Sziasztok!
Na, itt vagyok. Nagyjából átolvastam a termést. Az az igazság, hogy nagyon lefoglal az a keresztszemes hímzés, amit Hangának csinálok húsvétra. Remélem, hogy kész lesz.
Egy Micimackós óra lesz. Ha kész a hímzés, meg kell venni az óraszerkezetet, be kell kereteztetni és kész.
Szopi-téma: Hanga is még elég sokat cicizik, teljesen össze-vissza. Van, hogy napközben nem kér, van, hogy jó sokszor
. Amúgy úgy figyeltem meg, hogy általában ébredés után igényli, ha fáradt/nyûgös, meg ha említjük a cicit
v. meglátja
. NÉha én is úgy érzem, hogy abbahagyhatná már igazán, de amikor elégedetten szuszog rajtam, teljesen odavagyok...
Zsuzsi,
a csõrös itatóval nem próbálkoztok meg? Nekünk a Bébé Comfort nagyon bevált, de az Avent sem rossz. Hanga sem iszik túl sokat, bár idõnként elõfordul, hogy rekord-mennyiséget betermel (legalábbis magához képest
). A múltkor dobozos Mars tejet ivott
, meglátta az unokatesójánál, és kunyizott belõle
.Fini volt, mert másnap egy egész dobozzal betermelt, nem egyszerre, csak úgy apránként. Ja, és képzeld, Hanga is hajnalban felkel egy cicire...és most, hogy mondod/írod, lehet, hogy nálunk is hatásos a fogzásra a cici...
fitt-mamák: hát elég szörnyû ez a heherészõs Schobertné. Én még régesrégen jártam a férjéhez tornázni, akkor nagyon jó volt...Szeretnék úgy kinézni 40 fölött, mint a Bíró Ica.
Edit,
Hanga is egyszer alszik egy nap. Általában 7-8 körül kel fel, legközelebb kettõkor teszem le aludni, aztán már csak este alszik. Nem tudod úgy átvariálni a kajáit, hogy mondjuk olyan dél-egy körül ebédeljen és aztán tedd le aludni?
Gratula az ágyról lemászáshoz
Hanga ma megkapta a húsvéti ajándék egy részét: nagy meglepetés nem érte ugyan, de kapott egy bevásárlókocsit tele minden jóval (mindenféle gyümölcsök, konzervek, kolbász, csirkecomb, fánk, paradicsomlé, ice tea, krumpli, sült krumpli, stb. - szóval tök jók).
Éjjel viszont két órán keresztül ordított
, majd miután leszívtuk az orrát, és amíg elraktam a porszívót, nekiállt játszani...
hajnali kettõkor...
Pusz
Szila