Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok, egyenlőre csak képekkel szolgálhatok, beszámoló később, mivel 3 gyermekem ébren van már, és reggelizni kívánnak.
ezek meg frissen kicsnyítettek :wink:

Szóval a képek:

Malta Hochalm Strasse
Kép Kép
Kép

Spittal (sakkozás)
Kép

Seeboden(a házunk)
Kép

Spittal -Goldeck hegy
Kép

Milstatter hochalm strasse (panoráma, a tó mellett laktunk)
Kép

Burg Sommeregg
Kép

Tschiernock hochalm strasse
Kép
Kép Kép

Egy műbarlang
Kép

Minimundus Klagenfurt
Kép Kép
Kép Kép

Fleisach (templom kert, és vár)
Kép Kép

Gurk, kertitörpekert
Kép Kép
Kép

Lido di Jesolo
Kép Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép

Ragga szurdok
Kép
Kép

Elöl-hátul gyerek :D
Kép Kép

Keresztelő
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

du. jövök, és írok is
(már a mosással végeztem, csak vasalni kéne :roll: )

vas

Ildi,
szuperek a képek!!!!! Látszik, hogy klassz nyaralás volt. Azért tudtatok Ti is pihenni kicsit a gyerkőcök mellett?
Kik a keresztszülők?
angi79

Halihó!!!

Hát, Angi, bizony elfáradtunk rendesen. :roll: Nem kellett minket altatni egyik este sem.9 körül már aludtunk minden este.
Elég sok helyen jártunk, voltunk Olaszban is, Velencét jól megszívtuk, annyira nem volt parkolóhely, hogy nem fértünk be sehova,(a híd közepén állt a sor) uram kapott egy dührohamot, szidta az olasz népet, vissza is fordulutunk(tipikus Vas család , mi????????? :wink: :wink: :wink: )
Helyette fürödtünk Jesolóba, erre jött a vihar, rohanhattunk a kocsihoz :roll:
De Ausztriában elég sok mindnet végigjártunk, hegyi utak, szurdokok(na, az szívás volt, Olivért cipelnem kellett , majd megpusztultam, mikor már a végsőket rúgtam, az uram átvette, elöl-hátul gyerekeket cipelt) Minimundus, ahol a világ híres épületei vannak kicsiben, voltunk várakban, volt , amitől megrémültünk, nem mertünk nekivágni ennyi gyerekkel :shock:

A keresztelőt végre tesómék papja elvállalta , a keresztszülei Natasának a barátnőmék lettek, de csak a férje állt ott, mert neki volt meg az összes hivatalos papírja, Olivéré meg az unokahúgom(rózsaszín pulcsis) lett.
Neki csak kereszetanyja lett :roll:
Keresztpapi lesz akkor, ha majd Evcsi összeszed valami normális pasit 8) :lol:

Anita, jó időtöltést a Balatonon, jó koncertezést, szép vagy a diplomaosztós képeken :wink:

Lidike édes lehet a magassarkú cipőben :lol: :lol:

Barti, nagyon tetszik nekünk ez a Szalajkás szálloda, tényleg olyan jó, ahogy kinéz?????
Lett bogyó????
Tényleg, csajok, ha valakinek kell, nekem van, és most már nem lesz rá szükségem,Szívesen adok. :D

Eszti, nagyon kafa Mallorca :D :D :D
vas

Sziasztok!

Bekukk...

...tényleg nem valami nagy a pörgés!

...ma hazajöttünk a Balcsiról intézkedni holnap megyünk vissza... apának bejött megint egy munka... a Kékszalagon összezúztak egy hajót azt kell javítani... hát ilyen egy hajóépítő élete... :)
Még azt is fontolóra vettük, hogy talán nem is lenne nagy hülyeség a Balatonpartra költözni, de akkor mindenképpen meg kellene tanulnom vezetni... :)

A lakásról majd teszek fel képet de mostanában nem fotóztuk...

Eszti Ildi
Gyönyörűek a nyaralós képek!
Nagyon jó lehetett!

Az otthon egyedülmaradt anyuciknak kitartást!

Barti
Én csak apa ingeit vasalom! ...és mivel nem irodai munkát végez abból sincs sok! :) :) :) :) Semmi mást!!! no meg persze ha valami ünnepi esenényre megyünk akkor még egy két dolgot, de én nem vagyok az a nagy vasalóbajnok...

Kép
Kép
Kép
mamacka

vas

...még ennyit...

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ildi:
Nagyon szuper helyeken voltatok!!!! :)

Mamacka:
Nem is tudtam, hogy hajóépítő az urad! akkor érdemes megfontolni valami vízparti lakást, gondolom itt Pesten ritkán van ilyen munka

Angi:
De jó, hogy el tudtatok menni kettesben! :P

Anita:
én sem gondoltam volna soha, hogy ilyen előfordulhat, de Bettina a múlt héten kétszer is elaludt napközben "csak úgy", a kanapén találtam rá, pedig szólt a zene, én meg jó hangosan telefonáltam.
hozzáteszem, hogy Dorinával ilyen soha nem fordult elő...

Boscó:
tészta-téma napirenden, jelzem, ha elfogy a készletünk :)

Livi:
akkor Neked szerencséd volt, hogy felvették bölcsibe Tündit!

Nem is tudom mit csinálnék, ha bölcsibe kéne adni Bettust, ugye még az ovit sem tudtuk helyben elintézni :roll:
szerintem nem is akarják, hogy több gyerek szülessen, majdcsak kihalunk ... :(

OFF:
van valakinek akváriuma??
mi most akarunk egy kisebbet, mire kell figyelni stb...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Gyöngyi!
Először aug. 31-én jön haza. Evileg összesen fél évet lesz kint. Szerintem nincs ilyen tálca, mert ha logikusan belegondolsz, akkor balesetveszélyes.

Bartika!
Hát igen, amikor két éve, hét hónap után hazajött a férjem, és nem találtam semmit utána a konyhában, én is a fejéhez vágtam, hogy jobb volt nélküle. :D
Ilyen vasalós nénit én is kérek. De nekem inkább rendet rakni jöjjön meg takarítani hetente egyszer.

Nancsi!
A mi védőnénink azt mondja, hogy ha három napig elalszik egy gyerek magától, akkor az már szokás, és megmarad. Drukkolok nektek! Tünci is jól alszik, mióta apa elment. Szörnyű. Persze lehet, hogy csak azért, mert most már 8-kor fürdünk és nem fél tízkor, mint mikor apa itthon volt.

Ildi!
De gyönyörű helyeken jártatok! Bár ahogy írod, problémák is voltak. De akkor is irigy vagyok egy kicsikét.

Tünde!
Hát legelsőnek jelentkeztünk és tizediknek lettünk felvéve. Vannak nálunk egyenlőbbek. De egyébként itt a mi bölcsinkben mindenkit felvettek, 14-en maradtak ki, akik más kerületből jöttek volna. Őket nem vették fel.
Akvárium helyett: kapcsolatunk hajnalán a férjecskémmel olyat akartunk, hogy gömbakvárium, mű növények és kis váracska, műhal, és mindezt világoskék hajzselébe belenyomni. Csak sose jött össze. :D

Rólunk: elvagyunk, mint a befőtt. Tünci ma már hajtotta, hogy apa-apa-apa. Majd megszakadt a szívem.
Egyébként észrevettem, hogy álmában beszél a gyermekem. Tök jó, csak persze nem értek belőle semmit.

Pussz Mindenkinek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Livi! Szegény Tünci! Nagyon sajnálom! Mi megszenvedünk apa nélkül minden percet. Borzasztó... kitartás!

Ildi! Micsoda festői képek! Hogy találtatok rá ezekre a szurdokokra? Ajánlott irányok voltak, vagy önállóan vágtatok neki? Szuper! Nagyon tetszenek!

Esztipeszti! Nektek is nagyon jó lehetett! Ha hiányotok van, Szemesen van ilyen partszakasz, ahol lehet homokozni... :lol: :lol: :lol:

Tünde! Nekünk anno volt akváriumunk, de ahhoz, hogy jól érezzék magukat a halak, ahhoz jó nagy kell (köralakút semmiképpen, mert bediliznek benne) és a komfortérzetükhöz kellene egy spéci buborékoltató-hőbeállító masina, ami szerintem nem lehet két fillér, de amúgy ha van időtök vele babrálni, akkor szép dolog. Vegyetek alarágó harcsát, mert ugyan nem éppen ékessége az akváriumnak, de jól takarít helyetted. :lol: :wink:

Jó éjt mindenkinek!
És Livi! Mínusz egy nap!!!

Melitta

Kép
nyf

estibekukk... és képek...

Tünde
A Balatonra való költözéstől egyedül a telelés riaszt el egy kicsit... lehet, hogy rövid időn bellül idegbeteg lennék ha hónapokig nem látnék más emberi lényt kedves szűk családomon kívül, akikkel persze nemtudok betelni de azért mégis... :roll: ...de azért nagyon elcsábultunk... bár igaz egyenlőre ebbe a nyomorult lakásba kellene már beköltözni... :(
Amúgy beszéltünk illetékesekkel akik Alsóörsön vettek egy 100 nm-es házikót hatalmas gyönyörű kerttel... 13 milláért hírdették csak amikor megneszelték, hogy beleszerelmesedtek akkor azt füllentette a tulaj, hogy más is ráígért a házra így 16 lett a vége, de még így is nagyon jó! ...és ha látnátok milyen gyönyörűségesen újjították fel... annyira de annyira, olyan mint amilyet magunknak is eltudnék képzelni... hogy hűűű... persze építész nagyszülőkkel könnyű :roll:

Nos akkor egy kis képes beszámoló a mi nyaralásunkról... hogy nehogy elfelejtsetek bennünket...

...megérkeztünk...
Kép

így aludt a nagypapával... :) :) :) szerintem szenzációs! :)
Kép Kép

Kép Kép Kép Kép

így zajlik az esti fürdés...
Kép

Kép Kép
Kép

Kép Kép Kép Kép

kertészkedünk
Kép Kép

Keresztszüleimmel
Kép Kép Kép Kép

apa a háttérben dolgozik... Kép Kép

Dinnyeevészet:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

...ráadás...
Kép Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok

Eszti, Ildi: Jók a nyaralós képek, már én is húznék vízpartra

Livi: Ja, ez logikus, lehet, hogy ezért nincs. A Lili is dumál álmában: nem, cici,labda,mama.... ezek voltak eddig

Mamacka: Nagyon jók a képek, főleg az Apás fülhúzós :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi, Babcika: Liliknek nagyon boldog névnapot!

ILdi, Mamac: Nagyon szupik a képek!

Ildi, köszi a dicsit :)

Majd jövök még!

PUssz.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Helló!

Mamacka,
nagyon tetszenek az alvós képek!!! Na és a dinnyeevős, piálós Áron is csúcs. :D
Tünde,
én is azt olvastam, hogy nem szabad kereket venni. És hogy először a vizet, növényzetet kell kialakítani, aztán csak pár nap múlva beleereszteni a halakat. De egy ilyen speckó boltban elmondanak mindent, szerintem. Milyen nagyot akartok?
Anita,
meglestelek én is talárban. :wink: Csini voltál nagyon!!! :D

Lilik,
boldog névnapot Nektek!!! Kép
angi79

Mamcka!
Nagyon szupik a képek! Áron hogy tud aludni! HIhetetlen!

Lilibébiknek Boldog Névnapot!
Kép

Kép
szelivi

Sziasztok!

Megjöttünk mi is a nyaralásból :)
Hoztam is néhány képet:

Kép
Kép
Kép
Kép
És egy bónusz:
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Boldog Lili névnapot!!!!!!
Kép

Cory, nagyon édik a kölkicsek!!! :D
merre jártatok????
Megvan már a jogsi?
Vezettél már????

Mamacka, a ti képeitek is angyon profik!!!!
Áronbaba nagyon aranyos!!!! :D
Én se tudtam, hogy hajóépítő a párod

Anita, nincs mit :wink:

Melitta, már itthonról kész útitervvel mentem, vannak könyveim, mer kinyomtatam egy csomó érdekes látnivalót, és amit tudtunk végigjártunk.Persze tök sok kimaradt,
Volt még egy baromi jó szurdok, volt egy meseerdő(oda el is mentünk, de 3 órás túra lett volna traktorral, meg gyalog), na az sok lett volna egyben.
Szóval több dolog ki is maradt.

Vali, mi a helyzet?
Lakással, melóval, bölcsivel???????

Visszaolvastam, és láttam , hogy Lívi elment az urad :(
Nem irigyellek, de Tüncike társaságában legalább gyorsabban telnek majd a napok :D

Anna, te merre vagy?
Megkapta Peti tegnap a szurit???

Edit mi van a kocsival, biztosítóval?
Vesztek most akkor újat?????
vas

Ildi: Balatonlellén voltunk 1-6-dikáig, majd anyóséknál Nagykanizsán :)
Vezetni nem vezettem lassan két hete, és a pasim nem is enged, míg nincs meg a jogsim :( Azt meg csak ma tudtam intézni, azt ígérték, 1,5 hét.

cory
Budapest

Aranyosak vagytok :) , nagyon köszönjük a névnapi köszöntéseket

Babcika: Remélem azért néha bekukkantasz ide is. Boldog névnapot a Te kis lányodnak is :)

Cory: Még mindig édesek a gyerekeid :)

Na megyek, mert kifagy a gyerek a kádból, jó éjt

Kép

Kép
pgyöngyi

Lili babáknak Boldog Névnapot!!!! :D

Minden kép szuper jó!!!! :D :D

Ildi
Jó kis nyaralás volt. :shock: :lol:
Kocsit nem cserélünk ,nagyon sajnáljuk rá a pénzt. :wink:
Talán mégse szívunk nagyot a biztosítóval
:)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok,

Csak egy kis füstjel, hoyg megvagyunk :)

Bocsi, hogy nem jöttem egy ideje, és nem is ígérem, hogy mostanában sokat fogok itt lebzselni, ugyanis 100%-on benne vagyunk a lakásbizniszben, gyarapítjuk az ősz hajszálakat, már amennyiben van lehetőségük megőszülni, és előzetesen nem tépjük ki őket az idegtől :evil:
Elég sokminden összejött, nagyon nem részletezném, jelenlegi lakást még nem adtuk el (2 nappal szerződéskötés előtt visszalépett az egyik vevő :evil: :evil: :evil: ), úgyhogy most erre egy áthidaló hitelt veszünk fel, plusz a másikra egy magasabb összegű másik hitelt. Így egyelőre lesz 2 lakásunk és egy csomó adósságunk :roll:
Jah ... az eladó is meg akart szívatni bennünket, nagyon arra játszott, hogy lelécel a foglalónkkal (nem akart adásvételi szerződést írni velünk, míg nem perkálunk neki újabb 3 és fél millát - anélkül meg ugyi semmit sem lehet intézni), na most úgy néz ki, hogy ha nagyon nem kapja össze magát, akkor ő bukik be 6 millát. Most megy a versenyfutás az idővel, idegtépő ez az egész, pedig még a nagyja hátravan: rohangálni bankba, földhivatalba :evil: :evil: :evil:

Aliznak intéztem egy bölcsit, mivel egyelőre itt maradunk, ezért itt Óbudán, de még vacillálok, mert egy nagy bajom van vele, hogy az udvara egy út mellett van, és nem szeretném, ha a gyerek egész délután a kipufogógázokat szívná :( Pedig egyébként nagyon kis barátságos, 4 csoport, mindegyikben 12-14 gyerek, általában egy korosztályhoz tartozók. Reggel 6-tól este 6-ig van nyitva, és még hely is lenne.

Bocsi, hogy tényleg csak magunkról és a nyűgjeinkről írtam :oops: :oops: Egyébként visszaolvastam mindent, és megcsodáltam a fotókat is :D

Majd jövök, ha lesz egy kis lélegzetvételnyi időm :roll:

Jah ... még panaszkodok egy kicsit, ha már így belejöttem ... tegnap éjjel Aliz fél 1 tájban valami miatt úgy belehergelte magát a bömbibe, hogy majdnem 2 órámba telt visszaaltatni :( Nagyon fogom díjazni, ha ebből rendszert csinál, és napi 5 órai alvással kell majd mennem húzni az igát. Remélem "csak" a foga kavart be.
Viszont a 15 hós oltást megúsztuk mindenféle nyavaja nélkül :) Ma telt le a 2 hét, hogy kapta, és eddig semmmi tünet :) (Tuti elkiabáltam :roll: )

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Gyöngyi, Babcika: A Liliknek nagyon boldog névnapot! :D

Babcika: Tessék ide is írni kicsit, most nincs időm a télieket is olvasni, hogy megtudjam, mi van veled és a kis kócos-vigyori Lilivel :wink:

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

HÚ VALI, KITARTÁS!!!

Melitta

Kép
nyf

Hát, Vali drágám, nem lennék a helyedben most :(

De nyugi, hamar kilábaltok ebből.

Nem hangzik jól az áthidaló, meg adósságok, meg két lakás, meg ilyenek

Bölcsihez gratula. :)
És nagyon közel van az úthoz????
És akkor most szeptembertől megy Alízka????
És te meg mész vissza melózni?
Tudják már?????

2 hét után már nem hiszem, hogy lesz valami gebasz az oltás után :roll:

Kitartás, puszi!!!!
vas

Ildi
Írtam privit :lol:

Vali
Ez szörnyen hangzik, :cry: mondjuk ha kaptok 6 milcsit az jól hangzik. :lol:
Remélem, nem hullik ki a hajatok mire véget ér az ügy.

Melitta
Sétáltunk felétek, de nem látom haladni a házat. Karira költöztök? :lol: :lol:

Mamacka
Nektek tényleg a balcsin kellett volna lakást vennetek. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta! Nem cikizni! ;) Most elég jól halad belül... Hallottad, hogy elpusztult a lovacska? :( :( :(

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Bocsi hogy csak ma, de mi is nagyon sok boldog névnapot kívánunk a LILIKe babáknak!!!!!!!!!!! :lol:

Vali: ez tényleg nagyon kemény menet lesz nektek! De kitartás!!!!!Remélem minden kedvezően alakul majd!

Ildi:nagyon szupi helyeken jártatok! És milyen ügyesen megoldottátok a gyermekcipelést! :lol: Csak egy kérdés:Te is tudsz ilyenkor egy kicsit lazítani???? Vagy csak akkor amikor kettesben mentek apával!?? :wink: És a keresztelős képeken is nagyon szépek vagytok!

Cory: VEZESS,VEZESS, és vezess ha meglessz az a jogsi!!!Hát a motoros csajod valami fantasztikus! Na de a fiúcskák is nagyon menők!!!

Livi. nagyon rossz lehet a párod nélkül! Én állandóan sipárgok hogy alig segít meg így meg úgy, meg hogy vele csak a baj van mint egy nagy gyerekkel, na de mikor elmegy egy 2 napos kutyakiállításra, akkor érzem csak hogy milyen jó az a napi 1-2 óra amit össz-vissz eljátszogat Fannikával! Remélem hogy ha tudjátok tartani a kapcsolatot, akkor egy kicsit elviselhetőbb lesz a hiánya! Kitartás!!!!

Mamacka: Nagyon tetszenek a képek! Főleg a "majdnem leesek az ágyról a nagypapa mellől"!! :lol: :lol: :lol: Házügyben nagyon szerencsésnek is kell lenni!!!!Nagyon nehéz jó áron jót kifogni!

Tünde:akvárium ügyben nem tudok segíteni!Viszont tészta ügyben majd igen!Ovi és bölcsi ügyet sajnálom! Tényleg azt akarják hogy ne szülessen sok gyerek! :cry:
Ja, míg el nem felejtem! Megyek a jövőhéten az itteni gyermekorvosi rendelőbe! Csinálok képeket milyen körülmények vannak ott! HIhetetlen!!! És senki nem tesz semmit! ÁÁÁÁ útálom hogy soha nincs pénz arra amire nagyon kellene!!!! :cry:
Puszi mindenkinek, megyek vasalni!!
Vendég

Köszi a halas válaszokat!

Angi:
60 litereset szeretnénk, az nem túl nagy, remélem.

Livi:
kör alakút nem veszünk, lehet, hogy a nézésétől én is bediliznék... :lol:

Az egész úgy kezdődött, hogy Dorina akart valamilyen háziállatot. Én persze nem, de a vége az lett, hogy oké legyen hal, annak nincs hangja, nem kell sétáltatni, játszani vele...
Peti vett is két Guppit, amik ott úszkálnak egy nagy befőttesüvegben. egyik nap látom ám, hogy 5 kis izgő-mozgó halacska is van, hát megszült őnagysága, szóval kellene nekik rendes házikó, hamár nagycsalád lettek. :D

Boscó:
ilyenekre már én is gondoltam, hogy jó lenne egy-két helyet lefényképezni, aztán elküldeni VALAKIKNEK... (bár szerintem tojnak rá :( )

Vali:
ha túllesztek az egészen, akkor azt meg kell ünnepelni!!
Drukkolok!!!!

LILI babáknak boldog névnapot!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Edit, nem kaptam privit!!!!!! :shock: :shock:
Sőt, a múltkori medencéset se kaptam meg!!!!!

Boscó, valamilyen szempontból már az is pihenés nekem, hogy nem az itthoni körülményekek között vagyok, nem kell mosni...stb.
Igaz, itt is el kell látnom 3 gyereket, de apuci is többet segített , az esti fürdetésben pl.
Kaját csak reggeli ettünk otthon, a többit éttermekben, hegyi fogadókban...stb(arról nem kellett gondoskodnom).
Így igazából annyira nem volt fáradtságos
De a sok kirándulás ,meg a látnivalók kárpótolnak :D

De ősszel megyünk kettesben(négyesben-két barátunkkal) wellnesselni valahova(gyerkőcök nélkül :wink: )
Nagy álmom meg London jövő áprilisban a 10. ház. évfordulón :roll:
És akkor tényleg kikapcsolhatnék 2-3 napra :D :D
vas

Sziasztok fiatalok!

Ildi!
Olyan gyorsan telnek a napok, hogy csak ma döbbentem rá, hogy már péntek van! :D

Vanillka!
Sok sikert, kitartást és nyugalmat a lakásvásárláshoz! Hihetetlen, milyen pacákok vannak!

Mamacka!
Tegnap az iwiw-en nézelődtem és találtam egy csomó grafikusi munkát (na jó, hármat) elküldjem emilben?

Boscó!
Elég jól bírjuk, csak néha akadok ki. Pl ma, cukkini-kirántás közben a forró serpenyővel a kezemben majdnem hanyattlökött az én drága gyermekem, mert nem bírta elviselni, hogy nem vele foglalkozom. Aztán nekiálltam vele kiabálni, ő meg bömbizett. De úgyse kiabáltam már vagy fél éve, legalább eddzem a hangom.

Tünde!
Ez csak a zselé-vizes, műanyag halas dologra lett volna. Igazi halat nem tartanék, mert még a kaktusz is kihal nálunk. Most vettem észre, hogy az erkélyládába ültetett sziklakertem is kihalt. Igaz, asszem ősszel locsoltam utoljára. :oops: Még jó, hogy a gyerek szól, ha éhes, különben elfelejteném etetni. :oops:

Kép
szelivi

Csajok mi van veletek? Magamban kell beszélgessek? Na ne máá!

Ma beszéltem a férjecskémmel telcsin, Tünci is aktivizálta magát, mondta, hogy appa-appa! Olyan édi volt!

Kép
szelivi

Csak röviden ...

Van 8 db Huggies 7-12 kg-ig jó úszópelusunk, de Alizra már kicsi :oops:
Szívesen felajánlom, csak kiáltson akinek kell!

Keddre kérek még drukkokat, akkor megyünk a bankba aláírni a hitelszerződést. Eléggé fosok, tuti közbejöjjön még valami ... :roll: :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Mit csináltok ebben a dög melegben??

Mi a lakásban ülünk, most vízpartra sem tudunk menni, mert Dorina beteg, tegnap lázas volt, de semmi más, ma már jobban van, mi a fene lehet?? :shock:

Livi:
szobanövények nálunk is kihalóban... , a teraszon lévőket meg anyukám locsolja, azt mondta nem bírja nézni, ahogy kókadoznak :)
A befőttesüvegben lévő halakat gondozom ám rendesen, már vizet is cseréltem nekik! :P

Vali:
keddre mennek a drukkok!!!!
aztán jelentkezz ám!!! :D

Gondolom a legtöbben Balcsin vagy valami jó helyen vannak puszi Mindenkinek!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vali, Angitól mi már kaptunk, de szívesen vesszük, amilyen sokat mi vizezünk. :) És Bencére még bőven jó lesz az idén. :)
Aliz ilyen sokat nőtt??? Mert ők kb. egypicik voltak. :wink:
Ha kell, van cserébe Hipp kaja, amit viszont Benyó nem eszik már. Ha ti igen, szívesen cserébe, hnahhh??? :)

Mi csak lihegünk, pihegünk, és alig várom a szerdát, hogy Balcsira lejussunk és Anitáékkal együtt pancsoljunk (remélhetőleg), kibírhatatlan a belvárosban a meleg....

Mindenkinek jó lihegést, igyatok sokat. :)
Vendég

Hali!!

Vali, minden rendben ment pénteken??
Holnapra mennek a drukkok :wink:

Úszópelink nekünk még oylan van, ami Olivéré volt :roll:

Tünde, mi lett Dorinával???

Én meg csak tüsszögök, folyik az orrom minden reggel, hülye csalán virág :evil: :evil:
aztán augusztusben meg jön a parlagfű.......................... :roll:

Eszti, jó fürcsizést a Balcsin!!! :D :D
vas

Ja, megjött tegnap a két plusz pótgyerekem.............

még nem kerestem meg a kötelemet, vagy a puskagolyót :lol: :lol: :lol: :lol:

de ami késik nem múlik, vasárnapig még sok az idő :wink: :wink:

(bár eddig jól viselkedtek)
vas

Uram tegnap fényképezgetett:

gyíkocska
Kép

legyecske
Kép
vas

Sziasztok!

Tünde: kérdésedre válaszolva: sokat pancsolunk, meg hűsölünk a lakásban! Kibírhatatlan meleg van!Dorina jobban van már? Mi lehetett a baj?

Eszti: ez a jó lihegést ez nagyon tetszik! :lol: :lol: Tök jó hogy sokan csak leruccantok a Balcsira! Nekünk olyan 300 km-re lehet! :lol: Az itteni strandtól rosszul vagyok :cry: , de a kerti medence intenzíven ki van használva! :lol:

Livi: biztos örült a párod hogy beszéltetek! Neki sem lehet könnyű nélkületek!Amúgy hogy viseled?

Ildi: jók a képek! Kitartsát a gyereksereghez! Egyszer mikor kicsi voltam, ment egy olyan mese amiben téboly 1, téboly 2 és téboly 3 nevű szereplők voltak. Aztán egyszer amikor felhívták anyukámat, (mi meg hangosan játszottuk hogy mi vagyunk a tébolyok)azt mondta anya:-tessék,itt tébolyda! (lehet nem igazán érthető így, de akkor nagyon jót nevettünk rajta!) :lol:

kitartást mindenkinek a meleg napokhoz! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Még élünk mi is...még.
Jöttem panaszkodni, meg sajnáltatni magunkat! :)

Alex csüt estére belázasodott, bár nem volt magas, "csak" 37,8. Aztán pénteken semmi baja, majd estére már 38,7 lett. Kapott kúpot, alukált reggel 9-ig :) Szombaton semmi baja nem volt, még a láza sem ment fel. Nem toom mi volt, remélem csak az MMR mellékese, bár kivezetőt is kapott. :?
Nekem csütörtök estére iszonyat gyomorfájásom lett. AZt hittem ettem valamit, és csak egy kicsit oda lett a bélésem. Másnapra kutya bajom. Reggel volt egy kis fosika, de semmi más. Azért diéta bejátszott pénteken. Estére megint fájdogált a hasam, de nem vészesen. Aztán szombat reggel megint fosi, de egész nap semmi. Estére már szépet kakiltam. :oops: Tegnap felkeltem, tök jól vagyok, mehetünk Anyósékhoz gárdenpartizni. Bográcsgulyás. Nagyon fini volt, de alig ettem. Nem mertemnagyon. Hazajöttünk, estére megint olyan szinten fájt a gyomrom, h aszittem nem érem meg a reggelt. Aztán simiztem a pocimat, és csak úgy dőlt belőlem a puki. Mondom kira, kipukizom magam, és jó leszek. Aha, aszittem. Lefeküdtünk aludni, és valamikor éjfél körül arra ébredtem, h vagy szaladok, vagy idefosok. Szaladtam. Meg még utána vagy 25x. konkrétan a fél éjszakát a budin töltöttem. Hát ne tudjátok meg. úgy fáj a senekem. Már nem bírom törölni, csak zuhany. Este meg kérek Alextől Sudocremet, hátha segít nekem is. Most nem voltam vagy 1 órája a rötyin, délután megyek dokihoz, mert félek ez már nem csak gyomorrontás. :(

jók legyet, vigyázzatok magatokra, ebben a idióta melegben!

Kép

Kép
nancsika

Hello Csajok!
Gondoltam írok már, hátha betelik ez az oldal is... :)
Még pizsiben ülök a laptop előtt, minden ablak besötétítve, zárva. Tisztára, mintha bújkálnék... :roll:

GYerekem tegnap Szolnokon lett hagyva, jobb is, mert ott a ház hűvős és van kertje, stb. Én ezt a hetet az orvostudománynak szánom. Foggyökérkezelés (2 alkalom), fogkőszedés (egy alkalom), nőgyógyászat, bőrgyógyászat... :shock: Jaj, nagyon sajnálom magam!!!! És elvonási tüneteim vannak, annyira hiányzik a lyányom. Úgy kell visszatenni a telefont, hogy ne higyje anyósom ellenőrzöm. Pedig totál megbízom benne, csak hiányzik a kölök. :(

Irigylek mindenkit, aki nyaralni van!
Livi! Ti hogy bírjátok a panelban??
Vali! Drukkolok holnapra! Miért jönne közbe vlaami! Csak pozitívan!!! :)
Ildi! Most akkor 5, azaz öt gyerekkel vagy?????? AZ már ovóda!!!!
:shock: :shock: Van róla papírod? :lol: :lol:

Tünde! Nekünk is volt gyerekkorunkban halunk. Meg teknőc is. Egyiksem volt hosszú életű... :? AHogy Livi mondta, ami nem kér enni, azt én is elfelejtem. :roll: Nálunk sem én locsolok. :oops:

Na mentem, ki kell mozdulnom, ha nem akarok éhen halni. :wink:

Barti
UI: Énis lökök pár pancsis fotót a Holt-Tiszáról.

Kép Kép Kép Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Jó estét!

Dorina még mindig belázasodik, dokinő szerint ez egy nyári vírus, lázcsillapítás és kész. amúgy nagyon vidám, úgyhogy nem érzi rosszul magát.

Ildi:
Petim nagyon elmélyült a képeitekben :)

Boscó:
nekünk még kerti medence sincs, csak egy kis gyerekpancsi :)
Felétek nincs valami klassz tó, ahol fürdeni lehet? Mi a Tisza-tóra szoktunk járni (idén mondjuk nem megyünk)

Bartika:
így könnyű... :D
bár a fogak miatt nem irigyellek, de legalább egészségesek lesznek!

Nancsika.
vizsgáltasd meg magad! ebben a melegben annyi minden elszaporodik (pl. szalmonella), jobbulást!!! majd írj, hogy mivan Veled!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok Csajszik!

Tünde!
HÁt igen, a műanyag szobanövény meg nagyon gáz. BÁr nekem van három szál igazi fa tulipánom. :D

Ildi!
Kitartást a gyerekekhez! Én már akkor is kivagyok, ha itt a szomszéd Balázska. Olyan dolgokat fedez el a lakásban, amikről azt se tudtam, hogy veszélyesek. Na meg tépkedi a tapétát a falról. :D Nagyon jók a képek! Legközelebb mi is olyan gépet veszünk, amivel lehet makrót csinálni.

Boscó!
Egész jól bírom. Nincs időm pihenni és panaszkodni. Meg hát ha rossz kedvem van is, csak nem bőghetek a gyerek előtt! :?

Nancsika!
Nagyon sajnálom a pocidat! Hihetetlen vagy, hogy még ezt is humorosan tudod előadni! :D

Bartika!
Most 34 fok van idebenn. Ja és persze alulról fűt a szgép pluszban. :D

Holnap megyünk haza vidékre. 12:45 - 17:35-ig buszon fogunk ülni. Kircsi lesz. Remélem légkondis távolsági lesz. Egy hetet otthon leszünk. Legalább én is pihizek, lesz pesztra otthon bőven. Meg valami nyári gyakszit is intézek.

Kép
szelivi

Mamacka és Csillus!
Én ezt most találtam a netten és nagyon megdöbbentem
http://icipicibencemaci.freeblog.hu/
Áron baba képeit használja fel valaki saját gyermekeként és Csillus stilusa is nagyon felismerhető.
Lehet ez ellen tenni valamit?
Vendég

Szia Meli,

örülök, hogy megtaláltad az oldalt. Valószínű, ez ugyanaz a lány, aki már sok helyen rontotta a levegőt, most ez a legújabb helye. Ha észrevetted, az én nem túl gyakori Benyófi nevem is a vonalzóján van :roll: , és mivel Áron fotóit másolja, ezért nincs kétségem, hogy újra Simon Ági garázdálkodik, most már ezredszer. Itt a babaneten az Istvános topic miatta kényszerült zárt topicba, mindenkit kikészített, hazudozott össze-vissza, egy szóval az a lány (kecskeméti 20 körüli lány) beteg, elmebeteg. És mivel mi Mamackával az Istvánosoknál is beszélgetünk, ezért gondolom, hogy mivel minket megint ötvözött (kép+név), ezért megint vele van dolgunk. Utánanézek, hogy ilyen blogot hogyan lehet megvétózni, és most már halálosan elegem van ebből a beteg idiótából, komolyan. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Innen a babanetről már kitiltották, a mamanetről is, a nlc-ről is, és még sok más babás fórumról. Mindig mások gyerekeit "ellopja", és a sajátjaként tünteti fel, meg a történeteket is kitalálja, sokféle gyereke volt már, sokféle szülése, stb. stb.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :twisted: :twisted:
Vendég

Na, jobban megnéztem az oldalt, és mivel alul van egy e-mail cím, amire ha rákattintok moflymacikukacgmail jön fel, ezért tuti, hogy ez az elmebeteg már megint, ez volt itt az egyik álneve a babaneten.
Hogy menne a fenébe. Mindenhol Benyót olvasok, meg Benyófit. Már pedig ez a két név azért nem túl gyakori, valljuk be, totál ki vagyok...........
Meg Áron fotói, meg a nagyszülőké..............

CSAJOK, VALAKI SEGÍTSEN, HOGY LEHETNE EGY ILYEN BLOGOT TÖRÖLTETNI???????????????
Vendég

Elég durva ez a blog :( Szerintem max az üzemeltetőnek lehet írni, hogy lopott képek stb.

cory
Budapest

Helló!

Eszti, Mamacka,
ez nagyooooooon durva!!!! :twisted: Nekem is csak az az ötletem, ami Corynak, de azért gondolkodom még máson. Ha tudjátok, hogy ki a személy, akkor ez szerintem személyiségi jogokat sért, szóval fel lehetne jeleneteni a csajt...

Vas,
hogy bírod? A képek nagyon frankók!
Vali,
mi volt tegnap?
Cory,
szépek a gyerkőcök. Nekünk is pont ilyen a mocink. :)
Livi,
hogy bírtátok az utat?
Bartika,
húú én nem merném még egyedül lent hagyni Lidit. Persze gondolom jól elvan a nagyiékkal Pöttyi. Tök jók a képek! Neked meg kitartást a dokis dolgokhoz!
Tünde,
Dorina? Olyan durva, hogy nyáron is van vírus... Sógornőm kislánya most volt eggyel kórházban. :(

Hogy bírjátok a meleget? Gyerekek a bezártságot? Mert nálunk az van, hogy a lakást klímázom, de Lidi max 4ig bír itthon lenni. Utána már menni akar, viszont akkor is dög meleg van.

Pussz. Jó Balcsizást, pancsolást akiknek aktuális!
angi79

sziasztok lányok!

jó régen nem irtam-olvastam.. :oops:

Nagyooooot nőttetek mind, és gyönyörűek a babák egytől egyig!
Mi hétfőn megyünk a Balcsira, kérdésem ehhez kapcsolódik: hol lehet úszópelenkát és mennyiért kapni? Vagy szerintetek vihetem sima Pampersben a vizbe?

itt van kettő kép, h képben legyetek:

Kép Eszter

Kép

Még jelentkezem...

KépKép
gaby70

Aztaaaaaaaaaaaaaaa..................

Ez a nő beteg :shock: :shock:
Végigborsózott a hátam, mikor beleolvasgattam
Jujj, de durva
Fogalmam sincs, hogyan lehetne törölni ezt a szemetet

Köszi kérdéseteket, jól vagyunk, egyenlőre bírom az 5 gyerekkel, elég jól elvannak egymással, persze veszekednek is.
Én meg csak főzök, mosogatok...stb.

Este lehet kiruccanunk Mogyoródra kicsit csúszni(csak Levente ,meg Evelin jöhet) :D

Gabi, úszópelus minden dm-ben, rossmann-ban, tescó.....stb-ben van.
Sima pelus nem jó, teleszívja magát vízzel.

Lívi, az uram most vett egy makro objektívet a géphez, azzal lövi az állatkákat 8)

Edit, Tünde, tegnap este Natasa lefekvésnél elkezdett vonyítani, mint állat, arra gondoltam, amit mondtatok, hogy a szuri mellékhatásaként ordított Levi, meg Bettus is.
(belegondoltam, mi lesz , ha 2 napig ő is csak vonyít :roll: )
Remélem csak melege volt.
Még alszik :wink:

Bartika nagyon jók a képek, Pötyi tök cuki.
Hogy viselkedik a nagymamánál??
Dokijárást hogy bírod????

Nancsi mi van veled???
Fosi elmúlt???
vas

VALI!!!

mi volt tegnap????? :wink: :wink:
vas

Köszi lányok a tanácsokat. Az Istvános topikon a jogász barátnőnk írt egy levelet a freeblognak, meglehetősen hivatalosat, hogy a freeblog jóhírének megőrzése végett töröljék a blogot...remélem mihamarabb meglesz.
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?