Sziasztok,
Ildianyu,
remelem neked is Gombocod lesz, marmint a meretei.
Ja nekem a kinai horoszkop nem jott be. Jazminnal fiut josolt, Simonnal lanyt.
Krisztina,
jol vannak a gyerkocok, Simont tegnap mertem 6130 g, 2 honaposan. A kezdeti heti fel kilos hizasokbol 25 dekas hizasok lettek szerencsere. Jazmin 7720 g es 17 honapos. 1-2 honap es oltoztetesnel a babok dontik el kire mit adjak, mert uanazt a meretet hordjak.
Nem becsmerelni a merlegunket am!!!!!
Nina,
egyik merleg sem mer egyforman. Mindig ugyanahhoz kell viszonyitani. A mi itthoni es a dokinenis merlegunk kozott 80 g a kulonbseg.
Mi volt az az affer az of-kel? Vagy nem publikus?(csak olyan kis kivancsi vagyok
)
Ma kapta Simci a 2 honapos oltasat.
Lanyok,
az normalis, hogy ha ebren van SImci, mindig kezben van? Mert mindig kezben van. Na mindegy.
Ez a Jazmin? Neha rajon, hogy kovet mindenhova. Szegenyt majd letaposom neha. Olyan furi, hogy jar, mert pici nagyon.
Az egyik baratnom meselte, neki is pici a fia, a mai napig, hogy korhazban voltak latogatni vkit, es ott latta a doki oket. Az meg azt mondta, hogy te jo eg, mar a 6 honapos gyererkek is tudnak jarni?
Na kb Jazmin is ilyen.
Erika,
ne aggodj mar annyit a mehszaj kinyilas miatt! Ha csak 1 honap mulva kell kontrollra menned, azert annyira nagy baj nem lehet.
Amikor nekem kinyilt a 2. terhessegnel, nekem is azt mondta a doki sokat pihenjek, meg fekudgessek. Hat kb 1-2 hetig betartottam, de utana mar nem. Na azert ne kovesd a peldam. Igaz a 2. terhessegnel mar ez gyakoribb. Kb 20. hettol volt igy es nem is nyilt tovabb. Asszem Ildianyunak is igy van, ugye? Bar ha jol emlexem neked a belso mehszajad van nyitva.
Banita,
nem irtad meg meg, hogy hol lehet ezzel a diplomaval dolgozni?
nu csok mindenkinek,
gabomamo