Sziasztok,
Csak egy kis füstjel, hoyg megvagyunk
Bocsi, hogy nem jöttem egy ideje, és nem is ígérem, hogy mostanában sokat fogok itt lebzselni, ugyanis 100%-on benne vagyunk a lakásbizniszben, gyarapítjuk az ősz hajszálakat, már amennyiben van lehetőségük megőszülni, és előzetesen nem tépjük ki őket az idegtől
Elég sokminden összejött, nagyon nem részletezném, jelenlegi lakást még nem adtuk el (2 nappal szerződéskötés előtt visszalépett az egyik vevő
), úgyhogy most erre egy áthidaló hitelt veszünk fel, plusz a másikra egy magasabb összegű másik hitelt. Így egyelőre lesz 2 lakásunk és egy csomó adósságunk
Jah ... az eladó is meg akart szívatni bennünket, nagyon arra játszott, hogy lelécel a foglalónkkal (nem akart adásvételi szerződést írni velünk, míg nem perkálunk neki újabb 3 és fél millát - anélkül meg ugyi semmit sem lehet intézni), na most úgy néz ki, hogy ha nagyon nem kapja össze magát, akkor ő bukik be 6 millát. Most megy a versenyfutás az idővel, idegtépő ez az egész, pedig még a nagyja hátravan: rohangálni bankba, földhivatalba
Aliznak intéztem egy bölcsit, mivel egyelőre itt maradunk, ezért itt Óbudán, de még vacillálok, mert egy nagy bajom van vele, hogy az udvara egy út mellett van, és nem szeretném, ha a gyerek egész délután a kipufogógázokat szívná
Pedig egyébként nagyon kis barátságos, 4 csoport, mindegyikben 12-14 gyerek, általában egy korosztályhoz tartozók. Reggel 6-tól este 6-ig van nyitva, és még hely is lenne.
Bocsi, hogy tényleg csak magunkról és a nyűgjeinkről írtam
Egyébként visszaolvastam mindent, és megcsodáltam a fotókat is
Majd jövök, ha lesz egy kis lélegzetvételnyi időm
Jah ... még panaszkodok egy kicsit, ha már így belejöttem ... tegnap éjjel Aliz fél 1 tájban valami miatt úgy belehergelte magát a bömbibe, hogy majdnem 2 órámba telt visszaaltatni
Nagyon fogom díjazni, ha ebből rendszert csinál, és napi 5 órai alvással kell majd mennem húzni az igát. Remélem "csak" a foga kavart be.
Viszont a 15 hós oltást megúsztuk mindenféle nyavaja nélkül
Ma telt le a 2 hét, hogy kapta, és eddig semmmi tünet
(Tuti elkiabáltam
)
Vali