Remélem rendeződik a szopikérdés! :)

Aniko!
Nem semmi Ágoston! :D
A hízás üteme szerintem nen számít..., de kézben/vállon tartani!!! :roll:
Mi még 5 kg "csak" elhagytuk...., de már "érzem" a hátam... pedig elvileg jó a kondim.... :lol: :lol: :lol:

Angie!
Beszéltünk... :lol: :lol: :lol:

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
(képet, ha Apa kicsinyített...nekem továbbra sem megy... 8) )

Kép
brill

Sziasztok,

Juca :)
Pirkó :( Ez a fránya Dög... Engem megkínoz, Téged elkerül... Sehogy sem jó ez így! :(
Az a trabant is be fog ám gyorsulni, ne várd annyira, hogy BMW legyen belőle!!! :twisted: Én már visszasírom az én kis trabantomat
:twisted:

Évi :)
Én is jókat derülök a sztorikon, amiket Dóricica művel, szóval várjuk a folytatásos novellát :wink: A kajcsi fog változni, ne aggódj. Én is hullára aggódtam magam, de változott. Türelem kell hozzá. ne erőltesd. Ha éhes, enni fog. :)
Én is sokat tanulok/tam ám a hozzászólásaidból! :) (nemcsak Juca)

Én is írjak sztorit? Hmmm... Vannak az asztalom melleti fiókban szép, fekete bélyegzők. Nos, Laura sec perc alatt kiügyeskedte, hogy a fkot hogy kell kinyitni, és a hófehér szőnyegre hogyan kell rányomni a bélyegzőt, na persze, miután a zárt dobozból kiszedte. De nem is ez volt a teteje mindennek. Mindezt kb 1 perc alatt művelte. :roll: Amíg bekapcsoltam mellette a szgépet. :)
Kafa... Jól ki lehet ám szedni Vanish-el... :wink:
Vagy a másik: Jana baby sportkupakos üvegből iszik a drágám vizet. Szoktam a kezébe adni, hogy igyon magától. Iszik. Majd amikor nem figyelek, egy pillanat alatt elkezdi rázni, hogy minél nagyobb tócsa legyen (bárhol is van a lakásban :shock: ), majd elkezd a tócsával pacsálni, mintha csak a szabad ég alatt játszana... :roll:
És ha rosszat csinál, és ránézek szigorúan, elkezd röhögni... No comment... nagyon össze kell szednem magam, h ne röhögjek én is :wink:

Most elköszönök kb 1 hétre (kb júli 23-án jövök újra), megyünk nyaralni hármasban Apával! megrendeltem a kánikulát, irány a vízpart!

Puszi

KépKép
unique

Kacsa
Köszi :) édes vagy.
Pocakrugdosás küld..

Szia Márta
De jó, tényleg:) én a Jókai utcában a suli mellett. Te?

Maci
Szuper, gratula a jó eredményekhez.

Mazsola
Én még ilyet nem hallottam. Szerintem kérdezzétek meg a háziorvost.

Évi
Ne máá télleg kiette a pisztáciahéjat a kukából?????

Brill
És hogy vagytok. Ti is husisodtok már? Mármint Erik baba...

Puszi

KépKép
KépKép
fleur

Szia Fleur!

Kb. fél évvel ezelőtt még én is azon a környéken laktam, az Iskola utca elején! Lehet, hogy még találkoztunk is!
Decemberben költöztünk a Komáromi utcába, nem nagyon messze a babtista templomtól! Kicsit szűkös volt már a 46nm egy férjjel, 3 apró gyermekkel, + egy teknőssel :lol: !

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Márti
Sok a miklósi a topicban :)
Hogy bírtátok ekkora lakásban? Mi 57 nm-en alig férünk ketten :?

Junkó
Tökre megértem.

Maci
Örülök, hogy nekikezdhettek a projectnek. Na csak ne tegyenek be a párod cégénél, hát nem tudják...? :D

Juca
Értem én. Nagyjából visszarázódtam a normál kerékvágásba. A peteérés nekem reggeli vizeletnél nagyon egyértelműen látszik, nem szoktam figyelni, csak észrevenni. Ilyenkor bolygatja meg a gondolataimat, meg ha elkezd késni. Egy-egy émelygős nap is gyanússá válik. Egyenlőre túlzott elvárás lenne, hogy egyáltalán ne gondoljak rá.
Ezek a frontok megviselnek mostanában, fejfájós lettem. Mi lesz jövő héten?! Rakás melóm lesz, igaz, a munkahely be van kondizva. Azon agyalok, hova menjünk aludni, ha elviselhetetlen lesz. Miklóson van légkondi, de messze a munkahelytől.
Drukkolok neked pirikéhez!

Évi
A mai babáktól én is csak ámulok, mennyit tudnak. Mekkora öröm lehet ez az anyának, el tudom képzelni.

Brill
Örülök, hogy tudsz most már jönni. Vajon hol tart már Erik vizuálisan a fejlődésben? (Várjuk a fotókat :) )

Unique
Én tuti nem fogom tudni visszafogni, hogy ne röhögjem el magam. Még akkor is nevetni szoktam, amikor nem kéne... Milyen gyerek lesz ebből?! Másik opció: talán apának sikerül :)
Én is gondolkodtam, hogy most kéne szabira menni. Jó nyaralást!

Kezd kimenni a kv...
Jóéjt!
lilia
lilia

Évi!
Az Elmo-s képet nem is kommentáltam, mennyire el vagyok olvadva tőle! Nagyon kedves és egyszerű figura lehet egy gyerek számára. Gondolom ezt érzékelik és értékelik.

Milyen szuperek a szoptatós képek!
Kacsa!
Timcsa bealvós képe nagyon cuki a szájacskájával :o

Anikó
Mennyit változott Ágoston! És mennyire hasonlít Marcira!

Tényleg jóéjt...
lili
lilia

Évi!
Szívesen vennék minden receptet, jó ötletet!
Köszi :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Egy szál hangom sincs. Szilárd köhécsel még mindig, de nem lett rosszabb (igaz jobb sem :( ), viszont én!!

Tegnap kirándultunk a Tatai tónál. A kisfiam egész nap aludt. Lefele a kocsiban, ott is a sétánál, a vendélgőben, és hazafele is. Este is kimentünk kajálni. Ott is végig aludt. Azt hittem, éjjel nem fog aludni, de szerencsére fél 4-ig nem kelt fel, és utána is aludt még 8-ig.

Ma is anyuéknál vagyunk, mert szétszedték a lakásunkat, és elmenekültünk otthonról. Férjem kitakarit, mire hazamegyünk.

Futok, segitek anyunak főzni.
Vendég

Évi!
Csak emil címet nem adtam! :oops:
oo8@freemail.hu
(Nem nulla,nulla, hanem "o" betűk! :wink: )
Köszi :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!

Elküldtem :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Megkaptam, köszike!!! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Tündi
Sok boldog névnapot kívánok Rolinak! Remélem jól vagytok és mihamarabb kiengedik Rolit! :lol:

Angie
sajnálom a köhögést :( remélem Szilárd hamar kigyógyul belőle ebben a hőségben.

Evi79
gratulálok a mindig vidám, mosolygós- most már izgő-mozgó lányodhoz- a képen tök jól látszik az alsó két kis fogacska. :wink:

Lányok, merre vagytok ebben a tikkasztó hőségben? Feltételezem, hogy sziesztáztok valami jó kis árnyékos helyen, esetleg a szerencsésebbek vízparton!!!!! :lol:
Eszter
hogy telt a munka a Balatonon? gondolom a Balaton Soundot szerveztétek, amit most annyit reklámoztak. Remélem azért a munka mellett adódott lehetőség a tóban is megmártózni.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Megjöttünk Alsópáhokról.Most Anyóséknál vagyunk, szerdán megyünk Anyukámékhoz, és vasárnap leszünk otthon.(addig még várr ránk egy nagy grillparti :wink: )

A nyaralás jó volt, bár az idő ujól kibabrált velünk.De kirándulni jó volt, és még Hévizen is csobbantunk egyet, meg hétfőn a Balcsiban.
Emili jól bírta, bár az utazás m,egviselte. de legalább jól aludt. :wink:
Éjszakák 9is jól teltek, és ESZIK!!!!!!Súlyát nem tudom, de szerintem hízott, mert elég sószsák.
Én a tápinak nem forralom már a vizet, csak janát használok, mert annak a legalacsonyabb az ásványianyagtartalma, és a só tartalma.Ezt kell nézni a vízekben.Én reggeo megcsinálok 2 vagy 3 Avenmtes Via pohárral, a naggyal, abból melegíytek neki, bár mostanában szinte hűtőhidegne eszi csak meg.De etgy kicsit azért langyítok rajta. :?
Eszi a Hippes babakajákat is, a gyümiseket.Amiben banán van, az jöhet. :wink:
Már egész ügyesen eszik kanálla is, csak mindig ki akarja venni a keze,ből akanalat, így kap ő is egyet a kezébe. :wink:

Évi!
Nagyon édes a kis Virág!

Bocsi, mennem kell, súlyos Anyahiány lépett fel Emilinél :wink: :lol:
Majd még jövök vmikor.
Puszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Hűvösebb napot!

Évi
Köszi a drukkot. :)
Unokatesóm imádja a sót, kienné a zacsiból az egészet. :D
Sós mogyorót nem próbálta még Dóri? :)

Syry
Most van itthon, holnap hajnalban indul. Tegnapra szabit vettem ki. Nem sokat hagytam aludni. ;) :D

Brill
A hidegfrontokat én is megérzem, állandó alhatnékom van. :?
Ahogy fentebb említettem, dolgozunk/tunk az ügyön. :D Két hét múlva lesz itthon, augusztus közepétől szabin leszünk mindketten. Kis kikapcsolódás, egymásrafigyelés stb. ;)

Unique
Már látszanak a lakberendezői véna első jelei. Bélyegzős szőnyeg... :D
Jó nyaralást!

Lilia
Köszi az aggódást. Hazaparancsoltam a zembört és jött is haza. :D Project elindítva. :)

Angie
Mi történt, hogy így elszaladt a hangod?
Szilárd baba jobban van már?

Panka
Hű, micsoda remek programok. Igaz, most a légkondis munkahelyen érzem magam jól. Csak ne kellene melózni is....
Vendég

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, élünk még... Ez a meleg totál kitikkaszt bennünket, napközben ugyebár csak a házban tudunk lenni, akkor játék van ezerrel, meg főzés meg minden, délután meg 5 után merek csak kimenni vele... :roll: Ma pancsizott egy óriásit a medencéjében, nagyon élvezte! :D

Angie!
Szegénykém... :( Mielőbbi jobbulást kívánok, mennek a gyógypuszik!

Drága Roli baba!
Isten éltessen Téged első névnapod alkalmából!!!

Éva!
Köszi! Nagyon szép a csöpp (nem is csöpp ;) ) lánykád!!! :D

Juca!
Üzenem pirkónak, hogy ne szórakázzon Veled, mert velem gyűlik meg a baja... :wink:

Unique!
Jó nyaralást Nektek! Sok-sok képet tessék ám csinálni! :)

Junko!
Teljesen megértelek...

Megyek, mára is kidőltem... :roll: Már előre félek a héttől... :?

Puszi mindenkinek (és bocs, hogy most csak erre jutott enerdzsi...)!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Én is keveset jövök, olvasni szoktam, de mivel későn ülök itt, mire írásra kerülne a sor, elfáradok.

Köszönjük a névnapi köszöntéseket, holnap átadom Rolikának :)

Lányok
Kérdezni szeretném a homeopátiás urtica urens Ch5-tel kapcsolatban, hogy hoyg szedjem? Tudom, hoyg kúraszerűen kell, de nekem sajnos nem lett több a tejem, egyszerűen stagnál ezen a napi 20-30 ml-en :( Ezt fejem, fagyasztom, de ha már nem több, legalább ez maradjon meg, míg valami történhet. Szóval szedjem végig a kúrát, aztán pár nap szünet és újból? Vagy váltsak egy olyanra, amit egyfolytában lehet szedni? Nem nagyon vagyok otthon a homeós cuccokban, jól jönne a tanácsotok! Köszönöm szépen!

ROLIRÓL: a hét elején volt egy kis ijedtség, mert a súlya váratlanul 1520 gr-ról visszaesett 1 nap alatt 1460-ra. Nem tudtuk, miért. Persze, lehet egy nagyobb adag széklet, de ekkora esést még az sem produkált. 4 napig majdnem állt a súlya, nagyon minimálisan emelkedett, majd tegnapra érte el újból az 1520 gr-ot. Ma már 1560 volt :lol: Meg is dícsértük, hogy mennyire ügyes! Na szóval megtudtuk, hogy a héten elkezdték neki adni a vízhajtót, ez okozta a súlyesést, álítólag ez normális a pocakban is, hogy ilyenkor gyarapszik a súlyuk ugye leginkább, és csökken a víz a szervezetükben. A héten volt tüdőröntgenen, szemorvosnál és UH-n is. Minden eredménye megfelel Roli korának, semi kóros elváltpzás nem látható, és ez rendkívül jó hír! A héten tudtuk meg azt is, hogy sajnos nagyon kevés anyatejet kap, mert alig kap a klinika ilyet, úgyhogy tápszert eszik a drága, de azt nem hányja ki, igen jól bírja. Az adagjait szédületes ütemben növelik, átlag 2-3 naponta. Míg hét elején napi 12-szer kapott 20 ml-t, ma már 11x30-at kap :lol: És többször etetik cumisüvegből, persze nem a teljes mennyiséget, mert abban nagyon elfárad, de 10-15-öket megszik úgy, és a többi megy a szondán. Rendkívül jól bír minden beavatkozást, semmi hiszti, semmi sírás! Egyedül a kajáért sír, mitn ma is pl. és a héten már láttuk máskor is, hogy kajaidejét nem bírja kivárni, előtte fél-1/4 órával már szabályosan sír :) És 2 korty tej után elvágták a sírást, és békésen eszik tovább, majd a kaja végén rövid időn belül elalszik :lol:
Ma nagy nap volt! ÉN TETTEM TISZTÁBA! Egyébként is talán életemben először pelenkáztam babát, pláne ilyen pindurkát, de hogy a sajátomat tehettem tisztába, ez annyira csodálatos volt! Persze a nővér ott volt és segített, mert nekem ez még szabad környezetben sem lett volna egyszerű, nem hogy a zárt inkubátorban, ahol 2 lyukon kell a kezemet bedugni. És utána hőt is mértünk a popsijába, és akkor sem sírt, egy hangja nem volt végig, csak csendben nézelődött! Kibontott fenékkel eresztett egy pisit is :) Hát írtó büszkék vagyunk rá! Már nem a pisi miatt :wink: , hanem mert sosem panaszkodnak rá a nővérek, és mert ilyen jól tűr mindent, ami vele történik! Mostanában sokat simizem, és biztosan érzi, hoyg anyucija macerálja (persze csak ha nem alszik, hanem nézelődik). Egyedül az orrszondával nincs kibékülve újabban, naponta 2-szer biztosan kitépi, na az nem jó látvány, amikor épp ott vagyunk, de sajnos ezt még el kell viselje egy darabig :(
Ja és ma vittünk be neki egy macit is :) Amikor visszatartáson voltam, a férjem vett nekem egy édes kismackót (merthogy nálunk macimánia van), elneveztük "majdnem szülünk" macinak, és ezt a macikát vittük be neki ma, hogy ő is vigyázzon rá :) Azt mondta a nővér, hogy beleteszi egy streli zacsiba, és akkor be lehet tenni az inukubátorba :) Nagyon örültünk neki, egyben irigyeljük is a macikát, mert ő mindig Rolival lehet, mi meg nem :) De megígérte, hogy minden nap elmeséli, mi történt :) Mármint a maci :)
Mi is volt még... ja igen! Ma amikor ott voltunk, is kapott cumisüvegből enni, és rendesen megfogta a kis kezével az üveget!!! Pechünkre ezen a nagy napon elfelejtettük elvinni a fényképezőgépet (most először), úgyhogy ez csak férjem telefonján van megörökítve.
Babanet album még nincs kész ígéretem ellenére, de nem felejtettem el!!!!! Ne haragudjatok!

Jó éjt mindenkinek!

Tündi
tündi30

Sziasztok!

Fleur!
Bizony, nekünk is van már bébiháj a combinkon... :lol:
Toka is akad... :wink:
Ti hogy álltok a bevásárlással? (lehet, hogy írtad már, de tudod, annyira le vagyok maradva... :oops: )

Lilia!
Képet most per pillanat nem tudok feltenni, de holnap(ma :D ) dobok egy párat megígérem! :wink:
A meleghez kitartást!
Én most ez ügyben nem panaszkodom! :lol: Eljött az én időm... :wink: :lol: (a légkondi miatt nálunk rendszerint vita van... :roll: )

JMaci!
Az augusztus közepe igen szerencsésnek mondható, ami a fogantatást illeti... :wink: Hajrá!!! És, ahogy nézem, a peteérésed is a körül lesz!?
Ha Erik aluszékony lenne a hidegfronttól, hidd el, egy szót sem szólnék!!! :lol: :lol: :lol:
...de nem az :?

Évi!
Nagyon nagy már Virág!!! :D
Teljesen megértem, h ritkán tudsz jönni... :lol:

Angie!
Ezek szerint rosszabbododott a hangod... :( Szegénykém!
Egy barátnőmnek ugyanez volt... Aztán csináltak Neki tenyésztést.. és streptococcus (lehet nem így kell írni) okozta... Na, most teljesen olyan voltam, mint a rendelőben az idős nénik... :lol:
A lényeg, hogy jobbulást Mindkettőtöknek! :D

Panka!
Van program!!! :D
Öröm, hogy Emili végre rákapott az evés "ízére"! :D

Norwell!
Csak lassacskán, ha ennyire nem bírod a meleget!
Hát csak én nem vagyok "fehérember" ebben a társaságban... :lol: :lol: :lol:
Még szerencse, hogy Erik is bírja! :D

Tündi!
Rolinak boldog névnapot! (most nem tudok olyan kis virágos izét tenni... :( sorry.)
A homeos bogyóban nem tudok segíteni, mert nekem nem használnak ezek a cuccok...
Jó olvasni, hogy már ennyi élményed van!!!

Na, mennem kell...

Puszó Mindenkinek!
Brill

Kép
brill

Brill
Majd elküldöm a felesleges álommanóimat Erik babának. :D:D:D
Hogy-hogy nem alszol még ilyenkor?
Most annyira nem ment még az éjszaka, be is aludtam.... Várom a képeket. :)

Norwell
Kitartást a meleghez!

Tündi
De jó, hogy ilyen fantasztikus hírekkel jöttél. Roli baba is nagyon menne haza. :)
Drukk a mielőbbi hazatéréshez! És boldog névnapot Roli baba!
Vendég

Sziasztok!

Tündi :) Roli babának én is nagyon nagyon boldog névnapot kívánok és örülök a fantasztikus híreknek!!! :D :D :D Remélem nemsokára bővebben is tudunk beszélni :D :wink:
Az Urtica-t én is csak kúraszerűen használtam, bár nálam inkább a szopis teák váltak be. Az alkoholmentes sört próbáltad már? Meg van vmilyen süti is, előkeressem a receptjét?

Angie :) Jobbulást kívánok!

Norwell :) Elhiszem, hogy kivagy... tegnap mi is beüzemeltük a házi pancsit Kristófnak, nagyon élvezte :lol:

Jmaci :) Drukkkkkk :) Fantasztikus lenne, ha egyből megfoganna a baba :D

Pankaa :) Alsópáhokon a Kolpingban voltatok gondolom, ugye? Nektek hogy tetszett? Mi tavaly nyáron majdnem ott nyaraltunk, csak megijedtünk, hogy nincs légkondi (tavaly is ilyen ezer fokok voltak), és nem mertünk odamenni. :roll: :oops:

Képzeljétek, tegnap sikerült nyélbe ütni a business-t, úgyhogy most nagyon happy vagyok :lol: :lol: :lol: Csak egyelőre nem fogunk tudni szinte semmit csinálni, mert likviditási gondok vannak :roll:
Más: ma dél körül kell hívnom a haematológiát, remélem mostmár meglesz az eredmény! :roll:

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!
Hát, néma anyának gyereke sem érti a szavát. Hangom sehol, és ahogy az öcsém diagnosztizálta a "mute" üzemmódomat, azt mondta, hogy nagy valószinűséggel hangszálgyulladás, ami akár két hétig is eltarthat :( :roll: Hát ez szuper :( Szilárddal közösen kaphattuk el valahol, vagy egymástól. Reméljük, nála megmarad csak köhögés szinten a dolog. Egyelőre nem kap még semmit, Fenisztil cseppeken kivül. Hangulata, étvágya változatlan. Láza nem volt, orra sem folyik, és a torka sem piros.

Ez a meleg szörnyű, most egy hétig ki sem dughatjuk az orrunkat a házból 40 fokban, talán csak este 8 után. Még szerencsére, hogy idebent szuper idő van, alig 24 fok légkondi nélkül. Ezek szerint jól szigetelték a házunkat, és persze a redőnyök is nagyon sokat jelentenek.

Tündi!
Nekem is a laktoherb segitett a legtöbbet. Már nem iszom rendszeresen, de ha érzem, hogy kevesebb van, csinálok 1 literrel, és máris érzem a hatását. De én arra jöttem rá, hogy rengeteget kell inni (főleg vizet), és attól lesz jó sok tejcid.
Rolikának boldog 1. névnapot!

Timi!
Drukkolok a negativ hematologia eredményért!!!

Brill!
Én két napja úgy döntöttem, hogy a kocsiban használunk légkondit, mégpedig azért, mert szegénykém nagyon izzadékony, és nem csak vizes lesz a haja, hanem ömlik róla úgy, hogy ha hozzáérek, még rólam is csöpög. Bekapcsoljuk a legalacsonyabb fokozatra, ezzel egyenletes levegőt biztositunk neki.

Évi!
Virág nagyon kis tündéri. Jó, hogy előkerültél.

Na, felébredt a babám, nagyon éhes :) Mennem kell, de még megpróbálok jönni, mert nem ennyit terveztem irni.
Vendég

Brill!

Csatlakozom, ez a mi időnk. Körülöttünk mindenki hápog, de Kinga meg én csak virulunk!

és két kép a csajról:

Kép
Kép

tjuca

Sziasztok Lanyok! :D

Elökeveredtem. :oops: Visszaolvasni most meg sem probaltam de a kepeket lattam es GYöNYöRüEK a babak! :D

Olyan jo latni ezeket a fotokat, alig varom mar en is, hogy a kezemben tarthassam az en kis picurkamat!

Lattam szamomra uj neveket is, üdv. Nektek! :D Mielöbbi pocakosodast kivanok! :D

Mi jol vagyunk, a ferjem is sokkal jobban van mar.
Varjuk a költözest ami honapok ota huzodik, mindig modositjak a datumot... :( Nekünk pedig eleg sürgös lenne most... De nem baj csak legalabb addigra tudjunk költözni mire jön a baba. 8)

Holnap este megyünk combinalt teszt vizsgalatra, mar nagyon izgulok. Varom is de kicsit aggodom is. Biztos minden rendben lesz. Utana megirom Nektek mi lett az eredmeny.
Olyan jo mert szerdan töltöm az uh szerint a 12. hetet!

Puszilok mindenkit, szep napot!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!
Próbálok írni egy kicsit, nem tudomEmili mennyit enged. :wink:

Csibe!
Gábor baba nagyon aranyos!Jó nagy már!Jártok még babaúszásra?Mi igen, Emili nagyon élvezi, már a merülések után sem pityeredik el. :D
Nekem is sok a dolgom, de én úgy osztom be, hgy a délelőtti alvásakor netezek, a többi alvásidőben meg csinálom amit bírok, ami marad, azt meg másnap. :wink: Sajna egyik munka sem szalad el. :lol:

Anikó!
Ágoston jó súlyban van!Emilim is kb. 6.5-7 kg lehet, de majd jövő keden kiderül, akkor megyünk a 4 hós oltásra.Egyébként most Hippes tápot kap, igaz hogy nem hipoallergén, de megeszi, és nincs semmi baja tőle.És ez nagyon finom, kicsit sűrűbb is,mint egy tejszín, de az íze tej ízű, édes.Szóval ez bejött.Ja, és kapja az üveges babakajákat is, épp az előbb dobott be majd egy egész üveggel, egy kicsi maradt az alján!Most nagyon meg vagyok vele elégedve, és az éjszakák is jobbak.)kopp-kopp)

Tündi!
Nagyon édes a kis Roli!!!!És nagyon szépen fejlődik!
A homeós bogyeszt sokáig lehet szedni, úgy tudom, nem kell szünetet tartani közben.És inni kell sokat, napi 3-4 liter folyadékot!!!És nem idegeskedni! :wink:
Szopizással én is átéltem ezeket az érzéseket sajnos, de már én is túl vagyok rajta, a lényeg, hogy fjlődjön a baba.Tejjel, táppal mindegy , csak egyen!
Én is azt vártam nagyon, hogy hazavihesük, és betegyük a kiságyába, bejárja a lakást a babaillat!
:wink: 8)
A vers nagyon megható volt!

Fleur!
Ez a kullancsdolog nem hangzik túl jól, remélem nem lett semmi gubanc.Merre voltatok?
Mostmár pihizhetsz 1000-el!

Heni!
Nagyon csini vagy!!!Egy kismamának amúgy sem illdomos napérlelte bőrrel flangálni.
:wink: :twisted:

Tina!
Látom jól telnek a napjaid!De csak óvatosan ám!
Hogy vagy?Hgy bírod a meleget?Én a terhesség előtt napimádó voltam, a 30 fok volt a minimum, de amint terhes lettem, csak a 20 fokban éreztemjól magam, és ez még most is tart. :?

Norwell!
Jók a képek!Én is imádtam kiskoromban így enni a dinnyét, de ma már fííínnyás vagyok, és csak késsel eszem. :lol:

Lilia!
Én is gondoltam rá, hogy csak tudja ez a gyerek, hogy menniyre éhes, de sokszor csak kiköpi a kaját, majd a 3., 4. próbálkozásra meg elfogadja, és becuppant egy üveggel.Hát akkor most mi van?Azt nem hiszem, hogy beletörődömségből eszik, mert ha tényleg nem éri, akkor beszorítja a száját :? :evil:
Kívánom, hogy mielőbb legyen neked is pocifotósorozatod!
:wink:

Évi!
A Dóri egy tündér! :D

Timika!
nagyon nagyfiú már aKristóf!
Remlem hamar rendbejön ez a véralvadásos dolog!
Mi lett alakásvásárlással?Most mi is újra nézegetünk kégliket. :D
Most olvsm, hogy sikerült!Gratulálok!Merrefelé van a ház?
Hát igen, nincs légkondi, gondolom úgy vannak vele, hogy a gyerekek miat úgysem hasznáénák.Most hogy ilyen hüvi idő volt, nem is kellett, de ilyen melegben azért én biztos bekapcsoltam volna, mint ahogy itthon is beszoktam.
Egyébként jó hely, de csak nagyobb gyerkőccel, aki már élvezi ezeket a dolgkat.De mi mots Emilivel nem nagyon tudtunk máshová menni, e volt a legygerekbarátabb.

Juca!
Nagyon édi a kiscsajod!

Pupy!
Hogy van anyukád?Jobbulást kívánok neki!

Szóval megvolt az első hármasban nyaralás(bár tavaly is 3asban voltunk, csak Emili még beltéri volt :wink: )
A szálloda nagyin király volt, ettünk sokat, híztunk is rendesen :evil: :(
De Emilim nagyon élvezte a klímaváltozást, elkezdett enni, és jókat alukált.Csak az utazást nem bírta, nagyon izzadékony, és rengeteget ivott.
Mostmár minden nap kap Hippes cuccokat, szereti is, olyanokat nyammog hozzá, hogy öröm nézni!
Most még anyóséknál vagyunk, holnap megyük anyáékhoz.
Képeket majd később tesezk, még a gépben vannak.
Én meg meg vagyok fázva. :( Folyik az orrom, tüsszögk, kapar a torkom. :(
Remélem Emili nem kapja el!!!Volt egy nagyon hideg szeles nap, biztos akkor fújt meg a szél, amit amúy is nagyon útálok! :evil:

Szép napot, ha még tudok jönni a héten, benézek.
Puszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok csajok!

Most csak egy gyors bekukkra van időm, mert ezer dolgunk van, így hogy 10 nap után ismét itthon vagyunk!!!
A nyaralás egy rémálom volt! Szuperul indult, de múlt vasárnap hajnalban rosszul lett a férjem, és kiderült, hogy veseköve ill. vese homokja van, ami miatt nagy görcsei voltak. Egész héten mást sem csináltunk, mint ügyeletről kórházba jártunk és marékszám szedte a gyógyszert, hogy elviselhetővé tegye a napjait. Anyumékhoz mentünk haza, hogy ha valami komolyabb gond lesz, ők tudnak vigyázni a gyerkőcre, amíg mi esetleg dokinál vagyunk. Ma délelött úgy néz ki, sikerült egy csomó apró követ ürítenie és valamivel jobban érzi magát, de ezt nem kívánom senkinek.....
Na most futok a dolgomra. Amint tudok, jövök visszaolvasni és lehetőség szerint írni is részletesebben!
Puszi!
Andy

Kép
oriandy

Márti
Az nem messze van tőlünk :)
Minden csodálatom, hogy ekkora lakásban ennyien elfértetek.

Márti, Lilia
Ha már ilyen sokan vagyunk egyszer összefuthatnánk :).

Évi79
Nagyon édes :).

Angie
Gyógyulj meg. Na Sziszkót megszállta az álommanó? :)

Tündi
De örülök, hogy ilyen jól vagytok! További szép gyarapodást.
Boldog első névnapot nektek.

Brill
Szerencsére a beszerzéssel már nagyon jól állunk: kocsi megvan, kiságyat anyutól kaptam (öcsémé volt)
meg minden belevalót, rucikat is rengeteget kaptunk-most szinte semmit nem kell venni, pelenkázó-fürdető
állvány is megvan és a komód a picurnak. Szóval a nagyobb dolgok rendben, már csak apróságokat kell beszerezni.
Kapok egy huris képet Erikről?? :)

Pankaa
Pécsen, a Mecsekben valahol sikerült beszednem.

Andy
sajnálom :(

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

JMaci!
Várjuk az álommanókat... :lol: , ha hidegfront van küldheted "Őket"!!! :D
És, a "hogy-hogy ébren?" kérdésedre nagyon egyszerű a válasz... : Apa vendéglátós, így kicsit más életritmusban élünk... :lol:

Timika!
Mi van a hemetológiai eredménnyel :?:

Angie!
További gyógyulást Nektek!
Légkondi, nálam továbbra sem befutó... :lol:

Juca!
Hál' Istennek! :D
Már kezdtem magag kissé kellemetlenül érezni az iszonyatos melegtűrésem miatt... :lol: :lol: :lol:
Kingus kész hölgy már!!! :D

Jucmuc!
Ez a beszéd!!! Persze, hogy minden rendben lesz! :D
Holnap várunk az eredménnyel!

Panka!
Képeket várom! :D
Neked is javulást!

OAndy!
Szegéy férjed! :(
Kívánom Neki, hogy mihamarabb kipisilje... persze apró kínok közepedte... Már amennyire ez lehetséges.

Fleur!
Köszi a tájékoztatást! :D
Tényleg jól álltok! :D

És pár kép:
Kép

Cuminalvás
Kép

Amikor rettenetesen bezabálunk...
Kép

:lol:
Kép

Imádunk TV-t nézni!
Kép

Brill Kép

Kép
brill

Andy!
Jaj szegény férjed. Gyógyulást neki.

Brill!
Persze, ti birjátok a meleget. Úgy én sem biztos, hogy használnám.
Erik milyen szép nagy baba. Látszik a hosszán, hogy ő is tartja a szintet. Gyönyörű hatalmas szemei vannak. 100% nature-os rucink nekünk is van :)
Marshall hogy birja a meleget? Sétálni ilyen melegben is vinni kell?

Virág!
Igen, alszik elég sokat. Tegnap kertiparti volt ismét a családban, és végig aludta az előkészületeket és a sütés-kajálást is. Igy hasznossá tudtam én is tenni magam. Ma is már másodszor alszik. Jó lenne, ha éjjel sem kelne fel, bár mostanában kitolódott az éjszakai szopizás 4-5 környékére.
Ügyik vagytok, hogy időben összeszedtétek a cuccokat. Mi nem tettük, és volt is kapkodás, úgy-e mivel hamarabb jött Sziszkó.

Panka!
Emily ügyesen növekszik. És milyen ügyi, hogy nem válogat.

Maci!
Jó lenne elsőre lebabásodni. Drukk hozzá. Valakivel már ilyen is forduljön elő!!

Pupy!
Ennyire kihajtanak téged egy szabi miatt? Nem szép tőlük. Hogy álltok a projektel. Most hanyadik napon is vagy? Legyen már végre valami. Hajrá-hajrá!!!

Eszter!
Izgis ez a beköltözés dolog. Biztos nagyon jól fogjátok érezni magatokat az új kégliben. Teszel fel képet a házról? Akkor most a kivizsgálást is halasztod a meló utánra?

Judit!
Már nagyon hiányoltalak. Úgy-e hogy röpül az idő?! Biztos minden rendben lesz a vizsgálaton. Én is izgultam. Pocifotót kapunk. Annyira megnéznélek. Legalább priviben dobj egyet.

Juca!
Hát, ebben a nagy melegben nem megyünk sehova, főleg, hogy köhögünk. Ez a tejberizs nem akar összejönni, de nem adom fel, igérem. Kinga pedig továbbra is nagyon édes, és egy egyéniség, unikum. Hamarosan el fog indulni, és aztán majd futhatsz utána. Bár neked eddig is kellett teperned, nem volt akadály a menni nem tudás.

Norwell!
Legalább tudtok pancsizni. Ott le tudja hűteni magát. Az is valami. Bent a házban sem birja Kende?

Kacsa!
Hogy álltok szopiügyileg? Javult a helyzet?

Syry!
Szilárd már most 62-68-as méretet hord. Olyan kis dagadtka. Máté baba lehet, hogy most nem nő olyan iramban, mint Sziszkó vagy Ágoston, viszont lehet, hogy később meg pont forditva lesz. Képet kapunk róla?

Dido!
Hogy és hol vagy? Persze tudom, hogy ilyenkor sok a meló. Lombik mikor is kezdődik? Előtte azért lesz még katonavizsgálat? Mert lehet, hogy apának azóba jobban áll a "szénája".

Ági! Szisz!
Hol vagytok???
Valaki tud róluk valamit?

Timi!
Eredmény?

Majd én is dobok képeket, csak még át kell mentenem apuék gépéről cd-re.
Vendég

Siasztok!
Most csak gyorsan, mert körmömre ég a meló!

Tündi!

Én az Urtica-t folyamatosan szedem már 3 hónapja ...

Nem tudom, a múltkor írtam-e. Vane gy ún. szaporító fejés. Elkezded fejni mondjuk a Jobb cicit 7 percig, utána a Balt 7 percig, utána ismét J 5 percig, majd B 5 percig, utána J 3 percig és B 3 percig. Tehát 7-7-5-5-3-3 percig fejed váltva a ciciket, ha jön tej, ha nem. Ez 30 percig folyamatosan ingerli a ciciket, ettől be kell, hogy induljon. Meg, ha érzed a tejleadó reflexet, akkor főleg rá kell turbózni! Nekem leglaábbis akkor fél perc alatt akár 30-40 ml is lejön, míg anélkül alig csurog.

Annyira jó volt olvasni, amit Roliról írtál!!! Maci biztosan vigyáz rá!

----

Mi talán túl vagyunk a nehezén. Majd leírom, hogy hogyan, mert tanulságos lehet esetleg másnakis, de most tényle gfutnom kell!

kacsa14

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?