Sziasztok!
Most kivártam, mi lesz a történet vége, de előbb ti.
Tündi!
Roli egy hős, hogy így bírja a körülményeket. Stramm fiú lesz belőle. Remélem lassan sikerül erőre kapnod. Szerintem azért legyél türelmes magadhoz, a regenerálódáshoz idő kell. Mindenki teszi a maga dolgát.
Kacsa
Timcsa egyre szebb, milyen csini a rózsaszín ruhában! Már olyan nagylányosan "altatja" magát az ujjszopival.
Évi
Kívánom, hogy minden úgy legyen, ahogy szeretnéd (tesó). Megértem többetek aggódását is kajaügyben. Nekem csak saját tapasztalataim vannak
Nagyon girnyó voltam, rossz evő, de aztán pár év múlva bepótoltam és jól ment a sport is. Arra emlékszem, külföldről hoztak egy doboz vitamin rágótablettát, ami színes Flintstones figurákkal volt tele. Minden nap egyet ettem, egy évig kitartott. Aztán jött az étvágy - a suliban már konyhamalac funkcióig fajult. Ez csak egy kedves emlék.
Dorci szép kis formás egyébként.
Panka
Döbbenetes a hasonlóság köztetek. Remélem ti is átlendültök ezen a nemevős korszakon. Én nem értek hozzá, csak az a kérdés merült föl bennem, hogy az nem működik, ha nagyjából annyit kapnak, amennyit igényelnek?
A pocisorozatra meg nagyon irígykedek. Főleg most.
Nyuszifül
Gratulálok! Remélem épp nászutas rosszalkodáson vagytok
A ruhád esése nagyon tetszik (finom anyagnak tűnik).
Unique
Örülök, hogy sikerült magaddal megbeszélni. És látod, össze sem vesztetek
A vágyakozás úgyis egyre erősebb lesz, aztán átragasztod apára is és....
(Kérdésedre: egyszer olvastam valahol, hogy a barnázás még nem számít menstruációnak, csak ha már vér folyik!
)
Eszter
Dettó
Angie!
Szuper, hogy Sziszkó megnyugodott! Tényleg kikerekedett, kis cukorfalat, ahogy alszik. A frontokat most még én is megéreztem, pedig ritkán szoktam.
Norwell
Elképesztő a sztárfotó a Csipetkédről! Nagyon tetszik!
Maci
A palinta nálunk is gyakori vendég, épp ma is itt járt, de már elpusztítottuk
Csibe
Neked is egy huncutod van! Hogy el tudják dobni magukat, amikor álmosak. Olyan édes!
Anikó
Pufikádról várjuk a további képeket!
Pupy?
Amíg dolgodat teszed, küldjük a drukkokat!
Jucmuc?
Remélem rendben alakultok.
Mazsola
Üdv! Hááát a lányok majd elmondanak mindent
Ne haragudjatok a következőkért, remélem megértetek.
Nahát fel vagyok háborodva. És mérges is vagyok. Eszterhez és Unique-hoz hasonló dolgok történtek velem. Péntekre vártam pirit, aztán nem akaródzott jönni, de pms jelek is később indultak, úgy szerda táján. Hétvégén már olyan döglődős állapotban voltam, olyan feszült olyankor az ember. 3 nap csúszás még bele szokott férni. Máig kapott haladékot, aztán teszt. Tegnap egy wc-n törlés alkalmával enyhe szín, azt hittem jön az amazonas, erre semmi. Azt agyaltam ki, ha ma reggelig nem történik semmi, tesztelek (még akkor is, ha megjön, már volt spontán esetem, kíváncsi lettem volna). Így is lett. Negatív. Jót tett a bizonyosság. Aztán szép lassan elindult ma. Most már Duna van
Írtam is, hogy úgy éreztem a közepén a pé-t, három napig barnázás (13-15. nap), eggwhite, libidó stb. Jó érzés volt és a remény is. Most a végén is reménykedtem és ebben az állapotban nem igen tudtam mást elképzelni, mint zebrát. De a természet ezen is átsegít, hogy ilyenkor megkönnyebbül a szervezetünk. Most már jobb. De azért szemen szedett szemtelenség!
32. napra jött meg (17-18 nap luteális?). Elő is vettem a naptáramat, kiszámoltam az idei ciklushosszakat (mostanában nem nagyon figyeltem erre, rendes kislány szoktam lenni): 34, 33, 32, 30... és egy db 28 napos, az előző. Ezen elcsodálkoztam.
Roooaaaarrrr! Babát akarok! (Ez a szenvedélyesség viszont jót tesz apának, hihi
)
Bocsi...
lili