Új privát üzeneted érkezett!

Cleó: Hát ő nagyon lelkes, fotózni akar, de szerintem ha én nem,legkésőbb a doki lebeszéli majd erről, jól sejtem, Szilvi? :D
Ugyanakkor én ha nagyon szenvedek, és példa erre horrorisztikus emlékem a HSG-ről, ahol mindenki, orvosok, műtős, nővér mindenki marha rendes és kedves volt, én meg leszívesebben szétzavartam volna mindenkit, és azt kívántam, bár hallgatnának és békén hagynának, hogy egyedül szenvedjek, amíg szenvedek. Szóval remélem nem zavarom világgá majd Apát, ha oda jutunk...
Persze ha csaszi lesz, akkor ő látja először a gyereket, mert én szépen alszom majd...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee!
Mosonyi a videót ellenzi, de azt nagyon. Meg persze azt, amikor éppen tolja ki az anyuka a picit, apuka meg ezzerrel kattingat. Tök igaza van.
Ha császi lesz, akkor altatást kérsz, nem epidurálist?
szilbee

Sziasztok!

Tündi üdv a csapatban!
Én is mi is létezünk még csak nagyon fárasztó ez a gyakszi s nincs időm erőm írni ide is!

De azért most leírom nektek is vasárnapv otl olyan szerencsém hogy be mehettem császármetszésre!!!!!

Hát csajok nekem az olyan élmény volt, s van egy nagy könyv ahova beírják hogy ki mikor hogyan kinél szült baba neve adatai a s a szülésznő helyére az én nevem van beírva!!!! Én ennek ugy örültem hogy csak nah!!!!
Ennél már csak az lesz jobb mikor én vezettem le a szülést!:D

Szilbe nem tudom írtam e neked a választ de szerintem ha ugy van akkor novemberben ha gyakszin leszünk már simán bemehettek hozzád a császárra, kivéve ha valamelyik bunkó másodikos le nem happolja előllem :cry: :? mert az sajna majd megeshet!!!!

nah azt hiszem ennyi

szép estét mindenkinek!!

puszika

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Hű mennyi termés volt ma is.
Ezek a gyönyörű torták, hm.... Mind szuperul és nagyon fincsinek néz ki.. :P

Holnap megyünk Fehérvárra, aztán szombaton nyaralni Horvátországba. Ha visszajöttünk, Anyuéktól majd fogok írni, ott is működik a net.
Cleo! A cicákat Marcika is szereti, Anyuék kertjében is van egy, mindig megy utána, meg keresi. Az a szomszéd macskája egyébként, oda ellette a kölykeit is, de kajáért azért rendszeresen jön.
A fogamat azért kell majd kihúzni, mert gyakran ráharapok vele (véletlenül) a szám belsejében. Ott folyton sebes ezért, és nagyon tud fájni az arcom tőle. Ez már kb fél éve rendszeresen visszatér sajnos.

Petri! Akkor beszerzem ezt a Normaflor-t. Marcinak amúgy semmi baja a Cedaxtól, és már simán beszippantja magától, olyan kis ügyes.
Előre is boldog szülinapot kívánok!
Kép
Mongi! Neked is köszi a tanácsot. Igyekszem azért majd jönni, ha net közelben leszek, de az lehet hogy ritkán lesz!

Évi! Nektek is jó utat és jó nyaralást! Az időnk jó lesz, az biztos, nagyon meleget mondanak a jövő hétre!

Betti! Gratula, ez nagyon érdekes lehetett. Én is megnéztem volna a sajátomat, de persze nem láthattam semmit... na jó, talán jobb, hogy nem láttam, de azért érdekel, hogy milyen lehet.

Jamiee, szerintem az altatást ne válaszd, ha arra kerül sor, mert azt mondják, utána nagyon rossz, és nem is láthatod a babucit!

Üdv mindenkinek,
judit_79

Sziasztok Lányok!

Írtam egy csomót, és írás közben köddé vált. :twisted: Úgyhogy most már zanzásítok.

Szia Tündi!
A barátnőm mindkét babáját Jakabnál szülte. Ő nagyon elégedett vele. De nekem ő a mumusom. Ha meglátom is kiráz a hideg. Sok a magánbetege, tehát olyan rossz nem lehet, mint amilyennek én látom.(elsősorban emberileg vannak vele gondjaim és nem szakmailag)
Persze a saját betegével minden orvos másként bánik.

Betti!
Már régóta motoszkál bennem a kérdés, hogy te eleve szülésznő szerettél volna lenni, vagy a szülésélmény hatására választottad ezt a pályát?

Jaimee!
Szerintem császárnál csak végső esetben altatnak, mert a babába is jut altató, és napokig alig lehet őket felébreszteni szopihoz. Az anyukánál is kisebba kockázat gerinc érzéstelenítésnél.

Na megyek szundizni.Sziasztok.
Kati
ducimami

ÁÁÁÁ
Tudtam én hogy nem vagyok teljesen normális de hogy ennyire..
Ma délre rántott halat sütöttem krumplival. Timi segített nekem a konyhában, a krimpi pucolás és darabolás még okés is de utána a panírozás.. és csak a liszt volt előtte..
Íme
Kép
Kép

Annyira nincs el egyedül hogy kénytelen vagyok beengedni a konyhába. Hiába viszek én oda játékokat vagy adok neki edényeket ezt-azt, Ő mindig nekem akar segíteni. Ha nem engedem ordít.

Szia Tündi
HA időm engedi én is szoktam ide írni. Én Cserni Péternél szültem, szerintem itt senki nem járt hozzá.

Cleo
A csat és a hajgumi nálunk nem megoldás. Nem engedi beletenni. :evil: Azt hiszem zselézni fogom :wink: :lol:

A nyaralós képekkel még adós vagyok.
ez már a hétfői utazás
Kép
az esős hűvös napon..
Kép
mikor hozzák már a kaját...
Kép
úgy utálok fényképezkedni :twisted:
Kép
a délutáni frizurám :shock: :shock: így ébredt :lol: :lol:
Kép
itt laktunk
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
Jók a képek! :lol:

Betti!
Az nagyon jó lenne, ha te lehetnél bent velem! :D Szerintem Mosonyi megint olyan hirtelen fogja eldönteni hogy mikor vág, mint a múltkor. Majd rögtön küldök neked sms-t, hogy gyorsan le tudj csapni rám! :wink: :D

Tündi!
Én Mosonyi Attilánál szülök / szültem. Jakabbal most találkoztam először, de nagyon rendes fickónak tűnik első látásra. Nagyon aranyos volt, ahogy fű alatt adott nekem uh-s képet a fiamról... mert ugye nem szokás már odabent képet és videót csinálni ultrahangon.
Örülök, hogy sikerült a vonalzó! Ha az avatarodat (képedet) is megcsinálod, akkor javaslom, hogy a képet GIF file-ként mentsd el, mert akkor tuti meglesz a max. 6 Kb-t, amit a babanet enged!
szilbee

Sziasztok!

Na most kezdhetek előről midnent,mert az előző sztem elveszett :(

Jaimee, azért kellett genetikára menni,mert Balog A az afp utáni uh-n (a kórházban) nem találtra jónak az eredméynem,peidg a normál tartományban volt.ELmentünk Mosonyihoz,azt mondta jó az érték,és a teendő,hogy elmegyek midnen uh-s vizsgálatra amire kell.De sztem ez természetes hogy eljár az ember az uh-kra.

Köszönöm a Jakabról mondott véleményeket,eddig én sem tapasztaltam nála rosszat, kissé sokba kerül egy rendelés,de emberszámba vesz,és mindent elmond amit kérdezek.

Kbetti, hol csinálod a szülésznői sulit?Kell érte fizetned?Másoddipomaként én is iylesmire gondoltam.A kórházba be lehet menni megnézni a szülészetet?

Petri nagyon aranyos a kislányod, ahogy segít neked a főzésben :) Tudod sosem lehet elég korán kezdeni , legalább igazi kis házitündér lesz belőle :) :)

Szilbee köszi a segítséget ha nehezen is de boldogultam vele,majd próbálkozok képpel is.

Lakik vmelyikőtök a Kassai közelében?

Szép napot nektek :)

Kép
Kép
tundi24

Lányok!
Ki mit főz ma másodikfélének? Nekem semmi gyors és egyszerű nem jut eszembe. Csak a borsóleves a biztos.
szilbee

Petri!
Jéééé pont pénteken és 13-án lesz a szülinapod! :shock: :D 8)
szilbee

Petri: A kislányod egy tündér, és milyen jó, hogy megoszthatod valakivel a főzés nyűgjét. :D :D

Tündi: Juuuj, nekem most jön az AFP... :shock: :shock:

Császárról: egyelőre nem tudom elképzelni, hogy ébren vagyok, miközben turkálnak bennem, de persze az adott helyzetben biztos a muszáj nagy úr és elfelejtem ezt a parámat. Az epidurálnál pedig vki matat a gerincemen... Jajajjj....:oops: :oops:

Szilvi: Nem, videó szóba sem jöhet szülésnél, én utána gondoltam hogy fotózunk, hogy megszületett. Esetleg előtte, ahogy kínlódom, bár ki kíváncsi arra....Én meg átélem úgyis.

Tiszta Mosonyi szakértő vagy, szakdogát írhatnál belőle. :lol: :lol:
Bizti nem vagy családtag?

Tegnap mondja Apa, hogy egyik kolleganője most szül lassan és VÉGIG volt/van hányingere. :shock: :shock: :shock: Jelenlegi állás szerint nem is akar több gyereket. Ugye én nem járok így?

jaimee

sziasztok!

Hát én eredetileg védőnő akartam volna lenni de az itt a közelben nicns és nincs levelezön sem igy maradt ez mert közel van!

Ez a képzés nekem az első érettségi után közvetlenül :lol:
Csak nappali képzésben van nekem nem kell érte fizetni mivel felvettek államilag finanszirozotra! amugy egy félév 260 ezer forintba kerül.

Szilbe majd megverekszem érted :D tényleg remélem én is

A kórházban meg lehet nézni a szülőszobát vagyis igen csak ezt a kórházi védőnővel kell megbeszélni

Petri olyan jók ezek a képek főleg a sütős!!!!!!! nah meg a haj elfekvős tündéri lányod van!!!!!!

sok puszi mindenkinek

Kép
kbernadett

Szilbee: Brassói?

jaimee

Jaimee!

Az fini lenne, csak nincs hozzá husi. Csak csirkemell van idehaza. Olyan pici a fagyónk, hogy csak pár szelet husit tudunk beletenni. Le kell majd cserélni, még mielőtt a second gyerkőc megérkezik.

Asszem ma szezámmagos rántott csirkecicit csinálok rizzsel... :roll:

Nem nehéz "szakértőnek" lenni Mosonyiból. Tudod mennyit mesél, beszél, véleményez... :lol:

Betti!

És ha megmondom Mosonyinak, hogy téged akarlak a műtőben, akkor gondolod belemegy?
szilbee

Szilbee: Csirkemellből is jó. De a szezámmagos rántott csirke még jobban hangzik...De régen is volt, hogy meg tudtam enni... :cry:

jaimee

Üdv itt Tündi!
Jakabbal én is találkoztam egy párszor,igaz egy uh-át nézett meg az orvosommal de szerintem rendes doki!Amúgy mennyi a tarifája?

Ex pocaktársam el vagy tünve!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Ja, tényleg, Jakab tarifájára én is kíváncsi lennék, mert Mosonyi sem éppen olcsó. És még nem is tudom, mennyi nála egy szülés.

jaimee

Cső Lányok!
Tündi!
Kép Üdv a csapatban!
Én Zobokinál szültem a harmadik édesemet, nagyon élveztem az egészet, a szó szoros értelmében, ha gondolod olvass vissza egy kicsit, hátrébb megtalálod a szüléstörténetemet.

Lányok, bocsi, hogy eltűntem, de mostanában tudjátok, a fejem is alig találom!

Szilbee, Jaimee olyan aranyosak vagytok, annyit kuncogok rajtatok.
Mindig akarok írni valami reakciót, de mire végigolvaslak titeket, addigra elfelejtem.

Ancsika gyöngyösön van, tegnap elvitték az ex apósomék, de vasárnap már jön haza.

Én meg nemsokára megyek apukámmal házat nézni, ugyanis kinéztek egy házat és én is szeretném megnézni, így anyukám vigyáz a törpékre.

Katlina, drágám írok, de csak szolidan, tudod......

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Ildi köszönöm ezt a szép köszöntést :)

Én ma nem főzök,mert az uram nincs itthon,én meg eljöttem a mamihoz,igy ma jó dolgom van :)

Szilbee , sztem is jó a szezámmagos csirkemell, én is ennék belőle :)

Jakabnál a vizsgálat és az uh együtt 7000ft,a szülésre nekem 50ezret mondott.Azt mondta az ő korabeliek ennyit kérnek.De legalább megmondta nem nekem kellett kisilabizálni,hogy mennyit illik adni.amugy is 40 ezer körül hallottam,hogy mostanában annyit kérnek.

Kép
Kép
tundi24

Tündi: Mosonyi dettó.

jaimee

Jól mondja Jaimee! Mosonyi pont ennyit kér!

Ja most jut eszembe, hogy Mosonyi NST-t is csinál magánon. Nekünk ugye a törpe miatt ez nagyon jó dolog. Hiszen nappal nem vihetem be a kórházba... délután Ádám tud rá vigyázni... bár lehet akkor már bölcsis lesz... no mindegy.
Megkérdeztem ismerősömet, hogy mennyit kér a doki érte. Azt mondta, hogy ő NST-vel is 7000-et fizet, tehát lehet, az ingyééé van.
Majd ha aktuális lesz, azért rákérdezek.

Jelentem! Kaja kész! 8)
szilbee

Szilbee: Gyors vagy, mint villám. :lol:

Ez azt jelentené, hogy nem kell kórházi NST-re járni? Mert rémeket hallottam, mennyit kell várni.

Alig várom, hogy szeptember legyen, sztem már októberben sem fogok dolgozni, semmi értelme, hogy itt ülök, hol majdnem összeesem, hol behánynék ide-oda...Megvárom a 20. hetet, ha nem múlik el a rosszullét, bejelentem, hogy bocsi fiúk, én már szeptember végén lehúzom a rolót. Az az igazság, hogy egy kicsit elegem van...Elfáradtam... :oops: :oops:

jaimee

Húha,Georgevics-nél én 5000ezret adtam˙(nem panaszkodott),szülésnél ha ott lett volna szegény akkor 60ezret adtam volna neki(habár én nem kérdeztem meg,de így hallottam a tarifát)

Kép

Kép
katlina

Jaimee!
Majd te is felgyorsulsz gyerek mellett, ha esetleg ez még nem történt volna meg.
Korábban egy egész délelőttöm főzéssel telt, most elég max. 60 perc.
Hát NST-n néha nagyon sokan vannak, néha meg nagy a pangás. Legalábbis, mikor még Leventével jártam, ez volt a jellemző. Ha jól gondolom, Mosonyihoz (vagy inkább Évikéhez, mert hogy ő van veled addig) korán kell menni. Lehetőleg rendelési idő előtt kicsivel. Gondolom időpontot kell egyeztetni, hogy két kismama ne "üsse" egymást. :lol:
Hát ha teheted, akkor még hamarabb menj el táppánzre. Nem lehet valami nagy érzés melegben hányingeresnek lenni... no meg hányósnak sem... :?
szilbee

Sziasztok!

Judit vagyok a "másik" topikból. Most végre nem felejtettem el ezt a topikot elolvasni, mert odaát már többen írtak róla,mikor nem voltam képben.
Rólunk: két lányom van, Gréta 2,5, Letícia két nap híján 5 hónapos. Nem Szolnokiak vagyunk, hanem Törökszentmiklósiak. A többi meg majd útközben kiderül :lol:
Ha nem gond, ide is írogatnék.

Katlina!
5milliót adtál? gondolom nem, csak elírtad. Most akkor mennyit kapott, ha nem is volt bent?
Nagyon el vagyok képedve az árakon! Én Dinya-fan vagyok, terhesgondozásért 3000, uh (magánrendelőben)2000.- kép 500/db, de azt legtöbbször nem kellett kifizetni. Szülésért 30EFt. Legalábbis én nem gondoltam volna, hogy többet adjak. Nagyon hálás vagyok neki mindenért, és ha tehetném... De inkább a lányoknak veszek valamit...

Petri!
Nagyon édes kis kuktád van! Én sajna idő híján nem főzök, pedig szeretek!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Helló Judit!

Szilbee: Nem, egyelőre le vagyok lassulva, mint egy alvajáró. Főzni sem nagyon főzök olyat, ami nem dobható össze egy óra alatt, sütési idő nem számít.

Katlina: háát, 5 milkónál én sem panaszkodnék. :lol: :lol:
Egyébként amíg nem kuksiztak méhszájat, vagyis a 12. hétig, addig 5000 volt a tarifa. Tudom, Georg. nem kuksis.

jaimee

Tényleg gyorsan megfőztél szilbee :)

Én nem tudom,hogy Jakab csinál-e magán úton nst-t,de azt hallottam,hogy a kórházban sokat kell várni,nagyon jó lesz ott ülni fél napot.Én most is alig birok ülni,tegnap óta sehogy sem jó.Olyan,mintha egy hatalmas kő lenne a hasamban.Pedig még van idő a végéig.

Jaimee,szerintem is menj táppénzre minél előbb,ne a munkahelyeden szenvedj.Hol dolgozol egyébként?

Kép
Kép
tundi24

SzIA JUDIT.

ÖRÜLÖK,HOGY IDE IS ÍROGATSZ MAJD!!!:)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi: Ha jövő héten akkora kániula lesz, mint jelzik, biztos nem jövök be dolgozni. Irodai munka, szóval nem 3 műszakban igázom, légkondi nincs.

jaimee

Nagy meleget mondanak jövő hétre, azt hiszem ki is fogok akadni a 3ikon :( Persze mikor nyaralni voltunk alig volt jó idő :(

Jaimee,sztem maradj otthona kánikulában,jobb lesz ott neked,főleg ha sokat vagy rosszul.

Kép
Kép
tundi24

No, mára elegem van, megyek veszek gyümölcsöt, utána pedig haza aludni. Ne erőltessünk, ami nem megy, főleg, hogy megint nem tudok enni...Holnap jövök labor után.

Pussz mindenkinek!

jaimee

Szilbe!

Hát az a baj hogy ez nem csak rajtuk múlik hanem a műtösnőkön is hogy beengednek e, de először is inkább csak említs meg hogy vagyok ismerösöd s hogy ő hogy gondolja lehetek e, mert látásból ismer mert ugye tanított, de a nevem azt tuti nem tudja abból a 15 órából ahányszor találkoztunk.

Hát ahogy jónak látod veszteni nem vesztünk vele, majd legfeljebb kirugnak a kórházból, :P :lol:
áhh nem csak vicceltem azért még ugye ráérünk ezen gondolkodni:-D Mert még igen sok ideje van a kis jövevénynek a pocakban!!!!

De majd ha ráérek írok privit hogy én hogy látom oké? :P :D :lol:

puszika szép napot!

Kép
kbernadett

Jól van na!Szóval 5ezret!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :D :D
Keveset aludtunk ennyi ilyenkor megengedett! :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Csajok itt vagyok, lehet örülni! :roll:

Ejnye Katlina, aztán ezek után ne panaszkodjál, amúgy nem is gondoltam, hogy a kocsma ilyen jó üzlet! :lol: :wink:

Én nagyon diszkrét vagyok, de akit érdekel mennyit adtam Zobokinak, priviben elárulom.

Petri, Timike igazi kis gazdaasszony.

Bbj, üdv ebben a topikban is! Kép

Jaimee, amikor én dolgoztam és Imikével terhes voltam néha egy kicsit az asztalra dőlve szunyókáltam, ha éppen senki nem volt az irodában. Ezek persze csak néhány másodpercre korlátozódtak, de olyan jól esett. Aztán, amikor már táppénzen voltam, egész nap csak aludtam.
Ez egy kicsit a gyomrodnak szól..... :lol: Kép
Ez már Petikénél szóba sem jöhetett, csak, ha Imike is aludt. Szerintem Szilbee ezt pontosan tudja.

Katlina, te hogy birod, én délutánra már zombi vagyok.
Szilbee, kösd föl a gatyádat, kemény napokra számíthatsz. ÁÁÁÁÁ, csak vicceltem, de azért nem egy leányregény :lol:
Két napja Petikét a mosdókagylóban fürdetem, olyan aranyos. Tegnap már el is pityeregtem magam, mert annyira megnyugodott, amikor beletettem a vízbe. Ilyen lehetett neki a pocakomban.

Na álmodjatok szépeket én is azt teszem abban a két és fél órában, amikor alszok. :P 8) Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Ildi engem érdekel!!! :lol:
köszi puszi

Kép
kbernadett

Ildi engem érdekel!!! :lol:
köszi puszi

Kép
kbernadett

bocsi hogy kétszer küldtem :oops:

Kép
kbernadett

Jó reggelt!

15 perc alatt végeztem a laborban, úgy tűnik senki sem szeret pénteken vérvételre menni. AFP eredmény elvileg még ma délután lesz... :shock: :shock: Hétfőn majd bemegyek érte, azt mondják, nekem is kiadják, nagyon kíváncsi leszek.

A jövő heti kánikulában szabin leszek, úgy döntöttem, bár a többiek még nem tudják.

Feszülget a hasam, de MagneB6-ra elmúlik. Ez nem baj? Mármint, hogy feszül. Mintha valami nehéz lenne benne. :? :? :?

jaimee

Petri!
Nagyon Boldog Születésnapot! :D
Várjuk a képeket a buliról!!!!
Kép

Judit!

Nagyon jól teszed hogy ide is írogatsz! :)
szilbee

Jaimee!
Mármint, hogy feszül? Le tudnád írni? Otthon van netetek?
szilbee

Reggel a fiam munkával kezdte a napot! Bepakolta a mosógépbe a mosnivalót, aztán odaráncigált az ágyból, hogy tegyünk bele mosóport, meg öblítőt. :shock: :lol: Jobban tudja mit hova kell tenni a mosógépbe, mint az apja. :lol: 8) Lehet hogy férfiuralom van, de azért jó hogy van segítségem. :mrgreen:
szilbee

Ildi!
Én már rákészültem a nehézségekre. Először akkor szembesültem vele, mikor elvittük sógornőmékhez Leventét. Nagyon elszoktunk már a csendtől... Levente meg azt se tudja ugye, hogy mi az. Nem volt egyszerű rávenni, hogy halkabban randalírozzon. :shock: :? :lol: De sikerült! Nagy nehezen... :? :(
Ó és mikor szegény Szabolcsot "megsimogatta"... talán helyesebb lenne a "gyomorszájon verés"... de kis lurkó fel se ébredt rá. :shock: Szegény micsoda kiképzést fog kapni Leventétől... Már előre sajnálom. :oops: :? :( :shock:
szilbee

Sziasztok!

Szilbee!
Nyugi! Nekem az a tapasztalatom, hogy Leti igazi második. Semmi hiszti, tűr mindent. Sőt, én az első két hétben azt hittem, hogy baj van a hallásával! Ha jött Gréti a motorral, és jól berobogott az ajtón keresztül, meg se moccant. Semmi hangos szó, csengő... Ezek a gyerekek már a pocakban megedződnek. Gréti ráfekszik amikor puszizza, tapsol a lábával, fújkálja, ezeket ő mind mosolyogva tűri. Nekem mindig is az volt az elvem, talán az egyetlen a sok közül, ami a gyerekek születése után is megmaradt, hogy a gyereknek kell hozzánk alkalmazkodnia, nem nekünk hozzá. Én osztom be az idejét, nem ő nekem. (persze az ő fejlődési és testi igényei figyelembe véve, alvás, evés)

jaimee!
Jövő hétre tényleg pokoli hőséget jósolnak, szte is inkább maradj otthon! A haskeményedés nem azt jelzi, hogy kellene már egy kis pihi?

Köszönöm az üdvözléseket!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee:
Hát legalább edzett gyerek lesz. :D

Nem tudom jobban leírni, olyan nehéz, mintha kő lenne benne, feszül...ilyesmi...Aztán van hogy leülök és elmúlik, ha otthon lepihenek elmúlik, munkahelyen MagneB6-ra elmúlik...

De sosem tart sokáig, nem fáj, görcsöl vagy ilyesmi, inkább olyan fura. Nem tudom eldönteni, hogy ez normális, nem voltam még terhes, nem tudom mi az, vagy gond és orvoshoz kellene vele mennem.

A párom irodájában van net, így otthon nincs.

Petri: Boldog szülinapot! :D

jaimee

BBJ: De, lehet. Általában péntekre szoktam kinyúlni, most már szerda estére sikerült. :shock: :shock: A gyerekekkel kapcsolaltban teljesen igazad van.

jaimee

Jaimee!
Ez egyértelműen keményedés. Ahogy Judit is mondja pihizz többet. Pont jókor veszed ki a szabid!!! Mosonyit kérdeztem, hogy mi van a gyakori keményedésekkel (mert hogy nekem is volt egy időszakban), azt mondta, hogy nem különösebben gond, de érdemes napi 3x1 magne B6-ot szedni + az magzatvédőt. Viszont, ha tényleg nagyon gyakori, lehet napi 3x2-t is szedni.

Judit!
Osztom a véleményed. Már Leventénél is így csináltam, de a kistesóval se tervezem másként. Fontos a szervezettség két gyerek mellett már. Kétfelé vagy háromfelé meg nem is tudnék szakadni, hogy mindenkinek jó legyen... meg nem is valószinű, hogy az a jó a többi családtagnak. De bonyolultan fogalmaztam már megint... (Hajnal 2 óta fent vagyok... )
szilbee

Szilbee: Keményedés..., szóval ez a szó rá. Rosszabbul hangzik, mint amire én gondoltam. :cry: Akkor pihi-pihi-pihi.

jaimee

Igen pihi és kíméletes életmód, mikor otthon vagy akkor is. Egyébként ez a keményedés, csak annyit jelent, hogy edzi magát a méhed. Nekem is olyan korán jelentkezett, mint most neked. Leventénél csak a szülés előtt. Persze, akkor ugye nem kellett másra figyelnem csak magamra, mivel otthon voltam az elejétől fogva. Neked is biztos a meló miatt jött hamarabb.

Én most úgy csinálom az itthoni tennivalóimat, hogy mielőtt elfáradnék, lecsüccsenek picit és egy kis pihi után folytatom a dolgokat. Ez melóhelyen kivitelezhetetlen szerintem, ezért jó, hogy elmész szabira.
szilbee

PIRCSI

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Petri!
Boldog szülinapot! Kép

Ildi!
rossz napokon,nekem is lekell feküdnöm délután,de mondjuk a tegnap éjjszaka jó vol így ma főzők mosok,pakolászok,ilyenkor estére fáradok el mire fürdetünk

Kép

Kép
katlina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?