Szirom
Hogy a fenébe ne látszana
???Szt egy pocakot csak az nem vesz észre,aki nem akar
!Na mondjuk Tonticáéval még nem vetekszik
!Szl azért nem úgy nézel ki,mint aki lenyelt egy meggymagot
!
Mit meséljek még?
Az egész egyébként szt tiszta retro,mint a Balaton kb 10 éve.A vendéglők, a kiszolgálás,az étlap(az talán nálunk jobb volt
).kétszer voltunk étteremben,egyszer sem ájultunk el tőle
.Az egyebek egyébként annyiba kerülnek,mint nálunk,bár mi vittünk kaját sokmindent.Kenyeret tejet vettünk ott,meg talán egyszer felvágottat.
Vittünk totálfoodos kaját fagyasztva,így minden nap megvolt az ebédünk,nem kellett főzőcskézni.
A gyerkőcök a vizet nagyon élvezték,de a sósság nem jött be nekik.Ha a szájukba ment,azonnal prüszköltek,köpködtek... :,
Béreltünk vizibiciklit is,bementünk jó messzire,de nekem valahogy olyan rossz érzésem volt,amikor nem láttam a víz alját
....Villő bezzeg élvezte a láblógatás a bicajról
.
Amúgy élvezték,hogy lehet lebegni a vízben,karúszót néha használtuk,Villő is már tök ügyi vele
.Nem is gondoltam volna
....igaz,tényleg kis vizicsibe...
San Marino, a félsziget másik fele,ahol "buli" volt(ahogy Bulcsú hívta),elég jó hely,csak hangos,az nem gyerekeseknek való.át lehetett esténként sétálni,így sokszor későn értünk mi is haza.
Mondjuk azért reggelig aludtak rendesen
.
Rab városa is szuper volt,barangolni a parton,nézni a nagy hajókat,a főtéren sok kis szuvenír,bóvli jó pénzért,de azért muszáj volt venni ezt-azt a gyerkőcöknek
!Amúgy bár sütött a nap én rövidnaciba nagyon fáztam,még a pulcsit is felvettem...
Azt megbeszéltük apával,hogy vízvezeték szerelők,mert ami homokot lemostunk magunkról
...na mondjuk ez az egy nem tetszett,hogy naponta kétszer fürdetni a gyerekeket,vagy 3szor mostam nekik hajat,mert 2 nap után úgy ragadt a homoktól,hogy szörnyű...na de azért ennyi kibírtam
.
A kalandos hazafelé utat már írtam,a pályamatricás helynél lekapcsoltak más magyarokkal együtt,míg a horvátok úgy zúgtak el mellettünk,hogy ihaj...Na de ez legyen a legnagyobb keresetük és álljanak kint a tűző napon érte 12 órát
!
Aztán bedöglött a kocsi Zamárdinál
,mert már csak lépésben lehetett menni,ment vissza mindenki Pestre.Szerencsére nincs nagyobb baj,most jött haza apa vele,elkészült,nem a motor ment tönkre
.de azért 2,5 órát vártunk egy buszmegállóban,mire leért az ismerős,hogy haza tudjon vontatni
...Szl ez nem kellett volna a végére,de azért összességében pozitív volt
.
Érdekesek voltak az aprócska falvacskák pár házzal,főleg a kompkikötőkben,ahol tk erre épült az egész "infrastruktúra".....
Hát hirtelen ennyi :roll.....