[quote="candi"]
írta:candiTöbbiek merre jártok?
Én vagyok. Reggel írtam egy kisregényt, erre mire elküldtem volna, elment a net
alig voltam ideges.
Megpróbálom újra írni
Dóri
előkerestem Adrika papírjait, nekünk méretet nem írtak a tágulathoz
amire emlékszem, azt mondták, hogy ezt már terhesség alatt jobb minőségű uh.-gal lehetett volna látni-akkor nem lehetett nagyon kicsi
Musz
babakocsitéma
Ildi Lilije, és az én Krisztiánom is úgy utazott amig ülni nem tudott, de már kiemelték magukat, hogy hasonfekve, olyan volt a babakocsink, hogy az elejét fel lehett húzni, így a gyerekek gyönyörűen nézelődtek menet közben
Kicsit hülyén nézett ki a kocsi, de a nyugalom kedvéért mindent.
most a Bergon kocsinak csak oldalt van kukucskáló, azon nézelődik a kicsikém
Neked iszik valamit Eszterke, v. csak cici? Mert erősebb tejcsi esetén szomjas is lehet, azért is kérheti annyiszor a cicit. Nekem nem nyerő semmiféle tea, de a víz sem, pedig a melegben jó lenne, mert egyébként ő is sokat kér cicit
Bea
remélem mielőbb megoldódik a problémátok
Vikike
persze, hogy emlékszünk Rátok. Leventének boldog féléves szülinapot!
Sziszi
nagyon keveset írsz magadról
, hogy vagy? Visszamentél dolgozni? Hétfőre nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen.
Előkerestem nekem a petezsák8x17mm-es volt, cysta pedig52 mm átmérőjű. Majd képet is rakom, ha sikerül
Ez 5 hetes terhességnél volt. Én mint írtam is szurikat kaptam, és a 11. hétre szívódott fel teljesen.
Hoppá
szép az új vonalzód. Családnak mikor mondjátok meg a jó hírt?
Mamen
Te is régen jelentkeztél. Remélem Ti is jól vagytok, Emese is szépen nől.
Nika
nagyon édes Bertold
A víz alatti kép pedig nagyon tetszik.59-63kg, na én ennyi már sosem leszek
azért 70 alá jó lenne lemenni, márcsak a viszeres lábaim miatt is, mert azoknak sok ez a súly.
Zsizsik
Veled mi ujság? Hogy alakul a ciklusod? Hőmérőzöl most is?
Eszter várja már a sulit?
Candi
azért ne hanyagolj minket, itt kell kikapcsolódni
Két hét már nem is olyan sok idő
Meli
Dénes már mekkora? Örülök, hogy sikerült meggyőznünk Téged
Vvviki
remélem ti is szorgosak voltatok pár nappal ezelőtt
meg azóta is folyamatosan
Icu
hát nem unatkozol az biztos, de jól van ez így. AS hazai levegő, és a lazítás, hátha végre meghozza a várva várt változást
Mi tegnap megkaptuk a 3 hós oltást, egy pici pityergés volt addig amíg beadták, de kinnt már kuncogott Adrikára.
Ma vittünk mindkét lánynak vizeletet, Adrié tökéletes, de Eszterkéében még 2 keresztes eredmény is van
ez nem igaz. Adrival két évig szenvedtünk húgyúti fertőzéssel, remélem ezúttal nem az lesz a picinek is:cry:
Egyébként 7820g és 68 cm a kisasszony. Meg is állapította a dr. nő, hogy minden gyermekem túl fog nőni engem
Na jó éjszakát mindenkinek!