Új privát üzeneted érkezett!

bocsi, csak Egy férjem vanKép bocsi a sok magyartalanságért

ZsuKép
zsu26

bocsi, csak Egy férjem van és nem stresszeli magátKép bocsi a sok magyartalanságért

ZsuKép
zsu26

Zsu!
Én sem szeretem ezt a felvételit, azért szeretnék túl lenni rajta. Szerencsére Pityu nem stresszeli magát, mert nem hajtjuk, hogy már pedig ha nem csinálod meg, akkor jaj neked. Egyszerûen csak szeretném ha magasabb szinten tanulná a matekot. Ha nem sikerül, nincs gond marad a suliban, ott ahová most is jár, és legfeljebb többet kell majd tanulnia önállóan, hogy 4 év múlva sikerüljön a felvételije az adott középsuliba.
Egyébként ez a holnapi tulképp nem is felvételi, hanem városi "matematika verseny", csak hát az elsõ 28 vagy 30 gyerek nyereménye az, hogy emelt szinten tanulhatja majd ötödiktõl a matekot.KépKépKép
Most amikor hazajött elmondta, hogy a tanító néni szerint milyen feladatok lesznek, azt átgondolta, és azt mondta, hogy majd meglátjuk. DE tuti, hogy nem fog sírni, ha nem sikerül. Egyébként azért küldtem a gimnáziumi felvételire is és a Zrinyi matek versenyre, hogy legyen egy kis gyakorlata a vizsgázásban. Tudtuk, és a gyereknek is mondtuk, hogy nem fogják felvenni, és így legalább az esélytelenek teljes nyugalmával mehetett a felvételire. Egyébként a magyar tanító nénije szerint ha összeszedi magát, akkor tud õ logikusan gondolkozni, és akkor még esélye is lehet, csakhát.... Ja, és holnap nem a matek tudásukra lesznek kiváncsiak, hanem a logikai készségükre.

Sziasztok, megyek, mert a Miki gépezni akar, és most õ vigyáz a Beára, de ha a Miki kijön akkor nekem kell a Beával lennem, mert különben veszélyben vannak a CD-k, és mindenre felmászik.

Ja, és még azt leírom, hogy a Beus a spenótot úgy megette, hogy csak na. Nagyon ízlett neki, és végre rendesen evett ebédet.

Zsuzsa + spenótevõ Beababa

beababa

MupiMami!
Vannak fent rólatok valahol képek? Nagyon szép nevû gyerekeid vannak!
Megjöttek azóta Mupi leletei?

Bogancsi!
SherryKépKép

Zsuzsa! Pityunak mennek a drukkok!!

Zsuzsi!
Lakáshoz drukk! Egész a szomszédaink lesztek! Dóri aranyos lehet, amikor énekelget KépKépKép

Nosztalgia: nekünk zx48-unk volt. (Billentyûs Józsi Bácsinak hívtákKép) És az AticAtak nevû kedvenc játékunkat megtaláltuk az interneten PC-re is!Kép

A szemem köszöni megvan, de ma nem mertem betenni lencséimet. Holnap már próbálkozom, ti. ilyenkor Luca álló nap a szemüvegemre vadászik Kép.
Zsu!
A szemészem nemrég ajánlgattam BMártinak, szerintem nagyon alapos, megbízható dokinéni.
Dr. Bana Ildikó
Opti-Queen, 1036 Bp. Bécsi u. 57-61. (Az Új Udvarnál)
Tel.: 387-80-83

Márti!
Küldök neked alvás-pótló KépKépKépKépKépKép-kat! Bízzunk benne, hogy a hiszti csak az idióta idõjárástól van, és elmúlik a jó idõtõl! Ma Luca is rengeteget visítozott.

Most hirtelen ennyi.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Voltunk ma Coryékkal játszózni Kép Balu nagyon édi Kép Vili is Kép

Mindenki gyereke visítozik, Vili meg mint akit kicseréltek, ugye õ nem csak a fronttól lett ilyen jó?

Rebi! Márti!
Energia, kitartás Kép Kép Kép és hisztiûzõk Kép Kép Kép mennek.

Borcsa!
Nekem nincs lencsém, jó ideje csak géphez, olvasáshoz hordok szemüveget, de Vili mellett képtelenség mindkettõ, ha meglát szemüvegben úgy megörül neki, hogy még Kép Apáét már megszokta, no de az enyém. Ha szemüveg nélkül olvasok akkor meg a könyvem kell, vagy hozza a sajátját Kép

Más. Szerintem Lucának is meg fog jönni az étvágya, Vilinek nagyon megjött, különösen ha a levegõrõl jövünk fel és egész héten azén fõztömet eszi.

A tévében egy színész integetett Vili visszaintett neki Kép

Zsuzsi!
Merre költöztök? Tök jó, hogy ti is jöttök a kerületbe Kép Tesó project nálunk is nyár után indul Kép
A kisgyerekek felvételiztetése engem is kiborít. Nõvérem kislánya már elsõbe is felévtelizett. Egy csomó idõsebb gyerek van az osztályban csak azért, hogy felvegyék õket oda egy évvel késõbb íratták be a szülõk a gyerekeket. Kép

Zsuzsa!
Drukk megy.

MupiMami!
Nálunk is az ágynemútartó a favorit Kép

Solya!
Nekem is örökké vérzett télen az orrom a 10. emelti panellakásban, mikor ott laktam. Gondolom a szárzalevegõtõl, a vérnyomásom meg mindig alacsony volt.

Norci+Jól evõ Vili
norci

Sziasztok!

Köszönjük a részvétet mindenkinek. Késõ délután a lányok elvitték Sherryt egy szép kis kerek dobozban az erdõbe a bodzáshoz és eltemették. Juli egész jól van, de amikor hazajött, sokat sírt.

Laura: bocs, hogy nem válaszoltam: ketten voltak a papagájok, Sherry "felesége" Kivi névre hallgat. Most elég szomorkás szegény.

Zsuzsa: drukkok mennek Pityunak!!! A spenótot én is nagyon szeretem Kép

Márti: lehet, hogy csak életkori hiszti, de azért biztos nem evett meg mégis valamit, vagy nem dugott valamit az orrába/fülébe és az fáj neki. Bocs!!! Nem akarlak ijesztegetni, de a hirtelen visítás lehet ilyennek a tünete is. Remélem, fölöslegesen aggódok itt Neked Kép Neked rengeteg gyógy megy !!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Dzsili: én még nem adtam Tominak nyerseket, de lehet, hogy most már megpróbálom. Tegnap óta rájött, hogy egészen ehetõ, amiket mi eszünk Kép Amikor velünk ül az asztalnál, már nem hajlandó saját kaját enni, csakis a miénket Kép

Zsuzsi (26): pedig azt hittem, bigámista vagy Kép

norci: látom, szuper szakácsnõ lettél Kép Kép Kép

Tomi megállás nélkül nyitogatja az összes konyhaszekrényt, fiókot, mindent, amit elér. Pakol ki-be, rendez. Délben a tízórais szalvétákat rendszerezte a konyhakövön... Ja, és persze törölgetett is velük ... Rendes kis kölyök Kép

Jó éjt! bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Láttam az interjút Ibollyal, nekem is tök szimpi volt! Kép Kép Kép

Mupi Mami: velem is hasonló a helyzet, mint Solyával: amikor "érkeztél", sajnos eléggé nyûgös napjaimat éltem, így kizárólag olvastam a topicot.
Szóval: üdv közöttünk, és hidd el, elõbb-utóbb neked is rendszeresen fogunk írogatni! Kép Kép Kép

Márti: nem tudom, mennyire vígasztal, de pár napja én is hasonló helyzetben voltam. Átszaladt a családon ez a hányós-fosós (bocs) vírus, igaz, engem csak egyetlen napra tepert le, de akkor felkelni is alig tudtam (hála Anyukámnak és Tóninak, nem is nagyon kellett, kivéve etetéshez).
Aznap Romola is extra nyûgös volt, nem értette, Anya miért ilyen lusta egész nap.
És az utóbbi 2-3 napban õ is jóval hisztisebb, visítósabb az átlagnál, lehet, hogy ezt a frontot érzik.
Szóval, fel a fejjel: lesz még jobb is!
Ja, és gyógyok mennek: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép .

Rebi: köszönöm a dokinõ nevét!!!

Bogancsi: papagáj: Kép . Most árván marad a párja, vagy vesztek neki új társat?

Zsuzsi: lakáshoz nagy gratula! Ez most mekkora?

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

Bogancsi Kép Sherry, én is megkönnyeztem.Kép Mostanában mindenen bõgök!

Laura! Köszi, hogy írtad, hogy délután ismétlik a Ketten-t, így én is láttam!
Nagyon szimpi nekem is Iboly, valahogy másmilyennek képzeltem! És szerintem nagyon jól beszélt! Jó volt látni a döbbenetet a riporter arcán! (még ettõl a riporttól is meghatódtam... félek, hogy ez nálam már kezd kóros lenni)

Reggel teljesen kiakadtam!
Néztem a Találkozásokat és Schobertné volt a téma - az új sztárkismama - hogy bliccelt a bkv-n és már 8e Ft a bírság, ha nem fizet, mehet a börtönbe. Erre õ: biztos visszaéltek a nevemmel, mert nekem van egy férjem, aki nem is engedné, hogy felszálljak a bkv-ra!
Miért? Az valami leprás dolog?! Annnnnnyira kiakasztott! Eddig sem bírtam a csajt, most sem szerzett jó pontokat. Ráadásul most majd csodálhatjuk mindenhonnan, hogy õ milyen fitt kismama!KépKépKép

Márti! Szerintem is lehet valami a levegõben, Réka is hisztisebb a megszokottnál!Kép Csak remélni tudom, hogy nem lesz nagyon szeszélyes az április!

Ja, egyébként Réka meggyógyult! (kopp-kopp) Már csak az orra folyik picit, de csak elalvás elõtt kell leszívni.

Zafi
zafi

Zsfi!
Az nlc topikján a héten a Détár Enikõ volt a téma, hogy õ milyen anyuka, illetve milyen karrierhajhász nõce. Háááát, oda lehetett volna tenni Norbika kedves nejét is. Egyre unszimpibb a kiscsaj. Amíg nem volt Schobertné, addig szimpi volt, de azóta valahogy nagy hülye lett. Én náluk azon akadtam ki, amikor a Találkozásokban nagy heherészve elmondták, hogy a nászutjukon mekkora szexuális vágyuk volt, hogy utcán, templom udvaron is elõadták a szex jelenetet.

Hisztihez mindenkinek sok türelmet kívánok.KépKép Bea egyelõre túl van rajta, csak el ne kiabáljam. Mondjuk nála nem is volt annyira vészes az is igaz. Amikor elkezdené, akkor jövök én azzal a technikával, hogy ráhagyom, és pillanatok alatt abbahagyja a mûsort, mert rájön, hogy felesleges, és akkor elfoglalja magát mással.

Zsuzsa

beababa

Menta!
Én is küldtem egy "bombát" a hírtv-nek!Kép

Zafi
zafi

sziasztok

Bogancsi
részvétem a papagáj miatt KépKépKép
Nem semmi a sztorid apukával és a kanáriddal KépKép szegény, de nem is te lennél ha nem veld fordul elö! KépKépKépKép
A bogancsi mit jelent? Fel tünt, hogy kis betüvel írod mindíg!

Solya, Cory
Szerintem azért annyit lehetne tenni ilyen idióta kis szemetek ellen, akik ezzel szórakoznak, hogy tönkre tegyenek efféle aranyos és meghitt helyeket, hogy amint fel teszik a képeket rögtön törlik. Nem?
Azt nem értem hogy miért nem figyelnek oda az illetékesek kicsit jobban az ilyesmire.
A chat az más ott legalább visza lehet szólni, nem?

Solya
A tüzfal is lehet ludas, bár én nem vagyok szakértö, de emlékszem régebben már volt valakinek hasonló gondja és ha kikapcsolták a tüzfalat lehett képeket feltölteni.
Ha gondolod és átküldöd emilben /elég kisebb formátumban/ akkor feltöltöm neked!
Az én gyerekeimnek is többször vérzett az orra, volt hogy úa. mint nálatok éjjel, föleg Mátékámnak,ez elö fordul, ha nagyobb mennyiség lenne biztosan felébred, ha többször megismétlödne vagy egyéb tünet is kiséri akkor érdemes feltétlenül orvoshoz fordulni és kivizsgáltatni.

Köszönöm a válaszokat zöldség ügyben elég tanácstalan vagyok, mert apukám kérdezte a minap, hogy miért nem kap még a leányzó uborkát , én meg nem tudom mit használ vagy árt neki.

Zsuzsa
már hiányoltalak KépKépKép
Drukkok mennek KépKépKépKépKépKép, szegény Pityu, én meg már azt hittem hogy vége van a felvételiknek!

Zsuzsi
nem hinném, hogy csak egy van /férjböl/, most elszóltad magad! KépKépKépKépKépKép
Gratula a lakáshoz! KépKépKépKépKép
Nem tudod elterelni a figyelmét ilyenkor valamivel a ciciröl, aztán amint lehet megszoptatni? Én még élvezem hogy Napocska szopizik, bár ilyen kellemetlen helyzetbe még nem szokott hozni azt is bevalom, de ahogyan Iboly is mondta, nekem is ezek a legnyugisabb perceim, amikor mindenkit kiküldök a szobából és nem számit semmi mert a lányomnak szüksége van rám! KépKépKépKépKép

Márti
Szerintem Ármin is már abban a korban van hogy több mindent tud mint amit ki tud fejezni és bosszantják saját korlátai, mint pl. ha valamit nagyon szeretne megépíteni, helyre rakni de nem sikerül, vagy töled akar valamit de nem érted meg.
Természetes, hogy neked most nem könnyü hiszen babókát vársz, elsö gyereknél még több idö van pihenni és kevesebb gond is nyomaszt, és még ráadásul a betegség is! Jobbulást és türelmet kívánok neked! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Rebi
Kemény nö vagy Te mit neked némi hiszti KépKépKépKépKépKép
Ezt csak viccnek szántam! Elöbbi neked is szól, rém okos tudok lenni, ha nem az enyém gyerek csinálja mi? KépKépKép
Persze ami késik nem múlik, én is megkapom majd a magam adagját az biztos!

Pusszancs: Dzsili
dzsili

Dzsili!
Ne is mondd. Pityunak is tele van a hócipõje. Ma úgy kiakadat, mert nem nézhette meg a Barátok köztöt, hogy csak úgy zengett a ház. Közölte, hogy elege van, és mindenki az Rtl klub, meg mi is hová menjünk. Mondtam neki, hogy írjon az Rtl Klubnak, hogy miért ilyen késõre teszik a kedvenc sorozatát. No, mondjuk megnézhette volna, ha holnap nem kéne nagyon észnél lennie.Kép
De aztán mire lealudt már nevetett a dolgon, és mondtam neki, hogy gondoljon arra, hogy holnap délelõtt szinte csak vele leszek, és majd egy jót dumcsizunk, amíg megyünk a suliba reggel lábbusszal, mert természetesen busz járat nincs úgy, hogy idõben leérjünk.

Szia Zsuzsa

beababa

Zsuzsa
Márk is örült, hogy Tv-z het kedvére nincs holnap suli, én meg annak hogy nem kell felvételiznie, mert ugyan kevesebb a lehetöség, de szerintem ez már szörnyü, hogy hónapok óta csak készül Pityud is hol erre a hol meg arra.
No de most már nem sok van hátra holnap meg lesz egy kis anya fia tracsi az is valami... KépKépKép

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Remélem ma gyorsabb leszek,mert hamar szeretnék lefeküdni.
Riki tegnap is ataludta az éjszakat,csak 3/4 7-kor kelt elôször.Viszont napközben mostanaban elég gyakran fordul elô,hogy elalszik negyed 12 körül és alszik 2 és fél orat,de utana egész nap mar képtelenség lerakni,elaltatni.Nekem ez igy abbol a szempontbol jo lenne,hogy éjjel nem kel fel,viszont mivel nem alszik mar délutan,ezért estére mar nagyon nyügös és rosszalkodik.Alig birok vele.Van valaki,akinek a babaja csak egyszer alszik hosszabbat?

Borcsa!Gratulalok Luca lépegetéséhez!Kép
Nalunk egyenlôre kézenfogva megy a dolog,de mar szobanyi tavnal tartunk.Kép

Dzsili!Köszönöm a fogakra a reagalast!Kép
Lattam én is a fotoalbumban a hülyegyerekeket!Ennyire raérnek?Szomoru,hogy ilyen fiatalon nem sportolassal,vagy valami hasznosabb dologgal töltik az idejüket.

Menta!Köszi a fogakkal kapcs.-os valaszodat.Megnyugodtam,hogy nem vagyunk egyedül.KépKépKép

Bogancsi!Szegény Juli és Kivi biztos nagyon szomoruak most.Kép
Riki is allandoan pakol,huzogatja a fiokokat(szerencsére csak 2-t tud),dobalja a ruhakat,a konyharuhat rendszeresen lehuzza a földre,nyitogatja a nyomtato tetejét(Apa legnagyobb banatara),nyulkal fel az asztalra és amit elér,azt mar huzza is le.KépNagyon kell figyelnünk,nehogy ott hagyjunk valami veszélyeset.Multkor levett egy kést.
Szegény férjedet jol megijesztetted!!

Zsuzsa!Drukkok mennek!!KépKépKépKép

Marti!Neked mennek a gyogyok,Arminnak pedig a hiszti üzôk.KépKépKépIgaza van Bogancsinak:tényleg nem történt vele valami?

Zsuzsi!Köszi neked is a fogacska valaszt!KépDorka édi lehet,ahogy kiabal a ciciért,bar neked biztos kellemetlen idegenek elôtt.Képzeld el,amikor mentem haza szülni a repülôn volt egy nô egy 1 éves forma kisfiuval.A nô egyszer csak elkezdte fennhangon kérdezni a kisfiut,hogy:"Matyika kérsz cicit?"De ezt megkérdezte kb.5-ször.Hat gondolhatod,még az is odanézett,aki nem akart.Mindenesetre engem elgondolkoztatott babaval a pocakomban.

Mupi Mami!Kérdeztem am tôled,hogy lesznek e fotok a gyerkôcökrôl!Nem kaptam valaszt,igaz valamit emlitettél attol függetlenül,ha jol emlékszem.A féjedre varsz ezügyben,ugye?KépKép

Képzeljétek,ma Apa odatartotta Riki füléhez a telefont,amikor az egyik nagypapa volt a vonalban.Nem hallottam,hogy mit mondott a nagypapa,de gondolom köszönt Rikinek.Csak azt hallottam,hogy Riki ezt mondja:"Szia!"KépKépKép
Ja,és a telefont le szokta venni,odatartja a füléhez és elkezd beszélni babanyelven.KépKép

Jo éjt mindenkinek és kellemes hétvégét!KépSajnos nalunk nincs ilyen,minden napunk egyforma.Kép

Edit
edith16

Dzsili!
Nem felvételi!, ezt csak mi buta szülõk mondjuk így.KépKépKép A jelentkezésünk "Városi matematika versenyre" illetve "Iskolai magyar nyelv versenyre" szólt. Nagyon szeretném, ha jövõ héten már tudnám biztosan, hogy szombaton esetleg már nem kell mennie sehová, mert vége ennek az áldatlan állapotnak.

Szia Zsuzsa

beababa

Dzsili: biztos lehetne, de sajnos a fotóalbumot olyan nem figyeli állandóan, aki le tudná az ilyeneket szedni. A chat-en van, aki tud segíteni, de ezek állandóan visszajönnek Kép És megint van egy album. Ráadásul berakták egy lány képét is Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory
Most lehet hogy ször szál hasogatónak fogsz gondolni, de ha nincs ilyen ember akkor legyen mert én azt hiszem leveszem az én albumaimat és maradok a réginél mert már nincs gusztusum oda belépni.
Nem beszélve arról hogy hogyan ajánlhatnám nyugodt szívvel másoknak esetleg a nagyszülöknak hogy kukkantasanak be nézzék meg az unokáikat, no meg némi fütyi mutogató barmot is hozzá!
Bocsi, de én nagyon pipa vagyok és ezt megírtam a szerkeknek is, mert én nem tudom elintézni idétlenek kamasz tréfának, ez értékrendem szerint nem az KépKép(KépKépKépKép

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Solya!25 éves vagyok, Tatabányán lakom, jelenleg van 8 kiskutyám is,a három gyerek mellett.Fodrász vagyok, de szeptembertõl beiratkoztam esti gimibe, mert tovább szeretnék tanulni.Remélem menni fog a gyerekek mellett.A férjem egy gyárban a minõségbiztositásért felel, és számitógép szereléssel is foglalkozik.

Zsuzsi! Képzeld a Mupinak is ez a mániája!Ha olyanja van hangosan üvõlti, hogy cici,cici, és õ is tépi le rúlam a ruhát.Nagyon kellemetlen tud lenni, hiába kinálok neki innivalút, kiüti a kezembõl.Én is örülnék ha leválasztaná magát, de ha nem, még nem erõltetem.

Borcsa! A férjem munkahelyén van a f. gép, de még keddig itthon lesz betegállományban, utána megcsinálja nekem, és én szólok nektek.

Norci!Látom nem csak a Mupi mániája az ágynemütartó.Imádja onnan nézni a tv_t.

Bogancsi!Nálunk is igy tünt el az összes evõeszköz.Ebben a hónapban be kell szereznem egy újat, de olyat veszek amit az asztalra lehet rakni, mert nem akarok minden héten újat venni.Csak tudnám, hogy hová teszi õket, mert eddig még egyet sem találtam meg belõlük.

Laura! az elsõ pár sorom neked is szólt!

Zafi!Én is dettó ugyanezen voltam kiakadva, én sem csipem ezt a Rubint csajt, egy beképzelt nagyképü kiscsaj.Méghogy õ buszon, hát hogy képzelik, hogy õ felszálljon egy buszra, õ csak autóval jár.Persze azt is be kellett mutatni, hogy nem is trabanttal, és persze azt is meg kellett mutatni ország világnak, hogy neki micsoda telefonja van.Az ország legfittebb kismamája!!!Utánam persze.Persze azt is megjegyezte a kis szerény, hogy nem fog unatkozni a börtönben , mert annyi rajongója van, hogy egyfolytában lesz látogatója.

Zsuzsa! a Détár E. témában is osztom a véleményeteket, már a vizcsapból is ez a nõ folyik, mindehol õt mutatják, ha meg nem akkor meg a hangja szól valamelyik reklámból:Sokat foglalkozhat Zsebivel.

Edit! a Jõvõ héten meglesznek a képek, azonnal szólok!!
A Mupi is mindig telefonál, olyan édes ilyenkor, ha csörög a tv-ben a telcsi, már megy felvenni a miénket!!

Elég sokat irtam, leszakad a hátam, megyek aludni!
Jóéjszakát! Mupi Mami
Mupi Mami

Dzsili: mint sok más esetben is, most is tökéletesen egyetértek veled. Engem a chat-en ezek a kölkök folyamatosan fenyegetnek... Nem tudom, mit lehetne kezdeni velük. Írtam a szerkesztõ topicba is, de többet nem tudok tenni ellenük Kép

cory
Budapest

Cory
Még ök fenyegetnek, meg tudnám tépni a búrájuk,olvastam a szerk topikot én most is múltkor is emilt küldtem és válaszoltak is többé kevésbé azt amit neked,/bár akkor még azt kaptam hogy szombat hajnal van ezért nincs törölve, de most már délután van, vagy ez hétföig így marad/ én mégis úgy gondolom hogy ha egy ideig intenzívebben lehetne a biztonsággal foglakozni, tudom én plussz idö és pénz, talán meghálálná mert az ilyen kretének csak addig jönnek amíg nekik megéri szórakozni utána tovább állnak.
Ha rötön törölnék öket, és a chat-re sem tudnának fel menni mert ki lennének szürve abba hagynák, szerintem más megoldás nincs!

Úúúúúúgy szeretnék egy ilyent a kezem közé kapni!

Kép

Mupi Mami
Örülök hogy írtál többet magatokról, a nagyobbakra is kiváncsiak vagyunk ám, és jó hogy már tagoltabb az írásod mert így könnyebb át nézni! KépKépKépKépKép
Biztosan sikerülni fog a suli, drukkolunk hozzá! KépKépKépKép
Milyen kutyusaitok vannak? Tenyésztök vagytok?

Pussz: Dzsili
dzsili

Dzsili: a chat mûködésébe kicsit jobban belelátok. Sajnos nem tudod õket kiszûrni, max úgy, hogyha azt a teljesn internetszolgáltatót kizárod, de az rengeteg normális embert is elzár a babanettõl Kép

cory
Budapest

Sziasztok!

Borcsa: hogy hogy szomszédok? ti merre laktok? mi a Karinthy és Bicskei sarkon leszünk, ha nem vág át minket az eladó, még csak a foglalót fizettük ki... Köszi a szemész címet, de õ biztosan szemész és nem optikus?

Norci: akkor te is jövõ tavasszal szeretnél szülni?Kép olyan furcsa érzés ez a tervezgetés, kiváncsi vagyok mikor jönnek az új babócák.

Laura: a leendõ lakásunk, óvatosan mondom Kép 60 nm-es, 2 szoba és egy kis hallszerûség, de annak nincs ablaka, de számítógépes lyuknak jó lesz, külön van a WC, nagy az elõszoba és világos, a konyha gáz egyedül, mert az tök sötét, mivel lichthofra néz az ablaka, de nem lehet minden tökéletes...

Zafi: tény, hogy hülyén viselkedett ez a Schorbertné. Bár BKv-val én sem utazom szívesen, fõleg télen nem, mikor a hajléktalanok is beülnek egy menetre. Nyáron némelyik járat kimondottan romantikus. Az a baj, hogy kisgyerekkel, babakocsival nagyon nehéz közlekedni és én is undorodok, mikor egy "kedves" ember beleköhög az arcomba.

Dzsili: nekem is volt ilyen idõszakom, hogy örültem neki, ha végre szoptathattam, de mostanában Dórira a legkülönfélébb helyeken jön rá a cicizhetnék, eddig csak édességgel tudtam lerázni, azaz kakaós csigát vagy kakaós tejberizst adtam neki cici helyett, de ez nem jó módszer szerintem. Kép Ti hogy álltok a házzal? Megbízható mesteremberek dolgoznak nálatok?

Edit: Dóri 6 hónapos kora óta nem hajlandó napközben igazán aludni. Ha alszik, akkor kb. 11-körül max. 1 órát, de legtöbbször fél órát és ennyi, egész este 8-ig fent van. Mivel állandóan fent van, így kénytelen nekem segíteni és nem mindig játszani.

ííííqyyyyyyss- ezt Dorka írta nektek, értelmezni nem-igen tudom, de nagy mosollyal írtaKép

Hol lehet átmeneti kiskabátkát venni, ami lehetõleg egy picit vízálló is? Már az összes nagy szupermarketet végigjártuk, de semmit sem találtunk.

üDV: ZSUZSIék
zsu26

SZiasztok!

Laura: papagáj-férj-ügyben Juli dönt. Majd megbeszéli Kivivel Kép

Zafi: csak nem kék csíkos leszel, hogy folyton sírsz??? Kép De jó, hogy meggyógyult Réka!!!

Dzsili: bogancsi=BOGnár ANCSI (Annamária a becsületes -brrr- nevem), a kisbetû csak lustaság Kép
Ezek az albumos fazonok tényleg szörnyûek. Én is gondolkodom, hogy megszüntetem itt az albumot, nehogy felhasználják a képeimet. Ti ettõl nem féltek? Kár, hogy minden elromlik ... Kép

Zsuzsa: Pityuról mi a hír???

Edit: Tomi van, hogy 3-szor is alszik napközben. Amikor elfárad, mutogat felfelé, az emeleten van a szobája, felmegyünk vele (kézenfogva ám, gyalog a lépcsõn!) és akkor be kell tenni a kiságyába a macika mellé, leteszi a fejét, rámnéz és mosolyog elégedetten Kép
Tényleg elég rossz lehet, hogy nincs 7végétek Kép

MupiMami: majd néhány év múlva elõkerülnek azok az evõeszközök, ne félj, valami lehetetlen helyrõl Kép

Zsuzsi (26): 1 tök szupi átmeneti dzsekit Bejánál lehetett kapni, de én már megvettem Kép Kép Kép Tengerészes!

cory: a fenyegetés súlyos dolog, azért akár fel is jelentheted õket.

Hú, ez a Schobertné kedves szörnyû lehet Kép Mindig is nyálas volt nekem ... No a Détárkát se kell félteni, ki nem állhatom, pedig õ is itt lakik Telkiben, de ez sem mentség neki.

Dani ma már ment focira, meccsük volt és 3:0-ra nyertek. Daninak kicsit fájt ugyan a dereka, de végig játszott.
Apa, Juli és Tomi délután együtt sétáltak az erdõben - kézenfogva!!!
Ömlik az esõ Kép Legyen már végre szép idõõõõõõõõõõõõõ!
Jó éjt! bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Zsu!
Mi kicsit odébb lakunk, a Kelenföldi pályaudvarnál. De a kerület ugyanaz! A Feneketlen tónál van egy nagyon szép bekerített játszótér.
A hölgy tényleg orvos. Nekem most a szülés elõtti szemvizsgálatot is õ csinálta.
MupiMami!
Milyen kutyusaitok vannak?
Zsuzsa!
Ez a "versenyesdi" elég kiakasztó! Mikor lesz eredmény?

Az origón a NõiLapozóban volt két cikk is, amiben nagyon lehúzták ezeket a "fittmamikat".

Ma voltunk az Árkádban meg az Ikeában. Luca kapott az etetõszékére tálcát. Így már az ebédlõasztal 80 %-át mi birtokoljuk.

Itt a pancsi time.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Zsuzsi: én is közel lakom a Móriczhoz Kép Kb negyed órára Kép

Bogancsi: mivel a chat-en csinálják, nincs róla bizonyítékom. És bízom benne, hogy csak a szájuk jár.

Na, megyek, várom az iq-m eredményét Kép

cory

cory
Budapest

Cory

Én is! KépKépKépKépKép

Dzsili
dzsili

Sziasztok!
Túl vagyunk a délelõttön Pityuval, és totál nem tudom mi van. Szerintem lesz jövõ szombaton egy újabb próbálkozás, de akkor magyarból.KépKép. De az is lehet, hogy csak nem merek reménykedni sem. 7 feladat volt, teli-teli logikai feladattal. Állítólag az a tanárnõ aki bent volt felvigyázónak, az matek szakos tanárnõ, és azt mondja a Pityu, hogy bólogatott egy-egy feladatnál, amikor belenézett a megoldásokba. Háááát nem tudom. Az biztos, hogy nem lesz 0 pontos, csak kérdés, hogy elég lesz-e neki a pontszáma a felvételhez.
Amíg õk írták a verseny feladatokat, addig a szülõket szóval tartotta az igazgató bácsi a könyvtárban. Se ki, se be onnan, nem lehetett járkálni a folyosón. Elmondta, hogy a 3. évvégi, és 4. félévi osztályzatok matekból, magyar nyelv- és irodalomból, környezetbõl és 4. félévben az idegen nyelvi osztályzatot is nézik a gyerekeknél. Szerencsére Pityunak mindig ötöst adott a tanító nénije matekból, úgyhogy ez jó jel. De majd meglátjuk. Eredmény állítólag jövõ hét közepén várható. Én úgy nem szeretném ha jövõ szombaton is menni kéne.KépKépKép
Köszi a drukkokat, remélem a hét közepén jó hírekkel szolgálhatok. 56 gyerek jelentkezett a 26-28 helyre.KépKépKép Ugyanez az arány van az idegennyelvi osztálynál.KépKépKép

Zafi!
Érdekes, bennem is az merült fel, hogy csak nem vagy kékcsíkos, hogy ennyire érzékeny vagy?

Zsuzsi!
Pityu remélem nem lesz pszichikai eset a felvételik, pardon versenyek miatt, de azért ma nem jött ki olyan nagy ovációval, mint a gimis 50%-os teljesítésénél. Ez persze lehet jó jel is, és lehet nem jó is.
Nem semmi lehetett Dorka, amikor ciciért kiabált.KépKépKép

Na most még egy kicsit Beusról!
Reggel hajnali fél hatkor felébredt és kikövetelte a tejét a cumisüvegbe. Odaadtam neki, én meg elmentem elkezdeni megfõzni az ebédet. 8 órakor lementünk a suliba gyalog a Pityuval, ez kb 25 perces séta, akkor még nem esett az esõ. Beus meg úgy horkolt, hogy csak zengett a ház. Persze Apa sem maradt le a horkolásban. Negyed 11-kor hazatelefonáltam, hogy mi újság, majd jövünk, erre közölte a férjem, hogy lejönnek értünk a városba, mert 10 perce ébredtek fel a horkoló bajnokok. Szegény Miki meg szép csendben el volt a szobájukban, mert a TV-ben meg karbantartás volt, így azt sem tudta nézni.KépKépKép
Beus rendes idõben kikövetelte, hogy ágyba tegyem délben, de nem aludt el, csak 1 óra múlva, aludt 1 órát, és most úgy néz ki, hogy elaludt.

Képzeljétek, azért a 3. gyereknél is lehet HÜLYE az anyuka drága. Mivel apa 10-kor tette tisztába az éjjeli pisiben úszó Beát, ezért a déli lefektetéskor nem tettem tisztába, de kiderült, hogy azért nem alszik, mert betermelt. Tisztába tettem, ez du. 2 órakor volt. És este fél nyolckor csak azt vettük észre, hogy a gyerek megint úszik a trutyiban. Én úgy elfelejtettem tisztába tenni, ahogy azt kell. Szegény Bea! Mondjuk erre a párom azt mondta, hogy ha újabb termés lett volna, akkor tuti, hogy nem felejtem el a pelus cserét.Kép

Na ennyit a mai napunkról.
Mindenkinek nagyon szép jó éjszakát kívánok, és sziasztok
Zsuzsa + Beababa (akinek az anyukája enyhén szólva szórakozott volt ma).

beababa

Sziasztok!

Talival mi lesz??? Ugye lesz?

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Edit: szerintem már nagyon sok baba van a topikban, akik csak egyszer alszanak naponta. Kép De hidd el, ez az átállás szinte mindenkinek gondot okoz. (Ezzel most gondolom, sikeresen megvígasztaltalak. Kép ) Mi is hasonló problémával küzdünk, én beletörõdtem, hogy alvás elõtt fél-1 órával szegénykém már nagyon nyûgös. Sajnos nekem semmiféle okos ötletem nincs a helyzet megoldására, gondolom, ez egyre kevesebb nehézséget okoz, és idõvel beáll a napi egyszeri, nyugodt alvás.
Nem tudod esetleg délig elhúzni a délelõttjét? Akkor talán egy picit rövidebb lenne a délutánja, és talán este nem lenne olyan nyûgös.

Zafi: ez a sok hangulatváltozásod nekem is gyanús! Kép Kép Kép

Bogancsi: bi-bi-bííí, én kitaláltam, hogy BOGnár ANCSI vagy! Kép Kép Kép (Csak én Annára tippeltem a keresztneved. Kép )

Cory: én aztán abszolút nem értek a chet-programokhoz, de annyit tudok, hogy máshonnan (pl. a Trefortról) azt tiltanak ki a "felügyelõk", akit csak akarnak! Szerintem ez a tehetetlenség a Babanet Chat gyengesége.

Jó pihenést kívánok mindenkinek: Laura
p_laura

Sziasztok!

Bogancsi, Zsuzsa, Laura! Kép Az bennem is felmerült pár napja, hogy esetleg kétcsík van a dologban, de azóta megjött!Kép

Bogancsi! Szerintem szép név az Annamária!Kép Volt egy német tanárom, aki annyira szépen tudta kiejteni, hogy teljesen megtetszett a név!

Na, ki az IQ bajnok? Én egy kicsit csalódtam a teljesítményemben, de fogjuk a hormonokra és a szõkeségemreKép. Ki meri elárulni? Kép Nekem 112. Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Laura: 1. a chat nem gyenge KépKépKép (a fickóm írta Kép)
2. az a baj, hogy a nickjét kitilthatjuk, de újraregisztrál, és újra jön Kép

cory

cory
Budapest

Zafi: nekem 133 Kép

cory
Budapest

Sziasztok!

Nem vagyunk tenyésztõk.Van egy németjuhász kutyánk aki télen összehaverkodott az egyik szomszéd huskyjával, és március 3-án meg is lett az eredménye.) tündéri kiskutyával gyarapodtunk! Sajnos késõbb egy elpusztult, de a többi jól van.Most az a gáz, hogy vová sikerül ennyi kutyát elpasszolni, mert maximum 1 maradhat, bár a férjem mindet el akarja ajándékozni.Nem akarom bárkinek odaadni õket , mert olyan gonosz állatkinzú emberek vannak, de anyagilag nem lehet birni õket!Már most napi 2-3 liter tejet isznak, mert az anyjuk leválasztotta mindet.

bogancsi!Lehet, hogy ével múltán az unokáim megtalálják a Mupi által eldugott evõeszközöket, de már nagyon unom, hogy ha levest akarok enni nincs más csak villa!

Zsuzsa! Remélem jól sikerült a teszt a fiadnak, majd ird meg ,hogy felvették-e!

Laura! A Mupi is csak egyszer alszik már napközben, de nem is baj mert igy jobban, és hosszabban alszik éjjel.Nem kukorékol már hajnalban, hanam szépen hét óra felé ébred velem.

Na megyek, mert lefárasztott ez az IQ teszt!Jóéjt mindenkinek!

Mupi Mami
Mupi Mami

Nekem 13o
Mupi Mami

Lányok!
El vagyok keseredve, hogy nem olyan feladatok voltak a felvételin/versenyen, mint most az IQ teszten. Az utolsó 25 feladatot írta a Pityuka, és 25-bõl, 7-et tévesztett, de olyanokat tudott, amiknél én még köpni se tudtam volna.KépKépKép

Nem hiába mondta a magyar tanító néni, hogy jó a logikája, csakhát, ha nem figyel oda, akkor fújahtjuk.....

Zsuzsa

beababa

Ennyi zseni mellett le sem merem írni, hogy az enyém 117-lett!

Jobbra számítottam de már ez is bent van a magas oszlopban KépKépKépKép aminek semmi jelentösége de nekem tetszett hogy volt ilyen, és tudjátok mit bár nem olyan fényes mint Coryé és Mupi Mamié de az enyém,ennyire futotta! KépKépKépKép

Öszintén megmondom, nem tudtam olyan gyorsan számolni, ott véreztem el, nem a logikai oldalán. KépKépKépKép

Zsuzsa
Amíg már fent volt ö is meglepöen jól tudta mondtam is neki hogy miért nem fogott tollat érdekes lett volna?
Persze azért volt olyan része amit nagyon nem tudtak volna, még nem is tanulták szegénykék!

Az elöbb olvastam és nagyon nem tetszett az nlc. topickjában hogy egyesek egyenesen elítélik Ibolyt amiért a 3 és fél éves gyerköcét szopiztatja még! Az ott lévöket nem ismerem, de a Ti véleményetek nagyon érdekelne!
Valóban maximum más fél éves koráig normális ha a baba szopizik innentöl már valamiféle perverzió volna az anyukától????
Én ezzel szerintem el is mondtam mit gondolok, amíg jó mind a kettönek /ekkor már a leki okok, mind babánál mind anyukánál fontos/ miért ne szopizhatna az a gyerek?

Bognár Ancsi
Köszi az infót, így már értem én is! Félni én is féltem a képeinket de olyan jó megismerni benneteket és máshogy nehezen menne!

Pussz: Dzsili
dzsili

Dzsili!
Pityu a fizikás kérdésekre(52,53,54) nem tudta a választ, de azokat csak tippelte, mert azt még nem is tanulták. De a logikai feladatoknál csak néztem, hogy ránézésre, rávágta, hogy melyik a jó.KépKépKép
Tudom, hogy a gyerekem nem hülye, csak egy borzasztóan nagy lustaság, és lehet, hogy most ez lesz a veszte.KépKép

No, most már tényleg elmegyek csicsikálni, mert képes a Bea és hajnalban megint felébreszt.KépKép

Jó éjt! Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Borcsa: hogy hogy szomszédok? ti merre laktok? mi a Karinthy és Bicskei sarkon leszünk, ha nem vág át minket az eladó, még csak a foglalót fizettük ki... Köszi a szemész címet, de õ biztosan szemész és nem optikus?

Norci: akkor te is jövõ tavasszal szeretnél szülni?Kép olyan furcsa érzés ez a tervezgetés, kiváncsi vagyok mikor jönnek az új babócák.

Laura: a leendõ lakásunk, óvatosan mondom Kép 60 nm-es, 2 szoba és egy kis hallszerûség, de annak nincs ablaka, de számítógépes lyuknak jó lesz, külön van a WC, nagy az elõszoba és világos, a konyha gáz egyedül, mert az tök sötét, mivel lichthofra néz az ablaka, de nem lehet minden tökéletes...

Zafi: tény, hogy hülyén viselkedett ez a Schorbertné. Bár BKv-val én sem utazom szívesen, fõleg télen nem, mikor a hajléktalanok is beülnek egy menetre. Nyáron némelyik járat kimondottan romantikus. Az a baj, hogy kisgyerekkel, babakocsival nagyon nehéz közlekedni és én is undorodok, mikor egy "kedves" ember beleköhög az arcomba.

Dzsili: nekem is volt ilyen idõszakom, hogy örültem neki, ha végre szoptathattam, de mostanában Dórira a legkülönfélébb helyeken jön rá a cicizhetnék, eddig csak édességgel tudtam lerázni, azaz kakaós csigát vagy kakaós tejberizst adtam neki cici helyett, de ez nem jó módszer szerintem. Kép Ti hogy álltok a házzal? Megbízható mesteremberek dolgoznak nálatok?

Edit: Dóri 6 hónapos kora óta nem hajlandó napközben igazán aludni. Ha alszik, akkor kb. 11-körül max. 1 órát, de legtöbbször fél órát és ennyi, egész este 8-ig fent van. Mivel állandóan fent van, így kénytelen nekem segíteni és nem mindig játszani.

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Kétcsíkos a tesztem,
találd ki a nevem! KépKépKép
Két csík!

Jó reggelt!

Két tippem van: Menta és Zafi Kép És majd csak akkor gratulálok, ha lehet, mert én babonás vagyok! Kép

Edit!

Mi is most szenvedünk Mátéval. Néha még alszik de., és akkor du. csak 1-1,5 órát, ha nem ,akkor szerencsére kialusszák együtt a 1,5-2 órát. Sára pl. ebéd elõtt aludt, mikor kicsi volt, max. 1 órát, és amióta rohangál, azóóta alszik többet. Kb. 18 hónapos kora óta. Szóval kitartás! Kép
Mikor ebédeltek? Nálunk az is segített a nyugodt alvásban, hogy elõrébb kellett hoznom az ebédet. Most 12 -1/2 1 között eszünk, utána alszanak. És így sikerül õket kb. 9-ig, max. 1/2 10-ig ágyba dugni. Kép

Zsuzsa!
Micsoda hülyeség, hogy olyan feladatot kapnak, amit még nem tanultak! Hihetetlen!

Dzsili!
Én nem ítélek el valakit azért, mert sokáig szoptat. Más kérdés, hogy én nem bírnám. Meg Máté sem. Kép Szerintem ha így kiegyensúlyozottak, akkor miért ne? Aki meg vagdalkozik... Milyen alapon?

Solya
solya

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem, egész héten nem volt netem. (Nem mintha hiányoltatok volna.) Holnaptól remélem, megint lesz. Mindent visszaolvasni most nincs idõm, talán jövõ héten.

Kedves két csík! Kép
Nagy-nagy gratula neked, akárki is vagy!KépKép Csak annyit, hogy ha nem az vagy, akirõl én is tudok, akkor nem vagy egyedül a két csíkoddal......

Ugye, lesz holnap tali??? Igaz, késõbb már nem tudom olvasni a választ, de valaki csak szól. (Ugye, Cory?Kép)

Borcsa! Gratula Lucának! KépMondtam én, hogy kímélni fogja a derekadat!Kép

Márti! (és a többi kis hisztis anyukája) Luca is tud ám alkotni, ha valami nem úgy van ahogy õ elképzelte! Biztos lesz még rosszabb is, mert Zsófi hisztije mögött elbújhat.... Mostanában azért is rossz a helyzet, mert én is feszültebb vagyok, és sokkal nehezebben tûröm, fõleg, ha mind a ketten itthon vannak.
Nem is mesélem el, mit alkottak, amíg én a gép elõtt ültem....
Megyek is, talán késõbb még jövök.

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Andi infója alapján talán Henke? Kép

Andi: jelentkezem Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Két csík! Nagy-nagy gratula! Nem Bejának hívnak véletlenül? Vagy Mentának esetleg?

Kép Talit akarunk! Kép Talit akarunk! Kép Talit akarunk! Kép

Végszükség Kép esetén a Keveházi Macskatanyát is felajánlom helyszínnek, azzal a javaslattal kiegészítve, hogy ha az idõ olyasmi mint most is, vonuljunk ki a Bikásra gyerkõcöt fárasztani.Kép

Andi! De-de! Hiányoztál!!KépKép
A Lucák tudod, sose hisztisek! Nem-nem! Ez teljesen kizárt!KépKép

Luca köszöni a lépegetéséhez a gratulákat! Azóta is minden nap tesz pár lépést.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Szia Kétcsíkos!

Olyan jó, hogy már megint lehet izgulni, ki lehetsz! Kép Kép Kép

Nekem két tippem van: Menta vagy Beja.

Szoptatás: egyszer láttam egy természetfilmet, ott a törzsben a nõk 5 éves korig szoptattak.
Szerintem mindenki addig szoptasson, amíg a GYERMEKE igényli. Én mindig is felháborodtam azon a kérdésen, hogy: meddig akarsz szoptatni? Szerintem, ha van tejem, ezt nem én döntöm el!

Sziasztok: Laura (aki ma nagyon gyakran fog jönni Kép )
p_laura

Sziasztok!

Kétcsíkos: Beja?

Cory, Mupi! Gratulálok az IQ-hoz!Kép
Dzsili, én mit szóljak? Bár magamat nyugtatom azzal, hogy lehet, hogy késõn nyomtam és bár jót akartam válaszolni, már nem ment el, meg a Réka itt rángatta a gatyámat stb...
De igazából tényleg egy jó játék volt!Kép

Zafi
zafi

SZiasztk!

Csak távirati stílusban írok, mert megyek fõzni, de:

Ármin hisztije csak két napig tartott Kép, visszaváltozott normálissá! KépKépKép
Az én vírusom sokat szelídült: már nem hányok Kép, de a másik fele még kínoz Kép - így ismét fogytam két kg-t, úgyhogy megint csak +3-nál tartok - ennek azért örülök! Kép

Kétcsík! Hú! Lehet, hogy már megint ketten vagytok? KépKépKép Úgy látszik, itt a topikban párosával lesznek az új babák! KépKépKép Bárki(k) is, nagyon-nagyon nagy gratulaaaaa! KépKépKépKépKépKép

Tippek:
1) Henke
2)Beja, Menta vagy Szila

Andi! Hiányoltalak - csak nem volt idõm leírni! De sokat gondoltam rátok! KépKépKép

IQ: én a Ryan közlegényt néztem helyette, mert tesztet már annyit csináltam, hogy nagyjából tudom, mennyi szokott kijönni, ezt a filmet meg legalább 3 éve meg akartam nézni, de sosem jutottam el. És most az M1-en reklámmentesen, egyben nézhettem meg, Ármin végig aludt, úgyhogy teljes volt a mûélvezet - kár, hogy nem tetszett annyira, mint amennyire vártam Kép

ÚÚÚgy jönnék már hosszabb idõre is - de attól, hogy én koplalok, a fiúk ennének, szóval fõzésre fel! Kép

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!
Gyorsan írok, és bocs, hogy nem reagálok mindenkire.
Köszi a gyógyulásunk felett érzett örömöt.Kép Gyógyszert azért nem adok szívesen fogzásra (Panadol már volt 2 napig), mert ha 1-2 hétig állandóan szenved Peti, akkor ugye csak nem adhatok mindennap.

Borcsa
Gratula az elsõ lépésekhez!KépSzemedre gyógyok mennek!

Zsuzsi
Gratula az új lakáshoz!

Bogancsi
Papagáj:Kép

Zafi
Akkor ugye elég jól vagytok a talihoz?

Rebi
Köszi az infot.Kép

BMárti
Köszi a tippet, kipróbálom.

Szerintem mindenki addig szoptasson, ameddig a mamának és a babának is jó, ha 3 évig, akkor addig. Azt viszont nem támogatom, ha az anya mindenféle trükköt bevet, hogy a másfél-2éves gyerek még szopizzon, pedig már nincs rá igénye.

Jó hétvégét! Talizni mi is mennénk.
Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Megint röviden, mert nem otthonról vagyok....

elõre leszögezem, hogy sajna tuti nem én vagyok a kétcsíkos .. (bár mostanában az a kedvenc mintám Kép) ... de rám nem is tippelt senki KépKépKépKépKépKépKépKép
tipp:
Menta, Henke
Gorsi??? Kép

Molnár utcában még mindig nincs áram, ráadásul már jönnek az albérletnézõk Kép Van valakinek ötlete, hol lehet tali? Felajánlanám, hogy nálunk, de ott azért elég kicsi a hely (szerintem az 5x2 a maximum), és ha esik, akkor nem tudjuk hova tenni a babakocsikat Kép

IO tesztet nem csináltam, mert este 10 után keveredtünk haza, már csak a megoldásokat néztük... de azok nagy részét azért tudtam ám!... a kérdésnél mennyi idõ volt egy-egy feladatra??

Andi
... sokszor gondoltam ám Rád/Rátok, mi van veled .. csak írni nem írtam ... Kép

Gorsi
Ti is sokszor eszembe jutottatok!... Remélem az esõvédõre nem volt eddig szükségetek... hétfõn mindenképp viszem!!!!!

... majd késõbb folytatom,lassan ebéd...

üdv.
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Tehát két kétcsíkosra lehet tippelni?

Remélem az egyikük Menta! Úgy várta ,már! KépKépKép

Más részt ha magamat és talán Zsuzsát és Bogancsit kiveszem a sorból /mert mi azt hiszem már mint nagy családosok most várnánk az újabb babóval/ bárki lehet!
Nagyon izgi egy év múlva már lehet hogy arra lehet tippelni kinek van már "csak" egy gyermeke? KépKépKépKépKép
Ha elárultad meg gratulálunk! Gyere! KépKépKép

Zafi
Én is úgy teszteltem képzeld, hogy közben a gyermekemet etettem! KépKépKépKép Mi az hogy mit szóljál, szerintem a mienk is jó eredmény egy erös átlagos én nem is vágyom többre!
Cory és Mupi Mami volt nagyon ügyes, nem pedig mi bénák KépKépKépKépKép

Úgy nézem egyet értünk a szopis ügyben:

Gorsi
Persze az szerntem is butaság amikor meg átesnek a ló túl oldalára, miszerint most azt tanácsolják, hát muszály annak a babának szopiznia!Kép

LauraKép
Én is így gondolom! Mielött Napocska született volna azt hittem max. egy éves koráig tudom majd szopiztatni mint a fiukat, de itt olyan jó tanácsokat és véleményeket olvastam amik megváltoztatták a szemléletemet, és ennek örülök. Ha már holnaptól nem igényli akkor sem leszek elkeseredve ez természetes dolog elöbb utóbb mindegyik abba hagyja csak az bánt ha azt hiszik, hogy ez káros a gyerek lelki világára.Meg hogy az anyuka ezzel akarja magához láncolni stb.

SolyaKép
Éppen ez volt az én gondom is, hogy miért kell valakit elítélni olyasmiért amit ö még nem próbált csak mert nem fér el az értékrendjébe!

Zsuzsi
Egy kicsit én is tartok töle, hogy egy pár hónap múlva majd lesznek ilyen dolgai Napocsnak is, hidd el nagyon megértelek! KépKépKép Naponta többször is megy amikor eszébe jut, vagy ha fáradt?
Amikor a közjegyzönél voltunnk, roppant hivatalosan ugye, kölcsön papírokat írkálni, felolvasta az egész szerzödést a nö, két tanu az OTP-töl is, elöadás hogy mi lesz ha nem fizetünk részleteket stb. No a lányom nem tudott a fenekén megülni/míg a potom 15 oldalt feolvasta/ így felfedezöútra indult nekem meg komoly ábrázattal kellett a közjegyzöt sasolnom, a fé szememmel meg a gyerekemet nehogy valami rosszat tegyen ugyebár. Az én arany lányom végül roppant értelmes ábrázattal meg állt a nö elött és mivel a nap a szemébe sütött hunyorgott és fel húzta az orrát.Nem bírtam tovább elröhögtem magam, ez kb. annál a résznél lehett amikor azt ecsetelte hogy válhatunk földönfutóvá. KépKépKépKépKépKépKép
A munkások megbízhatóak mert a párom az egyik a többiek meg ismerösök, némi anyagiért. A férjem eredendöen víz és csöhálozat szerelö volt, így ért ehhez a részhez, a sógorom meg fütés szerelö úgy, hogy a búrkoláshoz és a festéshez kell csak idegen, de ök is falu beliek úgy hogy próbálnák csak eltólni vagy nem megcsinálni, ebböl a szempontból jó hogy többé kevésbé ismerjük a körülöttünk élöket!

Zsuzsa
Majd csak benö a fejük lágya! KépKépKépKép Márkal is pont ez a gond,KépKépKépKép nem az eszével van gond csak a lustaságával, mindig kutyáztatni kell hogy tanuljon, meg vegye elö a könyvet!
Nem írtál eredményt! Titok? Vagy nem töltögettél valamilyen módon csak néztétek?

Pusszancs: Dzsili
dzsili

Ha nem riadtok vissza némi kupitól, akkor jöhettek ide talizni! Én örülnék, ha nekünk nem nagyon kéne mennünk Kép, hanem házhoz jönnétek! KépKépKép Ha jó az ötlet, akkor aki még nem volt nálunk, az írjon egy mélt a neth@index.hu -ra, és küldöm a címet.

Márti++

Ui: Gorsi is gyanússá vált! Kép
márti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?