Új privát üzeneted érkezett!

Dóri
nagyon szorítottunk értetek !!!!!!!!!!!!!
nyugodt, unalmas éjszakát kívánunk

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok,csak egy gyors,majd később jövök,de már nagyon magyaráz.....

Lányok,hát meghatottatok,köszi szépen,nagyon kedvesek vagytok...hüpphüpp...akkor mégis maradok!!!!

Katám!!!!!!Gratula!!!És én kislánykát tippelek!!!!

Mennem kell,majd jövök!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Jó Reggelt!!!

Hoppá,
Gratulálok :P

Bea, Musz
Jó volt beszélgetni veletek végre élőben is :D
Megismételhetjük csütörtökön :wink:
Mindkét gyerkőc nagyon aranyos volt, az hogy Ádikának a fogába nyilalt-e bele, vagy az én látványomtól ordított....hmmm, nem is tom :shock:
Sokkoló vagyok a babáknak :oops:

Candi,
Szeptemberig még bármi összejöhet :wink:

Tegnap randiztam a barátnőmmel, elmentünk az Árkádba.
Megnéztük a leárazásokat :wink:

Ma pedig várom a Zuramat :D
Kitakarítom a lakást és elmegyek fodrászhoz :wink:

Kép
icus

Meli,
Nehogy eltünj :!: Meg se forduljon a fejedbe :wink:

Kép
icus

Sziasztok!

Dóri, Meli
Micsoda gondolatok!!! Ha nem lennénk kiváncsiak egymásra nem is irogatnánk! A másik, h ha vki hát én igencsak "kilógok a sorból", hiszen két gyerekes anyaként cseppentem a topicba ugy, h már nem tervezünk harmadikat! Szóval igenis tessék jönni továbbra is, és várjuk a beszámolókat a babák fejlődéséről- természetesen képekkel illusztrálva :wink: :lol:

Sziszi
Ez már nem igaz, h mindig történik vmi :( Nagyon szoritok, h gondolja meg magát az a fránya ciszta!! És tessék optimistának lenni, most NEM LESZ SEMMI BAJ A BABÁVAL!!!!!!

Hoppá
Nagy-nagy GRATULA Mostmár tessék megnyugodni, és élvezni a kismamaságot :wink:

Musz
Hát ez az Esztimanó tényleg olyan tündérkének néz ki :lol: Még a sirós képeken is :lol: Én mindkettőnél próbálkoztam a hagyjuksirniagyereket módszerrel, de egyiknél sem jött be, kb. fél órát birtam és rájöttem, h egyre rosszabb a helyzet, már öklendeztek az orditástól.... Viszont van olyan ismerősöm, akinél bejött, bár sztem nem elhanyagolható az a tény, h Neki akkor már nem szopizott a gyerkőc!

Icus
Üdv itthon :wink: Látom elég aktivan belekezdtél a nyári pihenésbe :lol: Lehet, h a babásodáshoz éppen ez lesz jó :wink:

Bea
Gratula Ádi fogaihoz :lol: Nagyon jól látszanak a képen :wink: Na és igazán jó husban van a gyerkőc, látszik, h jól tartják :lol: :lol: :lol:

Candi
Azért ugye pihenni is fogsz a nyáron?

Málna
Gratulálok a sikeres vizsgához!!! Jó nyaralást :wink:

Nektarin
Dolgozol még? Hihetetlen, h hamarosan Te is szülsz!!! :lol:

Viki
Veled mi ujság? Magadról nem nagyon irsz...

Lánykám még mindig maminál, de Danit ma nem vitték. Erősen szaglik a pelus, ugyhogy egyenlőre el is köszönök :wink:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

Hoppá
Gratulálok. Nagyon örülök, hogy minden rendben nálatok.
Vendég

No most én vagyok az aktív? Hol vagytok?
Icus, Musz Bea, ha már találkoznátok csütörtökön és esetleg én is társulnék, ne hírdessünk meg egy topiktalit?Csak így spontán, a hirtelen ötletek általában be szoktak válni.
Na ma én kiitakarítottam magamat, akartam kertészkedni is, de eddig esett errefelé, na majd most.
Sziszi:hogy vagy? Hétfőn dől el a ciszta sorsa? Bár remélem addigra már összemegy.

Andi
candi

Hello

köszönöm a gratulációkat, jól estek! :lol:

Takido,
mesélj, Gerda hogy van?? Remélem teljesen jól!!
Jöv héten megyek védőnőhöz, gondolom majd ő megmondja a szülés várható időpontját, de kb. február 26-a.

Sziszi, mondj már valamit, mi van veled!! Jól vagy??
Itt egy oldal, ahol írnak arról, hogy lehet cisztát gyógyítani otthon: (hátha segít)
http://shape.proweb.hu/main.php?rovat=4&cikk=184

Candi,
mit kertészkedtél??? Magadat kitakarítottad?? Kozmetikusnál voltál, vagy otthon takarítottál??? :lol:

Icus,
gondolom ma már nem jössz, mert megjött a zurad!! :wink:

Meli,
na jobb már?? :wink: Megnyugodtál, hogy itt a helyed?? :wink: Még nem kaptunk képeket Deniről, pedig jöhetne!!! :lol:
Szóval szerinted kislány?? Legyen igazad! :wink: Megbeszéltük, hogy, ha fiunk lesz, már pici korától hkimeccset fog nézni velünk, hogy szokja a dörgést!! :lol: :D :)

Málna,
tudom, szombaton jöttök haza a nyaralásból, de jó lenne, ha már négyesben jönnétek meg!! A pihi biztos jót tett! :wink: És 18-a körül már nem jön meg!!

Viki,
neked is még 11 nap a tesztig. Kíváncsi leszek... Valamelyik nap gondolkodtam azon, hogy a topikunkban már alig van valaki babamentesen: Vvviki, Candi, Icus. Van még valaki??? Ha igen, és kihagytam ,akkor bocsi :oops:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata: én kiegészítem, Zsizsik, Málna, de reméljük ez a népes tábor lassan de biztosan csökken :wink:
Szép az új vonalzód, erről az oldalról Te hogy tudsz ide feltölteni, nekem még sosem sikerált, pedig édi kis cuccok vannak ott.
Magamat nem takarítottam ki, bár a szemöldökömet jól megigazítottam és a lábamat is megkínzom ma. De a lakás ragyog.
Bejja: merre vagyol, hiába kerestelek ma egész nap.

Andi
candi

Candi, köszi a kiegészítást! :oops: És bocsi csajok! Vagy lehet, hogy a lelki szemeim már látnak valamit???? :wink:

Megcsináltam a vonalzót, de nem lehetett kijelölni. Írta, hogy 3 lehetőségem van, rányomtam az elsőre. Onnan bemásoltam bbcode-ot a profilomba, és utána még beírogattam mellé a hiányzó részét, így volt a legegyszerűbb!!

Na megyek, még kb 2 kg meggyet kell kimagoznom. Ma vettem meggymagozót. Meggyszörpöt fogok csinálni, baromi egyszerűen, megcukrozom, lecsöpögtetem, és fél littyós üvegekbe lefagyasztom nagy részét. Amikor elfogy, csak kikapom a fagyasztóból, és fincsi tartósítószer mentes házi meggyből készült (nem csak "ízű") szörpit ihatok.. :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Lesz valaki késő estig? Levit megfürdetjük stb... és utána tudok jönni, de ha mégsem lenne senki azért írok akkor is. Már régen voltam :oops: , biztos le is vagyok ejtve :roll: , hogy ilyen ritkán jövök. Olvaslak ám benneteket, most fejeztem be, jó sok termés volt. Na mentem akkor majd jövök.

Puszi mindenkinek!

Kép
vikike_

Én közben fél szemmel itt vagyok, és NEM VAGY LEEJTVE!!! :twisted: Mindenki tudja, hogy gyerek mellett nem egyszerű jönni!!

Kép

Kép

hoppá

Ja, és Lebi babának boldog féléves szülinapot!!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Hoppá!
Gratula nagyon boldog vagyok van újabb babásunk.

Takido!
Örülök,hogy GErda jobban van , nem semmi lélekjelenlétetek van.
Ezek a fránya vírusok.

Meli!
Szerintem itt sokan kiváncsiak rád. Köztük én is bár én csak hébe hóba jövök.

Icus!
Mikor mész legközelebb dokihoz? bocsi, lehet,hogy elkerülte a figyelmemet de ti most végleg hazajöttetek Magyarországra?
Munkát keresel?

Nektarin!
Utólag is boldog szülinapot.

Mókuska!
Mint tapasztalt anyuka sok jó tanáccsal el láttál már minket ez nagyon jó.

Candi!Vviki!Málna
Mindent bele a forró nyári éjszakákon.

Szisz!
Megy a drukk hétfőn minden rendben lesz.

Musz!
erős vagy én csak 25 percig bírtam a nyüszögést sírást. Le a kalappal. Nekem úgyis a fejemre nő a fiam.

Bea!
Gratula a fogacskákhoz mi is azon küzdünk de még nincs eredmény. Jól viseli. Ujját szopizza s közben ide oda mozgatja a fejét.

Sajna ma voltunk utoljára babaúszáson. Hiányozni fog.
Most hétvégén elutazun Orosházára, majd keddtől megyünk nyaralni már nagyon várom.
Addig is vigyázzon mindenki magára sokat igyatok a jövő heti hőségben.
Puszi mindenkinek!
Kép
nika04

Kép
nika04

Topictali OK, már csak a helyszínt kellene kitalálnunk.
Jó a Margitsziget is, Maus majd ismerősként ordíthatja végig :lol:

Ildi, és akkor mit csináltál velük? Ők is ölkutyaként nőttek fel? Maus már ott tart, hogy sétáltatós ölkutya :!: :!: :!: , nem elég, hogy a karodban van, mennyéééééééééééééééél' is vele! mi jöhet még? :shock: :?

Vikike, dehogy vagy leejtve! Levinek boldog féléves évfordulót!!! :D

Anya kicsit elnézte a méretet, és kb 3 számmal nagyobb sapit vett:
Kép
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Képeket MÉG, MÉG, MÉG!!!

Nika, de jó, hogy te is jelentkeztél!! :lol: A kisfiad mögött ki az a vékony hölgyike?? Csak nem teeeeeeee????????? :lol: :wink:

Már most mondom, a tali nekem csütörtökön 1000%, hogy nem jó, sajnos!!

Mauskának ez a satyi is nagyon jól áll!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Hoppá!
Én vagyok igen. A kép csal nem is vagyok olyan vékony a seggem, derekam meg a felső testem mint egy jól megtermett konyhás néni.
De a fiamért s a szopizásért mindent, mikor 59 kiló voltam újra akkor a tejem megcsappant, de most újra 63.

Míg befejeztem az előbbi levelemet addig lemaradtam egy körrel.

Társam
jó hogy olvasgatsz te is minket látom ebben is hasonlítunk én is olvasok de írni ritkán. Még nem vacsoráztam. Gratula a féléves Lurkódhoz.

Musz!
Nagyon tünemény.
Nálunk is követeli a sétát nem csak fel kell venni ha nyügös sőt már csak babakocsiba alszik el. Kiságyba csak este. Nálunk még volt olyan is hogy egyedül nem volt el ordítot ha egyedül hagytuk. most mióta forgolászik s kúszik azóta el van ideig óráig.
nika04

helló Mindenkinek !!!!

magamról annyit hogy már dög fáradt vagyok, két napnál hosszabb szabin december óta nem voltam, már lóg a nyelvem, három hét múlva két hét szabin leszek, addig kell még kibírnom

anyukák, még kérünk képeket !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nika
ha Te vagy a képen, aki Bertoldot tartja, akkor ez igen !! :D
ez a babaúszás nagyon tetszik ! remélem, itt Egerben is van ilyen

Musz
Maus nagyon divatos a kicsit nagyobb sapiban !
olyan felnőttesen gondolkodó a kis arca a képen !!

Viki
nem vagy leejtve !!!!!!!!!!
itt egymásnak szurkolunk, segítjük, támogatjuk a másikat !
már írtam néhányszor, hogy ha Ti nem lennétek ( ez a topik MINDEN tagjára vonatkozik ) akkor már régen megzizisedtem volna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tudom, hogy akinek már ott szuszog a babája a kiságyban, annak saját magára sincs ideje, nemhogy ránk, és amikor mégis tudtok jönni, annak örülünk
tudjuk, hogy egy anyucinak minden perce drága !
szóval, Téged is szeretünk és NEM VAGY LEEJTVE !!!
kérünk képet Leviről is !

vvviki

anyucik, a babák hogy viselik ezt az őrült időt ?
mert én éjjel óránként felébredtem, reggeltől meg fáj a fejem

Candi,Málna,Icus
most mi jövünk !!! követnünk kell Sziszit és Katát !!!!!!!

Gabi
hogy vagytok ?? gyerkőcök??

Kata
a leendő gyerekünk már az anyatejjel fogja magába szívni a foci imádatát, mivel mindkét szülője fociimádó ! :oops:

Sziszi
drukkolunk !!!!!!!!

vvviki

Na itten vagyok!

Lefektettem Levit, köszönjük az ő nevében is a féléves köszöntőt :D .

Hoppá nagyon nagy Gratula, most már lehet igaz? Végre végre végre sikerült! Akkor februárban mehetetek látogatni hozzád :D ? Tudod én is Fehérvári vagyok. Melyik dokihoz jársz? Vigyázz magatokra!

Sziszi, ne félj minden rendben lesz, tudom könnyű dumálnom, de biztos jól esnek a bíztató szavak és biztos rendben is lesz mert ez kis gyerkőc nagyon meg akarja ismerni a szüleit biztos vagyok benne :) !

Vvviki, Nika(társam), Hoppá köszönöm, hogy nem vagyok elfelejtve! Puszi nektek!

Társam, nagyon cuki a lurkód a víz alatt meg persze a kocsiban is. Én majd babamama tornára szeretnék vele menni, de már csak szeptembertől lesznek. Gondolom nyári szünet van.

Még írok ám csak ezt elküldöm!

Kép
vikike_

No én megyek aluikálni!
Vikike: és hol vanak a képek...? :wink: Dehogy vagy Te leejtve, örülök részemről, hogy hallok rólatok. Gratula a félévéhez a fiatalúrnak!
Nika: csini vagy, így a víz alatt is, és nagyon jó a kép, még nem láttam ilyet, profi...nem is folytatjátok majd az uszit?
Viki: no kitartás akkor a fennmaradó 3 héthez, nekem 2 hetet kell még kibírnom. Mentek valamerre?
No holnap csak este leszak,, addig legyetek jók, jóccaka.

Andi
candi

Sziasztok!!A mai napom nagyon szar volt!!
Nincs is sok kedvem irogatni!
Sajna ez igy is lesz szombatig!!Remélem tudok a dolgokon változtatni!!Tudom,hogy titokzatos vagyok,de nyugi Ádival,meg a családommal nincs semmi gixer!!
Egy másik családtag (cica) miatt van!
Na mennem kell,annyi elég volt!!
Majd jelentkezem,de lehet,hogy már a héten nem!!
Mindenkinek szép napokat addig is!

Kép
bea27

Holnap folytatom, jóccakát, kipurcantam, leragadnak a szemeim.

puszika mindenkinek

Kép
vikike_

Holnap folytatom, jóccakát, kipurcantam, leragadnak a szemeim.

puszika mindenkinek

Kép
vikike_

Gyermekem ma 5-kor kelt. Azóta szórakoztatja magát ... velem :? :twisted:

Edina, nagyon jó a babaúszásos kép!
Mi most szombaton kezdjük :D
Apa kitalálta, hogy majd elengedi Mauskát, hadd ússzon :evil: :shock:
Gyorsan megmutattam neki, Bertold hogy pancsol, talán sikerül lebeszélni a partizánakciójáról :? , és hajlandó végig fogni.

Hát én vettem tegnap egy új fürdőruhát, mert a régi úszódresszemből eltűnt a gumi :shock: , és hát az új gúnya jó is - szép is, csak hát aki benne van :cry: :oops:

Vvviki, Andi, akkor kitartás!!! Nemsokára jön a jól megérdemelt édes pihenés :wink: Indulhat a visszaszámlálás :lol:

Kata, nagyon sajnálom, hogy nem jó a csütörtök, de ahogy magunkat ismerem, lesz itt még tali, legközelebbre keresünk egy jobb időpontot :wink:

Jajaj Bea, aggódom a négylábú miatt, olyan szűkszavú vagy. Komoly a gond? :? :(

Kép: ez a játszószőnyegén készült - Bea Ádija megmutatta neki, hogy nem is olyan rossz dolog :wink: :lol:
Azóta már elvan rajta egy rövid ideig, aminek én annyira megörültem, hogy nem halásztam ki, hanem inkább bemásztam mellé uzsiztatni (a kép alján apa lába... :lol: )

Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Szia Musz, itt vagy még?

Levi is most korán kelt, de szerencsére sikerült visszaaltatnom. Nagyon cuki a lánykád :D , nekünk is van játszószőnyegünk, csak Levi már elkúszik róla, múltkor is megyek oda és nézem hogy hol ez a kis lurkó, hát már a nagy szőnyegen fetrengett :) . Szerintem egy-két hét és már mászni fog mint Bea Ádija. Pár napja már rájött, hogy a térdét is fel tudja húzni, most úgy szokott előre hátra billegni a kis drága. A ölkutyaságról annyit, hogy Levi is szokott nyafogni, hogy vegyük már fel, aztán mikor felvesszük és úgysem jó, na akkor megy az utazóágyba aludni, apa úgy hívja, hogy a gondolkodóba :D , általában beválik. Egyébként mi is csak 20percig bírtuk a sírását egyszer, aztán felvettük, ő nyert, de ez régebben volt, szerintem nektek is elmúlik majd ez a korszak, de kérded te, hogy mikor igaz? Kitartás!!!

Kép
vikike_

Szia Vikike, igen, még itt vagyok, csak feltankoltam a tejcsárdát (=reggeliztem :lol: )

Apa elnevezése jóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol:

Igen, nálunk is Csaba türelme fogy el, amikor már ölben is nyafi van, megy a járókába: "ha ölben is hisztizel, akkor ezt megteheted a járókában is" :wink:
Aztán néha bealszik, néha nem.

Azért tényleg kezd javulni, a barátnőméktől kapott esőerdős forgó pl hosszú negyedórákra rabul ejti (ezúton is örök hála érte :lol: ), meg elnézegeti a kezét, eleszegeti a libero kacsáját, de előbb-utóbb elunja (azért inkább előbb)... :lol:

Fürdeni viszont továbbra is imád :lol:
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Musz, apa is ezt mondja, hogyha kézben is nyafizól akkor a járókában is tudsz. Apai szigor :D. Levi is imád pancsolni, én már együtt fürdök vele a nagykádban, kiérdemelte :D . Vettünk neki fürdőjátékot is névnapjára, a kád oldalára kell tenni, vizet kell csurgatni bele és folyik ki mindenhol. Majd lefényképezem és felteszem egy fürdésünket, persze magamat kitakarom, nem akarok sexi topicot csinálni :D .

Kép
vikike_

Vikike, azt a fürdőjátékot már én is kinéztem magunknak :D
Csak még várnunk kell pár hónapot :roll:
Ti mikortól engedtétek a nagykádba Levit?
Maus már teljesen végigér a babakádban :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Musz, kb. 5 hónapos korától fürdettük a nagykádban. Nálunk is az volt a baj, hogy kinőtte a kis kádját. Nekem a védőnő azt mondta, hogy kb. 6hónapos kora körül fürödhetek vele. Nagyon élvezi, bár én elötte azért lezuhanyozom, biztos ami biztos.

Kép
vikike_

helló !

melóból jelentkezem !

Viki
nekünk ilyen kör alakú kádunk van, már elképzeltem sokszor milyen jó lesz majd a bébinket benne pacsáltatni, ha majd nagyobb lesz !
hat hónapos kortól lehet nekik abban pancsizni ?
Levikéről is kérünk képeket !

Musz
Maus is tündéri !!!!!

vvviki

Szia Vvviki, először is jó munkát :roll: , szerintem ha már kinőtte a babakádat akkor nyugodtan át lehet tenni a nagy kádba, csak nekünk már nehéz is volt tartani, így meg ha vele fürdök akkor könnyebb tartanom és ő is élvezi nagyon. :D . A nagykádban nyugodtan pacsálhat a kicsiből már nagyon kicsapkodta a vizet, több volt a fürdőszoba padlóján mint a kádban :D . A 6 hónapos kórt arra mondta a védőnő, hogy addig várjak vele amíg vele fürödnék. Persze nem kell betartani mindent amit mond. Jó amikor megjön a piri akkor nyilván nem pancsolok vele. Egyébként nagyon aranyos védőnénik van szerencsére. Jól kifogtuk.
És veled mi újság? puszi

Musz, eltűntél, ölkutyaság lett megint? :shock: , mond meg a lurkónak, hogy gondolkodó lesz :D ! Puszi a pofijára, jó kislány legyen ám, nem kikészíteni anyucit, Levi is ezt üzeni. :D

Többiek merre vagytok?

Kép
vikike_

Még mindig senki? Nagyon hétvége van, pedig most elég aktív vagyok :D , mindjárt mennem kell nekem is mert felébredt a lurkóm és játszunk egyett. Teszek fel gyerekdalokat, mondókákat.
Ja jövőhét nem leszek mert megyünk nyaralni. Utánna jövök beszámolóval, sőt még tartozom eggyel, hogy miért nem tudtam sokáig szoptatni.

Kép
vikike_

Itt vagyok :D

Vikike, az volt az első, hogy Mausnak átadtam az üzeneteteket :lol:

Szénné unom magamat!
Már ettünk, voltunk sétálni, buliztunk a játszószőnyegen, elzarándokoltunk a közeli játékboltba, (Maus nagyon élvezte, egy csomó színes izé, vagy 1000 négyzetméteren, csak győzzem őkelmét cipelni, mert ugye a babakocsiban nem maradt meg, ordított, hogy zengett tőle a bolt, pedig mondom, nem kis terület), már hívtuk apát, hogy megyünk segíteni szerelni, de nagyon messze van, mire kivergődnénk a Hűvösvölgybe, jöhetnénk is vissza, mert végzett... :?

(Jó, mondjuk takaríthatnék vagy főzhetnék, de ahhoz meg nincs kedvem... :oops: )

De Maus legalább jól elvan, az állatait birizgálj a járókában és dumál nekik :lol:

Nagyon várom a beszámolódat, én is be vagyok tojva, mi van, ha nem húzom Maus hat hónapos koráig a szopival? :shock: :?

Musz

KépKép
muszkuru

Musz, hál Istennek nekem is szerencsém van a fiammal, úgy mint Melinek Dénessel. Nagyon bírja a babkocsizást, főleg, hogy most már félig űlőhelyzetben van. Nézelődik csöndben néha meg magyaráz, ja és felrakja a lábát a babakocsi tartójára, mert elötte van egy tartó rész amire rá lehet tenni a cumisüveget meg majd egy kis kekszet stb... Én jókat szoktam rötyögni magamban mikor ezt csinálja, csak kicsit ciki, mikor tolom a babakocsit egyedül és közben vigyorgok. Nehogy azt higyjék dinka vagyok :D . Lehet, hogy Maus is nagyobb lesz akkor már nézelődik ücsörögve, most még lehet, hogy nem nagyon érdekli a nagy világ csak az anyukája. És vettetek is valamit a játékboltban? Gondolom már ti is televagytok sok bizgentyűvel. Mi is már zenélünk, zörgünk mindenhol. Múltkor is megbotoltam egy játékában és elkezdett zenélni este tízkor :lol: . Én is unatkozom, de nemsokára jön haza azzuram. Bár megy majd este sörözni, én meg bátyómmal sétálni ha nem szakad le az ég. Teszek fel mindjárt pár altatódalt meg mondókát.

Kép
vikike_

Kisbaba, kismama, jójszakát,
égből a hold tüze hulljon rád.
Ringasson tollas ágy,
kisbaba, kismama, jójszakát.
Ringasson tollas ágy,
kisbaba, kismama, jójszkát!

Hegyfokon bömböl a mord medve.
Hangja, ne érjen a füledbe.
Ringasson tollas ágy,
kisbaba, kismama, jójszakát!
Ringasson tollas ágy,
kisbaba, kismama, jójszakát!?

Nézem az égen a csillagot,
ébren is csak haza gondolok.
Ringasson tollas ágy,
Ringasson tollas ágy,

Hoppá te is elkezdheted tanulni a dalokat, mondókákat, mire megszületik a kis BABÓCÁTOK :D , igazi dalospacsirta leszel :D .

Tente baba, tente. A szemedet hunyd be!
Aludj ingó-bingó, pici rózsabimbó!
Alszik az ibolya, csicsíjja, bubujja!

És egy-két mondóka:

Esik eső, jaj-jaj-jaj!
mindjárt itt a zivatar.
Tüzes villám cikázik,
Aki nem fut, megázik.

Egy, - megérett a meggy.
Kettő, - csipkebokor vessző.
Három, - Te vagy az én párom.
Négy, - biz' oda nem mégy.
Öt, - érik a tök.
Hat, - hasad a pad.
Hét, - dörög az ég.
Nyolc, - leszakadt a polc.
Kilenc, - kis Ferenc.
Tíz, - tiszta víz,
ha nem tiszta vidd vissza,
ott a szamár megissza!

Kép
vikike_

Nekem ez a kedvenc dalom:

Ha jó a kedved, üsd a tenyered!
Ha köztünk vagy és jó a kedved,
másoknak is mutasd ezt meg!

Ha jó a kedved, húzd a füledet!

Ha jó a kedved ugrálj nagyokat!

Ha jó a kedved üsd a térdedet!

Ha jó a kedved, csettints nagyokat! (Csitt-csatt!)

És aztán ami eszedbe jut: dobbants nagyokat, forgasd a szemed, forgasd a fejed stb.

Kép
vikike_

Megjöttem, el is álmosítottak az altatódalok, mire végigolvastam :wink: , Vagy nem az a cél, hogy felnőtteket altasson?
Vikike: szopis történetet én is várom már. Merre mentek nyaralni? Nagyon jó időtök lesz. 8)
Musz: nagyon ügyes a kisasszony, ha így elszórakoztatja magát, hogy már unatkozni is van időd, ilyenkor miért nem olvasgatsz, te is pihizel, esetleg manikür, pedikür, valkür, kényeztetések. A kisbetűshöz nem csodálom ha nincsen kedved.
Merre mentek babauszira? :D
Bea: Picurral vannak gondok? Ne szomorkodj, itt a hétvége, haverok, buli...és otthon lesz Apa is, mi kell még? :)
Többiek merre jártok?

Andi
candi

helllóó !

még akartam jönni ma napközben, de délután elöntött a munka, péntek délután !! :x
párom a barátjával fesztiválon van, ezért holnapig szalma vagyok
most lesz 7-től az M2-n a Halló,halló című vígjáték sorozat !
nagggyon szeretem !

Vikike
én a mai napig is úgy fürdök, hogy áll a víz a fürdőszobában :oops: :oops: :oops:
gyerekként még rosszabb volt a helyzet :lol:
szóval már tudom milyen lesz a babókám ! rendetlen, cserfes, sokat beszélő és álmodozó
ha jó a kedved - ezt ismerem !!!!
én is énekelni fogok majd neki !!!
ha a párom énekel, akkor -szerinte- a gyereket súlyos gyermekkori trauma fogja érni :lol: :lol:

vvviki

Musz
ez nagyon klassz, hogy Maus már elfoglalja magát !!!!
az apróbetűshöz nekem sem fűlne a fogam :oops:

vvviki

[quote="candi"]
írta:
candiTöbbiek merre jártok?

Én vagyok. Reggel írtam egy kisregényt, erre mire elküldtem volna, elment a net :evil: :evil: :evil: alig voltam ideges.
Megpróbálom újra írni :wink: :wink:

Dóri
előkerestem Adrika papírjait, nekünk méretet nem írtak a tágulathoz :cry: amire emlékszem, azt mondták, hogy ezt már terhesség alatt jobb minőségű uh.-gal lehetett volna látni-akkor nem lehetett nagyon kicsi :shock: :shock:

Musz
babakocsitéma :wink: Ildi Lilije, és az én Krisztiánom is úgy utazott amig ülni nem tudott, de már kiemelték magukat, hogy hasonfekve, olyan volt a babakocsink, hogy az elejét fel lehett húzni, így a gyerekek gyönyörűen nézelődtek menet közben :lol: :lol: Kicsit hülyén nézett ki a kocsi, de a nyugalom kedvéért mindent.
most a Bergon kocsinak csak oldalt van kukucskáló, azon nézelődik a kicsikém :D :D :D

Neked iszik valamit Eszterke, v. csak cici? Mert erősebb tejcsi esetén szomjas is lehet, azért is kérheti annyiszor a cicit. Nekem nem nyerő semmiféle tea, de a víz sem, pedig a melegben jó lenne, mert egyébként ő is sokat kér cicit :shock:

Bea
remélem mielőbb megoldódik a problémátok :wink:

Vikike
persze, hogy emlékszünk Rátok. Leventének boldog féléves szülinapot!

Sziszi
nagyon keveset írsz magadról :( , hogy vagy? Visszamentél dolgozni? Hétfőre nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen.
Előkerestem nekem a petezsák8x17mm-es volt, cysta pedig52 mm átmérőjű. Majd képet is rakom, ha sikerül :wink: :wink: Ez 5 hetes terhességnél volt. Én mint írtam is szurikat kaptam, és a 11. hétre szívódott fel teljesen.

Hoppá
szép az új vonalzód. Családnak mikor mondjátok meg a jó hírt?

Mamen
Te is régen jelentkeztél. Remélem Ti is jól vagytok, Emese is szépen nől.

Nika
nagyon édes Bertold :wink: A víz alatti kép pedig nagyon tetszik.59-63kg, na én ennyi már sosem leszek :? :? azért 70 alá jó lenne lemenni, márcsak a viszeres lábaim miatt is, mert azoknak sok ez a súly.

Zsizsik
Veled mi ujság? Hogy alakul a ciklusod? Hőmérőzöl most is?
Eszter várja már a sulit?

Candi
azért ne hanyagolj minket, itt kell kikapcsolódni :wink: :wink:
Két hét már nem is olyan sok idő :wink:

Meli
Dénes már mekkora? Örülök, hogy sikerült meggyőznünk Téged :D :D

Vvviki
remélem ti is szorgosak voltatok pár nappal ezelőtt :oops: :oops: meg azóta is folyamatosan :lol: :lol:

Icu
hát nem unatkozol az biztos, de jól van ez így. AS hazai levegő, és a lazítás, hátha végre meghozza a várva várt változást :wink: :wink:

Mi tegnap megkaptuk a 3 hós oltást, egy pici pityergés volt addig amíg beadták, de kinnt már kuncogott Adrikára.
Ma vittünk mindkét lánynak vizeletet, Adrié tökéletes, de Eszterkéében még 2 keresztes eredmény is van :cry: :cry: :cry: ez nem igaz. Adrival két évig szenvedtünk húgyúti fertőzéssel, remélem ezúttal nem az lesz a picinek is:cry: :cry:
Egyébként 7820g és 68 cm a kisasszony. Meg is állapította a dr. nő, hogy minden gyermekem túl fog nőni engem :shock:

Na jó éjszakát mindenkinek!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziszi
íme az igért kép.
Bal oldalon fennt van a petezsák a kerek nagy pedig a cysta :?
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kitépem az összes hajszálamat, írtam rengeteget a szoptatásomról és eltűnt! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ! Tényleg nagyon sokat írtam!!

Nekifutok mégegyszer, remélem nem lesz már gond!!!

Kép
vikike_

Szóval, pénteken megszületett Leventém, akkor este már nem is hozták be hozzám, mert elég nehéz szülésem volt és hagytak pihenni, meg mint utóbb kiderült az én drágámhoz alig mertek hozzányúlni mert egész éjszaka szinte sírt. Szombat reggel jött a gyermekorvos és megvizsgálta Levit(akkor már ott volt mellettem amit NAGYON VÁRTAM)! Mondta a dokinő, hogy sárgul a babám és hogy valszeg fertőzés van a dologban, mert normális esetben 3 nap után sárgulnak be. Később elvitték és mondták, hogy kivizsgálják. Délután jött hozzám anyum és behívott mindkettőnket a dokinő, közölte, hogy lehet agyhártyagyulladása van és kell tőle agyvizet venni, meg vesznek vért is. Azt hittem rosszul leszek a hallottaktól :cry: , ez még nem volt elég, levitték az intenzívosztályra ahova lekísérhettem, de nem mehettem be amíg nem végzik el a vizsgálatot. Megcsinálták és mondta a dokinő, hogy szerencsére nem agyhártyagyulladás mert nem találtak az agyvízben gyulladást, de a vérében találtak bacit amit valszeg szülés közben vagy még méhen belül kapott el. Inkubátorba tették, de azt hittem megszakad a szívem amikor megláttam :cry: , kis csövek lógtak ki az orrából meg ment a kékfény alatta. És mindkét oldalról nagyon pici korababák vették körül( jaj mindjárt sírok megint :cry: , nem jó visszaemlékezni). Ráadásul csipogott minden körülöttünk. Nagyon sűrűn lejártam hozzá, de csak nézhettem és simogathattam nem vehettem ki és nagyon sokat beszéltem hozzá. Iszonyú volt, hogy most született a nagyvilágba és nem lehetett folyamatosan mellettem. A szoptatás így remélem már érthető, hogy nem indult be, iszonyatosan sokat stresszeltem és nem vehettem ki napokig az inkubátorból, hogy megszoptathassam, és háromóránként jártam le hozzá mikor már kikerült az inkubátorból, de éjszaka nem lehetett lemenni, ők pótolták tápszerrel, de még a szoptatás után is kellett neki adni tápot, mert nem volt elég tejcim. Nagyon szomorú voltam és lelkifurdalásom volt, de most már szerencsére minden rendben és egézséges. Úgyhogy mi tápszerezünk, de most már eszik főzeléket is és a kedvence a zsenge zöldborsófőzelék. Azt még nem írtam, hogy egy hétig kapott antibiotikumos kezelést és azt mondták, hogy még nem tudják mikor mehetünk haza, 12napot voltunk bent és végig intenzíven. Aztán még az volt nagyon szar, hogy a szobatársamnak meg mindig hozták be a picikéjét szoptatni, mondanom sem kell, hogy milyen rosszul esett. Végül áthelyeztek egy másik szobába ahol olyan anyukák voltak akiknek szintén lent volt a babájuk az intenzíven, így tartottuk egymásban a lelket.
Hát ennyi, elég borzalmas volt és még a legnagyobb ellenségemnek sem kívánom, hogy ilyenben legyen része. Na elküldöm nehogy elvesszen mert akkor tényleg befonom a hajam szálanként. puszi mindenkinek, megyek aludni, mert nagyon álmos lettem, csak elöbb megnézem még a kis szuszikámat, mindig elforog a kiságyban és meg kell igazítanom különben félek, hogy beszorul a lába a rácsba, mert már volt ilyen. na tényleg puszi mindenkinek

Kép
vikike_

Sziasztok!

Hát napközben nem tudtam jönni, mert -apa szójárását használva- a pulyák nem birtak magukkal :roll: Pedig már olyan régen kellett rájuk igy veszekedni, de ma többször is kiabáltam velük :oops: :?

Musz
Nekem szerencsére egyik sem volt ölkutya, viszont az alatatásnál próbálkoztunk a sirni hagyással. Lili eleinte nagyon ügyi volt, ált. szopi közben bealudt és csak áttettem a kiságyba, de ha véletlenül nem aludt el akkor is beraktam és nem volt gond. Viszont mikor meg tanult felállni már nem aludt el soha magától :? Dani kezdettől fogva kézben alszik/aludt el :? Kb. 3 hete van egy máshogy, mostmár olyan édi, h hiv: aja aluli, deje.... erre megkérdezem, h hol alszol? mire Ő: ott és már helyezkedik az ágyon, közben mondja tovább, h sziszi (cici), dudó-merthogy szopihoz elengedhetetlen a cumi :roll:

Nika
Nagyon klassz a viz alatti kép!! Olyan nagy már Bertold! Mi ugy usztattuk viz alatt a gyerekeket, h apával egymáshoz lökdöstük őket -2-3 m távolságra álltunk egymástól és jól meglöktük a gyereket, aki a viz alá merült és szépen kapálózott :lol: Brutálisnak tünt elsőre, de soha nem sirtak v. ellenkeztek :lol:

Vikike
Huh nagyon szörnyü lehetett Neked ez az egész :cry: Néha belegondolok, h milyen lehet, mikor napokig-hetekig-hónapokig nincs az ember mellett a babája.... Hát vmi iszonyat!!!

Jajj, Musz nagyon szupi a játszószönyeges kép :wink:

Viki
Még nem irtam vissza, h igen, N. Évára gondoltam :wink: Általánosban osztálytársak, barátnők voltunk, és együtt is tollasoztunk párosban is :wink:

Ha vki érdekel itt egy nagyon jó link:
http://gyermek3.multiply.com/
Rengeteg gyerekeknek való zene, ének, mese van rajta :wink: Lili nagyon élvezte, mikor az oviban is tanult dalokat meghallotta :lol:

Képzeljétek!! Holnap gyerekmentes, közös programunk lesz apával!!!! Megyünk a Hungaroringre :wink: Már nagyon várom, biztos klassz lesz :lol: El is köszönök gyorsan, mert korán kell kelni :?

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

gyors bekukk !

fő az ebéd, mindjárt sütöm a húst is

Vikike
nekem is a szívem szakadt volna meg ha a pici babámat nem érinthettem volna meg hetekig és látnom kellett volna a rengeteg csövet stb.
amúgy is érzékeny lelkű vagyok, de ha kisgyerekekről van szó, akkor még inkább !

vvviki

Vikike, nagyon vagány lehet Levi, ahogy a kocsiban lazul, nem csodálom, ha jókat kuncogsz rajta.
Én is szoktam séta közben Maussal dumcsizni, néznek is a járókelők, amikor az autómárkákat elemezzük a 3 hónapos gyerekemmel…

Maus is rögtön sárgult a születése után, de megúszta az inkubátort. Sőt, azt mondták, szoptassam sokszor, mert az is oldja a sárgaságot. Én nem is gondoltam, mennyi veszély leselkedik rájuk :?

Gabi, sajnos a mi kocsink nem ilyen nagytudású, a mózes kosara fix, de nekem is eszembe jutott már, hogy az a baja, hogy nem lát ki belőle. A sportrészre még nem merem lecserélni a mózest, mert az ülőrészben van lefele egy kis pupli, tehát nem teljesen vízszintes. Bár most hallottam a barátnőmtől, aki kint él Olaszországban, hogy náluk már 3 hónapos kortól beleteszik ilyen kocsikba a babákat :shock:

Maus továbbra is ragaszkodik a cicihez, bár az az igazság, hogy mostanában nem próbálkoztunk mással, beletörődtem a sorsomba :D

Andi, ez igaz, de nincs mit manikűröznöm, mert nincs körmöm. Csutkakarmokkal járok, mert félek, nehogy megkarmoljam Maus puha bőrét, anyu azt mondta, „anyakörmeim” vannak. :lol:

Vvviki, nyugi, Maust sem érte sokk, amikor apa énekelt neki (pedig nem kéne neki..) :lol:

Ildi, nem lenne azzal bajom, ha kézben aludna el, ahogy meg is teszi, csak ha lerakom, kipattannak a szemei, és az egész altatásos procedúra kezdődik elölről. És ha ezt megismételjük párszor, tuti annyira kialussza magát, hogy már nem jut el álomországba :?

Maus friss 3 hónaposként túl van az első babaúszásán :D . Vegyesként értékelném, az elején tetszett neki, nagyokat mosolygott apára, aztán elkezdett fázni, az egész gyerek tiszta kötött lett, és lila volt a szája, és az utolsó vízbe merítéskor már eltörött a mécses. Viszont teljesen kimerült :lol: , apa karjában elaludt a vízben az öklét szopizgatva, hazaértünk, evett, és azóta alszik
Ő volt a legkisebb (legfiatalabb) baba, de jól vette az akadályokat, dagad a mellünk :roll:

A jövő heti randinkat viszont hőségriadó fenyegeti :!: :evil:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!!!!

Csak megint egy gyorsra van csak időm,mert vendégeket várunk,Dénes meg ma alig akar aludni...az előbb is egy óra alvás után másfél órát dorbézolt!!!!Most már egyre többet van úgy ébren,hogy nem csak a mellemen lóg,hanem huncutkodni kell vele!!!!

Vikike,ha valaki,hát én átérzem a helyzeted!!!!!Én csütörtökön szültem és azonnal tették inkubátorba,mivel korababa volt.Hétfőig meg sem foghattam és csak az inkubátort simogattam és ölelgettem...de soha nem sírtam és stresszeltem,mert nem akartam,hogy ne legyen tejem...és már pénteken elkezdtem markolászni :roll: őket és fejtem,fejtem,fejtem.....szombaton belövelltek és vasárnap már annyit lefejtem egész nap,hogy nem is kellett Dénesnek pótlást adniuk!!!!És azóta is nagyon sok van szerencsére!!!!
Az a jó,hogy Levi is hamar meggyógyult!!!!!Borzasztó az életünk értelmét csövek között látni,de ma már el is felejtem azokat a pillanatokat,mert már tudom,hogy minden az ő egészségéért volt!!!!!

Musz,de irigykedem az úszás miatt...nekünk nincs a közelben megbízható uszoda,így Pestre tudjuk csak hordani,de ez azért elég macera itthonról...Dénes nagyon szereti a kocsit és még nem igényli a nézelődést,pláne,hogy csak hason szeret feküdni!!!Nem győzöm hangsúlyozni:olyan szépséges ez a kiscsaj!!!!!!

Andi,jöhetnél hozzám is szemöldököt ritkítani....nincs kedvem nekiugrani!!!!

Kata,mostanában nem volt rókás élményed????Más egyéb tünet????Szép nagyon ez a vonalzó!!!

Gabi,sajnálom a 2 keresztet!!!!Mi okozhatja azt a fertőzést???Nagyon ügyes a kismanód,hogy még csak nem is sírt!!!!

Ildi,jó kikapcsolódást!!!!!Ti mentek valahová nyaralni???

Viki,nálunk csak apa rajong ezekért a tv-s sportokért,én inkább vaalmi jó kis filmre szavazok!!!!Ma a macim az öcsém ölében 30 percig nézte a youtube-on a mesezenéket...és járt keze-lába!!!!!

Na megyek,mert miindjárt itt vannak!!!!

Puszi mindenkinek és holnap ha lesz időm,teszek új fotókat!!!!

Kép Kép
meli1118

csak bekkukantottam !

a párom a volt katonatársaival találkozózik, én meg most megyek az egyik unokatesómmal meg a párjával palacsintázni

Meli
nagyon muzikális Dénes !!

vvviki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?