Sziasztok!
Zel, köszi az infókat. Ez az 50 % azért jobban hangzik, mint a 20%
Oké, hegyet mászni nem megyek!
Jobbulást az orrodnak!
Kicsiboris, remélem elmúlik az a vérömleny! Hogy sikerült beszerezned? Beültetésnél? Köszi a bíztatást, próbálok pozitív lenni
Tudtál pihenni, jobban vagy már?
Tamaranna, köszi, igyekszem jönni. Van akinek az a jó ha nem kérdez a dolgok után, de én ismerem magam és tudom, hogy magamban sokkal többet agyalnék a dolgok rossz oldalán.
Ilona, jól értem, hogy most ti "pihentek", az is kell néha, a kaális kivizsgálások előtt 2 hónapot én is pihentem, nem foglalkoztam a témával (annyit), hanem erőt gyűjtöttem a későbbiekhez.
Sonjus, persze hogy nem lesz rá szükség.
Egyébként az én párom is óckodik a lombiktól...
Domo, nagyon szorítok neked! Én is vártam inszem előtt 1-2 órát. Hárman voltunk, eleinte poénkodtunk, de a végére már elment a jókedvünk,majdnem sírtunk, de az örzőben utána már mindenki vidám volt és megbeszéltük, hogy akkor ez most nekünk sikerült! Nálad is így lesz!
Engem nem is néztek elötte ultrahanggal (csak a 10. napon), lehet, hogy nem is jókor repedtek meg a tüszők?!
Kb 12-kor volt az inszem és nekem egy tüszőm tutira megpattant 14:50-kor, mert éreztem. Az jó, ugye?
Kata, ha a hálóingen múlik, akkor nekem tuti sikerült, mert nagyon passzolt rám!
Drukkolok neked ezerrel csütörtökre. Szépek a képek! Nagyon örülök a táblának, így azért könnyebb nekem is! Mindjárt leírom az adataim!
Reni, a terhesség eső harmadában történt rákszűrésről én már hallottam rosszat, de az sem biztos, hogy attól volt, nem tudom..., én biztos passzolnék