Új privát üzeneted érkezett!

Akkor ez most mi lehet Betti??? Nem értem!
Vendég

Betti,

attól még lehetsz babás, van akinek akkor is megjön. Csinálj pár nap múlva még egy tesztet, ha az is babás, akkor irány a doki...

KépKép
bnesz.eva

Sziasztok!

Betty
Milyen a mensid? Gyengébb, mint máskor szokott lenni? Mert ha igen, akkor simán lehetsz babás. Szorítok nagyon. :wink:

Betsy
Majd ha lesz egy jó képem, felteszem. Koszi, hogy átírtad a táblázatot.

Krisztinka
Rókakoma folyamatosan kerulget. Tegnap este is a WC-t olelgettem, de mégsem jott ki semmi. Pedig ha már annyit oklendezek, nem bánnám,ha jonne is valami, lehet, hogy egy kicsit megnyugodna a gyomrom. Amúgy egész nap hányingerem van, de este a csúcs. :roll:

Most megyek, mert megyunk az Anyuékhoz.
Kellemes estét, nálunk nagyon roszz ido van, egész nap esik.
Puszi
Vendég

Carpediem !
Elég rendesnek tűnik a mencsim és én örülök a tüneteidnek hiszen ez azt jelenti babás vagy!!! :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Halihó Csajszik!
Elmentem dokihoz.
Nem kellett volna.
Jól belémvágta az ideget.
4+5 hetesen az eredmény 5 mm-es gestatios gyűrű (ez petezsákot jelent?)
Szerinte kicsi a korához képest, bár azért valószínűleg minden rendben lesz, 1 hét múlva kontroll. Szerintem meg menjen a fenébe, mert a neten eddig amiket találtam, ennyi idősen mindenkinek ekkora.
Mi újság veletek?
Jim! El vagy tűnve! Azért két akció között pötyögj néhány sort :wink:
Betti! Teszt változott azóta?
SZURKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Mpatr!

Gratulálok az orvosodnak! Ha baj van is nem ráér 2-3 hét múlva csesztetni? Amúgy meg teljesen korrekt a gestatios gyűrű (ebből lesz a petezsák), de hogy abszolútli megnyugodj: A-6-os táblázat első sorát ajánlom figyelmedbe, miszerint a 4,5-5,5 héten 2!!! mm-es zsák látható (tehát átlagosan az 5,1 -> 5+1-en látni 2 mm-es petezsákot, de legkorábban a 4+5-ön látnak ekkorát). (Azért ennyi, mert a jósolt kornál a 7 napos hetek helyett bölcsen 10 napos hetekben gondolkodnak. :twisted:)
http://radiology.creighton.edu/pregnancy.htm

Utrót adott legalább?

tjuca

Köszi Juca! :!: :!:
Már én is utánanyálaztam az angol szakirodalomban több van, mint a magyarban és eszeerint a gesztációs gyűrű (majd zsák) a 4,5-5. terhességi héten jelenik meg, naponta 1 mm-t nő és ennek alapján számítva a tehességi idő 30+ mérete mm-ben +/- 3 nap. Eszerint én 30+5=35 napos voltam tegnap ami egyébként napra stimmel.
NYas gem az ilyen dokiknak. Az a gáz, hogy a magyar(csak?) egészségügyben ha dokihoz mész és hagyod és nem értezs hozzá vagy nem nézel utána, úgy megvezetnek, mint a huzat!
Azért ez durva! :evil:
Még egyszer köszi! Mikor álltok neki a csöppségnek?

Kép
Kép

mpatr

Mpatr!

Legkorábban augusztusban. 13-án volt a missed ab, és onnan 2,5 hétig vérezgettem. Ez sok, 3-5 nap a max. Voltam a saját dokinál, megnéztük nincs bennmaradt szövet, de nem volt hip-hip elégedett a váci manus melójával. Így a házasélet is csak most a napokban reloaded. :wink: :lol:

Ja az adott oldal, másért is tanulságos számomra, ijesztő a 100 megtermékenyült petesejtre jutó 47 terhesség. :shock:

Egyébként ennél a dokinál fogsz szülni??? :shock:

Örülök, hogy minden rendben. :D

tjuca

Sziasztok!

Mpatr! Nyugi! Minden terhesség más. A dokik is csak egy statisztikát láthatnak szerintem, hogy mi lehet az átlag mm. De ettől lehet több vagy kevesebb. Csak ne hozná az emberbe a frászt!!!

Szilvi! Na ha nem hari nem sajnállak az öklendezés miatt és remélem követem hamarosan a példádat meg az összes többi kismamiét.
Ma reggel a hőm 37 volt megint.
Így néz kia a görbuszom:

Kép

Tjuca! Hogy vagy? AKkor ti most aug-ban kezdhetitek újra a programot??

Márti, Jim, Betti, Bettsy, Little! Hogy vagytok??? Mi újság nálatok??
Csak ha pár sorért is , de gyertek lécci!!!

Puszi!
Vendég

Krisztinka!
Ez nagggyon bíztató! :P
Tesztre mikor készülsz?

Kép
Kép

mpatr

Hát én olyan késői tesztelő vagyok! Manót is az 50. ciklus napon teszteltem.
Biztos nem akkor fogok amikor a ferti jelöli, hanem kősébb. Ha nem jön meg a 17. dpo-n (akkor szokott), majd meglátom meddig bírom.
Szóval nem tom.
Vendég

Krisztinka!
Szerintem is jól áll a hod, csak így tovább. :wink: Megértem, hogy nem sajnálsz az oklendezések miatt, remélem Te is minél elobb fogsz :P

Patrícia!
Ne hagyd magad megijeszteni. Csak lazíts, nyugi, és a picikéd majd novekszik. Doki szerint az én babám is kicsi. 6+2nek felelt meg 7+4-én. Nekem errol az a véleményem, hogy nem is tudják pontosan lemérni, aztán jonnek a statisztikával, és ijesztgetnek. Én ennek már nem hiszek. Ádival a 40. héten voltam, be kellett fekudnom a tervezett császár végett. Akkor a dokik szerint 2800 g volt a Kicsikém. 1 hetet vártam, nem kaptam semmit, és 3410-zel szuletett Ádám. Nem hiszem, hogy egy hét alatt ennyit hízott. :roll:
Vendég

Carpe!

Azért itt két dolgot külön kell kezelni. Patri orvosa jobb esetben LSD-zett rosszabb esetben szimplán hülye. :twisted: A statisztika szerint teljesen korrekt eredménye van, sőt.
A korai mérésnek pedig azért az első 12. hétig van jelentősége, és igen a 7. héten, ha nincs szívhang baj van stb. Általában az első uh után mindenkinek azt mondják, hogy kisebb, meg ott is lehet eltérsé, hogyha valakinek nem egyezik meg a ciklus alapján számított pé. Szóval nem hiába van statisztika, és minden "kukac" kb. ugyanannyit fejlődik az elején.

A végső mérés már más. Rutin kérdése, vagy az, hogy tudja azt mondani, aki csinálja, hogy nem tudja megsaccolni, mert nem átlagos az egyik vagy másik paramétere,pl. hosszabb a lába, nagyobb a feje, szélesebb a válla. A Margit kh-ban ritka jó volt a szonográfus, és nem nagyon hallottam, hogy félrelőtt volna. Nekem azt mondta, olyan kafa 3 kilós lesz a bébi. Kinga 10 nappal később 51 centivel, és 3000 g-mal született! De tudok olyanról (MÁV kh) hogy fél kilókkal is elsaccolnak.

Ez az oldal, amit feltettem nagyon jó, mert korrekt értékeket ad a kezdeti terhesség becslésére. :twisted:

Kellemes babásodást, és kevés hányingert!

J.

tjuca

Sziasztok :D Itt vagyok, csak Pécsett voltam védeni, így végre meglett a közgazdász diplomám is. :D Az egyik volt csoporttársam babás és olyan szép volt a pocija, úgy irígykedtem. Már a többiek agyára mentünk, végig arról beszélgettünk, amik másik ott idegeskedtek a védés miatt:P
Azért a tanulás mellett jutott idő akciókra, sőt, lehet kicsit túlzásba is vittük :oops: de amikor PÉ-m van, nem bírok magammal :lol:

Krisztinka: nagyon-nagyon szupi a görbéd, tiszta szívemből drukkolok!!!!!!!!!!+++++++++

Carpe: ígértem neked múltkor a krémet! Képzeld, most nézem, hogy szlovák cégtől rendeltem, azok csinálják, akik a Gynex szirupot is forgalmazzák, az Energy Kft. Szerintem ez a Gynex is nagyon jó, mert nekem sokszor volt hólyaghurutom -osztott vesém van, keveset iszom..stb....és lekopogom az utóbbi időben nem volt semmi bajom. Régebben minden akció után bajom volt, örökké urológiára jártam, antibiotikumot kellett szednem minden sex után, úgy néz ki, ennek vége 8) A Gynex PÉ-t is segít, meg állítólag pasiknak is erősíti a kiskatonákat. A krém meg görcsökre, hasat kell kenni. Kicsit drága, mert a kettő együtt volt 10 ezer, de ha használ, szerintem megérte.

Mpatr: az értékeid tök jók, a doki is tévedhet. Majd meglátod, ahogy telik az idő, egyre pontosabb lesz. nekem Milán mindig 2 héttel nagyobb volt, 38 hétre született végül.

tjuca: mizújs? Kinga lányod?

betti: nem csinálsz újra tesztet? Amikor a Milánnal feküdtem a kórházban, volt egy lány, aki végig mensizett és terhes volt
:wink: Sőt, egyik nővérke is alátámasztotta, hogy ő végig pirizett a pocakosodás alatt. Én a helyedben újratesztelnék :wink:

pussz mindenkinek, megyek ebédet főzni :?
Vendég

Juca
Koszi a felvilágosítást. Mindjárt megnézem azt az oldalt.

Jimm
Ha jól emlélkszem, én is szedtem a Gynex szirupot, mert mindig nagyon "fájdalmas" szokott lenni a mensim, foleg fiatalabb koromban. Megjegyzem magamnak, és majd sok - sok hónap múlva beszerzem.

Képzeljétek, pénteken nagyon megijedtem. Hajnalban gorcsolgetett a hasam, de hát máskor is szokott. Délutánra meg egy picit véreztem, ill. "pecsételtem". A bugyin ugyan nem hagyott foltot, de ha megtoroltem, akkor bizony véres volt. Férjem persze egybol a dokit akarta hívni, de én még egy kicsit vártam. Hisz szedem a Duphastont /mikor Ádival véreztem, utána is csak ezt szedtem/. Szerencsére késobb elmúlt, másnap volt egy pici barnázás, de az is csak annyi, hogy egyszer megtoroltem, és akkor kijott /bocsi, hogy így leírom/. Gondolom az elozo napi vér tisztult ki. Azóta szerencsére nem volt, de nagyon sokat pihenek. Muszáj takarékra állítanom magam. :cry:

Ildi
Veled mi újság? Már régen hallottunk feloled.
Vendég

Sziasztok!

Szilvi! Nagyon megijesztettél ezzel a pecséttel! Remélem jobban vagy már! Vigyázz nagyon magatokra!

Ildi most máshová ír, Várandósság/ 2008-ban szülünk. De úgy láttam oda is ritkán ír!

Jim! Gratula a diplomádhoz! Mikor lezs a diplomaosztó? Mostmár akkor beköltözhetne a pocaklakó is! Jaj úgy látom, hogy már a pé-n is túl vagy! Van görbéd? Megoszthanád velünk!

Betti! Márti! Hol vagytok?

Bettsy, Patrícia kismamik, hogy vagytok???

Mi pont két hét múlva megyünk nyaralni! De jó lesz, már nagyon várom!

Én dobok egy görbét: Kép

Hát szombatom szomorú lettem, hogy egy kicsit esett a hőm, de kíváncsi vagyok hogyan alakul majd a továbbiakban.
Az a baj, hogy a legutóbbi két alkalommal 36,9 volt a reggeli hőm amikor megjött.

Szép Napocskát!
Vendég

Éva! Te is jelentkezz lécci! Látom már a 10. dpo-n vagy! Drukk hegyek!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap sajnos megint rosszul zárult a napom. Este, mikor már ágyban voltam, éreztem, hogy "jon valami". Hát sajnos megint vér volt, de csak annyi, hogy "kitorolem" és nem is jott tobb. De nagyon megijedtem. Ma hívtam az orvosomat, azt mondta sokat pihenjek, és ha még egyszer elofordul menjek be, és megnézi. Sajnos nem tudtam vele tobbet beszélni, mert sietett, pedig azt még meg akartam kérdezni, ha nem lennék babás, akkor pont most kellene megjonnie. Szerintetek ez nem játszak kozre? :cry:

Remélem tobbszor nem fordul elo, halálra tud rémíszteni ez a hulye piri /elnézést/. :evil:

Krisztinka
Egész jól áll a hod, látom, megint emelkedett.

Betty
Veled mi újság? Csináltál újabb tesztet?
Vendég

Sziasztok!

Tegnap sajnos megint rosszul zárult a napom. Este, mikor már ágyban voltam, éreztem, hogy "jon valami". Hát sajnos megint vér volt, de csak annyi, hogy "kitorolem" és nem is jott tobb. De nagyon megijedtem. Ma hívtam az orvosomat, azt mondta sokat pihenjek, és ha még egyszer elofordul menjek be, és megnézi. Sajnos nem tudtam vele tobbet beszélni, mert sietett, pedig azt még meg akartam kérdezni, ha nem lennék babás, akkor pont most kellene megjonnie. Szerintetek ez nem játszak kozre? :cry:

Remélem tobbszor nem fordul elo, halálra tud rémíszteni ez a hulye piri /elnézést/. :evil:

Krisztinka
Egész jól áll a hod, látom, megint emelkedett.

Betty
Veled mi újság? Csináltál újabb tesztet?
Vendég

Szilvi!

Ha ideges vagy, akkor holnap menj be. Az idegesség nem tesz egyikőtöknek sem jót, jobb lenne, ha megnyugodnál.
Közrejátszhat Piri, minden bizonnyal csak az a baj, vagy többet loholsz.
Egy biztos, ha baj van, ami nincs!!!, az függetlenül van, hogy otthon ülsz, vagy bementek megnézni, hogy mi van a babókával. :-)

tjuca

Sziasztok!!!
Carpediem: pihizz nagyon sokat és ahogy tjuca is mondja, ha aggaszt a dolog menj holnap dokibácsihoz! Nem lesz semmi gond, sokan vérezgetnek terhesség alatt. Nem idegeskedni 8)

Krisztinka: egyre klasszabb a hőd :D +++++++++++ Mikor tesztelsz? Én megfogadtam, ebben a hóban nem fogok előbb, mint ahogy a mensinek kéne jönnie. Felrakom mindjárt az én görbémet, ma vagyok a 4. DPO-n.

Többiek, merre vagytok???
Vendég

5. DPO-n vagyok, az előbb rosszul írtam 8) Most szájban mérek, elég nehéz, mert az orromon alig kapok levegőt, amióta műtötték :lol: Kép
Vendég

Sziasztok!

Szilvi! Hogy vagy ma? Elmentél dokihoz???

Jimmorrison! Látom akcióztatok rendesen! Remélem meg lesz az eredménye!!!! Nagyon drukkolok!

Én csak jóval mensi elmaradása után vagyok hajlandó tesztelni. Tavaly ellőttem egymás után jópár tesztet és mind negatív lett, ezért is meg azért, mert Manót is csak az 50. ciklusnapon teszteltem és csak azt az 1-et csináltam akkor. JA és olyan drága az a fránya tesz, így úgy gondoltam, nem gazdagítom a gyártót agyonra!
De ma olyan mensisen fáj a pocakom, szerintem meg fog jönni, annak ellenére, hogy ma is még 37 volt a hőm.

Patrícia! Hogy vagy??

Bettsy! Te is régen jártál erre!!! Rókakomák elköltöztek már?

Márti? Betti! Éva! Hol vagytok? Miért nem jöttök???

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Carpediem! Ádámmal is volt ilyesmi? Amikor Gordon 13 hetes pocilakó volt, elkezdett dőlni belőlem a vér. Hát egyszerre pisiltem-kakiltam be, mentő, kórház, úzközben felpolcolva feküdtem. Annyira véreztem, hogy alig győztem a betétet cserélni. Aznap sajnos már nem volt bent az uh-os, ezért az egész éjszakát végigbőgtem. Másnap kiderült, hogy van egy hematóma a méhszájamnál, abból vérzem. 3 hétig hullámokban öntött el a vér, Gordonnak eközben kutya baja nem volt!!
Kérlek, rögtön írj, ha van fejlemény, léccci. NAGYON DRUKKOLUNK!!!!!!!!!!! :wink:

Jimm!
Tényleg nem unatkoztatok! Most picit irigykedem :oops:
Kibírod a tesztig?

Krisztinka! Tőled meg az önuralmadat irigylem.

Betti! Mi újság??

Csajok, nálam megérkezett rókakoma, szívesen átadom, ha kell valakinek :D :D :D

Kép
Kép

mpatr

Én jelentkeznék a rókákért!!!! :wink: Küldheted!!!

Jól vagy?? Magadról nem is írtál, vagyis arról, hogy most hogyvagy a rókakomákon kívül? Dokihoz mikor mész?
Vendég

Dokihoz szerdán mehetnék, minthogy kisírtam a múltkor, hogy adjon egy hét múlvára időpontot, mert akkor ha emlékszel, azt mondta, hogy kicsike a petezsák. Aztán itt a fórumon többekkel (köszönet érte!!!) feltúrtuk a szakirodalmat és arra jutottunk hogy a doktor bácsi agyacskája picike de az nagyon. Szóval szívhangot csak a jövő héten látna, még nem döntöttem el, hogy megyek-e holnap, de úgy érzem ,és ez nálam ritka(!) hogy minden rendben a babicával. Semmi kedvem, hogy megint belémvágja az ideget.

Amúgy feszül a mellem, és úgytűnik, elkiabáltam, hogy milyen rendes ez a gyerek, mert nem is émelygek vele, mint a fiammal (az durva volt!) De legalább így naphosszat érzem, hogy minden oké. Sokat pisilek és akkor rögtön kell.

Sajnos a páromon kiütött a kispapa-hiszti, szegénykében ( :evil: ) most tudatosult a második gyerek. Egyfolytában kötekszik velem, elég nehéz elviselni. VAlószínűleg az lehet az oka, hogy a pasik nem ilyen ormonális ködben látják a dolgot, mint mi, kismamik... Ők a növekvő (anyagi) feladatot látják és ez megijeszti őket. A legtöbb barátnőmnek ez volt a tapasztalata, hogy a koraterhesség idején valamikor bekattant a párjuk. Elmúlik, csak nem tesz jót. Nektek nem volt ilyen?

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Na itt vagyok csak nem volt időm írni de látom hiányoltok egy kicsit ennek örülök. De azért minden nap alig vártam délután el aludjon Gergő fiam és olvassalak benneteket de azért itt is nagy a pangás ritkán írtok , írunk!!!

Carpediem!
Remélem a doki ha voltál nála mindent rendben talált veled és a babócával??? Rókakoma van még???

Jimmorison!
Mikor tesztelsz! Gratula a diplomához.!!!

Mpatr!
Hát én is el fogadnám a rókakomát. Írd majd meg mit mondott az orvos !
Krisztinka!
Mikor tesztelsz! Nekem ma megérkezett a piri de így legalább most majd nem pontosan tudom mikor van pé-m mert múltkor is 10.-én jött meg és 28-án még negatív volt az lh teszt de már 30-án jó erős pozitív volt .

Majd ez a hónap remélem össze jön ha össze jönne a szülinapok nagyon az év elején lennének, mert a Gergőé január 10. , a Viktoré március 3, és a 3.babáé meg április lenne legalább a szülinapomhoz közeli hónap Bár össze jönne.

Betti1!
Merre vagy?
Betty!
És te hol jársz ? Hányinger van még? Peti fiad várja már a tesót? Utólag boldog névnapot a fiadnak!!!
Tjuca!
Mikor kezdtek újra akcióba??
Little!
Merre jársz? Nagyon el tüntél??

Na majd még jövök!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Ja!
Éva!
Téged ki hagytalak merre vagy , hogy vagy ???

Kép
Kép
Kép
márti80

Patrícia! Azért most nem fogok az 50. napig várni, ha esetleg nem jön meg pénteken.
Hát ezek az orvosok nem egyszerűek az bizti!
Azért próbáld meg apa hisztijét elnézni. Majd megnyugszik!

Márti!
Szia! De jó, hogy jöttél, de szomorú vagyok, hogy rossz hírekkel. Remélhetőleg a július sikeresebb lesz! Hajrááááááááá!!!!

Szilvi! Hogy vagy?? Csak egy pillanatra is de kukkants be!!!!
Vendég

Sziasztok!
Krisztinka, úgy izgulok érted :wink: valami azt súgja nekem, sikeres lesz a júliusi hónap :wink: Igen....akcióztunk rendesen, mondjuk nem tudom, te hogy vagy vele, PÉ környékén én nagyon kívánom, de utána meg nem nagyon. Ez a görbémen is látszik:))))))))))))))))
Ja, a diplomaosztóm szept. 29-én lesz.

Patrícia: nálunk is hisztizik a férjem, de ma leállítottam, úgy tűnik, észhez tért. Ő amiatt van kész, hogy felköltözünk vidékről, hatalmas költségekbe verjük magunkat, az ő munkájában az előléptetésre meg várni kell 6 hónapot...így ma nagy hévvel állásokra pályázok (jelenleg benzinkúton vagyok, gáz munka, kevés pénz), 12 helyre küldtem önéletrajzot....már kettőre válaszoltak és interjúra hívtak, kiváncsi leszek......
Majd ha mész uh-ra, rakjál fel képeket!

Carpe: írj, mi van veled!!!

márti80: köszönöm a gratulációt, nehezen, de összejött, végülis 4-t kaptam 8)
Vendég

Sziasztok!

Új topicoló vagyok. Információt szeretnénk gyűjteni.
Érdekelne minden olyan tipp, tanács ami elősegítheti a teherbeesést. Első próbálkozás lenne, jó lenne ha elsőre összejönne. Mit tegyek, hogy meglegyen minden esélye?

Segítséget előre is köszönöm.
mazsola1

Sziasztok!

Ma még se jött a piri de szerintem nem vagyok terhes csak azt hittem hogy megjött de rosszul láttam ezek szerint még várok egy pár napot a tesztel hátha megin 5 napot késik és úgy jön meg mint 2 hónaspja.

Kép
Kép
Kép
márti80

Egyszerűen csak irigykedem és irigykedem! :oops:
Annyi türelem szorult belétek!!!
Hogy a manóba csináljátok, hogy kibírjátok tesztelés nélkül???
Én már a 10. napig is alig bírtam ki.

Csak csigázzátok itt a kedélyeket!!! :D :D :D

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Mpatr! Hidd el én is frászt kapok már ilyenkor, de az igazság, hogy kezdek sóher lenni tesztügyben! És az utóbbi két ciklusnál is jól tettem, hogy kivártam a luthealis szakasz végét. Előbb semmiképpen sem tesztelek.

Márti! Akkor Neked ezerrel megy a drukk!!!! ++++++++++++

Mazsola1! A legbiztibb módja, hogy 2 naponta együtt vagytok apával!!! Esetleg figyeld a váladékaidat! Amikor pé van , akkor szopkott jönni, olyan tojásfehérjés bigyó belőlünk, az olyan áttetsző és nyúlós. Akkor lesz a pé és akkor kell ráhajtani a hancúrra! Esetleg segíthet a hőmérőzés is, arról itt olvashatsz:
http://www.babanet.mindenkilapja.hu/
Itt arról is olvashatsz, hogy hol és hogyan tudod vezetni a hőgörbit!
Ha kérdésed van írj nyugodtan megpróbálunk segíteni!
De ne feledd ne agyalj, csak szeressétek apával egymást 2 naponta! Mert sajna a szervezetünk bizony tud ellenkezni!!!
Sok sikert és mielőbbi babásodáat és ha van kedved gyere közénk gyakran!!!

Bettsy!
Kismamink nagyon el vagy tűnve!!!! Jól vagy???

Szilvi![b] Csak kukkants be, hogy minden oké!!! Nagyon aggódom érted!!!

Betti1! Kérlek jelentkezz Te is!!!

Éva! Hahaó, miért tűntél el???

Azt hiszem nem kell már drukkolni nekem, nagyon aranyosak vagytok, de sajna a hőm beadta az unalmast! :evil: 1-2 nap és megjön!

Itt a bizonyíték:
Kép

Pusszantó![/b]
Vendég

márti, krisztinka: ++++++++++++++++++++++
a 36,8 hő még nagyon jó szerintem, nekem max annyi szokott lenni, vagy esetleg 36,9. Azért mert 2 tizedet esett, nincs ok az aggodalomra. kérdés: szerinted létezik, hogy kétszer van az embernek peteérése egy ciklus alatt? Tegnap éjjel meg ma reggel olyan ovulációs fájdalom szerűt éreztem a hasamban meg a méhnyákom is megint tojásfehérje :shock: viszont a hőm nem jelez olyasmit.....

patrícia: én is olyan kis türelmetlen vagyok, mint te :oops: nem tudom, hogy fogom kibírni tesztelésig. Neked a múltkor hogy is volt? 6. DPO-n már pozitív? Jó gyorsan beágyazódott, vagy lehet, hogy akkor előbb lehetett a megtermékenyítés? :wink:

csajok, írjatok!
Vendég

Azért én is dobok 1 görbét 8)
Vendég

Ez nem jött össze, nem tudom, mi van :?
Vendég

Azért várom azt a görbit!
Egyébként lehet olyan két pé, vagy a múltkor nem szabadult ki csak most!
Tudod a női szervezet fura dolgokat tud produkálni!
Vendég

Ezt találtam :

Why do I have eggwhite cervical fluid after I have already ovulated?

Some cervical fluid after ovulation is possible because the corpus luteum, though its main function is to produce progesterone, produces estrogen in small amounts. This may cause you to see some fertile-looking cervical fluid, even after ovulation.

If your temperatures and other signs show clearly that you have already ovulated, then you can be confident that you are no longer fertile. It is also not uncommon to confuse semen and eggwhite or watery cervical fluid. Some women also notice some fertile-looking cervical fluid just before menstruation.

However, if your chart does not show clearly that you have already ovulated (with a clear and sustained thermal shift) do not stop having intercourse. Keep on considering the possibility that you are still fertile as long as you see fertile cervical fluid to make sure you don't miss a chance to conceive.
Vendég

Kép
Vendég

Carpediemmel mi van????????? Hát Betti?
Tudtok róluk valamit?
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Azon gondolkoztam, de lehet, hogy hülyeség, hogy esetleg jó lenne tudni egymás telefonos elérhetőségét, hogy esetleg közvetlenül is el tudjuk érni egymádt, egy-egy személyes kérdéssel. Mindenesetre lehet, hogy senki más nem ért egyet az ötlettel de azért megpróbálom.
Az enyém: 06 70 221 9565

Jimm!!
Nagyon szeretném már, hogy együtt kismamiskodjunk!!!!
Szerintem akciózzatok, abból nem lehet baj :lol: :lol: :lol:
Nekem DPO után 9 nappal lett először + (PG 53 13-án jelzett, mi aznap voltunk együtt, 18-án teszteltem). De nagyon halvány volt, csak több perc múlva látszott. Egyéb tünet???? Nem lehet, hogy ez beágyazódási tünet, hogy fáj a pocid?? :shock:
Nem irigyellek, ez a várakozás több, mint idegszaggató!!!!!!!!
:roll:

Mára mehettem volna vissza a dokihoz, a múlt heti uh után, de úgy döntöttem, lemondom. Szívhangot csak jövő héten lát, folyamatosan és erősödően émelygek (jó pénzért eladó a róka!! :wink: ). Nem akarom, hogy megint beijesszen, mint a múltkor. Jövő szerdán megyek inkább. Nem ismerek magamra, de addig inkább kibírom már.

Kép
Kép

mpatr

Jimm! Hol találsz Te ilyeneket?

Kép
Kép

mpatr

Bocsi, hülyeséget írtam, 22-én lett +

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok Lányok!

Nagyon jól esik, hogy így aggódtok értem. :P Tegnap elmentem dokihoz, mert bár vérzés szerencsére nem volt azóta, de a pocim fájdogált egész hétfon, és a derekam is.
Szóval elmentem bejelentkezés nélkul. :roll: Csinált uh-t, a babával minden rendben :P , már 2,5 cm.

Patrícia
Nem véreztem, csak egy pici vérfolt volt minkét nap. Doki szerint lehet hogy azért van, mert a baba helyezkedik, a méh tágul, és elpattanhat egy-két hajszálér. Huuh, ettol nagyon megnyugodtam.
Egyébként a fiammal véreztem, de rendesen. Konkrét okát nem tudták megmondani, benn kellett egy hétig fekudnom, szurikat és gyogyikat kaptam. Ezért ijedtem meg most is annyira.

Sokat kell pihennem, és napi 3x kell szednem a magne B-t, ez van gorcsok ellen. Ezen kívul még nagyobb mennyiségu C vitamint, és persze a Duphastont meg a Babyplant /magzatvédo vitaminkészítmény/

Krisztinka
Azért még ne add fel. Rókakoma engem is kerulget. Tegnap már délutántól olelgettem a Wc-t, de nem jon semmi, csak oklendezek. Már egy pohár víztol is felfordul a gyomrom. Gond beszedni a gyógyszereket este, mert nem tudom, mikor akarnak visszajonni.

Betsy
Ha legkozelebb írsz a táblázatba, átírhatnád augusztus 10-re. Akkor megyek Uh-ra és vérvételre. Koszi.

Jimm
Szorítok nagyon, hogy sikered legyen az állásinterjúkon. És persze, hogy ez a hónap sikeres legyen.

Márti
Sajnálom, hogy megint jott ez a fránya piri.

Patrícia
Jó otlet a telefon, bár én kulfold vagyok nektek, azért megadom:
0903 910 038.

Bocsi, akiket kihagytam. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Na még ma se jött meg a piri.De már lehet a feszültségtől de hányingerem van . Most ha nekem 22. nap volt pé akkortól kell számolni a 14 napot hogy újra jelentkezzen a piri vagy hogy kell? Mert ezt valahol olvastam. De ha baba van a dologban akkor ez Jónás baba és valszeg fiú lesz mert a zöld napom egybe esett a piros nappal igaz 24-én volt az akció és 27-re volt a jónás napom és lányt jelzett hát majd ki derül azt hiszem hétvége felé tesztelek csak addig vagy jelentkezik a piri vagy nem!!

Ha valakinek kell a tel. számom én is szívesen meg adom!!!

Na megyek mert baromi nagy az udvarunk és az egész fűből áll és ma füvet kell vágnom,de ez így megy minden szerdán és vasárnap is .
Kicsit hosszúra sikeredett a mondani valóm remélem senkit nem untatok bár most úgy látom nincs itt senki!!!
Ja!!! Más...
Valaki nem tud nekem segíteni hogy milyen kérelmet kell be nyújtani hogy ha az utcánkat zsákutcává akarjuk nyilvánítani,mert 41 gyerkőc van az utcába és nagy a forgalom és baromian nem merem ki engedni a gyerekemet biciklizni!!!

Na most már tényleg megyek.
Szép napot!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Hali!
A számom a következő:
06-30-3632436

Kép
Kép
Kép
márti80

Szilvi! Örülök, hogy minden oké! Már mekkora a babád!!!

Márti! Holnap is bekukk, mert nagyon kíváncsi vagyok mi a helyzet nálad. Annyira szorítok neked! REmélem nagyívben elkerül vagy 9 hónapig pirosszka!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++enerdzsi
Vendég

Marti
Megy a drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
Vendég

Sziasztok!
Carpe: örülök, hogy nincs semmi komoly, már úgy izgultunk érted!!!!
Most rohannom kell, mert itt vagyok Pécsett, este már B.keszin leszek és írok nektek!
Meglepődtem kicsit a mai görbémen, 37 fölé ment, pedig nem szokott. Viszont a hasam fájdogálgat még mindig. Tegnap nem bírtam ki, csináltam tesztet: negatív
pusszantás 8) Este mikor jövök, addig írjatok, mi van veletek!!!!
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors helyzet jelentés ez se az én hónapom, mert ma meg jött a piri de sebaj majd 20 nap múlva akció.

Veletek mi a helyzet????

Mennem kell mert meg ígértem a fiaimnak hogy ma át megyünk anyámékhoz egy kicsit csavarogni .

kellemes napot és hétvégét mindenkinek.

Puszi Márti

Kép
Kép
Kép
márti80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?