Új privát üzeneted érkezett!

Egyébként most remek hangulatunk volt. Nálunk is párom viseli nehezebben, de most egy angyal volt. Sokat nevettünk, és beszélgettünk a tüszőcskékkel :D

Kata! Végre, nagyon örülök! Két nap, és két pici babót kapsz vissza! És figyelhetjük együtt a jeleket :lol: Nagyon szurkolok neked! és gyönyörű helyen laktok, nagyon szépek a fotók!

Kicsiboris, ugye már minden rendben? Többen írták már, hogy barnázgattak terhesség alatt, biztos nem jelent rosszat. Pihenj nagyon sokat!

Kamilla, én is rögtön belevágnék a lombikba, amint lement a 6 inszem (persze erre nem fog sor kerülni :D ). Tegnap, amíg ültem a széken, velem szemben lombikosok feküdtek. Én irigykedtem rájuk, mert sokkal jobban bízom a lombik sikerében. Nálatok is biztos sikerülni fog!

Ilona, bízom benne, hogy nem is lesz szükségetek a lombikra! A szeptemberi nyaralásnak meglesz az eredménye :lol:

Zel, szurkolok, hátha tényleg beágyazódás volt! Mi volt a Dévainál?

Sonjus, jó nyaralást, és a spontán hónap is sikerülhet!

Kép
domo

kata, csütörtökön megyek addig csak nem fog erősödni...nagyon halvány, csak én már mindenre ugrok ami kicsit eltérő, na megnyugszom...köszi..

domo, de jó, akkor most szorítok nagyon!!! mondjuk nem értem, hogy inszem után miért nem feküdhettél abban a fél órában amit ülve töltöttél, ez eléggé nem szerencsés szerintem. nekem feküdnöm kellett fél órát, utána mehettem haza. na de biztosan tuti lesz minden!!!

sonjus, akkor jó olvasgatást, én kismamát meg anyák lapját olvasgatok, ja és van egy tök jó kisebb méretű újság a fitt mama, amiben mindenféle (terhesség előtt is hasznos) cikk és tanács van :lol:

ilona, az én párom is fokozatosan lett 'aggódó és odafigyelő, az elején amikor ahhoz a dokihoz jártunk aki két évig csak felhízlalt a hormongyogyókkal, de semmi hasznosat nem tett-szóval akkoriban az én kedvesem is olyan kis szendén figyelte a folyamatokat, mostanában (főként ahogy ez a lepénydolog történt) lett olyan kedves-törődős-aggodalmaskodós leendő apukás férjecske :lol: szerintem nekik kell idő ehhez. ők akkor érzik a leginkább majd, hogy apák lesznek/lettek amikor már látják a babát uh-n, vagy érzik, hogy mocorog a pocakban. addig nagyon nehéz szerintem nekik ezt elhinni és átérezni, persze agyilag tudják mi a helyzet, de az más. na ezt jól leírtam...az én párom mindig megkérdezi, hogy most akkor hány centis a babánk, és amikor megmondom neki akkor az ujjaival megnézi, hogy mekkora és rácsodálkozik, hogy már milyen nagy :lol:
neked is kívánom, hogy hamarosan történjen meg a csoda, nekem látod megtörtént de most nem tudom felhőtlenül élvezni, beárnyékolja ez a törékeny állapot..

Kép
kicsiboris

Kicsiboris, annyian voltak, hogy nem volt szabad ágy. De azért próbáltam megoldani úgy, hogy a lábam a párom ölében volt, és elnyúltam a széken, szinte feküdtem :D
és közben azt modogattam, hogy nem ezen fog múlni a siker...

Kép
domo

domo, hát első alkalommal, és is 15 óráig ott csücsültem hálóingben, mire sikerült az inszemig eljutni, másik alkalommal levetkőzni is alig volt idő, 12-re kész voltam. Kiszámíthatatlan. De ezzel ne törődj, úgysem lesz több, ez volt az utolsó, ezt kívánom nektek!

boriska, aranyos lehet a párod, tényleg lassabbak az érzelmek feldolgozásában, de annyi baj legyen. Fekve is lehet nálatok netezni? :?:

sonjuuuuuuuus, az inszem eredményes lesz, nem agyaljatok a lombikon, nem kell annyira előre szaladni. :wink:
bbilona

Domo,
ügyik vagytok! :lol: Az nem baj, hogy még inszemkor nem repedtek meg a tüszők, mert a fiúk már ott voltak időben és várták a csajokat nagy-nagy szeretettel. :lol: A fiúk élnek tovább, nekik kell vbárakozni a megfelelő helyen, tehát ideális a dolog és hamarosan tesztelhet egy +at! :wink:
katata

Nekem nem kellett hálóingre vetkőznöm inszemkor. Csak simán, mint egy nőgyógyszati vizsgálaton, teljesen olyan volt. Persze eredménye sem lett... Lehet, hogy a hálóingen múlik??? :shock: :lol:
katata

Jaj Ilonkám,
elfelejetettem válaszolni a kérdésedre. :oops: Szóval két hét múlva megyünk haza akkor fogunk nézegetni házakat, de a neten nem nagyon találok újabb hirdetéseket,ugyan azok vannak szinte. Majd telket is nézünk. Nézegetem a neten ezeket az "elemes" házakat, és elég jónak látszanak, nem tudom mennyire jók. Viszont nagyon gyorsan megépítik, tervezéssel együtt akár fél év és kész is van. Tök jó, látványos videók vannak fent, hogy hogyan is épül meg egy ilyen ház. Na meg sok szép referenciát is láttam, klassz házakat. Szóval meglátjuk...
katata

Rakok egy táblát, Dóri, ha szeretnél bekerülni szólj és add meg az adataidat!

Kép
katata

Kicsiboris! :lol:

Örülök,hogy jobban vagy!
Tessék ezerrel pihenni!

Katata! :lol:
Két nap múlva jönnek a kiskatonák???
Nekem se volt sikere a hálóingnek inszemkor!
Pedig még angyalka is volt rajta!

Tiza! :lol:

Nagyon gyönyörű kisbabád van!

Domo! :lol:

Sok sikert! :lol: :lol: :lol:

Zel! :lol:
Mi volt a Dévaiban???
m. reni

Ilona :)
A pasikkal tényleg nehéz. Az én férjem először a spermavizsgálatnál cirkuszolt. El sem jött velem, én vittem az anyagot a dokihoz. A második nagy kiborulása az első inszemkor volt, mert a helyszínen nem sikerült produkálnia. Ezután már a válásnál tartott, aztán mint jó pszichológus elbeszélgettem vele, kiharcoltam, hogy odavihessük az anyagot otthonról és aztán már simán mentek a dolgok.

K.boris :)
Azért hívd fel a dokidat, tekintve hogy nem minden volt rendben, de ezek a barnázások átalában ártalmatlanok és majdnem mindenki beszámolt ilyesmiről a terhessége alatt. Ja, és pihenj sokat! (Mondom én, aki erre sosem volt képes.)

Zel :)
Gyere nyugodtan. Most már azt is tudod hová kell jönni, csak előtte telcsizzél, mert azért van olyan, hogy nem vagyunk itthon. Biztos tiszta hülyének néztek, de tegnap pl kertipartira vittük el Marcit, ráadásul este. Viszont olyan jó idő volt, vittem szúnyoghálót, ott meg is tudtam szoptatni. Egy ideig elvolt, de aztán nem akart aludni, de ha kivettem a kocsiból elhalgatott, szóval csak csibészkedett. Persze nem voltunk sokáig, de inkább miattam, mert majdnem elaludtam már.

Kata :)
Örülök, hogy minden rendben és nagyon drukkolok, hogy ezúttal sikerrel járjatok. A kirándulás klassz lehetett, gyönyörűek a képek.

Kép
Kép
tiza

Reni,
nem kiskatonák jönnek, hanem Kiskaták!!! :lol: A katonákkal már találkoztak. :wink:
És veled mizújs? Magadról nem írtál!!
katata

Tiza,
köszi a drukkokat!
Szerintem nem baj, ha ilyen hamar kimozdultok Marcival, legalább megszokja és akkor mindenhol könnybben el fog tudni aludni, nem lesztek bezárva mindig. Én is így tervezem, csak már oda jutnék!!!!
katata

Katata!

LÁtod már bamba is vagyok nem tudok olvasni! :oops:
velem semmi kül...
Holnap megyek a védönöhöz,meg rákszűrésre is kell mennem.
m. reni

Reni,
semmi gond, biztosan terhességi tünet!!!! :wink: :lol:
katata

katata, ha a hálóingen múlt volna, bár én utáltam lehet ez is számít :wink:
Gyorslakóház? OSB lapból, elnézést akinek esetleg ilyen van, de hosszú távra jobb a téglaépület, mi is agyaltunk ilyen házon, először úgy tűnik, jóval olcsóbb, de mire mindent kiszámolsz ugyanott vagy. Aztán egyszer besétáltunk egy rönkházba, hmm az emeleten egy lépés, és mozgott ez egész szint. Szóval jól körül kell nézni, és a stikliket keresni, sajna. Igen a gyorslakó, az tényleg gyors, és száraz, de ismerősünk ép. vállalkozó ők már nem is vakolnak, hanem gipszkartonznak, így már rögtön nem olyan nyirkos, nedves a dolog. Sok sikert hozzá! Két hét múlva hazaút :D , hányózacskót bekészíteni :wink:
bbilona

tiza, rá kell jöjjek, hogy az én férjecském a kevésbé problémás esetek közé tartozik. Vacak lehetett amikor kitalálta a válást, nem egy kedves hozzáállás, ugye az az ingerküszöb, van egyáltalán nekik? Milyen jó hogy rámenős voltál, biztosan csuda büszke a fiára, kár lett volna meghátrálni!
Csak hogy én is hozzászóljak, régen 6 hétig tisztátalan volt az anya nem nagyon csinálhatott semmit, az első útja a házból ki a keresztelő volt. Jól megváltoztak a dolgok :wink:
bbilona

Kata, én is így okoskodtam: már pont odaúsztak, mire a petesejt(ek) kijöttek, és most már teszik a dolgukat :D
A Nyírőben szintén az utcai ruhás változat volt, viszont ott nyugiban fektettek utána min. két órát.

Dóri, veled mi a helyzet?

Kép
domo

Sziasztok!
Kata: Ha lesz időd, kijavítanád a táblicskuban a koromat? 27 vagyok. :)

boriska:
Elhiszem, hogy a frász tör rád! Annak idején a párom már teljesen ki volt akadva, mert én 10 percenként a bugyimat stíröltem, nehogy legyen benne valami. Nem tudom, gondolom az utro-tól van folyásod (nekem volt). Sok esetben a folyás lesz kicsit sötétebb, és barnának is tűnhet. Próbálj negyed óránként betétet cserélni, és nézd úgy, hogy milyen színű. Mert van úgy, ha sok a folyás, akkor változik a színe. Azért a dokit hívd fel szerintem, biztos ami biztos. Egyáltalán az utrot miért kell szedni? A 12. hétre nekem le kellett állni vele, és nem rögtön, hanem már a 11 héttől fokozastosan csökkenteni kellett az adagot. Neked meddig kell szedni? Bocsi, hogy én is ilyen intim dolgokat írok, csak meg akarlak nyugtatni.

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes, köszönöm, hogy segítesz, meg mindenkinek, az a baj, hogy a dokim szabin van, és fogalmam sincs kit hívhatnék 'helyette, hülye voltam mert meg kellett volna beszélnem vele, hogy adjon meg valakit amikor ő nincs. szóval nekem pont amikor ez a bevérzésem volt akkor emelte az utrót is 3x1-re, és nekem is sárgás szokott lenni a folyásom tőle, de tegnap óta enyhén barnás, de mondjuk nagyon kevés, nem sok...hát nam tudom mit tegyek, ne haragudjatok, hogy most ezzel foglalkozom, de annyira aggódom, olyan hullámzó ez az egész és pont ma van az első nap amikor nincs hőemelkedésem...

Kép
kicsiboris

kicsiboris:
én ,amikor szabin volt a dokim, felhívtam a klinikát, ahol szültem. Ott adták az ügyeletes orvost, és ő elmondta, mi a teendő.

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes, és mi volt a teendő?

Kép
kicsiboris

domo, akkor te nagyon találékony csajszi vagy :wink: ügyi voltál!!

tizu, én is pont ilyen szeretnék majd lenni, szerintem minél hamarabb hozzászokik a kisbaba ahhoz, hogy néha máshol van nem otthon (persze jó helyen:o) annál könnyebb lesz később is vinni bárhová. van egy barátnőm, na ők teljesen elszúrták ezt...szinte alig mozdulnak ki, és a babák minden 'idegentől megijednek, nagyon lassan oldódnak..ez szerinem abszolút nem jó.

kata mi is könnyűszerkezetesben lakunk, mi most szeretnénk eladni. mi inkább egy belvárosi lakásba költöznénk mire jön a baba(remélem így lesz), ahol közel van minden, orvos, patika, bolt, zöldövezet..és az a véleményünk a párommal, hogy ha mégegyszer építkezünk akkor csak téglát, csak egyszintest a miénk kétszintes és tényleg vannak áthallások (ha építkeztek szerintem mindenképp 1 szintes a jobb megoldás), mondjuk a klímája nagyon jó és nem akarom szidni mert nekünk is elsőre megtetszett, hogy fa az egész (kívül vakolt), meg olcsó, de a mai fejemmel nem építenék még egy ilyet. ne haragudj ha máshogy látom most ezt mint te :roll:

Kép
kicsiboris

kicsiboris:
nekem magas lázam volt, azért telefonáltam, így azonnal be kellett mennem. De amikor barnáztam, a dokim azt mondta, amíg nem piros, ne aggódjak, pihenjek.

Annával mi is 6 hetes kora óta utazunk. Nagyon jól bírja, szeret autózni, bárhol el tud aludni. Boltba, tescoba, kirándulni is mindig visszük. Folyton tömegközlekedek vele, cipelem a babakocsit le, föl, már tiszta kék zöld volt az oldalam múlt héten :) Igazság szerint nem szívesen bízom rá senkire, kivéve Anyura, de ő messze lakik. Anyósban nem bízom, másban sem, így marad, hogy mindenhová velünk jön. De nem is bánom, ő a mi gyerekünk, nem szeretném lepasszolni :) Szokjon hozzá a mi tempónkhoz.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Boriska,
nagyon köszi az infókat a házról. Minden érdekel! Pozitív, negatív dolgok ezzek a könnyűszerkezetes házzal kapcsolatban, ha már ti ilyenbe laktok. Ez csak lehetőség nekünk is még nem döntöttünk. Szóval, ha kérhetlek, minél részletesebbn írj róla,mindent! Akár priviben is, mert nem akarom itt a lányokat untatni ezzel.

És nyugodtan írogass bármit, amiben bizonytalan vagy, természetes, hogy aggódsz!! Mi meg megpróbálunk segíteni, ha mást nem bíztatással. :wink: De szerintem sem rossz ötlet odatelefonálni a klinikára,ahol az uh lesz. Tudod, jobb félni,mint megijedni!!! :wink:
katata

kata, okés, összeszedem a gondolataimat a házzal kapcs.-ban és írok :lol:
köszi a bíztatást nem is tudom mi lenne most nélkületek velem...teljesen berezeltem, megpróbálom elérni telefonon azt a dokit aki az enyémet ilyenkor 'helyettesíti, holnap mindenképp bemegyek, hogy nézzen meg.

mágnes, hát az az igazság, hogy már 11 napja a leválásnak és bevérzésnek és amúgy is szerettem volna tudni, megállt-e a folyamat, de így, hogy most van ez a folyásom nem szeretném a vérzést megvárni, remélem reggel még nem lesz késő..
kipróbáltam amit javasoltál és elég kevés a barnázás, de észrevehetően más mint ami az utrótól szokott lenni...és a hasam is fájdogál...

Kép
kicsiboris

kicsiboris:
Nem tud valaki elvinni a kórházba? Menj be kérlek!! Ne várj!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jaj Boriska,
nagyon szorítok és sokat gondolok rád!!! küldök sok sok ++++++++++++++++++++++ energiát és tényleg, próbálj meg bemenni a kórházba, amint tudsz!!!!
katata

Odry,
hogy vagy? Nagyon közeleg már a nagy nap! :wink: Izgulsz már? Hogy álltok a babaszobával?

Jucmuc, Pandácska,Málna?????
Úgy eltűntetek... :roll:
katata

Lányok!

SZerintettek nem veszélyes 10.hetes terhesen a rák szűrés?
Lehet,hogy buta kérdés de féltem a babámat! :oops:
m. reni

m.reni:
rákszűrés terhesen?? Én még nem is hallottam ilyet...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Reni,
én sem. Azt előtte szokták nem? Miért kell most????
Mikor mész uh-ra?
katata

Mágnes! Katata!

Én is meglepődtem!Ma voltam a körzeti nőgyógyinál és ő mondta,kell le akarta venni a mintát de én momdtam,hogy nekem van.Bár most néztem Már több mint 1éves.
Jövöhéten megyek uh-ra!
Most olvasatm egy oldalon ,hogy a terhesség elején szoktak végezni rákszűrést.
Hát nem tudom...
m. reni

Reni,
de minek voltál a körzeti nőgyogyinál?
katata

katata!

Oda kell mennem, onnan írányítanak a védönőhöz!
Aki felvesz terhess gondozásba és megcsinálja a papírokat!
m. reni

Reni:
nekem nem csináltak.. Nem akarok okoskodni, vagy ne adj Isten rossz tanácsot osztogatni, de én nem hagytam volna, ha nekem akartak volna szűrést végezni. Nem kötelező a rákszűrés, meg lehet tagadni. De ez csak az én véleményem, ettől még egyáltalán nem biztos, hogy veszélyes lenne. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Reni,
értem. Akkor szerintem azt a dokidat kérdezd meg, aki a lombikot csinálta, hogy veszélyes-e.
katata

katata

Na igen, csak kérdés, hogy mikor, és az is, hogy mondjuk veszélyeztetett terhesség esetében is ennyire ajánlatos?
reni:
ez neked az első vizsgálat? Volt már valamilyen hüvelyi vizsgálatod?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Persze Mágnes,
én is be lennék tojva. Meg nyilván ez csak 1 vélemény....
katata

Mágnes ! Katata!

Még csak hüvelyi uh-volt.Még ugyan is a kaáliba tartózom,csak a kaáliba mondták,hogy vegyem fel a védönövel a kapcsolatott.
Azt meg ugye a körzeti nödikin keresztül lehet.
Megyek jövöhéten a kaális dokimhoz és mindenképp megkérdezem,hogy mik a veszélyei?
Most olvastam az oldalakon és azt írják,hogyha esedékes akkor kötelező.

Nagyon édik vagytok,hogy így segítettek! :lol: :lol: :lol: :lol:
m. reni

köszi mágnes meg kata :lol: megvárom a párom (szerintem hamarosan itthon lesz) és megbeszélem vele mi legyen, de most nem szúr a hasam, és kicsit jobb, de reggel felhívom a dokim helyettesét és bemegyek hozzá uh-ra :lol:

reni, biztosan tudom, hogy kell a terhesség elején a rákszűrés, mert biztosra akarnak menni, hogy minden rendben az anyukával, ezért van a belgyógyászati vizsgálat is és a vérvétel. ne izgulj, nem árthat a babának, nekem is lesz, de nem most, mert most emiatt a nyavaja miatt biztosan nem csinálnak.

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Zel, köszi az infókat. Ez az 50 % azért jobban hangzik, mint a 20% :) Oké, hegyet mászni nem megyek! :wink: Jobbulást az orrodnak!

Kicsiboris, remélem elmúlik az a vérömleny! Hogy sikerült beszerezned? Beültetésnél? Köszi a bíztatást, próbálok pozitív lenni :D Tudtál pihenni, jobban vagy már?

Tamaranna, köszi, igyekszem jönni. Van akinek az a jó ha nem kérdez a dolgok után, de én ismerem magam és tudom, hogy magamban sokkal többet agyalnék a dolgok rossz oldalán.

Ilona, jól értem, hogy most ti "pihentek", az is kell néha, a kaális kivizsgálások előtt 2 hónapot én is pihentem, nem foglalkoztam a témával (annyit), hanem erőt gyűjtöttem a későbbiekhez.

Sonjus, persze hogy nem lesz rá szükség. :lol: Egyébként az én párom is óckodik a lombiktól...

Domo, nagyon szorítok neked! Én is vártam inszem előtt 1-2 órát. Hárman voltunk, eleinte poénkodtunk, de a végére már elment a jókedvünk,majdnem sírtunk, de az örzőben utána már mindenki vidám volt és megbeszéltük, hogy akkor ez most nekünk sikerült! Nálad is így lesz! :D

Engem nem is néztek elötte ultrahanggal (csak a 10. napon), lehet, hogy nem is jókor repedtek meg a tüszők?! :shock: Kb 12-kor volt az inszem és nekem egy tüszőm tutira megpattant 14:50-kor, mert éreztem. Az jó, ugye?

Kata, ha a hálóingen múlik, akkor nekem tuti sikerült, mert nagyon passzolt rám! :P Drukkolok neked ezerrel csütörtökre. Szépek a képek! Nagyon örülök a táblának, így azért könnyebb nekem is! Mindjárt leírom az adataim!

Reni, a terhesség eső harmadában történt rákszűrésről én már hallottam rosszat, de az sem biztos, hogy attól volt, nem tudom..., én biztos passzolnék
dóri797

Kata, az adatok: Dóri, 28, Bp. Kaáli, 2006 január,1 , a többi sajnos üres. Még! :lol:
dóri797

Dóri,
engem sem néztek inszemkor uh-án és még sokunkat nem. Nyugi,a dokik tudják mikor kell csinálni az inszemet. :wink:
Beraktalak a táblába!
katata

Kata, köszi!
dóri797

Kép
katata

Bocsi,most rövid o-val sikerült, de legközelebb javítom! :wink:
katata

Sziasztok!

Kata! Ha táblázol: Aug. lombik

Jaj el sem hiszem még. Csak úgy bőgicsélgetek örömömben. Szóval, mentünk, odaértünk és bementünk a dokihoz. Nagyon szép a klinika, a doki tök jó fej. Azt mondta, az augusztusi mensi első napján telcsizzek, és még mensi alatt kell menni UH_ra is. És akkor kezdjük a gyógyszerelést, szurizást. Nem sablon szerint megy, hanem egyénre szabva. Így ha mindent jól számolok, akkor kb aug. 14-16 körül lesz a mensikém, és akkor a hóvégére, vagy szept első napjaira várhatjuk a beültit. Már ha minden jól megy. De miért ne menne?????
Köszönöm a drukkokat!!! Hatottak. Éreztem is!

Most menek pihizek. Hosszú volt ez a nap. Holnap jövök. Ne haragudjatok, hogy csak magamról volt szó.

Jaj és hazafelé a kocsiban csak bújtam a páromhoz. Ő meg csak csendes volt. Kérdeztem, valami gondja van-e. De csak gondolkodott, meg örült, hogy végre nagyon-nagyon közel vagyunk a kispockunkhoz.

Puszika!

Kép
Kép
Kép
zel

Ja, UH-n a nyálkahártyám 10 mm volt. Ez a 8.dpo-ra szerintem kevés. Pláne beágyazódáshoz.

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Katata!
Kijavítanál a táblában már a 26. héten vagvyok, sőt péntektől már a 27-en.

Tiza!

Szerintem a legjobb vinni mindenhova a babát, és nem ragaszkodni szigorú menetrendhez. Azt látom, hogy azok a barátnőim, aki napirendet tartottak, a baba megszokta , és eleinte jó volt, de a mai napig rabjai, és nem tudnak kitörni belőle, mert hiába jó a kerti parti, ha a gyerek 7 órakor ordít, mert fürdetéshez van szoktatva. Mi a Zitával vetettük fel a mi életritmusunkat, és szinte semmiről nem kellett lemondanunk. Ha álmos alszik, egy négyzetméter tiszta felületet meg bárhol lehet varázsolni, és akkor sem döl össze a világ, ha egy hónapban egyszer-kétszer nem fürdik este, nem koszos egy kisbaba. Zita még nem volt négy hónapos mikor a Balatonban fürdött, 6 hónapos korában Erdélyi körútra mentünk, úgy, hogy szállást sem foglaltunk, de mindig akadt.

Ilona !

Én lombik előtt a Zita West -Gyereket szeretnénk, avagy hogyan essünk teherbe, és a Beke Andrea Várva várt babákat olvastam, ,mind a kettő nagyon jó volt. A Zita West különösen sok hasznos infót tartalmaz, nekem szinte bibliámmá vált. Nagyon hasznos elolvasni.

Kicsiboris!

Én is úgy tudom, hogy amíg barna a maszat nincs gond, egyébként ha volt bent egy vérömleny, az is tisztulhat maszattal, de legjobb ha az orvos nyugtat meg és rádnéz. Tudom, hogy csak mondom, és én is izgulnék, de remélem hamarosan beszélsz dokival. Fel a fejjel!!!

Puszi mindenkinek!
tamaranna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?