Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk, amíg a párom fürdik aztán ővé a gép.
Jelentem már két fogunk van! A két alsó. Olyan cakkosak, hogyha berakom a kezem ott marad a nyoma az ujjamon. Nagyon édi. Már próbálkozik azzal, hogy amikor feláll fogva pl. a széket akkor néhány másodpercre elengedi és egyensúlyoz, de aztán csücs lesz a vége. Nagyon akaratos, hisztis, ha valami nem úgy van ahogy ő akarja, de próbáljuk "megtörni", hogy nem minden úgy van ahogy ő szeretné.
Ilyenkor feladja a hisztit és csinál mást. Igazi pakolós kiscsaj, fiókok kipakolása nagyon megy neki, mindent letép, szétszed, szóval igazi kis "rosszcsont".
g.zsoltné,
A vonalzó elkészítésével mi a gondod? Meddig jutottál és hol akadsz el? Segítünk csak írd le hol tartasz.
A strandoláshoz én annyit tennék hozzá, hogy szerintem vigyél pelust, mert hát azért sokan fürdenek abban a medencében, ez valamennyi védelmet is nyújt és ha netán rájönne a kaki, vagy pici az felfogja. És vigyél naptejet, jó magas faktorszámút.
Pocilo,
Szerintem nyugodtan beszéld meg a doktornéniddel, hogy Te még nem szeretnéd abbahagyni a Konakiont, és még nem szeretnél gyümölcsöt adni Marcinak. Amúgy a szoptatós babáknál én úgy tudom, hogy elég 6 hónapos korban elkezdeni a hozzátáplálást, ahogy Te is írtad. Te vagy az anyukája, Te tudod, hogy mi jó a kisfiadnak.
Dalma,
Így utólag is Nagyon Boldog Névnapot kívánok! Csajok hogy vannak?
Szandra,
Edónak így utólag is Boldog Hónapfordulót! Milyen nagy már?
Bettem,
Mi volt a magzatvíz mintavételnél? Mikor tudjátok meg az eredményt? Fájt? Hogy vagytok?
Hexina,
Hogy vagytok? Hogy bírjátok a meleget? Jövőhéten el fogunk olvadni a negyven fokban.
Mazsuzs,
Tudom nem engem kérdeztél, de remélem nem baj, ha belekotyogok. Szerintem a barátnőd jól mondta, hogy a tízórai gyümivel kell kezdeni. Ezzel kezded hozzászoktatni a kanalazáshoz, ez elősegítheti, az ebédnél való kanalazást is. Nekünk is nagyon sokáig volt, hogy kevés főzelék és sok tápi, dehát gondolj bele milyen furcsa íz lehet ez nekik a megszokott tápi után. Próbálhatod a gyümit du. is hátha akkor jobban van kedve enni. Majd lassan eljön azaz idő amikor megeszi a főzeléket és tápszert már nem is kell adnod neki ebédre. Üvegeset próbálsz, vagy Te főzől neki? Mikkel próbálkoztál? Nekünk már napi 5 kanalazás van és egy tápi este. Elég fárasztó, de hál'istennek Vicus nagyon szépen eszik, így nem annyira megterhelő, de azért ne várd annyira, mert 5x főzni, turmixolni, kitalálni, hogy most mit adj neki nem egyszerű. Az eleje nagyon nehéz (ahol most Ti tartotok, sok pancsolás néhány falatért, de hidd el megéri, ilyenkor szoktak hízni az anyukák, ugye a maradékok....
)Bocsánat, hogy ilyen hosszan belekotyogtam, csak én is szeretnék neked segíteni, de Szandra, biztos okosabbakat tud mondani Neked, ő sokkal tapasztaltabb, és ő a mi "tanácsadónk".
Judit,
Mizu Veletek? Danca, Szonjus? Költözéssel hogy álltok?
Most már mennem kell, a párom várakozik a gépre.
Szép estét, és jó hétvégét mindenkinek!!!