Új privát üzeneted érkezett!

Szia Bogár!

Amit írtál, nagyon köszönöm. Kész a vonalozóm, számol is ha az emailon kapott címre klikkelek, csak beilleszteni nem tudom. Hova kell? Mert ha az aláírásba teszem, akkor nem történik semmi. :cry:
Bizonyára én vagyok egy "anti-tallentum", de annyira szeretném, és sehogy sem sikerül. Közdök vele egy ideje!
Mindenesetre mégegyszer köszönöm!

Üdv,
hexina és Hanna Sára
hexina

Szia Hexina!

Én is nehezen boldogultam, ha emlékszel.. szóval 2 kódot küld a babafalva. Ebbe a fórumba a 2. kódot kell bemásolni cakumpakk. Ezt úgy tudod legegyszeűbben, ha először az e-mailre kapott 2. kódot az egérrel kijelölöd, aztán a másolás gombra kattintassz,(szintén az egér gomb menüje között) és ezután csak az a dolgod, hogy visszajössz ide, és a beillesztés gombot nyomod(egéren), és kész is!Utána nézd meg "előnézet"-en, és,ha beadja, SIKERÜLT! :mrgreen:
Biztos ügyes leszel!
bettem3

És a lényeg, majd' elfelejtettem :oops:

PHPBB kód:
Kép
bettem3

Szia bettem3!

Látom soroksári vagy.Én is.Gratula a babához.

Üdv
Móni
g.zsoltné

http://babafalva.hu/tickers/a2k.png[/img][/url]

Ennyi... :(
Nem megy. Nekem ez nem jön össze! Bettem, köszönöm a nagyon kedves segítséget!
hexina

Sziasztok!

Hexina,

Bele kell menjél a profilodba, ezen az oldalon felül, ahol látod, hogy "segédletek" és van mellette egy legördítő gomb, ott megtalálod a "profil"-od és ott az aláírás mellett lévő fehér részre kell bemásolnod azt a kódot.

Bettem3,
Te is így csináld, és akkor mindig fog látszani a vonalzód, ahogy látom neked nem mindig látszik. Nem ide kell beillesztened, hanem oda ahova írtam a profilodon belül az "Aláírás" részhez.

Sok sikert csajok! Várjuk a szebbnél szebb vonalzókat! Hajrá! :lol:

Szandra,
Milyen volt a strand? Hol voltatok? Majd mondj egy időpontot, hogy Nektek mikor lenne jó és akkor talizhatnánk. :lol:

Sid, és Adra,
Ti már biztos nyaraltok. Úgy irigyellek már én is úgy mennék. Mi majd augusztus elején megyünk Balcsira, már nagyon várom! Jó időt nektek, sok napsütést!

Dalmacska,
Flóra baba nagyon aktív kiscsaj, csak így teljesen lemeríti az anyukáját, igaz? Szopik szépen? Nagyon édesek a Róluk készült képek! Sok-sok erőt küldök Neked, nem lehet most könnyű!

Tényleg Riella Veletek mizújs?

Eszti,
Réka baba és Ti hogy vagytok? Bence hogy viselkedik a kicsi hugicával? Tejcsi ügy hogy áll?

Na most mennem kell.

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Végre van egy kis időm. Hát nem egyszerű két gyerekkel, főleg, hogy egyedül vagyok velük egész héten. Nappal még elvagyunk, de este 6 körül kezdődik Levinél a nyügösség, így kézben van, de persze Gergő meg elkezd hisztizni, hogy menjek vele homokozni. Aztán fél 8-kor fürdik Levi, majd szopi, utánna Gergő pancsi, közben Levi vagy nézelődik, vagy ordít. 10-nél előbb nem jutunk az ágyba. Szóval leizzadok estére.

Egyébként Gergő nagyon szereti. Puszilgatja, simogatja. Betakarja, cumit ad neki. Szeremcsére Levi még mindig nagyon jó fiú. Este jön rá egy kis hasfájás, meg hajnalba. Egyedül ilyenkor sír. Még a lakás is tök rendben van.

Asszem a taliból mi most is kimaradunk. Majd talán a következőre már el tudunk menni.

Na, mennem is kell, mert főzök.

jucus1

Még nem is raktam fel Leventéről képet. Most csak egyet, aztán még keresek.
Kép Levente

jucus1

Sziasztok!

Remélem majd a talira el tudunk menni,de még nem biztos... :roll:

Szandra!
Hát igen,Flórácskám sem egy vékonyka típus... :D
Hogy vannak mostanság a lánykáid?Lehet hogy írtad már csak én nem olvastam jól vissza, :oops: akkor bocsi.

Szami!
És a kis Szofi miket csinál mostanában? :)

Finike!
Köszi az erőt,rám fér! 8) :lol:
Alig jutok a dolgaim végére.Flóra van úgy hogy szinte egész nap fent van,a többit nem kell ecsetelnem,gondolom.... :roll: :lol:
Amúgy nagyon édes,mosolygós és ügyesen szopizik,csak anyatejen él! :D

Jucus!
Eggyüttérzek veled!Az én napjaim is majdnem pontosan így telnek! 8) Én is estére nagyo leizzadok! 8) :roll:
Édes a kis Levente! :D

Móni!
Köszi a bókot. :)
Igen,mind a kétszer a Szintéhez jártam. A magánrendelőjébe.
A rendelő Erzsébeten van,a kórháztól nem messze. Egy kis utcában(Rimaszombat utca)a házszám most nem jut eszembe.
:oops: Az 5-ről, az OMV kút után kell a második utcán lefordulni.(jobbra,de csak arra lehet) Szóval érted,remélem nem magyarázok túl bonyolultan. :oops: :roll:
A pénzes dolgokat majd priviben.

Sziasztok,szép napot mindenkinek!
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Nagyon jó olvasni titeket, de sajna az írásig nem jutok.
Most is Marcus kiabál, hogy vele foglalkozzam ne mással.
Közben az építkezés se halad úgy ahogy szeretnénk.Kifestettük a fiúk szobáját szalad a ház.

Csajok mindenkinek gratulálok a gyönyörségekért nem lehet velük betelni olyan szépek.
Nyaralni mi majd csak Augusztusban megyünk ha nem talál ki valamit a párocskám főnöke.
Dalmácska ,Jucus nagyon értem miröl is beszéltek nálunk is este zajlik csak igazán az élet.
Majd próbálok gyakrabban jönni.
Minden nyaralni indulónak jó pihit, szép időt kívánunk.
Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Szia dalmácska!

Köszönöm a segítségedet.A héten elmegyek hozzá. :)
Nem mintha nagyon szeretnék,de valami van velem és szeretném megtudni mi ez.Remélem semmi komoly.Érthetöen magyaráztad.

Mégegyszer köszönöm szépen.

szia:
Móni Kép
g.zsoltné

Sziasztok!

Hexina:
Finike jól írta le , próbáld meg oda beilleszteni a vonalzód kódját. Azt emelyik előtt ezt a betüsort látod PHPBB kód!!!

Jucus:
Nagyon aranyos a kép a babádról, már én is raknám fel, de még a pociban a helye!!! Majd novemberben...

Kérdés mindenkihez:
Ismeri, esetleg van valakinek JANÉ típusú babakocsija?
Kiváncsi lennék a véleményekre.
A háromkerekű babakocsiról milyen tapasztalataitok vannak?

Kép
bogár1

Finike! Köszi a tippet, így egyszerűbb lesz!

Hexina! Ne add fel, szerintem csak az a baj, hogy a http előtti részt is ki kell jelölnöd, nekem valami ilyesmi volt..[url... hülyeség :?
különben szép lesz a vonalzód ! Már belekuksiztam :oops:
Maszatka nálunk Cuki volt, de mi már tudjuk, hogy pöcsös.Szóval HAJRÁ, és utána illeszd be a profilodba, ahogy Finike leírta! Kitartás!!! :D

G.zsolné! Igen lehet hogy közel vagyunk, bár én már "vidéken" Milleniumtelepen lakom. Ari a feltett képen a babád! Hogy hívják a picit?

Jucus! Levi ÉDES!

Bogár! Hali! Kb. hasonló időben fogunk szűlni, ha " jól vettem le", ha van kedved, mehetnénk együtt a Jahn szülésfelkészítőjére. Csak a tavaszi órarendet láttam kiírva, az őszi turnust még nem tudom mikor indítják.

Lányok!

Drukkoljatok légyszi, holnap megyek genetikai uh-ra, (magas lett az AFP-m) bevagyok tojva, nehogy legyen valami baja a babócámnak! :(

Kép
bettem3

Sziasztok!

Hú ezek e gyerkőcök milyen aranyosak (főleg mikor alszanak :wink: ). Tali nekünk végül is mindegy mert lefizettem :wink: apát így megy gyalog dolgozni és akkor inkább olyanokhoz igazodjunk akiknek kötött a dolog.

A strandolás nagyon remekül sikerült, igazi gyerekcentrikus strandot találtunk Nagykátán így most már mindig oda megyünk. Annyira élvezték a csajok, hogy alig lehetett őket haza hozni, mondanom sem kell, hazafelé aludtak mint a tej, mert annyira elfáradt mind a kettő.

Most megyek mert a kisebbik zsivány mindig belenyom az írományomba és állandóan javítanom kell a szavakat.

Szandra

szandrakiss

Szia Bettem3

Milleneum telep nem vidék :D szerintem.Laktam ott anno 1 évig.Most Erzsébeten lakom a férjemmel meg a fiammal de amugy soroksári vagyok még.A Hintó utcában laktam a sorompotol nem messze.A picit Márknak hívják és most volt egy éves.Hogy telik az idő :roll:
Drukkolok hogy ne legyen semmi baj,barátnömnek is magas lett az AFP-je de nincs semmi baj.

Na mennem kell sziasztok
g.zsoltné

Sziasztok!

Bettem:
Igen jól vetted le, kb. 2 héttel vagyok előrébb, én november 10-re vagyok kiírva. Te?
Ok. ha össze tudjuk egyeztetni jó lenne együtt menni.
Az AFP miatt pedig próbálj ne aggódni, nekem pl. alacsony lett, és méhlepény biopsiát csináltak, ahol kiderült, hogy minden ok.
A dokim azt mondta, hogy az AFP vizsgálatot nyugaton már nem is csinálják, mert sok a megbizhatatlan eredmény!
De szurkolok, hogy minden rendben legyen,tudom mit érzel, én napokon keresztül csak sírtam.......
Gratulálok a kisfiúhoz, nekünk mint látod kislányunk lesz :D !!!!

Kép
bogár1

Sziasztok!

Most megpróbálom, hátha! :) Ennyire nem lehetek béna! :oops:
Bettem, köszönöm! Nálunk Maszatka Hanna Sára, csak olyan sokáig titkolta, minket meg majd megevett a kíváncsiság. :D Aztán rajtamaradt.
Persze hívhatnám Bukfencnek is, mert amit időnként lerendez a pocakomban, nahát! :D :D
Finike, köszi a segítséget, Viki már milyen nagy baba! És ahogy olvaslak téged, nagyon kis ügyes is! Gratula!

Most megyek és dolgozom kicsit!
Üdvözlet mindenkinek! Hexina és Hanna Sára
hexina

Sziasztok!

Csajok, azt hiszem sikerült! Annyira köszönöm mindenkinek! :D :D :D :oops:
(A béna jelentem, én voltam, de jöttetek Ti, és megmentettetek! :oops: )

KépKép
hexina

Bettem: Ne aggódj, biztos minden rendben lesz azon a fránya uh-n! Ez a mocsok AFP meg csak arra jó, hogy - minket - kismamákat az őrületbe kergessen.

Jucus: Én is megértelek :wink: 8) Nálunk dettó ez a helyzet, annyi könnyítéssel, hogy azért nálunk délután 5 után apa azért hazaér.
Azért jó volt hallani rólad, ha tudsz - tudom költői :roll: azért gyere gyakrabban.

Bogár: Nekem 3kerekű kocsim van, és meg vagyok vele elégedve. A Jané-t nem ismerem, hogy milyen, de ha jól emlékszem, erről a márkáról jókat hallottam egy másik babás oldal csevegőjében...

Volt tegnap nálunk a dokibácsi, és megnyugtatott, hogy minden a legnagyobb rendben, ne parázzak a szopi miatt, mert Réka tuti jól néz ki. 4100 gr, 57 cm. Jó sokat nőtt, nekem fel sem tűnt :roll:
Mondta, hogy ne parázzak szopi miatt, mert amíg így fejlődik addig tutira elég neki a tejcsi. És mondta, hogy felejtsem el az állandó méricskélést, mert csak magamat frusztrálom vele. Persze, ezt tudom én az agyammal.... Csak hát amikor szopi után 20 perccel azt látom, meg hallom, hogy sír, meg tuszkolja az öklét a szájába, akkor mire gondoljak? Remélem hamar túlleszünk ezen a fránya hasfájásos időszakon.

Na, most megyek mert itt a reggeli ideje :wink:

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Eszti,
Megpróbálhatnál cumit adni neki, hátha csak a rejlex hiányzik neki, és nem is éhes, ha úgy gondolod mérd le, de tényleg csak magadat idegesíted vele én ugyan így jártam. :? Ha hízik akkor az a lényeg. Annyira átérzem amit érzel, ez is kisértetiesen hasonlít a mi esetünkre. Nem szabad feladnod, nehogy adj neki tápit, inkább mindenféle cumit, csak ne cumisüveget! Ha nagyon sír akkor tedd mellre. Ha 20 perc múlva megint sír akkor próbálj meg neki adni cumit, ha nem jön be akkor tedd mellre. Az első hat hét erről szól (de ezt neked nem kell mondanom) Igény szerint szoptass. A másodiknál én is ezt fogom megpróbálni (habár a Vicusnál is próbáltam, de nem ment) Remélem Nálatok minden rendben lesz, és csak ez az első hat hét megy ilyen zötykölősen!

Hexina ügyi vagy! Megy ez neked is! :lol:
Csajok szépek nagyon a vonalzók, gratulálok hozzá!!!
:lol:

Szandra,
Nagykátán még nem voltunk. Edinát is bevitted a vízbe? Vagy van valami babamedence?

Most mennem kell, reggeli......

Kép
Kép
finike

Sziasztok lányok! Köszi a lelkierőt!!

Na, megvolt az uh. semmi kóros nem látható, óriási sziklák potyogtak a szívemről... :lol: Holnap azért rongyolhatok vissza, magzatvíz mintát vesznek a "lombik miatt" . :( Sebaj.

Bogár!

Én nov 26-ra vagyok kiírva, bár a mostani uh-n kicsit fejlettebbnek írták a babát. Ezért reménykedem, hátha 20-án kibújik apa szülinapján. Nosza felhívtam a kórházat, és aug. 7-én indul a tanfolyam, du 2-től, a nővérszállón kell jelentkezni (nemtom hol van) szóval, ha jó egyeztethetünk!

Hexina!

Remélem te is csatlakozol hozzánk, örülnénk Neked is! :D

Kép
bettem3

Szai Bettem3!

Én voltam már egyszer, az utolsón valamikor júniusban. Persze mindenképp megyek még, mert apát is elviszem magammal, meg szomszédommal szinte egyidősek vagyunk, és ő is jönne. Tehát ha előbb nem, ott találkozunk! :D

Köszi a segítéget!

Üdv,
Hexina

KépKép
hexina

Bettem!

Ha bemész a kórház főbejáratán, akkor egyből jobbra van a nővérszálló. Assze ki is van írva.

Egyébként örülök, hogy minden ok volt az uh-n.

jucus1

Sziasztok!

Bettem:
Szóval aug. 7-től? Ok. beszélünk még róla, szerintem az én párom is szívesen jönne, de ez még a jövő titka mert augusztusban szeretnénk beköltözni a házikónkba.

Hexina, Bettem:
Szépek a vonalzóitok, ha már ilyen jól benne vagytok, majd próbáljátok meg a Lilipie.com-ost is, nem kell hozzá e-mail cím sem, ha kell segítek!

Fricky:
Köszönöm a segítséget, lenne még két kérdésem:
- Felfújahtós a kereke?
- Melyik oldalon olvastál róla véleményeket?

Kép
bogár1

Sziasztok!

Nándi végre bevette a szunyát és még a házimunka egy részével is végeztem. Közben látom, hogy az új kismamák átvették a topicot! :D :D

Jucus! Levente nagyon-nagyon aranyos! Majd tegyél még fel képet róla! Annyira tündéri!

Bettem! Örülök, hogy az AFP eredményed ellenére nincsen semmi baj. Már én is több helyen olvastam, hogy felesleges vizsgálat, és eddig az ismerőseim közül is bárkinek magasabb lett az érték (vagy alacsonyabb mert van olyan is) a megengedettnél, egészséges kisbabájuk született!

Móni! Nagyon aranyos a kisfiad, ahogy elaludt a hintában! Kiváncsi vagyok, hogy Nándi aki egyébként sem egy alvós fajta, mikor alszik el ilyen "szokatlan" helyeken.

Finike! Hogy s mint? Hogyan mennek a napok Vicussal? Mit csináltok egy nap?

Szandra! Köszi a gyümis tippet. Mostanában egyébként a reggeli etetés után visszaalszik a baba és 10-re mindig felébred. Nekem azt mondta egy kolleganőm, hogy a hozzátáplálástnál mindig a 10 óraival kell kezdeni majd mikor már elég szépen eszik a baba gyümit (10-15 dgk) akkor az ebédre meg lehet próbálni a főzeléket. Aztán egyre több főzeléket eszik és egyre kevesebb tápot (vagy tejet) a főzelékét után. Hát egyenlőre nálunk az van, hogy Nándi 5 dkg körüli főzeléket eszik és lehúzza a táp adagját is. Nem csökkent a tápszer mennyisége. Te hogyan csináltad a hozzátáplálást? Hogyan kezdted? Van valami más tipped? Hiszen már másodszor csinálod, biztosan van valami jó módszer? Egyébként Nagykátán hány órakor mentetek? Nem voltak sokan?

Szamikám! Jössz még nekünk az úti beszámolóval! Nem csak én írtam, hogy mesélhetnél pár sort róla!

További jó napot mindenkinek!
mazsuzs

Kép
mazsuzs

Bogár1!

A Jane babakocsikról kérdeztél.
Nekem nem volt, de a barátnőmnek igen, ő elégedett volt vele, igaz ez csak 1 vélemény :lol:

Én sok babakocsit kipróbáltam , de márkától függetlenül azt tudom javasolni, hogy gondold át mire fogod és hol használni a babakocsit.

Ha családiházas részen laksz, ahol rosszak az utak, oda 3 vagy 4 fix kerekű kocsit ajánlok, de ezekkel szinte lehetetlenség közlekedni pld. egy kis közértben, vagy a vásorban.
(a súlyuk miatt bkv-n való közlekedés eleve kizárt....)
A hátrányuk, hogy ha elferdül a tengely egy irányba húz a kocsi, ez sajna szinte enyhén, de mindegyik kocsinál előjön egy idő után (nálunk 6 hetet jelentett, utána pedig közölték, hogy ezek a kocsik ilyenek (köszi, de ezt előre nem mondták :? ))
A nehéz súlyuk sem válik előnnyé, és általában nem lehet őket jól összecsukni, szóval majdnem az egész csomagtartót elfoglalják.

A másik opció a bolygókerekes, könnyű vázas babakocsi.
Ezezek hátránya, hogy általában nem dönthetőek le 180 fokig, a 165 fok már jó egy újszülöttnek is, mert takaróval kibéleled és kész.
Előnyük, hogy jól lehete velük közlekedni, kicsire összecsukhatóak és könnyűek.

Érdemes ebből is olyat venni, amihez van mózeskosár rész, vagy felélt, mert a hordozóba nagyon beleizzadnak a gyerkőcök, így a travel systemes babakocsikat (amihez csak hordozó és a sport rész van)nem ajánlom.
Nekünk Ágival volt olyan babakocsink, aminél a mózes kosár beköthető volt hárta, és imádta, míg a hordozót utálta.

A lényeg, hogy gondold át, mire kell a kocsi, és ez alapján mérlegelj.
(nekem a kedvenc babakocsim Zooper ikerkocsi, csak 12 kg és jól téliesíthető, bolygosíthatóak a kerekei, és jól ledönthető a kupolája, ha szemből sütne a nap.)

És nem árt megnézni, hogy mit adnak a kocsihoz, olyat nem szabad venni, amihez minden külön van, mert mire veszel hozzá lábzsákot, vagy bundazsákot, esővédőt,pelenkázó táskát már majdnem ráköltötted a kocsi árának a felét. (Néha a drágább, de jobban felszerelt kocsi az olcsóbb)

Üdv:Dóri
Vendég

Sziasztok!

Fricky!
Örülök, hogy ilyen szépen fejlődik Réka, gondolom most akkor te is megnyugodtál egy kicsit a tejcsi miatt. Tehetnél fel friss képeket te is. Tesószerelem?

Finike!
A strandon van egy gyerekmedence ami fél méteres és kifelé csökken a mélysége mi itt pancsiztunk (ez kör alakú) és van benne 4 csúszda. Edót is itt pancsiztattam mert még régen vettem a Taminak ilyen beleülős bálnát amiből alul kilóg a lába, na most azt megörökölte az Edó. Annyira tetszett neki, hogy a nagy gyerekek ahogy sikítoztak a vízben ő utánozta őket. Azt hittem megzabálom, tündérien édes volt. Az nagyon jó még itt a strandon, hogy rengeteg fa van így amit vittünk napernyőt nem is kellett kinyitni. Különben van még egy mégkisebb medence az a picúroknak való ülőpancsi. Kb fél 11 re értünk oda és simán volt hely letelepedni pedig hétvégén mentünk mi is.

Mazsuzs!
Aranyos vagy, hogy így aggódsz a hozzátáplálás miatt de hidd el ez is nagyon egyszerű, legalábbis én azzá tettem 8) . Gyümivel kezdtem én is többnyire délelőtt de én nem vagyok az az óranézegető típus így sokszor volt mikor délután kapott vagy volt amikor kimaradt :roll: . Persze azt sem néztem soha, hogy mennyit eszik hiszen úgyis jelzi ha elég vagy ha kér még hiszen ez is gyerekfüggő. Van amelyik szereti a darabosat van amelyik nem, van amelyik imádja a gyümit a másik a főzire esküszik. Én is gondban voltam, hogy előbb a gyümi aztán a cici vagy fordítva, egy nagyon okos barátnőm (aki védőnő volt) azt mondta, hogy nincs szabály! hiszen egy nagyon éhes gyereknek ha elkezdesz kanalazgatni akkor lehet, hogy elkezd ordítani. Ezért én amíg csak kóstólgattunk addig mindig két evés között adtam neki gyümit amikor eszembe jutott, aztán most hogy már igencsak megnőtt az étvágy így mikor mi eszünk akkor adok neki mindig valamit (délelőtt gyümi, ebédre húsos gyümi v. főzi, vacsira most kapott már babapiskótát) és mikor napközben mi is megkívánunk valami gyümölcsöt két evés között akkor is adok neki is. Ezen felül pedig szopizhat akármikor amikor kér. Lehet, hogy ez így leírva kicsit sok kajcsinak tűnik de hidd el nem az hiszen ő még mindenből csak keveset eszik. Nyugodtan kínáld meg délelőtt, ebédre, uzsira gyümivel hiszen most már 5 hónapos lesz, ne nézd, hogy mennyit eszik ezekből hiszen ő akkor érzi jól magát ha tele a pocakja. Ha majd nagyobb mértékben fog nőni a gyümi fogyasztása akkor kevesebbet fog igényelni a tápszerből de most még azért ez nem sok. Gondolj bele, hogy az én kis drágám valamenyik nap 2 őszibarackot evett meg egy evésre és ettől függetlenül belőlem is táplálkozott. Hát ha jól esett neki akkor legyen :lol: . Bízzál magadban és főleg Nándiban, nyugodtan elkezdheted szép lassan a déli próbálkozást (5 hónaposan).

Kajcsi idő

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!
Dalmácska!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! Kép
Nekem is lenne egy kérdésem. Dr nénink azt mondta, hogy hagyjuk abba a konakiont és kezdjük enni a gyümit.
Marcus igen jól el van a tejcsimmel én nem nagyon akarok hozzá adni még mást.
Mondhatom neki, hogy még nem akarom abba hagyni a konakiont?
Vagy annak a kis almalének nincs jelentősége? Ugye mindenhol azt mondják, hogy 6hónapos korig nincs másra szüksége csak az anyatejre, még van egy kis időnk addig.
Eszti!
Nagyon szépen fejlődik hugica nincs miért aggódni(én beszélek :oops: ). Bence még mindig szeretgeti?
Szandra!
Nagyon jó lehetett a strand talán mi is elmegyünk a családal.
Hogy va apud és a hugod szoktatok találkozni?
Mazsuzs!
Mit csinál már Nándika? Milyen paraméterekkel rendelkezik?
Hogy van a hajhullásod, képzeld most az enyém is elkezdett hullani.Mindenhol ott van Marcus cumiján a kezén mivel néha megkapaszkodik a hajamba.
Nagyon szeret üldögélni szépen megfordul hátáról a hasára de vissza még nem megy.
Jucus1!Nagyon aranyos Levi meg tudnám enni olyan édes.
Gergő nem féltékeny?
Dóri!
Nagyon kimerítő választ adtál nekünk babakocsi témában most már én is másként veszek majd sport kocsit köszi.
Lányok, hogy vannak?Járkáltok valamerre velük?
Bettem!Örülök, hogy minden OKÉ. Tudom milyen érzés volt.
Remélem a magzatvíz vétel is renben volt.
Hexia,Bogár!
Ügyesek vagytok szépek a vonalzók Bettem a tied is szuper.
Mindenkinek pihit és akit kihagytam bocsi.
Na mostmár eldugulok.
Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Még én bénázok a vonalzóval!Majd egyszer bitos sikerül. :oops:

Mazsuzs:
Egyszer volt hogy igy elaludt,mert nagyon fáradt volt,amugy csak ugy alszik el ha én vagy az apja átöleli. :) Tudom elkapadtuk mert most rendesen szenvedünk vele,mindig velünk alszik el és csak utánna tudjuk a kiságyába belerakni.
Most költözünk és lesz külön szobája talán ott majd könnyebb lesz átszoktatni.Vagy nem.

Dalmácska:
Elmentem a dokihoz és minden rendben hála nincs semmi bajom.
Kapatam fogamzásgátlot a neve Belata,de még erröl nem hallottam,remélem jo lesz.Boldog névnapot kivánok neked.

Tudnátok nekem segíteni hétvégén elszeretnénk menni a csepeli strandra ha jó lesz az idő.Márkot bevihetem a vizbe ha jol tudom van gyerek medence?Vegyek neki uszopelust?Még nem voltunk vele strandon és nem tudom hogy mit kell csinálni.

Válaszotokat elölre is köszönöm.

Sziasztok.
g.zsoltné

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, amíg a párom fürdik aztán ővé a gép.

Jelentem már két fogunk van! A két alsó. Olyan cakkosak, hogyha berakom a kezem ott marad a nyoma az ujjamon. Nagyon édi. Már próbálkozik azzal, hogy amikor feláll fogva pl. a széket akkor néhány másodpercre elengedi és egyensúlyoz, de aztán csücs lesz a vége. Nagyon akaratos, hisztis, ha valami nem úgy van ahogy ő akarja, de próbáljuk "megtörni", hogy nem minden úgy van ahogy ő szeretné. :wink: :? Ilyenkor feladja a hisztit és csinál mást. Igazi pakolós kiscsaj, fiókok kipakolása nagyon megy neki, mindent letép, szétszed, szóval igazi kis "rosszcsont". :lol:

g.zsoltné,
A vonalzó elkészítésével mi a gondod? Meddig jutottál és hol akadsz el? Segítünk csak írd le hol tartasz. :lol: A strandoláshoz én annyit tennék hozzá, hogy szerintem vigyél pelust, mert hát azért sokan fürdenek abban a medencében, ez valamennyi védelmet is nyújt és ha netán rájönne a kaki, vagy pici az felfogja. És vigyél naptejet, jó magas faktorszámút.

Pocilo,
Szerintem nyugodtan beszéld meg a doktornéniddel, hogy Te még nem szeretnéd abbahagyni a Konakiont, és még nem szeretnél gyümölcsöt adni Marcinak. Amúgy a szoptatós babáknál én úgy tudom, hogy elég 6 hónapos korban elkezdeni a hozzátáplálást, ahogy Te is írtad. Te vagy az anyukája, Te tudod, hogy mi jó a kisfiadnak.

Dalma,
Így utólag is Nagyon Boldog Névnapot kívánok! Csajok hogy vannak?

Szandra,
Edónak így utólag is Boldog Hónapfordulót! Milyen nagy már? 8) :shock: :wink:

Bettem,
Mi volt a magzatvíz mintavételnél? Mikor tudjátok meg az eredményt? Fájt? Hogy vagytok?

Hexina,
Hogy vagytok? Hogy bírjátok a meleget? Jövőhéten el fogunk olvadni a negyven fokban. :shock:

Mazsuzs,
Tudom nem engem kérdeztél, de remélem nem baj, ha belekotyogok. Szerintem a barátnőd jól mondta, hogy a tízórai gyümivel kell kezdeni. Ezzel kezded hozzászoktatni a kanalazáshoz, ez elősegítheti, az ebédnél való kanalazást is. Nekünk is nagyon sokáig volt, hogy kevés főzelék és sok tápi, dehát gondolj bele milyen furcsa íz lehet ez nekik a megszokott tápi után. Próbálhatod a gyümit du. is hátha akkor jobban van kedve enni. Majd lassan eljön azaz idő amikor megeszi a főzeléket és tápszert már nem is kell adnod neki ebédre. Üvegeset próbálsz, vagy Te főzől neki? Mikkel próbálkoztál? Nekünk már napi 5 kanalazás van és egy tápi este. Elég fárasztó, de hál'istennek Vicus nagyon szépen eszik, így nem annyira megterhelő, de azért ne várd annyira, mert 5x főzni, turmixolni, kitalálni, hogy most mit adj neki nem egyszerű. Az eleje nagyon nehéz (ahol most Ti tartotok, sok pancsolás néhány falatért, de hidd el megéri, ilyenkor szoktak hízni az anyukák, ugye a maradékok.... :oops: )Bocsánat, hogy ilyen hosszan belekotyogtam, csak én is szeretnék neked segíteni, de Szandra, biztos okosabbakat tud mondani Neked, ő sokkal tapasztaltabb, és ő a mi "tanácsadónk". :lol: :lol: 8)

Judit,
Mizu Veletek? Danca, Szonjus? Költözéssel hogy álltok?

Most már mennem kell, a párom várakozik a gépre. :? :wink:
Szép estét, és jó hétvégét mindenkinek!!!

Kép
Kép
finike

Sziasztok,

Végre itt vagyok :D
Még mindig nem jó a gépünk, és mostanában Apa nagyon későn jön haza, amikor már képtelen vagyok bekapcsolni a laptopját...
Talán a jövő hét elejére helyreáll a rend itthon Internet fronton :?

Nálunk szerencsére minden rendben. Jelentem: Danca :? már teljesen szobatiszta! Már éjszakára sem kell neki pelus! Most :? már a kakival sincs gond.
Voltunk az oviban is múlt héten. Mivel vegyes csoportok lesznek, már most megismerkedett néhány csoporttársával. Úgy vitték magukkal csúszdázni, homokozni, mintha mindig is velük lett volna. Mikor jöttünk el, odajöttek hozzám, és közölték, hogy "édi a fiad". Nagyon édesek voltak.
Szonjus még mindig egy kis mosolygombóc. Kúszik-mászik, hangosan kiabál egész nap. Nagyon élvezi a hangját :lol:
Mostanában már Danca is sokkal óvatosabb vele. SOkszor már szabályosan együtt játszanak. Ha elvesz tőle egy játékot, egy másikat odaad neki. MEgzabálom őket!

Építkezés még sehol nem tart. Most adjuk be a terveket az építési engedélyhez :lol: Legkésőbb szeptember 30-án ki kell innen költöznünk.Egyelőre gondolni sem merek a pakolásra....

Talira nekünk mindkét időpont jó. Mehetünk az állatkerti játszóházba is. Én persze Zuglóra szavazok, de megyünk Budára is szívesen!

Minden gyerkőc nagyon édes a képeken, csak kapkodom a fejem, milyen gyorsan nőnek.

Most megyek, mert végre lehűlt a dinnyém!

Puszi:

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Dög meleg! Ezt máshogy nem tudtam volna jobban leírni. Mindenki kivan. Ráadásul Edó lázas volt ma :cry: és nagyon rosszkedvű, most este meg már abba sem akarta hagyni a sírást. Adtam neki lázcsillapító kúpot így remélem éjszaka kicsit tud aludni és amiben mégjobban reménykedem, hogy holnapra kutya baja sem lesz :roll: . Szegénykémnek egyszerre jön két foga a bal középső és szemfog így az is lehet a láz oka viszont nem fájlalta az ínyét, ez a nagy meleg is lehet a láz oka, akkor lehet, hogy tényleg jobban lesz holnapra na és persze ki tudja még mi lehet..... Annyira rossz amikor az embernek a saját gyereke beteg, másnak mindig olyan könnyen adok tanácsot és amikor meg itthon kéne cselekedni akkor meg szinte meg vagyok bénulva :oops: :cry: .

Viszont, hogy valami jót is írjak drága Edó megtette az első mászó mozdulatokat. A kúszás az teljesen kimaradt (bár még nem biztos, hogy így is marad) ő egyből a nagyobb falatokkal kezdi a dolgot.

Úgy néz ki, hogy a szobatisztaság éjszakai üzemmódja nálunk is 100%-os mert a Tami szólt már tegnap is, hogy nem kell pelus de én egy kicsit parázva azért még ráadtam mert mi még este 8kor dinnyéztünk és mondom, ha beindul a pisilés akkor az elég gáz lenne erre a drágám tök száraz pelussal kelt és reggel annyit pisilt mint egy viziló :) .

Pocilo!
Köszönöm kérdésed jól vannak apuék csak az a baj, hogy egy hónapot dolgozik kint apu és csak egy hétvégét jött haza amikor is nem tudtunk találkozni így már lassan 2 hónapja nem láttuk egymást, jövőhéten azért elmegyünk meglátogatni a hugomat.
Kinokainnal kapcsolatban nekem az a véleményem, hogy ha te úgy érzed, hogy még nem akarsz adni neki mást akkor cselekedj így. Természetesen addig kell adnod a kinokaint amíg nem kezdesz el gyümit adni. Bevallom neked, hogy én már 5 hónaposan elkezdtem adni egy egy falat almát, banánt mert annyira érdeklődő volt Edóka. Az biztos, hogy ártani nem ártasz egyikkel sem így tényleg a te megítélésedre van bízva (igényli vagy nem).

Judit!
Jó, hogy írtál mert már nagyon hiányoltalak. El tudom képzelni mennyire édesek lehetnek a drágáid. Főleg mikor Szonjus próbálgatja a hangját, ebből nekünk is kijár mostanában. Most nálunk is ez a taktika, hogy ami Edónál van az mindig jobb játék de ha hoz valamit helyette akkor el tudja venni. Sőt már arra is rájött a Tami, hogy ha Edóka megkaparintott valami olyat ami a Taminak a mindene akkor is hagyja mert Edóka csak megnézi és már el is engedte mert keresi a többi játékot. Ezt is megértük :wink: :) . Ja és már együtt fürdenek a nagykádba!

Finike!
Köszönjük a köszöntést, az sajna nem tudom pontosan mekkora a csöpp de az tuti, hogy óriás. Gratulálok Vikinek a fogacskához látod, amilyen nehezen indult annyira könnyen jött a második. Hát igen a kudarc megélése nem a kedvenc dolgok közé tartozik egyik gyereknél sem de hidd el ez még csak a kezdet :wink: :lol: .

Dalma!
Így utólag is nagyon boldog névnapot kívánunk neked a csajokkal együtt.

Most megyek mert lecsekkolom a milédi hőjét, remélem nem lesz lázas éjszaka.

Sid!
Mtücsök!
Tibicsoki!

és minden régi!
tényleg nagyon eltűntetek, na persze nem mintha az új tagok nem lennének ott a toppon csak hiányoztok.

Ha minden jól megy akkor mi a jövőhéten kedden lemegyünk Balcsira így egy darabig én sem leszek mert csak vasárnap jövünk haza, persze ez attól is függ, hogy javul e Edóka állapota.

Puszi mindenkinek

Szandra

szandrakiss

Szandra,

Úgy néz ki, hogy a csajok nemcsak egyszerre születtek, de egyszerre is betegednek meg. Mára virradó éjszaka Szonjusnak 39 fokos láza volt. Ma egész nap lázas volt, hol jobban, hol kevésbé. Attól függően, hogy éppen hol tartott nála a lázcsillapító. Másfél hete is lázas lett, az a 3 napos láz volt. Erről még nem derült ki,hogy micsoda.

Most mennem kell, mert Apának kell a gép.

Sok gyógypuszi Edónak!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Judit!

Nálunk is ugyenez volt, reggel már lázasan kelt. Adtam neki panadolt akkor jobban lett aztán amint melegebb volt már nyűgösködött, estére meg már nagyon kivolt. Edókának 38,9 volt most este. Nem is tudom a panadol vagy a nurofen a jobb lázcsillapító? Szerinted? Anyukád nektek mit szokott javasolni?

Akkor drága Szonjusnak is millió gyógypuszi!

Szandra

szandrakiss

Hello Finike, Sziasztok!

Köszönjük, jól vagyunk. A sötétített szobában, ventillátorral azért csak bírjuk valahogy. Bár, a nyár mostanában nem a kedvenc évszakom! :D
Ma megyünk dokibácsihoz, majd eset adok helyzetjelentést mekkora is a kishölgy.
Gratula Viki fogaihoz! :D :D Gondolom most, hogy már pakol nem egyszerű vele!
Mi egyenlőre csak álmodozunk róla, hogy milyen lesz amikor pakol, meg egyáltalán, hogy Ő milyen lesz, és készülődünk. Nagyon sok mindene van már, egésze fura, hogy neki is van már ruhája, meg cucca! Itt sincs és mégis itt van! :D Apával nagyon élvezzük!

Most megyek, elbújok a forróság elől! Vigyázzatok magatokra és a babucikra!

Üdv mindenkinek,
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Elolvadunk!!!! Borzasztó ez a nagy meleg. Teljesen be vagyunk gubózva a házba, ha tehetjük ki se megyünk. A kiscsajt is nemrég a kádban lefürdettem megebédelt és már le is raktam, mert már nagyon álmi volt. Olyan sötét van minden szobában, de gondolom holnapra már a falak is átmelegednek, így már benn is meleg lesz. :cry: És ez még rosszabb lesz!!!!!!! :? :roll:

Ti hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Jó annak aki most nyaral, pancsizhat amikor csak kedve támad. :lol:

Hexina,
Várjuk a helyzetjelentést, remélem minden rendben lesz. Amúgy ki is az orvosod? Bocsi hamár írtad, csak annyi új kismamánk van, hogy nem tudom követni kinek ki az orvosa. :oops: Ebben a melegben meg már a nevemet sem tudom. :shock: :shock: :wink:
Amúgy nagyon szép a babátok neve. Nekem a Hanna nagyon tetszik. Én már most gondolkodom azon, hogy a kistesót hogy fogják majd hívni. Fiú névben több is tetszik: Balázs, Bence, Levente. Lány név: Dóra, Hanna, Lili. De még gondolkodunk, hisz még bőven ráérünk. :oops: :lol:
Ha bármi kérdésed van, hogy mit vegyél, vagy mit ne, kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolunk. Ez is olyan izgi időszak, élvezzétek minden percét, mert gyorsan eltelik ez az idő. Picit irigykedem is, de majd mi is átéljük még remélhetőleg. :oops: :lol:

Szonjus, és Edó,
Tessék gyorsan meggyógyulni, nem ijeszgetni anyuékat! Tessék sokat mosolyogni, és a lázmérőzéseket elfelejteni! Millió gyógypuszit küldök a Nektek, remélem ma már nem ijeszgetitek anyuékat! Lehet, hogy csak a fogacskájuk csinálja velük ezt. Én Germicid-C kúpot szoktam adni és az 10 perc múlva le is viszi a lázát. Tudjátok ez újszülött kortól kaphatják. Azt nem próbáltátok?
Ja és Szonjus, Boldog 8. Hónapot!!!

Judit!
Dancának gratulálok a szobatisztasághoz, majd jövök hozzátok tanácsokért, hogy hogy is kell ezt végigcsinálni. Ügyik vagytok! :lol:
Akkor még rosszabb pakolni, ha ilyen dög meleg lesz, mert akkor óránként zuhanyozhatsz. Kitartás!

Csajok!
Oviba iratással mi a helyzet? Sikerült minden kis lurkót beiratni valahova?

Eszti,
Hogy vagytok? Réka baba szépen eszik már? Bence hogy viselkedik a hugival?

Mazsuzs,
Rég írtál. Ti mi jót csináltok ebben a dög melegben? Nándi baba hogy bírja? Van már fogacskája? Hajhullásod hogy áll?

Na most megyek én is eszem valamit, mert kopognak a szemeim az éhségtől, még semmit nem edtem, mert beépítjük a teraszt, mivel abból lesz a konyha és jöttek mentek itt a szakemberek reggel óta és velük kellett foglalkoznom, közben a kislány is, szóval most értem el odáig, hogy egyek valamit!

Sziasztok!

Kép
Kép
finike

Helló Csajok!

Már szombaton hazajöttünk, de annyit kellett pakolni és mosni, hogy eddig ki sem látszottam a szennyes ruhák közül.
Most meg ez a meleg... :?

Finike!
Vikinek gratula a fogacskákhoz! Légyszi rakj fel róla "fogas" képet! :D

Judit!
Gratulálok Dancának a szobatisztasághoz! Nagyon ügyi kis pasi! :D
Szojuskának boldog 8. hónapot, és sok-sok gyógypuszit küldök!
Remélem mielőbb el tudjátok kezdeni az építkezést, és így mielőbb sikerül beköltözni a szép, új házba!

Szandra!
Edónak is gratula a 8. hónaphoz, és neki is sok-sok gyógypuszi! Remélem mielőbb meggyógyul, és így biztosan el tudtok majd utazni a Balcsira! A víz a múlt héten rendesen lehűlt, de ebben a nagy melegben biztosan hamar visszamelegszik és klassz lesz benne pancsolni.
Taminak is nagy gratula a szobatisztasághoz! Büszke lehetsz a kiscsajszira!

Dalmacska!
Boldog névnapot így utólag!

Kismamák!
Nagyon klasszak lettek a vonalzóitok! Ügyik vagytok!

Jucus!
Gyönyörű kispasi Levi! :D

Móni!
Márk annyira édesen alszik a hintában!! :D

Bettem!
Örülök, hogy a genetikai UH-n minden rendben volt! :D
A magzatvíz minta eredményéről számolj majd be!

Hexina!
Annyira eszembe juttatod azt az időszakot amikor a manócskáim nekem is még csak a pocakban voltak. Mi is elég hamar berendeztük a szobájukat, vettünk egy csomó gyerek cuccot. És ha bementünk a szobájukba mi is mindig azon tűnödtünk, hogy olyan mintha már itt lennének, de mégsem. És persze nagyon vártuk, hogy megérkezzenek. Ez tényleg egy csodálatos időszak az életetekben, élvezzétek! :D

Majd még megpróbálok jönni, de hamarosan éhes lesz a banda, és kajcsit kell csinálnom...

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Nagyon meleg van ma és egész héten ez is lesz.Márk meg egész nap nyügi ettöl a melegtöl és nem nagyon akart aludni,délután 3 kor aludt el,de elötte jo nagyot pancsiztunk.

Finike
Nem mentünk végül strandra mert nagyon meleg volt és nem tudom hogy birta volna igy elsöre.Lementünk egy orát délután sétálni de árnyékban és igy is leégtem.Gratula a fogacskához. :wink: Mi a foggal nagyon sokat szenvedünk,most 8 van neki de egy ideje nem jön a többi.A multkor ugy megharapott hogy még most is lila a kezem.Olvasom igazi kis rosszcsontod van? :D

Kárpijudit:
Jobbulást kívánok a babonak.

bettem3:
hogy vagytok?hogy birod ezt a meleget?

mazsuzs:
Picurkád nehezen alszik el?

adra:
Ritka alkalom hogy elalszik a hintában :D
Érdekes olyan pozokban tudnak aludni hogy nekem a derekam tuti leszakadna. :lol:

Jok legyetek mennem kell,vége a pihinek.
Kép
g.zsoltné

Sziasztok!

Nem tüntem el csak nem volt kedvem a napokban gép elé ülni... lehet kellene egy kényelmesebb szék???

dóri79:
Köszönöm a sok tanácsot, és ötletet, azt hiszem a nagykerekű
babakocsinál maradunk.

Hexina:
Annyira igaz amit írtál, mi is így vagyunk vele, sokat gondolkodunk vajon milyen lesz, kire fog hasonlítani, és persze minden nap pakolgatom a kis ruhácskákat, és egyéb dolgokat....
Sajna a mi babánk még névtelen szegény, de igyekszünk, és akkor majd értesítelek benneteket is természetesen.

Mindenkinek kitartást erre a hétre, kicsiknek és nagyoknak!!!!!

Bea

Kép
bogár1

Sziasztok lányok (asszonyok?)!

...Hát ez a meleg... Nehezen bírjuk, főleg az éjszakát, mert már Misike reklamál a pocakomban, amikor szerintem "kényelmes" :wink: teljesen elkapott a fészekrakási láz, Misi mókusokat festünk a babaszoba falára a tesómmal.
...és nézelődünk a férjemmel, mit, hol, mennyiért.

Dóri! Tök jól leírtad a kocsikat, nem könnyű eligazodni, de szerencsére így sikerült!!! :)

Judit, Finike,Adra,Szandra,Mazsuzs! (bocs akit kihagytam!!!! még magamat is alig tudom követni, de próbálok képben lenni, veletek örülni, és aggódni) Szóval régebben olvastam a topicban, hogy a csecsemős nővérektől lehet venni légzésfigyelőt kapni. Ez igaz? Asszem Angel Care-t. Jó áron. Lécci írjatok, hogy be kell e szerznem, vagy ott ráérek?

A magzatvíz mintavétel nem volt díszmenet, sajna apa nem tudott velemjönni, úgyhogy taxiztam haza. Fájt is kicsit, de inkább a lelkem, féltettem a picit. Kicsit sírtam is ott egy kicsit, de "biztos csak a hormonok". Utána 3 nap fekvés.. ezt már fél lábon is kibírtuk. Azt mondták, ha baj van, hívnak telcsin, úgyhogy remélem nem hívnak. :oops: Aug.10-én kell menni a genetikára kontrollra. Lesz uh is.

Kitartást a melegben babáknak és mamáknak, sebaj, tovább tart a meleg :shock: Sziasztok!!!

Kép
bettem3

Brrrrrrr! Most száll el az egész irományom :evil:

Most röviden újra:
Szandra,

Én is inkábbkúppűrti vagyok. Mi nem a Germicid-C-t használjuk, hanem valami kimondhatatlanul latin nevű másikat.
Szerintem a Panadol és a Nurofen ugyanaz, csak a Panadol epres. Van baba, aki arra allergiás.
Szonjusnak már csak este volt némmi hőemelkedése, egyébként egész nap tök jó kedvű volt.
A biztonság kedvéért küldtünk ma egy székletmintát az ÁNTSZ-nek, mert minden pelusban van kaki, és szinte mindig büdös, zöldes, nyálkás.
Remélem, már Edó is jobban van!!!!

Köszönjük a hónapfordulós köszöntéseket!

Akkor most mikor és hol lesz a randi?

Megyek, mert hullafáradt vagyok:-(

Jó éjszakát!

Judit

Kép

Kép

Kép
karpijudit

Most meg nekem szállt el az egész! :evil:

Sajna nálunk nagyon nyűgösen telt ez a nap amin nem is csodálkozom mert majdnem egész nap magas lázzal köszködött a drágám. Volt kint a doktornéni de semmit nem látott Edókán így a fogzás vagy a 3 napos maradt a listán, hát reméljük holnapra sokkal jobban lesz.

Judit!
Örülök, hogy Szonjus jobban van már, remélem holnapra ez már nálunk is így lesz. Az előbb mikor még megvolt az a fránya szövegem itt közben be kellett mennem a drágámhoz de hál istennek csak olyan 37,5-37,6 lehet a hője. Mi ezt a germicidet használjuk de egyre több rosszat hallok róla így utána akarok járni, hogy mit lehet helyette ami nem ilyen összetevőkből áll. A Panadol és a Nurofen között az a különbség, hogy a Panadol lassabban fejti ki hatását de hosszabb ideig míg a Nurofen szinte azonnal hat de kevesebb ideig így az inkább "tűzoltásra" való míg a Panadol "megelőzés" jelleggel mondjuk éjszakára.
Nagyon édes ez a két prücsök ezen a képen, nem semmi, hogy Szonjus mennyire hasonlít rád.

Finike!
Köszi az ötleteket de sajna már bevetettük a germicidet is de csak addig viszi lejebb a lázát amíg aktívan hat de aztán már megint 38,7-39 között mozog.
Édes lehet Viki, ahogy pakol sajnos ezt mi is átéltük :) :wink: . Uncsitesóm nem értette minek a konyhaszekrényekre nyitásgátló mert az ő lánya nem pakolt soha semmit, na mióta megszületett a második gyereke aki fiú lett na azóta náluk is kiürül minden fiók és szekrény minden nap :lol: :lol: .

Adra!
Hogy telt a nyaralás? Tudtaatok pihenni? Remélem egy halom képpel akarsz majd elkényeztetni minket. :) :wink:

Bettem!
Én béreltem légzésfigyelőt a Nagy Lajoson a Mini Manóban, nagyon meg voltam elégedve vele mert soha nem csinált semmi téves riasztást pedig volt, hogy már nem is feküdt rajta Edóka csak annyira érzékeny volt, hogy még úgy is érezte. Ennek az volt a neve, hogy Álom Virág csak ajánlani tudom! Ezt venni is lehet ott, érdemes kiszámolni, hogy melyik éri meg jobban főleg ha akartok még gyereket mert akkor neki is jó lesz.
Sajnálom, hogy ezen a magzatvíz vizsgálaton át kellett esned de hidd el az a kis prücsök elfeledteti mejd veled ezt az egész kellemetlenséget.

G.Zsoltné!
Nagyon édes Márk ezen a képen, most látom csak, hogy már két hete elmúlt egy éves. Nem is tudom megköszöntöttük e, de ha elmaradt volna akkor így utólag nagyon boldog szülinapot neki.
Kép

Most megyek mert már kettőig nem látok csak néha találom el a billentyűket is így kb 3x annyi idő megírni minden szót.
Majd holnap még jelentkezem Edó állapotával mert utána megyünk Balcsira és csak vasárnap leszek megint.

Szandra

szandrakiss

Szia Mindenkinek!

Húúúúúúúúúúúú, ez a hőség! Nem bírom, valaki "rendelhetne" már egy kis hűvőset! Tegnapi nap kissé vegyes érzelmekkel telt, azért kaphattunk volna jobb híreket is. Jelentem Hanna Sára 1022 gr és jól van! Tündéri aranyos, folyamatosan a fejénél matat az egyik kis kezével! Apa teljesen elvarázsolva nézte az uh-n! :D
Nekem viszont magas a cukrom, ismét mennem kell terheléses vizsgálatra. :( Azért ezt el tudnám felejteni, pláne, hogy lassan "orvosi lónak" érzem magam. Már vagy 5x megyek vérvételre, ilyen-olyan okból. Normális ez? :?
Finike, dr. Fekete Tamás az orvosom, ha jól emlékszem még Ti segítettetek megszerezni a számát! :D Azóta is hálás vagyok érte! :D
Bogár ne aggódj, 22. hétig mi is Maszatkának hívtuk (az apja után szabadon :D ), mert rejtegette magát! :D Tegnaptól azonban ez is 100%!!! :D :D

Mindenkinek kitartás és vigyázzatok magatokra meg a babucikra!
(Számolom a napokat az ígért szombati enyhülésig!)

Üdv,
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Már jó pár napja írni akartam de nem jött össze. Mindig megnyitottam a topicot, de nem jutottam el az írásig. A múlt héten igaz időm sem volt, mert az egyik fogam bedurrant, és orvost kerestem, majd ültem az orvosnál, ugyanis magánfogdokit nem találtam nálunk mert mindenki szabin van, így sz SZTK-s orvoshoz kellett mennem, ahol hiába voltam hol a második, hol az ötödik, akkor is három órát kellett várnom mire sorra kerültem. Ugyanis a dokit 2-3 órával később jött mint a rendelés kezdődik majd pedig a" valakinek a valakije " ment be előttem. És volt olyan nap, hogy nem is csinált velem semmit (az elején) mert nem volt röntgen a fogamról, így elküldött még egy röntgenért ami + egy nap, és én meg csak szenvedtem mert fájt a fogam és a fél arcom... Csak az egészségügyi berkekbe ne keveredjen az ember...

Most Nándi is szenved mert éjjel 5-6 alkalommal felsír, a nap nagy részében bent a keze a szájában és eléggé nyáladzik, mondjuk azt már két hónapja csinálja....Látni két kis piros foltot látok neki alul, de nem középen, hanem jobb és bal oldalt. Nem a középső fogaknak kell előbb kijönniünk? Vagy van kivétel?
Így éjjel alig alszik sem ő, sem mi...

Szandra! Köszi még a múlt heti hozzátáplálásos véleményedet! Mi van Edókával? Jobban van? Nem mentek így Balcsira? Milyen rosszabb véleményeket hallottál a Germicid kúpról? Ugyanis nekünk is azt írta fel a doktor nénink lázcsillapító kúpnak...

Pociló! Nándi is megfordul már egy hónapja a hátáról a hasára, sőt már néha kúszó mozdulatokat is tesz de még nem halad :D . Megmértek vasárnap és 7 kiló 70 deka. Utoljára mikor néztem akkor 68 cm hosszú volt. Szerencsére nem kövér még ehhez a súlyhoz mert elég hosszú, bár azért vannak combok...
A hajhullásom még megvan bár már mintha egész jól minimalizálódott volna. Csak nekem ennyi sem szokott ha minden rendben van. A dokihoz a jövő héten kell visszamennem, de most azon tanakodtam, hogy nem-e a fogam miatt hullott a hajam... Neked milyen erősségű a hajhullásod pl. a hajmosás után? Akkor is szokatlan mennyiség hullik ki? Nálatok még nincsen fogzás előtti szendvedés?

Móni!
Majd írd meg, hogyan viselte Márk, hogy külön szobája lett! Kíváncsi vagyok, ugyanis Nándi még velünk alszik egy szobában a kiságyában, de már mondták, hogy fél éves korában rakjam külön különben később nem tudom. Ez nem tudom kinél mennyire igaz, mert pl. az unokatesóm is egy éves korában akarta külön tenni a kisfiát, de nem sikerült neki. Még aznap éjjel vissza kellett költöztetni őt a szülőkhöz... A meleget ő is nagyon nehezen viseli?

Finike!
Természetesen nem baj, hogy te is hozzászóltál a kajcsis kérdéshez. Örülök neki! Tényleg tegyél majd fel fogas képeket!
Egyébként én csinálom meg a kaját Nándinak, mert néztem és elég sok üveges kajába van só és cukor is. Néha-néha majd bevetem őket, de egyenlőre én főzök neki. Most reggelire almát kapott és miután lereszeltem még megturmixoltam is a múltkori kérdésed hatására. Öntöttem hozzá egy kis üveges 100 %-os almalevet és jó lett. Majdnem megette az egészet. Ebédet répa-burgonya variácó már elég régóta. Most kaptam céklát, az lesz a következő, mert ma megfőzőm és lefagyasztom jégkockatartóba így csak előveszek majd egy-két kockányit és csak a burgonyát kell megfőznöm hozzá frissen. Aztán összeturmixolni. Tettem el jégkockatartóban sóskát is, így majd lassan azt is kipróbálhatjuk. Megpróbálom a maradékot nem felfalni hiszen azért annyira nem finom ízesítés nélkül... :D

Judit! Gratula a szobatisztasághoz! Nagyon édi a kép amit felraktál a manókról! Annyira aranyosak!

Bettem!
Mikor én szültem akkor csak szakácskönyveket és ruhácskákat "árultak" én nem tudom hogy légzésfigyelőt lehet-e kapni. Bár azt nem hiszem, hogyha Angel Care-t akarsz, akkor nagyon olcsón tudnák adni, mert az az egyik legdrágább. Nekünk is az van és én is néztem a több fajtát is, azok olcsóbbak voltak csak az Angel Care-nak valószínűleg jó a reklámja és hatott, + azért vettük ezt mert a Gyógyászati segédeszközök boltjában akkor csak ezt lehetett kapni.

Szorítok Neked, hogy ne legyen semmi probléma a manócskával!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Csak gyorsan elküldtem az előző levelet, nehogy elszálljon de még egy-két sort írni akarok!

Bettem!
ha új légzésfigyelőt akarsz venni -és mint írtam nem tudom hogy a kórházban a nővérek árulnak-e - akkor is elég szerintem ha 1-1,5 hónappal előbb szerzitek be mert akkor a garancia is hosszabb rá. Ha valami gond van ezekkel a készülékekkek aakkor az életmentő funkciója miatt nem javítják, hanem teljes egészében cserélik a hibás eszközt

Finike! Írd le légyszi, hogy nálatok mi egy napi menü Vikinek mostanában.

Hexina! Kitartás a hőséget illetően! Mindenki várja már az enyhülést!

Adra! Milyen volt a nyaralás?? Sikerült pihenned, (remélem igen) vagy nem volt különbség az otthon lét és a nyaralás között? :D

Üdv mindenkinek!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Bocsi a helyesírási hibákért, de Nándi az ölembe ült-feküdt (bár ő fel akar ülni mindenáron) és eléggé sok hibát vétettem. :oops:

Na, most már eldugulok!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Csak beköszönök mert húzunk nyugatra :lol: :lol: :lol: .

Edókának már délután óta "csak" hőemije van így azt hiszem bevállaljuk a dolgot, végül is nem a világ végére megyünk így akármikor jöhetünk is haza.

Megyek is

Majd a jövőhéten jövök

Szandra

szandrakiss

SZIASZTOK LÁNYOK!

Pocilo!

Marci babának nagyon boldog 5. hónapfordulot!

Judit, Szandra!

A piciknek jobbulást kívánok! Gratula a szobatisztasághoz.
Szandra érezzétek jól magatokat a Balcsin!
Nagyon édessek a gyerköcök mind kettőtöknél.

Mazsuzs!

Örülök, hogy már javul a hajhullásod. Nekem is hullik még, de én még mindig szoptatok, úgy, hogy biztos az is lehet az oka. Nem felejtettem el az úti beszámolot, talán jövő héten több időm lesz rá.

Finike!

Gratula Vikinek a fogacskához!

Most sajnos mennem kell. Puszi mindenkinek és kitartás a meleghez.

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok

Kegyetlen ez a meleg,még a gép is alig akar müködni amin nem is csodálkozom.Márk nem akar se enni se aludni miota ez a meleg van.Holnap viszem szurira már elöre félek hogy hogy fogja birni a meleget.

Szandra:
Köszönjük a szülinapi köszöntést.Már egy éves pedig még csak most szültem. :D Ugy szeretnék majd mégegy kisbabát és talán most kapok egy kislányt,ha nem akkor sincs baj max 2 fiam lesz.
Jó pihenést kivánok nektek.Érezzétek jol magatokat.

Mazsuzs:
Hát a külön szoba nem tudom hogy fog sikerülni,remélem könnyen fog menni. :) Most miota olyan meleg van nehezen tud elaludni nagyon.Sokat sír és néha már nem tudom mit csináljak hogy jó legyen.Ha átköltöztünk megirom hogy sikerült-e a dolog vagy sem.Elöször fura lesz nagyon neki de még nekünk is.

Bettem:
Hogy vagytok?Hogy birod ezt a nagy meleget?

Szami:
Hogy birjátok a meleget?Jol látom 1 éves lett szofi?Gratulálunk és nagyon sok boldogságot és jó egészséget kivánunk neki.
Képet kaphatunk? :D

Na mentem mert már nem látok kettöig.Jó éjt.Sziasztok

Ui:megprobálom a vonalzot remélem sikerül is.

Na sziasztok

Móni
Kép
g.zsoltné

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?