Új privát üzeneted érkezett!

Gabi,

most biztos nem lesznek sokan, mert esik az eso. Ilyenkor altalaban kevesen vannak

Karmen ,

hajra!!!!!!!

gabomamo
gabomamo

Szijasztok!

Ildianyu! Lili szeritem nagyon ügyes! Úgy meghallgatnám már!

Banita! Úúúristen! Eszméltetlen mekkora Bálint!
Halandzsázni szokott Hanga, de lehet, hogy én rontom el, mert ha nyög egyet akkor én mindig kitalálom, hogy mit akar és már adom is neki. Vagy az is rossz lehet, hogy mindig kérdezem és ö meg bólogat vagy rázza a fejét, szóval igy mindent el tud mondani, amit akar. Ha igy nézzük, semmi motivációja nincs arra, hogy beszéljen, mert primán megértjük egymást.

Gabi3! Milyen volt a klub? Én még tétováztam, hogy elmenjek-e, de mikor reggel láttam, milyen az idö, végleg elhatároztam, hogy nem megyünk. Helyette játszottunk itthon.

Képzeljétek, Hanga ma totál egyedül ebédelt KANÁLLAL. 3 nagy tányér zöldbabfözeléket evett meg husival, úgy hogy ö kanalazta a szájába és alig ment mellé valami! Én csak ültem az etetöszék mellett, nem is volt rám szükségKép

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Gabó: Tényleg nem voltak olyan sokan, de azért majdnem kicsi volt a játszószoba.

Banita: Igen nagy már Bálint. Flóci nem tudom mikor lesz ennyi!

Lara: Kár, hogy nem jöttetek! Ez igen, Hanga már egyedül eszik és ennyit!

Flóci új találmánya, a majdnem földig érõ függöny alatt akar átbújni. Rájött, hogy azt fel is lehet emelni. Tegnap, hogy nyitva volt az erkélyajtó, nekitámaszkodott a szúnyoghálós ajtónak és az kicsapódott õ meg kitenyerelt a földre. Szegény úgy megilyedt.Elég muris volt.

Karmen: MI a helyzet?

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Nina:
Csak azért kérdezem,mert amikor a dokim szabira megy elméletileg õ fogja átvenni a pácienseit.S benne van a pakliban,hogy esetleg pont akkor szülnék.S a saját orvosomon kívûl nem ismerek senkit.Megtennéd,hogy pár szót írnál:jimko@tvnetwork.hu köszi!

Gabi3:Flóci sírdogált utánna vagy felállt mintha nem történt volna semmi ?

Szerintetek annyira kimozdulhatok,amíg az apaságit elintézzük?
Ja,és napi 3 haskeménydés az még nem olyan sok,ugye?

Puszi Mindenkinek!

Erika
Erika

Erika,

en nem mozdulnek a helyedben. Azert kerdeztem van-e segitseged, hogy ugye nem kell otthon maszkalnod, ha kell vmi. a ferjed egesz nap otthon van? En amikor fekudtem, anyukam volt itt es en csak wc-re kwltwm felt es furodni, itt volt addig, mig a ferjemhaza nem ert. Meg is macskasodtak a labaim, de megerte.

g.
gabomamo

Sziasztok!

Erika: Hát felállni még nem állt fel, de odamentem és megvígasztaltam. Egyébként én nem mennék intézni az apaságit a helyedben, inkább otthon feküdnék SZIGORÚAN!!! Vagy pedig bemennék a klinikára és befeküdnék, mert így nem lesz jó, ha nem fekszel, úgy ahogy a dokibácsinak megígérted. Már csak a baba miatt is.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Banita!
Hihetetlen, hogy mekkora Bálint! Kép

Lara!
Ne aggódj, tényleg, Hanga is majd biztos hirtelen elkezd "dumálni". Én is mindig ugrok, bármit mutat Lili, és tényleg õ is csak most kezdte. De nehogy azt hidd, hogy rendesen szavakat mond. Néhány szót mond, az elsõ szótagokat meg úgy, hogy mondom a szót, õ meg mondja az elsõ szótagot. Viszont van olyan, hogy mondom, pl. hogy mondd, hogy szia, és akkor csak vigyorog, nem mond semmit. Aztán 20 perc múlva elkezdi mondogatni.
Hanga nagyon ügyes, hogy tud kanállal enni! Nekünk az még messze van! Nagyon aranyos lehetett! Kép

Erika!
Szerintem se menj sehova! Ráér az még! Kép Tényleg feküdj, úgy ahogy a Gabik írták.

Karmen!
Mi volt?

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Karmen!
Mi van veletek? Ma nagyon sokszor eszembe jutottál!

Lara!
Nehogy azt hidd hogy meg lehet tanítani egy kisgyereket beszélni! Egyébként én is azt hittem, hogy azért nem beszél Beni, mert nincs "rákényszerítve". De ha belegondolsz, szerintem minden "normális" anyuka megérti a gyereke jelzéseit, hümmögéseit, halandzsáit, mutogatárait tehát ha így vesszük semelyik gyerek sincs ösztönözve arra hogy beszéljen.
Egy félig-meddig ismerõs anyuka azt állította, hogy szerinte meg lehet tanítani a gyerekeket beszélni. A kisfia 1 évesen ilyen szavakat mondott hogy pl.: diffenbachia (lehet hogy nem így kell írni). Aztán megszületett a második gyereke, aki kb. 1,5 éves, és nem beszél még szinte semmit. Ugyanabban a családban is lehetnek ekkora eltérések.

Annak örülj, hogy Hangának ilyen jó étvágya van, és ilyen ügyesen eszik egyedül! Kép

Erika!
Szerintem ráér még az apasági. Most feküdj sokat, aztán ha nem nyílik tovább a méhszáj, lehet hogy egy kis "kiruccanást" engedélyez a dokid!

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Lara,

ez a Hanga nem semmi evesugyileg.3 tanyerral meg en sem birnek megenni.esetleg csokibol meg sutibol. Kép
Jazo kezeben is mindig van kanal, de leginkabb csapkodja afozeleket. Ma a vajas kenyeret is kanallal ette. Urilany.

Erika,

miert siecc az apasagival annyira. Gondolom az megvan rogton es meg van vagy 10 heted. Legalabb 2-3 hetig bird ki, utana hatha rendezodik a dolog. Szerintem az apasagit szules utan is meg lehet csinalni, nem? Vagy akkor mar bonyolultabb?

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

A párom dolgozik,csak hétvégén van itthon egész nap.persze már összevesztünk,mert nem tudja azokat a dolgokat megvenni amit én szeretnék és szoktam.Útál vásárolni és nem is ért hozzá!
Az apaságit a védõnõ erõlteti annyira.Nem is értem miért nem válok már meg tõle!Felhívtam,elmondtam mi van erre õ nyugodt szívvel mondja,hogy ezt el kell intézni menjünk be,mert májusban késõ lesz.
Soha nem tudom mikor hihetek neki!tényleg nem kéne már hozzá járni!

Ha nincs elintézve,akkor az én nevemen lesz a baba?

Puszi Mindenkinek!Jó hétvégét!

Erika
Erika

Sziasztok!

Erika: És a párod nem tudná elintézni az apaságit egyedül? Nincs lehetõség arra,hogy orvosi igazolással menjen, hogy te nem tudod intézni?
Egyébként tényleg van még idõd elintézni. Várj még és pihenj.
Hová jársz védõnõhöz? Már azt is lehet váltani vagy választani?

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Erika!
Én úgy tudom, csak személyesen lehet elintézni az apaságit, de nem tudom, miért kell azt ilyen korán. Bõven ráér májusban, sõt. Ha nem intézitek el addig, akkor azt hiszem, úgy van, hogy a Te nevedre kerül, és utána iratjátok át. De úgy tudom, az is nagyon gyorsan megvan. Szerintem most ne csinálj semmit, és ha már betöltötted a 36. hetet, akkor nyugodtan csinálhatod.

Ildianyu
ildianyu

Erika:
Küldtem mélt.
Szerintem egyáltalán nem kell sietni azzal az apaságival.
Bõven ráérsz te még arra. A védõnõt meg küld el. Nehogy már
olyan fontos legyen neki.
Te csak pihenj, most ez a legfontosabb.

Gabi3
Nekem azt mondták, hogy dokit lehet választani védõnõt nem.
Érdekes mi?
Szerencsére mégis a régi védõnõ jár hozzánk, nem akihez tartozunk. (mondjuk Õ sem valami nagy szám).

Karmen, Edelweiss:
Mi ujság van?
irjatok egy pár sort.

Anita:
A multkor elfelejtettem irni, hogy a középiskolából ismerem a sógornõdet.(Fülöp-Vadadi sincs olyan sok) Kép

NIna
nina74

Sziasztok!

Nem túl nagy a forgalom ma!

Képzeljétek, ma a Flóci nem akart aludni du. De jött anyukám és megmutattuk neki, hogy milyen az új hintánk. Erre Manócska 10 perc hinta-palinta után elaludt ülve a hintában. Nagyon vicces volt, ahogy elmerengett a messzi távolba, aztán meg le-lebukott a fejecskéje.

Ildi: Hogy van a pocaklakód?

Nina: A mi védõnénink egész jó. Három gyermekes anyuka, így elég jókat tud, tapasztalatból is mondani. Elég naprakész is. Azért ez érdekes, hogy régebben nem tûnt szimpinek, de most már sok mindent meg tudok vele beszélni.

Lányok!!! Ha valakit érdekel még az intim teszt bátran lehet jönni. Elõzetesen megbeszéltek egy idõpontot és már lehet is méricskélni! Most más csinálja, így a telefonszám is új. Akit érdekel szívesen megírom a nevet és számot.

Gabi3
inecsg

Sziasztok

Karmennek ma lesz a vérvétele. Úgyhogy ma drukkoljatok neki. +++ Kép

Képzeljétek ma nem esett le a hõm (27 napos a ciklusom és ez a 27. nap, idáig ilyenkor mindig leesett). Sajog a cicim is. Óvatosan remélek...

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Gabi3! Tudod, Kitti kb. uolyan idõs, mint Flóci. Mi is hintában utaznánk! Milyet vettetek, Hol? Mennyiért?

Ágci! (Meg aki tudja!) Jó cipõk (Siesta, Dr. Leo) olcsón hol vannak Szegeden? Tudsz valamikor majd börzét? Ha igen, szólj, mert kifogytunk a ruhából, meg sajna a péntzbõl is Kép

Erika! Nálunk is apasági volt, kb. a 8 hónapban intéztük el!Azt tudod, hogy kérni kell hozzá a dokitól igazolást? Nem baj, veszekedjetek picit Kép, legalább megszokja a párod, hogy több dolga van. Gyerek születésekor már minden flottul megy majd!

Méri
méri

Sziasztok!

Karmen drukkolunk!!!!Kép

Gigi: Még várj egy hetet a teszttel! Nagyon szorítok neked, hogy sikerüljön már végre!!!Kép

Méri:A hintát a Tescoban vettük. Olyan mint a rendes fa hinta csak mûanyagból. És két ezer volt, már mint forint, már mint az ára.Kép Télen a Tisza L. krt.-n a Mark cipõboltban volt leértékelve a Siesta. A Tisza ciõvel szemben található. Ja, lesz a Mikkamakkában valami börze április 17-én. Ruha, játék, stb.

Flóci pakolja a fiókokat mint álat!! Olyan ügyi, hogy vigyáz nehogy odacsukja. Olyan kis ügyes már többször volt, hogy megállt kapaszkodás nélkül. Szerintem nem vette észre, hogy nem kapaszkodik.

Szép napot mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Edelweiss irta, (gondolom nem titok) hogy már otthon vannak, 4 napot töltöttek a kórházban, jól vannak.

Lányok! Mindenkinek köszi a drukkot, sajna hiába. Azért tüntem el, mert pénteken elkezdtem kicsit barnázni és nem mertem felkelni netezni sem. Szigoruan feküdtem. Amugy a pénteki vérvételt ma ismételték meg, ami alapján még mindig alacsony a HCG, 2 nap múlva esetleg csináljak egy tesztet, de nem valoszinü terhes lennék. Most hivtam a dokit, eddig nem mertem felkelni, igy elnézést, hogy eltüntem.

Karmen
karmen

Karmen: Azért én még reménykedem.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Méri,Ildianyu,Gabi3,Nina:
Van már orvosi igazolásom,igaz még a 27.hétrõl,nem tudom késõbb jó lesz-e az?Azt viszont nem nagyon szeretném,hogy
az én nevemen legyen a pici.De igazatok van,nem fogok kimozdulni,csak akkor ha a dokikámhoz megyek,vagy a klinikára.
Remélem egy kis nyilallás az alhasban nem jelent semmi rosszat.görcsök nincsennek.
De ha most befekszek,onnan ki nem jövök szülésig,a doki is mondta.

Karmen,Gigi: szorítok nektek,nagyon!!

Puszi Mindenkinek!

Erika
Erika

Sziasztok!

Karmen!
Drukk! Drukk! Kép Kép Kép
Én azt hittem, pénteken volt!

Gigi!
Neked is nagy drukk! Kép

Gabi3!
Flóci milyen ügyi már!

Ma megyek dokihoz! Drukkoljatok, remélem, nem nyíltam tovább, és a babó sem pici.

Ildianyu
ildianyu

Ildianyu! Pénteken kellett menni, de az csak 12 nappal volt a transzfer után, alacsony volt a HCG de nem jelentett ezért akkor még pontosat. Ma volt újra vérvétel. DE mivel már jobban vérzek, biztosra veszem nem sikerült.

Gigi! Remélem te szerencsésebb vagy!

Karmen
karmen

Ildi: Nem is tudtam, hogy te is kezdtél kinyílni! Vigyázz magadra!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Ildianyu:
Mi volt a dokinál?Remélem minden rendben van!
Írj,mert nagyon izgulok értetek!

Erika
Erika

Sziasztok,
Gabi3,
de jó, hogy írtad a börzét. Azt hiszem mi megyünk.Kép

Csütörtökön megyünk A MIkkamakkába? Ha ti is úgy gondoljátok, arra a megállapításra jutottam, mi lenne ha a tornát mellõznénk, gyermekeink úgyis tiltakoznka mindig, hanem akkor velük foglalkoznánk. Összeállítottam egy kis játékos, mondókás, dalocskás foglalkozást, meg dumcsiznánk?

Ildi,
mi volt a dokinál?

Gigi,
Karmen,
én drukkolok.Kép

Méri,
Norcsi, aki nem nagyon szokott netezni, de szoktunk vele találkozni (talán csüt-ön is jön), nagyon szuper, jó minõségû cipõket szokott hozni Félegyházáról. érdemes vele összejönni cipõ ügyben.

Minden jót, száguldok tovább.
Ágci

Kép
Ágci

Ágci: Jó lesz úgy is...már mint a mondókás dolog. Bemutathatjuk, hogy költöttük át a Gyí paci, paripát. Nagyon vicces. Nekem úgy is lenne kérdésem, hozzád, alvás és szopi ügyben.
A börzére mi is megyünk, ha jól emlékszem pont csütörtökön lesz a jövõ héten.

Azért lassíts nehogy valakit elgázolj. Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Gabi3!
Hány órától lesz a börze? Ha nem jön közbe semmi el szeretnék menni! Most csütörtökön nem tudunk menni a mondókás foglalkozásra, mert nekem suli lesz délelõtt(kéthetenként szokott lenni).

Karmen!
Pénteken sokszor gondoltam rád! Remélem nem hiába!Kép
Ez az elsõ beültetésed volt? Ne keseredj el ha nem esetleg most nem sikerül,van egy rokonunk, akinek a második beültetése lett sikeres.(3 hónap telt el a két beültetés között.)

Nina!
Honnan ismered az Adriennt? Mert õ két középiskolába is járt (nem egyszerre).Kép Évfolyamtársak voltatok?
Régóta meg akarom kérdezni, hogy neked öcséd van vagy bátyád? Hogy hívják? Nem jár/járt egy Szirovicza Kriszta nevû lánnyal? (Csak mert nincs túl sok félvér srác Szegeden.Lehet hogy a testvéred?)

Ildianyu!
Mi volt a dokinál? Minden rendben?

Erika!
A dokid által kiadott papír nem "jár le", bármikor elintézheted az apaságit.

Ágci!
Szerinted adhatok Balunak a Milupa Bio 7 gabonás pehelybõl? Rá van írva, hogy glutént tartalmaz. Szerintem még várni kéne vele hiába van ráírva hogy 6 hónapos kortól...

Képzeljétek Bálint 2 napja átalussza az éjszakát!Kép Eddig is csinált már ilyet néha-néha, de aztán visszaállt az 1-2 ébredésre/szopira. Ami még nem gáz, teljesen normális. De most úgy van, hogy lefekszik negyed 8- fél 8 körül, és alszik fél 8-fél 9-ig!

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Banita: De kis ügyi ez a Bálint. Régen a Fló is így csinálta. Bezzeg most, éjjel kétszer is felébred szopizni és már hajnali fél hétkor kukorékol. Pedig milyen jó is lenne, ha nem ébredne fel...
A börze ha jól emlékszem 11-tõl lesz, de majd rákérdezek a Verától vagy csütörtökön megkérdezzük a Mikkában.Milyen suliba jársz?

Gabi3
inecsg

Anita! Sajnos ez már a 3. volt. De köszi, muszáj biznom.

Gigi! Remélem te jobb hirekkel jössz majd.

Rita jól van, néha üzen. Mindenkit üdvözöl.

Karmen
karmen

Anita:
Igen az öcsémKép.De már nem a Krisztivel van. KrisztiElköltözött Mo-ról.
Adriennt a Széchenyibõl ismerem.

igazán irigyellek, hogy ilyen jó alvókája van a kisfiadnakKép

Gabi3
MIlyen börze? Használt cuccok vannak? Jó szokott lenni? A mikkamakkába? Mikor pontosan? Én is elmennék, és akkor végre találkozhatnánk. Szeretném már megismerni a Flócit nagyon.(meg Téged is)Kép

Karmen:
Én azért drukkolok még Jó?

Gigi:
Neked is szoritok!

Eika:
Irtam mélt.
Az apaságihoz az orvosi igazolást tényleg lényegtelen hogy mikor állitja ki a doki. A szülés kb-i idõpontja számit rajta.
Ugye pihensz?

Gabomamo:
Simi hogy áll a gyarapodással? Még mindig utol akarja érni a nõvérét? Éjszakai szopik? Sokszor kelltek még?

Képzeljétek Én balga szombaton megmértem Vandát. De minek? Kellett Nekem. Ugyanannyit mértem, mint a védõnõ március 5.-én.
Na rágtam magam egész hétvégén, hogy miért nem hizott ez a baba egy dekát sem...Most azzal vigasztalom magam,hogy csak nem lehet olyan nagy baj,mert szopizik mrendesen, tejcsi van elég, pelusok rendben, jókedvû...
De akkor miért nem gyarapodott?

Na megyek mert jön a "drága Mama"
Nina
nina74

Sziasztok

Egy kis érdekesség:

Mindentudás egyeteme: Papp Zoltán
Élet a megszületés elõtt: A magzat mint páciens

Tegnap volt az elõadás, itt a cime: [url=http://www.origo.hu/mindentudasegyeteme/papp/20030407papp35.html" TARGET="_top]http://www.origo.hu/mindentudasegyeteme/papp/20030407papp35.html[/url]
Szerintem nagyon érdekes. A tv-ben csütörtökön a Duna TV-ben, vasárnap az m1-en lesz. Eltérõ hosszúak lesznek.

Köszönöm a drukkot. Még nem vettem tesztet, de nem tudom, meddig bírom ki. Kép Kép Nem akarom elhamarkodni.

Gigi
gigi1

Sziasztok,
Gabi3,
vihet bárki ruhát meg egyebet?
Mi jól vagyunk, én egy kicsit fáradtan, persze minek ülök a gép elõtt éjfélig.
Szép napot mindnekinek, az idõjárás ne szegje kedvetek!Kép

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Nina: A Mikkában, ápr. 17-én lesz a börze. Azt nem tudum, hogy csak használtak leszne-e vagy újak is. Játék is lesz.

Ágci: Kérdezd meg a Verát vagy az Incit tõlük tudom, de a Mikkás nõci is biztos tud mondani róla valamit. Az idõ pocsék és a fodrásztól értünk éppen haza úgy, hogy tudjuk milyen szép az idõ. A madarak már csicseregnek.

Gigi: Remélem meg tudom nézni, érdekelne. a tesztet még bírd ki egy kicsit.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Minden nap olvaslak benneteket, de csak most sikerült írnom.

Elõször is szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy hétvégi programot. Szombaton és vasárnap kaktusz kiállítás és vásár lesz a Százszorszép gyerekházban 9-18 óra között. Nagyon szép növényeket láthattok és vásárolni is lehet meg szaktanácsot is kérni a tartásra vonatkozóan. Persze nem csak tüskés növények lesznek. Én már 4-szer voltam ilyenen, de mindig nagyon tetszett. Az ott vásárolt növényeim még mindig megvannak és szépen fejlõdnek.

Gergõ úgy néz ki rendbe jött, már van sûrû kaki is. A súlya 8800g, mármint Gergõé. Délben fõzeléket eszik, este tejpépet kap, közte szopizik. Éjszaka csak 1-szer kel fel.
Próbálkozik a fordulásokkal de még nem tud átfordulni, csak az oldalára. Ugye még nincs elkésve a fordulással?
Szeretném a segítségeteket kérni: Milyen zöldséget és gyümölcsöt adhatok 6 hónapos gyereknek. A gyümit lehet nyersen etetni? Ásványvizet adhatok neki?

Gigi: Elolvastam az elõadás szövegét, nagyon jó. Szorítok neked.

Nina74: Te is a Széchenyibe jártál? Mikor végeztél? Melyik tagozaton? Szerintem ne aggódj a kicsi súlya miatt, lehet hogy nem jól mér a mérleg. Nekünk is volt mérlegünk amikor Gergõt hazahoztuk, de az mindig mást mutatott mint amit a védõnõ mért. Sõt két egymás utáni mérés erdménye sem lett ugyanannyi.

Gabomamo: Hogy fejlõdik Simi és Jázmin?

Üdv! Kriszti
gykriszta

Gigi! Hanyadik napon vagy már? Mikor akarsz tesztelni?

Én pénteken fogom megcsinálni, hamarabb már nem merek, amig van egy kevés vérzés értelme sincs, igy péntekre halasztottam.

Kriszti! Én is mindig el szoktam menni. Most bosszus vagyok, mert egy gyönyörü télállo kaktuszom, tele bimboval, ami aztán nyáron mindig tovább nö, most elfagyott kint. Nem birta ezt a nagy hideget, de ki gondolta.

Rita most irt, kissé vastag a nyaki redö, igy mintavétel lesz. Remélem minden jó lesz.

Nina! Szerintem ha eszik rendesen, van széklete is akkor ne aggodj. Tesomat meg azért szidják sokat gyarapodik a pici, pedig nem is kövér. Nagyobb is mint az átlag, tehát arányos.
Jó étvágya legyen szerintem az a fontos. Mégha ugyanazon a mérlegen mutatna kevesebbet akkor se kell aggodnod, de ha jól értem te otthon mérted most.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Kriszti: Már nagyon rég hallottunk felõletek! Gergõ igazi nagy legény. Zöldségek közül sdhatsz neki: sárgarépát, sütõtököt, krumplit. Képsõbb spenót, cékla, sóska. Én a Flónak mindig megpároltam egy kicsit a zöldséget, a gyümit is.
A kaktusz kiállítás az nagyon jó. Nekem is van néhány, de én nem tudom õket igazán jól tartani. Télen is melegben vannak. Pedig már leszoktam a téli locsolásról, de nem nagyon virágzanak nálam. Bezzeg anyósomnál. Neki van sziklakertje is kis tavacskával, amiben már megfüdött egyszer a férjem újfunlandija. Szegény nem bírt kivönni belõle, úgy kellett kiemelni a 70 kilós kutyát.

Karmen: A dokid nem mondott semmi bíztatót? Az mit jelent, hogy kissé vastag a nyaki bõrredõ?

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Nina:Igen pihenek.24 órából 23-at tuti ágyban vagyok.
Csak az a rossz,hogy mindig eszembe jut,hogy fekszek itt
nyugiba a méhszáj meg már lehet,hogy vígan kinyílt még jobban.
Elkeserítõ,hogy ezt nem tudhatom.A doki azt mondta csak 1 hónap múlva menjek,addig pihi.
Szerintem már hamarabb jelentkezni fogok,mert nem birom ezt a bizonytalanságot.
Ildianyu:
Jól vagytok?
Gigi:Nagyon drukkolok!
Orsi:Ti hogy vagytok?Miért nem jelentkezel?

Puszi Mindenkinek!

Erika
29+2
Erika

Gabi3! UH megnézik (legalábbis tesomnak igy volt, a 11-12 hét környékén a baba nyaki börredöjét) ha vastagabb mint kellene, akkor Down kór gyanús. Ezért vesznek majd Ritától is mintát, nem tudom a magzatvizböl és vár vele, vagy most a méhlepénybõl. Csak azt irta, hogy a hónap végére tudja meg, hogy Down kóros-e a baba.

A dokim semmi se mondott, ill. hogy alacsony volt a HCG és teszteljek pár nap múlva. De nem biztatott.

Erika! Ne idegeskedj, minden rendben lesz!

Karmen
karmen

Ágci:
A szopis topicban mindenki tõled kér tejcsinövelõ praktikákat. Nekem szerencsére nincs rá szükségem, de van olyan ismerõsöm több is akinek nagyon jól jönne.
Nem lehetne közkincsé tenni ezeket? Vagy terjedelmes? De elküldheted nekem is.
Mert szeretnék segiteni, de hülyeségekkel senkit nem szeretnék traktálni.

Kriszti
De jó hogy már jobban vagytok. Meg vagy elégedve az új doktornénivel?
Sima gimibe jártam a Széchenyibe, de nem ott éretségiztem.
Volt némi affér az osztályfõnökömmel.

Nina
nina74

Nina! Tesom naponta megivott 5-6 liter szoptató teát (patika, gyógynövénybolt, tejnövelö a pontos nevét ott tudják) és fél év alatt eladott 160 litert. Lehet hogy nem ettöl, de ö erre esküszik. Holnap megkérdem a pontos nevét ennek.

Karmen
karmen

Sziasztok,
Nina,
levél ment.Kép

Lányok,
téma volt a beszédfejlõdés, már régen be akartam ide gépelni, csak mindig elfeljtettem. No, az én okos könyvem a következõket mondja:
A beszédindulás késése
Ha a gyermek kislány, elmúlt 18 hónapos és nem jelentek meg az elsõ szavak vagy hónapok óta nem növekedett a szavainak száma, akkor már oda kell figyelnünk, hogy nincs-e vmi oka a lassú indulásnak. Kétéves korában-ha nem következik be változás -, forduljanak szakemberhez! Ha a gyermek kisfiú, elmúlt 24 hónapos és csak néhûány szót mond, már oda kell figyelnünk, és 2,5 éves korában feltétlenül szakemberhez kell fordulnunk, ha az állapota változatlan. Javasolt ezt akkor is megtenni, ha a kisgyermek beszédét csak szû családi kör érti.
(Dr. Gósy Márta-Gráf Rózsa: Beszélgessünk a kisbabával! c. könyv alapján)
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Karmen: Remélem Rita babájának nincs semmi baja. Neked azért én még szorítok. Az nem a Laktoherb? Én is azt ittam, szerintem inkább a gyakori mellretétel hozza meg az elegendõt, a szoptatás utáni fejéssel pedig még nagyobb tejhozamra tehet szert az anyuka. A gyógynövényesboltban kevernek szoptatós teát, az olcsóbb. Én egyébként a görögdinnyére esküszöm. Nekem attól fél óra múlva megteltek.

Jó éjt mindenkinek!
GAbi3
inecsg

Sziasztok!

Gabi3: Köszi a zöldségeket. Nagyon jól teszed,hogy nem locsolod a kaktuszokat télen és tedd õket hûvös helyre pl. erkélyajtó közelébe. Tavasszal az átültetésnél meg kell nyírni a gyökereiket 2-3 napot pihentetni és új földbe rakni. Ezeknek a növényeknek laza, kavicsos, homokos virágföld kell, mert ez hasonlít legjobban az élõhelyük talajához.

Nina74: Ki volt az osztályfõnököd a Széchenyiben?

Ági: Milyen jó könyveid vannak!!! Hol vetted?

Szép álmokat!

Kriszti
gykriszta

Sziasztok!

Na, fél 10-kor sikerült hazaérni a dokitól. Kép Azt mondta, rá lehet fogni, hogy nem változott, és a babó is jó méretû. Kérdeztem, hogy nem kisebb-e, mert a múltkor 1 héttel kisebb volt, mondta, hogy nem, sõt, egy kicsit nagyobb is. És még mindig lány. Kép

Karmen!
Azért én is reménykedek még, hátha... Kép

Banita!
Nagyon ügyi Bálint, hogy már átalussza az éjszakát! Kép

Ritának drukk, hogy ne legyen semmi gond! Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Nina!
Tesód jó sokáig együtt volt a Krisztával!Hány évig jártak? Mióta nincs Magyaro.-on a Kriszta? És most hol lakik? Dolgozni ment el, vagy tanulni? Csak azért érdekel, mert régebben elég sokat voltunk együtt (egy közös barátnõnk révén). És a tesójáról a Mártiról tudsz valamit? Õt már nagyon régen láttam!

Gabi3!
Kommunikáció szakra járok, még van 1 évem.

Kriszti!
Gergõ is jó nagy baba! Milyen súllyal született, már nem emlékszem? Örülök neki, hogy meggyógyultatok, és hogy elégedett vagy az új doktornénivel.Kép
Milyen tejpépet adsz Gergõnek, és mennyit eszik meg belõle?

Lara!
Eszembe jutottatok most hogy ismét beköszöntött a tél, Hanga biztos örült, hogy felvehette a téli termo sapkáját!Kép

Gigi!
Mikor kellett volna megjönnie? Várj egy hetet, és akkor tesztelj!

Kép

Kép

Kép
banita

Anita,
pont most gondoltam rád, mennyi idõs Bálint?

Kriszta,
a Kismamából rendeltem.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok,

Ildianyu,

remelem neked is Gombocod lesz, marmint a meretei.

Ja nekem a kinai horoszkop nem jott be. Jazminnal fiut josolt, Simonnal lanyt.

Krisztina,

jol vannak a gyerkocok, Simont tegnap mertem 6130 g, 2 honaposan. A kezdeti heti fel kilos hizasokbol 25 dekas hizasok lettek szerencsere. Jazmin 7720 g es 17 honapos. 1-2 honap es oltoztetesnel a babok dontik el kire mit adjak, mert uanazt a meretet hordjak.
Nem becsmerelni a merlegunket am!!!!!

Nina,

egyik merleg sem mer egyforman. Mindig ugyanahhoz kell viszonyitani. A mi itthoni es a dokinenis merlegunk kozott 80 g a kulonbseg.
Mi volt az az affer az of-kel? Vagy nem publikus?(csak olyan kis kivancsi vagyok Kép)

Ma kapta Simci a 2 honapos oltasat.

Lanyok,

az normalis, hogy ha ebren van SImci, mindig kezben van? Mert mindig kezben van. Na mindegy.

Ez a Jazmin? Neha rajon, hogy kovet mindenhova. Szegenyt majd letaposom neha. Olyan furi, hogy jar, mert pici nagyon.
Az egyik baratnom meselte, neki is pici a fia, a mai napig, hogy korhazban voltak latogatni vkit, es ott latta a doki oket. Az meg azt mondta, hogy te jo eg, mar a 6 honapos gyererkek is tudnak jarni? Kép Na kb Jazmin is ilyen.

Erika,

ne aggodj mar annyit a mehszaj kinyilas miatt! Ha csak 1 honap mulva kell kontrollra menned, azert annyira nagy baj nem lehet.
Amikor nekem kinyilt a 2. terhessegnel, nekem is azt mondta a doki sokat pihenjek, meg fekudgessek. Hat kb 1-2 hetig betartottam, de utana mar nem. Na azert ne kovesd a peldam. Igaz a 2. terhessegnel mar ez gyakoribb. Kb 20. hettol volt igy es nem is nyilt tovabb. Asszem Ildianyunak is igy van, ugye? Bar ha jol emlexem neked a belso mehszajad van nyitva.

Banita,

nem irtad meg meg, hogy hol lehet ezzel a diplomaval dolgozni?

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Ja ma megint levagtam Jazmin hajat. Nagyon fajt neki, mert vegig orditott.
Mar Simciet is ugy levagnam Kép
gabomamo

Sziasztok!

Kriszta: Köszi a kaktuszos tanácsokat. Kaktusznak való földet hol lehet kapni? Vagy keverni kell? Én a fõzit úgy kezdtem el, hogy krumpihoz adtam mindig egy kicsit. Persze máshogy is lehet. Ásványvizet meg olyat adjál amibennincs buborék és nitrát, nitrit sincs.

Ildi: Lili mennyivel született?

Gabó: Nem semmi ez a Simi. Már mint méret ügyileg. Nagyon aranyos lehet Jázi, ahogy sertepertél a lábad alatt.

Fló a ai napot korán kezdte megint. 3/4 hatkor. Elõtte 2x volt fenn. Pegid ásítozik, de akkor sem alszik vissza.

Gabi3
inecsg

Ja, és már mutogat a hinta helye felé, ha hintázni akar.

Gabi3
inecsg

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?