Sziasztok!
Próbálok írni egy kicsit, nem tudomEmili mennyit enged.
Csibe!
Gábor baba nagyon aranyos!Jó nagy már!Jártok még babaúszásra?Mi igen, Emili nagyon élvezi, már a merülések után sem pityeredik el.
Nekem is sok a dolgom, de én úgy osztom be, hgy a délelőtti alvásakor netezek, a többi alvásidőben meg csinálom amit bírok, ami marad, azt meg másnap.
Sajna egyik munka sem szalad el.
Anikó!
Ágoston jó súlyban van!Emilim is kb. 6.5-7 kg lehet, de majd jövő keden kiderül, akkor megyünk a 4 hós oltásra.Egyébként most Hippes tápot kap, igaz hogy nem hipoallergén, de megeszi, és nincs semmi baja tőle.És ez nagyon finom, kicsit sűrűbb is,mint egy tejszín, de az íze tej ízű, édes.Szóval ez bejött.Ja, és kapja az üveges babakajákat is, épp az előbb dobott be majd egy egész üveggel, egy kicsi maradt az alján!Most nagyon meg vagyok vele elégedve, és az éjszakák is jobbak.)kopp-kopp)
Tündi!
Nagyon édes a kis Roli!!!!És nagyon szépen fejlődik!
A homeós bogyeszt sokáig lehet szedni, úgy tudom, nem kell szünetet tartani közben.És inni kell sokat, napi 3-4 liter folyadékot!!!És nem idegeskedni!
Szopizással én is átéltem ezeket az érzéseket sajnos, de már én is túl vagyok rajta, a lényeg, hogy fjlődjön a baba.Tejjel, táppal mindegy , csak egyen!
Én is azt vártam nagyon, hogy hazavihesük, és betegyük a kiságyába, bejárja a lakást a babaillat!
A vers nagyon megható volt!
Fleur!
Ez a kullancsdolog nem hangzik túl jól, remélem nem lett semmi gubanc.Merre voltatok?
Mostmár pihizhetsz 1000-el!
Heni!
Nagyon csini vagy!!!Egy kismamának amúgy sem illdomos napérlelte bőrrel flangálni.
Tina!
Látom jól telnek a napjaid!De csak óvatosan ám!
Hogy vagy?Hgy bírod a meleget?Én a terhesség előtt napimádó voltam, a 30 fok volt a minimum, de amint terhes lettem, csak a 20 fokban éreztemjól magam, és ez még most is tart.
Norwell!
Jók a képek!Én is imádtam kiskoromban így enni a dinnyét, de ma már fííínnyás vagyok, és csak késsel eszem.
Lilia!
Én is gondoltam rá, hogy csak tudja ez a gyerek, hogy menniyre éhes, de sokszor csak kiköpi a kaját, majd a 3., 4. próbálkozásra meg elfogadja, és becuppant egy üveggel.Hát akkor most mi van?Azt nem hiszem, hogy beletörődömségből eszik, mert ha tényleg nem éri, akkor beszorítja a száját
Kívánom, hogy mielőbb legyen neked is pocifotósorozatod!
Évi!
A Dóri egy tündér!
Timika!
nagyon nagyfiú már aKristóf!
Remlem hamar rendbejön ez a véralvadásos dolog!
Mi lett alakásvásárlással?Most mi is újra nézegetünk kégliket.
Most olvsm, hogy sikerült!Gratulálok!Merrefelé van a ház?
Hát igen, nincs légkondi, gondolom úgy vannak vele, hogy a gyerekek miat úgysem hasznáénák.Most hogy ilyen hüvi idő volt, nem is kellett, de ilyen melegben azért én biztos bekapcsoltam volna, mint ahogy itthon is beszoktam.
Egyébként jó hely, de csak nagyobb gyerkőccel, aki már élvezi ezeket a dolgkat.De mi mots Emilivel nem nagyon tudtunk máshová menni, e volt a legygerekbarátabb.
Juca!
Nagyon édi a kiscsajod!
Pupy!
Hogy van anyukád?Jobbulást kívánok neki!
Szóval megvolt az első hármasban nyaralás(bár tavaly is 3asban voltunk, csak Emili még beltéri volt
)
A szálloda nagyin király volt, ettünk sokat, híztunk is rendesen
De Emilim nagyon élvezte a klímaváltozást, elkezdett enni, és jókat alukált.Csak az utazást nem bírta, nagyon izzadékony, és rengeteget ivott.
Mostmár minden nap kap Hippes cuccokat, szereti is, olyanokat nyammog hozzá, hogy öröm nézni!
Most még anyóséknál vagyunk, holnap megyük anyáékhoz.
Képeket majd később tesezk, még a gépben vannak.
Én meg meg vagyok fázva.
Folyik az orrom, tüsszögk, kapar a torkom.
Remélem Emili nem kapja el!!!Volt egy nagyon hideg szeles nap, biztos akkor fújt meg a szél, amit amúy is nagyon útálok!
Szép napot, ha még tudok jönni a héten, benézek.
Puszi.