Sziasztok!
Túl vagyunk a délelõttön Pityuval, és totál nem tudom mi van. Szerintem lesz jövõ szombaton egy újabb próbálkozás, de akkor magyarból.
. De az is lehet, hogy csak nem merek reménykedni sem. 7 feladat volt, teli-teli logikai feladattal. Állítólag az a tanárnõ aki bent volt felvigyázónak, az matek szakos tanárnõ, és azt mondja a Pityu, hogy bólogatott egy-egy feladatnál, amikor belenézett a megoldásokba. Háááát nem tudom. Az biztos, hogy nem lesz 0 pontos, csak kérdés, hogy elég lesz-e neki a pontszáma a felvételhez.
Amíg õk írták a verseny feladatokat, addig a szülõket szóval tartotta az igazgató bácsi a könyvtárban. Se ki, se be onnan, nem lehetett járkálni a folyosón. Elmondta, hogy a 3. évvégi, és 4. félévi osztályzatok matekból, magyar nyelv- és irodalomból, környezetbõl és 4. félévben az idegen nyelvi osztályzatot is nézik a gyerekeknél. Szerencsére Pityunak mindig ötöst adott a tanító nénije matekból, úgyhogy ez jó jel. De majd meglátjuk. Eredmény állítólag jövõ hét közepén várható. Én úgy nem szeretném ha jövõ szombaton is menni kéne.
Köszi a drukkokat, remélem a hét közepén jó hírekkel szolgálhatok. 56 gyerek jelentkezett a 26-28 helyre.
Ugyanez az arány van az idegennyelvi osztálynál.
Zafi!
Érdekes, bennem is az merült fel, hogy csak nem vagy kékcsíkos, hogy ennyire érzékeny vagy?
Zsuzsi!
Pityu remélem nem lesz pszichikai eset a felvételik, pardon versenyek miatt, de azért ma nem jött ki olyan nagy ovációval, mint a gimis 50%-os teljesítésénél. Ez persze lehet jó jel is, és lehet nem jó is.
Nem semmi lehetett Dorka, amikor ciciért kiabált.
Na most még egy kicsit Beusról!
Reggel hajnali fél hatkor felébredt és kikövetelte a tejét a cumisüvegbe. Odaadtam neki, én meg elmentem elkezdeni megfõzni az ebédet. 8 órakor lementünk a suliba gyalog a Pityuval, ez kb 25 perces séta, akkor még nem esett az esõ. Beus meg úgy horkolt, hogy csak zengett a ház. Persze Apa sem maradt le a horkolásban. Negyed 11-kor hazatelefonáltam, hogy mi újság, majd jövünk, erre közölte a férjem, hogy lejönnek értünk a városba, mert 10 perce ébredtek fel a horkoló bajnokok. Szegény Miki meg szép csendben el volt a szobájukban, mert a TV-ben meg karbantartás volt, így azt sem tudta nézni.
Beus rendes idõben kikövetelte, hogy ágyba tegyem délben, de nem aludt el, csak 1 óra múlva, aludt 1 órát, és most úgy néz ki, hogy elaludt.
Képzeljétek, azért a 3. gyereknél is lehet HÜLYE az anyuka drága. Mivel apa 10-kor tette tisztába az éjjeli pisiben úszó Beát, ezért a déli lefektetéskor nem tettem tisztába, de kiderült, hogy azért nem alszik, mert betermelt. Tisztába tettem, ez du. 2 órakor volt. És este fél nyolckor csak azt vettük észre, hogy a gyerek megint úszik a trutyiban. Én úgy elfelejtettem tisztába tenni, ahogy azt kell. Szegény Bea! Mondjuk erre a párom azt mondta, hogy ha újabb termés lett volna, akkor tuti, hogy nem felejtem el a pelus cserét.
Na ennyit a mai napunkról.
Mindenkinek nagyon szép jó éjszakát kívánok, és sziasztok
Zsuzsa + Beababa (akinek az anyukája enyhén szólva szórakozott volt ma).