Köszönjük, Fioona, én pl. álmosságűzőnek használtam. Olyan vagyok, mint akit fejbevertek! Mondjuk délelőtt sétáltam 2 óra hosszát, az legalább jó fáradtság...
Szerika, nagyon sajnálom, ami történt, de örülök, h jobban van a férjed! Szörnyű lehetett Nektek, de látod, ott volt vhol egy őrzőangyalka...!
Esztora, drukkhegyek +++, azóta biztos hazament már vki a szülészetről. és Tiétek lesz az ő helyük vagy a következőé, aki most készülődik haza...
Orsi, nehéz lehet nagyon, de írj bátran erről, sztem többőnk érzett már hasonlót.
Én is érzek időnként hasonlót, pl. tavasszal én is azt gondoltam, keveset beszélünk a férjemmel, és semmiképp sem olyan jókat, mint régen, mindig csak az aktuális "hányra jössz haza" és "ki vásárol", a nevelési egyet nem értésekről nem is beszélve...
Aztán volt egy közös munkánk (amúgy sosem dolgozunk együtt), és abban olyan jól egymásrataláltunk egy egyetértettünk. Nem tudom, Nektek miben lehetne hasonlót találni, még én is keresem magunknak a következő közös pontokat, ha találtam, szólok!!
Arwen, majd szeretettel várjuk az Atti-képeket!!! Remélem, nagyon jól vagytok!
Fio, Te hogy vagy mostanában?
Lilla jól teszi, h kalapmániás, remekül áll neki!
Én most akaro ka kislánynak venni kalapkát, h ha kiveszem a kocsiból, kicsit árnyékolja a pofiját (van mit
). Sztetek leeht jó bébikalapokat venni? vagy vmi árnyékolós sapit?
Használjátok már a textilpelusokat? szeretitek?
Ragota, ugye minden rendben?
Porsika, örülök, h felragyogott a nap a szobátokban! Arról is küldhetsz majd képet, én is imádom a napsárgát!!!
Nikóska, klassz eza lendület és hozzáállás! Sztem a Babátok is nagyon várja már, h egy iylen kedves anyukához beköltözzön!
Viki, sajnálom az autódolgot, nagyon vacak lehetett!
Bodzi, nagyon jó készülődést kívánok!!!
Doró tegnap alig aludt. A többi topikbaba aludt? Csak vmi egyéni hóbort volt a részéről vagy fromt, iylesmi?
Mennem kell, sziasztzok!