Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de szeretnék egy-két dologra reagálni.

Bogancsi!
Sajnálom a madárkátokat! A lányok kezdik már túltenni magukat a halálán?Hogy megy az új kezelés? Remélem, ez már tényleg megszünteti a szemölcsöket!
Egyébként nekem nagyon tetszik az Annamária, sõt ha lányunk született volna én szerettem volna neki ezt a nevet, csak a vezetéknevünkhöz nem megy!

Cory,Dzsili!
Nem semmi, hogy milyen emberek járnak errefelé! Tényleg borzasztó, hogy tehetetlen az ember az ilyenekkel szemben!

Mupi Mami!
Gondolom, már unod, de a többiekkel együtt már nagyon várom/juk a képeket a családodról!

Zsuzsi!
Kívánom, hogy leendõ lakásotok, ne csak leendõ maradjon!

Tényleg érdekesek, ezek a sztármamik, én csak szegény gyerekeket sajnálom!

Zsuzsa!
Tényleg borzasztó, hogy már kisgyerekeket is kitesznek ennek a stressznek(és persze a szüleiket)! Remélem, sikerült a felvételi és nem kell jövõ héten megint mennetek!

Igazatok volt, Peti megtanult cipõben is járni! Pénteken az apja munkahelyén kb. 10-15 métert ment cipõben!
Tegnap esküvõn voltunk, mivel Vecsésen rendezték és pont Peti délutáni alvásidejére esett, így nem vittük, de olyan rossz volt itthon hagyni. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem mindig valami bûntudat félém van, ha szórakozás miatt hagyom itthon. Igaz, hogy eddig, kb. 2-3 ilyen alkalom volt, azok is max. 3 órásak, de így is rossz érzés. Valaki van még így ezzel, és ha igen, akkor ez idõvel javul vagy romlik?

Mennem kell, mert reklamál, hogy már megint a gép elõtt ülök!

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Szilvi

Szerintem egyénenként változó, de én is mindíg úgy éreztem míg kicsik voltak és nem tudtam velük kommunikálni, hogy rossz vagyok ha nagyon ritkán valaki vigyázott rájuk.
Föleg amikor sírnak, hogy ne menjünk el!
Én ilyenkor az eszemet próbálom meg elövenni és megmagyarázom magamnak, hogy voltaképp nem árt a gyerekeknek ha néha más vigyáz rájuk és hogy nekem is jár némi kikapcsolódás. Remélem azért jól éretétek magatokat!
Mondjuk én az a tipus vagyok aki többnyire mindenhová cincálja öket magával de ez sem jó! Ne legyen leki ismeret furdalásod jól tetted hogy nem vitted a kicsit magaddal,nem valószínü, hogy élvezte volna.
Ha már nagyobb lesz el lehet magyarázni neki dolgokat, és ha olyan helyen hagyod, ahol és akikkel szívesen van akkor te is jobb érzéssel mész el! Nem is olyan sokára majd ö küld el csak hogy nyugta legyen kicsit... KépKépKépKépKépKépKép

Két csíkos
Most barkopázunk?
Fiacskád van vagy lánykád, vagy mind kettö?

Dzsili
dzsili

Márti!
Lucával megyünk hozzátok szivesen!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

TAli: én bárhova szivesen megyek (mi sajnos nem vagyunk megközelíthetõek Kép), de talán ekkora tömegre Mártiék lakása felkészültebb Kép Szóval nekem mindegy, csak dõljön el, mi ott leszünk Kép

Két csíkos: jó, akkor tegyük fel, hgoy ketten vannak Kép Az egyik Heni, a másik meg Menta vagy Gorsi szerintem Kép De lehet, hogy Zafi Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Ma megint egy február 7-ei forgalom lesz? KépKépKép

Márti
Mi is szívesen megyünk Hozzátok Kép

Cory
Zafi kiesett... írta, hogy megjött.. Kép

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sajnos nem én vagyok! Kép Kép Kép

Szerintem Gorsi az! Kép
De bárki is az, gartulálok neki, szívbõl! Kép

Menta
menta

Sziasztok!

Kedves két csíkos!
Én is úgy sejtem,hogy Mentának vagy Henkének hívnak! Persze az lenne a legjobb, ha mindkettõtöknél igaz lenne a jó hír.
Én a holnapi talit még nem tudom, bár már szeretnélek látni titeket! Peti alvásától függ, mert ha nem alszik semmit, akkor felesleges elindulnunk, csak végig nyûglödné az egészet.

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Menta
Jössz esetleg holnap talira?

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

SZiasztok!

Eddig Zafi és Laura kértea címet, nekik záros határidõn belül (holnap hajnalig Kép) elküldöm! Kép Még lehet jelentkezni! Kép Esetleg még sütök is vmit - de ez függ néhány dologtól (pld. du. leégett a WC-ben a villanykapcsoló, nem volt áram, mert András szerelt), takarítás még sehol (és nemcsak miattatok kéne KépKépKép)
A legkisebb babakocsitokkal gyertek, mert mi bõven elférünk, de a kocsik nehezen - leginkább összecsukva!

Márti
márti

Sajnos nem én vagyok a csíkos.Kép
Gorsi
gorsi

Menta, GOrsi, Zafi "kiestek".
Akkor Beja a kétcsíkos? Vagy Henke?

Laura
p_laura

Márti
Én is kérném majd a pontos címet. (rebi@mailbox.hu)
... ígérem, hogy nem a batárral megyünk Kép ...
köszi Kép

R.

.. még Szila is esélyes.. nagyon hallgat mostanában ... Kép .. és most nincs szép idõ kint .. Kép

rebi

Sziasztok!

Laura: Henkéék költöznek, már egy jó ideje nem jelentkezett, szerintem még nincs netje. Szóval szerintem más az, vagy más is Kép Szerintem akkor Beja Kép

cory

cory
Budapest

Hát úgy nézem ma így kell le feküdnöm, hogy nem tudom meg mi a helyzet!
Kár... KépKépKép

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Szerintem kihagytunk még egy esélyest: mégegykata, õk már síeléskor nagyon szerették volna, ha összejött volna a baba, igaz régen nem jelentkezett, de lehet, hogy ezzel a nagy hírrel meglep bennünket.

Holnap megint megyünk dokinénihez, hátha végre beadja azt a fránya szurit. Így nem megyünk talira, bár jó lenne. Ha jó lesz az idõ valamikor, akkor talizhatunk a SZIP-ban?

Borcsa: mikor szoktatok a Feneketlen tavi játszóra járni? Találkozhatnánk néha! Sõt többi 11. kerületivel is!

Én fizikailag egyre nehezebben viselem a szopizást, úgy csócsál engem a lányKép Mit csináljak??? Szerintetek, hogy lehet egy kicsit kevesebbre szoktatni a lányt, hogy nekem is jó legyen és õt se viselje meg annyira a változás??? Emailben is jöhet a válasz: zsuzsi17@hotmail.com
Köszi

Üdv: Zsuzsi

P.S.: Olyan félelmetes volt, Dorka ma vacsoránál úgy nézett rám, mint édesanyám, különben tiszta apja a lány, de néha az anyámra is hasonlít, fõleg egy bizonyos tekintete. Olyan fura érzés volt a lányomban az anyámat látni, persze örülök neki, de nagyon ledöbbentem. Éreztetek már hasonlót?
zsu26

Sziasztok!
Hú de izgi!

Ki vagy két csíkos?
Nekem most már csak Beja maradt a tarsolyomban (eredetileg Beja, Menta, Gorsi trióra gondoltam)
Szóval Beja?Kép

Ugye elárulod még ma, ki is vagy?

Puszi: NYuszimano
nyuszimano

Zsuzsi
Nem tudom hányszor szopizik még és ezért is kérdeztem, hogy ö akarja vagy bizonyos idönként szoktatok cicizni.
Mert ha mint nálunk reggel, aztán délelött, délután majd lefekvés elötta, akkor egy kimarad akkor mást kap helyette, aztán egy hét múlva megint egy és így szépen tovább. Ha az ö akarata szerint eszeget amikor szeretne az nehéz dió, esetleg némi játékkal, vagy ha alvás idö van dajkálással de biztos hogy sok türelem kell hozzá.

Szerintem a határozottság,és a megértés a lényeg, mert természetes hogy ha neked ez már terhes akkor megpróbálod leszoktatni vagy csökkenteni, de ha neki még nem akkor tapintatosnak kell lenni.
Eszembe jutott hogy ha nincs benne rendszer ahogyan szopizik esetleg lehet az elsö lépés hogy egy hétig egy határozott rendszerben kap így enni és nem akkor amikor akar, aztán már le lehet építeni.
Remélem nem írtam nagy butaságot sok sikert! KépKépKépKépKépKépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!
Tikk-kel mi újság? Õ mit mondottt, nem akart mostanság kétcsíkos lenni?
Henkét én is kizártam, mert õnáluk még nincs net szerintem.
Beja is kétesélyes.

Egy szóval tippjeim, hogy én is beszálljak a játékba: Tikk vagy Beja.

sziasztok! Zsuzsa, aki nagyon nem szeretne tudatlanul lefeküdni a többi sorstársával együtt.

beababa

Sziasztok!

Na jó, színt vallok! Én vagyok, és köszönöm a gratulációkat!!! Nagyon jól szórakoztam, még így is, hogy Andi azt az illúziót keltette, hogy ketten is babásak vagyunk az osztályból... (Ami persze nem kizárt!) Még nem voltam orvosnál, és nem is tudom pontosan, hány hetes lehet a baba.

Amúgy a régi házból kiköltöztünk, de be az újba még nem, ideiglenesen itt alszunk a nagyinál Gödöllõn, most jóformán még katasztrofálisabb ott a helyzet, mint eddig (se fûtés, se melegvíz, se emésztõ, fûrészpor... brrrr), úgyhogy kb még egy hét, mire ott alhatunk.

Millió dologról írnék még, de viszem Barnit aludni - lehet, hogy én is vele, khm, khm, úgyhogy sziasztok, puszilok mindenkit!

Henke
gesztenye

Sziasztok!

Zsuzsa: Tikkel most beszéltem telefonon Kép Nincs mét netjük, és õ szeptembertõl dolgozni megy, úgyhogy tuti nem õ. De szerinte nem is Beja, mert akkor már csak szólt volna neki Kép

Zsuzsi: Dzsilinek igaza van. Ha neked terhes, akkor válaszd el. Én nem tudnék csökkenteni a szopi számán, mert Balu idõnként bejelentkezik, nincs idõhöz kötve. Szóval ha el akarnám választani, csak úgy lehetne, hogy mostantól nincs több, max lefekvéskor, ébredéskor.

cory

cory
Budapest

Ui: Itt a nagyinál összeraktuk a gépet, és ráficcentünk a telefonvonalra... Elvonási tüneteim voltak... Kép

H.
gesztenye

Henke

Kép
dzsili

Dzsili!

Dorka általában hajnalban 5 körül kel fel, ilyenkor szopival vissza tudom altatni kb. 8-ig, de ez azt jelenti, hogy 8-ig szopizik, azaz csócsálKép Majd délelõtt 11 körül szokott elaludni, ha szerencsém van, ilyenkor is szopival alszik el. Jön az ebéd, séta, játék, ilyenkor csak néha jut eszébe a szopi, de du. 5 körül megint nagyon szeretne, ha elfogadja, akkor ilyenkor eszik valamit vagy gyümölcsöt vagy valami nasit. 6-7 körül vacsorázik és este elalváskor csak akkor szopizik, ha fáj a foga vagy valami baja van, szopi nélkül is el tud aludni és egész éjszak megvan szopi nélkül. Szerintem nagyon kevés folyadékot iszik, mivel õ pohárból hajlandó csak inni, de abból meg keveset iszik és csak vízet vagy almalevet. Lehet, hogy szomjas és ezért szopizik ennyit? Szoktassam rá a cumira? (hülye kérdés, de már ez is megfordult az eszembe)

Nagyon ciki, hogy én már abba szeretném hagyni a szopit? Dóri már 16 hónapos elmúlt és olyan jó lenne, ha szopi helyett inkább rendesen enne és inna...

Köszi a tanácsot, van valami ráció a rendszeres szopiban, megpróbálom irányítani a kiscsajtKép

Jó nektek, hogy az épitkezésben ismerõs a mesterember, legalább így kevesebb a gondotok, azért ez nagyon nagy dolog!

Üdv: zsuzsi
zsu26

Dzsili! Köszönjük! de majd igazán csak akkor, ha rendben megszületett, jó? Kép
H.
H.

Henke!

Gratulálok én is a pocaklakóhoz!!!
Aztén vigyázz magadra, ne stresszeld magad a költözéssel!!!
Üdv: zsuzsiék
zsu26

Henke!
KépKépKépKépKépKépDe jó!KépKépKépKépKépKép
Akkor "nem igazi" gratula a két csíkhoz!
A költözéshez meg kitartást és sok-sok energiát!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Henke!
Hát nem gondoltam volna. Nagy-nagy gratula nektek, de még csak nagyon halkan. KépKépKép Hangosan, ha majd felsírt 8-9 hónap múlva a kis PocaklakódKép))

Zsuzsa

beababa

Henke! Akkor ezek szerint a te kedvedért jöttem vissza a netre, mert nagyon kiváncsi voltam, hogy kinek is lett csíkos a tesztje!
Nagyon gratulálunk!!! Kép
Menta és Helena

Ui.: Nem párban szoktatok várandósak lenni? (Laura-Márti, Cory-Nyuszimanó) Henke, vajon ki lesz a párod? Kép
menta

Henke! Azért még nem a babához, hanem a két csíkhoz már lehet gratulálni, nem? Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Laura
p_laura

Sziasztok!

Hü de izgi volt a mai nap! KépKépKép Halk, de annál nagyobb gratula Henke, vigyázz nagyon magatokra a költözésnél, ugye nem cipekszel egy picit sem??? Nekem Te voltál az igazán gyanús, mégha nem is írtál mostanság!

Kösz, hogy gondoltatok rám is, mi most a "hajrá"-fázisában vagyunk a ciklusomnak, úgyhogy nem is locsogok itt sokáig! ;)

Velünk nincs semmi külcsi mostanság, Bálint jól van, de egyre elevenebb és csintalanabb (csak egy példa: ha nincs betolva az étkezõ asztal alá a szék, akkor felmászik a székre, onnan az asztalra, és azon feláll... no comment, csak lábon kihordott infarktus).

Mindig olvaslak Benneteket, csak írásra sosem jut sem idõ, sem energia...

Lányok, akiket további rucik érdekelnek, csütörtöktõl újabb adag cuccal szolgálhatok.

Márti, holnap esetleg mi is ellátogatnánk hozzátok, bár nem garantálok hosszú ott tartózkodást, mert sok dolgom lesz holnap, viszont nagyon hiányzik a madárház és a csapat!

Puszi mindenkinek,
Beja + a_lakást_mászókának_nézõ_Bálint
beja

Sziasztok!

Henke!
Gratula a pocaklakóhoz Kép Kép Kép Kép Kép és én ilyen sárga vagyok az írigységtõl.

Andi infója alapján én is rád gyanakodtam.

Zsuzsi(26) ha szeptemberben indul a project, akkor leghamarabb májusban szülünk. Sajna én nem reménykedem, hogy rögtön terhes leszek (Vilihez is 5 hónap kellett), pedig ez a május nekem nagyon ideális volt, és a ruhák is u.akkor lennének jók Kép (a kis számító).

Cory megyünk együtt talira? Te tudod az utat Kép .

Norci
norci

Szia Beja!

Engem érdekelne pár tavaszi ruha, leginkább egy átmeneti kabát. Hogy lehetne megnézni a ruhákat? Hova írjak?
Köszi: Zsuzsi
zsu26

Henke
Remélem nem bántódtál meg csak annyit gondoltam rá ki is lehet a szerencsés hogy közben gyártódott egy kis üdvi lap, nem akartam elkiabálni! Kép

Zsuzsi
Szerintem egyáltalán nem ciki, én megértelek már nem olyan kicsi Dorka hogy feltétlenül szüksége lenne rá, talán két hónap múlva én is ebben a cipöben járok majd, ki tudhatja elöre.
Napocska is pohárból iszik csak nem cumizott, véleményem szerint ne akard cumis üvegre szoktatni a lánykádat, ha sürün kínálod nem hiszem hogy szomjazna.
Ki tudhatja miért szeretnek szopizni inkább megnyugvás összebújás, anya melege ami kell nekik mert én valahogy úgy érzem hogy nekem is jól esik lefekvés elött egy jó pohár langyos kakaó, nekik meg anya tejcsi.

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Henke!KépKépKép Gratula a kétcsíkhoz!KépKépKép Nagyon megtréfáltál ezzel az "úgysincsmégnetjük" dologgal!Kép

Beja! Szurkolok, hogy Te legyél Beja párja, bár örülnék, ha bevárnál engem!Kép

Márti! Valszeg megyünk, bár szerintem mi is csak röviden, de már nagyon kell a társaság!Kép

Megyek tanulni...Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Henke: gratula Kép

Menta: én is gondoltam már erre a pár dologra KépKépKép

Norci: mehetünk. Nekem 11-re a a metrónál kell lennem. Negyed 11 a villamosnál?

cory

cory
Budapest

Most nézem, Beja, te legyél a Henke párja!KépKépKép Naggggyon elfáradtam....

Zafi
zafi

Sziasztok!

Elôször is Henkének egy naggggyon halk gratulaKépKépKépKépKép

Zsuzsi!Köszönöm az alvasra a reagalast!KépBiztos furcsa lehetett,amikor anyukadat lattad Dorkaban!

Bogancsi!De jo neked,hogy Tomi igy megy aludni!KépGondolkoztam ezen a "nincs hétvégénk" dolgon.Arra jutottam,hogy de legalabb Apa hétközben-napközben itthon van.Igaz legtöbbször semmi hasznom belôleKép,mert 2-ig alszik,majd szinte egész nap a gép elôtt ül,vagy edzeni megy,vagy bamulja a tévét.Sokszor gondolkozom azon,hogy ha egész nap dolgozna,mint ahogy altalaban a csaladoknal van,akkor meg arra vagynék,hogy bar csak hamarabb haza érne,többet talakoznank...stb?Lehet,hogy nem voltam tul érthetô.

Laura!Köszi neked is.Nem tudtam,hogy topicon belül sok baba mar csak egyszer alszik.Mar kezdek hozzaszokni Riki atallasahoz.KépMa mar sokkal aranyosabb volt.Ugy latszik neki is meg kell szoknia.

MupiMami!Csak ezért örülök én is,mert amiota Riki csak egyszer alszik napközben,azota atalussza az éjszakat!Kép

Dzsili!Szerintem is ha babanak-mamanak jo,akkor miért ne?!Gondolom Iboly nem erôltette!

Solya!Köszönöm szépen!Nalunk az ebéd 2-3 kôrül van,mert Riki negyed 9 körül kel.Altalaban negyed 12-tôl alszik és ha felébredt,akkor sem rögtön ebédel.Ma csak 1-2-ig aludt.
Ha ennyi az igénye,akkor én ugy sem tudok mit csinalni.Amugy ma mar tényleg jobban birta.KépKép

Norci!Vilikének boldog névnapot kivanok!Kép

Riki ma elôször lemaszott egyedül tolatva az agyrol!Kép
Délelôtt egyszer meg lett mutatva neki,délutan teljesen magatol elôadta.Olyan aranyosan csinalta!
Tegnap ota fogat mosunk.KépElôször én megmosom neki,egyaltalan nem ellenkezik,utana megkapja a fogkefét és harapdalhatja amig fürdik.Igaz,nem akarja elereszteniKép,ha végeztünk a fürcsivel.Olyankor jön a siras.KépDe inkabb,minthogy azért sirjon,mert nem akar fogat mosni!KépKépKép:

Jo éjt mindenkinek!
Edit
edith16

SZiasztok!

Henke
Gratula a csíkokhoz!

Beja
Drukkolok, hogy te legyél a pár.Kép Én tul.képpen e hónapban még nem akarnám, mert akkor karácsonyi baba lenne, azt meg nem annyira szeretném. Majd meglátjuk.

Menta
Májusban esetleg lennél a párom megint?Kép

Zsuzsi
A szopival én ugyanígy vagyok, bár Peti már kevesebbet szopizik, mint Dorka. Most úgy látszik kicsit lecsengett a pár napos szopimánia, azaz kb. 3x szopizunk/nap. Peti is keveset iszik és szerintem ezért marad meg a szopi. A cumit meg felejtsd el. Esetleg vmilyen itatóból lehet, hogy nagyobb kedvvel inna, de ált. a poharat ajánlják ivásra. Mondjuk ha Peti nagyon szomjas, akkor azért pohárból is megiszik egy kis adag vizet, de szopival tutira többet vesz magához. Amúgy Dzsili szerintem jókat írt.Kép

Talira késve érkezünk, de megyünk.
Üdv: Gorsi
gorsi

Henke!
Én is sok Kép-t küldök!
Solya
solya

Sziasztok!

Most telefonált Laura, hogy nem kapta meg a címet tartalmazó levelet! Kép Ha más is járt így, hívjatok-írjatok, mert mindenkinek elküldtem és egy sem jött vissza!

Henke! KépKépKépKépKépKépKép Nagyon örülök a két csíkodnak! Kép

Márti
márti

Henke!
KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nyuszimanóék
nyuszimano

Gorsi! Én nagyon szívesen lennék a párod májusban! Kép

Én csõrõs pohárból szoktam itatni Helenát, de nem is nagyon kell itatni, már maga használja. Fõleg ebéd közben iszik belõle, ott van mellette az asztalon és ha megszomjazik, akkor meghúzza. Kép
Én egyébként még minden étkezés elõtt megszoptatom. Ezzel együtt már egyértelmûen kevesebb a tejem, mint régen.

Helena nekem is elõadja ezt a cicirángatást, mármint kb. hajnali 6-tól 7-8-ig egyik cici, másik cici. Már hetek óta csinálja, kicsit fárasztó, de már megszoktam. Ha ez az ára, hogy 8-ig ágyban lehetek, akkor nem bánom. Kép

Zsuzsi! Még az is segít a finom elválasztásban, hogy megfigyeled, hogy Dorka inkább otthon kéri többet a cicit, vagy inkább idegen helyen. Ha otthon, akkor menjetek sokat sétálni, talizni, játszózni.
Ha pedig idegen helyen, akkor inkább maradjatok sokat otthon.
Ami nagyon nagyon fontos, hogy gondolj bele, õ egy számára kellemes, nagyon szeretett dologtól lesz elválasztva, ezért úgy fer a dolog, ha cserébe kínálsz valamit. Ezt persze ne úgy, hogy kéri a cicit és mást adsz neki. Már mielõtt kérné, akkor adj neki mást. Kínáld gyakrabban apró finom falatkákkal, vízzel, hogy tutira ne legyen éhes, szomjas.

Ha reggel szeret fõként szopizni, akkor kérd meg a férjed, hogy õ keltse és õ adjon neki 1-2 hétig reggelit.

El is terelheted a figyelmét, de ha hajthatatlan, akkor add oda neki. Ne legyen szomorú vagy csalódott soha.
Remélem tudtam segíteni egy kicsit.

Puszi!
Menta
menta

Sziasztok!

Menta, Gorsi, Dzsili, cory és a többiek: köszi a szopival kapcsolatban a tanácsokat, tényleg jók, meglátjuk melyik jön be nálunk.
Különben Dorkának mindegy, hogy hol vagyunk, a játszótéren, az ügyvédnél, nagyinál vagy otthon mindig kéri a cicit, de azt hiszem, azért kéri ilyen gyakran, mert õ átlagosnál kevesebbet eszik-iszik, és szopival akar pótolni. Csak, ha állandóan kicsi falatkákat adok neki étkezések között, félek, még ennyit sem fog enni a rendes ebédnél-vacsinál. Meg így nem arra fogom rászoktatni, hogy állandóan eszegessen, nem szeretném, ha elhízna nagyobb korában, mert megszokta állandó eszegetést?

Most megint fáj a foga, erre is cici a gyógyír. Aki nem szoptat, az hogy tudja megnyugtatni a gyermekét?

Emlékeztek, írtam régebben, hogy az egyik könyvben az állt, hogy nem szabad arra szoktatni a gyereket, hogy minden problémájára a cici a megoldás, mert emiatt késõbb szenvedélybeteggé válhat... Tudom, ez túlzás, de van benne egy kis ráció?

Nem megyünk szurira, mert Dorka náthás lett és megint hõemelkedése van, úgy sem oltaná be ez a dokinéni, de talira sem mehetünk.

Mentek ilyen hideg szeles idõben sétálni?

fitness: tegnap reggel hallgattam a cafe rádiót és a vendégük Bíró Ica volt, na õ jól lehordta a Schorbertéket, hogy soha sem dolgozna vele együtt, mert hiteltelen és kétszínû ember...Különben Ica már 46 éves, nem semmi. Érdekes, hogy minden szakmában van egy kis acsarkodás Kép

Jó talizást!

Henke, dobozokat ti honnan szereztek? Pár ötlet jól jönne, mert nekünk is ki kell ürítenünk a lakásunkat, dobozolni kell.

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Henke: (gratulálunk!) - zárójelben, kisbetûvel és nagyon halkan, de irigykedve Kép Kép Kép

Zsuzsi: hisztire - ölbevétel, puszi, téma-elterelés. Gyógyuljon Dorka!!! Nem megyünk sétálni ebben a szibériai szélben Kép Én is anyut látom Tomiban, meg a bátyámat Kép

Edit: nagyon ügyes Riki a tolatással!!! Fogmosi Kép

Tomival délelõtt voltunk a doktornéninél leadni a leleteket. 9630 gramm és 82 centi! Végre nõtt 2 centit 1 hónap alatt!!! Elõttünk is, utánunk is rémesen sírtak a babák a vizsgálat alatt, sõt volt aki már elõtte is, Tomi érdeklõdéssel nézte a doktornénit és rámosolygott. Képzelhetitek! Majd elolvadt Kép 15 hónapos szuri: majd, ha már nem szedi az Isoprinosine-t és utána vérvétel eredmény jó. Szóval kaptunk újabb min. 3 hét haladékot a szurira Kép

OFF: Juli a héten szeretné megvenni Kivi új párját. Itt filóznak alányok, mi legyen a neve. Valami kétszótagú, dzsungeles, Kivihez illõ "férfi"-név kellene. Ha van kedvetek és ötletetek, írjatok! Kép Kép Kép

pusz: bogancsiék

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Norci: nem is néztem a naptárat, de Vilinek nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!

GOrsi: élõszóban elfelejtettem: nagyon szépen köszönjük a talira készült palacsinta-hegyet és a sajtosat is!!! Kép Kép Kép

Zsuzsi: mi nem megyünk ilyen szeles idõben sétálni, mert Romolát annyira zavarja a szél, hogy felkéredzkedik az ölembe, belefúrja az arcát a kabátomba, és megyünk is haza.

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

Megvagyunk ám mi isKép.

Elõször is Henkének súgjuk: KépKépKépKépKép

Márti, Rebi,
köszi a találgatást két csík-ügyben, de nem én vagyok. Mi még nem dolgozunk a projektenKép.

Este jövök olvasni, mert egy csomó dolgom van még itthon.

BMárti,
este írok mailt.

Zsuzsa, Zafi,
én elküldtem nektek a Micimackós óra-alapot (keresztszemes)? Én most azt csinálom Hangának.

Szila
szila

Sziasztok!

Hú, de mozgalmas hétvége volt itt! Kép A miénk is az volt, de az inkább Kép, Anyósom: Kép Kép Kép Kép és így tovább, de nem akarok hosszan panaszkodni. Kép

Laura! Mi az, hogy a doktornõtök nem írt fel tápszert?! Azért ez fura! Mondjuk én nem tudom, hogy a HA tápszerek végig receptkötelesek-e, de ha igen, akkor szvsz kötelessége lenne felírni õket, ha kellenek.

Bogancsi! Sherry KépKépKép

Menta! Ilyen az én formám, megint lemaradtam Ibolyról, mert csak most tudtam meg, hogy ismétlés is volt. Kép

Rebi! A homeobogyó neve azonos az oltáséval, amnek a "lefedésére" való.

Zsuzsi! A homeobogyókat recept nélkül lehet kapni, de sajnos nem minden gyógyszertárban. Én onnan tudtam meg most, hogy létezik az oltásokra való, hogy az Unokatesómék (más miatt) elkezdték a kislányukat egy speciális homeopátiás gyermekorvosi szakrendelésre hordani, és ott ajánlották nekik. Mi ma voltunk a szurin, szegény Lacika is ordít már akkor, amikor a doktornõnket meglátja. Kép Úgy oltották be, hogy szembõl rámcsimpaszkodott, a két kicsi karjával átölelt, a dr.nõ meg beleszúrta a karjába, ahogy szegényke belém kapaszkodott. jaj, de sírt. KépKépKép jaj, de sajnáltam. KépKépKép Amikor bántották se mozdította el a kicsi karját, csak mégjobban kapaszkodott belém, és sírt torka szakadtából. Útálom a szurikat!!! Kép Megkérdeztem a dr.nõt a homeobogyókról, mert elvileg õ is foglalkozik homeopátiával. Ehhez képest még soha, egyetlen egyszer se ajánlott semmi homeopátiás szert, még a Camomilla létezésérõl se tudnék, ha rajta múlt volna. Kép Az volt a véleménye, hogy nyugodtan adjak Lacikának ezekbõl a bogyókból, mert "ártani biztosan nem árt". Kép Szóval fogom használni õket, igen.
Nem tudom, megírták-e neked is azóta, a feles tej attól lesz "feles", hogy vízzel duplájára hígítod.
Lehet, hogy csatlakozunk a nyár utáni baba projekthez, de még nem biztos. Attól függ, mennyit fogok tudni aludni akkoriban Lacikától. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Szila!
Nem küldted el a Micimackós óra alapot. Léccike.))) Most már jönnek az anyagok, én is elkezdek majd küldözgetni. Tudod az új e-mail címem? Benn van a profilomban, mert tegnap megkértem Gabit, és mára már ki is javította.

Késõbb még én is jövök, de most még vacsi készül,addig jöttem csak.

Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Na, itt vagyok. Nagyjából átolvastam a termést. Az az igazság, hogy nagyon lefoglal az a keresztszemes hímzés, amit Hangának csinálok húsvétra. Remélem, hogy kész lesz.Kép Egy Micimackós óra lesz. Ha kész a hímzés, meg kell venni az óraszerkezetet, be kell kereteztetni és kész.Kép

Szopi-téma: Hanga is még elég sokat cicizik, teljesen össze-vissza. Van, hogy napközben nem kér, van, hogy jó sokszorKép. Amúgy úgy figyeltem meg, hogy általában ébredés után igényli, ha fáradt/nyûgös, meg ha említjük a cicitKép v. meglátjaKép. NÉha én is úgy érzem, hogy abbahagyhatná már igazán, de amikor elégedetten szuszog rajtam, teljesen odavagyok...Kép

Zsuzsi,
a csõrös itatóval nem próbálkoztok meg? Nekünk a Bébé Comfort nagyon bevált, de az Avent sem rossz. Hanga sem iszik túl sokat, bár idõnként elõfordul, hogy rekord-mennyiséget betermel (legalábbis magához képestKép). A múltkor dobozos Mars tejet ivottKép, meglátta az unokatesójánál, és kunyizott belõleKép.Fini volt, mert másnap egy egész dobozzal betermelt, nem egyszerre, csak úgy apránként. Ja, és képzeld, Hanga is hajnalban felkel egy cicire...és most, hogy mondod/írod, lehet, hogy nálunk is hatásos a fogzásra a cici...

fitt-mamák: hát elég szörnyû ez a heherészõs Schobertné. Én még régesrégen jártam a férjéhez tornázni, akkor nagyon jó volt...Szeretnék úgy kinézni 40 fölött, mint a Bíró Ica.

Edit,
Hanga is egyszer alszik egy nap. Általában 7-8 körül kel fel, legközelebb kettõkor teszem le aludni, aztán már csak este alszik. Nem tudod úgy átvariálni a kajáit, hogy mondjuk olyan dél-egy körül ebédeljen és aztán tedd le aludni?
Gratula az ágyról lemászáshozKép

Hanga ma megkapta a húsvéti ajándék egy részét: nagy meglepetés nem érte ugyan, de kapott egy bevásárlókocsit tele minden jóval (mindenféle gyümölcsök, konzervek, kolbász, csirkecomb, fánk, paradicsomlé, ice tea, krumpli, sült krumpli, stb. - szóval tök jók).
Éjjel viszont két órán keresztül ordítottKép, majd miután leszívtuk az orrát, és amíg elraktam a porszívót, nekiállt játszani...Képhajnali kettõkor...

Pusz
Szila
szila

Sziasztok!

Még egyszer köszönöm a gratulákat, mi is nagyon örülünk, és nagyon izgulunk, legalábbis én. Kép (Dzsili, dehogy bántottál meg, de azért valamennyire babonás vagyok, és annyi minden történhet Kép, de ezt lekopogom, és nem is fogtok ilyet hallani többet tõlem.)

Barnit meg kell zabálni, a kérdésre, hogy mi van anya hasában, rávágja, hogy "titetó"! Kép (Szegény, még nem tudja, hogy ez a gyakorlatban mit fog jelenteni Kép)

Én is kíváncsi vagyok, lesz-e "párom", mint a többieknek?
Egyébként egyáltalán nem vagyok rosszul, bár az utóbbi napokban feszült nagyon a hasam, pedig nem emelek, és az idegeskedést is próbálom kerülni, de ma pl megegyeztünk Andrissal, hogy MOST van elegünk az építkezésbõl... Kép

Viszont folyamatosan fáradt vagyok, és az étvágyam szörnyû, komolyan, egy ökröt meg tudnék enni - ha élnék ilyesmivel Kép

Bocsánat, hogy ennyire magunkkal vagyok elfoglalva, végigolvastam ám az elmúlt hét termését is, közben eszemben volt, kinek mit szeretnék írni, de már totálisan elvesztettem a fonalat.

Most még csak annyit, hogy nem fogjátok elhinni, de vezetek!!!, és már nem is rándul görcsbe a gyomrom a gondolatára, és nem vagyok profi ugyan, de már nem csinálok oltári marhaságokat sem... De a lényeg, hogy a lelki tényezõket legyõztem! Holnappal kapcsolatban azért izgulok kicsit, mert be kell mennem a városba, és hát a parkolás, ugye, de majd megoldom valami félreesõ helyen Kép

Puszilok mindenkit, remélem, hamarosan mindenkinek személyesen írhatok, addig is sziasztok, megyek tanulni, apu meg jön szakdolit írni (Mindkettõ Kép) (Barni szerencsére kidõlt, és még akkor sem balhézott, ahogy eddig, amikor kivettem a nagyi nagy fürdõkádjából)

Jóéjt,
Heniék
gesztenye

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?