Új privát üzeneted érkezett!

Rik! Igazából pont azért húzodott eddig mert nem találtunk keresztszülőt. Aki jó lett volna az már foglalt volt, meg volt olyan is akitől féltem, hogy most nyakába zúdítok egy ilyen "felelőséget".
Aztán most a tanyán előjött a téma, ott voltak szüleim barátai /már több mint 30 éves barátság/. A nő volt a kisdobos, úttörö avatóm, a férfi a tanúm, ők voltak a bérmaszüleim......szóval van kötöttség. Gyerekkoromban sokat voltam náluk. Csak én azért nem is gondoltam rájuk mivel fiatalabb keresztszülőkben gondolkodtam. De Ők meg úgy örülnek a "szerepnek", hogy ez engem is boldoggá tesz. És úgy sem ezen múlik. Mirának a barátnőm a keresztmamija, 30 éves, most Noelnek 60 éves keresztszülei lesznek. De nagyon szívesen vállalják és ez a lényeg!

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti
Szerintem nagyon jól döntöttetek!!!Az a lényeg,hogy boldogan vállalják ezt a szerepet,hisz azért ez tényleg "felelősség" :roll: :!:
Rékának a Bátyámék,mivel Gyulának nincs tesója ezért Petrának mi is külsőst kerestünk.Anyukám barátja(nem olyan :oops: ),munkatársa,közeli barátunk.Egy falusi(Újkér)agglegény.Nekem jutott először eszembe ő.Amikor megkérdeztük Tőle,mit szólna,először meglepődött és gondolkodási időt kért. :roll: Másnap felhívott és bocsánatot kért amiért nem vállalta egyből.Aztán boldogan igent mondott.Most meg a tenyerén hordja,imádja!!!!Kell ennél több???(Ő is 50 felett van)A nagylányom is Kerinek hivja,mint a Petra mert őt is szereti,és nem is tesz különbséget a két gyerekem közt.Azt mondta két keresztgyereket kapott egyel. :wink:

BOCsi hosszu lettem!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:
Vendég

Mi van Katusékkal, nem tudjátok? Soha nincs bejelentkezve a skypon. Holnap üzenek Neki a telcsijére. Lehet csak internet problémájuk van, remélem nem más.

KépKép
KépKép
mirama

Mirama!Szerintem is nagyon jól döntöttél és nem a kor számít! :D :D :D

Katust én is figyelem mikor van bekapcsolva és szomorúan tapasztalom,hogy sosincs!Talán haza mentek Pécsre!
Vendég

Hajnus!Persze még sokszor elő is fog fordulni,hogy becsúszik a pisi!
Mi is így kezdtük,hogy Levi miután bekakilt akkor mondta,hogy kaka.
Nagyon ügyi Bence! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mirama!Nemtom ki lehet ez a Lajosatya,de nincs túl jó híre!az öcsém is azért hagyta ott a hittant,mert nagyon arogáns és bunkó volt!
Vendég

sziasztok!!

köszi mindenkinek! :) kicsit le kellett rövidítenem, de azért a lényeg benne volt! :)

kriszti,
nekem olyan két hét kb, mire bekerült a dorka. te nyaralós képet küldtél? vagy csak úgy? :)
sztem sem számít keresztszülőségnél a kor. nem az a lényeg. ti is örültök neki, jól választottatok, meg ők is örülnek! :)

gabó,
na, egyre joban érik be pasinak a levi!! :) az már nagy változás, ha sikerült wc-be kakilni!! :) gondold el, mekkora változás ez a csajok szemében!! :wink: :D

lajos atyáról nekem is vannak emlékeim, és szintén nem jók... :?

hajunus,
na, nálatok legalább mondja a bence, hogy fúj, kaka. nálunk meg nem szólalna a világért sem. mama és baba, ezen kívül semmi. csak hümmöget, meg mutogat. ha kaki van, az esetek egy részében odatolat a fenekével és meg kell szagolni. d eezt sem mindig. jó, mondjuk még korán is vagyunk. :)

KépKép
viol81

Viol!Biza ti még korán vagytok!!!De ami késik nem múlik! :D :D
Igen ez már nagy változás!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Cajok!

Üzentem Katusnak, megvannak, most anyóséknál nyaralnak, csak jövő héten jönnek haza, ott meg ugye nincs net. Jól érezték magukat :P , az idő lehetett volna jobb kicsit. :roll:

Gabó,
ja. De jövő tavasszal már gőzerővel megy majd a pelus-nélküli lét, mert arra elmúlik két éves, jó idő lesz, meg kell próbálni. Addig meg megy a bilibe próbálgatás. Ma pl megint "közölte", hogy bekakilt. :D Kint voltam a konyhában, ő is velem volt. Aztán kiment, pár perc múlva jön vissza, tolatva, meg kellett szagolnom. Kakis volt. :)

Ja, a szüléstörténettel meg nyertem végülis. Vagyis akiét felteszik az oldalra, az már mindenképp kap ajándékot. Valami meselemezt, meg ajándékcsomagot. És havonta van még egy sorsolás, ott nem tudom mit lehet nyerni.

De! Erika, nem vagy ám lekésve róla, ez csak most indult júliusban, szóval nyugodtan fogalmazd meg, és küld be! :)

KépKép
viol81

Hő, mi meg holnap megyünk focicsapattal Balcsira! :D Már töltöm a kamera aksiját... :D

KépKép
viol81

Viol!Na milyen ügyi,hogy már tolat kaki után!! :lol: :lol: :lol:
Én is akarok menni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Tegnap közölte a barinőm,hogy mennek Horvátba a férje tesója meghívta őket!Jó tesó mi?Bár aki havi 700.000-et keres kint.....!!!
Na,de nem irigykedem majd csak nekünk is lesz jobb anyagilag valamikor!! :) :)
Vendég

Sziasztok.

Az én férjem tesója is meghívhatna vhová!!! :lol: :lol: :lol: Bár ő inkább 70 ezret keres,mint 700at! :?

Viol,nem vagytok még lemaradva semmiről,hiszem majdnem fél év van a gyermekeink között!Bence amúgy is nagy dumás,kb.15-20 szót tud már.
Mindent bepakoltál már?Jó időtök lesz,legalábbis azt jósolták...

Erika,nem készültök az usziba?Azt hittem majd letesztelitek nekünk,mielőtt megyünk :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Kép

Kép
hajnus

Óóóóó, én is szeretnék ilyen rokonokat!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Hajnus,
és ennyi idősen mennyit dumált a nagydumás nagyfiad? :) :wink:
Igazából holnapra nem pakoltam semmit, mert nem is nagyon kell. Mivel 6-kor indulunk, még nem nagyon vetkőzök neki, max viszek vmi rövidet is. 8)

KépKép
viol81

Viol!Meddig maradtok?Egy nap?
Vendég

Viol,tényleg,este jöttök is haza?Akkor lényeg a réteges öltözködés:lol:Olyan idióta időjárás van mostanában :?
Bencének az első szavak,kb.egy időben:anya,apa,baba,enne,inni,Itti(Isti :D )és néni.Aztán jött az autó és a máó(cicára mondja :lol: :lol: )2-3 hete ugrott meg a szókincse,szinte minden nap mond vmi újat.

Kép

Kép
hajnus

Ja,voltam benn a munkahelyemen,szóltam,hogy számítsanak rám,majd mennék vissza,okoskodják ki,hogy legyen.Már a szabik miatt is.Mondta az irodás csaj,hogy beszél az egyik főnökkel,meg a tb ügyintézővel,aztán majd hív,mit találtak ki.Ez kedden volt,remélem nem várat túl sokáig,azért mégis csak szeretném tudni,mi a helyzet,lelkileg is fel kell készülnöm :lol: :lol: :lol: :lol: A szomszéd új házban lakik egy munkatársam,a múltkor is este 6kor jött haza... :?

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!Mikor is kezdenél?És hány műszakba?
Vendég

Gabó,azt mondtam,hogy minden megoldás érdekel :D csak vegyenek vissza :D Van olyan részleg,ahol 1 műszak van,van ahol 2.Sajnos az én régi munkám már megszűnt,nem tudom hová tesznek...

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!Ja értem!Hát én sem fogok tudni vissza menni a vegyire ahol voltam csicskás meg nem leszek,mert az egyik csaj aki vissza ment ő az lett és már tele a fasza!
Vendég

Ez olyan sz@r,mintha újra pályakezdő lennél.Volt egy elég normális osztrák főnököm,hát nem kirúgták,amíg itthon voltam!!! :evil: :?
Végülis már meg tudtátok beszélni,hogy hányra szeretnél menni?

Kép

Kép
hajnus

Á még nem!Addig jutottunk el,hogy Július 25.-étől megyek szabira.Szóba került,hogy akkor csak egy műszakba tudok-e menni,de annyit mondtam a főnökömnek,hogy egyenlőre még azt sem tudom ki viszi majd a Husit bölibe fél 7-kor!
Én bízom benne,hogy megtudom vele beszélni a 7-órás kezdést!
Majd meglátjuk!
És a mostani főnökről mit hallani?
Vendég

Viol! Jó Balcsizást! :-)
Én úgy 2 hete küldtem be egy tesós képet, semmi extra, csak úgy. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Vio!Érezzétek nagyon jól magatokat!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na Balázs bulizik én meg asszem megiszom a sörét!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!
Milyen szép napsütéses időre ébredtünk ma reggel!

Viol!Bár már úton vagytok és már énekelgettek érezzétek jól magatokat!!
Vendég

Viol!
Lemaradtam én is:Jó nyaralást nektek!!!Csodaszép idő van!!! 8) :D
Vendég

sziasztok.

violéknak jo nyaralást :D

eszméletlen milyen meleg van ma. :shock:
mit csináltok ilyen idöben :?:

KépKép
KépKép
beus22

Beus
játszunk az erkélyajtóban,ott lengedez a szél :wink: ja és ALSZUNK!!!!!!!!!!De örüljünk,hisz a napokban majd megfagytunk(én két pulcsiba álldigáltam az udin velük)
Meg itt volt Szombathelyről apukám,jót dumcsiztunk!
Vendég

rik!Nem is tudtam,hogy apud Szombathelyen lakik!

beus!Mi most jöttünk meg babanézőböl délután meg fűvet nyírtam két órán keresztül!
Vendég

Viol asszem csak egy napra ment nyaralni majd kedden mennek!
Vendég

Sziasztok!

Rik,
most lesz pár nap míg élvezheted a meleget, pokoli lesz :twisted: :twisted: :twisted:

Üdv Beus, Gabó!

A napokban pelenkáztatok, akkor nem volt időm írni... Én mindkét gyerekkel megvártam míg nem volt pisis alvás alatt a pelus és akkor vettem le róluk. Igaz 2,5 évesen, de 4nap alatt teljesen szoba és ágytiszta lett mindegyik. Nekem nem volt szimpatikus az a verzió amikor nappal szobatiszta a gyerek de éjjel még pelemkázni kell. Persze ez is gyerek és anya függő, de nálunk bevált. Ha Ágnes is ilyen ügyes lesz nagyon örülök majd neki!

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt!

viol!Na milyen volt a tegnapi nap?

amica!Én szeretném ha mire megyünk Bölibe arra nappal ne keljen neki pelus!Nálunk is egy nap fordultával kezdte el,hogy gyorsan wc-be mikor érezte,hogy pisilni kell.Levi éjjel még mindíg rengeteget pisil mindíg csurig van apelusa ez lesz majd a legnehezebb pláne,hogy rengeteget iszik!
Majd meglátjuk,hogy alakul tovább! :D :D :D
Vendég

Jó reggelt!
Gabó
Petra most nem pisil éjjel be,eddig csurig volt a pelusa.NA de kellet ám rendületlenül,ha kell neki.(olyan mint amikor kicsi volt és szoptatni kellett éjszaka.CSak most megy magátol a cél felé. :lol:
Most lesz 2,5 éves ahogy Amica irta,neki is ennyik voltak :wink:

Anikó
megjöttetek???IRJ!!!!
Vendég

Cajok!!!Micsoda hőség van már most mi lesz itt jövő héten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
Nálunk most aludtak el a fiúk én meg eszem aztán megyek kivasalom Balázsnak a ruháit,mert holnap megy osztrákba!! :( :( :( :( Megkezdődik az egyedüllétünk!!! :cry: :cry: :cry:
De sajnos a mai világban a pénz az úr!!! :evil: :evil: :evil:

rik!Akkor jó Levinek van még 3-hónapja a 2,5-évig!!
Magától felébred éjjel ha pisilnie kell?Nagyon ügyike!!!Mi nem tudom ezt mikor érjük majd el!
Vendég

basszus micsoda idö ez! :evil: állitolag hétfötöl még durvább lesz :shock: harmadfoku höségriado meg minden...áááá :evil: :shock:

Gabo :és Balázs hazajár minden nap amjd vagy hétvégente?hány kilométerre fogdolgozni?

Vivi is éppen két és fél éves volt mikor leszokott a pelusrol. :lol:

ma én is füvet nyirtam!azt beszélték az utcában hogy nem vagyok normális hogy ilyen idöbe füvet nyirok.én meg mondtam akkor nyirják le,ha nem tetszik. :evil: erre már nem szoltak!

KépKép
KépKép
beus22

Gabó
húú,jó is meg rossz is ez,ugye??? :shock: Mennyi időnként fog hazjönni???
Petra felébred(megint köztünk alszik,éjjel beállit),bejön,hogy pisi lesz,aztán onnantol velünk alszik :? Nem tom hogy lesz az uj lakásban,szeretnénk ha megszokná a szobáját!!

Beus
Petra 2 éves volt(Réka is),hogy egyik naprol a másikra leszokott,de az éjszakai nem sikerült.Most is van azért hogy becsurran neki,de felébred rá.Talán vége a pelusozásnak....

Többiek merre vagytok e nagy melegben????
Vendég

Nálunk éjjel sincs pisiltetés. Pisilnek fekvés előtt és kész. Akkor isznak is kicsit, mert ivás sincs éjszaka. Ha betegek vagy valami az más, de nem keltettem őket pisilni sosem. Nálunk így jött be, de ahogy tegnap is mondtam biztosan minden gyerek másképp lesz szobatiszta :D

Gabó,
akkor ti is nélkülözitek apát mostantól :?

Beus,
a szomszédok biztosan holnapra tervezik a fűnyírást :lol:

Üdv Rik :P

Kép
Kép
Kép
amica

beus!Hétfőn megy pénteken jön!! :cry: :cry:
Már tiszta lelkibeteg vagyok!!! :( :(
Ó nyugi én is tegnap negyed 2-kor áltam neki a leg melegebben,de akkor aludt a husi.Ez van!Ha valakinek nem tetszik valami el lehet dugulni!

rik!Talán nem lesz vele gond és meg fogja szokni!Mindíg veletek laszik vagy csak ha felébred pisilés után!
Ettől parázok én is egy kicsit,hogy mi lesz majd az új kéróban mennyire fogja megzavarni az új hely!Majd meglátjuk!Nemsokára költöztök ugye?Mikor is?

amica!Persze egyik gyerkőc sem egyforma a barinőm kislánya már elmúlt két és fél mikor hipp-hopp leszokott!
Igen nélkülözni fogjuk,de kell a pénz!Majd meglátjuk,hogy bírjuk! :) :) :) Persze könnyebb lenne ha már bent laknánk! :( :( :(
Vendég

Sziasztok!

Itthon vagyunk már csütörtök óta, de a gépet se kapcsoltam be, mert anyum is velünk jött vissza és hármasban voltunk :lol: :lol: :lol: , Kálmán dolgozott :evil: :evil: :evil: . Ő ma jött meg :lol: , anya ma utazott el :cry: . Kincső pedig már hétkor aludt :shock: . Visszaolvasok és holnap jövök!!!!
Iszonyat meleg van, rászoktam a reggeli sétára, Nyuszi úgyis fent kukorékol 5-6 órakor már :twisted: :twisted: :twisted: .

Puszi nektek, hiányoztatok! :D

Anikó

Kép[/url]
quito

Üdv itthon Anikó!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

hali,
köszi, megvagyunk mi is, tök jó volt, és igen, most voltunk csak egy napot, focicsapattal. az egész tök király volt, egy qrva kínos részt leszámítva. és emiatt nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy esztiéket láttam badacsonyban??? lehajtott fejjel mentem, mert égtem a banda miatt... :oops: :roll:
majd mesélek, meg írok is holnap, sziasztok!! :D

Eszti,
ti voltatok? ha igen, te már tudod, mi lehetett a durva... borozók előtt elvonuló mocskos szájú focisták... :?

KépKép
viol81

Anikó
üdv!!!Te is nagyon hiányoztál!!!! :wink:
Gyere holnap és mesélj!!!!
Reggel 5-6 körül kel a Nyuszifül? :shock: Jesszusom!!!És mindig ilyen korán elalszik este,vagy csak ma??

Amica
üdv!!!
Én nem keltem fel hogy pisi lesz-e?VAlamit elértettél!Ő jön be! :( Napont a 2 liter folyadék minimum megvan neki.Este se kimél,4 dl vacsira és utána az bizti megvan!! :shock: Lehet valamit elrontottam.Nekem mindkettő felkelt a pisre,de Réka is hamar leszokott róla,remélem Petra is ezt teszi!!!

GAbó
Az azért jó lesz hogy hétvégén együtt lesz a család!! :)
Petra nem mindig akkor jön csak be,ha pisi lesz.VAn hogy bőgve jön,mert fél a sötéttől.Ez a legujabb mámiája.Eddig büszkén mondtam mindenkinek,hogy nem fél a sötétben,bemegy pl. pisilni is egyedül aztán kiszól a fürdőből hogy kész vagyok!!Most meg tessék!!!Na jó van egy nagy tesója aki a hülyeséget megtanitja neki!!
MAi a legujabb szójárása:Én megmondtam....(és persze mindenre ezt mondta :lol: )

Viol
Szuper időtök volt!!!Egyedül voltál nő??Holnap gyere és mesélj!!!!
Tök muris,hogy itt nem taliztol az Eszterrel,aztán elmész pihenni,fürödni valahova,ott meg összefuttok.... :D :idea:
Vendég

Ja meg Réka mondogatja,ha hülyeséget csinál Petra:Ezért nem lesz gyerekem.
MOst persze Petra is rákapott!!Ezért nem lesz gyerekem,mondogatja... :roll: Én meg mondom erre dehogynem 3 is. :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Szép napot mindenkinek! nem fogunk fázni :lol: :twisted:

Rik,
van akit ébresztenek, nem értettelek félre..., Petra szól ha pisilni kell :wink:
Nem ronthattál el semmit, úgy látszik neki is kell egykis idő mint Rékénak.

Szia Viol, Anikó, Gabó és a többiek!
:wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt!

Hát cajok tiszta lelkibeteg vagyok már túl vagyok egy reggeli bőgésen miután beszéltem a Balázzsal!Asszem kemény menet lesz ez mire megszokom,de ez van sajna! :( :( :(

Viol!Na holnap mentek?Pakolászol már?Képeket csináltatok Balcsin?
Te is ittál kicsit?Hú akkor jó lehetett a hangulat!Volt aki szín józan maradt?Dorka,hogy bírta nélkületek?Mire éretetek haza?Na jóvan most itt abba hagyom a faggatózást majd úgyis megírod!

rik!Igen jó lesz pláne,hogy tudom a Balázs péntek este jön haza szombat reggel hozza az anyóst meglesz a keresztelő ebéd asztán tűzünk haza!! :) :) :)
Jaj nálunk a Balázs keresztapjától tanulja a hülyeségeket már kicsit kezd tele lenni a tököm párszor már rá lett szólva,hogy ne tanítsa hülyeségekre,mert amit hall már mondja vissza keményen!
De ugye ez már csak így van ha valami olyat mond nem figyelünk rá és egy idő után elhagyja!Nálatok meg Réka a húzóerő Petrának meg tetszik!De legalább nem csúnya szavak tanít neki!Vagy néha belecsúszik az is?
Vendég

sziasztok!

erika,
nem biztos ám, hogy esztit láttam, nem tudom. először szonját véltem felfedezni egy kislányban, aztán gyorsan megnéztem ki ül mellette, az meg olyan esztis volt. :) de nem tudom. talán majd ír valamikor és megerősít benne. vagy nem. :)
nem egyedül voltam nő, igaz a kb 40 emberből olyan 6-7 nő volt. de akkor abban a vonulós, káromkodós bandában asszem csak én voltam nő. dorkának vettünk egy kis szalmakalapot, azt tettem a pofám elé és siettem a csorda előtt, gondoltam talán nem rí le rólam, hogy velük vagyok...
jó, hogy a lányok ennyi folyadékot isznak, pláne ebben a melegben!! dorka reggelire és vacsira is kb 2-2 dl tejet iszik, napközben meg szintén ennyi vizet vagy teát. de mostanában többet. meg is telik hamar a pelus.
apukád szombathelyre költözött? mióta lakik ott? neki van élettársa, vagy egyedül?

cajok,
dorka 4 éjszakát egymás után átaludt... :shock: ilyen még sosem volt, sztem nem is lesz! :) mert tegnap éjjel már fent volt, igaz csak egyszer. ivott, aludt tovább. amúgy ő fél 9, 3/4 9 körül már alszik, és szinte mindig percre pontosan 6-kor már fent van.

gabó és hajnus,
hát nem semmi, mennyi gond van az újbóli munkakezdéssel... részvétem nektek, remélem úgy sikerül minden, ahogy elterveztétek!!! :)

balázs hol bulizott és milyen alkalomból?
és nem parázol, hogy ennyit egyedül lesztek?

beus,
a szomszédok foglalkozzanak a saját füvükkel!! :) vagy ahogy írtad, nírják le a tiédet! :) volt már itt is, hogy én nyírtam a füvet, igaz megvártam, míg este nincs meleg, vagy reggel, amíg nincs meleg. de amilyen meleg most van, még a fű se nő!

anikó,
szia, üdv itthon! :) dorka is korán kelő....
kincső utána hányszor alszik még egy nap? beállt már valami ritmusa?

KépKép
viol81

gabó,
ááááá, nem lennék a helyedbe.. gábor múlt hétvégén csak egy éjszakát nem volt itthon, de tök furi volt... :(

a hétvégéről:
én is ittam, de nem sokat, mert endrédre mi mentünk át kocsival, ami azt jelentette, hogy érkezéskor nekem még haza kellett vezetnem.
de 3-4 pohárral így is ittam, de délutánra már befejeztem. nagggyon finom borocskák vannak ott!!!! felgyalogoltunk a kisfaludy házhoz is, azt hittem szétdurran a lábam... a legfelső borozóig mentünk, nagy menet volt. lefele 3-4 helyen is megálltak ezek a vadak inni. gábor fényképezett, én kameráztam. ha épp nem pisiltem be a röhögéstől. aztán strandoltunk is, hazafelé megálltunk borgátán vacsizni. de már 11-kor itthon voltunk, ennek ellenéra még vasárnap du is hulla voltam. nagyon meleg volt, még jó, hogy végül lengén öltöztem. majd teszek fel képeket is.

KépKép
viol81

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Hello Cajok!

Bocsanat, hogy ennyire eltuntem, de itthon porges van mindig.

Az utunk nagyon jora sikerult, a + energiak ugylatszik mukodtek, mert mind a ket gyerek jol birta az utazast. Itthon aztan nagyon hamar akklimatizalodtunk, par napon belul rendben ment az alvas meg minden.
Az elso hetvegen mar le is mentunk a Balcsira, aztan ket hetig itthon voltunk, es most az elmult hetvegen megint lennt voltunk, majd jovo hettol az Anyu szabin lesz mar, akkor tobb hetre lemegyunk megint.
Nagyon jo itthon, elvezem minden percet!

Voltam a Volton ket hete, es tegnap meg Hegykon volt Hobo, arra is lementem. Nagyon jo volt!!! :D

Viol! Tok szep falu Hegyko, mar nagyon regen jartam arra. Olyan szep rendezett, siman tudnek ott lakni! :wink:

Visszaolvasni nem nagyon volt idom, csak atporgettem az oldalakat.

Gabi! Nagyon ugyes Levi, hogy mar igy halad a szobatisztasag fele! Mi meg sehol sem tartunk ezugyben, pedig mar 4 honappal elmult 2 eves. Latni sem akarja a bilit, a strandon sima furdogatyaban volt a homokban, gondoltam hatha rossz lesz vizesen, de nem volt rossz, eszre sem vette, hogy bepisilit.... :?

A Bencevel az elmult ket hetben jartunk uszotanfolyamra, es tok szepen megtanult uszni!! Van rola kis videom, de nem tudom hogyan lehetne ide belinkelni. Megprobalom, nem tudom sikerul-e?
Hat nem sikerult. :(

Kép
Kép
agi

Viol

tényleg jó hangulatban telt a napotok!! 8) :lol: Az biztos hogy emlékezetes marad!!Kivánom,hogy acsaládi nyaralásotok is felejthetetlen legyen!! :wink:
Apukám 13 éves koromban költözött oda,és azota albérletben van.HAvonta jön miota felnőtt vagyok,és gyerekem van.Amig én voltam gyerek egyszer se látta.Én emiatt nem tudok neki megbocsátani,és van hogy az orra alá dörgölöm.Most is szandált igért a gyerekeknek májusban,aztán azota se vett.Most megkérdeztem tőle,hogy karácsonyra akarja megvenni???Köpni nyelni nem tudott.Figyi!Én nem kivánom tőle,hogy vegyen,hisz biztos alig van pénze.De akkor ne igérgesse nekik!!!!! :(

GAbó

Szegénykém!!!Ne fogd fel,ilyen traigikusan.Hamar mennek a napok,mindjárt itthon lesz!! :)Meddig tart ez a meló??
csúnya szavak nem?Viccelsz??Lassan megtanulja az összesset. :(
Szerencse a szerencsében,hogy tudja nem szabad mondani,merta aszájára verek.Igy nem is mondja.
Mosta Gyulával kitaláltuk,ha csunyát akarnánk mondani,akkor azt mondjuk:A baba lábát!! :lol:
Ezen nevet,és nem mond ő se csunyát.Én assszem minden nagytesós ekkora töpörtyű hamar bent van a lecsóban!!!

Amica
akkor okés!!!Ma éjjel kétszer is fent volt pisilni,és nem is ment be.Enek örülök,és inkább keltsen,mint pelusozzunk. :wink:
Tényleg mindeki másképp csinálja,de az eredmény ugyanaz!! :wink: :lol:
Hogy birsza gyerekekkel ebben a melegben??Erkélyen vagytok pancsizni??
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?