Új privát üzeneted érkezett!

Benszi
Iwiw-en írtam Neked. Ülve olvasd, mert lehet, hogy kiakasztalak. :)

Lukrécia
Rájöttem, hogy csütörtökön megyek hozzá uh-ra, úgyhogy addig visszafogom magam. Bár lehet, hogy keresztbe lenyel, ha meghalja az ötletemet. :) :oops:
Vendég

Sziasztok!

Néhány napig nem voltam Net közelben, de most igyekszem visszaolvasni.

Estrella,
Ha még nem írtam volna akkor gratula a babához, nagyon örültem amikor megtudtam a hírt. :D
Nekem azt mondta a dokim a barnázásra, hogy nyugodjak meg nyomjam az utrot és a 14.hét körül majd rendeződik. Igaza is lett kb. a 14. héten teljesen leállt a barnázás. Szóval nyugi nem lesz baj, (persze én is alig vártam, hogy vége legyen.)
Lippa,
Jobbulást a lányaidnak!!
Wolwes,
Köszi, amit írtál a méhszájzáróval kapcsolatban..A lánykáid tündériek! :D
Benszi,
Nagyon jók a képek, Szép kismami vagy. :D
Írtad, hogy jó lett az AFP-d; mennyi lett pontosan?
Nekem 2,7 lett, ami egy kicsit magas de azt mondták ikreknél előfordul.
Lexi,
Örülök, hogy már sokkal jobban vagy de a súlyzózást a helyedben azért hanyagolnám. Majd szülés után… Igaz nekem is rossz, hogy nem lehet semmit csinálni és a sok fekvéstől egész szépen narancsbőrös a combom. A kondimról már ne is beszélek. :?
Bibar,
Nekem is sokkal gyakrabban fáj a fejem, mint régen. Hát remélem csak a hormonok játszanak velünk. Azért, néha ha már nem bírom, beveszek egy Panadolt remélem nem nagy baj. :oops:
Zsókuci,
Nekem ugyanezt mondta a doki az ikrekre, hogy készüljek, mert biztos, hogy császár lesz. Éppen eléggé megszenvedtünk érte, úgyhogy ne kockáztassunk. Hát ezt tényleg rábízom.
Ha addig nem írnék nagyon jó pihenést kívánok Nektek!!! :D :D
Lányok ma voltam genetikai UH-on és úgy tűnik rendben van minden, de azért a „magas” AFP miatt elküldtek a Schöpfi-be is egy UH-ra.
Hát a picik nem nagyon zavartatták magukat az UH-on alig mozogtak. Viszont tegnap először éreztem magzatmozgást. Még apa is érezte a kezével; legalábbis ő ezt mondja. Csuda jóóó érzés volt! :D

Puszi Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantás, mert indulok a dokihoz.

Lukrécia!

Miattad néztem be, örülök, hogy minden rendben van a genetikán! Hú, nagyon izgi, mindjárt megtudod, hogy ki lakik odabent!

Bibike!

Már azt hittem kórházban vagy! Tessék jönni, nem baj ha kicsit nyűgös vagy, ki nem az?

Kép

Kép
sharon

Estrella!
Köszi a dícséretet!Pihizgess nagyon sokat a barna miatt,de amíg nem piros és nem sok nem kell félni!Rutascorbint nem kell szedned?

Bibarci!
Majd irigykedem a nem bálnákra!

Juci!
Jó,hogy jobban vagy már!

Lexi!Te kis betétbajnok!!!
Itt is jó,hogy mindent rendben talált a doki!Drága vagy,én is remélem,hogy az egyik rám,a másika apura fog hasonlítani!Két tök külön karakter!Én is seggre és combra hízom sajna!Tojok rá!

Lukrécia!
Örülök,hogy minden ok volt a z uh-n!

Kismoni!
Tök jó,hogy minden rendben volt nálad is hiába egy picit magasabb az AFP-d!Nekem 2,0 lett!Gratulálok a ficánkoláshoz!
Képet kérünk!!!!!!!
Vendég

Húú, csajok!

Én tegnap tökre vártam, hogy jöjjön megint a lehűlés, de azért egy kis átmenet nem ártott volna, mert nagyon rámült ez az idő. :evil:
Olyan nyomás van a fejemben, az előbb már megittam egy pohár kólát is :oops: hátha jobb lesz alapon.

Lukrécia, szuper, hogy minden okés :lol:
Mi két hét múlva megyünk 4d-re, akkor már a 30. hétben leszek, azt mondják, akkor már szépen látszódhatnak a vonások is.

Estrella, nekem is előfordult barnázás. Sok pihi, és nyugi :wink:

Lexi, azt hiszem kincset érő, csoda orvosod van, akinek az orvosi pálya még elhivatottságot is jelent, nemcsak kereseti forrást!
Ezt nagyon megérdemlitek ti is, ennyi viszontagság után!
Ja, a súlyzózást én is hanyagolnám.
Nekem is változott a karom, fenekem, combom, csípőm, de majd a szülés után...

Bibike, :wink: nehéz lehet az utolsó napok várakozása, de kitartás! Ez már valódi visszaszámlálás!

Én tegnap voltam dokinál. Kép nincs :(
Viszont van zárt méhszáj :lol: Jó vér-és vizelet eredmény, jó vércukorszint :lol:
Csakhát, faros a kis drágám :roll:
De mondtam a dokinak, ne tervezze a műtétet, majd én megdumálom vele, hogy forduljon be, mire kell.
Azt mondta, a 32. hétig még beállhat, utána már kevés leszneki a hely.
Különben olyan kis husi volt, egyik keze a feje alatt megtámasztva, úgy szundizott :D
Apukája szokott ilyen pózban aludni :D :D

Lehet, hogy picit ritkábban jutok most géphez, mert a férjem monitorját a tegnapi villámlás kicsinálta. Én a laptopon szoktam netezni, de most kell a férjemnek a munkához. Most is csak addig csaptam le rá, amíg eszik :roll: :wink:
Ma mi is megnézzük a Die Hard 4-et, a jövő héten a Harry Pottert, aztán egy időre beszüntetem a zajos filmek kukkolását :roll:

KépKép
naposoldal

Kismoni:
Valahogy elsiklottam a táblázat fölött, meg írtál is, és most tudatosult bennem, hogy kismami vagy. Ne haragudj, hogy eddig nem vettem észre. Szívből gratulálok és kívánok minden szépet és jót.
És köszi hogy írtál a barnázásról, picit megnyugodtam.
Naposoldal:
Köszi a barnázós infot neked is.
Benszi:
Pihizek amikor csak tudok, csak az Utrot nyomom, mást nem kaptam. Szerencsére nem olyan sok ez a barnás cucc, de már elmúlhatna.
Vendég

Estrella!
Nekem is 2folt volt a barna,de volt vérömleny is mellette és ezért kaptam Rutascorbint!
Napcsi!
klassz,hogy minden eredményed jó lett!Dumálj a Babucival,hogy tényleg forduljon meg!Helyes lehetett,ahogy aludt!
Lexi!
Válaszoltam!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Minden rendben van, zárt a méhszáj. (Pedig én mindig azt érzem, hogy kiesik rajta minden.) Még mindig nagyon hátrahajló helyzetben van a méhem, még nem emelkedett ki egy kicsit sem, vsz. ezért a fájdalom. Húzódnak rendesen a szalagok. Sok pihit javasolt és 3x2 No-Spa-t. Szerinte a 16. hét körülre kiemelkedik. Talán akkor már látni is lehet, hogy terhes vagyok. Most még mindig semmi.

Lexi!

Szerintem ne emelgess semmit! Amikor még kéziztem és súlyzós erőnléti edzésünk volt nekem a hasizmom is mindig fájt. Karizom használatakor a hasizom is dolgozik egy kicsit! Szerintem nyugi, lesz még alkalmad lefogyni! De én még emlékszem a kórházi képedre, szerintem kicsit sem vagy kövér!

Naposoldal!

Szuper, hogy jó minden eredményed! A kis lurkóval meg dumáld meg, hogy forduljon be rendesen! Még van rá pár hete! Szorítok! És kit takar a Babuci? Nem tudod vagy nem árulod el?

Kép

Kép
sharon

Sharon

ne feledd,sokat feküdj oldalt!

Lexi

igaza van sharonnak,szerintem is megfeszül a hasizom,ha a karodra dolgozol,akkor is.

Napcsi

örülök,hogy minden ok.Még van ideje befordulni a babónak.

Bibarci

holnap hívlak :P

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Hogy bírjátok ezt a hirtelen időjárás változást? Én nagyon kész vagyok tőle! :shock:
Ma voltunk autószervizben, ahol csak a hűtőrácsot kellett volna kicserélniük, de persze rosszat rendeltek és ez meghiúsult… Mi vagyunk a hülyék, mert van egy tök jó és bevált szerviz Siófokon, oda szoktunk járni, csak most gondoltuk, jó lesz ez is, nem nagy melóról lévén szó… hát ez lett belőle. Na mindegy, majd a két nyaralás közben megyünk a szokott helyre :wink:

Benszi,
Örülök, hogy jól esett a tegnapi úszás :D

Mamm,
Hát szerintem a 12-14 hétig el fog tartani az álomkór :wink: De nem baj, szüksége van rá a szervezetednek, úgyhogy pihizz. Majd gyereksírás mellett úgysem tudsz majd :wink: :lol:

Numa,
Bocsi drága, ezt jól elgépeltem :oops: :oops: Javítottam :D (amúgy ma töltötted be a 20.hetet, és léptél a 21.-be :lol: )

Judit,
Sajnálom, hogy nem voltál jól hétvégén… De örülök, hogy már jobban vagy!!!! :D

Lexi,
Mennyire drága a dokibácsid!!! Becsüld meg nagyon! :D Örülök, hogy rendben vagy!!! :D:D:D
A súlyzót meg felejtsd el :wink:

Lukrécia drága,
Hurrráááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Örülök nagyon! :D:D:D:D:D

Kismoni,
Örülök, hogy nálad is minden rendben volt a genetikain! :D:D:D:D:D Tök jó, hogy már érezted Őket! :D:D

Napcsi,
Ne aggódj, Nóri-baba még simán befordulhat! :D Örülök, hogy jók lettek az eredményeid! :D

Sharon,
Szuper, hogy Nálad is minden rendben van!
Na, akkor már lehet, hogy csak 2-3 hét, és lesz pocid? :D :D

Puszi mindenkinek! Jó éjt!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Ne haragudjatok de most nincs eröm visszaolvasni csak bejelentkeztem hogy még egyben vagyunk, csak nagyon fáj a fejem tegnap ota, alig aludtam valamit az éjszaka! :(
Holnap jövök és visszaolvasok!
Puszi mindenkinek, jo éjt.

Kép
bibike27

Lukrécia!

Megfogadtam a tanácsodat és szinte állandóan az oldalamon fekszem, de eddig még semmi. Fejen is állnék, csak már ne feszülne ennyire!

Bibike!

Nem csodálom, hogy fáj a fejed. Tegnap nálunk 33 C volt, ma reggel meg 13C. Egy éjszaka alatt 20C, nem semmi. Nekem tegnap fájt nagyon. Hogy bírod az utosó pocakos napjaidat? Már sehogy sem jó, igaz?

Zsókuci!

Nem tudom, hogy lesz-e pocim! Lehet én leszek az első rejtett hasu kismami! :shock: Nekem a pajzsmirigyem is befelé nőtt, minden normális embernek kifelé nő, hát ilyen az én formám! Egyenlőre semmi értelme új képet mutatnom, mert minden változatlan! De most már a jó oldalát nézem: nem kell annyit költenem kismamaruhára! :lol:

Chesti!

Átnéztem az egész adobés programot és sehol nincs kicsinyítés, még a tesómmal is átnézettem, de ő sem találta meg. Szerintem igénybe fogom venni majd a Chesti féle képkicsinyítő szolgáltatást, persze, ha nem baj! :D

Kép

Kép
sharon

Naposoldal és a többi önmagában bizonytalan Kismami

Ma olvastam egy könyvet, melynek címe Felcsináltak! Rebecca Ecklertől
Egy agyament nő írta, aki véletlenül lett terhes 29 évesen. Ha ilyen hozzáállással tudja valaki, hogy mit kell tennie, akkor mi is tudni fogjuk, ne aggódj. Ha van időd, akkor olvasd el, mert rá fogsz jönni, hogy mennyire felkészült és mennyire jó anya leszel.
Vendég

Képzeljétek, ma reggel egy sms várt anyukámtól, aki boldog névnapot kívánt a kisunokájának :shock: :lol:
Ugyanis Nóra nap van :lol: Hát nem egy tündér anyukám van?
Én meg nem is vettem észre, hogy milyen nap van ma :oops: :twisted:

Úgyhogy, Sharon- Nórát rejt a poci, tudjuk már elég régóta, csak a vonalzóban még nem került átírásra. Annak idején az elkészítésével is megszenvedtem, így még nem fogtam neki újból :oops:
Nem vagyok egy gép zseni.
Azért megnyugodtál, ugye, hogy minden okés volt a dokinál?
Lesz ott még poci, hidd el!
Majd amikor már nehezedre esik levágni a körmödet a lábadon, akkor majd nevetve gondolsz vissza erre :wink:

Köszi a tippet, Lexi. Most kicsit nyugodtabb napjaim vannak ebből a szempontból.
Még akkoriban láttam ennek a könyvnek a címét, amikor küzdöttünk a babáért, és mikor megláttam, szolidan csak annyi fogalmazódott meg bennem, hogy " az anyád pi...-ja", és már mentem is arrébb, nemhogy kézbe vegyem.
Bántott nagyon minden. Nagyon érzékeny voltam a témára- mint gondolom sokan közülünk.
De persze, lehet, hogy jó könyv, most már el is olvasom, ha hozzájutok. Csakhát akkoriban...tudod.

Juci, remélem, már jobban vagytok, gyógyulgass!

Zsókuci, mire nyaralni mentek, talán a jóidő is visszatér :lol:
Bár nekem most nagyon bejön ez a hüsi, csakhát a tegnap engem is kicsinált. Ilyen hatással még nem volt rám időjárásváltozás.

Tegnap megnéztük a Die Hard 4-et. Nekem tetszett :D
Hát, tényleg voltak benne érdekes jelenetek, ami a valósághoz közel sincs, de végülis ezért járunk moziba, nemigaz?
Szóval engem kikapcsolt egy kis action, és Nórikám is egész jól viselte a "csatazajt".

KépKép
naposoldal

Jó reggelt Csajok!

Kép
mot

Hülye rácsok!!! :)

Kép
mot

Naposoldal!

Gratulálok, hogy kislányod lesz! És boldog névnapot a kis pocaklakónak, simogasd meg a hasidat, biztosan érezni fogja!
Én is kislány párti vagyok, ezért fel is készültem rá, hogy tuti fiam lesz, ha meg nem , annál nagyobb a meglepi.
Igen, megnyugodtam a doki után, de nem kellemes ez a feszülés. Bár már egyszer megígértem, hogy befogom a számat, mert Benszi hát és lábfájása sokkal rosszabb és ő fele ennyit nem nyavalyog, mint én!

Zsókuci és akik hamarosan nyaralni mennek!

Jövő hét keddre 39 C-ot mutattak!!! :shock: Nézzétek meg az eumet.hu-t! Eddig szinte minden pontosan bejött nekik!

Kép

Kép
sharon

Naposoldal
Pont azért ajánlom a könyvet, mert a csaj tényleg hülye picsa. Iszonyatosan kiakasztott, viszont éreztem, hogy én mennyivel különb vagyok, mennyivel felkészültebb és lelkileg is inkább vagyok anya, mint ő. A végén mégis helytállt, szóval nálunk biztos nem lesz gond.
Vendég

Mot!

Gyönyörű a kislányod :lol:

Napcsi, jó fej anyukád :wink: az én egyik kislányom is ma "ünnepel"
Meg is tette reggel négykor, mert úgy döntöttek, hogy már eleget aludtunk és igazán reggelizhetnénk...és amikor nem voltam hajlandó lecipelni a feneküket a hűtőhöz, iszonyú hisztit csaptak :lol:
Dorka olyanokat tud rúgni a bordáim alá, hogy néha kimondottan fáj :shock:
Remélem mire kibújnak, nem lesznek ilyen akaratosak :oops: bár tudom kitől örökölték, mert azért is csak nyolckor reggeliztünk :lol:

Sharon én is hallottam tegnap este a híradóban ezt a 35-38 fokot, meg is ijedtem kicsit :shock: lehet, hogy felfújom a "medencét"

Puszi!

Szép napot Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Juci!
Szép kis buli lesz a végén a hasunkban!Viszont előbb-utóbb nem lesz helyük rúgkapálni!
Mot!
Nagyon szép ez a lány!
Sharon!
Tök jó,hogy minden ok volt a dokinál!mindjárt itt a 16. hét!
Zsókuci!
remélem előleget nem kért a szerelő!
Tegnap annyira keményedett a hasam,hogy nem mentem bálnabalettra,pedig jó lett volna úszni!
Lexi!
Nem semmi a könyv címe!Írtam iwiwen!
Napcsi!
Nagyon helyes anyukád van!

Numa!
jobb a hasad?Az enyám mostanra lett jobb!A kiscsaj annyira rajta van a hólyagomon,hogy éjjel minimum 3 pisijárat van!!!!
Vendég

Napcsi

hát tényleg nagyon cuki anyukád van! :lol:

Sharon

nem baj,csak kitartóan! :wink:

Lexi

nekem már a könyv címétől is felmegy a pumpám... :D

Hú,ettől a jövő hét hétfő-keddtől már én is előre félek!ú,de utálom!Szerintem bevackolom magam a lakásba,bár úgy sem jobb... :?

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Benszi, köszi a kérdést, sajnos nemigen javult a helyzet, fájdogál, és az ágyban csak rosszabb,ha úgy fekszem.Pisijárat nálam is bejátszik éjjel is, de ez terhesség előtt is megvolt :wink:

Lukrécia, nem kell félned, ha bent maradsz a lakásban, és néha lezuhizol, nem lesz baj szerintem.

Lexi, én is szoktam ilyesmi könyvet olvasni, mondjuk ami érdekes volt, egyszer egy Rockcica című könyv tetszett nagyon, pedig a csajszi benne a R.Stones+Led Zeppelin tagjaival kavart, de tökjól leírta a belső dolgokat.Tudom, ez nem tartozik ide, csak úgy eszembe jutott. :lol: :lol:

Juci, nekem ebből a hisztiből még nem jutott semmi, az én gyerkőceim egyelőre nem hajlandók kommunikálni velem :cry:

Kép
numato

Köszönjük szépen Mindenkinek,hogy gondolt ránk,Hál'Istennek már jól vagyunk teljesen :D !

Lexi tényleg nagyon aranyos az orvosod örülök,hogy jól Vagytok :) !

Lukrécia szuper,hogy minden rendben volt a genetikán!

Numa semmi baj,csak azt hittem ez sem ment át.Gratulálok az új kocsihoz :wink: .Most már biztos vagyok benne,hogy hamarosan érezni fogod a Babákat!

Napcsi,Sharon örülök,hogy Veletek is minden rendben :D !

Zsókuci nem semmi a történetetek,remélem nem kellett fizetnetek :evil: .Úgytűnik nagyon jó időtök lesz a nyaralásra :wink: .

Bibike ez a front után,csoda hogy még egyben Vagytok!Kitartás most már biztos nincs sok hátra :wink: .

Mamm üdv ebben a topikban :D !

Mindenkinek puszi
Lippa

lippa

Bibibke!
Hajrá!
Lippa!
Mikor kapunk új fotókat?????Türelmetlenek vagyunk ám!Nem ér csak neked nézegetni őket!Minket meg aug.4.-ig váratni!!Hogy van ez?
Numa!
nincs szopispárnád?Azon olyan jókat lehet pihenni és hátha akkor csökken a nyomás ami a méhedre nehezedik,mert oldalt fekszel és nem kell ezr párnát nyomkodni magad alá!mondjuk én is húgyos voltam előtte is!
Lukrécia!
Én inkább már várom azt a meleget,mert akkor strandolhatok és ott tudok úszni!

Voltam vizelet vizsgálaton az AFP-nél és teljesen baci mentes vagyok,pedig uszodába és strandra is járok!Úgyhogy csajok ne tojjatok be irány a víz!!!Tök jó!
Vendég

Benszi :D .

Kép

Lippa

lippa

Lippa

Olyan szépek vagytok együtt, jajj ezek a lányok, elolvadok tőlük mindig :lol: :lol:csodaszépek!!!és hogy nőnek :wink:

Kép
numato

Lippa!
Azta milyen gyönyörűek vagytok!Hát a csajoknak a szemük sem áll jól!Nem lehet egyszerű majd ha ketten összefognak és italálnak valamilyen furmányságot!ÉDESEK!ÉS köszönöm!
Vendég

Benszi, nincsen még, de már egyre inkább hajlok affelé, hogy lesétáljak a Melczer utcába, és megnézzem a szopiparna.hu csapatát,ha már úgyis olyan közel lakunk :wink:
Férjem egy kicsit elszontyolított, hogy most az autó törlesztésére kell a pénz, és ne vásároljak semmit :cry: merthogy éppen egy ilyen mindentudó masinát néztem ki,ami mixel, aprít, sterilizál meg minden :lol:

Kép
numato

Numa!
16.-tól lesznek a párnások assszem és 6500Ft.Viszonz próbáljátok kiszorítani valahogy,mert csoda dolog,annyira megkönnyíti a pihenést!
Vendég

Benszi,

igenis :wink: igyekezni fogok kiszorítani :lol:

Kép
numato

Nyugi Móni, hamarosan eljön az a perc, mikor azt kívánod, vegyenek vissza egy picit :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Ne haragudjatok el vagyok havazva. :)
Kis csaj mindenhol feláll, mászik ezerrel, ha alszik akkor meg gyors pakolgatok, meg vasalok.

Táblácskát dobok, kérlek titeket, aki jelezte, de nem látja magát a táblában szóljon. :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép

chesti

Lippa, gyöönnyööörrűűűeek vagytok! :lol: :lol:

Benszi, hát sugárzó kismami, vagy. :lol:

Lexi dokid írtó jó fej, jó olvasni, hogy léáteznek még ilyenek. Hogy vagy amugy?

Sharon természetesen, írj csak, küld ami kell. :) de szomabton utazunk 1 hétre. :)

Estrella és Mamm üdv itt. :) Tessék sűrűn irogatni, és a talira eljönni. :)

Nikinél elkezdődött a hiszti, egyenlőre nem bírom ki, és nevetek rajta. :) Írtó édes, ül a parkettán, és a kezével csapkod, meg azok a hangok...... :lol: :lol:
Már a nemre rázza a fejét, és elkezdett mutogatni, ha mondom neki hol a labda, lámpa stb. :)

Na rohanok is puszi mindenkinek. :)

chesti

Chesti!
Köszönöm!
Nagyon helyes lehet Niki,amint hiszti közben megpróbálja összehúzni a szemeit,de akkor is csak annyira sikerül neki,mint egy normális szemű embernek!Ekkorát nem tudom egyáltalán hogyan lehet mondjuk lecsukni!Helyes lehet!
Vendég

Gyors kép, asztalról mobil megszerzése. :)

Kép Kép

chesti

Chesti!
Nagyon édes!Komoly melója van éppp!
Vendég

Sziasztok!

Olyan migrénes fejfájásom volt mint még soha, egész éjjel nem aludtam semmit mert annyira fájt a fejem, gyogyszert meg nem mertem bevenni, de hál istennek ma már jobb , és most aludtam is délután! De különben minden oké velünk , mondogatom a kis tündérkémnek hogy jo lenne ha a héten kibujna , mert nem tudom hogy fogjuk elviselni az a meleget ami lesz a jövöhéten.

Lukrécia,
Örülök hogy minden ok volt az uh-on.
Hova mentek 4-d-re? Jelentkezz majd hogy mi volt, jaj de izgi, és persze képet kérünk majd! :lol:
Pusszancs

Lexi,
Nem semmi a dokid!Szerintem is hagyd azokat a súlyzokat!

Estrella,
Nekem is volt barnázás az elején , nyugi és pihenj!

Naposoldal,
Örülök hogy nálatok is minden rendben!
Ó még simán van ideje befordulni a kis babucinak!
Az én kis drágámnak is mindig a keze a feje alatt van! :lol: (én is és a páom is ugy alszunk)
Nagyon aranyos az anyukád! :lol:

Benszi, Sharon
Örülök hogy nálatok is minden oké! :lol:

Numato,
Én a 20 héten éreztem elöször mocorgást, de olyan pici volt hogy nem voltam benne biztos. Szerintem most már te is hamarosan megérzed! :lol:

Lippa,
Nagyon édesek vagytok a foton! :lol:
Örülök hogy meggyogyultatok!

Chesti,
Megzabálom Nikit, nagyon édes!
Puszi nektek!

Zsókuci drága
Már csak 3 nap :lol: , hú nagyon jo idötök lesz!!!!!!!!!
Baciüző megy ám !
Pusz

Puszika mindenkinek!

Kép
bibike27

Bibike:
Köszi a barnázós infót.
Neked pedig kitartást, és jó szülést! :)
Vendég

Sziasztok,

Sharon,
Lesz még nagy az a poci :wink: De ígérd meg, hogy amint elkezd nőni, raksz fel képet :D

Napcsi,
De édi az anyukád :D Én is boldog névnapot kívánok a pici lánynak :wink:

Mot,
Tündibündi a kiscsaj :wink: :D:D

Judit,
A te kis Lilidnek is boldog névnapot :wink: :D

Benszi,
De, kért előleget… Persze visszaadta, de úgy mondta, hogy akkor ezt visszaadja, mintha ő tenne vele szívességet :shock:
Gratula a bacimentességhez :D

Lippa,
Nagyon szépek vagytok! :D:D

Chesti drága,
Áááááá, megzabálom Nikit ahogy pakol. Zabálnivaló az a pelusos popó :D:D:D

Bibike,
Köszi a baciűzőt :wink: Drukkolok, hogy a héten kibújjon a kisasszony :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
Köszi!még jó,hogy visszaadta az előleget!
Bibike!
Állítólag egy algopyrint be lehet venni!Én sem próbáltam még!Beszéld meg hogy hamar bújjon ki és a nagy melegre majdnem otthon lennétek!Drukkolok!
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvasni nincsen időm, remélhetőleg mindenki jól van és tovább szaporodtaka topiclakók. Üdv minden újnak!
Megjöttünk Horvátországból, jó is volt meg nem is, kicsit nehéz két gyerekkel, hiába vettünk kombi autót, úgy tűnik inkűbb buszt kellett volna... a két hét gyorsan elrepült. Vittem komplett orvosi táskát, hátha a gyerekeknek baja lesz, ők köszönik szépen jól vannak, ellenben a férjem, hát szegény pár napig 40 fokos lázzal, hasmenéssel bajlódott. Az a bizonyos horvát fagyi.

Chesti, nem semmi Niki ahogy áll!!!! Pedig azt számoltam hogy még csak most múlt 8 hónapos! Nem tudom még mit csinálunk augusztus 4-én, egyelőre semmit, ha itthon leszünk, mindenképpen megyünk!

Mot, Krisztinából balerina készül?

Lippa, nagyon szép kis család vagytok!

És hát közben mi is fél évesek lettünk, így nézünk ki mostanság.

Kép Lucababa

Kép Zsombor

Puszi mindenkinek!
Lucia

Kép
lucia1

Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni, csak gyorsan bejelentkeztem, hogy elújságoljam: megyünk Horvátországba! :lol: holnap reggel indulunk. Remélem, Verus jól viseli majd. Gondolok Rátok, ha visszajöttünk jelentkezem!

puszi
rozus

KépKép
rozus

Sziasztok, jó reggelt!

Lucia drága,
De jó hallani felőletek!!! Teljesen kész vagyok a gyerekektől, annyira édesek és szépek, meg kell őket zabálni :wink: :lol: :lol:
Sajnálom, hogy a férjed rosszul lett a nyaraláskor, pedig a horvát fagyinál nincs is finomabb :wink: De szuper, hogy így ki tudtatok mozdulni, még ha nem is volt annyira egyszerű :D

Rozus,
Lehet, hogy már úton is vagytok… :D Nagyon jó utat, kellemes nyaralást nektek! Érezzétek jól magatokat!!!! Puszi!

Úgy látszik idén (is) Horvátország a nyerő :wink: Mi is odamegyünk augusztusban :D

Na, megyek dolgozni, illetve folytatom a munkámat – mert már 6:45 óta bent vagyok :shock: :?
De nem baj, holnapután: nyaraláááássss :D:D:D

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Rozus!
Jó utat!
Lucia!
Csodásak a gyerekek!Gondolom imádták a vizet!Férjedet sajnálom,pedig tényleg jó a Horvát fagyi!Boldog félévességet a gyerekeknek!

Mindjárt dobok képet!
Vendég

Képzeljétek,ma egyedül leszek itthon,mert apa külföldiába megy,de holnap este gyün má hazába!
Kép
Kép
Kép
A barna csík alul már befigyel a hasamon!Apa tegnap este csinálta vacsi után!Most már nem cáfolok rá a bálnákra!!!!!!!!
Vendég

Lucia
tündérek a gyerekek :lol: :lol: boldog fél éves szülinapot kivánok :lol: :lol:

Benszi
még mindig szép a pocakod :lol: :lol: én majd hétvégén lefotoztatom magam,megyünk Balcsira Lukrécia családdal :lol: :lol: már nagyon várom :lol:

bibar

Bibar!
Köszi!
De irigyellek titeket a Balcsiért!Merre mentek?
Vendég

Sziasztok!

Megígértem Chestinek, hogy összeszedem magam, és írok végre! Visszaolvasni reménytelen, de azt látom a táblából, hogy egyre többen vagyunk! :lol: :lol: Nagyon örülök ennek!
Remélem, nem haragszotok, ha külön gratulálok Estrella-nak és Kismoni-nak. Velük személyes az ismeretség.
A babafotók gyönyörűek. Eszméletlen iramban fejlődnek a csöppségek. Niki már áll, a Lucia-ikrek szépen ülnek az etetőszékükben. :wink:

Mostanában nem vagyok jó hangulatban. Nehezen dolgozom fel Máté betegségét, szopival is gondok vannak. Nagyfiúnak képzeli magát, és napközben küzdelem van általában, csak este, elalvás előtt szopizik rendesen. Ott tartunk, hogy a tápszert pótolom anyatejjel. :x :evil: Pedig nagy szüksége lenne rá.

Vérképe jó lett. Tegnap megkapta a 3 hós oltást + a Prevenart (4 hónaposan). Éjszaka belázasodott, kúp + szopi, és szépen elaludt. Remélem, nem lesz folytatás. 2-3 hét múlva újra vérvétel. Annak függvényében mehet majd újra mindkét oltás.

De hogy jókat is meséljek :wink: Máté fejlődésével nincs probléma. 7100 g, már 74-es ruhákat is használ.
Nagyon kommunikatív a kisember, dumálgat, elvárja, hogy egész nap szórakoztassa valaki. :wink: Rövidebb időre magában is elvan. Imád nézelődni, ha fogják a fenekét v. kifelé fordítom a kenguruban (amit kinőtt!). Újra jön a kendőzés. Még idegenekkel is elszórakozik. Mindenkit levesz a lábáról, mert 1 percen belül vigyorog, ha szépen beszélnek hozzá. Mozgásügyileg vannak hiányosságok. :twisted: Eleinte szépen fordult hasról hátra. Na, ezt elfelejtette, és gyakran már attól be tud pörögni, ha hasra merészelem tenni (talán az is az oka, hogy kajálástól függetlenül min. 6-7 bukás megtörténik 1-1 alkalommal). Forogni nem akar, ellenben ülne, emelgeti magát, és közben nagyokat nyög. Ha megfogjuk a kezét, felhúzza magát önerőből. Kúszni is szeretne, de hátrafelá halad, nem előre, a játékai felé, és ettől mégjobban kiakad. Van egy olyan érzésem, hogy Mátéból nem lesz olimpiai bajnok, de azért a Nobel-díjra még pályázhat. :roll:

Tali: talán. :? Nem tudom, hogy lesz még. Nagyon szeretnénk ott lenni.

Július 11. és 12. nagyon fontos napok az életemben. 11-én tudtuk meg, hogy sikerült az inszem. Előkerestem az akkori hozzászólásomat. A másik topik 65. oldalán található, ha valakit érdekel. Annyira örültem, hogy örülni is elfelejtettem. i:lol:
Idén 12-én (vagyis a mai napon) van a 10. házassági évfordulónk. :shock: Párom már elment dolgozni, és majd csak éjszaka jön haza. Jó buli lesz!

Kép

Puszi mindenkinek!

Zsókuci! Javítanád a táblában az életkoromat? Betöltöttem a 30-at.

Kép
Kép
share

Share, utólag boldog szülinapot!
És boldog házassági évfordulót! ( a mienk is ma van, bár még csak a 4.)

Máté édes :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?