Új privát üzeneted érkezett!

Esztora:D
Szegénykém, ez nem hangzik túl kellemesen....de ha vérzel, az nem azt is jelentheti, hogy küszöbön a szülés? Jó, jó, sejtem, hogy ez most a vizsgálat miatt van, de elvileg egy ilyen "beavatkozás" beindthatja a folyamatot,nem?

Angyalka:D
Csenge egy Kistündér!! És ez a hajkorona.....

puszik

porsika

Fioona! majdnem privit írtam, de rájöttem, h ez közérdekű is lehet. megírnád nekem, h az általad belinkelt angol oldalon mire kell klikkelnem, ha azt a láb-bent-kereszt kötözést szeretném megnézni, amit ti használtok?
(és van 1 másik kérésem is: a szüléstörténetedet akkortájt írtad be, mikor én szültem, így nem nagyon tudtam elolvasni. elküldenéd nekem, ha nem gond?)

Kép

Kép
nán-dorka

minden leállt szerintem nem szülünk!
csináltam új vonalzót is.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Képzeljétek Csajok! A férjem autóbalesetet szenvedett, nekiment egy fának fullra, totálkáros a kocsi, neki egy hajszálon múlt az élete, betört a feje, összevarrták, és eszméleténél is van szerencsére és úgy néz ki, hogy minden rendben van a többi szerveivel. Én teljesen kész vagyok!!!!!!!!!!!!!Annyira ideges vagyok, hogy nem tudok aludni, egyszerűen lepergett előttem, hogy mi van, ha elveszítem... én nélküle egy nagy nulla vagyok, nagyon szeretjük egymást és itt a pici gyerekünk.... áááááááááá....

bocsi amúgy, hogy ezt leírtam, de olyan jó kiírni magamból és tudom, hogy itt megértő fülekre találok.

Hát most egy darabig nem lesz könnyű nekünk, ő sokat segített mindenben, most ez mind rám hárul, de én megteszek mindent, csak ne veszítsem őt el!!!
Ezért nem biztos, hogy írni fogok egy darabig, olvasni tutira olvaslak benneteket és ESZTORÁnak mennek a drukkjaim!!!

Puszi Nektek!
szerika

Hú, Szerika, de jó hogy nem lett komolyabb baj!!!! Valaki írta egyszer, hogy van amikor a tárgyak szenvedik el a nagyobb csapást, azért, hogy megvédjenek minket. Sok kitartást kívánok, biztos nagyon nehéz most, de örülök, hogy nem lett nagyobb baj. Szorítok, hogy a férjed mielőbb felépüljön!!!

Pussz
Timi
toti77

Szeri, nagyon sajnálom! Sok erőt, kitartást Neked és mielőbbi jobbulást a Párodnak. Jelentkezz majd mindenképpen, ha van híred Róla!!!!!!!!!!!!!

Nekem is borzalmas estém van, megsérült a vadiúj autóm, már órák óta azon rágódom, hogy lehetek ekkora lúzer...
vickybabe

Húúúúúúúúúúú Szeri! Istenem, micsoda szerencse, hogy így megúszta! Borzalmas még csak belegondolni is, mi lett volna ha.....
Kívánok sok erőt, és hogy soha az életben ne kelljen hasonló ilyedelmet átélnetek!

Úgy látszik ez egy ilyen pocsék nap. Ha a mai napomat levetítenék minden gyermektelen párnak, kihalna az emberiség. :cry: Én is azon gondolkodtam, milyen sokat ér a párom segítsége, és milyen nehéz nélküle. Úgy hogy Szeri ezt a részét áttudom érezni veled. Próbálj meg megnyugodni. Hogy azt hogyan kell nem tudom, de legalább próbáld meg. Millió puszi nektek, és vigyázzatok magatokra!

Esztora kitartás. Mennek a drukkok! :wink:

Nándorka fogok válaszolni, de most nem tudok. Ezer felé szakít a 2 gyerek, és még nem is jutottam a fürdőbe. Amúgy keresgélhetsz a www.didymos.de oldalon is. Ha jól emlékszem németes vagy ugye? Talán ott jobban elboldogulsz. Nekem vannak PDF-ben is leírások, ha küldesz email címet, azokat átpasszolom. Amúgy mostanában én meg úgy kötöm, ahogy te a képen. :wink:
És ha már azon az oldalon jársz, elárulom, hogy az Olaf fantázianevű kendőm lesz. Talán holnap érkezik. Ma adták postára. :D

KépKép
KépKép
fioona

No, mégis. Didymos oldalon:
nyitó oldal - bordó sávban oldalt Babys tragen - utánna Trageweisen. Erre előjönnek a képek a kötésmódokról. Ráklikkelsz melyiket akarod - aztán alul a kék nyíl mellett talható felíratra kattints. bindeanleitung. Bár ez neked többet mondhat.
Sajnos nincs direkt link. :(

Én a Wickel-Kreuztrage féle módon kötöttem, csak nem tettem ki Oli lábát.

KépKép
KépKép
fioona

Így is lehet újszütöttet hordani.

Kép

Ezt is ott találtam. Te jutottál eszembe, hogy lehet e kendővel aludni. :D Kép

És ez lesz az én kendőm: :mrgreen: Kép

Na, lelövöm magam, bár Olivér még mindig nem alszik. :?
Jaj mikor lesz már péntek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
fioona

Szeri!

Jaj nagyon sajnálom ami történt! :shock: :(
Remélem hamar felépül a párod!

Esztora!

Drukkolok, nagyon!

Fioona, Nán-Dorka, Ágota, Angyalkrisz, Szeri, Adri!
Gyönyörűek a bébik!!!!!

Kicsit írok magunkról....
Szóval az a bajom igazából,hogy szerintem depis lettem megint...
egész nap egyedül vagyok...hétvégén is, mert hiába van itthon a párom, olyan mintha itt se lenne.
Eszik és alszik mint egy kisbaba...nem beszélgetünk,ha elmegyünk valahová akkor is vagy veszekszünk,vagy csak vagyunk....
Marhára egyedül érzem magam...na csak ennyi van. :)

Pussz mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

jajajajaj Porsika!

Ákos is gyönyörű bébi!!! Nagyon jók a felvételek!

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi, sajnálom a depit. Úgy látszik, a tegnapi nap tényleg nem volt túl kedvező a csillagok állása... A párod mindig is ilyen volt, vagy csak mostanában? Nem próbáltál beszélni vele erről?
vickybabe

Erika: jobbulást a párodnak!

Vicky: az autódat ha megnyugodtál érdemes megmutatni annak a szervíznek, ahonnan kihoztad. Biztos van ötletük, hogy lehet eltüntetni a sérülést. Hasonlóan jártam én is és mára nyoma sincs.

Orsi: Biztos a hormonoktól vagy depis, ugye?! Küldök Nektek jó kedvet és boldogságot. :D

Esztora: Rajtatok a topic szeme! Nagyon drukkolok!
meriann

Vicky, Meri!

Köszi a bíztatást, meg a jókedv és boldogság csomagot is. :)

...hát sajnos ez nem most kezdődött, csak eddig nem nagyon akartam erről írni, ne rontsam a topik hangulatát. :)
Meg van amikor javul a helyzet kicsit.
Egyébként most ez nem mondható el sajnos, mert mától van szabin apárom, de reggel 8-kor kipattant az ágyból és úgy döntött,hogy ő most EGYEDÜL elmegy ügyet intézni...hiába mondtam,hogy szeretnénk mi is menni, mert egész héten a 4 falat nézzük...hát nem hatotta meg...szóval ismét egyedül vagyok...már kezdhetném megszokni,de valahogy nem megy. :(
Na abba hagyom másnak sokkal nagyobb gondjai vannak, mint pl Szeri, vagy sorolhatnék még másokat...
Próbálok pozitív lenni, és egyébként titeket olvasva jobb kedvem lett! :)

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!!

Először is:
Arwen, végre!!!!
Gratulálok a kis Attihoz, remélem, jól vagytok.
Mielőbb várunk vissza.

Esztora,
neked nagy drukk és kitartás!

Szerike,
ez iszonyú hír, bár szerencse, hogy megúszta az Urad!
Mielőbbi gyógyulást neki!!!!

ORsi,
Téged sem irigyellek. ELhiszem, milyen rossz lehet, hogy a párod így egyedül hagy még a szabadságán is. Vajon mi lehet vele? Régóta csinálja ezt?

AMúgy nekem is pocsék napom volt tegnap, bár a tiétekhez képest csak elenyésző. Még mindig nincs esküvői ruhám :( és három hét múlva itt az esemény. De már nem aggódom, minél nehezebben kezdődik, annál jobb lesz remélem a vége :)

többieket puszilom!

Kép
bodzi

megvolt a mai kórház is.minden ok voltam áramlás nézés is meg uh.
helyzet változatlan faros még mindig.holnap újra megyek.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Drága Lányok!!

Szeri:D
:shock: :shock: :shock: Szegénykém! Nagyon sajnálom,hogy ilyen borzalmon kellett keresztülmennetek! Mielőbbi felépülést a Férjednek, Neked pedig sok-sok erőt és kitartást kívánok! Tényleg szerencse a szerencsétlensgben, hogy a belső szervei épségben megúszták.

Fioo:D
Neked is kitartást péntekig! Húúú, én nem is tudom, mi lenne velem, ha az Uramnak el kéne mennie hosszabb időre...de olyan ügyesen meg fogod oldani, és mindjárt péntek!

Sajnálom, hogy megállt a folyamat...remélem Zétény már nem várat sokáig magára! Mostnaponta lesz NST, vagy mi a további forgatókönyv?

Orsikám:D
Én ugyanezen keresztül mentem/megyek néa még most is. Nekem is nagyon furcsa, hogy egész nap itthon vagyok és miután befejeztem a szakdolit és letudtam a vizsgáimat én is nagyon egyedül éreztem magam...ráadásul az én férjem sem egy lelkizős típus, nem sokat beszélgettünk miután hazaesett esténkénk, a hétégéket meg mindg valakikkel töltöttük...én meg elkezdtem kombinálni, hogy biztos ún már. Mikor aztén eljutottam arra a pontra, hogy már azon gondolkodtam, észrevenné-e egyáltalán, hogyha eltűnnék, úgy gondoltam, megpróbálom megbeszélni. Kiderült, hogy semmi ilyesmi nincs, csak rengeteget aggódik amiatt,hogy hogy fogjuk időben befejezni a házat, hogy oldjuk meg ezt anyagilag és nem akar vele terhelni, ezért nem beszél túl sokat. Nem lehet, hogy nálatok is valami ilyesmiről van szó? Mondjuk ő meg azon gondolkodik, hogy hogy fog tudni segíteni, ha már négyen lesztek...

Képzelétek, Lányok, felkenték a nappaliba a színt, de mivel azóta, hogy kiválasztottukberaktunk még két tetőablakot és sokkal világosabb lett a tér teljesen megáltozott a színhatás...most tejeskávé helyett konkrétan fosszínű....:(:(:(:( Úgyhogy most vettem új festéket, napsárga lesz. :D Ennyit a földszínekről...nem látszik ám, hogy tűzjegyű gyerekem lesz...:D:D:D:D

puszik

porsika

Bodzikám:D:D:D:D::D
De ó, hogy Te is előkerültél! Hihetetlen, már tól vag a félidőn és mindjárt felesg leszel! Ne aggódj, tuti lesz ruhád, tesóm is két napja vette meg az övét és jövő hétvégén esküsznek....D:D:D: Nálunk meg az esküvő előtti nap még nem volt a férjemnek inge és nyakkendője....:D:D:D Aztán tök jó lett minden:D

porsika

Porsika igen naponta nst,két naponta magzatvíz nézés.
mai nst Lurkó átaludta hiába mozgatta meg a szülésznő.

Szerika ilyenkor tényleg az a lényeg hogy a férjed viszonylag megúszta a dolgot.igy is elég nagy trauma lehetett ez az egész.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, úgy látszik Zétény igencsak jól érzi magát bent :D :D drukkolok, hogy mielőbb kibújjon!!!!!!!

Bodzi, 3 hét még tengersok idő, gyönyörű szép ruhád lesz, meglásd!!!!!!!!!! Aztán képet tessék mutatni róla, amint megvan!!!!!!!!!!! Olyan jó, hogy kismami-menyasszony leszel, nagyon kiváncsi vagyok már előre a képekre!!!!!!!!

Meri, köszi a nyugtatást, már kissé megnyugodtam, voltunk ma szerelőnél, aki szerint nem vészes, nagyjából rendbe is tette. Azért még elvisszük a márkaszervizbe is biztos ami biztos, nincs-e valami "belső sérülése". A tegnap estét végig bőgtem, hogy lehetek ilyen béna... :evil: :evil: Lelki szemeim előtt megjelentek a százezres költségek, hetekig járhatok gyalog a saját balfékségem miatt és nem tudják majd rendesen megcsinálni........... :x :x

Orsi, próbáld ki Porsi taktikáját, beszélj az Uraddal, mondd el neki őszintén az érzéseidet, hátha megértőbb lesz Veled! Lehet, hogy egyszerűen nem tűnik föl neki ez az egész, és jó lesz fölnyitni a szemét...drukkolok, hogy sikerüljön. Biztos a hormonok is szórakoznak rendesen Veled, szóval talán nem is teljesen csak a Párod hibája...

Porsi, sajnálom a fosszínt :( a sárga meg szuper lesz, jó vidám szín, ezt nem lehet elcseszni!!!!
vickybabe

Porsi, Vicky,
De édesek vagytok, már nem aggódom egyébként :)
Csak másodszor vágnak át a szalonban és kicsit ez felidegesített.
Ha máskor nem, esküvő után kaptok róla fotókat azt igérem.

Vicky,
nyugodj meg Te is, sajnos ilyen dolgok előfordulnak.
Az én párom heppje volt tavaly, hogy figyelmetlenségből havonta törte a kocsit. Mindig csak figyelmetlenségből kisebb koccanások, de állandóan javíttatni kellett. BOsszantó, de addig "jó", míg embernek nem esik baja.

Porsikám,
fosszín? szegénykém, biztos rossz volt nézni. de a napsárga nagyon klasz lesz!!! Imádom azt a színt a lakásban!

Esztora,
pici fiú ilyen jól érzi magát odabent? Csak megindul mostmár előbb-utóbb.

Kép
bodzi

Hát inkább utóbb lesz ma megint jött egy adag nyákdugó 1-2 görcsel aztán azóta szinte semmi.
mondjuk teltház van a szülészeten nem is férnék be. :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Lányok!

Gondolom már azt hittétek elvesztem.
Előszöris Arwen gratulálok nektek, sok örömet és boldogságot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A babókák tündériek, a kintiek és a bentiek is, bár már lassan bent egyre kevesebb babó lesz.:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Nálam az az újság, hogy megjött, és rendesen meg is volt. Ez is valami. Hétfőtől elkezdtem szedni az őssejt kapszulát, azt mondták, hogy 3 hónapot szoktak javasolni, és fogalmuk sincs, hogy nekem használni fog-e. Hát én úgy voltam vele, ártani biztos nem fog. Szedek mellé vitamint, pénteken megyek a kineziológushoz. Már úgy volt, hogy hétfőn megyek, de reggel végeztem, egész délelőtt rohangáltam, 2-re olyan fáradt voltam, hogy mondta, hogy ha gondolom dolgozhatunk, de lehet, hogy csak fele annyira jutunk, mint ha nem lennék fáradt, úgyhogy áttettük péntekre. Addigra megpróbálom kipihenni magam.

Megbeszéltük Zolival, hogy még kb az idei évet így megadjuk magunknak, mert tudom, hogy itt kering a mi kicsink körülöttünk, csak még valami visszatartja, valami miatt még nem vagyunk elég felkészültek ezek szerint. De hamarosan jönni fog! :)))))))))))))))))

Most megyek, bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, pedig ahogy nagyjából visszaolvastam annyi mindent akartam írni, de elfelejtettem.

Megpróbálok jönni, de nem ígérek semmit, mert kész rohanás mostanában az életem, hétvégén megyek agykontroll tanfolyamra.

Amíg nem jövök, addig is kitartás mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi Nikó

Kép
nikóska

Esztora,
látod milyen rendes Zétény? Kivárja míg lesz hely a szülészeten :)

Nikó,
Jó látni. És jó olvasni ezt a pozitív hozzáállást.

Kép
bodzi

Sziasztok!

Esztora remélem az a nagy meleget ami jön, már nem nagy pocakkal kell elviselned. Na, persze a többieket sajnálom. Belekébzeltem magam, hogy ebben a hőségbe pocival! :shock: Szegénykéim. Ugyanakkor meg a babáknak legalább van légkondi. :D Kitartás lányok!

KépKép
KépKép
fioona

többieket is sajnálom :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Nikó, olyan jó, hogy így tele vagy energiával!!!!! Mindig új lendületet kapok, amikor olvaslak :lol: :lol: :lol:

Esztora, Zétény tényleg nagyon figyelmes (vagy kényelmes :lol: ), nem akar tömegnyomorba születni :D :D

Bodzi, remélem, én remélem nem követem a párod példáját és nem rendszeresítem havi szintre azért az autótörést :? :lol: persze tényleg az a lényeg, hogy épségben maradjunk benne...csak hát a szívem szakadt meg az 5 napos autóért..

Szeri, mi van Veletek??? Nézz be, ha van egy pici időd!!!!!!!!

Marietta, Te is nagyon rég voltál már!!!!!
vickybabe

mai vérnyomás 160/100 két óra múlva 150/90 kaptam gyogyit és ha bármi van felvesznek.itthon is mérni kell.
magzatvízzel minden ok.a vizsgálattól megint görcsök és vérzés
baj ha nagyon unom már?????????

az itthoni vérnyomi 136/75 :wink:
mondjuk csak fél gyógyit kell bevenni de azt muszály mert Ricsi kiakad...

Bridzsi

Kép
esztora

Dehogy baj, ha már nagyon unod!
Annyira meg tudom érteni...mikor 45 fok van és a Gyermek a tüdőmben kavirnyál, én is várom már, hogy kinn legyen...aztán mindíg emlékeztetem magam, hogy még kell Neki néhány hét, meg rendes is, mert le szokott húzódni, hogy ne nyomja nagyon anyát, de a Te eseted már egész más, hisz Zétény már nyugodtan jöhet! Kitartás!!

Niko:D
De jó, hogy jöttél! Szupi a hozzáállás is, tuti hamar lesz itt Bébi!

Vicky:D
Remélem azért már sikerült megnyugodnod. Tudom, tényleg nagyon idegesítő, ha az ember úgy érzi, az saját hibájából kell egy vödör pénzt kidobnia (én ugyanezt éreztem tegnap a festékkel), de mennyivel jobb, hogy nem Neked lett bajod!!

Bodzikám:D
Nagyon helyes, ne is tessék aggódni! A szlon meg majd megkapja a magáét azért, amiért piszkok voltak Veled:D

Köszi Csajszik az együttérzést, tegnap már felkenték a sárga festéket, és széééééééééééééép!!
Megvetem ma az új Maroon 5 albumot, hát sajnos ez is hibátlan, mint a múltkori...:D:D:D

porsika

Sz'asztok Csajok!

Köszi Vicky a hiányolást.
A férjem már mondhatni jól van. A sebével még vannak gondok, nem úgy gyógyul, ahogy kellene, meg a kezében is lehet van még üvegszilánk, ezt majd most nézik meg neki, de a közérzete jó. Fáj itt is, ott is a rándulások miatt, de úgy néz ki, hogy nincs semmi komolyabb baj. Úgyhogy Hála Istennek ezt megúsztuk!
Gondolkoztam, hogy szedetek vele homeós bogyót, az Arnica Montanat néztem ki, hogy az jó sebgyógyulásra és gyulladáscsökkentő is. Homeós szakértőinknek mi a véleménye?

Én szedtem Arnicat a császárom előtt és után is és egyáltalán nem is fájt a sebem se, meg úgy semmim se azon a tájékon. Nem tudom mondjuk, hogy a homeós bogyótól lehetett-e, mindenesetre mindenki csodálkozott, hogy nekem nem fáj. :shock:

Na megyek, mert rengeteg dolgom van :(

Ja, Esztora: kitartás!!!! szurkolok nagyon-nagyon!!!

Arwenékkel mi lehet, vajon mikor engedik ki őket?

Puszilok mindenkit!
szerika

Sziasztok!

Hu, itt aztán zajlanak a dolgok :)

Szerika, vigyázz nagyon a férjecskédre. Hála Istennek, hogy nem történt semmi komoly baja. Nekünk még csak 1x volt balesetünk 2 éve, egy kis nyak rándulással megúsztam. Lelkileg volt nagyon nehéz feldolgozni. Én vezettem és egy hülye idióta nőszemély bekanyarodott előttem. Sajna már nem tudtam megállni így összeütköztünk. Ami a legrosszabb volt az egészben, hogy azon az oldalon amit elkaptam, egy 10 hónapos gyerek ült, igaz gyerekülésben. Viszont a nővére (2,5-3 éves) az anyósülésen utazott, mindenféle bekötés nélkül!!!!! :evil: :evil: :evil: Szörnyű volt arra gondolni, hogy mi történhetett volna, ha nem fékezek ezerrel.

Na, de már vége.

Hát, szerintem ez nem a mi hónapunk. Kezdek olyan ragyás lenni, mint egy tini. Szörnyű :( Nem baj, most végre úgy tűnik beindul a biztosítási melóm is. Gyűlnek az ügyfelek. Kezdem látni a fényt, az anyagi alagútunk végén. :)
A babánk is biztos ad még 1-2 hónapot anyjának, hogy gatyába rázza a dolgokat. Szeptembertől ráadásul májusig suliban leszek, jó lenne még szülés előtt végezni. :) úgyhogy most már megint tudom, hogy mi az "oka", ha nem sikerül :)

Képzeljétek, ma volt anyu miatt a hagyatéki tárgyalás. 10-re mentünk és 10:08-kor már kint is voltunk!!!! :shock: :shock: Bementünk, kifizettük a közjegyző munka díját (46e Ft), megkaptuk a hagyatékátadó végzést és ennyi! :evil: :evil: Még tesóm kérdezett rá, hogy és hogy lesz ezután. Mikor jön az illeték stb. Semmit nem mondott el ez az idióta! Mondtam is, hogy elmegyek közjegyzőnek. 8 perc alatt 46e nem is rossz. Ráadásul rengetegen ültek még a váróban.
Hiába, szedjünk ki minél több pénzt az emberek zsebéből! :shock:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Szeri, örülök, hogy nincs komolyabb baja a férjednek, jobbulást neki!

Niki, mikor apum után volt a hagyatéki, én is mondtam, hogy elmegyek közjegyzőnek, ráadásul nálunk az ő hibájából még húzódott is az egész, és mi 73.000Ft-ot fizettünk a tesómmal közösen, és ez 2 éve volt.

Most mennem kell, fel a fejjel, Esztora kitartás!!!!!!!

Nikó

Kép
nikóska

Elvileg ma mennek Arwenék haza, mert ez a 4. nap. Ha jól emlékszem. :roll:

Esztora, a magas vérnyomás már jó jel. Ma, vagy holnap? :wink:
Na, ezzel nem sok újat mondtam. :wink:
Ezt a közjegyző dolgot megjegyzem következő életemre. :mrgreen: Nem semmi. :x

Szerika, Arnika 15 CH jó ötlet. Nekem is attól volt könnyebb a gátseb sztem. Staphysagria 15 CH jöhet még szóba, ha a műtéti sebszél gyógyul nehezen. Szintén fájdalom csillapító is.

Porsi, kifúrja a kíváncsiság az oldalam. :D Képek? :oops:

Holnap jön apa!!!!!!! :mrgreen:

Mondtam már, hogy Lilla kalap és sapka mániás?

Kép

Kép

Buta kicsinyítéstől nem látszik, de ott a tejcsi a szája sarkába! :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Ezt pedig jókedvre derítőnek, gondűzőnek, gyógyítónak, baba csalogatónak, kinek mire van szüksége:

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Köszönjük, Fioona, én pl. álmosságűzőnek használtam. Olyan vagyok, mint akit fejbevertek! Mondjuk délelőtt sétáltam 2 óra hosszát, az legalább jó fáradtság...

Szerika, nagyon sajnálom, ami történt, de örülök, h jobban van a férjed! Szörnyű lehetett Nektek, de látod, ott volt vhol egy őrzőangyalka...!

Esztora, drukkhegyek +++, azóta biztos hazament már vki a szülészetről. és Tiétek lesz az ő helyük vagy a következőé, aki most készülődik haza... :D

Orsi, nehéz lehet nagyon, de írj bátran erről, sztem többőnk érzett már hasonlót.
Én is érzek időnként hasonlót, pl. tavasszal én is azt gondoltam, keveset beszélünk a férjemmel, és semmiképp sem olyan jókat, mint régen, mindig csak az aktuális "hányra jössz haza" és "ki vásárol", a nevelési egyet nem értésekről nem is beszélve... :( Aztán volt egy közös munkánk (amúgy sosem dolgozunk együtt), és abban olyan jól egymásrataláltunk egy egyetértettünk. Nem tudom, Nektek miben lehetne hasonlót találni, még én is keresem magunknak a következő közös pontokat, ha találtam, szólok!!

Arwen, majd szeretettel várjuk az Atti-képeket!!! Remélem, nagyon jól vagytok!

Fio, Te hogy vagy mostanában?
Lilla jól teszi, h kalapmániás, remekül áll neki!
Én most akaro ka kislánynak venni kalapkát, h ha kiveszem a kocsiból, kicsit árnyékolja a pofiját (van mit :D ). Sztetek leeht jó bébikalapokat venni? vagy vmi árnyékolós sapit?
Használjátok már a textilpelusokat? szeretitek?

Ragota, ugye minden rendben?

Porsika, örülök, h felragyogott a nap a szobátokban! Arról is küldhetsz majd képet, én is imádom a napsárgát!!!

Nikóska, klassz eza lendület és hozzáállás! Sztem a Babátok is nagyon várja már, h egy iylen kedves anyukához beköltözzön! :wink:

Viki, sajnálom az autódolgot, nagyon vacak lehetett!

Bodzi, nagyon jó készülődést kívánok!!!

Doró tegnap alig aludt. A többi topikbaba aludt? Csak vmi egyéni hóbort volt a részéről vagy fromt, iylesmi?
Mennem kell, sziasztzok!

Kép

Kép
nán-dorka

Szerika! Nagyon sajnálom a balesetet! Még szerencse, hogy megúszta a férjed! Én is sokszor elgondolkodok, hogy mit is kezdenék én a férjem nélkül. Azt hiszem összeomlanék, ha történne vele valami...

Viki! Sajnálom az autódolgot!

Fio! Nagyon édes Lilla ebben a kalapban! :D És Oli a tejcsis szájával! Csenge is ezt szokta csinálni. Mikor bealszik, és lefordul a ciciről, folyik a szájából a tejcsi! :lol: Jókat nevetünk rajta!

Nándorka! Nekem is nyűgős volt tegnap Csenge, de ma is... Egyébként általában este 6 és 9 között szokott nyügis lenni, és sírni (azt olvastam, hogy az idegrendszerük alakul ebben a korban, és azért sírnak este). Viszont úgy tűnik megtaláltuk a megoldást a megnyugtatására. Ugyanis eddig képes volt végigordítani ezt a 3 órát. Szóval észrevettük, hogy mikor az autóshordozóba betesszük megnyugszik. Hogy miért? Úgyhogy tegnap is ezt vetettem be, és aztán a sírás után ilyen képeket tudtamróla csinálni:
Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Köszi csajok az együttérzést, aranyosak vagytok, máris könnyebb lelkileg :)

A bébifotók zabálnivalóak, mindenki olyan édiiiiiiii :)

Fioona: 15 CH 2x5 golyócska naponta, ez így jó lesz szerinted?
Ma jön haza a párod :mrgreen:
Ja és az én párom is :mrgreen:

Nekem is sírni szokott a fiam este 7-9 között. Igazából fog. sincs, hogy ilyenkor mi a baja, de ezek szerint ez normális.

Pussz Mindenkinek
szerika

Sziasztok!!!!!!!

Van egy percem :lol: Tegnap hazajottunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hat nem semmi intenzitasu az elso par nap...... :wink:
Jol vagyunk,majd jovok meselni,mindenrol!!!!!!Koszonom a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Latom Esztoranal meg nincs baba,remeltem,hogyha vmi van,irtok!!!!!!!!!!! :wink:
Esztora,
nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyelore hoztam egy tegnapi kepet,amin epp a mellkasomon lazit az Urfi,miutan hazajottunk :lol:

Remelem hamarosan tudok jonni!!!!!!!!!!
Sokat cicizik,szerdan lovellt be.Nem egyszeru dolog ez a szopi tema,de o nagyn szeret es tud szopizni.A tobbi reszen pedig dolgozom en :wink:
Most nem tudok visszaolvasni,de remelem,hogy Mindenki nagyon jol van!!!!!!!!!!!!
Nemsokara jon a vedono.

Pusziiiiiiiii
Kép

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Nagyon édik a picurkák még mindig.

Arwen,
üdv itthon, Atti is gyönyörű!!!
Majd gyere, ha lesz időd.

Esztora,
mizujs?

Kép
bodzi

Sziasztok Lányok!

Aweeeeeen:D:D:D
Pont ma akartam Neked írni, hogy mizu Veletek! Ati gyönyörűűűűűűűűűűűűűű!!!!

Hát ez a két Gyerek is csoda! Reszkethetnek a csajok meg a pasik a környéketeken, ha nagyobbak lesznek! :D

Doka:D
Sajnálom, hogy Doro nyűgösködik, remélem, ma már könnyebb napotok lesz!

Drukkkkkkkkkk!!! Majd meslélj, illetve tudod mit, ne is mesélj, inkább Nikol hozza a híreket, hogy szültök:D

Angyalka:D
Csenge is Kistündér:D
Nagyon édesen nevet!

millió puszi

porsika

Sziasztok!

Arwen üdv újra köztünk!
mi még egyben.

ma voltam megint nst-n,meg flowmetrián minden ok!
viszont kicsi Lurkó átlépte a 4kg (4200 gr a becslés alapján)
meg ugye faros is.mondta az ottani doki hogy tui nem tudnám simán megszülni.
hívtam dokibácsit és ma még randizunk a kórházban v.mikor és végre történik v.mi remélem.azt mondta be kéne feküdni,remélem csak holnap.
jövök majd a hírekkel vagy küldök sms-t Pinkinének.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Arwen, milyen kis laza ez az Ati baba. :wink: A soraidból ítélve jól vagytok. Örülök neki.
Csak nekem tűnik tündésnek a füle? :wink: Olyan kis csúcsos nem. :lol:

Szeri mikor jön haza párod? De. Du.? Tök jó! 1-2×5 golyót írtak. Gondolom az állapottól függ.

Tegnap előtt Oli egész nap úgy aludt mint egy újszülött. Aztán éjfélkor úgy döntött, kialudta magát. :roll: Ennek következtében még hajnali 2-kor tettem bele a kendőbe. :?
Este nálunk is megy a műsor. Kézben sem nyugszik meg, csak a kendőbe. Ennek az az egy hátulütője, hogy rám hárul a feladat mindig.

Dorka, ma csodásan vagyok, mert jön apa! Igaz csak délben indulnak, de már együtt alszunk!!!!! Kép

Fiúban létezik árnyékoló sapi, Olinak olyan van, nagyon jó, ha kendőbe megyünk, mert azért kikandikál a pofija, és pont a szeme.
Lányosban nem tudom. Lillát augusztusban vittük haza, és mint már írtam, Laci nem engedte, hogy rásüssön a nap. :D :?
Meg, aztán én varrtam a kalapokat, kendőket, sapikat. (kevés kivétellel)
Textilpelusokat használjuk, persze! Még szép! (csak éjjelre adok utazót. :oops: Talán egyszer megjön a bátorságom.....)
Amúgy már használjuk a OneSize pelust is, végül rájöttem a nyitjára. És ti, kukoricáztok még? :D

Kriszti, érdekes az ágyon nem olyan édes egy ilyen tejcsepp mint a szájuk sarkában. :wink: Tök, jó hogy nektek is van valami bevált nyugtató. Csak kár, hogy mi attól még nem tudunk aludni. :mrgreen:
Csenge egészen hasonlít a szalag babára.

No megyek, csinosítgatom a házat. Sajnos sztem sütni nem lesz alkalmam, de sebaj. Apa úgyis hoz csocsit. :mrgreen:

Esztora: Kép

KépKép
KépKép
fioona

Dorka, akartam még kérdezni, hogy kis Dorkának elmúltak a pöttyök? Náluni szépen tisztul Olio arca.

KépKép
KépKép
fioona

Megint csak bekukk,hoztam par kepet meg :wink:

Esztora,
nagyon drukkolok,hogy mielobb lathasd most mar a kisfiad!!!!!!

Jaj annyi mindent meselnek......de mjadcsak beallnak a dolgok idovel :wink:

Na a kepek:

Atti 1 oras:

Kép

A korhazban:

Kép

Es itt a laza kep,kicsit jobb felbontasban :wink:

Kép
arwen07

Arwen:D
Annnnnnnnnnnnyira tündér ez a Gyerek! És osztom Fioo véleményét, szerintem is tünde-füle van:D:D:D:D Kitört a vér, mi? ;):):):):)
Mi is várjuk ám, hogy mesélj, majd gyer, ha beálltak a dolgok!

De jó, Apa már itthon! Hurráááá!! Olio nagon kis huncut;):)

Nekem ma jó babázós napom volt, Csajok. Délelőtt itt volt a volt angoltanárnőm a kisfiával, aki hat hónapos...tündérke, képzeljétek, elaludt, és mikor felébredt, aogy kinyitotta a szemét egyből fülig ért a szája. :D Egyébként egy igazi csodababa, negy sikertelen lombik után jött nekik, spontán, 40 év fölött....hát látszik is rajta, hogy igazi égi Ajándék az a gyerek. Aztén itt volt az unokanővérem a két éves kisfiával, hát őt meg már meg lehet zabálni. Tök nagy dumája van, és olyan humora, hogy azt hittem, összepisilem magam...nagggggggggggyon édes! Náluk is most jön a kistesó, unokatesóm elvileg egy hét múlva szül:D
Ja, és szerdán meg itt voltak Pinkinéék egy hat hónapos Tündérlánnyal....nagyon el vagyok kényeztetve mostanság:D

Millió puszi mindenkinek. :D

porsika

Sziasztok!

Hu, de hosszú volt a mai nap :shock: Tegnap buliban voltunk este és éjfélkor jöttünk haza. Volt kb. 1 óra mire elaludtam. :lol: Apa nem volt álmos :) :wink: 6.30-kor keltem, mert férjecskémnek reggel 8-kor megbeszélése volt. Mellesleg kicsit másnaposak is voltunk :) Na jó, Apa eléggé másnapos volt, én csak nagyon fáradt. 10-re én mentem tárgyalni, majd be a biztosítóba, aztán tesómhoz, onnan anyuhoz mert jött az értékbecslő megnézni a házat, majd férjemért melóba, vele a West Endbe a vodafone-hoz. Ja és előtte még volt egy megbeszélésem :)

Hazaértünk és kiültünk a kertbe egy pohár jeges üdítővel.

Na, az volt az igazi :) :wink:

Esztora írt 17:56-kor:

"Bent vagyok a kórházban (szülőszobánál) és várok. Vizsgálatok már voltak, doki bácsi kitalálja mi legyen".

Most már mégjobban izgulhatunk értük :)

Arwen, annyira gyönyörű ez a baba! Hihetetlenül formás és milyen nagy szemekkel nézelődött már születés után a nagy Világba! :) És nagyon édes tündés füle van :) :D Örülök, hogy minden rendben van veletek és kezdtek szépen összehangolódni. :)

Nagyon várunk ám a szülés történettel :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Arwen: tündéri ez a gyermek. Olyan mintha már legalább 1 hónapos lenne. Megérte még egy kicsit ment maradnia :D

Esztora: remélem már kezedben tartod a kis babyt és minden rendben zajlott.

Csajok: valaki egyszer feltett egy gyerekbútoros oldalt(talán Fio, nem tudom) színes fiókok voltak hozzá és mindenféle módon variálható.
Szertném megkérni, hogy ha valik emlékszik, akkor küldje már el legyenszíves a honlap címet. Köszi

Bocsi, most rohanok, hétvégén még jövök.

Pussz
Timi
toti77

Sziasztok!

Arwen!

Naggggyon édes Atti baba! :lol:

Porsika!

A napsárga falról majd mutatsz képet? :)
Meg pociról is jöhetne... :D

Lányok!

Már megint nem tudok mindenkinek külön írni,de higyétek el, mindenkire gondolok, és olyan jó,hogy vagytok!!!! De tényleg, olyan jó érzés, hogy próbáltok segíteni a nyűgeimen. :D

A helyzet sajna nem javult,sőt egyre jobban elkeseredek...
próbáltam beszélni a párommal...egyszerűen nem fogja fel, mi a bajom...azt hiszi minden a pénz.
Szerdától van szabadságon...eddig még sehová sem mentünk el se kettesben,se hármasban,sehogy. Megígérte,hogy pénteken, vagyis tegnap elmegyünk a városligetbe sétálni...indulás elött jött egy telefon a főnökétől,hogy kemény 2000Ft-ért lenne egy "kis" munka.
Párom egyből rávágta,hogy oké megy is...csak megbeszéli a családdal...
A nagy megbeszélés annyi volt,hogy közölte kivisz anyuhoz, ő meg megy bútort pakolni, mert kell a pénz. :shock: (hát nem vagyunk anyagilag a helyzet magaslatán,de hogy 2ezer ft-ért elrontsa a napunkat....) :roll:
Erre én szépen besértődtem...és nem értette mi a bajom...
A munka után találkoztunk, annyit mondott, hogy tessék itt van 5 ezer, ugye, hogy megérte...
hát mondom nagyon...miért nem fogja fel,hogy nekem nem a pénz kell hanem az együtt töltött idő????Ez olyan mint mikor mondtam neki menjünk el sétálni, erre azt a választ adta,hogy: Hát menjetek a Domival minek kellek én ahhoz? :shock:

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Éljen! Éljen! Éljen!

Tegnap este 19:55-kor megérkezett Zétény! 58 cm és 3700 gr a kis tökfej :) Minden ok."

Drága Esztora! Nagyon sok Boldogságot, Nevetést, Tejcsit és békésen eltötött éveket kívánok Nektek és a kis Zéténynek :)

Aztán majd várunk a történettel :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Kép

Drága Esztora! Szívből gratulálok! Békés éjszakákat, és sok tejcsit!!!!

Timi, ezt kerested? http://www.mobilogic.hu/index.php?page=products

HA igen, és lesz tapasztalatod róluk megírnád? Még mindig nincs bútor a gyerekszobába, és nagyon zavar. De egyenlőre semmi időnk nincs ezzel foglalkozni. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?