Sziasztok
Itt vagyok, csak Pécsett voltam védeni, így végre meglett a közgazdász diplomám is.
Az egyik volt csoporttársam babás és olyan szép volt a pocija, úgy irígykedtem. Már a többiek agyára mentünk, végig arról beszélgettünk, amik másik ott idegeskedtek a védés miatt:P
Azért a tanulás mellett jutott idő akciókra, sőt, lehet kicsit túlzásba is vittük
de amikor PÉ-m van, nem bírok magammal
Krisztinka: nagyon-nagyon szupi a görbéd, tiszta szívemből drukkolok!!!!!!!!!!+++++++++
Carpe: ígértem neked múltkor a krémet! Képzeld, most nézem, hogy szlovák cégtől rendeltem, azok csinálják, akik a Gynex szirupot is forgalmazzák, az Energy Kft. Szerintem ez a Gynex is nagyon jó, mert nekem sokszor volt hólyaghurutom -osztott vesém van, keveset iszom..stb....és lekopogom az utóbbi időben nem volt semmi bajom. Régebben minden akció után bajom volt, örökké urológiára jártam, antibiotikumot kellett szednem minden sex után, úgy néz ki, ennek vége
A Gynex PÉ-t is segít, meg állítólag pasiknak is erősíti a kiskatonákat. A krém meg görcsökre, hasat kell kenni. Kicsit drága, mert a kettő együtt volt 10 ezer, de ha használ, szerintem megérte.
Mpatr: az értékeid tök jók, a doki is tévedhet. Majd meglátod, ahogy telik az idő, egyre pontosabb lesz. nekem Milán mindig 2 héttel nagyobb volt, 38 hétre született végül.
tjuca: mizújs? Kinga lányod?
betti: nem csinálsz újra tesztet? Amikor a Milánnal feküdtem a kórházban, volt egy lány, aki végig mensizett és terhes volt
Sőt, egyik nővérke is alátámasztotta, hogy ő végig pirizett a pocakosodás alatt. Én a helyedben újratesztelnék
pussz mindenkinek, megyek ebédet főzni