Sziasztok!
Megígértem Chestinek, hogy összeszedem magam, és írok végre! Visszaolvasni reménytelen, de azt látom a táblából, hogy egyre többen vagyunk!
Nagyon örülök ennek!
Remélem, nem haragszotok, ha külön gratulálok Estrella-nak és Kismoni-nak. Velük személyes az ismeretség.
A babafotók gyönyörűek. Eszméletlen iramban fejlődnek a csöppségek. Niki már áll, a Lucia-ikrek szépen ülnek az etetőszékükben.
Mostanában nem vagyok jó hangulatban. Nehezen dolgozom fel Máté betegségét, szopival is gondok vannak. Nagyfiúnak képzeli magát, és napközben küzdelem van általában, csak este, elalvás előtt szopizik rendesen. Ott tartunk, hogy a tápszert pótolom anyatejjel.
Pedig nagy szüksége lenne rá.
Vérképe jó lett. Tegnap megkapta a 3 hós oltást + a Prevenart (4 hónaposan). Éjszaka belázasodott, kúp + szopi, és szépen elaludt. Remélem, nem lesz folytatás. 2-3 hét múlva újra vérvétel. Annak függvényében mehet majd újra mindkét oltás.
De hogy jókat is meséljek
Máté fejlődésével nincs probléma. 7100 g, már 74-es ruhákat is használ.
Nagyon kommunikatív a kisember, dumálgat, elvárja, hogy egész nap szórakoztassa valaki.
Rövidebb időre magában is elvan. Imád nézelődni, ha fogják a fenekét v. kifelé fordítom a kenguruban (amit kinőtt!). Újra jön a kendőzés. Még idegenekkel is elszórakozik. Mindenkit levesz a lábáról, mert 1 percen belül vigyorog, ha szépen beszélnek hozzá. Mozgásügyileg vannak hiányosságok.
Eleinte szépen fordult hasról hátra. Na, ezt elfelejtette, és gyakran már attól be tud pörögni, ha hasra merészelem tenni (talán az is az oka, hogy kajálástól függetlenül min. 6-7 bukás megtörténik 1-1 alkalommal). Forogni nem akar, ellenben ülne, emelgeti magát, és közben nagyokat nyög. Ha megfogjuk a kezét, felhúzza magát önerőből. Kúszni is szeretne, de hátrafelá halad, nem előre, a játékai felé, és ettől mégjobban kiakad. Van egy olyan érzésem, hogy Mátéból nem lesz olimpiai bajnok, de azért a Nobel-díjra még pályázhat.
Tali: talán.
Nem tudom, hogy lesz még. Nagyon szeretnénk ott lenni.
Július 11. és 12. nagyon fontos napok az életemben. 11-én tudtuk meg, hogy sikerült az inszem. Előkerestem az akkori hozzászólásomat. A másik topik 65. oldalán található, ha valakit érdekel. Annyira örültem, hogy örülni is elfelejtettem. i:lol:
Idén 12-én (vagyis a mai napon) van a 10. házassági évfordulónk.
Párom már elment dolgozni, és majd csak éjszaka jön haza. Jó buli lesz!
Puszi mindenkinek!
Zsókuci! Javítanád a táblában az életkoromat? Betöltöttem a 30-at.