Zsóka, nem is igaz!!!!!De ha te úgy érzed, akkor megnyugtatlak, h szép újszülött volt mind Borcsa, mind Marcus!
(képzeld, ma volt szabad 5 percem, indulás előtt, és én is megnéztem, MMzs-k milyenek voltak újszülöttnek /ihletet kaptam/, ill Zsig kisebb képeit, és egy kicsit el is érzékenyültem...Nem hiába a hormonok..
)
Altatás, igen, én is ezt hallottam, h az "oldalalvás" meg a csípőnek nem tesz jót...Szal ezen menjen el az ember.
De a baj az volt,h nekem mind2 ordított, amint hasra tettem őket, a hát még okés volt.
Gratula a táborhoz! Tuti élvezni fogja a nagylány!!!!!!!!!!!
Anzsi, köszi!
Zsófi már annyiszor szerettem volna írni, h
Violáék: sztem ha júl. 29. (ha jól emlékszem) jönnek ki, akkor utána lenne csak jó, sőt... Mivel ők akkor érkeznek, csomagolnak ki, mi meg megyünk haza csomagolunk be...Lehet,h csak Milos érkezése után lesz a találkából vmi, de részemről ok. Neki angol a férje, h itt szüli az elsőt? ill vannak eüpapírjai? Melyik részre mennek?
Nóri, sajna Zsignek a pacis jobban bejött, azt mondja: "ez is tetszik, de a pacis jobb".
Zsomb: brümbrüm.....
Mircike, de aztán tessék ám jönni!
Ja
Julcsiék!!!!!!!!!!!Szegénykéim.
Remélem, Barnusnak már sokkkal jobb!!!Gyógypusszok a kisnagymanónak!
annyira sajnálom ezt a lakásmizériát. Nagyon kifogták!!!
Bendének, Lizusnak gyógypusszok, h mihamarabb, és minél kevesebb fájdalommal bújjanak ki azok a fogacskák!!!!!
Ja még annyit szerettem volna, aztán eldugultam mára...talán
Zsófi meg
Nóri tudna segíteni nekem ( a barátnőd által, aki szintén okos "nyelvterületen"), ill bárkitől szívesen veszem, aki tud segíteni. Azt sztném kérdezni, h sztetek mennyire fogja befolyásolni a beszédfejlődését Zsombornak a 2nyelvű környezet. Zsig+apája+én magyarul beszélünk hozzá, viszont mindneki más angolul. Látom rajta, h mind2t érti, csak beszélni nem hajlandó. (Ill vannak kulcsfontoságú szavak, amiket pánik helyzetben használ
, de nem igazán akar kommunikálni. Mondjuk annyira nem aggódok, mert Zsig is összefüggően viszonylag később kezdett el dumálni -persze most
-, csak inkább kiváncsiság a részemről. Előre is köszi a segítséget.
na lépek! Zárul edus mókatára mára...
Legyetek jók, pusszok!
Szilvi, fogdoki???? Készülődés? Pakolgatás?
Panni??!!Grillpartyk?
Timi, Bala tüneményes, mint mindig!!!!házikó? Alapanyagok?Beszerzés?
Tényleg,
Melba veletek mi újság??!! Olvasol még minket??!!
Nóra??!!