sziasztok!
erika,
nem biztos ám, hogy esztit láttam, nem tudom. először szonját véltem felfedezni egy kislányban, aztán gyorsan megnéztem ki ül mellette, az meg olyan esztis volt.
de nem tudom. talán majd ír valamikor és megerősít benne. vagy nem.
nem egyedül voltam nő, igaz a kb 40 emberből olyan 6-7 nő volt. de akkor abban a vonulós, káromkodós bandában asszem csak én voltam nő. dorkának vettünk egy kis szalmakalapot, azt tettem a pofám elé és siettem a csorda előtt, gondoltam talán nem rí le rólam, hogy velük vagyok...
jó, hogy a lányok ennyi folyadékot isznak, pláne ebben a melegben!! dorka reggelire és vacsira is kb 2-2 dl tejet iszik, napközben meg szintén ennyi vizet vagy teát. de mostanában többet. meg is telik hamar a pelus.
apukád szombathelyre költözött? mióta lakik ott? neki van élettársa, vagy egyedül?
cajok,
dorka 4 éjszakát egymás után átaludt...
ilyen még sosem volt, sztem nem is lesz!
mert tegnap éjjel már fent volt, igaz csak egyszer. ivott, aludt tovább. amúgy ő fél 9, 3/4 9 körül már alszik, és szinte mindig percre pontosan 6-kor már fent van.
gabó és hajnus,
hát nem semmi, mennyi gond van az újbóli munkakezdéssel... részvétem nektek, remélem úgy sikerül minden, ahogy elterveztétek!!!
balázs hol bulizott és milyen alkalomból?
és nem parázol, hogy ennyit egyedül lesztek?
beus,
a szomszédok foglalkozzanak a saját füvükkel!!
vagy ahogy írtad, nírják le a tiédet!
volt már itt is, hogy én nyírtam a füvet, igaz megvártam, míg este nincs meleg, vagy reggel, amíg nincs meleg. de amilyen meleg most van, még a fű se nő!
anikó,
szia, üdv itthon!
dorka is korán kelő....
kincső utána hányszor alszik még egy nap? beállt már valami ritmusa?