Sziasztok!
Hű mennyi termés volt ma is.
Ezek a gyönyörű torták, hm.... Mind szuperul és nagyon fincsinek néz ki..
Holnap megyünk Fehérvárra, aztán szombaton nyaralni Horvátországba. Ha visszajöttünk, Anyuéktól majd fogok írni, ott is működik a net.
Cleo! A cicákat Marcika is szereti, Anyuék kertjében is van egy, mindig megy utána, meg keresi. Az a szomszéd macskája egyébként, oda ellette a kölykeit is, de kajáért azért rendszeresen jön.
A fogamat azért kell majd kihúzni, mert gyakran ráharapok vele (véletlenül) a szám belsejében. Ott folyton sebes ezért, és nagyon tud fájni az arcom tőle. Ez már kb fél éve rendszeresen visszatér sajnos.
Petri! Akkor beszerzem ezt a Normaflor-t. Marcinak amúgy semmi baja a Cedaxtól, és már simán beszippantja magától, olyan kis ügyes.
Előre is
boldog szülinapot kívánok!
Mongi! Neked is köszi a tanácsot. Igyekszem azért majd jönni, ha net közelben leszek, de az lehet hogy ritkán lesz!
Évi! Nektek is jó utat és jó nyaralást! Az időnk jó lesz, az biztos, nagyon meleget mondanak a jövő hétre!
Betti! Gratula, ez nagyon érdekes lehetett. Én is megnéztem volna a sajátomat, de persze nem láthattam semmit... na jó, talán jobb, hogy nem láttam, de azért érdekel, hogy milyen lehet.
Jamiee, szerintem az altatást ne válaszd, ha arra kerül sor, mert azt mondják, utána nagyon rossz, és nem is láthatod a babucit!
Üdv mindenkinek,